Wirtualna Przyjaciółka - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-06, 01:18   #1
serduszkoiz
Zadomowienie

Red face

Wirtualna Przyjaciółka

Zapraszam wszystkie dziewczyny którym brakuje prawdziwej przyjaciólki do wszystkiego....plotkowani a, pogadania, wyżalenia, dla świadomości że gdzieś jest ktoś kto jest moja przyjaciółką...

Wiem ze istnieje atek ,,brak mi przyjaciólki'' ale ja nie chce go dublowć, w tamtym wątku dziewczyny żalą się ze im brakuje przyjaciółki a
ten wątek chciałabym żeby był początkiem przyjazni....

Zeby nie znudzać w pierwszym poście powiem ze mnie zawsze otaczały tłymy ludzi, jestem straszną gaduła, mam wielu znajomych, jestem ,, znana'' , ale jakos tak to moje życie się plecie że nie znalazłam takiej przyjaciólki na zawsze, a bardzo tego pragne.

Kiedy pojechalam na studja urwaly sie kontakty z mojej rodzinnej miejscowosci, studia nowi znajomi w akademiku, a po studjach każdy sie rozjechał w swoją strone i kontakt jako taki jest ( nasza klasa ale to nie to samo).
Teraz jestem za granicą i to też nie sprzyja pielegnowaniu przyjażni które miałam, widze znajomych raz do roku i nie jest to to samo.
Tu tez mialam wielu znajomych ( nie uzyje slowa przyjaciol) ale rozstania osob z ktorymi dzielilam dom pokomplikowaly wiele i wszyscy rostali sie w niezdrowej atmosferze.
Ja teraz mieszkam z Tz ( moim narzeczonym, niebawem mężem ) i jest świetnie ale nie ma prawdziwej przyjaciólki...

Postanowiłam załozyć taki wątek i szukam przyjaciólki, zapraszam wszystkie kobietki które też czuja sie troche samotne

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-06, 01:41   #2
piwusia5
Rozeznanie

Dot.: Wirtualna Przyjaciółka

hej

Ja równiesz z "za granicy". Młoda żonka.

będę zaglądać

P.S na drugie imię mam Gaduła

Edytowane przez piwusia5
Czas edycji: 2009-01-06 o 01:45
piwusia5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-06, 02:07   #3
serduszkoiz
Zadomowienie

Witam Cię piwusiu, gratuluję małżeństwa Niedługo też będę żonką
I mamy coś wspólnego gaduło...

A Tobie nie brak przyjaciółki? Jak jeszcze pracowałam to jakos leciło a obecnie sie wlecze a ja sie czuje niepełna

Wizazanka
Bloggerka
Stary 2009-01-06, 03:35   #4
piwusia5
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez serduszkoiz Pokaż wiadomość
I mamy coś wspólnego gaduło...

A Tobie nie brak przyjaciółki? Jak jeszcze pracowałam to jakos leciło a obecnie sie wlecze a ja sie czuje niepełna
nio ja właśnie też nie pracuje. Troszkę się dokształcam. I lecze się ciut. W sumie to zrezygnowałam z pracy by podjąć walkę o potomka

A ja Ci gratuluje Twojemu TŻ, że już niedługo będzie miał żonkę na 102

Ja osatnio poznałam miłą Polkę w aptece proszki przeczyszczające kupywałam. dobrze że to nie miłość mego życia bo by się nadawał na scenariusz do serialu Made in Argentina
Stary 2009-01-06, 09:15   #5
Mircalla
Rozeznanie

To ja też pozwolę sobie dołączyć do Was Co prawda nie zza granicy, ale przeniosłam się rok temu z Lublina do Warszawy i z racji zawodu mam prawie samych kolegów. Chętnie sobie z wami poplotkuję

- tym, co stymuluje człowieka najskuteczniej, jest egoizm.
- a miłość?
- miłość wynika z pragnienia, żeby ktoś nas kochał. A to znowu egoizm.
Mircalla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-06, 09:24   #6
anulencja
Raczkowanie

to i ja sie wpisuje jeszcze chyba mloda zonka bo 2,5 roku po slubie mamuska 3 letniego cudaka.. troche rodzinka pochlonela..gdy czasu mialam wiecej dotarlo ze znajomi sie porozjerzali... przyjaciolka od serca 300km ale jakos dajemy rade juz tyle lat.. mieszkam na mazurach studiuje w wawie fajnie jest jednak znajomi ze studiow widzeni 2 razy w miesiacu jakas impreza z tego chybanie moze byc nic wielkiego... na samotnosc nie narzekam ale z wielka przyjemnoscia jakas fajna kobietke poznam) jej to jak ogloszenie matrymonialne pozdrawiam.. to o czym plotkujemy???
anulencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-06, 10:49   #7
Gwedhan
Rozeznanie

Ja rowniez chetnie dolacze. Mieszkam w Anglii, przyjechalam tutaj jakies 3 lata temu z moim chlopakiem. Pracuje z prawie samymi dziewczynami, 90% z nich to Polki, ale jakos nie udalo mi sie znalezc przyjaciolki. Moze mam za wysokie wymagania..? Zawsze latwiej dogadywalam sie z chlopakami, moze dlatego, ze mam duzo "meskich" cech charakteru, ale brakuje mi przyjaciolki..Moj TZ ma juz dosc mojego gadania o ciuchach, kosmetykach itp..Dodam jeszcze, ze na poczatku znajomosci jestem bardzo ostrozna, ale jak tylko komus zaufam, to jestem w stanie dac bardzo duzo od siebie. Jakis czas temu bylam dosc blisko z jedna dziewczyna w pracy, ale okazalo sie, ze jest straszna egoistka. Na poczatku wydawala sie inteligentna, rozwazna, dowcipna i szczera. Pozniej okazalo sie, ze czerpie przyjemnosc z cudzej krzywdy (!!!), o czym sama mi powiedziala..Nasze kontakty rozluznily sie, po czym pewnego dnia przestala sie do mnie odzywac..Wiec tak skonczyly sie moje proby znalezienia przyjaciolki..Mam sporo znajomych, ale chyba kazda z nas wie, ze to nie to samo .
Moze jest ktos z Birmingham..?
pozdrawiam cieplutko
Gwedhan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-06, 11:25   #8
-onna-
Raczkowanie

hej dziewczyny! Ja tez chetnie sie dolacze i poplotkuje ) Od 1,5 roku mieszkam w Angli (Leeds) z moim TZ, tutaj studiuje i pracuje.

Pozatym to uwielbiam podróze i najchetniej zwiedzilabym caly swiat

Cytat:
serduszko, a slub na kiedy planujecie? w Polsce czy Irlandi?

Cytat:
Napisane przez piwusia5 Pokaż wiadomość
nio ja właśnie też nie pracuje. Troszkę się dokształcam. I lecze się ciut. W sumie to zrezygnowałam z pracy by podjąć walkę o potomka
Trzymam kciuki za walke, napewno wkrotce sie uda! u mnie ostatnio dal o sobie znac instynkt macierzynski, ale wiem ze poki co mam za duzo watpliwosci. Za to moj TZ bylby w siodmym niebie

Cytat:
Napisane przez Gwedhan Pokaż wiadomość
. Jakis czas temu bylam dosc blisko z jedna dziewczyna w pracy, ale okazalo sie, ze jest straszna egoistka. Na poczatku wydawala sie inteligentna, rozwazna, dowcipna i szczera. Pozniej okazalo sie, ze czerpie przyjemnosc z cudzej krzywdy (!!!), o czym sama mi powiedziala..
U mnie tez bylo podobnie. Na poczatku ludzie wydwali sie w porzadku a potem okazywalo sie ze spotykaja sie ze mna bo 'czegos' chca.. teraz jestem bardziej ostrozna.

Pozdrawiam was i zycze milego dnia!
-onna- jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-06, 13:52   #9
Gwedhan
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez -onna- Pokaż wiadomość
hej dziewczyny! Ja tez chetnie sie dolacze i poplotkuje ) Od 1,5 roku mieszkam w Angli (Leeds) z moim TZ, tutaj studiuje i pracuje.

Pozatym to uwielbiam podróze i najchetniej zwiedzilabym caly swiat

Pozdrawiam was i zycze milego dnia!

Mieszkasz w Leeds?! Piekne miasto, mialam okazje zwiedzic w tym roku. Mieszkaja tam nasi znajomi, z ktorymi kiedys mieszkalismy w Birmingham. Tez chetnie bym popodrozowala ale jakos zawsze czasu brakuje. Pozdrawiam
Stary 2009-01-06, 14:01   #10
-onna-
Raczkowanie

Cytat:
Mieszkasz w Leeds?! Piekne miasto, mialam okazje zwiedzic w tym roku. Mieszkaja tam nasi znajomi, z ktorymi kiedys mieszkalismy w Birmingham. Tez chetnie bym popodrozowala ale jakos zawsze czasu brakuje. Pozdrawiam
Naprawde Leeds ci sie podoba? - Bo ja poprostu nie znosze tego miasta! Dla mnie jest takie.. nijakie i kompletnie do mnie nie przemawia. uwielbiam za to male miasta z historia - York czy Chester. W Birmingham bylam raz, ale az wstyd sie przyznac bo doslownie tylko na chwilke - po wize. Takze nie mialam okazji nic zwiedzic. Tobie sie podoba?

Co do podrozy to ja czasu mam pod dostatkiem za to funduszy brakuje na te wszystkie moje marzenia
-onna- jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-06, 14:33   #11
Gwedhan
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez -onna- Pokaż wiadomość
Naprawde Leeds ci sie podoba? - Bo ja poprostu nie znosze tego miasta! Dla mnie jest takie.. nijakie i kompletnie do mnie nie przemawia. uwielbiam za to male miasta z historia - York czy Chester. W Birmingham bylam raz, ale az wstyd sie przyznac bo doslownie tylko na chwilke - po wize. Takze nie mialam okazji nic zwiedzic. Tobie sie podoba?

Co do podrozy to ja czasu mam pod dostatkiem za to funduszy brakuje na te wszystkie moje marzenia
Leeds wydalo mi sie takie zielone, architektura piekna, centrum niestety tylko mijalam, ale wydalo mi sie KOSMICZNE. Moze dlatego, ze pogode mielismy piekna i wszystko bylo w sloncu . Ale bardzo chetnie sie jeszcze kiedys wybiore, pozwiedzac troche wiecej i na dluzej. Ale to pewnie juz wiosna. Dodam tylko,ze z Birmingham jechalismy do Leeds motorem. Ale byl ubaw. Robilismy 4 przerwy, zgubilismy sie po drodze, za pierwszym razem jak zsiadlam z motoru to prosto na glebe, tak mnie wszystko bolalo. Ale warto bylo.
Gdzie pracujesz, jesli mozna zapytac..? No i czego sie uczysz?. Ja pracuje w kasynie internetowym, jako krupier/inspektor.
pozdrawiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-06, 14:34   #12
tegochcialam
Raczkowanie

Hello.
Można się przyłączyć?
tegochcialam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-06, 14:46   #13
Gwedhan
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tegochcialam Pokaż wiadomość
Hello.
Można się przyłączyć?

Oczywiscie, smialo!
Wszystkie babeczki mile widziane
Stary 2009-01-06, 14:47   #14
poiglot91
Zakorzenienie

hey to i ja sie przylaczam jesli moge
a wiec ja rowniez z zagranicy , rowniez mieszkam z nazeczonym i
spodziewam sie swojego skarba-bede mloda mamusia:
Stary 2009-01-06, 14:48   #15
serduszkoiz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mircalla Pokaż wiadomość
To ja też pozwolę sobie dołączyć do Was Co prawda nie zza granicy, ale przeniosłam się rok temu z Lublina do Warszawy i z racji zawodu mam prawie samych kolegów. Chętnie sobie z wami poplotkuję
Serdecznie witam
A co to za praca? Calkiem fajna hehe żartuje sobie

tegochcialam zapraszamy

Wizazanka
Bloggerka
Stary 2009-01-06, 14:49   #16
tegochcialam
Raczkowanie

Dziękuję za miłe powitanie
Stary 2009-01-06, 14:52   #17
Gwedhan
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję za miłe powitanie
widze ze jestes z Wrocka, ja mieszkalam niedaleko (jak jeszcze w PL bylam). Wiesz, gdzie lezy Bolesławiec? Taka mala miescinka, niedaleko Zgorzelca
Stary 2009-01-06, 14:53   #18
serduszkoiz
Zadomowienie

Cytat:
Ja rowniez chetnie dolacze. Mieszkam w Anglii, przyjechalam tutaj jakies 3 lata temu z moim chlopakiem. Pracuje z prawie samymi dziewczynami, 90% z nich to Polki, ale jakos nie udalo mi sie znalezc przyjaciolki. Moze mam za wysokie wymagania..? Zawsze latwiej dogadywalam sie z chlopakami, moze dlatego, ze mam duzo "meskich" cech charakteru, ale brakuje mi przyjaciolki..Moj TZ ma juz dosc mojego gadania o ciuchach, kosmetykach itp..Dodam jeszcze, ze na poczatku znajomosci jestem bardzo ostrozna, ale jak tylko komus zaufam, to jestem w stanie dac bardzo duzo od siebie. Jakis czas temu bylam dosc blisko z jedna dziewczyna w pracy, ale okazalo sie, ze jest straszna egoistka. Na poczatku wydawala sie inteligentna, rozwazna, dowcipna i szczera. Pozniej okazalo sie, ze czerpie przyjemnosc z cudzej krzywdy (!!!), o czym sama mi powiedziala..Nasze kontakty rozluznily sie, po czym pewnego dnia przestala sie do mnie odzywac..Wiec tak skonczyly sie moje proby znalezienia przyjaciolki..Mam sporo znajomych, ale chyba kazda z nas wie, ze to nie to samo .
Moze jest ktos z Birmingham..?
pozdrawiam cieplutko
Kazdy jest osrtozny jak zawiera nowa znojomosc, Tz sa wspaniali ale oni nie daja rady tyle plotkowac o ciuchach kosmetykach ...

Slub lanuje w polsce juz wiekszosc rzeczy mamy zalatwionych, nawet kurs przedmalzenski , teraz wystarczy wyslac papiery, zaprosic gosci, suknia ...

No dobra o czym plotkujemy? Jakies pomysły?

Wizazanka
Bloggerka
Stary 2009-01-06, 14:55   #19
tegochcialam
Raczkowanie

Cytat:
widze ze jestes z Wrocka, ja mieszkalam niedaleko (jak jeszcze w PL bylam). Wiesz, gdzie lezy Bolesławiec? Taka mala miescinka, niedaleko Zgorzelca
Tak kojarzę gdzie to mniej więcej jest

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-06, 14:55   #20
brzydula_81
Zakorzenienie

to ja tez sie przywitam i dolacze do Was....kolejna emigrantka poki co nie- mezatka, dziecka tez jeszcze nie mam ......przyjaciol- tutaj na zielonej wyspie niestety tez brak

J. Allen

brzydula_81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-06, 14:56   #21
Gwedhan
Rozeznanie

Serduszko, co znaczy, ze jestes wlosomaniaczką?
Stary 2009-01-06, 14:56   #22
Gwedhan
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez brzydula_81 Pokaż wiadomość
to ja tez sie przywitam i dolacze do Was....kolejna emigrantka poki co nie- mezatka, dziecka tez jeszcze nie mam ......przyjaciol- tutaj na zielonej wyspie niestety tez brak

A gdzie mieszkasz?
Stary 2009-01-06, 14:59   #23
poiglot91
Zakorzenienie

o prosze a mnie nikt nie przyital moze.. dziewczyny nie zauwazylyscie**
a wiec i ja sie witam ponownie
Stary 2009-01-06, 15:00   #24
serduszkoiz
Zadomowienie

Cytat:
Serduszko, co znaczy, ze jestes wlosomaniaczką?
Generalnie wlosomaniaczka hehe to znaczy ze zaczelam dbac o wloski a w szczegolnosci je zapuszczac ( glownie grzywke) bo chce miec piekne wloski na wesele . Jest taki wątek na pielegnacji wlosow ( pijeczek pokrzywey, sposoby na przyspieszenie porostu wlosow, dziennik zapuszczania) wiem lekka mania ale juz sie wkrecilam z reszta wlosomaniaczek i do lipca bede z nimi

poiglot91 witamy witamy

Wizazanka
Bloggerka
Stary 2009-01-06, 15:00   #25
brzydula_81
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie mieszkasz?

w okolicach Dublina

J. Allen

Stary 2009-01-06, 15:07   #26
serduszkoiz
Zadomowienie

Cytat:
w okolicach Dublina
Ja w Dublinie witamy, masz juz nas wiec glowa do góry.

No o czym plotkujemy? Jakie macie zainteresowania? Dzieci, make up, wlosy, jakie macie plany, kolezanki z zagranicy czy planujecie wracac do kraju? A moze upatrzyłyście coś w sklepie i musicie to mieć? Zmieniacie image?

Wizazanka
Bloggerka
Stary 2009-01-06, 15:08   #27
Gwedhan
Rozeznanie

Cytat:
Tak kojarzę gdzie to mniej więcej jest
we Wrocku pracujesz, czy sie uczysz? Moja najlepsza i jedyna kumpela tam mieszka

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
o prosze a mnie nikt nie przyital moze.. dziewczyny nie zauwazylyscie**
a wiec i ja sie witam ponownie
Witamy, witamy!

Cytat:
Generalnie wlosomaniaczka hehe to znaczy ze zaczelam dbac o wloski a w szczegolnosci je zapuszczac ( glownie grzywke) bo chce miec piekne wloski na wesele . Jest taki wątek na pielegnacji wlosow ( pijeczek pokrzywey, sposoby na przyspieszenie porostu wlosow, dziennik zapuszczania) wiem lekka mania ale juz sie wkrecilam z reszta wlosomaniaczek i do lipca bede z nimi

poiglot91 witamy witamy
Ja tez zapuszczam. A grzywke dopiero co zapuscilam, bylo ciezko, ale sie udalo. Zycze powodzenia!

Cytat:
w okolicach Dublina
Bardzo bym chciala zmienic Anglie na Irlandie, ale to raczej niemozliwe
Stary 2009-01-06, 15:23   #28
brzydula_81
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tez zapuszczam. A grzywke dopiero co zapuscilam, bylo ciezko, ale sie udalo. Zycze powodzenia!

ja tez zapuszczam...ale bardziej niz na zapuszczaniu zalezy mi na poprawie ich kondycji. w sumie nie sa zle ale koncowki mi sie rozdwajaja

J. Allen

Stary 2009-01-06, 15:33   #29
poiglot91
Zakorzenienie

oj widze ze wy zapuszczacie a ja co dopiero obcielam polowe wlosow...
niestety musialam zniszczone strasznie mialam..
ale caly trojkat z tylu wyladowal w smietniku.. a mialam do pasa
Stary 2009-01-06, 15:35   #30
Gwedhan
Rozeznanie

Cytat:
ja tez zapuszczam...ale bardziej niz na zapuszczaniu zalezy mi na poprawie ich kondycji. w sumie nie sa zle ale koncowki mi sie rozdwajaja

mi na szczescie wlosy sie nigdy nie rozdwajaly, ale za to strasznie sie pusza. okropnie. ale to dlatego, ze sa w slabej kondycji, dalam im troche do wiwatu ciaglym farbowaniem, rozjasnianiem..ale sie uparlam i farbuje tylko odrosty i staram sie ich nie meczyc za bardzo.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości