![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Spać ==> Śnić ==> Wstać ==> Żyć ==> Dla Niego...
Po Co Liczyć Puste Dni, Kiedy Ciebie Nie Ma W Nich Wiesz, Co We Mnie Drzemie... Wciąż Podnosisz Mi Ciśnienie I Gdy Zamknę Oczy Widzę Ciebie I Ten Blask W Twych Oczach Badź Takim Co Miłość Zna, Bądź Taki Co Łzy Rozumie, Badź Takim Co Kochać Umie Przeciez W Marzeniach Miało Być Lepiej!! Jak Mam Życ, Jak Mam Prosić O Więcej, Skoro Los Żadnych Szans Nie Daje Mi Po Prostu Spójrz W Moje Oczy.....One Wszystko Powiedzą ...Myśl... ...Wierz... ...Marz... ...Miej Odwagę... Wiedziałam Że Kochasz Mnie A Jednak Wszystko Potoczyło Sie Źle..Teraz Każde Z Nas Cierpi Z Osobna ![]() Moge Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci. Za Ludźmi Się Nie Tęskni .. Ludzi Się Pamięta.. |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
kocham <3
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
..."Do innego świata poleciec chce, tam gdzie nie ma płaczu, bólu i łez..."
Człowiek jest uczniem, cierpienie jest jego nauczycielem. Budzi mnie wiatr - wiatr niesie strach Budzi mnie deszcz - deszcz tuli mnie Budzi mnie blask gorących dni Budzi mnie krzyk - czy wciąż się śni? Czy lepiej słodkim kłamstwem nakarmić Cię, czy prawdą zadać ból? ..Jeszcze bliżej, Chce dosiegnąć Twoich warg, Chcę przypomniec sobie znow Ich kształt i Smak..." Pozytywka wciąż grała.. przy jej dźwiękach śmierć była piękniejsza Szara noc, szary dzień, szare myśli, szare sny... Razem.. by nasze usta nie tęskniły, by dłonie wciąż słodko grzeszyły Największy odkrywca to ten, który potrafi znaleźć swoja druga polówkę PrZePraSzaM Za To Że JeStEm, Że wQrWiAm KaŻdYm KrOkiEm, GeStEm chociaż raz pozwól mi usłyszeć,że zależy ci właśnie na mnie.. On wyleczył mnie z kompleksów... Dał mi swoją moc... Powiedz gdzie byles?Ja tak czekałam..Powiedz co robiles,Gdy do lustra plakalam?.. Spadam w ciemną odchłań... czemu mnie nie łapiesz... Wytłumacz sercu że bić do ciebie nie powinno.. mówisz mi ze jestes zły...nie strasz mnie...nie wierze Ci...!! Nie raz warto czekać żeby znów żyć – Słońce nie ucieka, tylko czasem śpi... |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
"Najwięcej zielonych świateł jest na drodze do piekła."
"Zanim zaczniesz poprawiać świat, przejdź się trzy razy przez swój własny dom." "Można odejść na zawsze, by stale być blisko." "Żyłem krótko, choć żyć chciałem. Bóg mnie wezwał - iść musiałem." "Jeżeli ludzie szepczą za twoimi plecami to tylko znaczy że ich wyprzedziłeś." "Znacznie bardziej od własnych porażek bolą nas sukcesy innych." "Zazdrość to jeden z objawów niewiary w samego siebie." "Większość ludzi używa głowy nie do myślenia, lecz do potakiwania." "Inteligentny wszystko zauważa. Głupi wszystko komentuje." "Pustą głową łatwiej potakiwać." "Głupieję sekundę za wcześnie, mądrzeję sekundę za późno." "Sukces polega na tym, że dostajesz to, czego chciałeś. Szczęście na tym, że chcesz tego, co dostałeś." "Mów za plecami ludzi tyle, ile miałbyś odwagę powiedzieć im prosto w oczy." "Gołębiemu sercu nie musi towarzyszyć ptasi móżdżek." "Czego nie widzę, tego nie wiem. Czego nie wiem, tego się lękam. Czego się lękam, tego nienawidzę. Czego nienawidzę, to chcę zniszczyć." "Strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie." |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Przyczajenie
|
Witam Was wszystkie dziewczyny.
![]() Postanowiłam dodać kilka opisów, może komuś się spodobają. ![]() Wasze oczywiście cudowne. ![]() ______________________ Frag. piosenek: Są dwa światy.. i nas jest dwoje.. Jak sen zwiodłeś mnie tak delikatnie.. I tylko moje serce wie jak bardzo chcę uwolnić się.. ![]() Miałam serce bez dna, niewinny był świat a ja zwariowałam To nienormalne jest, w ramionach trzymasz mnie, parę kłamstw mówisz mi.. Choć bardzo chciałabym, nie wierzyć nie mam sił W myślach chorych tonę wciąż.. Podświadomie słyszę też Twój głos.. Czuję w sobie lęk.. bezpowrotnie tracę Cię.. Tonę w morzu łez.. Mam dla Ciebie nocy letniej sen ![]() Przy Tobie pewny każdy krok Chcę dla Ciebie wszystkim być, tym kim dla mnie jesteś Ty I choć tyle się zdarzyło, to do przodu wciąż wyrywa głupie serce Więc lepiej nie odkryć duszy już..
![]() |
#186 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny. Mam prośbę, bo chodzi o to, że mam już dość ponieważ tańczę już ponad 2 lata a ciągle stoję w miejscu. Mój partner w ogóle tańczyć nie umie . Kocham taniec ale coraz bardziej sie zastanawiam nad rezygnacją. Macie może do tego jakieś opisy? jeśli nie to trudno.
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Raczkowanie
|
dziekuję bardzo, ale Twoje lepsze < 3 ; )
Cytat:
Czasem pragnę wejść przez okno wystawowe, pozwolić szkłu pociąć się na paseczki, żebym w końcu wyglądała tak, jak się czuję. to co się ze mną dzieje jest za trudne nawet dla mnie. pusto. przez ścieżkę samotności. inna, bo inna od innych. jaka jestem wiedzą ci, co powinni. nie wiem jak smakuje szczęście. pocieszacie mnie słowami w które sami nie wierzycie. to boli. mieć siłę, by wstrzymać łzy. Co może przyjść - tego nigdy nie wiesz Za całe zło przestań winić siebie. Wiarę masz, siłę masz, by zmienić to. mój świat to bezlitosna instytucja Pana Boga. wiem, że nie pomogłam, ale nic kompletnie nie mam ;| ; * __ znajdź mnie w końcu. Nadal zajmujesz miejsce kierowcy w moim sercowym autobusie. nie umiem Cię pocieszyć, kiedy patrzysz w przeszłość, ale moge wziąć dobre wino i pójść z Tobą tańczyć w deszczu. Jak mam żyć, skoro siedzisz w środku mojej głowy? Biegasz, krzyczysz, tupiesz.. Tą nieprzespaną noc, również zrzuce na Ciebie, a jak. zapomniałam, przecież nie ma Cię.. Boję się potęgi tego uczucia. tobą oddychać chce i zaspokajać głód. Mowilam Ci, nie zakochuj sie we mnie bo bedziesz cierpial. Nie posluchales i teraz cierpisz. Masz serduszko .? Mam. Dasz serduszko .? Dam. ; ) you're next ex. ; ) Nie wystarczy powiedzieć "kocham cię", aby kochać przez całe życie. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Zbuntowanalala szczerze mówiac miałam tak samo... Mialam.. do dziś...
![]() ![]() A co do opisów to moze sobie cos wybierzesz... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nic wiecej nie moge znaleźć... Trzymaj sie kochana ![]()
"...Chce lecieć jak na skrzydłach wolności nad Ziemią, chcę leciec nad światem, życie zostawić pode mną. Swój strach, łzy, troski, by promień światła ogrzał Serce, które zwątpiło w istnienie dobra..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303123 Mój pazurkowy wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
Wróciłam i co widzę: nowa część, 6 strona i bardzo surowy regulamin..według mnie troszku za bardzo surowy no ale...Co do próśb się zgadzam, bo rzeczywiście było ich za dużo..zresztą sama może prosiłam niepotrzebnie, nie przeglądając wcześniejszych stron. Hm..kilka opisików ode mnie..śmieszne i hamskie niektóre
![]() A więc: * ![]() * ![]() na szyi żeby chociaż psy się z Tobą bawiły.. * ![]() * ![]() trzepanie worków po cemencie. * ![]() * ![]() ![]() kobieta i mężczyzna podczas stosunku się śmieją, to urodzi się im ładne i mądre dziecko. Jaka szkoda, że Twoi rodzice tego nie wiedzieli. ![]() który ją rozumie, ma dobry gust, jest wspaniały i kochany, nie sprasza do domu kolegów i poświęca jej każdą wolną chwilę? Bo taki mężczyzna ma już faceta. ![]() Wyślij go do 5 osób a spotka Cię szczęście. Bożena W. wysłała i wygrała pralkę, Bogdan W. nie wysłał i urwało mu nogę. I dziewczynki jakbyście miały jeszcze jakieś opisy, że zaniedługo szkoła a ja nie chce. Mogą być w różnej formie czyli np. coś typu "Już niedługo szkoła zacznie się troszczyć o mój czas." lub np. śmiesznej. ![]() że nie tylko mi przydadzą się takie opisy. KOCHAM ;** |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Rozeznanie
|
Póki mnie nie znasz, chcesz mnie jeszcze znać...
