GANG spod topiku dla starajacych sie czII - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-18, 21:44   #181
Jane2008
Zadomowienie

Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII

Toli - bo ja to sama mam teraz tyle myśli, że nie wiem też jaką czapkę wybrać Ja chyba też wolałabym pierwszy wzór z tych co załączyłaś, ale tak naprawdę to którąś z tych - ale raczej bez kawiatuszków i tę pierwszą, tylko szaliczek bez sznurków, najprostszy jakiś No i czerwone winko ciemne bądź już takie bordo nawet?
Mischoko - a tę pierwszą z takim warkoczykiem to w ogóle da się w rączkach zrobić???????????????
Aha - no i ten obwód głowy, nie? Tola ma rację - ja mam chyba w ogóle dużą?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 14.jpg (20,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (36,0 KB, 1 załadowań)
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 21:49   #182
domi7ks
Zakorzenienie

Kochane dzis byla mega awanntura w pracy, bo ruscy wymyslili sobie, ze my z moim Tz zle pracujemy. Jednym slowem oni napiepszaja sztucznie rekami jak idzie farmer lub kots z kierownictwa, a my pracujmey spokojnie ale efektownie. Ciagle zatrzymywali maszyne, my z moim Tz nic. W koncu ten stary zaczal sie drzec na nas a po chwili dostalam ziemniakiem. Poslzismy do kolesia jednego, ktory jest tak jakby brygadzista (supervisierem)wyjasnilis my sprawe, tamten zadzwonil od razu po kierownika, ktory mnie i Tz lubi ogolnie bo z nim jezdzilismy na tamte pole. Polecialy od niego same faki, powkur... sie na nich, wydarl i powiedzial, ze to ostatnie ostrzezenie i wylatuja, chocby jak jescze raz maszyne zatrzymaja. W kazdym razie najsmieszniejsze, ze oni nic z tego nie rozumieja, bo oni nic a nic angielskiego. Nie odyzwamy sie do nich, a przed chwila sie dowiedzielismy od chlopakow Polakow obok, ktorzy tu za nami stoja, ze prawdopodbnie innych ludzi juz ma w zastepstwie farmer
Ogolniue rzecz biorac wyjazd nieudany, kasa dobra i z Tz supera wpsolokatorzy maja na pienku ze wszystkimi juz. Duzo by mowic o nich

jeszce miesiac i bedzie jedne dzien wolny, bo juz mam dosc stania i gapienia sie w ta tasme

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 21:52   #183
Jane2008
Zadomowienie

Ojejku Domi - ale się tam wyprawia! Powariowali te ludziska czy co?
Kurcza - o co im idzie?????
Dobrze, że Wy razem fajno, tamci Polacy też - główka do góry! Może będzie już tylko lepiej? Oby! Trzymam kciuki! Powodzenia!!!
Stary 2008-09-18, 22:08   #184
magdaka13
Wtajemniczenie

trzymam kciuki za ciebie - abys wrocila cal ai zdrowa..a ludzmi sie nie przejmuj..jak to sie mowi sa ludzie i taborety...
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 22:18   #185
piwusia5
Rozeznanie

Ja chce przepis na nalewkę Moja ciotka robi świetną z wiśnie ale mi stara cholera przepisu niechce dać.

Szalone Wodniki całego wątku łączmu się
Stary 2008-09-18, 22:29   #186
Jane2008
Zadomowienie

Hej Dziewczyny!
Ej, no powiedzcie mi coś - poczytajcie i popiszcie, co byście zrobiły gdyby jedna dobra lekarka Wam radziła nawet pół roku odczekać, żeby jak coś to już bez poronienia się ładnie udało, a ginka po badaniach na bakterie (mykoplazmę, uerozplazmę, chlamydię, które ujemne wyszły), stwierdziła dziś, że można już spokojnie sobie być razem - - - jak tu spać jak wciąz o tym myślę?
Ej ta odpowiedzialność u Jane... - chyba serio za duża!

No nie bądźcie takie - co byście zrobiły w takiej sytuacji???

Edit: Mam nadzieję, że rozumiecie jak to ważne dla mnie - dlatego Wam truję
Po prostu boję się, że jakby coś nie tak poszło to potem usłyszę i sama będę sobie truć: Trzeba było jeszcze troszkę odczekać!!! A jeszcze pewnie nerwki z egzaminami będą (no ale kurcza - bez przesady, jak coś to wszak babeczki z fasolkami też różne egzaminy zdają i wcale nie dochodzi do poronienia od razu, nie?) - Może rano mi odpowiecie???? Wesprzyjcie w potrzebie
Stary 2008-09-18, 23:56   #187
piwusia5
Rozeznanie

Jane2008 ja bym skonsultowała to z Trzecim Lekarzem.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-19, 00:13   #188
magdaka13
Wtajemniczenie

Kilka linek do roznych nalewek:
1.Wisniowka:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Wi%C5%9...ka_(w%C3%B3dka)

http://www.mojeprzepisy.info/drinki-...-wisniowka.php

http://niechjedzaciastka.blox.pl/200...-wisniowa.html

2.Porzeczkowka

http://gotowanienaekranie.blog.onet....602,index.html

znam na razie tylko te dwie, acz przymierzam sie do kolejnych. Wychodza dosc mocne-acz to kwestia dlugosci lezakowania.
Czekam na wasze przepisy;P

EDIT: tutaj zapodaje linka do calego zestawu roznych nalewek:
http://pychotka.pl/drinki/nalewki.html
nie testowane przeze mnie,wiec nie bic jak nie wyjda
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.

Edytowane przez magdaka13
Czas edycji: 2008-09-19 o 00:15 Powód: .
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 00:16   #189
piwusia5
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Dzięki Ali

Hej - napiszcie coś jeszcze o tym - please!!!
Ojejku - ile ja mam ostatnio ważnych decyzji życiowych Może się troszkę tej dorosłości już takiej zupełnej zupełnej (patrz: mieć dziecko) obawiam? Wy never już nie? Nic a nic?????
Przyznam szczerze że ja się chwiami boje decyzji którą podjeliśmy już rok temu Czasami myśle że ktoś tam na górze macza w tym palce, bo w końcu jeśli na dnie serduszka mam taki mały kamyczek strachu i obawy to może nie jestem gotowa zostać Matką. Może musze dojrzeć. Może trzeba mieć pewnośc rzeby "zasłórzyć" na potomka...

Jak myśle ile kobiet zachodzi w ciąze choć wcale tego nie chcą to mnie coś trafia

Chyba się dziś szybciej położe....może o 02.00 bo już mi się paszcza rozdziera
Stary 2008-09-19, 06:29   #190
olivka_7
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki.
Jane ja bym dla pewności skonsultowała jeszcze z jednym lekarzem. Bierz wyniki z wcześniej i teraz opowiedz co i jak i wtedy zdecyduj. Czasem warto skonsultować się z kilkoma lekarzami

Moja temp robi mnie w trąbę, kurcze stoi w miejscu a miałam nadzieję że dziś podskoczy, tym bardziej że się wczoraj działo i było powiem wam "niezwykle" jakoś tak inaczej, i po stwierdziliśmy z mężem że jak po takim się nie uda to już nie wiem co. A tu owulka sobie psikusy robi i pewnie będzie 21dc

Cofam co napisałam, na wykresie wyszło mi że owulka już była
Kasiu ratuj co jest grane czemu ta temp tak nisko pod spodem linki do moich wcześniejszych wykresów z tym że sierpniowy był z zapaleniem pęcherza. Nic z tego nie kumam to już jest chyba po wszystkim
Może to przez to że do wczoraj miałam antybiotyk na te bakterie co wyszły z biocenozy. No przecież nigdy tak niskiej temp nie miałam. Co jest grane. Płakać mi się chce. Dobrze że dziś do gina idę może mi coś powie.

http://www.wunschkinder.net/forum/za...61260/nummer=1

http://www.wunschkinder.net/forum/za...61260/nummer=2

Kornelcia

ZĘBALE

Edytowane przez olivka_7
Czas edycji: 2008-09-19 o 06:59
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 06:38   #191
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Hej Dzieuszki
No i już po gin - dzięki za trzymanie! - rzekła, że wygląda na to, że tych wstrętnych bakterii nie ma ani u mnie ani u mężusia i wcale nie wątpiła, że mogłam się nie zarazić
O tym pęcherzu się nagadałam - zasugerowałam taką ogólną grzybicę, no to dała mi jakieś globulki przeciwgrzybiczne no i te takie bakterie na L, aha, no i ginjal poleciła zażywać (cosik o tym słyszałam, ale muszę jeszcze sprawdzić).
Usg nie robiła - nie było potrzeby, tylko badanko (jakoś suchościowej przez ten moment było - uff) i rzekła, że spoko - pytałam o cysty (miałąm nadzieję też na to usg), a ona, że u mnie jajniczki wszystko spoko (a usg miałam na początku maja - kurcza nie wiem, niewskazane jest często robić usg, że taka pewna iż nie trzeba mi??? )
No i na koniec rzekła, że możemy być ze sobą nawet spontanicznie - no i właśnie się boję - CO ROBIĆ!!!!????? Bo tamta, pamiętacie - radziła się jeszcze wzmocnić, odczekać po tych grzybicach? chlamydiach? - a ta, że można i już...!!!!
Co byście zrobiły - dziewczynki?????????????? ??!

Slonce jak mozna brak cysty stwierdzic patrzac tam do srodka albo palce wsadzajac ????? To niemozliwe
Moje zdanie jeszcze jeden gin konsultacja . Mam nadzieje ze trafisz na fajnego i ci pomoze
Ja nie sadze zebys musiala az 6 m_cy czekac bo przeciez nawet po zabbiegach pozwalaja sie kochac juz po miesiacu jak sie zagoi
horoba jak wyleczona to wyleczona a co jest do wzmocnienia ??? Przecierz leki bralas flore bakteryjna masz napewno wyrownana i nic nie stoi na przeszkodzie zeby sie przytulac

Cytat:
Napisane przez asia_stan Pokaż wiadomość
Piwusia5 ja też jestem Wodnica.

Dzięki dziewczyny za rady, czytałam jak namawiałyście Mischoko do spalenia złych wspomnień, ale do takich decyzji trzeba dojrzeć. Może jak mój tz wróci z Niemiec to zobaczymy. Do ginka zarejestrowałam się na wtorek w przyszłym tygodniu. Zobaczymy co dalej powie, pewnie będzie chciała mnie wysłac do kliniki leczenia bezpłodności ale tam z nami gadac w zasadzie nie chcieli, bo przecież juz byłam w ciąży.

Kathi ale super fasolinka, ja też taka chcę!

Jak macie ochotę to w weekend oprócz przepisów na zaprawy wkleję Wam dwa super przepisy na domowe nalewki, które sama robiłam-mniam pycha!
Slonce ja poprosze o takie sprawdzone przepisiki moze sie skusze i cos stworze
FAsolke miec bedziesz zobaczysz mam nadzieje ze szybciunio
Super ze ginka mam na wtorek mam nadzieje ze cos madrego ci powie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
No szkoda, że żadna z Was nie pomogła mi się zdecydować...

Muszę napisać dziś, bo wracam dopiero w poniedziałek po południu, a Mischoko chciała już na weekend wiedzieć... A więc zdecyduję się chyba na ten pierwszy wzór, który wkleiłam piętro wyżej, a więc ten granatowy, tylko chciałabym w kolorze ecru. I tak jak pisałam, jeśli by się udało to czapeczka + szaliczek + rękawiczki. Tylko proszę Cię Mischoko powiedz, jak się zmierzyć, żeby było ok, no i ile Ci kaski przesłać.

Buziaki dla wszystkich! I trzymajcie kciuki, żebym jakoś to wesele przetrwała i nie zamarzła... 350 km... eh...
Ja nie pomoglam bo mnie nie bylo drugi wzor dla mnie najladniejszy ale... sa gusta i gusciki

Madaka dzieki za linki

U nas blogo spokuj jutro wraca nam wieczoram babcia wiec znow w niedziele mnie nie bedzie a dzis mamy na razie 6 stopni a ja zamierzalam isc na spacer rano bo chce cukinie faszerowana zrobic
Czuje sie suer
Snil mi sie dzis lekarz hiihi ginekolog ale ni eznam twarzy (moze to ten co sie do niego zarejestrowalam) pogadalam ze znajoma polozna i zaproponowala mi isc do ordynatora szpitala gdzie bede roszic i powiedziec ze z jej polecenia i pozdrawiam rozumiecie z plecami na wizyte sie wybiore

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-19, 07:27   #192
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Jane
ja sie dziwie ze nie mialas usg robionego.Usg i cytologia to najwazniejsze badania.Ja u tej nowej ginki tez mialam usg robione ona byla w szoku ze 1 raz.Na usg wyszlo ze mam duzo macicie i szyjke tez mam dluga bo wziernika nie mogla dac rady wprowadzic.Musiala jeden z dluzszych uzyc.

