![]() |
#181 |
BAN stały
|
Dot.: CocoM*Allure*Amor*24F*In2 U*Happy*Ultraviolet+kolor *pielęgn*zegarki*torby*ci u
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
BAN stały
|
Dot.: CocoM*Allure*Amor*24F*In2 U*Happy*Ultraviolet+kolor *pielęgn*zegarki*torby*ci u
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
chetnie bym przygarnela okulary chanel...spojrz u mnie...a mam jeszcze nowa eskade pacyfic paradise 50 ml -raz testowana...ale bez kartonika zas z balsamem -kupilam w zestawie!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
BAN stały
|
Moja droga za okulary nic nie widzę ale moze rozstaniesz się z czarnym cieniem Collistar za coś z moich rzeczy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
mi sie podoba ten cienVERSACE STUNNING LUMINOUS EYE SHADOW V2003-O
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
ok.poczekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
dostałas moją PW? cos mi wizaz swirował..i jak z wymianką?
![]() |
#189 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
DIOR 5 COULEURS 250 Seascape Manhattan Multi Efect Eyeshadow Joko Brilant Eye Shadows 261. Srebrny rozświetlacz bardzo miałki. Pięknie lśni na oku. Pojemnosc to chyba 2 gramy ale nie wiem dokładnie bo nalepka się wytarła. Ubytek niewielki w granicach 5%. Inglot Matrix nr 318 mieniący się mikrodrobinkaminasycony brąz. Ubytek około 20%
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z fotką lipa-dopiero na weekend będę mieć aparat ![]() szczotka jest standardowa tzn. ma włoski (a nie plastikowe wypustki), które zwężają się ku końcowi (a nie badziew w stylu - krótsze włoski pośrodku a dłusze po bokach) za tusz byłabym zainteresowana cieniem i jakimś małym UV |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
BAN stały
|
Cytat:
Czyli cień versace + odlewka ultravioletu - ile ml sobie życzysz ? I jeszcze ostatnie pytanko - czy ten tusz rzeczywiście porzadnie pogrubia rzęsy ale nie lepi ich w pajecze nogi ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
BAN stały
|
Cytat:
Adomajko mnie zainteresowaly oba pudry Loreala i sypki i fluid / poz 1 i 22 w twoim watku / tylko powiedz ile zostalo tego sypkiego i czy oba beda odpowiednie do ciemnej cery ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sypkiego tak na wyprobowanie jedynie zostalo. Fluid z cala pewnoscia bedzie odpowiedni co do sypkiego ton on sie dopasowuje do buzi, ale nie jest tak ciemny jak podkladzik;]
![]() |
![]() |
#196 | |
BAN stały
|
Cytat:
Powiedz tak w procentach ile jest sypkiego i czy jest w oryginalnym opakowaniu? i ewentualnie co chciałabyś za fluid + sypki ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
wszystko w orginalnym opakowaniu. Zrobie Ci zdjecie i wkleje
![]() ![]() mnie interesuje to co wymienilam, lepsze pytanie co bys mi mogla z tego oddac ![]()
![]() |
#198 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
prosze
![]() po edicie: zalezy mi na JOKO, Inglocie i Diorze. Ja nie umiem ocenic czy to duzo czy malo wzielam sobie, bo nie znam wartosci kosmetykow. Oczywiscie najchetniej bym wziela wszystko. Powiedz prosze jak idzisz wymianke
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
widziałam, że szukałaś eyelinera w pisaku, mam taki YSL czarny, ale ponieważ jest w pisaku, to trudno dokładnie określić zużycie, ja użyłam go kilka razy, więc zużycie możnaby szacować na max 50 proc., kosztował ok. 120 zł. czy wzamian byłabyś zainteresowana oddaniem kremu do prostowania włosów Tonego, i obu miniaturek żeli do mycia twarzy avene i clarinsa? właściwie, to najchętniej przygarnęłabym jakiś większy żel do mycia twarzy albo maskę do włosów? Nie znalazłabyś czegoś poza wątkiem wzamian?
![]() właściwie, to podoba mi się też mgiełka sunflowers. nie wiem, powiedz, czy w ogóle chciałabyś ten eyeliner. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
BAN stały
|
Cytat:
Adomajko , przepraszam ale jednak zrezygnuję. Nie bardzo pasują mi odcienie. Wymazałam siedziś niemilosiernie w perfumerii a ten puder mineralny - jest fajny ale malutko go zostało , a szkoda. Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2008-09-04 o 22:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tusz pogrubia (ale szału nie ma) wydłuża też trochę, no i jest bbbardzo trwały, ja byłam zadowolona i zatrzymałabym go sobie ale zdecydowanie lepiej mi jest w brązach (własnie zakupiłam dwa nowe brązowe tusze i dlatego ten chce w świat puścić) qurcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#206 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jaki jest mniej więcej koszt wyslania paczuszki do IRL ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chętnie dodam bazę za odlewkę UV ale problem jest z atomizerkiem (może znajdziesz jeszcze jakiś mały) ja mam jeden z perfumami, których nie lubię i mogłabym je do zlewu chlusnąć ale zapch jest b.intensywny i nie wiem czy da się wywabić tak więc może mi popsuć UV, no i ja w IRL mieszkam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ile kosztuje paczka do IRL ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Clinique Simple albo jakoś tak (ok.10ml) atomizer trochę większy jest, zapach mogłabym oddać gratis ale atomizer potrzebuję (będę go szorować) za bazę + tusz chciałabym tak razem ok 10ml (no i cień) koszt niewielki jest, ze 3-4 zeta drożej niż wysyłka w Polsce |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.