Wymarzony pierścionek - część X - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-18, 15:16   #181
atka83
BAN stały

Dot.: Wymarzony pierścionek - część X

Ja też sprzątam dzisiaj piore,jeszcze tylko obiadu nie ugotowałam. A jeszcze sprzatanie chaty jutro mnie tzn nas czeka. Wywieszam teraz pranie i jak na złość zacząć padaćlekko deszcz,taka mrzawka. No,ale rozwiesiłam,bo przestało.

Też raz dostałałam uczulenia na nogach,jak po wypraniu dżinsów zaczełam się drapać i miała krostki na nogach,a swędziało i piekło niemiłosiernie.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 15:17   #182
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Ja maluję się prawie codziennie. Muszę mieć total niechciejstwo żeby się nie umalować jak wychodzę Ale tak jest w sumie od roku Bo wcześniej nie malowałam sie prawie wcale Ale teraz to polubiłam

A co do włosów to naturalne mam według fryzjerki ciemny blond, ale moim zdaniem wpada w jasny brąz Więc rok temu najpierw zrobilam jasne pasemka, potem ładny ciemny brązik, a teraz od kwietnia jestem brunetką z bardzo ciemnym brązem na głowie. Farbowałam Palette mimo, że wiele osób odradza tą farbę. I jestem zadowolona. Chociaż faktem jest, że trochę bardziej wypadają. Ale myję szamponem do wlosów farbowanych i nakładam odżywkę do takiż i jest ok W sumie to od maja czy końca kwietnia nie farbowałam odrostów, ale zrobie to pod koniec sierpnia przed wyjazdem wakacyjnym, bo nie chcę przemęczać włosów. A jak w domu siedzę to nikt nie ogląda moich odrościaków

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 15:18   #183
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
U mnie Safira się sprawdza. Jedyna farba która się nie zmywa (mówię o "trwałych" farbach )
Safira tez do doopy..stestowałam.
Pozatym naczytalam sie o niej strasznych historii na KWC. Jest "najchemiczniejsza z chemicznych" . Ma metale cięzkie ktore krążą w organiźmie wiele lat

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Papaa.

I tak oto minął mi tydzień. Zero czasu na wizażu, a tu już weekend. I w sumie dzięki bogu, bo już jestem tak zmęczona że ledwo siedzę.

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
no to mam weekend
trzymajcie się i do poniedziałku
Milego weekendu dziewczyny
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 15:49   #184
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Safira tez do doopy..stestowałam.
Pozatym naczytalam sie o niej strasznych historii na KWC. Jest "najchemiczniejsza z chemicznych" . Ma metale cięzkie ktore krążą w organiźmie wiele lat
Ja to słyszałam o palette. Moja fryzjerka nie przyjmuje kobiet które farbowały się palette bo uważa że już im nic nie pomoże
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 16:00   #185
Ines1985
Zakorzenienie

Jak to dobrze, że ja nie mam takich problemów nie farbuję włosów od wielu lat tylko jako nastolatka raz czy dwa zafarbowałam...

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 16:01   #186
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ines1985 Pokaż wiadomość
Jak to dobrze, że ja nie mam takich problemów nie farbuję włosów od wielu lat tylko jako nastolatka raz czy dwa zafarbowałam...
ja też nie farbuje

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 16:05   #187
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Ja to słyszałam o palette. Moja fryzjerka nie przyjmuje kobiet które farbowały się palette bo uważa że już im nic nie pomoże
Uuu no to nieźle,moja mama używa farby do włosów Palette. Chyba będe musiała jej o tym powiedzieć.

Ja rzadko kiedy farbuje,raz w roku,żeby odświeżyć fryzure.Miałam kiedyś balejaż blond-brąz,a teraz mam pofarbowane w swoim naturalnym kolorze.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 16:20   #188
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Ja maluję się codziennie. No oczywiście jak wychodzę, bo jak w domu siedzę, to nie.
Też mam starszą siostrę, ale ona się nigdy za bardzo nie malowała, moja mama też nie, więc chyba od nich tego nie zgapiłam Mam bardzo jasną cerę, jasne brwi i rzęsy, więc jak się nie pomaluję, to wyglądam jakbym miała 13 lat

