![]() |
#181 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Dzień doberek kochane, ja dzisiaj mało się będę udzielać, ale póki co nadrobiłam zaległości:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Izuś, już tęsknie, do następnego poniedziałku słonko
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny żegnam się z wami, jade do mamusi na weekend i w niedziele lece do Polski
![]() ![]()
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wlasnie dlatego, zeby postawic sprawe jasno, tym razem czekam az On wyciagnie reke. Nie zebym przeciagala ta niemila atmosfere z TZtem, bo klocic sie z Nim nie lubie ![]() ![]() BTW Krawcowa miala najpozniejw czoraj do mnie zadzwonic i nie dzwonila ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 | ||||
Zakorzenienie
|
Kakusia wydaje mi się, że prawie każda z nas przeżywa podobne przeboje przed ślubem. Może to jego stres przedślubny daje we znaki? Głowa do góry i żeby ten "okres" jak najszybciej minął.
Ciekawa jestem co u Kejti85 ![]() Za chwilę sobie zrobię Nescafe albo Maxwell House ale na zimno. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja Was opuszczam dzisiaj na tydzień ponad, ale obiecuję że od następnego poniedziałku znowu jestem i służę radą, pomocą, dobrym słowem i pogaduchami ![]()
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
moja miala do konca lipca sie odezwac kiedy przymiarka i cisza. zadzwonie dzis do niej
#187 | ||
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() ![]() No wlasnie... co u Kejti? Nie odzywa sie cos... Cytat:
![]() ![]() ![]() Sanetka - no moja krawcowa miala dzwonic pod koniec lipca, po czym 2 dni temu zadzwonilam do niej, a ona do mnie "Pani sie chciala przypomniec tak?" ![]() Upsssss Marta zlacz mi posty, ale gafa ze mnie ![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-08-08 o 11:21 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Rozeznanie
|
czesc KObietki
stresik stresik---- u nas tez jest kazdy go ma ale ja jestem zdania, ze jest potrzebny - bo wtedy mobilizuje......... miłego weekendu ![]() buziaki p.s. kto mi jeszcze cos wiecej na temat fixatspray-u opowie jak go nakładac jak długo buzia sie nie swieci ? kto go przetestował??? prosze o pomoc!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe, no obawiam się że drugi tydzień to mi zajmie nadrabianie zaległości ![]() ![]()
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
No nie znów cos się dzieje????????????
![]() Szlag by to... Napisałam posta i mi go zeżarło!!! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr r Pisałam do Was dziewuszki, że z tym organistą to się zastanowie... Może rzeczywiście poszukam kogoś innego. Agatko wyglądasz cudacznie i nic tego nie zmieni!!!!!!!!!!! Mimo, że te krawcowe ściemniają Cię <żeby zaoszczędzić pracy> jakimiś bajkami o projektantach! ![]() Aguniu już tęsknięęęęęęęęęęęęęęęęęęę ęęęęęęęęę!!! ![]() Lilloszku- czekam na Espanolowe fryziki!
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-08-08 o 12:58 Powód: Zeżarło mi pościora :( |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | ||
Zadomowienie
|
![]()
Wi6tam Dzióbaski moje koffane...już prawie ogarnęłam Wasze wypowiedzi....
![]() ![]() Cytat:
![]() co z tymi facetami sie dzieje... ![]() Nic nie doradzam, bo to nie moja sprawa, ale trzymam kciuki za Was mocniuchno...oby wszystkie nasze BABY zrozumieli, że nas trzeba kofffać i wspierać... ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie wysączyłam końcóweczkę, ale chyba później poproszę... z mleczkiem...:ehe: kasienka1985 nie wiem czy zdecydujemy sie na prostokat, ale pomysł jest, a to połowa sukcesu... ![]() Chrupiem ptasie mleczko, dla kogo pieszczoszek rozpływający ![]() I znowu mnie czeka grasowanie po placu zabaw z małym... ![]() Dzis juz wracam do domku, a jutro dzwonię do salonu, czy suknia jest, bo przymiareczka sie zbliża ![]() ![]() ![]() Agata R pięknosci.. ja też chchcę przymiarkę Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2008-08-08 o 13:07 Powód: Zeżarło mi Agatkę R |
||
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Pod wpływem Waszych dzisiejszych postów ja tez zadzwoniłam dzis w sprawie mojej sukni. Jeszcze jej nie ma ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Rozeznanie
|
no tak powariowaly z pisaniem i juz kolejna czesc!!!!!!!!!!!
to do mojego slubu chyba juz V bedzie jak w takim tempie piszecie?!!!!!!!!!!!
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
ufff...dzwonilam do krawcowej. moge spac spokojnie, suknia jest tylko czekaja z przymiarkami az szefowa wroci ze zwolnienia. od razu dodalam ze na dlugi weekend wyjezdzam wiec przymiarka dopiero po 20 sierpnia.
