![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Fenris to tak jak ja.
A to jest moje marzenie:
#182 |
Zakorzenienie
|
Taiwo
![]() Wiec trzymaj kciuki w poniedzialek. Idziemy do salonu ugadywac z gosciem i na jazde probna. Fenris - piekne te buty! tzn fajne, znaczy sie sama bym takie chciala! a autko takie ma klimacik ![]() ale oczywiscie w jedynym slusznym kolorze... Dzis do faceta na pytanie jaki chcemy kolor ... odpowiedzialam ![]() 'any colour you like as long as it`s black' |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Czekam na Ragnarok
|
Taki bardzo bezpieczny
![]() Ja marzę o sportowej osobówce. BMW mają takie specyficzne groźne rysy maski ![]() ![]() A bratu się podobają. Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#185 |
Czekam na Ragnarok
|
To ja chyba wolę męskie samochody. Szybkie, zwinne i sportowe. Może kiedyś
![]() Nie kręcą mnie damskie, bezpieczne i rodzinne. Choć nie powiem, że bym nie chciała mieć - w ogóle chcę jakikolwiek (no prawie). Dobrej nocy. |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Az sie usmiechnelam widzac auta wklejone przez Age
![]() Takim X3 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1217109709 jezdzi na codzien wychowawczyni mojej corki z przedszkola. Za pierwszym razem przezylam lekki szok jak zobaczylam jak nim odjezdza, pomyslalam ze od meza pozyczyla ![]() Ale nie, to jej auto i ona tak codzien, wiec juz sie przyzwyczailam do tego widoku. Teraz tez uwazam ze to bardzo kobiece auta.... Jednak do jazdy po miescie najlepsze chyba male zwinne autko, najlepiej tanie w eksploatacji. Fajne butki Fenris, nie moj styl, ale wygladaja na bardzo wygodne...
#187 |
Wiedźma
|
Pewnie, że są!
Moje marzenia obejmują dwa rodzaje samochodów. Albo solidnego smoka typu Toyota RAV4 (koniecznie w pełni uzbrojoną z wyciągarką nie wiadomo po co ![]() Druga fotka to wersja wymarzona - stara 911. ![]() Bardziej życiowe plany obejmują kupno używki tego, co na ostatnim zdjęciu... ![]() A tak w ogóle widziałam dziś Hayabusę pod Tesco. Zaśliniłam parking. ![]()
#188 |
Czekam na Ragnarok
|
Betty83 - No właśnie takie duże BMW wyglądają dla mnie zbyt kobieco, bardzo bezpiecznie. Na długą podróż pewnie są idealne.
Buty bardzo wygodne, ale mam nadzieję, że przy palcach się ta dziurka delikatnie rozciągnie ![]() Sabbath - pierwsze i ostatnie zdjęcie samochodów - ekstra (też kiedyś marzyłam o Porshe, przedtem o motocyklu Kawasaki, potem o samochodzie Bugatti, a teraz BMW ![]() ![]() Teraz już serio życzę dobrej nocy i lecę spać, bo jutro praca... |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
- Jaki jest najlepszy samochod na swiecie?
- Sluzbowy. A zaraz po nim Mercedes S - klasy .... ![]() W mysl tej zasady moj TZ dostanie niebawem prawie najnowsze Mondeo 2.0 Trend, czy jakos tak. ![]() Ale nie ma co wybrzydzac, bo przy 2 metrach wzrostu malo czym sie jezdzi komfortowo dluzej niz 45 min. Kiedy ja sie przelamie i zaczne jezdzic.... Prawo jazdy lezy odlogiem od 8 lat... ![]()
#190 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ...I drogi jest Countach jak jasny, ciężki szlag. ![]() Podobnie jest z 911 - to, co w tym samochodzie kręci mnie najbardziej to fakt, że po dzień dzisiejszy modyfikuje się tylko karoserię z '63 roku. Ponadczasowe piękno. A'propos - pewnie wszyscy wiedzą, że Porshe zaprojektował jeszcze jeden samochód: Volkswagena Garbusa i zrobił to 1934 roku! Ten facet był geniuszem. ![]()
![]() |
#191 |
Wtajemniczenie
|
ło matko , ale Wam się samochody marzą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() a propos samochodzików ![]()
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
mnie sie marzy Audi TT, a z bardziej przyziemnych Citroen C3.
a prawa jazdy nie uzywam od lat 4 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | ||
Zadomowienie
|
No właśnie, takie to zakończenie niewiadomojakie. Też jestem ciekawa, czy będzie kolejna seria i jeśli będzie, jak się potoczy.
Cytat:
![]() Też lubię. Jeżdżę taką malutką terenówką (zdjęcie w załączniku), ale marzy mi się wielka maszyna. Szkoda tylko, że 4x4 są tak mało ekonomiczne... Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
W temacie samochodow dalej - ten tez mi robi w oko
![]() Ale najbardziej to mimo wszystko chcialabym tego Mustanga... Sa cudowne, wielkie, nieekonomiczne... No a przeskakujac na motocykle, bo Sabbath wspomniala Hayabuse ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
a ogladasz Desperatki? Tam zakończenie chyba jeszcze gorsze... ten obrazek 5 years later... mam nadzieje, ze to byl zart przedwakacyjny ![]()
![]() |
#197 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#200 |
czyli Endżi
|
Paulinko, nie przeczytałam tego co napisałaś na biało o zakończeniu Chirurgów - sama jestem pod wrażeniem mojej silnej woli. Jakoś jednak zarejestrowałam informację o przebiegu wątku zauroczenia Izzy i Danny'ego i aż mi się przykro zrobiło
![]() Choleraaaa.... to będzie okrutne ![]() ![]() ![]() Hm, mam jeszcze jakieś podejrzenia co do innej sprawy w związku ze śmiercią Danny'ego. Coś wspominał o tym, że w szafce ma testament... ![]() ![]() Ale to zakończenie 4 serii Gotowych ![]() ![]() No i ciekawią mnie kolejne serie House'a. Nie wiecie czy w najbliższym czasie będą w PL? Zarówno na AXN jak i na TVP2 puszczają tylko 1. Jeśli tego na razie nie wykupili to zamierzam poprosić przyjaciółkę żeby skorzystała z nielegalnych żródeł ![]()
#201 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]()
![]() |
#202 |
czyli Endżi
|
Heh, no to chyba dobrze
![]() Ale frustruące jest to oglądanie po jednym odcinku (5 tygodniowo)... ![]() ![]()
#203 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy mogłybyście mi pomóc? Szukałam w datecalculator ale nie ma tam Avonu. Na opakowaniu mam Z080507. Czy któraś z was potrafi odczytać datę produkcji? Będę ogromnie wdzięczna
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Mi sie wydaje ze to jest wlasnie data produkcji niekodowana.
Mam 2 flaszki z avonu i na jednej jest kod: Z201006, na drugiej: Z091107. Bardzo prawdopodobne jest ze po prostu nie koduja. Podaja tylko, ze wszystkie kosmetyki maja 3 letni termin przydatnosci, po otwarciu sie on zmniejsza (do 6/12/18M...), ale nie dotyczy to w tak duzym stopniu perfum, co innych kosmetykow.
#206 |
Zakorzenienie
|
Kurczę sama nie wiem teraz.Myślałam, że to się da ustalić, bo nie wiem czy to co mam, nie było choćby raz otwarte ( więc nie wiem od którego roku liczyć na wszelki wypadek te 3 lata). A zanim to dam na Targowisko, wolałabym po prostu znać datę produkcji
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Moge sie mylic, ale wg mnie Z080507 to po prostu 8 maja 2007. Chyba ze kupilas wczesniej, wtedy nie jest to mozliwe.
![]() Przynajmniej przy tych co ja mam to jest prawdopodobne, bo kupilam je jakis czas po tych datach. Na 3 produkty druga para cyfr miesci sie w przedziale 1-12, po tym wnioskuje ze to miesiac. Moze ktos lepiej bedzie wiedzial. Edit: Znalazlam jeszcze stare Passion Dance i na nim jest Z140903, jestem prawie pewna tego ze to data wprost, bo mam je od 2004 r. a jest w okazjonalnym flakoniku, chyba na swieta byla taka akcja.
#208 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Betty
![]() ![]() |
![]() |
#209 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.