![]() |
#181 |
Nindżopesz
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
Poszukuję kropelek
![]() Olivier Durbano – Rock Crystal Serge Lutens – Chergui, Rousse (ewentualnie coś innego SL) Yves Rocher – Nature Millenaire (damski i męski) Lacroix – Tumulte (damski i męski) Maubossin – Mauboussin EDT Dior – Poison, Tendre Poison Givenchy – Hot Couture J. del Pozo – In Black YSL – Nu EDT Na wymianę mam: do 5 ml: Gucci – Gucci PH Donna Karan – Black Cashmere Demeter – Fireplace, Caramel, Cinnamon Bun, Sweet Pea, Jasmin Slava Zaitsev – Maroussia Yves Rocher – Neonatura Cocon do 1ml: Mauboussin – Maubossin EDP Demeter – Cappuccino, Holy Smoke Micallef –Automne, Gaiac Ginestet – Sauvignonne Aquolina – Migdał Lolita Lempicka – L Serge Lutens – SergeNoire |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Zgłaszam się!
#183 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Nindżopesz
|
Truskawo, Agnysko, jestem za a nawet przeciw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogę zrobić większy odpsik Rousse, Tumulte albo Maubou, dołożyć próbki Daim Blond, Un Bois Vanille, Borneo 1834 SL.
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
Chętnie poznałabym - licząc na Dobre Duszki
![]() Genie de Bois - Keiko Mecheri Labdanum - Donna Karan Rose de Nuit, Fleurs de Citronnier, Cedre, Bois et Musc, Five O'Clock Au Gingembre EDP - S.LUTENS Bois des Iles - Chanel L'eau Chaumet - Chaumet Extase - Armani Glamourous Daylight - Ralph Lauren Donna, Aqua Di Roma - L. Biagiotti VOILE DE JASMIN, Absolute, Jasmin Noir - BVLGARI Carla Fracci - Carla Fracci Automne - M. Micallef Kelly Caleche - Hermes Dune Sun - Dior Simply, Aromatics Elixir - Cliniqu Cedre Blue, Piwonia - YR LIPSTICK ROSE - FR.MALE INTRUSION edt - de la RENTE SENSI WHITE NOTES, Emporio White - ARMANI Diva - Ungaro White Linen Breeze T Girl - Tommy Hilfiger Zapachy Fragonarda Na wymianę mam: Probki fabryczne: Organza edp - Givenchy ODLEWKI: Shalimar edt (ok.5ml) DAZZILING GOLD - E.LAUDER (do ustalenia) Sicily (do ustalenia) EMOTION - P.CARDIN (6ml) Perles - Lalique za wyżej wymienione przygarnęłabym najchętniej odlewki (od 2 do 6ml) Sander No.4, Blv, Weekend - B. Chanel 19... Próbki robione: Comme des Garcons, AvignonComme des Garcons, Jaisalmer Daim Blond - Lutens Le Baiser du Dragon EDP - Cartier Tea Rose Amber - Perfumer's Workshop Black Cashmere - D. Karan Iris Nobile - Acqua di Parma Shiny Creation 2ml Cinema edp - YSL Vivienne Westwood, Libertine Amethyst, Le Baiser - Lalique My Torrente Volupte - Oscar de la Renta Flowerbomb edt - Viktor & Rolf Liberte - Cacharel Le Monde Est Beau - Kenzo Crystal Noir - Versace Nocturnus - Caron Scent Intense Euphoria Bloosom - C.K. Guci II, Rush2 Hypnotic Poison, Midnight Poison, Addict 2 Summer Litchi - Dior Purplelips - S.Dali Wild Wind - G.Sabatini Sublime - J.P. Versace Metal Jeans Sensations edt - Sander Sun Delight - Sander ARDEN BEAUTY - ARDEN CHIQUE - DAWNY YARDLEY NEONATURE SEVE, NEONATURA SOUFFLE - YR ODE AU REVE (miniaturka), ODE L'AMOURE (miniaturka) - YR ICEBERG UNIWERSE (miniaturka) Happy to be - Cliniqu (miniaturka) po kropelce - jako dodatek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Wytrwałość cnotą papug
![]() Oddam: Agent Provocateur (klasyk) Aquolina Pink Sugar Armani, Emporio She Artisan Bois Farine, Jour de Fete, L’Eau du Navigateur, L’Ete en Douce, Patchouli Patch, Premier Figuier Extreme, Tea For Two, Timbuktu Balmain Balmya L. Biagotti Roma Uomo Bulgari pour Femme Burberry Brit Red Calypso Ambre Cartier Baiser du Dragon EdP, Must CdG Sequoia, Avignon, Jaisalmer, Ouarzazate, Zagorsk, Dry Clean, Monocle: Scent One Hinoki Chanel Chance Fraiche, No5 EdT Chopard Casmir, Madness E. Coudray Ambre et Vanille, Vanille et Coco CSP Amour de Cacao, Vanille Mokha Demeter Cinnamon Toast, Condensed Milk, Espresso, Gingerbread, Russian Leather, Salt Air, Snow Diesel ++ Dior Miss Dior Cherie Diptyque Philosykos Dunhill Desire Ellen Tracy EdT Escentric Molecules Molecule 01 Estee Lauder Cinnabar, Knowing Frapin Caravelle Epicee Ginestet Le Boise Givenchy Extravagance d’Amarige, Eau de Givenchy, Oblique RWD, Organza Indecence Annick Goutal Eau du Sud, Petite Cherie Gres Cabaret Guerlain AA Mandarin Basilic, AA Winter Delice, AA Gentiana, Mahora, Mitsouko, Shalimar EdT, Terracotta Voile d’ete Heeley Cardinal Hermes Eau des Merveilles, Elixir des Merveilles, Un Jardin En Mediterranee I Hate Perfume Revelations, Russian Caravan Tea Il Profumo Encens Epice Ch. Jourdan The Parfum J.Lo Miami Glow Joop Rococo Kenzo Amour EdP, EdT Lacroix Tumulte Lalique Le Parfum, Eau de Lalique Lolita Lempicka L Lubin Idole Lutens Borneo 1834, Daim Blond, Datura Noir, Fleurs de Citronnier, Muscs Koublai Khan, Rousse, Un Bois Vanille Maitre Parfumeur et Gantier Bahiana Masaki Masaki Mauboussin EdT, Histoire d’Eau Molinard Habanita Montale Sweet Oriental Dream Narciso Rodriguez EdT Prada Prada Nina Ricci Les Belles: Amour d’Amandier, Belle de Minuit, Delice d’Epices Occitane Eau d’Iparie Parfum d’Empire Equistrius, Fougere Bengale Parfumerie Generale Bois de Copaiba, Cuir Venerum R. Piguet Visa Ralph Lauren Hot Satellite A la Figue!, 40’ a l’Ombre Shiseido Feminite du Bois Jil Sander No4 Stella Sheer 2008 Sung Shi Tann Rokka Aki Tauer Incense Extreme The Different Company Osmanthus YSL Opium PF Yves Rocher Neonatura Cocon --- Poszukuję: Alexander McQueen Kingdom, MyQueen Aqaba Aqaba Armani Onde Mystere, Vertige, Extase By Killian Cruel Intentions, Straight To Heaven CdG SWEET Spicycocoa; SYNTHETIC: Skai, Soda, Garage, Tar; LUXE: Patchouli Davidoff Zino Demeter Heliotrope, Linden Dorissima Narziss Eau d’Italie Bois d’Ombrie, Paestum Rose, Sienne L’Hiver, Eau d’Italie edt Escentric Molecules Escentric 02 Frapin Passion Boisee A. Goutal Ambre Fetiche, Myrrhe Ardente Keiko Mecheri Gourmandises, Mihime, Oliban, Patchoulissime Kenzo Amour Le Parfum Krizia Krazy Lutens Bois et Musc Mac MV3 Montale Black Aoud, Bois Vanille, Greyland, Wood And Spices Parfum d’Empire Aziyade, Yuzu Fou PG Intrigant Patchouli, Iris Taizo, L’Eau Guerriere, L’Oiseau de Nuit, Psychotrope Profumum Patchouly, Santalum, Victrix SdSA Tobacco Mucho, Voleur des Ciels, L’Eau Nirique
Edytowane przez martwa papuga Czas edycji: 2008-10-27 o 23:13 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Nindżopesz
|
Papugo, a do naszej wymiany nie dorzuciłabyś kropli Heeleya w zamian za 1,5 Le Boise? Więcej niestety nie mam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Papugo, byłabyś chętna na wymianę:
I Hate Perfume Revelations Lutens Borneo 1834, Parfumerie Generale Bois Blond za: Frapin Caravelle Epicee Guerlain Mitsouko Lutens Muscs Koublai Khan |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
Passero, mam tylko Dune Sun z tych, które Cię interesują, ale może podoba Ci się coś jeszcze z moich próbek? z tym, że Diora sama mam jakieś 8 ml, więc mogę zaoferować 1 ml
![]() DKNY Red Delicious (o) JLo Glow (o) Chopard Wish (r) YR Neonatura Seve (r) Chopard Infiniment (r) Agatha Ruiz de la Prada Flor (r) Wera Vang Flower Princess (r) Antonio Banderas Spirit (r) L'Occitane Cherry Blossom (r)
#191 |
Zadomowienie
|
Rozwydrzona, a czego szukasz w zamian za:
Agatha Ruiz de la Prada Flor (r) Wera Vang Flower Princess (r) Antonio Banderas Spirit (r) L'Occitane Cherry Blossom (r) Jlo Glow? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Wymienię się na większe odlewki.
Oddam: Lacoste Pour Femme ( do 30ml) Vanilla Fields ( do 10ml ) L Lolita Lempicka ( do 10 ml) Princess Vera Wang ( do 50ml) Midnight Fantasy ( do 20 ml) Fantasy BS ( do 30ml) The one ( do 10 ml) L'instant ( do 10 ml) Magnetic Beat Escady ( do 20 ml) Burberry Brit Red ( do 50ml) W zamian szukam przede wszystkim: Black Cashmere Flowerbomb edp, edt, extereme Coco M. Poison NU edp Perles de Lalique Chocolovers, Hypnotic Poison Elixir Armani Diamonds Amor Amor jestem otwarta również na inne propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Aktualizuję
![]() Poszukuję: CdG: Palisander, CdG 2, Hinoki F. Malle: French Lover, Musc Ravageur Parfumerie Generale: Cadjmere Satellite: Padparadscha i wszystko inne, co wpadnie mi w oko ![]() Mam: Diptyque: Tam Dao Ginestet: Le Boise Alyssa Ashley: White Musk Guerlain: Oblique RWD DK: Black Cashmere Cartier: Le Baiser Du Dragon EDP, Must ekstrakt Dior:Poison, Pure Poison L. Biagotti: Roma Clarins: Par Amour CdG: Harissa, Woodcoffee l'Artisan: Passage d'Enfer, Dzongkha, Safran Troublant, Poivre Piquant, Tea for Two, Ambre Extreme, Patchouli Patch Etro: Heliotrope Hermes: Elixir des Merveilles Mauboussin: Histoire d'Eau Gucci: Gucci Pour Homme Celine: Oriental Summer Fendi: Theorema, Theorema Esprit d'Ete Parfumerie Generale: Aomassai
#194 |
Zadomowienie
|
Polka, jestem otwarta na propozycje
![]()
#195 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
podziele sie chetnie probkami z mojej kolekcji perfum (mam juz fioleczki
![]() - Narciso Rodriguez edt - Desnuda Ungaro - Baby Doll - True Love (to matki) - Addict 2 - Hypnose Leggere - Moschino Funny - Moschino Couture - L - Euphoria - Paris Hilton - Escada Island Kiss - Lempicka edp - Echo - Joop Femme - L'air du temps - Cool Water Happy Summer - Princess - Apparition - Britney Spears - Comma - Miss Dior Cherie - Happy to be clinique - In2U - Ming Shu - White Musk TBS (mgielka) - Portfolio Perry Ellis - Splendor - kokos YR szukam innych probeczek po 1ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zadomowienie
|
Lalesiu, interesuje Cię może coś z moich próbek? Bo mi zależałoby na L i Euphorii...
#198 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiście na próbeczkę Dune Sun jestem bardzo chętna a i Cherry Blossom oraz Infiniment poznałabym chętnie o ile to jeszce aktualne ![]() Jeśli tak - zapraszam na PW. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, BA! ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Nolu, odhacz sobie Musc Ravageur
![]()
#203 |
BAN stały
|
szukam dosc rozpaczliwie Anglomanii i Boudoir. Nawet po kropelce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Poszukuję kropelki:
- Incense NK - Magical Moon Oddam: - Musc Ravageur - BCDK - OI suchy olejek - mogę zrobić porządną olewkę egipskiego olejku o zapachu EC - cudowny, pachnie jak oryginał, bardzo trwały - zastępuje mi perfumy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Moje próbeczki wszystkie robione przeze mnie:
Versace Red Jeans (2x1ml) Nina Ricci Premier Jour (2x1ml) Clnique Simle (nawet 8ml) Diesel Fuel For Life (2x 1ml) Burberry London (2x1ml) Estee Lauder Lily cała miniaturka 4ml Givenchy Into the Blue (2x1ml) Poszukuje: Thierry Mugler, Alien Eau Luminescente kazdą ilość Jlo Glow after dark i prawie wszystkiego co słodkie i niekwiatowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
POSZUKIWANE po 1ml, nie mniej jak 0,5ml:
La Prairie, Silver Rain CoSTUME NATIONAL, 21 Vivienne Westwood, Boudoir JP Gaultier, Fragile - EDT i EDP NR, Narciso Rodriguez For Her - EDT i EDP poszukiwane są także wszelkie paczule, ambry, piżma ODLEJĘ prawie dowolną ilość: JPG - Gaultier 2 Bvlgari - Black Cerruti - Image Woman ODDAM MINIATURKI: Rochas - Eau de Rochas, 6 z 10ml Lancome - Ô de Lancome, 5,5 z 7,5ml Chanel - Chanel N°19, 2 z 4ml Lacroix, C'est la Vie!, 2,3 z 5ml, niechętnie ODDAM PRÓBKI: L'ARTISAN PARFUMEUR, TUBEREUSE, 1 albo 2ml L'ARTISAN PARFUMEUR, PREMIER FIGUIER EDT 1 albo 2ml rodzinkę Cartiera, pojemności 0,8ml: - Delices (EDT) - Delices De Cartier Eau de Parfum - Delices de Cartier Eau Fruitee Marina Picasso, Chapeau Bleu 1,2ml Angel Schlesser, Essential, 2ml nowa Guerlain, Insolence, 1ml nowa Guerlain, L'Instant Magic - 1ml nowa Guerlain, Aqua Allegoria Winter Delice, 1ml Jean Patou, Enjoy, do 6ml Givenchy, Ange Ou Démon, 1ml Lolita Lempicka, L de Lolita Lempicka, 1ml Sarah Jessica Parker, Lovely, ponad 1ml Celine, Celine Oriental Summer, 1,2ml Hugo Boss, Boss Woman, 1,5ml Moschino, Cheap&Chic I Love Love, 1ml Burberry, The Beat, 1,2ml Estee Lauder, Pure White Linen, 1ml Carolina Herrera, 212, 1ml Chopard, Madness, 1ml Dior, Diorissimo, 1ml męskie: Gucci, Gucci pour Homme 0,5ml Givenchy, Eau de Vetyver 1,5ml Chanel, Allure pour Homme 1,2ml Celine, Celine pour Homme, 1,5ml . . Edytowane przez cshee Czas edycji: 2008-11-20 o 19:42 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
Mogę zrobić odlewki:
Z chęcią wymienię się na Lutensy, odlewki słodziaków CSP (ale próbki też), nieznane mi Demetery, trucizny Diora, Innocenta w różnych odsłonach, Lolitę Lempicką, Addict2 klasyka i odmian. I wszystkiego innego, co mnie zainteresuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
Oddam krew za odrobinkę Chaos Donny Karan. Albo próbki do wyboru, do koloru. Mam dużo. Pliz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak czy siak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
1. Szukam wszystkiego, co podobne do Rock Crystal, chodzi o nisze of kors, próbeczkę. Ostatnio tak wsiąkłam w ten zapach.... Ale marzę o czymś mroczniejszym, ale podobnie mięciutkim i świetnie się noszącym zimą.
2. Aaaaaby przygarnąc kropelkę Wenge, oddam wiele 3. Oddam odlewkę Tempore Donna, EC, CsP lub czegoś innego za odlewkę Tumulte PH lub Gucci PH, Nemo, Rush PH, Fireplace Demeter, Sugarcane Demeter |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.