|
|
#181 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wirtualna Przyjaciółka
Hey dziewczyny.
Wszystkie w dobrych humorkach? Ja mam kiepski. Znów. Dzisiaj przez szkołę i rozmowę z byłym. Nic mi nie idzie w tym półroczu... Nie chce być zagrożona ale teraz za późno chyba Cholera! jestem zła na siebie strasznie.A były Tż pisał mi dzisiaj, że spędził ze mną najcudowniejszy okres swojego życia, że bardzo mnie kocha i tęskni... A mi serce pęka... U mnie coś takie chmurki krązą chyba śnieg bedzie padał
|
|
|
|
|
#182 |
|
Rozeznanie
|
jogging w pelnym sniegu to jest to;D wrocilam rumiana jak kajzerka
![]() Girl skarbie, pomysl czemu jest bylym TZ a nie aktualnym najlepiej takie wiadomosci zostawic bez echa, olac zupelnie zaufaj mi
|
|
|
|
|
#183 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem do niego przywiązana. Ale wiem, ze minie. Początki życia w pojedynkę zawsze są trudne. |
|
|
|
|
|
#184 |
|
Rozeznanie
|
czerp przyjemnosc z bycia samej, ja po dwoch latach mieszkania wspolnego tez mialam ciezko, ale miesiac minal i zyję
i rob wszystko czego nie robilas jak byliscie razem ja np robie sobie mega dlugie pazury i moooocny makijaz;D
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Podziwiam Ciebie, że po takim czasie bycia razem się świetnie trzymasz Chociaż czytałam co ten drań Ci robił i z całego serduszka współczuje. Ale widać silna z Ciebie kobitka
|
|
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
poiglot91 widac ze jestes szczesliwa
az super sie czyta twoje posty bo mimo ze jestes mloda to widac ze dojrzalas do bycia mama ) a imona macie juz wybrane? czy to narazie tajemnica? Budyniek ty naprawde biegalas w sniegu? podziwiam normalnie! Ja jak jest zimno to jak nie musze to z domu sie nie ruszam nawet na chwile ![]() Girl151 chyba nigdy nie jest za pozno, spobuj chociarz teraz usiasc do ksiazek i przygotowac sie na to co trzeba. a noz sie uda lepiej sprobowac niz rozlozyc rece. a to byla moja krotka przerwa ale juz wracam do ukochanych notatek Milego popoludnia wszystkim!
|
|
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
\
Cytat:
![]() ..mocny makijarz też kochamm ,a pasurów długich jeszcze w życiu nie mialam (swina ze Mnie obgryzam)ale teraz zapuszczam na slub ,długie mialam chyba że sztuczne a teraz popijam kawusie kto sie napije ![]() Budyniek a jak Ci na imię,i wogóle Wam dziewczyny
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-01-07 o 16:29 |
|
|
|
|
|
#188 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oby się udało... Ja ma paznokietki gdzieś na 0,5 cm. Swoje własne. Raz miałam tipsy i nie zamierzam na razie niszczyć sobie tak paznokci. AsiCcccCA Mnie Joanna
|
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
kurde z imiona to tragedia.. hehe
nie moge sie cos zdecydowac Moj tz uparl sie na polskie imie.. ja na zagraniczne.. no i tak sie sprzeczamy i sprzeczamy a zdecydowac nie mozemy Moje imie to Klaudia
|
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
Isabelle milo mi
![]() ja wiem czy silna, podobno jak sie dotrze do pewnej granicy, czlowiek robi sie silny ![]() ale teraz moje Pani mam takiego cudownego PTŻ(potencjalnego towarzysza zycia) ze normalnie wariuje bez niego ![]() a tipsy nosze dluuuuugasne, znaczy na tipsie akryl,bez skracania ![]() i w awatarku, to owszem wasz wiazazowy pudding
|
|
|
|
|
#191 | |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam Was Kochane, że wcześniej uciekłam tak bez pożegnania ale wpadł mój szef
kamuflowałam się ![]() Teraz jestem w domku, także już na spokojnie ![]() Cytat:
![]() A ja w walce o niższą wagę właśnie wcisnęłam w siebie ... 3 buły zamiast obiadu ![]() ![]() Girl151, Polecam Ci przeczytać książkę Toksyczna miłość Pie Mellody oraz wstąpić też na wątek Rozstanie z facetem - czy któraś to przeżywa ? (czy jakoś tak )Pozatym Kochana! nie ma co się martwić! Wnioskuję że jesteś młoda, także nie myśl że nikogo nie znajdziesz! Życie toczy się dalej, a w swoich czynach trzeba być konsekwentym ![]() Wiem wiem, łatwo mi jest takie rzeczy pisać. Doskonale Cię rozumiem
Dorota ! ![]() Edytowane przez dodek89 Czas edycji: 2009-01-07 o 16:43 |
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Byłam na tym wątku i tak jakby mnie tam nie było więc się już nie udzielam.Dzisiaj z tym myśleniem lepiej. Może trafi się jakiś... który mnie zechce
|
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
no a zobaczysz jak to fajnie je czuc..
hehe
|
|
#194 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to MA BYC KTOS KOGO TY ZECHCESZ nie on Ciebie
|
|
|
|
|
|
#195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak mi urosną "jako takie" to łamią się ... ![]() Narobiłas mi ochoty na kawusię z mlekiem! Oj ty ty ![]() A na imię mi Dorota ![]() Miło mi Joanno (jakieś zdrobnienie? które by Cię nie denerwowało )Miło mi ![]() ![]() A co do imion dla dzidzi to wybrałabym takie a żeby maleństwo w przyszłościu nie musiało się wstydzić i zmieniać Kobieta w Stanach nazwała swoje dziecko Adolf ... a to już się kojarzy tylko z jedną osobą (bynajmniej mi)Mi również miło
|
|
|
#196 |
|
Zadomowienie
|
poiglot91, niewątpię
![]() Dokładnie. Joanno ( ) tego kwiatu jest pół światu!
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Miło Mi Asiu ,Klaudio,Issabello ;-p Dorotko :d Ja też jestem Asica
![]() JA jak bede miec kiedyś dzieciaczki to córki Jagoda albo Ewusia ,synowie Piotrus ,Gabriel ![]() Ja już koncze pic moja kawusie z mleczkiem Dorotko ;D aha dziewczyny jak wolicie po imieniu czy po nicku i jakich zdrobnien nie lubicie tak na przyszlosc sie pytam
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-01-07 o 17:07 |
|
|
|
|
#198 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
mi tez milo, kochane
![]() ale kurde mi sie nudzi niech juz ten tz wraca hehe
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tż bedzie dopier po 19
![]() piękne Gabriel co nie Isabello Zakochalam siew tym imieniu ,Tż je wymyślil cudne ahh ,Mi sie to imie wogóle kojarzy tak klimatowo hih
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-01-07 o 17:09 |
|
|
|
|
#202 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszzystkie kobietki!! o kurde ile tu sie działo odkąd mnie nie było
super, ja dopiero z pracy wróciłam (u mnie na obiad dzis pierogi - uwielbiam), no a tam niestety nie mam mozliwosci korzystania z netu z reszta nawet na to czasu nie miałabym.miło poznać Asię, Klaudię, Izabelle, Dorotkę, jeśli kogoś pominęłam to przepraszam. Ja jestem justyna |
|
|
|
|
#204 |
|
Rozeznanie
|
boosskie;D
Piotrn tezz sliczne. a moj PTŻ ma na imię Grześ
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() Mi od dziecka podobały się dość pospolite imiona Agnieszka i Michał ... ale nie myślałam jeszcze jakbym nazwała swoje maleństwo\stwa ![]() Mamy aż 10 przeglądających ![]() Udzielac się !
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
dodek89
ja mam tak samo, tradycyjne imiona bardziej mi sie podobają niż jakieś wyszukane, jak juz bede mieć dzidziusia to bedzie sie nazywac szymon, bartek albo kasia (chyba bo nie wiem co mój TZ na to )
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
Może być po imieniu Asico
Co do zdrobnień mi nie przeszkadzają ![]() A ja wcinam loody wiśniowe a woda na kawusię chyba przegotowała mi się już ... bo zapomniałam Przez Was ! ![]() heheEdit: O ja durna, cytuję siebie to z pośpiechu
Dorota ! ![]() Edytowane przez dodek89 Czas edycji: 2009-01-07 o 17:19 |
|
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
;*,Mi mamuśka też przyniosła pierozki z kapusta wole ruskie albo z owocami
|
|
|
#209 |
|
Rozeznanie
|
a ja z tego wszystkiego zezarlam rozka francuskiego z serem i zapilam kawusia;D
niech sie moj PTZ urwie z tego zebrania zarzadu i leci na gygy do swojego puddinga.... jutro idziemy na drinka, oby za zimno nie bylo... chcialam spodnickę zalozyc;/ |
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
moj jakos o 21:P
mi rowniez milo ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

Cholera! jestem zła na siebie strasznie.

Podziwiam Ciebie, że po takim czasie bycia razem się świetnie trzymasz 

,długie mialam chyba że sztuczne 

)
nie ma co się martwić! Wnioskuję że jesteś młoda, także nie myśl że nikogo nie znajdziesz! Życie toczy się dalej, a w swoich czynach trzeba być konsekwentym 

więc się już nie udzielam.
... a to już się kojarzy tylko z jedną osobą (bynajmniej mi)
Isabello