Jak zaczniesz się częściej malować, to się przyzwyczaisz tylko co będzie na początku
Ja też bez makijażu wyglądam bardzo młodo.
A problem właśnie jest w tym, że to moje początki i ciągle łapy wsadzam w oczy

Cytat:
Napisane przez Melodia mgieł nocnych Pokaż wiadomość
Ja maluję się prawie codziennie. Muszę mieć total niechciejstwo żeby się nie umalować jak wychodzę Ale tak jest w sumie od roku Bo wcześniej nie malowałam sie prawie wcale Ale teraz to polubiłam

A co do włosów to naturalne mam według fryzjerki ciemny blond, ale moim zdaniem wpada w jasny brąz Więc rok temu najpierw zrobilam jasne pasemka, potem ładny ciemny brązik, a teraz od kwietnia jestem brunetką z bardzo ciemnym brązem na głowie. Farbowałam Palette mimo, że wiele osób odradza tą farbę. I jestem zadowolona. Chociaż faktem jest, że trochę bardziej wypadają. Ale myję szamponem do wlosów farbowanych i nakładam odżywkę do takiż i jest ok W sumie to od maja czy końca kwietnia nie farbowałam odrostów, ale zrobie to pod koniec sierpnia przed wyjazdem wakacyjnym, bo nie chcę przemęczać włosów. A jak w domu siedzę to nikt nie ogląda moich odrościaków

Strasznie Kochane jesteście, że tak odpowiedziaałyście jak się malujecie. Dzięki wielkie Nurtowało mnie to już tyle czasu....
I w sumie wynika, że muszę się wziąść w graść i coś ze sobą zrobić

A co do włosów... Nie chciałam tego pisać, żeby sobie ran nie rozdrapywać, ale jak już zaczełyście:
We wtorek byłam z TŻ i teściami w Białymstoku - teściowa chora, na badania.
A że miałam odrosty, to TŻ zaproponował, że może w Białym gdzieś zaczepimy sie do fryzjera. W sumie było trochę czasu, więc stwierdziłam, że to dobry pomysł. I co??? Spaliła mi włosy!!!!!!!!
Jak dziś myłam to czułam w ręku już tylko połowę tego co miałam na głowie jeszcze kilka dni temu, poza tym czubek mam rudy a reszte to ni to bląd ni to - nie wiem co
Dziś TŻ znów jest w Białym (ja w pracy), więc obiecał, że zajedzie i nawciska tej głupiej babie
Stary 2008-07-18, 16:40   #189
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
Ja też bez makijażu wyglądam bardzo młodo.
A problem właśnie jest w tym, że to moje początki i ciągle łapy wsadzam w oczy

A co do włosów... Nie chciałam tego pisać, żeby sobie ran nie rozdrapywać, ale jak już zaczełyście:
We wtorek byłam z TŻ i teściami w Białymstoku - teściowa chora, na badania.
A że miałam odrosty, to TŻ zaproponował, że może w Białym gdzieś zaczepimy sie do fryzjera. W sumie było trochę czasu, więc stwierdziłam, że to dobry pomysł. I co??? Spaliła mi włosy!!!!!!!!
Jak dziś myłam to czułam w ręku już tylko połowę tego co miałam na głowie jeszcze kilka dni temu, poza tym czubek mam rudy a reszte to ni to bląd ni to - nie wiem co
Dziś TŻ znów jest w Białym (ja w pracy), więc obiecał, że zajedzie i nawciska tej głupiej babie
Diana ja w mejkapie wyglądam jak 17sta, a bez jak 12stka

27 lat na karku a jak papierosy kupuję to dalej o dowod mnie proszą
Ja się tym nie przejmuje wręcz przeciwnie bardzo mnie to cieszy
Ostatnio klient z politowaniem na mnie popatrzyl i mowi "taka mloda i już zaobrączkowana!!"
Facet mnie wkurzyl..jak mozna takie teksty walić, co go to w ogole obchodzi, ....a z drugiej strony bardzo mnie rozsmieszył .

