![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki Everyday Minerals
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
Dziś minęły dwa tygodnie od zamówienia, a przesyłki nie widać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez zamawiałam 16 sierpnia i ani widu ani słychu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
Tyle czasu to trwa? Ojej, a ja liczyłam ze w tym tygodniu dostanę próbki (od kilku dni na stronie moje zamówienie widnieje jako wyslane) i zamówię potem pełnowymiarowe opakowania podczas obecnej promocji...
![]()
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
Tez mam taka nadzieje,ponieważ wartość przesyłki była bardzo mala ok 35zl ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Na marginesie jednak dodam, że Everyday Minerals prosi, by skontaktować się z nimi jeżeli paczka nie dojdzie w ciągu 15 dni. Więc jak już będziecie bardzo zmartwione to po prostu napiszcie do nich pod adres shipping@everydayminerals .com - odpowiadają szybko i rzeczowo. ![]() ![]()
![]() |
#188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Zlozylam zamowienie
![]() Jednakze nie skusilam sie na mineraly, wzielam same pedzle ![]() Zestaw za 34$, wybralam: - skosny do rozu - do podkladu - sciety do podkladu - do pudru - kabuki do cieni - do korektora Do tego zestaw probek: - Buff Sandy Fair (original glo) - Buff Sandy Fair (intensive) - Buff Ivory (intensive) - Sunlight korektor - Pink Ribbon roz Nie wiem co u mnie bedzie z mineralami - nalozylam podklad Fair Neutral i strasznie mnie zarozowil, skora mnie nie szczypala ale jednak cos jest nie tak, bo bylam wrecz buraczana. Moze to wina filtra (zawiera alkohol), jakas interakcja czy cos, hmm... Poprobuje na czyms innym, jednak na razie wstrzymalam sie z zakupem duzego opakowania i dlatego wzielam same pedzle, kusily mnie bardzo ze wzgledu na oslawiona miekkosc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Rzeczywiście coś nie tak, możliwe jest np. uczulenie na mikę, której jest dużo w EDM. Zobacz co będzie przy nakładaniu na zupełnie czystą skórę (może nawet nie na całą twarz, jeśli to może być uczulenie). Aha, może spróbuj też na mokro. Generalnie przy nakładaniu na sucho odczuwałam dyskomfort - podobne uczucie jak przy dłoniach pobrudzonych kredą szkolną. Mimo, że mam mieszaną cerę, było za sucho. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Nakladalam formule intensive - wymieszalam z DDMG i nasmarowalam twarz jak fluidem, pod spodem mialam filtr LRP (juz wchloniety). Poprobuje jeszcze, tym razem z pedzlem spryskanym termalka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
Mhm, użyłam kiedyś formuły intensive jako korektora i niestety swędziała mnie skóra w tych miejscach i chyba też przez to wyskoczyły mi nowe niespodzianki. Więc trzymam się z dala od tej formuły. Semi-matte mi służy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
Dostałam swoją przesyłkę!
![]() Za jakąś godzinkę potestuję, najpierw odpoczynek...
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
Eeee... No na razie tylko próbki i jak mi któryś podkład podpasuje to zamawiam zestaw za 34 $. Bez kitu.
Fotki też za godzinę. Chwilowo nie ruszam się z łóżka, moje plecy po 8,5 godz. siedzenia na beznadziejnym krześle w pracy domagają się odpoczynku...
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zadomowienie
|
Zamówiłam zestaw za 34 $, słoik do mieszania (wymieszam 2 podkłady i uzyskam idealny odcień, między chłodnymi różowymi tonami a neutralnym, jasnym beżem) i zestaw próbek. Machnęłam im notkę by nie zapomnieli o gratisiku
![]() Faktycznie oopłaca się brać zestawm próbek ale ile razy można testować podkłady? Szkoda że nie można jak w innych zestawach dowolnie komponować ilosci poszczególnych składników (vide - któraś z was zamówiła w tym zestawie 6 pędzli - i jest ok). Chętniej bym potestowała róże i pudry...
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja juz chyba 3 razy zamawialam.
![]() |
#199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam pytanie - testował ktoś ich pudry sypkie lub prasowane? Bo lubię puderki i ciekawi mnie czy nie podkreślają zmarszczek bo te wokół oczu bez nizcego są słodkie ale po pudrze wyglądam w tym jednym miejscu 10 lat starzej... ![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam puder Lumiere i on ladnie uklada sie na buzi i nawet maskuje troszeczke pory itp.
Ale to jest tylko probka, ktora mi sie konczy i chcialabym znalesc cos z EM. Tez jestem ciekawa jakie sa te pudry.
#202 |
Zakorzenienie
|
Podniecona Waszym watkiem postanowilam zamowic pedzle i probki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pomozcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
Kolejny tydzień mija i nic
![]() Kurcze, a tak bardzo chcialam EDM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() O ile dobrze pamiętam, to jedna wizażanka w wątku o minerałach pisała, że oddali jej pieniążki.
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Tak, "chwytasz" malutkie zdjęcie podkładu i przeciągasz na listę z wykazem darmowych próbek. Potem puszczasz i podkład sam się dodaje na listę.
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Też tak myślę, bo innego wytłumaczenia wykombinować nie mogę.
![]()
#209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tam powinna byc też opcja add to kit (przynajmniej ja pod Firefox'em mam ją dostępną) - wtedy nie trzeba metodą "przeciągnij-upuść" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny wczoraj w skrzynce znalazłam awizo do mojej paczki z EDM
![]() ![]() ![]() Ale, że było już za późno to musiałam czekać do nastepnego dnia, by ją odebrać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.