poznać smak tajemnicy, uchylając jej drzwi... Zimne krople deszczu wklejone w wiatr ...ciemna noc zasłania strach To już nie to samo.......nie ta sama ja.....nie ten sam świat !! To tylko życie i pech oparty na tym... Nie piszesz nie dzwonisz...przecież kochałeś...już zapomniałeś...??? Płynąc pod prąd rzeką marzeń .. |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
3martyna3
nareszcie jestes ; *** super opiski. uśmiechnęłam sie aż ![]() kami828 a to 'kocham<3' to jako opis, czy wyznanie do którejś z nas? ![]() _Anusia_ steri styrana plotkaraaa kee snowball śliczne opisy. <3 o miłe wspomnienia trzeba zabiegać od początku istnienia. tamta noc, tamten dzień. Wiesz kochanie to nie bleff co czuję... Jeśli nie zadzwonisz ja zwariuję... ciągle w tanich knajpach siedzę. Nauczyłem się kochać tajemniczość. Ona jedna chyba może życie nasze uczynić niezwykłym i cudownym. Najpowszedniejsza rzecz zyskuje urok, gdy się ją zachowuje w tajemnicy... Prawdziwa miłość czyni zawsze lepszym, kimkolwiek byłaby kobieta, którą się kocha...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | |
Wtajemniczenie
|
IronicalPrincess
agata1608 styrana Plotkaraaa czekoladka66 3martyna3(super, że już wróciłaś;*) r0zunia kocham<3.. i bezczelnie kradnę^^;* Cytat:
oj.. niestety szkoła się zbliża... niestety opisów zbyt wielu nie mam, weny tym bardziej, ale może coś takiego; - wyrok 10 miesięcy czas odsiedzieć - do szkoły ja lubię chodzić, a zwłaszcza gdy po drodze sie "zgubie" - mogę chodzić do szkoły, ale to 8 godz czekania na wyjście to absurd - ahhh... nareszcie szkoła.. jupi... no co?? na żartach sie nie znacie^^ -kochałam szkolę... dopóki miałam wakacje^^ -to juz jest koniec mojej wolności... -kocham szkolę, a co kocham to pier.dole -kolejne 10 miesięcy żałoby... i.. chyba już nic więcej nie wymyśle...:P buska;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
kee śliczne. jestes boska dziekuje
![]() pancziita dziekuje też hehe smieszny xD ;** `dziękuje za lekcje życia `...kredką słońca gdzieś na murze pisze swój pamiętnik ![]() `jestem jak potrzeba konsumenta ![]()
#194 |
Raczkowanie
|
Hm... ja zazwyczaj w opisie mam tytul piosenki/wiersza ktorą/ktorym aktualnie jestem zachwycona oczarowana i w ogole naj naj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
O albo cytat wyszarpany z tego czy tamtego
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ~ wakacje zawsz są za krótkie... ![]() i ~ udanego roku szkolnego. maturzystom szczególnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
zbuntowanalala zajrzyj do poprzednich postów, a znajdziesz pełno tego typu opisów.