Kurcze Diana jak to Ci wlosy spaliła
Masakra..wspolczuję...w życiu mi sie cos takiego nie przydażylo.
Rozjaśniałaś?
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 16:49   #190
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

uf..przeczytałam

Natalio, bardzo miło Cię znowu widzieć. mam nadzieję, że jednak zostanies zi będziesz z nami pitolić o głupotkach i poważnych sprawach

a swoją drogą..to znowu jakoś wszystko idzie nie po mojej myśli. po prostu zaraz wszystko roznuiosę..albo się upiję i pójdę spać. agrh!

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 16:55   #191
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość
Uuu no to nieźle,moja mama używa farby do włosów Palette. Chyba będe musiała jej o tym powiedzieć.

Ja rzadko kiedy farbuje,raz w roku,żeby odświeżyć fryzure.Miałam kiedyś balejaż blond-brąz,a teraz mam pofarbowane w swoim naturalnym kolorze.
Ja raz użyłam i tak mi włosy zaczęły wypadać, że szok . Potem mi mama powiedziała, że to norma przy tej farbie i jak byłam u fryzjerki to mi to tylko potwierdziła . No, ale to było dawno, teraz już tak nie szaleję

Ostatnio pofarbowałam na naturalny kolor i tak to zostawię

Wieczoram Wam coś napiszę... Na temat mandatu
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 16:57   #192
niuniuniau
Zadomowienie

[quote=hania811;8264188] X część ale fajosko.

Dziewczynki życzę Wam (Nam) oby ta część obfitowała w wesołe i pelne szczęścia posty.

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość

Ja uważam ze bardzo tak
Ja mam w kosmetyczce jedne cienie (od 4 lat) tusz, puder mineralny, róż i błyszczyk w torebce.
Maluję się tylko na wieczorne wyjscia i do pracy.

Moja kuchnia będzie boska
Witam Was wszystkie w X części wątku

Haniu koniecznie pochwal się kuchnią, zazdroszczę, że masz taki zmysł dekoratorski bo ja ni chu chu
Co do makijażu to zależy od humoru i tego co robię. Do pracy zawsze podkład, jakieś cienie róż i tusz, wyjścia wieczorne coś więcej. A jak siedzę w domu to czasem nic prócz kremu żeby dać skórze odpocząc. Teraz przed ślubem jak mam wolne to makijażu jak najmniej

Cytat:
Fakt, zabawa na kilka miesięcy, a miesięcznie ok. 50zł - w zależności od rodzaju tabletek. Ja tyle płaciłam, dużo
Sporo za te tabsy. Ja płacę 25zł za opakowanie i nic za wizyte to mi się opłaca

Cytat:
Napisane przez natalucha7986 Pokaż wiadomość
skoro taki tytul watku to zamieszczam swoj pierscioneczek zakupiony wczoraj, niestety wczoraj gdy go przymierzalam wydawalo mi sie ze jest ok a dzisiaj po prostu mi z pada z palca, musze isc go ciut zmniejszyc tylko nie wiem czy mam isc do tego sklepu gdzie go kupowalismy czy do innego jubilera.
Bardzo ładny pierścionek Zapraszamy do pogaduch
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 17:10   #193
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Biedna Diana buu Dianko, a może da się z tym coś zrobić?

Tak to już jest z tymi fryzjerami grrr... Ja kiedyś wydałam 130 zł za to, że baba zafarbowała mi włosy na machoń, kiedy chciałam brąz grrr!! Masakra! Chodziłam z tydzień z takimi czerwonymi kudłami. Potem siostra położyła mi Casting Loreala i ... nie pokryło Więc się wkurzyłam, kupiłam Palette i jest lux A co do metali i takich tam to mawiają, że na coś trzeba umrzeć a chemia jest teraz prawie we wszystkim...

Co do makijażu i tym podobnych to najgorsze jest wyrywanie brwi ehh. Sama nie jestem w stanie sobie zadac takiego bólu Idę do kosmetyczki albo prosze mamę lub przyjaciółkę

Haniu, ja też mam ten problem. Mam 23 lata, a wyglądam na 16-17 no góra 19. Kiedyś jechałam z przyjaciółką autobusem i jakaś starsza pani wskazując na moją przyjaciółkę wypaliła do mnie z tekstem " Idź tam do swojej mamy" Załamka. Może kiedyś to polubię, ale na razie mnie to wkurza grrr Zafarbowanie włosów i makijaż troszkę pomaga, ale niewiele

Pani Magister

OPENER 2010
Stary 2008-07-18, 17:15   #194
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Haniu, ja też mam ten problem. Mam 23 lata, a wyglądam na 16-17 no góra 19. Kiedyś jechałam z przyjaciółką autobusem i jakaś starsza pani wskazując na moją przyjaciółkę wypaliła do mnie z tekstem " Idź tam do swojej mamy" Załamka. Może kiedyś to polubię, ale na razie mnie to wkurza grrr Zafarbowanie włosów i makijaż troszkę pomaga, ale niewiele
a Ty masz konto na nk?

Stary 2008-07-18, 17:43   #195
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a Ty masz konto na nk?

No mam Ale Twojego nie znam Zresztą nie wiem czy chcę się ujawniać

Pani Magister

OPENER 2010

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-18, 17:52   #196
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Moje mieszkanko w Holandii
1. kuchnia z suszacymi się kiełbaskami. jest tam jeszcze lodówka i stolik z 3 krzesełkami ale sie nie zmiesciły na zdjęciu
2. łazienka (kibelek jest oddzielnie)
3. nasza sypalnia (jest tam jeszcze szafa ale sie na fotce nie zmiesciła) z wyjsciem na ogródek
4 kawałek ogródka z krzakiem rózanym. mamy tam jeszcze kilka krzaków i jabłonkę
5 salon
6 rowerowy swat rowerki tutaj to codziennosc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kuchnia i suszące sie kiełbaski.jpg (37,0 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg łazienka 1.jpg (41,2 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg moja sypalnia 3.jpg (52,1 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ogródek 1.jpg (121,6 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg salon 2.jpg (37,4 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rowerowy swiat.jpg (118,6 KB, 48 załadowań)

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 17:55   #197
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

1. salon i moje miesce z laptopkiem
2. salon
3. koszulka nocna którą wczoraj kupiłam
4. salon
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg salon z miejscem na laptopa.jpg (57,0 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg salon 3.jpg (43,9 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg moja nowa koszulka nocna tylko za 6 euro.jpg (48,3 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg salon 1.jpg (43,7 KB, 47 załadowań)

Stary 2008-07-18, 18:06   #198
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
dawaj nie dzikuj wyślij mi na prv

Stary 2008-07-18, 18:20   #199
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Diana ja w mejkapie wyglądam jak 17sta, a bez jak 12stka

27 lat na karku a jak papierosy kupuję to dalej o dowod mnie proszą
Ja się tym nie przejmuje wręcz przeciwnie bardzo mnie to cieszy
Ostatnio klient z politowaniem na mnie popatrzyl i mowi "taka mloda i już zaobrączkowana!!"
Facet mnie wkurzyl..jak mozna takie teksty walić, co go to w ogole obchodzi, ....a z drugiej strony bardzo mnie rozsmieszył .

Kurcze Diana jak to Ci wlosy spaliła
Masakra..wspolczuję...w życiu mi sie cos takiego nie przydażylo.
Rozjaśniałaś?
Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Sporo za te tabsy. Ja płacę 25zł za opakowanie i nic za wizyte to mi się opłaca
Już to chyba kiedyś pisałam, ale będąc we Francji na 4 m-ce przed ślubem kiedy nie chciałam jeździć na nartach (bo bałam, że się wyjde z tego z gipsem) każdy się pukał w głowę, że jak można pozwolić 16-stce wychodzić za mąż w Polsce i co to w ogóle za obyczaje?!! Miałam wtedy prawie 23 lata

Pinda strasznie spaliła mi włosy, przetrzymała za długo farbę choć sto razy mówiłam, że mam cienkie i bardzo delikatne włosy. To była farba, nie rozjaśniałam, ale farba była jasna.

Melodio, nawet nie wiesz ile sie wybuczałam za to

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Moje mieszkanko w Holandii
1. kuchnia z suszacymi się kiełbaskami. jest tam jeszcze lodówka i stolik z 3 krzesełkami ale sie nie zmiesciły na zdjęciu
2. łazienka (kibelek jest oddzielnie)
3. nasza sypalnia (jest tam jeszcze szafa ale sie na fotce nie zmiesciła) z wyjsciem na ogródek
4 kawałek ogródka z krzakiem rózanym. mamy tam jeszcze kilka krzaków i jabłonkę
5 salon
6 rowerowy swat rowerki tutaj to codziennosc
Sympatyczne bardzo
Stary 2008-07-18, 18:34   #200
natali86
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to natali86

Cytat:
Cytat:
dawaj nie dzikuj wyślij mi na prv
Ja tez bardzo chetnie jesli Ty także chetnie sie ujawnisz Jakby cos to PW

Diano co za przykra historia niestety nic nie doradze, nie znam się na tych sprawach, może zerkij na forum fryzjerskie tam zdaje się ze istnieje watek dla poszkodowanych przez frzjerów, moze tam dziewczyny beda umiały Ci coś doradzic

Madziu bardzo przytulne mieszkanko

Et-ko witaj Teraz to juz zostane na dłużej, miło będzie pogawedzic i poplotkowac w waszym gronie

Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
natali86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 18:39   #201
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natali86 Pokaż wiadomość
Ja tez bardzo chetnie jesli Ty także chetnie sie ujawnisz Jakby cos to PW

Diano co za przykra historia niestety nic nie doradze, nie znam się na tych sprawach, może zerkij na forum fryzjerskie tam zdaje się ze istnieje watek dla poszkodowanych przez frzjerów, moze tam dziewczyny beda umiały Ci coś doradzic
Jak coś to ja także zapraszam na PW

Nie wiem Kochana czy coś na to poradzę, bo one chyba najpierw musą trochę odpocząć od fryzjera, bo w ogóle sie pokruszą i zostanę łysa chlip!!!
Stary 2008-07-18, 18:39   #202
natali86
Zakorzenienie

Diano poczytaj tutaj nie ty jedna trafiłas na nieprofesjonalną fryzjerke
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=123830

A nk bardzo chetnie Juz się zgłaszam

Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Stary 2008-07-18, 18:41   #203
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ja Ciebie mam na nk tylko nie mam chyba Diany i Melodi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-18, 18:46   #204
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Diano poczytaj tutaj nie ty jedna trafiłas na nieprofesjonalną fryzjerke
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=123830

Dziękuję bardzo, zaraz poczytam
To ja czekam na PW jeśli jeszcze Cię nie mam

Cytat:
Musisz mnie mieć Kochana skoro ja Ciebie mam
Stary 2008-07-18, 18:47   #205
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny, ja w tym mieszkanku czuje sie jak w domu

Stary 2008-07-18, 18:51   #206
natali86
Zakorzenienie

Cytat:
a masz mnie
ja jeszcze nie mam sporo dziewczyn, ale pewnie z czasem sie to zmieni

Cytat:
Dziękuję bardzo, zaraz poczytam
To ja czekam na PW jeśli jeszcze Cię nie mam

Musisz mnie mieć Kochana skoro ja Ciebie mam
PW poszło

Cytat:
dzieki dziewczyny, ja w tym mieszkanku czuje sie jak w domu
i o to własnie chodzi, jeszcze z Tz przy boku... to już w ogóle cud, miód i orzeszki

Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

Stary 2008-07-18, 18:54   #207
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
i o to własnie chodzi, jeszcze z Tz przy boku... to już w ogóle cud, miód i orzeszki
oj tak
i powiem ci, ze juz sie do tego przyzywczaiłam. do domku jakos zbytnie nie tesknie, choc codzinnie z rodzicami smski piszemy (bo oni nad morzem teraz)

Stary 2008-07-18, 19:08   #208
natali86
Zakorzenienie

Diano bardzo ładna z Ciebie dziewczyna, a na slubie wygladałaś pieknie, jak prawdziwa księzniczka

Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

Stary 2008-07-18, 19:08   #209
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
PW poszło
Dzięki

Cytat:
oj tak
i powiem ci, ze juz sie do tego przyzywczaiłam. do domku jakos zbytnie nie tesknie, choc codzinnie z rodzicami smski piszemy (bo oni nad morzem teraz)
To super, że fajnie Ci sie tam mieszka Dokładnie - o to chodzi.. Obyś była szczęśliwa
Stary 2008-07-18, 19:11   #210
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ciekawe tylko czy poradze sobie w pracy. ale tak bardzo bym tego chciała

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości