Zakochana w przyjacielu. - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-26, 13:39   #181
confused
Zadomowienie

Dot.: Zakochana w przyjacielu.

Michaśka, bo się we mnie gotuje jak to czytam. Proszę, błagam wręcz napisz mu to co napisała wizażanka wyżej, inaczej zaprzepaścisz waszą szansę. On tego chce, przecież sam wczoraj mówił... Musisz go ośmielić po prostu, bo nie dziwie się, że ma taki dystans jak Ty go tak trzymasz... Pisz szybko!
confused jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 13:59   #182
michaska90
BAN stały

Dziewczyny to nie ma sensu. napisałam mu smsa' Przepraszam, ze wczoraj odeszłam tak bez słowa... Jak się czujesz ? " Odpisał'Nie ma sprawy, czuję sie okropnie, jestem trupem" i spytał czy pamietam co sie wczoraj działo. Odpowiedziałam ze pamietam i jego sie spytałam czy pamieta. i czy chce o tym zapomnieć. Odpisał, że pamięta i spytał czy ja chce o tym zapomnieć. Odpisałam, że nie chcę o tym zapomnieć.....
i teraz od godziny milczenie.... ta cholerna cisza, ktora tak boli....
michaska90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 14:16   #183
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez michaska90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny to nie ma sensu. napisałam mu smsa' Przepraszam, ze wczoraj odeszłam tak bez słowa... Jak się czujesz ? " Odpisał'Nie ma sprawy, czuję sie okropnie, jestem trupem" i spytał czy pamietam co sie wczoraj działo. Odpowiedziałam ze pamietam i jego sie spytałam czy pamieta. i czy chce o tym zapomnieć. Odpisał, że pamięta i spytał czy ja chce o tym zapomnieć. Odpisałam, że nie chcę o tym zapomnieć.....
i teraz od godziny milczenie.... ta cholerna cisza, ktora tak boli....
ty spytałaś, on spytał, jedno się czai i drugie się czai. Ogłupiasz chłopaka takim zachowaniem. Dajesz mu sprzeczne sygnały i się dziwisz że tak reaguje. Obyś nie przeholowała

poza tym najpierw pytasz co masz robić, otrzymujesz dobre rady, a i tak robisz po swojemu posłuchaj raz dziewczyn i wyślij tego smsa pamiętaj , chłopak nie domyśli się że mówisz "nie" a myślisz "tak, ale się boję".

ps. przeczytałam jeszcze raz. Facet Ci podał siebie jak na tacy,a ty się odwróciłaś i odeszłaś. Naprawiaj teraz co zepsułaś. Otworzył się przed Tobą i niemal wyznał Ci uczucie, nie dostał nic w zamian. Twoja kolej, więc nie pisz że chyba nic z tego nie będzie... bo zależy to tylko od Ciebie.
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 14:25   #184
confused
Zadomowienie

Proszę Cię Michasiu, nie psuj tego... Policz do dziesięciu i wyduś tego smsa na telefonie, wyślij do Piotrka Tym razem bez nie domówień, prosto z mostu i głowa do góry
confused jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 14:36   #185
michaska90
BAN stały

'Wzywany abonent ma wyłączony telefon...' to co słyszę,gdy chcę do niego zadzwonić....
Stary 2008-10-26, 14:52   #186
SlodkoOstra
Rozeznanie

Ten sms co napisala wizażanka byl super...przestan sie za przeproszeniem pieprzyc z owijaniem w bawelne i napisz mu wprost bo bedziesz zalowac tej niedopowiedzianej sytuacji do konca zycia jak Wam nie wyjdzie!!!
A jak napiszesz i nie wyjdzie to przynajmniej bedziesz miec czyste sumienie ze zrobilas wszystko co moglas.