xxxJuanaxxx , r0zunia zawsze kradnę Wasze, oo tak. I cieszę się, ze moje się podobają. ;d niewieotymnikt - dziękuje bardzo. Te Twoje pierwsze bardzo fajne. (; ___________________ Człowiek ulega sztucznym podziałom Wbrew naturze, wbrew ideałom... Lubię mówić z Tobą... To było wtedy, gdy nienawiść zmieniła się w miłość... a miłość w nienawiść... Nie chcę więcej...twoje serce do życia wystarczy. Znów popłynęły nasze wspomnienia ... Parę słów z jeszcze śpiących ust... Zachłysnęłam się szczęściem. udławiłam euforią. mam czkawkę po szklance miłości. a w organizmie niedobór kłamstw. niech cię dotknę raz jeszcze dłonią i ustami... jeszcze twój głos usłyszeć chcę, zapachem się zaciągnąć... dochodzić prawdy pocałunkami... Czy nie wiesz, ze cierpienie kocha towarzystwo...? Tak, słyszałam, że cierpienie mnie szuka. I choćby na wszystko każdy z was przysięgał Wszystko to rodzi się w nas... I nawet niebo wydaje się być tak niedaleko! Handlarz złudzeń czai się...by znów oszukać cię. Słyszysz tą cieszę? Czujesz ją...? Raczej nie życzymy nikomu źle, raczej nikomu dobrze... Puste słowa... Ból zaciśniętych do krwi warg i powiek... Opuszczony i bardzo stęskniony. Umierająca niepewność. Duszę się upojeniem... Podszedł do niej, skradając jej jeden, namiętny pocałunek. -Teraz pomnóż to przez nieskończoność i dodaj głębię wieczności, a dowiesz się, co czuję – szepnął cicho, wprost do jej ucha.
#199 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#200 | |||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() 1. Czy to tak trudno okazac komuś serce? 2. Widocznie mamy inne priorytety w życiu, co nie znaczy, że moje są gorsze... 3. Nie potrzebuje litości tylko zrozumienia 4. Wyduszone na odczepnego "W końcu zrozum..." nie załatwia sprawy... 5. Co innego jest dla mnie wazniejsze, co innego wartość na najwyższą 6. Ignorancja cudzych problemów nie jest ich rozwiązaniem 7. Patrzycie i sie dziwicie, zamiast się przyjrzec i zrozumieć.. może takie jakieś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 1. Krzywe nogi masz, tańczysz koślawo, partner z Ciebie żaden, tancerz nijaki 2. I mam zrezygnować, tylko dlatego, że taka fajtłapa jak Ty, tańczyc nie umie? 3. To, że Ty się łamiesz na parkiecie, nie znaczy, że masz rzucic taniec. A może? 4. Kiepsko trybisz tancerzu, chyba trzeba Cię zmienić na lepszego właśnie, może zmień partnera i odkurz miłość z tańcem ![]() ![]() no i moje ![]() 1. Ale jak zmyje róż do policzków, puder sypki, fluid i bazę pod podkład... To uuuuu, ODRAZA ![]() 2. W mini można rządzic światem... ale jak łatwo stracic reputację.. ![]() 3. Tak na prawdę jestes nikim, dwoma jajkami i giętką rurką ![]() 4. Sprzedam Cię na straganie, jak baby mięcho na mielone ![]() 5. Jedyne do czego sie nadajesz, to obrócić raz dwa i zostawić ![]() 6. Tylko z telefonem jesteś coś wart ![]() 7. - 'A może chcesz na pączka?' - 'A jak to jest 'na pączka???' ![]() 8. Sprzedam faceta, zadbany, średnio używany. Tanio! ![]() 9. Szukam dziewczyn, mądrych, ładnych pięknych, wyjątkowych. Na ściereczki.. do podłogi ![]() 10. Idź do masazysty, co prawda za kase... ale może chociaż On Cię dotknie ![]() takie o, dzisiaj sredni polot ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Przyczajenie
|
![]()
Szukam kogoś, kogoś na stałe,
