![]() |
#181 |
BAN stały
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
Ja też sprzątam dzisiaj piore,jeszcze tylko obiadu nie ugotowałam.
![]() ![]() ![]() ![]() Też raz dostałałam uczulenia na nogach,jak po wypraniu dżinsów zaczełam się drapać i miała krostki na nogach,a swędziało i piekło niemiłosiernie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
Ja maluję się prawie codziennie. Muszę mieć total niechciejstwo żeby się nie umalować jak wychodzę
![]() ![]() ![]() ![]() A co do włosów to naturalne mam według fryzjerki ciemny blond, ale moim zdaniem wpada w jasny brąz ![]() ![]() ![]()
#183 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozatym naczytalam sie o niej strasznych historii na KWC. Jest "najchemiczniejsza z chemicznych" . Ma metale cięzkie ktore krążą w organiźmie wiele lat ![]() Cytat:
Milego weekendu dziewczyny ![]()
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Jak to dobrze, że ja nie mam takich problemów
![]() ![]()
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#187 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Ja rzadko kiedy farbuje,raz w roku,żeby odświeżyć fryzure.Miałam kiedyś balejaż blond-brąz,a teraz mam pofarbowane w swoim naturalnym kolorze. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
A problem właśnie jest w tym, że to moje początki i ciągle łapy wsadzam w oczy ![]() Cytat:
Strasznie Kochane jesteście, że tak odpowiedziaałyście jak się malujecie. Dzięki wielkie ![]() I w sumie wynika, że muszę się wziąść w graść i coś ze sobą zrobić ![]() A co do włosów... Nie chciałam tego pisać, żeby sobie ran nie rozdrapywać, ale jak już zaczełyście: We wtorek byłam z TŻ i teściami w Białymstoku - teściowa chora, na badania. A że miałam odrosty, to TŻ zaproponował, że może w Białym gdzieś zaczepimy sie do fryzjera. W sumie było trochę czasu, więc stwierdziłam, że to dobry pomysł. I co??? Spaliła mi włosy!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak dziś myłam to czułam w ręku już tylko połowę tego co miałam na głowie jeszcze kilka dni temu, poza tym czubek mam rudy a reszte to ni to bląd ni to - nie wiem co ![]() ![]() ![]() Dziś TŻ znów jest w Białym (ja w pracy), więc obiecał, że zajedzie i nawciska tej głupiej babie ![]()
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 27 lat na karku a jak papierosy kupuję to dalej o dowod mnie proszą ![]() Ja się tym nie przejmuje wręcz przeciwnie bardzo mnie to cieszy ![]() Ostatnio klient z politowaniem na mnie popatrzyl i mowi "taka mloda i już zaobrączkowana!!" Facet mnie wkurzyl..jak mozna takie teksty walić, co go to w ogole obchodzi, ....a z drugiej strony bardzo mnie rozsmieszył . Kurcze Diana jak to Ci wlosy spaliła ![]() Masakra..wspolczuję...w życiu mi sie cos takiego nie przydażylo. Rozjaśniałaś?
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
uf..przeczytałam
![]() Natalio, bardzo miło Cię znowu widzieć. mam nadzieję, że jednak zostanies zi będziesz z nami pitolić o głupotkach i poważnych sprawach ![]() a swoją drogą..to znowu jakoś wszystko idzie nie po mojej myśli. po prostu zaraz wszystko roznuiosę..albo się upiję i pójdę spać. agrh!
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ostatnio pofarbowałam na naturalny kolor i tak to zostawię ![]() Wieczoram Wam coś napiszę... Na temat mandatu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |||
Zadomowienie
|
[quote=hania811;8264188]
![]() Dziewczynki życzę Wam (Nam ![]() Cytat:
![]() Haniu koniecznie pochwal się kuchnią, zazdroszczę, że masz taki zmysł dekoratorski bo ja ni chu chu ![]() Co do makijażu to zależy od humoru i tego co robię. Do pracy zawsze podkład, jakieś cienie róż i tusz, wyjścia wieczorne coś więcej. A jak siedzę w domu to czasem nic prócz kremu żeby dać skórze odpocząc. Teraz przed ślubem jak mam wolne to makijażu jak najmniej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Wtajemniczenie
|
Biedna Diana buu
![]() ![]() Tak to już jest z tymi fryzjerami grrr... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do makijażu i tym podobnych to najgorsze jest wyrywanie brwi ehh. ![]() ![]() ![]() Haniu, ja też mam ten problem. Mam 23 lata, a wyglądam na 16-17 no góra 19. Kiedyś jechałam z przyjaciółką autobusem i jakaś starsza pani wskazując na moją przyjaciółkę wypaliła do mnie z tekstem " Idź tam do swojej mamy" ![]() ![]() ![]() ![]()
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
No mam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Moje mieszkanko w Holandii
![]() 1. kuchnia z suszacymi się kiełbaskami. jest tam jeszcze lodówka i stolik z 3 krzesełkami ale sie nie zmiesciły na zdjęciu 2. łazienka (kibelek jest oddzielnie) 3. nasza sypalnia (jest tam jeszcze szafa ale sie na fotce nie zmiesciła) z wyjsciem na ogródek 4 kawałek ogródka z krzakiem rózanym. mamy tam jeszcze kilka krzaków i jabłonkę 5 salon 6 rowerowy swat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
1. salon i moje miesce z laptopkiem
2. salon 3. koszulka nocna którą wczoraj kupiłam ![]() 4. salon |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#199 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pinda strasznie spaliła mi włosy, przetrzymała za długo farbę choć sto razy mówiłam, że mam cienkie i bardzo delikatne włosy. To była farba, nie rozjaśniałam, ale farba była jasna. Melodio, nawet nie wiesz ile sie wybuczałam za to ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Diano co za przykra historia ![]() ![]() Madziu bardzo przytulne mieszkanko ![]() Et-ko witaj ![]() ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem Kochana czy coś na to poradzę, bo one chyba najpierw musą trochę odpocząć od fryzjera, bo w ogóle sie pokruszą i zostanę łysa chlip!!!
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Diano poczytaj tutaj nie ty jedna trafiłas na nieprofesjonalną fryzjerke
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=123830 A nk bardzo chetnie ![]() ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
ja Ciebie mam na nk
![]() ![]()
![]() |
#204 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To ja czekam na PW jeśli jeszcze Cię nie mam ![]() Musisz mnie mieć Kochana skoro ja Ciebie mam ![]()
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny, ja w tym mieszkanku czuje sie jak w domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | ||
Zakorzenienie
|
a masz mnie
![]() ja jeszcze nie mam sporo dziewczyn, ale pewnie z czasem sie to zmieni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i powiem ci, ze juz sie do tego przyzywczaiłam. do domku jakos zbytnie nie tesknie, choc codzinnie z rodzicami smski piszemy (bo oni nad morzem teraz) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Diano bardzo ładna z Ciebie dziewczyna, a na slubie wygladałaś pieknie, jak prawdziwa księzniczka
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
ciekawe tylko czy poradze sobie w pracy. ale tak bardzo bym tego chciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.