|
|
#181 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
Cytat:
będę jeść co chce i tyle. Tyle że teraz martwie się zaś pwrotem do szkoły matko jak mi się szybko uczucia zmieniają teraz ...
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
też się martwię powrotem do szkoły... matura
![]() o Boże.a co spotkania, na czym stanęło?? też się będę wstydziła ![]()
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zawsze sie ciesze jak ide do szkoly. ^^ a teraz chyba na przewodniczaca bede startowac takze nudno nie bedzie
![]() Izus: matura...ojoj;( ale na pewno dasz rade, Wierze w Ciebie ![]() Gdybym Was zobaczyla to bym sie nie wstydzila tylko sie Wam na szyje rzuciła ![]() Musze leciec juz...Dobranoc anioly moje
|
|
|
|
#184 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jeszcze nic nie postanowiono![]()
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wracam 12, ale doczytałam, że Wyyy możecie po 23, tak?
|
|
|
#186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a enex po 28
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
OK!
![]() Dziewczyny, ja lecę, do zoabczenia albo 12, albo 4 może coś wpadnę napisać!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Rozeznanie
|
Ej Ej wróciłam ale zaraz co się to dzieje w ogole to kiedy się spotykamy?
Ale w sierpniu? Ja nic nie kapuje a Iza gdzie ty idziesz ze dopiero 12 na piszesz?To chodzi o godziny czy o daty hahahahahahaha ja nic nie rozumiem![]()
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
w sierpniu
spotkamy się też w sierpniu chyba pa pa Mercy
|
|
#190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chodzi o daty
|
|
#191 |
|
Rozeznanie
|
Aha dobra juz rozumiem, i juz wycztałam ze do Torunia jedziesz-szybko wracja papapap Teraz juz serio dobranoc;P
|
#192 |
|
Rozeznanie
|
hahahahaha Krytia Ty się nie smiej Dobra idę to narazie!papapapa
|
#193 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc
|
#194 |
|
♥
|
Dawno mnei tutaj nie było
ja w ciagłym biegu dzisiaj chwila odpoczynku wieczorem choc jestem bardzo zmeczona moje odzywianie ostatnio wyglada okropnie cały czas po za domem nie mam czasu nawet jesc okropnie . Od jutra basta i zaczynam redukcje Jutra ciezki dzien bedzie rano cwiczenia , pakowanie sie , praca spotkac sie z znajomymi i tz i 7.00 rano wyjazd Powinnam jutro zdązyc sie jeszcze z Wami pożegnac i juz jest 23:20 i cały dzien minął brakuje mi godzin. powiem jeszcze tylko dobranoc
|
|
|
|
#195 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a i odpoczywanie nad wodą nadzwyczaj udane było ![]() no właśnie ![]() Cytat:
![]() super że wyjazd udany Cytat:
![]() Cytat:
ciekawe gdzie ten duży brzuch wymiary bossskie a ja też dostanę PW Cytat:
![]() Cytat:
mój TŻ też się zawsze spóźnia (ale to daje mi komfort taki ze nie czuję się w obowiązku sama nie spóźniać )ja wstałam dziś o 5.30 - przeżyłam ![]() Cytat:
nie przypominam sobie żebym się kiedykolwiek cieszyła ze do szkoły idę ![]() Cytat:
już miałam Cię szukać ![]() już życzę udanego wyjazdu ![]() bardzo fajny dzionek miałam nad wodą z całą paczką się obijaliśmy i smażyliśmy na słonku ładnych parę godzin (wiem ze to nie zdrowe, ale jak ładnie wygląda później ) Nawet całkiem się opaliłam wieczorem padałam w łóżku z książką i dopiero teraz się zebrałam na twórczość przy kompie ![]() a co do spotkań o których tu widzę jest mowa, to przypominam że umawiałyśmy się na zlot ogólnopolski mam nadzieję że ktoś jeszcze o tym pamięta ![]() ostatnio mi się włączył zmysł organizatorski to może i tu coś zadziałam ![]() dobranoc Kochane
|
||||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jutro piatek! ![]() ja w lozeczku z kawka standardowo jutro zamianilam sie na zmiany w pracy i moge isc na 8.30 do 4.30 wiec bede w domu jak goscie przyjada dzis moja sister ma urodziny 26!kiedy to sie stalo... sie starzejemy..milego dnia robaczki!
|
|
#198 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Cytat:
Bo Wam zdecydowanie pisze wszystko co robie a moje kolezanki nie wiedza wszystkiego .^^Cytat:
I milego wyjazdu ![]() Cytat:
A dopiero co narzekałas ze goraco jest ![]() Ewusia-marchew: Hm... Powiem Ci nawet ze w 1 klasie gim jak zaczynały sie wakacje to ja ryczałam A ja dzis ide w Twoje ślady i pojde sie pooplac. Oczywiscie z ksiazka Tak wiec malpka ze mnie taka...![]() Co u mnie? Miałam jechac do Tarnowa z tata ,ale zaspałam i mnie nie obudzil A miałam taaaka ochote na Mc flurry ze ... Teraz załuje. Pochodziłabym po miescie,opaliła sie cos.Ale nie szkodzi. DOkoncze czytac dzis ksiazke na słoncu i moze cos sie opale ![]() Tak mysle o tym spotkaniu w Krakowie... kurcze jest jeszcze troche czasu a ja musze mamie cos powiedziec....Bo kurcze zeby mnie puscila. ALe wymysle cos obiecuje Wczoraj odezwal sie moj byly niedoszły [ nie chciałam z nim chodzic] . Zaczał mnie komentowac jakie to ja mam fotki na Naszej Klasie i jaka sliczna jestem No to ja mu ze tez ma fajne fotki .A mial z dziewczyna jego. No to on do mnie: "Podobaja ci sie?" a ja : ,,czemu miałyby mi sie nie podobac?" A ten ze moze jestem troche zazdrosna ![]() Nie myslałam o nim nigdy. Tylko sie modliłam zeby sie ode mnie odwalil a on mi tu z takimi tekstami ^^Drugi chłopak , poznany przez gg nie daje mi zyc. Prosi zebym pojechała z nim nad wode bo chce zobaczyc mnie w moich sexi spodenkach :roftl: Z dobrym nastrojem zycze miełgo dnia |
|||
|
|
|
#199 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a organizatorką możesz zostać jak ja bym miała coś zaplanować to kązda przyszłaby w inny dzień, godzinę i w inne miejsce
|
|
#200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() milego
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Krytia :
Kurcze dziwne jestescie Ja tak sobie zawsze myslałam ze chcialabym Was zaprosic do siebie, pogadac...o przyszłym weselu ^^ tez myslałam ze chciałabym Was tam zobaczyc. To by było cos! A wy tu stresowo podchodzicie do tego.A jak wymusiłas pozowlenie na wyjazd kochana? ![]() Co do adoratorow...to nie tylko dwojka ich jest. jak chcesz to moge oddac.Oprocz jednego...francuza ![]() Co czytasz Kryciu? A idz na lody. Słow daje ze przestanie Cie gardlo bolec |
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,ja tylko na chwilę
![]() Powieka mi spuchła i nie wiem o robić boli,jest zaczerwieniona,próbowałam już przykładać torebkę z herbaty,zimną łyżeczkę i nic ...Ale fajnie by było Was zobaczyć ![]() Ja już dzisiaj gadałam sobie z TŻ-tem,a niedługo idę na plażę. Szkoda,że się kąpać nie mogę ![]() Ale grunt,że @ mam,czyli oznacza to,że wszystko w porządeczku ![]() Miłego dnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Agness - może spróbuj tak na szybko wyskoczyć do apteki czy aby przypadkiem tam by nie wiedzieli co na to jak już nie do lekarza. Nawet aptekarz by powinien był dobrać lek, jakieś krople czy cuś takiego
Baby - ty się stresujesz? Przynajmniej mieszkasz w Polsce, da mnie PKP i autobusowa mafia to total kosmos, jak bym przyjechała na dworzec kolejowy to amen, ni kroku dalej . Ale polskie IC to fajne pociągi, od dawna mnie korci, żeby sobie gdzieś nimi pojechać . Z mamą też już nad tym kumałam - na spotkanie i-netowe by mi nie kiwnęła, trzeba wymyślić spotkanie z jakąś koleżanką co tam studiuje ewentualnie, że na Słowacji, bo tam też sygnału nie powinnam tak jak w Polsce mieć .agolek - fajnie u was, ja tu się modlę o deszcze już dwa dni, powinno było lać przejściowo w te upały i lipa jak zawsze Krytia - mi to się marzy z powrotem tak na chwilę liceum. Ten klimat, wrzesień zwłaszcza. To jak zawsze były nowe podręczniki i zeszyty było trzeba i nowe plany, ciuchy, postanowienia, bo jak co roku sobie mówiłam, że będę sumienna i nie będę tego olewać i wo góle i szczególe zupełnie pozytywnie. I brak mi przerw i rozkładu i tego stałego rytmu, w-fów , lekcji biologii i chemii...ehh, ja mam naprawdę w głowie porąbane .Ewusia - było by super gdyby jakiś zlot wizażowy, byle gdzieś w normalnym miejscu .Spóżnione dobre rano . Wena mnie opuściła, napiszę później, narazie tylko tyle, że jutro macie ode mnie święty spokój, bo jadę przez 1/3kraju po podręcznik do egzaminu .Howk !
|
#205 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no to wspaniale
![]() Cytat:
![]() sto lat dla Siss Cytat:
Cytat:
Cytat:
myślę ze możemy znowu sie zastanowić nad terminem... ale coś się obawiam że teraz ciężko będzie bo ciągle ktoś gdzieś wyjeżdża no chyba ze z samym końcem wakacji... a może we wrześniu już byle jeszcze ciepło w miarę było kup sobie maść ze świetlikiem ![]() słoneczko świeci, a ja sobie wizażuję z planów na dziś muszę iść z psiakiem do weterynarza na szczepienia, a wieczorkiem przyjeżdża kuzynka i zostaje na noc znowu będzie plotkowanie ![]() miłego dnia Laseczki
|
||||
|
|
|
#206 |
|
♥
|
Dzien dobry.pocwiczyłam juz wszystko co za planowane mimo upału z czego jestem bardzo dumna
spakowana częsciowo juz jestem. Dalej pójde sie pakować i do pracy bum ostatni dzien naszczęście. No tak przyszłam sie pożegnać. zycze wszystkim miłych wakacji buzka Agus mi ostatnio tez tak spuchła powieka ze nic nie widziałam i nic mi nie pomagało jedynie taka tabletke na opuchlizne dostałam od lekarza . Ja tez jestem chetna na takie spotkanie fajnie by było Was zobaczyc :P
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia jasne że dostaniesz
![]() Ja pakuję się właśnie do Kielc... nic mi się nie chce.... spać mi się chceeeeeeeeeeeeeeee! Ale dzisiaj mykam na imprezę hip hopową
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja myślałam malinka, że ty na praktyki
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
praktyki mam od 4-tego dopiero... i pewnie znowu od rana do wieczora
|
#210 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Tak pluskac sie nie bedziesz ,ale za to wszystko jest w porzadeczku. WIesz z czym. A to naj najwazniejsze ![]() Cytat:
![]() Walcz dzielnie Hm ...co do opalania to nigdy filtrow nie uzwyałam ![]() Cytat:
![]() Ewusia_marchew: miłych pogaduch^^ a jakiego masz psiaka? ![]() Hah ja juz po oplaaniu. Lezałam godzine i mam dosc goraco jak nie powiem gdzie. Na razie dam sobie z tym siana ![]() Zastanawiam sie gdzie Ather, orzeszek01, asiek14.... mogłyby cos napisac czasem.
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.

...

ale jeszcze nic nie postanowiono

wymiary bossskie
A miałam taaaka ochote na Mc flurry ze ...
Teraz załuje. Pochodziłabym po miescie,opaliła sie cos.

?