kto tu, wśród ludzi jest tak samo sam, szukam kogoś na życie całe, na wspólny śmiech i żal. Niech by miał choć parę groszy i w oczach ciepła dość, i niech by nie był wśród ludzi najgorszy, i niech by mnie kochał, kochał, jak ja jego. Ech, czy znajdę takiego, kogoś na stałe? Na pamięć znam miasta rytm O świcie każdy jest sam wśród blednących miejskich gwiazd, Najbardziej tu nie ma cię, gdy wstaje dzień. nie daj mi, Boże, broń Boże, skosztować tak zwanej życiowej mądrości, Nie chcieć, nie poczuć, nie przeczuć. zaznacz, usuń, opróżnij Tak się na dobre rozlubić w tobie. to już ostatnia noc, ostatnie dni Papierowe kwiaty, papierowe łzy, papierowe dusze, papierowe sny... głowa się kręci niczym kukiełka, głowa nie czuje głowa kołuje, PS. Takie małe pytanie mam do Aluzji ![]() ![]() Edytowane przez oczublask Czas edycji: 2008-08-25 o 20:50 Powód: literówka ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Frizz. Kocham. <3 _______________ Zakochana w niebie. Widzisz jak nam spie*dala szczęście.! Czasem myślę, że za dużo myślę. czasem myślę, że nawet za często.! xD Dobrze, że za marzenia nie trzeba płacić.! Zbankrutowała bym. :P Moje życie jest jak pusty teatr. Wrzask ciszy. Kochankiem mym dziś rytmiczny taniec. Leciutki wietrzyk szemrał w anielskiej chmurze spalin. Handlarz ludzkimi namietnościami. Mając w dłoni moje marzenia, mam też cały świat. Horyzont tak nisko dłonią przesącza ciszę. Szłam polną drogą, spotkałam anioła a on pokazał mi niebo. Czuć niebo na ramionach chodzić boso po łące. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
wielkie dzięki 12 Stonka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
Subskryptuję ;]
![]() |
#205 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Twoje też są świetne, te ukradłam ![]() Cytat:
![]() Mi się prawie wszystkie Twoje opisy podobają ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że się spodobały ![]() Cytat:
By smutku nikt nie zauważył. * Znam ludzi, co na czarne mówią białe... * Wiedziała, że czasem należy milczeć i po prostu być aby pomóc. * Odczekać najgorszy czas, wiedząc, że można na kogoś liczyć. Potem znów zaświeci słońce, prawda? * I wszystko widzieć po swojemu, i potrzebując tylko bycia drugiego. * Słowa już od dawna nie niosą takiego ratunku jak wspólne milczenie. * W milczeniu wyciągnęła rękę, bo wiedziała, że słowami się tego nie załatwi. * Spadam wciąż w dół, na co mi głosy, kiedy wolę zwykłą rękę z góry. * Łaknąca zrozumienia, milczącej obecności. * Swoje spojrzenie na świat, tylko pragnienie bycia. * Nie próbuj mi przemówić do rozumu, wolę abyś tylko ze mną był. * Wiesz jak boli cisza, w odpowiedzi na wołanie. Pogmatwane nieco, fakt. Może akurat sobie coś wybierzesz... * Bo wiesz, są słowa, które zamiast budować wszystko niszczą. * I zamek z piasku pewnie rozpadnie się jak Ci coś wyznam... * Należę do tych ludzi, którzy czekają aż wszystko się rozwiąże samo... * Chciałabym Ci mów coś powiedzieć, wiesz? Ale jakie to cholera skomplikowane. * Nienawidzę chwil, gdy wiem, że stracę wszystko paroma słowami. * Chciałabym Ci coś wyznać... Nie. Nie chcę Cię stracić. Pomilczę. * Bojąc się rozczarowania milczała tłumiąc swoje uczucia. * Wyszepcę Ci coś gdy będziesz spał, bo tak to nie mogę, szkoda przyjaźni. Może. Opisy; * Mam lepsze sny gdy jesteś tuż obok. * Na wyciągnięcie ręki Cię mam, zatak za daleko. * Jesteś najważniejszą rzeczą w moim życiu. * Nienawidzę tego, w jaki sposób na mnie patrzysz. * Miała swoją własną filozofię szczęścia. Najprostszą i najprawdziwszą. Dla niej szczęście w życiu było brakiem w nim nieszczęścia. * Jej myśli, mają kolor jego oczu. * Ej, kocham jak patrzysz gdy patrzę. * Jeśli chodzi o miłość, zawsze działamy trochę po omacku. Czasami trzeba od niej uciec, żeby wszystko zrozumieć. A czasem trzeba wrócić, żeby spróbować ponownie. Optymiści wiedzą, że wokół nas jest nieskończona ilość miłości. Inni mogą tylko mieć nadzieję, że zostanie dla nas siedzenie, kiedy przestanie grać muzyka. Nawet, jeśli dostanie się to, co się chciało, miłość w najlepszym razie jest tylko strzałem w ciemności. Szansą wyjaśnienia czegoś odnośnie własnej osoby... Na przykład, że nie wszystko skończone. Albo, że wprost przeciwnie, po bardzo długiej, bardzo ciemnej nocy. * A gdybym była snem, chciałbyś dłużej śnić?
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
Jak upadnę to WSTANĘ. ale wtedy TY masz PRZEJE*BANE.!
#207 |
Raczkowanie
|
Coś ode mnie :
Za chwilę pójdziemy innymi drogami . Bo tylko się znamy. nic więcej... To może przypadek że znowu widzimy się Patrzymy na siebie w spokojnej udręce Uśmiechasz się dziwnie Inaczej niż wtedy . Gdy było do siebie nam bliżej niż blisko To nie była miłość jak w ' przeminęło z wiatrem ' . Na zajutrz sie meldujesz witasz fałszywymi łzami pierd*lisz że tęskniłaś za wspólnymi chwilami . kochać kogoś tak mocno i stracić tak nagle` wiem jedno. że zawsze będe na ciebie czekać.. ` wciąż daje ci wolność, kochasz kolejny raz..` ' W twoich oczach widzę coś czego nie mogę pojąć ' Bez Ciebie tracę siebie...` i mam prośbę . Macie coś że chłopak miał odbudować zaufanie a wogóle się nie stara ? i że mam już wątpliwości czy z nim być . z każdym dniem mniej go kocham i mniej mi zależy ? proszę ;***
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
oj.. niestety szkoła się zbliża... niestety opisów zbyt wielu nie mam, weny tym bardziej, ale może coś takiego;
- wyrok 10 miesięcy czas odsiedzieć - do szkoły ja lubię chodzić, a zwłaszcza gdy po drodze sie "zgubie" - mogę chodzić do szkoły, ale to 8 godz czekania na wyjście to absurd - ahhh... nareszcie szkoła.. jupi... no co?? na żartach sie nie znacie^^ -kochałam szkolę... dopóki miałam wakacje^^ -to juz jest koniec mojej wolności... -kocham szkolę, a co kocham to pier.dole -kolejne 10 miesięcy żałoby... a jaaa dokładam do tego swoj : BACK TO NORMAL ! .
#209 |
Raczkowanie
|
kee , Frizzelicious , steri . - dziękuję wam bardzo ;* pomoglyscie jak najbardziej, wiem ze troche zagmatwane no ale latwe to wszystko nie jest , kocham x3
___ I don't see what anyone can see in anyone else.. but you . / nie widzę tego co kazdy moze zobaczyc w kazdym innym poza Tobą .
#210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nauka jest piękna, nie badź więc egoistą, pozostaw ją innym. Mam doła.. bo niedługo szkoła.. Wskakujemy w pogiertychowe mundurki i biegniemy, bo już dzwonek. NIC INNEGO NIE MAM ![]() _________________________ ________________________ noc się kiedyś skończy, więc chodźmy zanim znajdą nas... ![]() Gdzie te tajemnicze oczy co się we mnie wpatrywały,chce je zobaczyć jeszcze raz,bliżej... Mam Ochote Na Miłość Jakiej Jeszcze Nie Było..... ![]() ...spacerując na krawędzi samotności... powolij ucze sie Kochać GdybymMiałaWSercuDyskTwar dyZrobiłabymFormata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CzasemChciałabymByćGłupia ŻebyNieRozumiećTegoWszyst kiegoTakDokładnie ![]() Ty mnie już nie kochasz Całkiem zapomniałeś Może już żałujesz Że mnie całowałeś. marzenia, które już zawsze będą tylko marzeniami... If I was falling like a star..Would you be right there to catch me? Your eyes make me weak, I don't know why I'm that girl you can't shut up.You can't get rid of me Skrawek mego serca pofrunął latawcem wraz z Tobą wiatr zerwał linkę bezpowrotnie To czego szukasz, znajdziesz w ostatnim spośród możliwych miejsc. 'czy Ty wiesz, że ja dla Ciebie się budzę każdego dnia..' Chwilami chcę być sama,a potem kogoś spotkać I wanna know that you will catch me when I fall ? Moje myśli biegną maratonem umierającego czasu... Cisza rozpościela swe skrzydła w mym sercu.... W obłąkaniu bezsensu się snuje... ...spójrz, stoję obok Ciebie, Ty znów nie widzisz mnie... Może nagły deszcz zmyje moje łzy aż do końca... Jestem wolna od złudzeń, Lecz splątana nićmi wspomnień... Pomyśl tylko o mnie i zobaczysz anioła który unosi się obok Ciebie... Kiedy juz nic nie będzie stane sie aniołem tylko dla Ciebie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.