![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zakochana w przyjacielu.
Michaśka, bo się we mnie gotuje jak to czytam. Proszę, błagam wręcz napisz mu to co napisała wizażanka wyżej, inaczej zaprzepaścisz waszą szansę. On tego chce, przecież sam wczoraj mówił... Musisz go ośmielić po prostu, bo nie dziwie się, że ma taki dystans jak Ty go tak trzymasz... Pisz szybko!
#182 |
BAN stały
|
Dziewczyny to nie ma sensu. napisałam mu smsa' Przepraszam, ze wczoraj odeszłam tak bez słowa... Jak się czujesz ? " Odpisał'Nie ma sprawy, czuję sie okropnie, jestem trupem" i spytał czy pamietam co sie wczoraj działo. Odpowiedziałam ze pamietam i jego sie spytałam czy pamieta. i czy chce o tym zapomnieć. Odpisał, że pamięta i spytał czy ja chce o tym zapomnieć. Odpisałam, że nie chcę o tym zapomnieć.....
i teraz od godziny milczenie.... ta cholerna cisza, ktora tak boli.... |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym najpierw pytasz co masz robić, otrzymujesz dobre rady, a i tak robisz po swojemu ![]() ![]() ps. przeczytałam jeszcze raz. Facet Ci podał siebie jak na tacy,a ty się odwróciłaś i odeszłaś. Naprawiaj teraz co zepsułaś. Otworzył się przed Tobą i niemal wyznał Ci uczucie, nie dostał nic w zamian. Twoja kolej, więc nie pisz że chyba nic z tego nie będzie... bo zależy to tylko od Ciebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
Proszę Cię Michasiu, nie psuj tego...
![]() ![]() ![]() ![]()
#185 |
BAN stały
|
'Wzywany abonent ma wyłączony telefon...' to co słyszę,gdy chcę do niego zadzwonić....
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Rozeznanie
|
Ten sms co napisala wizażanka byl super...przestan sie za przeproszeniem pieprzyc z owijaniem w bawelne i napisz mu wprost bo bedziesz zalowac tej niedopowiedzianej sytuacji do konca zycia jak Wam nie wyjdzie!!!
A jak napiszesz i nie wyjdzie to przynajmniej bedziesz miec czyste sumienie ze zrobilas wszystko co moglas. BUZIAKI POWODZENIA!
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Rozeznanie
|
Michaska pisz bo się we mnie gotuje!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
aaaaaa!
Miska, nie obraź się, ale tak to jest, jak sie dwa mazgaje do rzeczy biora Ty sie czaisz, on sie czai i dupa z tego ![]() cholera, czemu nam potrafisz opowiedziec co czujesz, a przed nim grasz zimna krolewne? no zrob to, odkryj karty, bez dwuznacznosci i polslowek, prosto z mostu albo chlapnij sobie na odwage i wyslij tego smsa zanim wytrzezwiejesz - tylko tak jak jest napisany, bez cenzury ![]() jak wlaczy telefon to odbierze no, dalej, tak juz sie namotalo, ze zaszkodzic nie zaszkodzi, a tylko polepszyc moze |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zabawa w kotka i myszkę albo jeszcze gorzej. ehh ja bym tego tak nie zostawiła i zadzwoniła/napisała, a skoro ma wyłączony fon to nawet pojechała pogadać.
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
Jeśli ma wyłączony telefon..to może teraz do niej jedzie ..
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Wtajemniczenie
|
michaska kopiuj- wklej po prostu i wysylaj... No ja pierdziele...dziewczyno.. . sama sobie bata nad glowa krecisz,a "PomylonejKsiezniczki 2" nie potrzebujemy na wizazu
![]()
#193 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyno weź się w garść i do dzieła!Wprost mi powiedz/napisz co czujesz....bo inaczej za kilka dni założysz wątek o tym,że masz złamane serce!
Uch,przecież on ewidentnie jest za Tobą...i jest strasznie zagubiony...pyta wprost,a Ty kręcisz-i tak dziwne,że tyle wytrzymał.Walcz o szczęście!! |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
uf przeczytałam wszytsko od mojej nieobacności
![]() czego Ty jeszcze oczekujesz? jakich dowodów? znajdujesz sobie milion wymowek na 'nie', odpowiadasz ptaniem na pytanie.. Ty czujesz sie niepewnie, a pomysl jak on sie czuje.. mówi Ci cos a Ty wymijasz, kręcisz, żeby tylko nie powiedzieć za duzo, nie powiedziec co czujesz.. na co czekasz.. az sie wkurzy w koncu? twierdzisz, że chcesz tego bardzo, a żeby po to sięgnąć wystarczy parę słów ![]() ![]()
#195 |
BAN stały
|
on ciągle milczał, aż napisałam mu smsa"Nie sądziłam, ze dziś Cię stracę... Jeszcze wczoraj myślałam, ze zawsze będziesz obok a my nawet tak małego sprawdzianu nie przetrwaliśmy" dalej milczał.
wiec ok 18 naspisalam kolejnego " Co dalej Piotr co dalej? Czy to naprawde koniec naszej przyjazni ? W mojej głowie kraza tysiace mysli uzalenione od Ciebie, od Twojej decyzji. Boje sie wlasnego Ciebie, bo nie mam pewnosci ze wciaz jestes obok' i znow nie odpisał. minelo 30 minut zadzwoniłam nie odebrał. po 15 minutach napisał smsa "Misia przepraszam ja dzis zdycham caly dzien spie. nie mam glowy do niczego chetniue bym jutro z Toba porozmawial o wszystkim . Stalo sie i juz teraz trzeba znalezc najwlasciwsze rozwiazanie" Jutro.... Jutro... Jutro.... |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Konto usunięte
|
Jesli jutro się spotkacie to powiedz mu wszystko, szczerze i od serca co o tym myslisz, nie podpytuj go półsłówkami, mów wyraźnie o twoich odczuciach,. o tym co sie wczoraj wydarzyło i jaki ciepły zamęt spowodował wczorajszy pocałunek. Powiedz mu że od jakiegoś czasu czujesz do niego coś więcej niż tylko przyjaźń i nie jestes pewna jego, ponieważ on mówi o rzeczach które dają ci do myślenia, nie ważne czy były powiedziane powaznie czy w żartach.
A tak ode mnie; życzę więcej wiary w siebie, większej pewności w działaniu, rób tak jak podpowiada ci serce. Tylko sama sobie odpowiedz szczerze czego tak naprawdę sama chcesz. |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Strasznie ciekawy wątek, czuje się jak bym czytała jakiś romans
![]() Don't worry Michaska, uda Wam się ![]() Ja bym odpisała "ja nie chce tego zapomniec, ja chcę to powtórzyć" XD |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
Biedny chłopak, nie dość że się zatruł, to jeszcze dziewczyna go tak zwodzi
![]() Misia, wszystkie osoby z tego wątku starają się patrzeć na to wszystko obiektywnie i naprawdę nie zwodziłyby Cię, gdyby to nie było aż tak widoczne, że on chce z Tobą być ale się boi. I po prostu nie mogłam jak czytałam Twoją relację... On Ci już wszystko wszystko powiedział.. a Ty nic. No nic nie zrobiłaś i jeszcze uciekłaś mu. No i jak on się ma teraz czuć? Ośmielił się, pewnie pomagał sobie alkoholem też:P (pamiętaj, że jak jest człowiek pijany, to szczery ![]() No i co, ośmielony alkoholem, wytoczył największe działa ![]() MUSISZ coś zrobić, przypomnij sobie rady młodszej siostry. Po prostu mu powiedz, że chcesz z nim być, a nie ciągle że nie chcesz go stracić, bo on to już wie, a poza tym ciągle mu dajesz do zrozumienia, że Ty nie chcesz.
![]() |
#199 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podpisuje sie pod tym kazda ma konczyna ![]() Powodzenia po raz dziesiaty ![]()
![]() |
#200 |
BAN stały
|
Tylko, że to on w sobotę po tej imprezie powiedział,że się boi mnie stracić. A ja powiedziałam, że chciałabym zaryzykować, bo wierzę, że z mojej strony ta przyjaźń przetrwa. Jesteśmy umówieni dziś na 18.... W neutralnym miejscu, ani u mnie ani u niego, po prostu idziemy na spacer. Dziś już powoli wracam do siebie, ale wciąż czuję się dziwnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
ale sama mówisz, że Cię nie straci.. więc powiedz mu, że chcesz spróbować..
#202 |
BAN stały
|
napisał, że musi dziś zostać dłużej w pracy, bo przygotowywują się do wizytacji.... I spytał czy możemy jutro porozmawiać.... oczywiście się zgodziłam....
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Strasznie ekscytujący ten watek.Czytam go z zapartym tchem.Miśka poprostu Go przytul pierwsza i powiedz Mu co czujesz-nie czekaj!!!.Chlopak jest juz dostatecznie skolowany.Mam nadzieję,że wszystko sie dobrze skończy.Trzymam kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
Rany, Michaska, ja mam ochotę Cię przywiązać do drzewa pod Jego oknem i kazać Ci wykrzyczeć z całych sił, co czujesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i poraz ostatni będziemy zaciskać kciuki ![]()
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Misia, kobieto,a nie możesz mu po prostu wysłać dziś smsa,że chcesz być dla niego więcej niż przyjaciółką?Krótko,zwięź le i na temat
![]() Ale pisz konkretnie-nie żadne tam"nie chce Cię stracić"tylko"Chcę z Tobą być jako dziewczyna,a nie przyjaciółka"-inaczej on nigdy nie załapie o co chodzi,a Ty będziesz coraz bardziej nieszczęśliwa.Do odważnych świat należy!! [ile bym dała,żeby być na Twoim miejscu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
BAN stały
|
Nie ma nic. Ani nie jesteśmy razem ani nie jesteśmy przyjaciółmi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
BAN stały
|
tak. rozmowa wczoraj. dzis smsy. i nie ma juz nas.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.