BUZIAKI POWODZENIA!

było: talia68(-6)brzuch82(-7)biodra95(-5)udo54(-5)łydka35(-1)

SlodkoOstra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 15:00   #187
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:
'Wzywany abonent ma wyłączony telefon...' to co słyszę,gdy chcę do niego zadzwonić....
no i co, może się rozładował a on nie zauważył
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-26, 16:00   #188
Laurany
Rozeznanie

Michaska pisz bo się we mnie gotuje!!!
Laurany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 16:15   #189
ushia
Zadomowienie

aaaaaa!
Miska, nie obraź się, ale tak to jest, jak sie dwa mazgaje do rzeczy biora
Ty sie czaisz, on sie czai i dupa z tego

cholera, czemu nam potrafisz opowiedziec co czujesz, a przed nim grasz zimna krolewne?
no zrob to, odkryj karty, bez dwuznacznosci i polslowek, prosto z mostu
albo chlapnij sobie na odwage i wyslij tego smsa zanim wytrzezwiejesz - tylko tak jak jest napisany, bez cenzury
jak wlaczy telefon to odbierze

no, dalej, tak juz sie namotalo, ze zaszkodzic nie zaszkodzi, a tylko polepszyc moze
ushia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 16:36   #190
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ushia Pokaż wiadomość
no, dalej, tak juz sie namotalo, ze zaszkodzic nie zaszkodzi, a tylko polepszyc moze
a no bo bardziej zamotać i popsuć się juz nie da.
zabawa w kotka i myszkę albo jeszcze gorzej.
ehh

ja bym tego tak nie zostawiła i zadzwoniła/napisała, a skoro ma wyłączony fon to nawet pojechała pogadać.
Stary 2008-10-26, 16:44   #191
ejkum
Raczkowanie

Jeśli ma wyłączony telefon..to może teraz do niej jedzie ..
ejkum jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-26, 16:44   #192
PomylonaKsiezniczka
Wtajemniczenie

michaska kopiuj- wklej po prostu i wysylaj... No ja pierdziele...dziewczyno.. . sama sobie bata nad glowa krecisz,a "PomylonejKsiezniczki 2" nie potrzebujemy na wizazu

PomylonaKsiezniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 16:45   #193
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Dziewczyno weź się w garść i do dzieła!Wprost mi powiedz/napisz co czujesz....bo inaczej za kilka dni założysz wątek o tym,że masz złamane serce!
Uch,przecież on ewidentnie jest za Tobą...i jest strasznie zagubiony...pyta wprost,a Ty kręcisz-i tak dziwne,że tyle wytrzymał.Walcz o szczęście!!
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 17:08   #194
buulina
Zakorzenienie

uf przeczytałam wszytsko od mojej nieobacności
czego Ty jeszcze oczekujesz? jakich dowodów? znajdujesz sobie milion wymowek na 'nie', odpowiadasz ptaniem na pytanie.. Ty czujesz sie niepewnie, a pomysl jak on sie czuje.. mówi Ci cos a Ty wymijasz, kręcisz, żeby tylko nie powiedzieć za duzo, nie powiedziec co czujesz.. na co czekasz.. az sie wkurzy w koncu? twierdzisz, że chcesz tego bardzo, a żeby po to sięgnąć wystarczy parę słów i nie rycz teraz bo nie masz o co ryczec to bedziesz jak bedzie za pozno.. i oby nie było.
Stary 2008-10-26, 19:34   #195
michaska90
BAN stały

on ciągle milczał, aż napisałam mu smsa"Nie sądziłam, ze dziś Cię stracę... Jeszcze wczoraj myślałam, ze zawsze będziesz obok a my nawet tak małego sprawdzianu nie przetrwaliśmy" dalej milczał.
wiec ok 18 naspisalam kolejnego " Co dalej Piotr co dalej? Czy to naprawde koniec naszej przyjazni ? W mojej głowie kraza tysiace mysli uzalenione od Ciebie, od Twojej decyzji. Boje sie wlasnego Ciebie, bo nie mam pewnosci ze wciaz jestes obok'
i znow nie odpisał. minelo 30 minut zadzwoniłam nie odebrał. po 15 minutach napisał smsa "Misia przepraszam ja dzis zdycham caly dzien spie. nie mam glowy do niczego chetniue bym jutro z Toba porozmawial o wszystkim . Stalo sie i juz teraz trzeba znalezc najwlasciwsze rozwiazanie"

Jutro.... Jutro... Jutro....
Stary 2008-10-26, 19:43   #196
201706190936
Konto usunięte

Jesli jutro się spotkacie to powiedz mu wszystko, szczerze i od serca co o tym myslisz, nie podpytuj go półsłówkami, mów wyraźnie o twoich odczuciach,. o tym co sie wczoraj wydarzyło i jaki ciepły zamęt spowodował wczorajszy pocałunek. Powiedz mu że od jakiegoś czasu czujesz do niego coś więcej niż tylko przyjaźń i nie jestes pewna jego, ponieważ on mówi o rzeczach które dają ci do myślenia, nie ważne czy były powiedziane powaznie czy w żartach.

A tak ode mnie; życzę więcej wiary w siebie, większej pewności w działaniu, rób tak jak podpowiada ci serce. Tylko sama sobie odpowiedz szczerze czego tak naprawdę sama chcesz.
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 20:40   #197
Susanah
Raczkowanie

Strasznie ciekawy wątek, czuje się jak bym czytała jakiś romans
Don't worry Michaska, uda Wam się
Ja bym odpisała "ja nie chce tego zapomniec, ja chcę to powtórzyć" XD
Susanah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 07:50   #198
.:aniah:.
Zadomowienie

GG do .:aniah:.

Biedny chłopak, nie dość że się zatruł, to jeszcze dziewczyna go tak zwodzi
Misia, wszystkie osoby z tego wątku starają się patrzeć na to wszystko obiektywnie i naprawdę nie zwodziłyby Cię, gdyby to nie było aż tak widoczne, że on chce z Tobą być ale się boi. I po prostu nie mogłam jak czytałam Twoją relację... On Ci już wszystko wszystko powiedział.. a Ty nic. No nic nie zrobiłaś i jeszcze uciekłaś mu. No i jak on się ma teraz czuć? Ośmielił się, pewnie pomagał sobie alkoholem też:P (pamiętaj, że jak jest człowiek pijany, to szczery); powiedział Ci wszystko- Ty milczałaś (napisałaś że płakałaś). Założę się, że wystarczyłoby jedno Twoje słowo, ale Ty nic nie zrobiłaś.
No i co, ośmielony alkoholem, wytoczył największe działa pocałował Cię, chociaż na pewno miał świadomość tego, że może Cię stracić jeśli Ty nic nie czujesz.

MUSISZ coś zrobić, przypomnij sobie rady młodszej siostry. Po prostu mu powiedz, że chcesz z nim być, a nie ciągle że nie chcesz go stracić, bo on to już wie, a poza tym ciągle mu dajesz do zrozumienia, że Ty nie chcesz.
Stary 2008-10-27, 12:59   #199
PomylonaKsiezniczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez .:aniah:. Pokaż wiadomość
Biedny chłopak, nie dość że się zatruł, to jeszcze dziewczyna go tak zwodzi
Misia, wszystkie osoby z tego wątku starają się patrzeć na to wszystko obiektywnie i naprawdę nie zwodziłyby Cię, gdyby to nie było aż tak widoczne, że on chce z Tobą być ale się boi. I po prostu nie mogłam jak czytałam Twoją relację... On Ci już wszystko wszystko powiedział.. a Ty nic. No nic nie zrobiłaś i jeszcze uciekłaś mu. No i jak on się ma teraz czuć? Ośmielił się, pewnie pomagał sobie alkoholem też:P (pamiętaj, że jak jest człowiek pijany, to szczery); powiedział Ci wszystko- Ty milczałaś (napisałaś że płakałaś). Założę się, że wystarczyłoby jedno Twoje słowo, ale Ty nic nie zrobiłaś.
No i co, ośmielony alkoholem, wytoczył największe działa pocałował Cię, chociaż na pewno miał świadomość tego, że może Cię stracić jeśli Ty nic nie czujesz.

MUSISZ coś zrobić, przypomnij sobie rady młodszej siostry. Po prostu mu powiedz, że chcesz z nim być, a nie ciągle że nie chcesz go stracić, bo on to już wie, a poza tym ciągle mu dajesz do zrozumienia, że Ty nie chcesz.

Podpisuje sie pod tym kazda ma konczyna Tobie sie wydaje ze zrobilas duoz, a tak naprawde wystarczy powiedsziec jedno zdanie a w koncu konkretne" PIOTREK JA TEZ CHCE ZEBY LACZYLO NAS COS WIECEJ NIZ TYLKO PRZYJAZN. TO, CO DO CIEBIE CZUJE TO NIE TYLKO PRZYJAZN I CHCIALABYM ZEBYSMY BYLI PARA, CHCE ZARYZYKOWAC" czy jak to tam ujmiesz, ale zeby bylo to powiedziane...
Powodzenia po raz dziesiaty

PomylonaKsiezniczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-27, 13:04   #200
michaska90
BAN stały

Tylko, że to on w sobotę po tej imprezie powiedział,że się boi mnie stracić. A ja powiedziałam, że chciałabym zaryzykować, bo wierzę, że z mojej strony ta przyjaźń przetrwa. Jesteśmy umówieni dziś na 18.... W neutralnym miejscu, ani u mnie ani u niego, po prostu idziemy na spacer. Dziś już powoli wracam do siebie, ale wciąż czuję się dziwnie...
Stary 2008-10-27, 13:08   #201
buulina
Zakorzenienie

ale sama mówisz, że Cię nie straci.. więc powiedz mu, że chcesz spróbować..
Stary 2008-10-27, 13:39   #202
michaska90
BAN stały

napisał, że musi dziś zostać dłużej w pracy, bo przygotowywują się do wizytacji.... I spytał czy możemy jutro porozmawiać.... oczywiście się zgodziłam....
Stary 2008-10-27, 14:38   #203
Smerfetka22
Raczkowanie

Strasznie ekscytujący ten watek.Czytam go z zapartym tchem.Miśka poprostu Go przytul pierwsza i powiedz Mu co czujesz-nie czekaj!!!.Chlopak jest juz dostatecznie skolowany.Mam nadzieję,że wszystko sie dobrze skończy.Trzymam kciuki
Smerfetka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 16:25   #204
olksonCK
Raczkowanie

Rany, Michaska, ja mam ochotę Cię przywiązać do drzewa pod Jego oknem i kazać Ci wykrzyczeć z całych sił, co czujesz
olksonCK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 16:49   #205
buulina
Zakorzenienie

Cytat:
napisał, że musi dziś zostać dłużej w pracy, bo przygotowywują się do wizytacji.... I spytał czy możemy jutro porozmawiać.... oczywiście się zgodziłam....
eh no mam nadzieje, że jutro nie stchorzysz
i poraz ostatni będziemy zaciskać kciuki
Stary 2008-10-27, 17:47   #206
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Misia, kobieto,a nie możesz mu po prostu wysłać dziś smsa,że chcesz być dla niego więcej niż przyjaciółką?Krótko,zwięź le i na tematpo co czekać do jutra i się denerwować coraz bardziej...a tak to i Ty się uspokoisz(bo wreszcie to z siebie wyrzucisz),i chłopak wreszcie będzie wiedział o co chodzi.
Ale pisz konkretnie-nie żadne tam"nie chce Cię stracić"tylko"Chcę z Tobą być jako dziewczyna,a nie przyjaciółka"-inaczej on nigdy nie załapie o co chodzi,a Ty będziesz coraz bardziej nieszczęśliwa.Do odważnych świat należy!!
[ile bym dała,żeby być na Twoim miejscu]
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 18:36   #207
Laurany
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olksonCK Pokaż wiadomość
Rany, Michaska, ja mam ochotę Cię przywiązać do drzewa pod Jego oknem i kazać Ci wykrzyczeć z całych sił, co czujesz
ja też

Cytat:
Napisane przez Aninek Pokaż wiadomość
Misia, kobieto,a nie możesz mu po prostu wysłać dziś smsa,że chcesz być dla niego więcej niż przyjaciółką?Krótko,zwięź le i na tematpo co czekać do jutra i się denerwować coraz bardziej...a tak to i Ty się uspokoisz(bo wreszcie to z siebie wyrzucisz),i chłopak wreszcie będzie wiedział o co chodzi.
Ale pisz konkretnie-nie żadne tam"nie chce Cię stracić"tylko"Chcę z Tobą być jako dziewczyna,a nie przyjaciółka"-inaczej on nigdy nie załapie o co chodzi,a Ty będziesz coraz bardziej nieszczęśliwa.Do odważnych świat należy!!
[ile bym dała,żeby być na Twoim miejscu]
dokładnie
Laurany jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-28, 09:11   #208
michaska90
BAN stały

Nie ma nic. Ani nie jesteśmy razem ani nie jesteśmy przyjaciółmi.
Stary 2008-10-28, 09:39   #209
olksonCK
Raczkowanie

Cytat:
Nie ma nic. Ani nie jesteśmy razem ani nie jesteśmy przyjaciółmi.
Rozmawiałaś z Nim?
olksonCK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 09:49   #210
michaska90
BAN stały

tak. rozmowa wczoraj. dzis smsy. i nie ma juz nas.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości