|
|
#181 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Mikołajki klasowe - prezenty
Hej
co mi doradzice kupić? Wydać możemy tak do 15 zł, ewentualnie mogę troche dołożyć Wylosowałam koleżankę ale nie mam pomysłu co jej kupić . Nic do ubrania jej nie kupie bo mamy odmienne gusta zresztą kilkanaście złotych to za mało, kolczyków też nie bo nie może nosić wszystkich. Perfumy i kosmetyki też odpadają bo nie trafie w jej gust, zresztą używa tylko błyszczyka. No i nie chce kupować żadnego kurzołapa. Na all nie zdąże nic zamówić bo to już na piątek. Proszę o pomoc i z góry dziękuję + cały wątek przejrzałam i nie mam pomysłu
Edytowane przez natalii12 Czas edycji: 2008-12-13 o 15:19 |
|
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wróg - klasowe mikołajki! Pomocy!
dziekuję bardzo kochane
![]() my mam 15 lat, 3 gimnazjum... to taki klasowy klaun, ze wszystkiego się śmieje. a prezenty zapowiadają się poważnie, ludzie kupują sobie kosmetyki itp myslałam o jakimś fajnym zestawie, są takie teraz nowe dla piłkarzy nawet ![]() nie musi to być perfim... z drużyną nie chcę kupować, nie wiem która go interesuje itp a koszulka nie wiem jaki zawodnik ulubiony itp a kubek trochę oklepany ![]() pomyslę o tym zestawie ![]() a jak nie? obkupię za 20 zł słodyczy hahaha xD <żart< może zegarek? albo coś z włatców móch xD albo jakąś rzecz z tych śmiesznycj
|
|
|
|
|
#183 |
|
Rozeznanie
|
a może kup mu koszulkę z jakimś śmiesznym napisem? pełno teraz takich w specjalnych sklepach lub na allegro
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie rozumiem, czemu wiedząc, że zakłądasz wątek w niewłaściwym miejscu, przepraszasz i mimo to zakładasz ten wątek...? Wystarczy przeczytać tytuły poszczególnych działów, forum o prezentach jak byk wisi na pierwszej stronie...
|
|
#185 |
|
BAN stały
|
Moglabyś kupić mu np. 2 bilety do kina na coś fajnego, jeśli u Ciebie w miescie ulgowe są do 15 zetów, ale pewnie wyjedzie z tekstem, że chciałaś go wyciągnąć na randkę. Nie przejmuj się jego dogryzaniem , dziwne w sumie zachowanie, we wakacje kumpel, a teraz szyderca.
Nie wiem, jakieś końskie zaloty czy co?
|
|
|
|
|
#186 | ||
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
no ale paczka pójdzie przez kolegę.
więc i tak się dowie od kogo, skoro paczki koledze zostaną przekazane z nazwiskiem... bo wyjezdzam
|
|
|
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
ja swojej koleżance kupiłam książkę Cejrowskiego, Gringo wśród dzikich plemion. Myślę, że prezent się jej spodoba, ponieważ dużo podróżuje, książka jest ciekawa, zabawna i przede wszystkim lekka do czytania.
|
|
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
W piątek na klasowej wigilii rozdajemy sobie prezenty, a ja dalej nie wiem co kupić. Dziewczyny, z czego wy byście się ucieszyły? Limit: 25-30 zł.
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
każdy jest inny![]() ale jedyne rzeczy których nie chcę dostać to kubek albo figurka
|
|
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
Może trochę się spóźniam z odpowiedzią, ale podpowiem wam kilka rzeczy, które można kupić i chłopakowi i dziewczynie
![]() Dziewczyna: -portfel(zgłupiałam, nie wiem czy portwel czy portfel )-książka jej ulubionej autorki -kalendarz -breloczek/długopis zx imieniem obdarowywanej -pasek -jakaś ładna torebeczka -cień do oczu/błyszczyk (byle nie z jakiegoś targu, czy coś )-czapka (o ile zna się gust!) Chłopak: - etui na CD (np. w kształcie piłki) -strzelanka(uwieżcie, KAŻDEMU chłopakowi będzie się podobać obojętnie jaka, byle by była rozpierducha )-bryloczek/długopis z imeineim obdarowywanego -etui na komórke -widziałam kiedyś na allegro taką jajcarską miarę TEGO <lol> jak ma poczucie humoru to prezent jak znalazł ![]() -zapalniczkę (jak ma się jakiegoś idiotę, co pali. Znam dużo takich osób. Same debile ![]() ![]() ![]() )-płyty CD/DVD (znacie jakiegoś chłopaka co nie piraci filmów/gier/muzyki? Zawsze mu się przyda kilka zapasowych płytek) NIGDY NIE KUPOWAĆ! (wg. mnie) -kubka -durnych, porcelanowych figurek -skarbonek ![]() -encyklopedii -ramki na zdjęcia! Jak mi się coś przypomni to dopiszę... |
|
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
Nam się wszystko przełożyło i ostatecznie dziś było rozdanie
.W końcu zapytałam się tej dziewczyny, co chce dostać i powiedziała, że chce jakąś wodę toaletową i ją kupi, a ja jej dam kasę . Ja za to jestem bardzo zadowolona, bo to chyba drugi prezent na klasowe mikołajki, który mi się spodobał . Raz dostałam kaktusa i zestaw świeczek - chciałam to więc byłam zadowolona. A teraz nikomu nic nie mówiłam konkretnego (wspominałam o fioletowym kosmetyku ) i dostałam fajną bransoletkę, lakier do paznokci, taki żel do kąpieli w stylu 'aromatoterapia' i duuuużo słodyczy .
|
|
|
|
|
#193 |
|
Konto usunięte
|
a ja sie chyba nie dowiem co dostałam przez całe święta
![]() zachorowałam, od tygodnia nie było mnie w szkole, myślałam że chociaż dzisiaj pójdę i....
|
|
|
|
|
#195 |
|
MUSEarka
|
Dzisiaj, a własciwie wczoraj, dowiedziałam się powodu, dlaczego nie dostałam prezentu od mojego TŻ [chodzimy razem do klasy..]. Bowiem kupił mi iPoda
. Ale chwile wcześniej rozmawialiśmy na ten temat i cichutko napomknęłam mu, że nie mogłabym p[rzyjąć od nigo takiego prezentu, mimo, że marzę o iPodzie. Byłoby to zbyt zobowiązujące, poza tym umawialiśmy się na prezent do 100zł więc ja się wyrobiłam w tej cenie i niezręcznie byłoby mi przyjąc taki prezent. Więc mówił mi, że musiał go odesłać. Potem zamówił mi przyrządy do robienia biżuterii [bo siedzę w kolczykach trochę,ale też sie dowiedział potem, że wszystko mam.. więc też musi to odesłać.. także biedny nie trafił 2 razy, powiedział, że do 3 razy sztuka i że jak jeszcze raz coś kupi, co mam albo jest za drogie, to żebym się bujała [żartował oczywiście ]. Także tak
|
|
#196 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
powodzenia życzęostatecznie mógłby cię zabrać na zakupy
|
|
|
|
|
|
#197 |
|
Przyczajenie
|
w mojej klasie nigdy nie brakowalo pomyslow. na Mikolajki postanowilismy w trzeciej klasie gim. kupic sobie po misku, ale zeby urozmaicic to wydarzenie: aby otrzymac prezent kazdy musial wykonac jakies zadanie, np. zaspiewac, zarecytowac wierszyk itd.
na dzien chlopaka swoim mezczyznom zakupilysmy bokserski, a innym razem kupilysmy ramki i tam byly ich zdjecia przerobione w programie [glupie miny itd.] oraz ulozylysmy wierszyki na ich temat |
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
Kochane koleżanki proszę o pomoc:)
Witajcie
![]() Mam takie pytanie....... Losowalismy już osoby na mikołaja ![]() Wylosowałem koleżanke ( 2 liceum), która uwielbia konie i wszystko co z nimi zwiazane Jeździ na zawody itd.Powiedzcie mi co jej kupić....:P Nie mam zielonego pojęcia ![]() Zawsze kupowałem jakieś rurki koszulke itd...... Teraz nie wiem co....... A własnie limit.....35zł......tak klasa ustaliła.......Dla mnie za mało....xD Pozdrawiam A własnie...:P Przypomniało mi się....xD Jej idolem jest Elvis Presley....ale płyty odpadają bo ma ich tysiące....
Edytowane przez adrianooo Czas edycji: 2009-11-07 o 13:13 |
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kochane koleżanki proszę o pomoc:)
Elvis - nie musisz kupować płyty, może być jakiś elvisowski gadget... zegarek, koszulka, obrazek, przypinka, kolczyki...
zapraszam tutaj: http://www.allegro.pl/listing/search...0&string=elvis http://www.allegro.pl/listing/search...0&string=elvis http://www.allegro.pl/listing/search...0&string=elvis http://www.allegro.pl/listing/search...0&string=elvis Konie: - album o koniach, tylko tu może być problem cenowy - jakiś plakat z końmi - ramka ozdobiona końskimi rzeczami - pamiętam, kiedyś koleżance, która również kocha konie kupiłyśmy 2 ramki na zdjęcia które były ozdobione podkowami, siodłami itd. i bardzo się z tego cieszyła, wstawiła w nie swoje zdjęcia na swoim pięknym rumaku Chyba odrobinkę pomogłam
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kochane koleżanki proszę o pomoc:)
Ja kupiłam na zeszłą wigilię klasową taki wisiorek z imieniem obdarowanej i jakieś słodycze.
|
|
|
|
|
#201 |
|
Przyczajenie
|
Ja sama nie wiem co dokładnie kupic w tym roku na Mikołajki mojej koleżance dlatego, że ona się chyba niczym specjalnie nie interesuje. Mamy limit do 30 zł jednak i tak z góry wiadomo, że nie będzie osoby która go nie przekroczy. Myślałam o koszulce z nozwa naszej szkoły i jakimś np śmiesznym tekstem na jej temat i napisem "Mikołajki 2009", ale samą koszulkę mam jej dać? tak trochę głupio, więc pomyślałam, że może coś w stylu USA, dletego, że lubi ten kraj... tylko co? Czy sądzicie, że pomysł z t-shirtem i ten z kupieniem koleżance np. torebki z motywem flagi USA (widziałam takie z flagą Wlk. Brytanii więc moze z USA też gdzieć jest) jest dobry?
przemyślałam ten pomysł z koszulka i jednak odpada
saikou no hibi datta umare kawattara mata aou... Edytowane przez Attih Czas edycji: 2009-11-13 o 21:51 |
|
|
|
|
#202 |
|
Przyczajenie
|
POMOCY !
Wylosowałam wychowawce na Mikołajki a do tego uczy wf'u Co mam mu kupić ? Prezent do 20 zł |
|
|
|
|
#203 |
|
Zadomowienie
|
mamy kupić prezent na inicjały wylosowanej osoby, ja musze kupić coś na AM. Macie jakieś pomysły? Myślałam o atrakcyjnym mężczyźnie, ale nie wiem czy koleżanka się nie przewroci, jak dostanie prezent
|
|
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, że ja mam Panią. Myślałam o jakiś czekoladkach, może kawa i jakaś filiżanka
|
|
|
#205 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
saikou no hibi datta umare kawattara mata aou... Edytowane przez Attih Czas edycji: 2009-11-16 o 19:37 |
|
|
|
|
|
#206 |
|
BAN stały
|
Mikołajki, ważne!
Witam.
Muszę coś kupić koleżance z klasy na mikołajki, ustalona kwota to zaledwie 10 zł. Co kupić za to ?Pomóżcie .
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mikołajki, ważne!
Jak masz w pobliżu 'sklep wszystko za 5zł' to ja bym jej kupiła coś 'do' paznokci .
Np. naklejki, lakiery, zmywacz itp.
|
|
#208 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Ucieszyłabym się za to np. z ładnej filiżanki, albo kubka wypełnionego cukierkami. Nie wiesz co ona lubi? |
|
|
|
|
|
#209 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale mogę podpytać jej przyjaciółki. |
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o prezent dla nauczycieli, to ja kupiłam kiedyś taki elegancki, skórzany piórniczek, a w środku był komplet - długopis i ołówek (też eleganckie). Może komuś się przyda
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

co mi doradzice kupić? Wydać możemy tak do 15 zł, ewentualnie mogę troche dołożyć
. Nic do ubrania jej nie kupie bo mamy odmienne gusta zresztą kilkanaście złotych to za mało, kolczyków też nie bo nie może nosić wszystkich. Perfumy i kosmetyki też odpadają bo nie trafie w jej gust, zresztą używa tylko błyszczyka. No i nie chce kupować żadnego kurzołapa. Na all nie zdąże nic zamówić bo to już na piątek. Proszę o pomoc i z góry dziękuję

)

. Ale chwile wcześniej rozmawialiśmy na ten temat i cichutko napomknęłam mu, że nie mogłabym p[rzyjąć od nigo takiego prezentu, mimo, że marzę o iPodzie. Byłoby to zbyt zobowiązujące, poza tym umawialiśmy się na prezent do 100zł więc ja się wyrobiłam w tej cenie i niezręcznie byłoby mi przyjąc taki prezent. Więc mówił mi, że musiał go odesłać. Potem zamówił mi przyrządy do robienia biżuterii [bo siedzę w kolczykach trochę,ale też sie dowiedział potem, że wszystko mam.. więc też musi to odesłać.. także biedny nie trafił 2 razy, powiedział, że do 3 razy sztuka i że jak jeszcze raz coś kupi, co mam albo jest za drogie, to żebym się bujała 
.