|
|
#181 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: do zrzucenia 7kg kto sie przylacza ?
Cytat:
ja też je lubię
|
|
|
|
#182 |
|
Rozeznanie
|
ja aż do tego stopnia, że truskawki rozmroziłam .. :P
hmmm na jutro mam smaka właśnie na leczo, o taaak .. dzisiaj hulahop 20min - zaliczone . a Wy jak tam ?
|
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
witajcie!
moge sie jeszcze przylaczyc?Wiagu roku przytylam 12 kg i chcialabym sie ich jak najszybciej pozbyc.ale tez jestem okropnym leniem,nie mam ochoty sie ruszac.od tygodnia zaczelam jesc owoce i warzywa co wczesniej byly naprawde rzadkimi goscmi w moim domu.na sniadanie wypijam koktajl z mleka sojowego i owoce,zamiast slodkiej buleczki,obiad rybka z jazynami i na kolacje tez cos lekkiego. schudlam kilogram w ciagu tygodnia,niewiele,ale jest motywacja |
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
pulce, to nie jest tylko, ale wlasnie akurat
u mnie dzis bez grzeszkow!! o dziwo, ale chyba dlatego ze brzuch mnei bolal chyab przed okresem... :/ cwiczenia zaliczone. hmm co tu jeszcze pwoiedziec ![]() o ja sie zatsnawialam ile kalorii ma lyzeczka masla orzechowego bo nie mam tu jak zwazyc. jesli ktorejs z was dziewczyny sie udalo dowiedziec to bede wdzieczna, choc chyba napisze jeszcze na watku tym o zawartosci kalorii ;] |
|
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
..ja niestety zero cwiczen...rowerek pokojowy sluzy jako wieszak na ubrania,step pod lòzkiem i rower przed domem ,a ja praca i komputer!! nie mam towarzystwa do cwiczen ,a samej sie nie chce.do tego wszystkiego,pracuje w miejscu co jest bar,piekarnia,cukiernia i pizzeria razem.i jak tu sie nie skusic na pyszny kawalek margherity???co do masla orzechowego? niestety nigdy nie liczylam kalori
|
|
|
|
|
#186 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ano leczo czyli warzywa plus smietana, mieso mielone ) do tego makaron ![]() Wczoraj bylam na plazy zgrzeszylam frytkami i hamburgerem ale to byly moje jedyny posilki w ciagu dnia ale jako tako usprawidliwiam sie ze troche spalilam na rowerku wodnym kalorii a na wadze 63,3kg czyli 20 dag w dol ![]() moze jutro bedzie ponizej hehehe kto wie
|
|
|
|
#187 |
|
Rozeznanie
|
ja jem leczo bez makaronu, ale dodaje wiecej warzyw i nie mieska mielone tylko jakas wedlinka ewentualnie kielbaska i to wszystko hop na patelnie
lunitka, nie warz sie tak codziennie, najlepszy efekt bedzie tak po tygodniu, bo rano mozesz mniej wazyc wieczorem wiecej, kwestia spraw fizjologicznych hehe . pulce, a smaczne te mleko sojowe? duzo ma kcal? bo widzialam w tesco i chcialam sie zaopatrzyc .. ![]() pickaboo, niestety nie mam pojecia z tym maslem orzechowym, a sama ciekawa jestem :P
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
mleko sojowe pije od wielu lat,mnie bardzo smakuje.na poczatku troche nieprzyjemne w smaku,wiec pilam je z kawa albo z kawa zbozowa,a potem to juz uzywalam jak normalnego mleka.spròbujcie tego koktajlu-SZKLANKA MLEKA SOJOWEGO ZIMNEGO,PòL BANANA I PòLTORA LYZECZKI KAWY INKI.jest pyszny.
na kartoniku pisze,ze mleko sojowe ma 46 kcl na 100ml. |
|
|
|
|
#189 |
|
Rozeznanie
|
i to wszystko zmiksowac ? okej sprobuje przy najblizszej okazji
a teraz zalicze sobie 20 min hulahop i hop pod prysznic.. a potem to sie zobaczy :P
|
|
#190 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak to zmiksowac,mozesz dodac lyzeczke miodu,albo cukru z trzciny cukrowej.pychota. ja niestety ide do pracy,do GROTY POKUSZENIA.. pizze,buleczki,ciasta,cia steczka ,torty!!! ...do zobaczenia wieczorem.
|
|
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
pulce, no to powodzenia, niech Cie nei kusi!!!
![]() ja jestem po sniadanku, zjadlam omleta z dwoch jajek, lyzki mleka, lyzki maki, dolalam wody oraz posmarowalam dwiema lyzeczkami masla orzechowego i dzemu, niestety normlanego, bo nie mam juz tego niskoslodzonego, w sumie szkoda.. a i do tego male mango. W sumie bardzo suto, jak to u mnie na sniadanie bywa.. Ale co najgorsze znowu mnie brzuch zaczyna bolec Niedobrze mi, matko co jest!!! :/ Az mnie dreszcze przechodza, jak nie dostane dzis okresu, to sie zaczne martwic, czy to nie jakas grypa zoladkowa, albo inna cholera... :/Trzymajcie sie tam.. ja tez sie postaram.. |
|
|
|
|
#192 |
|
Rozeznanie
|
pulce, powodzenia w grocie pokuszenia
nie grzeszyc mi tam :Pja jak miałam grype żołądkowa, to jeden dzien wymioty, a drugi biegunka . straszne to bylo. mniam to smaczniutkie mialas sniadanko pickaboo ja jestem szczesliwa bo dzis sie wazylam na takiej elektronicznej wadze i bylo 54,40 . cos latwo mi idzie te odchudzanie, az dziwne no nic jeszcze 4 i pol kilograma, a potem trzeba bedzie utrzymac ta wage
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
narazie nie cwicze bo wiecie mam ten tego :P
|
|
|
#194 |
|
Rozeznanie
|
'ten tego' usprawiedliwia, ja tez nie cwiczylam 3 dni jak mialam 'ten tego'
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
przeszedl mi bol brzucha i... tez mam ten tego
uffff.... juz sie balam ze bedzie trzeba do jakiegos lekarza isc, bo np. moja siostra raz w wakacje miala.. robaki w zoladku!!! :/ masakra xDza soba mam obiad i mimo ten tego cwiczenia codzienne, aczkolwiek bylo ciezej.. przy przysaidach to myslalam ze tam padne
|
|
|
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj brak cwiczen poprostu mi sie nie chce hehe jutro moze buzik
|
|
|
#197 |
|
Przyczajenie
|
ok tez sie przylacze ale moze nie az tyle do zrzucenia mam
![]() przyda sie zrzucic 4 kilo z brzuszka ![]() codziennie 50 brzuszkow rano i troszke skakania na skakance do tego 40 min spaceru czyli dojscie do pracy jem sniadanie o 9 , o 13 lekki obaid i czasem przekaske w pracy o 18 a najgorsze jest to ze jem po 21 ;( ale ie mam innego wyjscia wracam wtedy z pracy i jestem glodna ;pale pije jeszcze herbatke czarwona od dzisiaj wiec moze schudne ![]() zycze powodzenia;D |
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
..dopiero teraz dorwalam sie do kompa.
dzisiaj na kolacje zaprosilam sobie kolezanke.ale uczta! dietetyczna!sliwki,morele ,czarne jagody i pòl ananasa we dwie,10 dkg szyneczki parmenskiej do tego buleczka sojowa i pòl awokado...rano sie zwaze.tylko ,ze ja tez mamTEN TEGOaha...w GROCIE POKUSZENIA niezle poszlo.podwieczorek mala buleczka z szynka soczek morelowy i caly dzien woda,woda,woda.
|
|
|
|
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
ja nie waze sie dzis hehehe zwaze sie w poniedzialek
|
|
|
#200 |
|
Rozeznanie
|
niesmiala16, jedzenie po 21 i w ogole w nocy to byl kiedys jeden z moich nalogow.. potrafilam sie 'odchudzac' tak, ze nie jadlam po 18, za to jadlam o 3 w nocy
ale teraz od 16 dni sie trzymam ..mnie właśnie słoneczko zbudziło i jem sobie pyszne czekoladowe musliiii ... mniam co z dzisiejszym obiadkiem to nie wiem, ale jutro na obiadek fileciki z piersi kurczaka, czyli chude zdrowe mięsko . i raczej bez panierki i do tego jakaś suróweczka. a z ziemniakami nie mam problemu, bo już od 5 lat ich nie jem kiedys przy obiedzie oznajmilam,ze wiecej tego nie tkne i nie jem juz mi nawet nie smakuja hehe .. chyba,ze w postaci fryteczek to sie czasem skusze. ale napewno nie na diecie :Ppulce, ale mialyscie uczte ulala, a kolezanka tez sie odchudza ? :p i gratuluje, ze wytrwalas w grocie... ![]() lunitka, to my czekamy aż sie zważysz w poniedziałek i trzymamy kciuki
|
|
#201 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#202 | ||
|
Wtajemniczenie
|
nie ma to jak zastrzyk motywacji od rodziny ;/
wlasnie mama mi dzis powiedziala ze na tej diecie zamiast chudnac to chyba tyje i wcale nei wygladam szczuplej ... zalamac sie mozna..
|
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
WItam!Ja stosuję strukturalną od wtorku a wczesniej miałam dwa razy odchudzanie weekendowe i na razie nic nie wiedzę na wadze ...
troche mnie to załamuje..15 jade nad morze na wakacje,chciałam chociaż ze 3 kilo schudnąć, a tu na razie waga stoi.:/ a jak Wasze doświadczenia w tym względzie??
|
|
|
|
|
#204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bzdury gadaja, jak moze byc 5 kg nie widac??? nie wiem ile masz wzrostu, ale moze juz akurat wazysz i oni sie martwia czy cos, nie chcca zebys byla za chuda i dlatego ci tak wmawiaja, ja nie rozumiem
|
|
|
|
|
|
#205 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie z kolei kupuja mi specjalnie jakies slodycze itd. a babcia na mój widok zaczela gadac, ze wygladam jak z Oswiecimia .. hmm a to dopiero 3kg.. ale co zrobic, jak zawsze na poczatku chudna mi ramiona i buzia ..
|
|
|
#206 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie rozumiem ich,cwicze jak szalona ... staram sie odzywiac zdrowo tak zeby mi energii nie braklo a i tka czuje sie jakby ktos ze mnie wypompowal wszystkie checi do zycia ... a tu jeszcze takie komentarze, moze rzeczywiscie nei widac bo z brzucha tluszczu nie zrzucilam a z nog i posladkow owszem ale takie miesnie mi sie rozbudowaly ze tego nie widac Cytat:
mam tak samo z babcia... wciska we mnei tluste dania i nie da sie jej wytlumaczyc ze sie odchudzam...( podobnie robia moje kolezanki o nienaganniej figurze) za to mama mi czesto broni jesc... a potem znowu wciska tlusta rybe w panierce , mozna oszalec
|
|
|
#207 |
|
Rozeznanie
|
no dokladnie, kolezanki o nienagannej figurze i ich komentarze 'z czego Ty sie odchudzasz, z kosci na osci?'
żałosne to jest . a ja od poczatku diety schudlam 3cm z bioder i 2 z ud . łydka, talia nic ![]() Dziewczyny zjadłam przed chwilą 100g śliwek (tj.8sztuk), najadłam się strasznie i jako takie wyrzuty sumienia miałam, ale patrze w necie kalorycznosc sliwek a tu w 100g max 70 kcal własnym oczom nie mogłam uwierzyć
pachnę stylem, Ty - zazdrością. ![]() my clothes . https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271377 Edytowane przez kitty1709 Czas edycji: 2008-08-02 o 17:09 Powód: żeby nie pisać wątku pod wątkiem :D |
|
|
|
|
#208 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny załamałam sie ;/
wlasnie sie wazylam ... i szok 58 kilo! czyli 3 do przodu ! to mozliwe zebym przytyla 3 kg w poltora tygodnia ... co prawda zmniejszylam intensywnosc treningow ... i troche poluzowalam diete ... ale nie moge uwierzyc w to co pokazuje waga. Jesli dopadl mnie efekt jo-jo to sie zalamie i pewnie znowu bede zajadac nerwy ... na dodatek zero wsparcia od rodziny .... ( mama dobrze mowila ze tyje,chyba ze to efekt nabierania wody przed okresem) mama ciagle powtarza ze za duzo jem "4 posilki dziennie to za duzo!" ( mimo iz sa to malutkie i liche posilki ona tego nie potrafi zrozumiec) najchetniej to widzialaby mnie jak 3 razy dziennie jem pomidora :/
|
|
|
#209 |
|
Rozeznanie
|
a ja wczoraj ważyłam 54,4 a dziś 55 . a ćwiczyłam cały dzien i zjadlam tyle co nic . co jest
tez sie jakos zalamuje powoli . ledwo co sie powstrzymalam przed zjedzeniem ciastek kokosowych . ECH
|
|
#210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zazwyczaj mamy martwia sie jak dzieci nie jedza,nawet jesli sa dorosle.ty sie tym nie przejmuj i jedz 4 nawet 5 razy dziennie tylko mniejsze ilosci.zoladek sie nie napracuje i nie zdazy byc glodny ....a co do 3 kg wiecej-przy okresie to jest normalne.ktos przybiera tylko 1kg ,a ktos inny 3kg![]() dzisiaj nie bylam w stanie sie oprzec kielbaskom z grilla....nawet nie wchodze na wage dzisiaj,a jutro nad morzem bede brzuch wciagac
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

. . 

,a ja praca i komputer!! nie mam towarzystwa do cwiczen ,a samej sie nie chce.do tego wszystkiego,pracuje w miejscu co jest bar,piekarnia,cukiernia i pizzeria razem.i jak tu sie nie skusic na pyszny kawalek margherity???co do masla orzechowego?

dzisiaj nie bylam w stanie sie oprzec kielbaskom z grilla....nawet nie wchodze na wage dzisiaj,a jutro nad morzem bede brzuch wciagac