![]() powinnam sie jeszcze z dekoracjami przypomniec ale jak obiecali ze do 10 zadzwonia to jeszcze poczekam. tak o tym wszystkim myslalam i moze zrobie kolor przewodni wesela czerwono(bordowo)-bialy. TZ na czerwono, podpowiedzialam swiadkowi zeby mial ciemny garnitur. nie wiem jak sie swiadkowa ubierze ale dekoracje chyba zmienie z pomaranczowo-bialej wlasnie na bordowo-biala. nie bedzie za mdlo? ![]() zaproszenia tez maja nutke czerwonego
#195 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńko myślałam o takich:
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 | ||
Rozeznanie
|
Ja jeszcze zbytnio nie czuje ślubu, mimo, że zamawiałam juz tort i ciasta
![]() Wczoraj moj sąsiad się żenił i jak podjechalo auto weselne, to jedynie se pomyslałam, ze za 2 tygodnie u mnie tak bedzie, nawet stresik sie nie udzielil ![]() Cytat:
Tak jak pisze Dzasta, powies welon na wieszaku. Moj też był pognieciony, i sobie tak wisi i sie rozprostował. Prasować bym się troszkę bała, gdyż jest ryzyko przypalenia. Cytat:
Mnie zostalo 15 dni. I jak?? Jak narazie zero stesu. Jedynie czasem nachodzą mnie obawy, że cos sie nie uda. Jedynie czego najbardziej się boję to ceremonii w Kosciele. Ze odbierze mi glos, lub, ze nie bede wiedziec kiedy mam wstac a kiedy usiaść ![]() Dziś tez dostałam @ i umieram z bolu ![]() ![]() Pocieszam sie jedynie faktem, ze nie bede miec @ na slubie ![]() ![]()
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Jej, dziewczynki, mam dość- pranie, sprzątanie, prasowanie, pakowanie na wyjazd. Już wymiękam
![]() A co Wy takie cichutkie dzisiaj? ![]()
#198 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
cichutko bo @ się szerzy
![]() zaraz zmykam do domku ![]() Aguniu ściskam CIę mocno jakbyśmy się nie sklikały już, będę tęsknić-już tęsknię-udanego wypoczynku Słoneczko moje ![]() ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-08 o 15:02 Powód: dla Aguni |
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#201 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() widzę, że @ nie tylko mi się dzisiaj przytrafiła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#202 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziś mam iść na grilla, a tu taka dziwna pogoda za oknem ![]() ![]() Miłego wieczoru! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
A ja mam 173 cm wzrostu i buty 8,5 cm
![]() ![]() Żegnam sie z Wami, jado do rodziców . do srody pa nie piszcie za dużo |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
A ja dzisiaj F mówię, że jeszcze 15 dni nam zostało a on tak popatrzył na mnie przerażony i mówi żartobliwie "mogłabyś mi nie przypominać? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale się u mnie rozpadało, buuuuuu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moj Tz tez nie jest wysoki, ma 165 cm a ja 162 + 5 cm obcas, wiec bede minimalnie wyzsza od TZ ![]()
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
Martuś ja jestem
![]() ![]() Co najwazniejsze dostalam od A. wymarzony prezent ślubny -> nokie 7373 ![]() ![]() Ok ja zabieram sie za cztanie co naskrobalyscie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tym prezentem ślubnym to wcale niegłupi pomysł, zaraz pomyśle co ja bym chciała..... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Takie fryzury pasowałyby tez do mojej sukni ![]() Cytat:
![]() Co to jakas epidemia z @ ![]() Cytat:
![]() Bylismy u fotografa, juz prawie mielismy zrezygnowac z sesji w studio, ale po obejrzeniu sesji jednej pary ![]() W koncu zdecydowalismy sie na 30 min sesje przed slubem, potem czesc pleneru tam gdzie mamy wesele a dodatkowy plener zrobimy w inny dzien w jakims ciekawym miejscu ![]() A tak w ogóle co tu tak pusto ![]() P.S A i ogladalismy fotoksiazke, spodobala sie nam, na pewno czesc zdjec bedzie w tej postaci ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Będę się już z Wami żegnać, może dam radę dzisiaj jeszcze podczytywać, ale czy coś naskrobię nie wiem. Za około 2 godzinki wyruszamy. Także dziewczynom ślubującym w ten i następny weekend życzę świetnej pogody, niech ten dzień będzie idealny, pozostawi po sobie tylko miłe wspomnienia a każdy następny dzień żeby był piękniejszy od poprzedniego ![]() Buziole moje kochane dla Was ogromne, nie wiem jak ja bez Was wytrzymam ![]() Papatki i do sklikania w następny poniedziałek ![]() (i trzymajcie kciuki za dobrą pogodę)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.