Kochane tescik wyszedl negatywny robilam rano
Narazie czekam przez weekend a pozniej zobaczymy.Temp dzisiaj 37,00.

Piwusia
a Ty robilas 2 test?

blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 07:33   #193
olivka_7
Zakorzenienie

Temp wysoko to jeszcze nic straconego

Piwusia jak tam słonko?

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-09-19, 07:43   #194
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

widzialam ze wyjdzie negatywny poki co czekam.Ja jakos w testy nie wierze mialysmy same pare przypadkow na forum.
Stary 2008-09-19, 07:46   #195
asia_stan
Raczkowanie

Hej Kathi dzięki za słowa pocieszenia, przydadzą się jak najbardziej w tych smutnych dniach.

Zgodnie z obietnicą wklejam dwa przepisy na nalewki (cytrynówkę i dworską malinówkę) oraz na ogórki (korniszony i sałatka z ogórków w carry).

Wszystko wyptróbowałam, są napradę godne polecenia i zachodu z ich robieniem. Właścicwie przy nalewkach jest malusieńko roboty, tak że nawet te z gangowiczek, które na codzień nie rządzą w kuchni poradzą sobie z pewnością. Warto mieć kilka butelek nalewki, bo w święta czy na inne okazję to lepiej wręczyć buteleczkę naleweczki w praezencie niż bukiet kwiatów który zaraz zwiędnie.

Polecam!!!

NALEWKI
Polecam szczególnie na długie zimowe wieczory.
1. Nalewka cytrynowa:CYTRYNÓWKA
Składniki:
4 cytryny
1 litr spirytusu
30 dkg cukru
5 szklanek wody

Wykonanie:
Cytryny wyszorować, nakłuć ostrym nożem, wrzucić do słoja, zalać spirytusem, zamknąć, odstawić na dwa dni.
Po dwóch dniach z wody i cukru ugotować syrop, ostudzić. Wymieszać z sokiem z cytryn i spirytusem, odstawić na miesiąc.
Przefiltrować, rozlać do butelek. Pyszna jako dodatek do herbaty jak też sama.

2. Nalewka malinowa: DWORSKA MALINÓWKA
Składniki:
1 kg świeżych malin
1 litr wódki żytniej
2 g kory cynamonowej
3 goździki
2 ziarenka pieprzu

Wykonanie:
Maliny, płuczemy i zalewamy wódką zmieszaną z cukrem. Dodajemy korę cynamonową, pieprz i goździki. Przykrywamy i odstawiamy na pięć dni na słońcu. Filtrujemy, przelewamy do butelek. Leżakujemy w piwnicy około jednego roku.

ZAPRAWY Z OGÓRKÓW

KORNISZONY
Składniki:
1 litr wody
1 łyżka soli
2 łyżki cukru
Niecała szklanka octu 10%
Powyższe składniki zagotować i przestudzić.
Ziele angielskie
Czosnek
Gorczyca
Liść laurowy
Koper
Marchewka pokrojona w plasterki

Wykonanie:
Ogórki układamy ciasno w słoikach, wrzucamy ziele angielskie, gorczycę, czosnek, marchewkę, koper, liść laurowy i zalewamy letnią zalewą. Zakręcamy i gotujemy w słoikach około 5 minut.

SAŁATKA Z OGÓRKÓW CURRY
Składniki:
3 kg ogórków
4 litry wody
2 szklanki octu 10%
4 szklanki cukru (tyle ma być)
6 łyżek soli
12 łyżeczek przyprawy curry
1/3 łyżeczki ziarenek gorczycy – do słoika
1 liść selera – do słoika
1 plaster cebuli – do słoika

Wykonanie:
Ogórki pokroić w grubsze plastry (ze skórą), ułożyć w słoikach. Następnie do słoików wrzucamy: gorczycę, liść selera, plaster cebuli. Z wody, octu, cukru, soli i przyprawy curry ugotować zalewę i gorącą zalewą zalać słoiki. Zakręcić słoiki i zagotować 3 minuty.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-19, 07:57   #196
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Kathi
powiedz a jak myslisz czemu Tobie wyszedl test negatywny a beta pozytywna?
Stary 2008-09-19, 08:09   #197
gabriellao0
Zakorzenienie

Jane
to tak jak się boisz to na początku miesiąc możecie sobie w gumce popróbować i jeśli nic się nie będzie po tym działo to ok. Tak mnie kiedyś jedna ginka poradziła. A tak ogólnie to mi powiedziała, że:
1. ZDROWE JOGURTY SĄ ZDROWE ALE NIE FLORĘ BAKTERYJNA KOBIET własnie "tam"
2. RAZ NA JAKIŚ CZAS ciut octu wymieszać z przegotowaną destylowaną wodą i "wypłukać" nią .... (napisałabym jak zawsze zuźkę ale mi sie Zuzia obrazi )hihihi to napiszu krocze
takie ja kiedyś rady dostałam, stosuje do dziś i święty spokój mam od oooooo od długo!!!

Kasia
fajna i ginka i fasolka może po prostu nie chodź co miesiąc do niej a raz na jakiś czas, kontrolnie.

Asia
za te wyroby domowe podziwiam chciałabym mieć taki zapał i chęci, bo lubię domowe ogóreczki itd. a muszę kupować w sklepie niestety.
Ale mam wujcia w N.Soli i jak do nich zajadę to oni też wiecznie coś własnie "przetwarzają" do słoików. Widać taka tradycja w N. Soli

Olivka jeśli owulacja już była to też fajnie bo znak że nie przegapiliście tylko korzystaliście

Sen?
Poszłam do gina za kolażankę która była zarejestrowana (a ja nie) a nie mogła iść. Pani gin wpisała mnie jako te kolażankę Zosię, która ma lat około 50 i moją ciąże wpisałe w jej karte. Po czym stwierdziła że kilka rzeczy jej się nie podoba i dała mi recepte na wiele lekarstw. Wyszłam się ubrać i przez ścianę usłyszałam jak ona mówi do kogoś, że ja jestem już (czyli JA jako ta 50letnia Zosia) za stara na dziecko i ze może mieć takie to a takie choroby i dała mi leki po których bankowo poronie!!! I będzie spokój, i nie będzie kolejnego chorego dziecka urodzonego przez "babcię"!!!
NO I WYSTRZELIŁAM Z ŁÓŻKA I ... MAM NERWA, SEN SNEM ALE KTOŚ MI W NIM DZIDZI CHCIAŁ ZABIĆ!!!
Nigdy więcej kobiet ginów! A tak na wszelki wypadek!
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 08:15   #198
olivka_7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
Olivka jeśli owulacja już była to też fajnie bo znak że nie przegapiliście tylko korzystaliście
Gabi wiem ale taka niska temp 36,55 z tego nic dobrego nie będzie obawiam się
A od kogo taką radę dostałaś na temat tego płukania nie bałaś się tej wody destylowanej?

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-09-19, 08:25   #199
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
Gabi wiem ale taka niska temp 36,55 z tego nic dobrego nie będzie obawiam się
A od kogo taką radę dostałaś na temat tego płukania nie bałaś się tej wody destylowanej?
WODA DESTYLOWANA TO WODA KTÓRA ODSTAŁA SWOJE np. pół dnia i "osad" osiadł na dnie!!!
to nie woda utleniona!!!
byłam kiedyś z swoim kłopotem u kilku ginów i każdy zaleczał sprawę na jakiś czas po czym wracało!!! A TA pani dała leki i dla mnie i dla faceta i powiedziała własnie abym jadła więcej kefirów mniej jogurtów i tak raz na miesiąc raz na dwa może zrobiła sobie taką płukankę. Nigdy wiecej żadnych kłopotów nie miałam a dawno temu to było.

http://www.wunschkinder.net/forum/za...59738/nummer=1
zobacz jak u mnie skakało i też nie tak od razu urosło
Stary 2008-09-19, 08:36   #200
olivka_7
Zakorzenienie

Wiem że to nie woda utleniona
Aha no widzisz a ja jadam dużo jogurtów. No często tak bywa że lekarze dadzą leki ale po jakimś czasie ten problem wraca. Skoro mówisz że pomaga to musi pomagać

Widzę ale Tobie nie spadło poniżej 36,8 a ja mam 36,55 strasznie to dziwne, a jeszcze najdziwniejsze że ja nigdy niższej niż 36,6 temp nie miałam
Ten mój wykres wydaje mi się conajmniej dziwny.

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-09-19, 08:43   #201
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

ja mam temp od 36,9-37,6 wiec bardzo duze różnice.
A głowa cały czas mnie boli mozna zwariowac. Nie wiem czy tak czeste bole sa normalne?
Jesli @ sie nie zjawi to po niedz pojde na bete u mnie kosztuje 40zł i sie czeka 1-2 dni nie wiem od czego to zalezy.Wtedy bedzie juz wszystko mwiadomo czarno na bialym.
Stary 2008-09-19, 08:46   #202
olivka_7
Zakorzenienie

No duże faktycznie.
Ja to już nie rozumiem tych moich wykresów. Myślałam że już jest ok a tu taki numer.
Muszę pokazać ten wykres dziś ginowi, niech no looknie.

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-09-19, 08:50   #203
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

ja tez musze isc do gina od tej @ mialam pomiary robic.
Stary 2008-09-19, 08:57   #204
olivka_7
Zakorzenienie

Ja nawet nie przypuszczałam że miałam owulację, ani śluzu zresztą ja rzadko mam śluz płodny w dużej ilości no i jajniki mnie nie bolały jakoś tak bardziej.
Jestem pewna że nic z tego nie wyjdzie w tym miesiącu a miałabym chociaż nadzieję

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-09-19, 09:25   #205
gabriellao0
Zakorzenienie

Duże różnice to chyba nie jest nic nienormalnego, bo u mnie też 36,3 do 37,2 !!! Było, wiec to chyba normalne raczej.

Blondyna mnie tez ogólnie często głowa bolała nawet bardzo, a odkąd jestem w ciąży jest to już prawie stan nieprzerwany. Dzień bez bólu głowy zaliczam do dni cudownych, więc może Ty faktycznie na te bete drałuj .

Olivka Ty dziś do gina? To mu tam wyśpiewaj jak na spowiedzi wszystko! Wiesz mój wykres temp. był pierwszym i ostatnim zarazem bo akurat się udało i wierze że to dzięki niemu bo ja jak na wykresie wyszło dość późno owu. miałam, a zawsze myślałam że mam około 14-16 dc!!! Przydał sie mi bardzo ten wykresik.
Stary 2008-09-19, 09:29   #206
olivka_7
Zakorzenienie

No muszę się wypytać jak to możliwe żeby taka niska temp była.
I cóż mogę się bez czekania na @ pogodzić z faktem że kolejny miesiąc niestety nieudany, może ten 13 będzie szczęśliwy

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-09-19, 09:35   #207
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Powiem Wam ze pomimo ze test negatywny ja sie od dzisiaj zaczynam nakrecac.Głowa mnie boli od niedz a w pon miala przyjsc @.
A temp cala ciaze jest podwyzszona?
Gabi Ty jaka masz teraz temp?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-19, 09:48   #208
gabriellao0
Zakorzenienie

A pojcia nie mam, nie chce pchać do środka rzeczy zbędnych, wiec nie wiem....
Mierzyłam temp. do 40 dc i cały czas jak juz zawędrowała u mnie na 37,2 to już nie drgnęła poniżej 37,00.
Ale skoro @ miała być w poniedziałek a mamy piątek to ....
czas chyba się nakręcić
Stary 2008-09-19, 09:58   #209
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Kathi
powiedz a jak myslisz czemu Tobie wyszedl test negatywny a beta pozytywna?
Bo test do dupy byl bo beta jeszcze niska w miare w piatek byl negatywny a w poniedzialek dwie piekne krechy

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 10:00   #210
Zuziunia
BAN stały

Cześć laseczki tak jak juz wiecie u mnie wsio oki. Cysty nie ma, teraz czekam spokojnie na @.
Także zaczynamy staranka po @.
Przepisał mi luteine, mam ja brać od 21 dnia cyklu, przez 5 dni.

Kupiłam buty czarne lakierowane kozaki...i kurteczkę. Potem powklejam focie.

Idę sprzątać dom i u siebie w ciuchach, bp burdel niesamowity, a jak czeka mnie cos ważnego to dom musi być czysty, lepsza energia.

Dzisiaj miałam koszmarną noc, tak sie boje jutra że dzisiaj w nocy 4 razy sie budziłam przerażona miałam sen że spóźniłam się na rozmowę, zaciska mnie w żołądku....ech...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości