![]() |
#181 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Lumiere:)
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
wstawiam fotkę po aplikacji Lumiere VV Light Medium Beige , aplikacja Flat Topem spryskanym termalką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#184 |
Organizatorka
|
Chyba sprobuje tego lumiere... idealny kolorek i buzia tez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
To pastereczka jeszcze nie testowała Lumiere??
![]() ![]()
#186 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Wzięłam tylko formułę VV i pudry wykańczające dla tłuścioszków ![]()
![]() |
#187 |
Organizatorka
|
Dziś nałozyłam VV od mileny72 i nic mi nie krylo, a widzialam puder na buzi zmylam. Za czasow kiedy widzialam 2 watki mineralne czytalam o nich sporo krytyki więc sie nie skusilam i zniechęcala mnie roznica kolorow w roznych formulach. Ale mala kobietk tak pięknie wygląda... dam drugą szansę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Doszły dzisiaj moje próbki z Lumiere. Pierwsze wrażenia są średnie odnośnie odcieni, ale jeszcze ich nawet nie próbowałam, więc może na skórze kolory wychodzą inaczej. Najbardziej rozchodzi mi się o to, że odcienie golden i warm są mało golden i mało warm.
![]() Aha jeden zachwyt jest od samego początku - Sundew Silk Radiance. ![]() ![]() ![]()
#191 |
Zakorzenienie
|
Przyszły moje próbki
![]() ![]() ![]() ![]() W woreczku najjaśniejszy i najbardziej żółtawy jest Light Neutral. Najbardziej pomarańczowy i najciemniejszy z zamawianych jest Light Warm i Fairly LT Warm. Zobaczę jutro na skórze, bo dziś jestem już pomalowana ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-16 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czy Wy dostalyscie z Lumiere oprocz podkladow probki rozu i korektora, ktore dopisuje sie w zamowieniu? bo teraz wlasnie pokapowalam sie, ze nie dostalam tych probek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
fakt, to chyba znaczy, że następuje powolne zmęczenie materiału (mnie) i nie powinnam nic więcej zamawiać :P
w lumiere- zestaw próbek- 5 rzeczy do wyboru, dowolna kombinacja. joppa- tutaj samemu się wpisuje korektor oraz roze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
ja wiem, że to wątek nie o tym, ale gdzie mam na to odpowiedzieć? ja dostałam dzisiaj przesyłkę z Joppa i oprócz tego co zamowiłam (zestaw próbek) jeszcze sporo dodatkowych gratisów. także jestem zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam/mam próbki najjaśniejsze w tonacjach warm, golden, neutral i beige i co bym nie narzekała na małą ilość żółci w warm i golden, to na pewno są one bardziej żółte niż neutral. Poza tym kolory Light są wyraźnie ciemniejsze niż Fairly Light. Cytat:
Edytowane przez frantic Czas edycji: 2009-02-16 o 22:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
Na stowke, sprawdzalam w zamowieniu. Ale nie bede ich dreczyc, bo to co dolozyli (cien i Rosey) juz przehandlowalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Jestem po pierwszych testach. Odpada zdecydowanie Light Neutral - jest za jasny, bardzo za jasny
![]() ![]() Może zmieszać Medium Light Beige z odrobiną Fairly LT Warm? Można mieszać formuły? Jeden to Luminesse, drugi FF. Muszę powtórzyć jutro testy tych dwóch beży.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-17 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy któraś może porównać odcień Light Medium Neutral w formułach FF i VV? Czy FF jest dużo jaśniejszy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Zmyłam jednak poranne testy i będę testować całościowo. Nałożyłam Medium Light Beige FF na całą twarz i jednak okazał się za jasny
![]() Frantic - teraz zobaczyłam twwoją wypowiedź. Tak Light Neutral jest jaśniejszy niż Fairly LT Warm. Mam na myśli cały czas kolor w woreczku - nie na twarzy ![]() ![]() ![]() I tak przetestuję je na twarzy, bo oczywisty jest fakt, że co innego kolor w woreczku, a co innego na twarzy ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-17 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#204 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() formułę Cashmire wzięłam dopiero ostatnio do testów i...jakoś nie mogę porównać do wcześniejszych formuł, ale chyba ![]() Cytat:
![]() a formuła Luminasse jest najciemniejsza, więc wcale mnie Twoje spostrzeżenie nie dziwi jak weźmiesz pod uwagę FF i Luminesse ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
dziś dostałam próbki, uwinęli się. Jutro wrzucę zdjęcia
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do samej formuły FF - jest nawet OK. Zaraz po aplikacji podkład wydał mi się jakiś ciężki, oblepiający, ale potem scalił się ze skórą. Formuła FF dała u mnie fajny efekt - takiej dobrze nawilżonej, błyszczącej (ale nie od sebum) skóry. Nie ściągnęło mi policzków, trochę po aplikacji piekło i swędziało, ale zostałam uprzedzona, że taka reakcja może się zdarzyć.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
Zapomniałam, że obiecałam napisać jak sprawuje się korektor w kremie Lumiere
http://www.lumierecosmetics.com/prod...w-362-101.html wg mnie to wcale nie jest specjalnie żółty ![]() ![]() to taki średni beż o lekko żółtawym zabarwieniu, ale jest to pierwszy korektor mineralny, który nie podkjreśla mi zmarszczek pod oczami i "coś" ![]() ...tak mi się przypomniało jak OT poczytałam na wątku dotyczącym wyglądu przed i po użyciu minerałów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-17 o 21:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
Chcialam porzucic Lumiere ale dzisiaj nalozylam LM Neutral i stwierdzam, ze formula Luminesse baardzo mnie lubi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.