za zbyt "odludkowa" do dzisiejszych czasów? - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-06-25, 23:10   #181
green1993
Rozeznanie

GG do green1993
Dot.: za zbyt "odludkowa" do dzisiejszych czasów?

Może odświeżymy wątek? Odludki kochane żyjecie jeszcze? Jak tam wasze życie w samotności?
Stary 2013-06-26, 00:03   #182
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez green1993 Pokaż wiadomość
Może odświeżymy wątek? Odludki kochane żyjecie jeszcze? Jak tam wasze życie w samotności?
O jaki fajny wątek, miło że go odświeżyłaś.

Myślę że ja się jak najbardziej tutaj nadam. Nie posiadam żadnych kont na FB itp. Chociaż to trochę uciążliwe bo czasem trzeba coś załatwić,ale radzę sobie z tym. GG mam, ale rozmawiam na nim tylko z TŻ. Przyjaciół nie mam. Dlaczego? Bo nie potrzebuje. Wszystkie moje przyjaźnie sypały się głównie przeze mnie, bo nie szukałam kontaktu więc zamierał. Mam tylko kilku znajomych. Bale, studniówki,wesela,obozy wszystko konsekwentnie omijam/omijałam. Na imprezie w klubie byłam raz w życiu i już więcej nie pójdę. Najbardziej lubię czas spędzać sama ze sobą albo z TŻ. Nie lubię spotkań w grupie znajomych. Nie lubię też miejsc gdzie jest większa ilość ludzi bo się czuje zle, a nastrój diametralnie mi się zmienia na gorszy. To chyba tyle o mnie.
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

http://www.youtube.com/watch?v=mf97F-SpBQU

Życie motocyklisty nie liczy się w latach tylko w kilometrach

_Desolation jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-26, 09:18   #183
candiess
Zakorzenienie

Ja też z chęcią dołączę...

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:
Napisane przez _Desolation Pokaż wiadomość
O jaki fajny wątek, miło że go odświeżyłaś.

Myślę że ja się jak najbardziej tutaj nadam. Nie posiadam żadnych kont na FB itp. Chociaż to trochę uciążliwe bo czasem trzeba coś załatwić,ale radzę sobie z tym. GG mam, ale rozmawiam na nim tylko z TŻ. Przyjaciół nie mam. Dlaczego? Bo nie potrzebuje. Wszystkie moje przyjaźnie sypały się głównie przeze mnie, bo nie szukałam kontaktu więc zamierał. Mam tylko kilku znajomych. Bale, studniówki,wesela,obozy wszystko konsekwentnie omijam/omijałam. Na imprezie w klubie byłam raz w życiu i już więcej nie pójdę. Najbardziej lubię czas spędzać sama ze sobą albo z TŻ. Nie lubię spotkań w grupie znajomych. Nie lubię też miejsc gdzie jest większa ilość ludzi bo się czuje zle, a nastrój diametralnie mi się zmienia na gorszy. To chyba tyle o mnie.
Jakbym czytała o sobie... A poza tym COMA

candiess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-26, 11:19   #184
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candiess Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

O! Mój odludek
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Stary 2013-06-26, 11:43   #185
201705250955
Konto usunięte

Witam i ja po prawie 2 latach. Cóż, u mnie się niewiele zmieniło. Mimo że rozrosło się grono moich znajomych, to tak naprawdę przyjaciele wciąż ci sami. Może więcej się dzieje, bo praktycznie nie mam teraz wolnej chwili, może więcej robię dla siebie/innych, ale ciągle jestem ta sama.
Widzę, że 2 lata temu pisałam o unikaniu tłocznych miejsc - teraz to praktykuję na 100%. Po prostu zawsze własnymi szlakami...
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-26, 11:57   #186
green1993
Rozeznanie

GG do green1993

Cytat:

Hehe coś mi sie wydaje że zrobili się dość modni Bo ja też ich lubie
Stary 2013-06-26, 15:40   #187
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
Co prawda to prawda, coraz więcej fanów zyskują.

Chyba ze to odludki mają takie gusta muzyczne.
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Stary 2013-06-26, 15:58   #188
_Marta_M_
Zadomowienie

Ja jestem odludkiem bo nieznoszę zapraszać do siebie do domu ludzi jak ktoś wpada na pomysł zrobienia u mnie imprezy to wpadam w solidną złość. Mogę się spotkać raz na jakiś czas na piwo/kawę ale codzienne spotkania nie wchodzą w grę, za bardzo mi ludzie na nerwy działają

A już najgorsze co może być to rodzinny spęd w stylu "wpadniemy na kawkę do was co?". Nienawidzę tego

Mam wrażenie że tylko mój mąż nie działa na mnie jak płachta na byka

_Marta_M_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-26, 16:29   #189
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Marta_M_ Pokaż wiadomość
Ja jestem odludkiem bo nieznoszę zapraszać do siebie do domu ludzi jak ktoś wpada na pomysł zrobienia u mnie imprezy to wpadam w solidną złość. Mogę się spotkać raz na jakiś czas na piwo/kawę ale codzienne spotkania nie wchodzą w grę, za bardzo mi ludzie na nerwy działają

A już najgorsze co może być to rodzinny spęd w stylu "wpadniemy na kawkę do was co?". Nienawidzę tego

Mam wrażenie że tylko mój mąż nie działa na mnie jak płachta na byka
Mnie trochę ludzie tego oduczyli, przyznam, że jestem mniej aspołeczna, ale z drugiej strony mam takie chwile, kiedy konieczność przyjęcia gości/spotkania się z kimś mnie przerasta i nie mam ochoty.
Stary 2013-06-26, 16:46   #190
_Marta_M_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Mnie trochę ludzie tego oduczyli, przyznam, że jestem mniej aspołeczna, ale z drugiej strony mam takie chwile, kiedy konieczność przyjęcia gości/spotkania się z kimś mnie przerasta i nie mam ochoty.

Ja właśnie nie mam żadnych problemów z wyjściem z domu, na imprezę, do pubu czy w ogóle pójściem do kogoś jako gość.

Ale jak ktoś ma wpaść do mnie na dłużej to mnie szlag trafia, na prawdę. Jeszcze przyjaciółka czy jakiś kumpel męża- nie ma sprawy. Ale większe spędy mnie przerażają, odechciewa mi się wszystkiego i tylko sie zastanawiam kiedy wreszcie ci ludzie sobie pójda

_Marta_M_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-26, 17:03   #191
Zaczarowany__Olowek
Przyczajenie

O jezu jestem facetem i myślę podobnie jak autorka tego tematu i wiele kobiet piszących tutaj. Imprezy to nie dla mnie, wolę posiedzieć w domu, posłuchać muzyki, wyjść na spacer, obejrzeć film i długo tak mogę wymieniać.

Pozdrawiam gorąco kosmitów
Zaczarowany__Olowek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-26, 21:12   #192
candiess
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie nie moda, a miłość od 7 lat

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Najbardziej w tej "odludkowości" martwi mnie to, że kontakt z klientem mnie przeraża. Szukam pracy, a tylko call center albo hipermarkety

Stary 2013-06-26, 21:42   #193
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie nie moda, a miłość od 7 lat

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Najbardziej w tej "odludkowości" martwi mnie to, że kontakt z klientem mnie przeraża. Szukam pracy, a tylko call center albo hipermarkety
O to trochę dłużej ode mnie U mnie jakieś ponad 2 lata.

Ja mam to samo! Teraz znalazłam pracę promotorki i nie wiem jak to będzie Chociaż jak byłam ostatnio taką hostessą/promotorką to nawet przezwyciężyłam niechęć do ludzi i szło mi o dziwo. Ale mam też jedną dorywczą gdzie pracuje sama w domu, ja i komputer i mi to najbardziej odpowiada. Idealna praca. A do call center się boję iść.
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Stary 2013-06-26, 23:17   #194
LoveMessages
Zakorzenienie

Cytat:
A do call center się boję iść.
Nie ma czego w kółko mówisz jedno i to samo. Ja po 3 tyg pracy byłam na słuchawce i powtarzałam sobie materiał na obronę pracy licencjackiej. To lepsza praca dla mnie niż kasjerka bo nikt mnie nie widzi. Idealna praca dla odlutków.
LoveMessages jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-26, 23:23   #195
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoveMessages Pokaż wiadomość
Nie ma czego w kółko mówisz jedno i to samo. Ja po 3 tyg pracy byłam na słuchawce i powtarzałam sobie materiał na obronę pracy licencjackiej. To lepsza praca dla mnie niż kasjerka bo nikt mnie nie widzi. Idealna praca dla odlutków.
Ja czytałam opinie że mogą ci odejmować pieniądze z premii jak użyjesz jakiegoś słowa którego Ci nie wolno (?) Że ktoś tam stoi nad tobą i Ci podpowiada co masz mówić a Tobie trudno się skupić na dwóch osobach na raz i że ludzie na Ciebie wrzeszczą i klną. To byłaś na tym CC co są przychodzące połączenia? bo na wychodzących chyba cały czas trzeba dzwonić.
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Stary 2013-06-27, 07:55   #196
candiess
Zakorzenienie

Miałam możliwość pracy w cc, ale zrezygnowałam, bo dla mnie to też koszmar. Zdecyduje się jak już naprawdę będę miała nóż na gardle.

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ----------

Cytat:
Ja czytałam opinie że mogą ci odejmować pieniądze z premii jak użyjesz jakiegoś słowa którego Ci nie wolno (?) Że ktoś tam stoi nad tobą i Ci podpowiada co masz mówić a Tobie trudno się skupić na dwóch osobach na raz i że ludzie na Ciebie wrzeszczą i klną. To byłaś na tym CC co są przychodzące połączenia? bo na wychodzących chyba cały czas trzeba dzwonić.
No właśnie, przychodzące są o wiele lepsze niż wychodzące. Może gdybym znalazła cc na przychodzące to bym wzięła

Stary 2013-06-27, 16:09   #197
green1993
Rozeznanie

GG do green1993

Cytat:
U mnie nie moda, a miłość od 7 lat (
U mnie to jest bardzo krótko... i nie jestem ich fanką czy coś (bo nie uznaje jak ktoś tak o sobie mówi po powiedzmy kilku miesiącach znania zespołu) po prostu fajne teksty, które lubie czasami posłuchać

Sama osobiście wole zespoły które nie trafiają do dużej liczby odbiorców... swego czasu przyjaciółka mi powiedziała że za każdym razem jak się z nią spotykam to mam dla niej nową niszową piosenkę albo zespół którego totalnie nikt nie zna.. i to jest fajne - przynajmniej w moim guscie muzycznym pozostaje indywidualistką
Stary 2013-06-29, 16:40   #198
scarletfields
Zakorzenienie

Cześć, mogę dołączyć?

Myślę, że mogę pretendować do miana odludka. Omijam wielkim łukiem wszelkie imprezy i wesela. Na swoja studniówkę też się nie wybieram. Zamiast tego wolę posiedzieć w domu, posłuchać muzyki, przeczytać książkę czy obejrzeć ciekawy film. Szkoda tylko, że dotychczas nie poznałam osoby nadającej na tych samych falach (najlepiej płci przeciwnej )
No i odludkiem czuję się też jeśli chodzi o gust muzyczny Zwłaszcza, gdy chcę jechać na koncert, a towarzystwa zawsze brak.
scarletfields jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-29, 17:39   #199
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez scarletfields Pokaż wiadomość
Cześć, mogę dołączyć?

Myślę, że mogę pretendować do miana odludka. Omijam wielkim łukiem wszelkie imprezy i wesela. Na swoja studniówkę też się nie wybieram. Zamiast tego wolę posiedzieć w domu, posłuchać muzyki, przeczytać książkę czy obejrzeć ciekawy film. Szkoda tylko, że dotychczas nie poznałam osoby nadającej na tych samych falach (najlepiej płci przeciwnej )
No i odludkiem czuję się też jeśli chodzi o gust muzyczny Zwłaszcza, gdy chcę jechać na koncert, a towarzystwa zawsze brak.
Pewnie, że możesz

Heh, odmienne gusta muzyczne to chyba odwieczny problem takich trochę wycofanych ludzi, jak my. Zresztą mnie osobiście wiele rzeczy dzieli z innymi, co niekoniecznie się sprawdza chociażby w pracy.

A co do studniówki - jesteś pewna? Powiem Ci szczerze, że ja przed studniówką miałam ciężki okres, ostatnią rzeczą, jaką chciałam robić, było wyjście na studniówkę właśnie. Ale poszłam, byłam 2 godziny i teraz z perspektywy tego czasu jestem zadowolona z decyzji. Nie, nie bawiłam się tak jak wszyscy, ale byłam tam dla garstki ludzi, z którymi mam jakieś wspomnienia. Zastanów się, może jednak warto.

Tak samo wesele. Nie lubię klimatów polskiego, tradycyjnego, całonocnego wesela, ale ślub bierze bliska mi osoba, można powiedzieć, nabyta całkiem niedawno do grona odludkowych przyjaciół Widzę, jak ona się cieszy to dlaczego ja miałabym nie iść? No i zamierzam się, w miarę swoich skromnych możliwości, dobrze bawić.
Stary 2013-06-29, 18:34   #200
201607061212
Konto usunięte

Widzę, że wątek nam odżył

Witam odludków
201607061212 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-29, 19:52   #201
scarletfields
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie, że możesz

Heh, odmienne gusta muzyczne to chyba odwieczny problem takich trochę wycofanych ludzi, jak my. Zresztą mnie osobiście wiele rzeczy dzieli z innymi, co niekoniecznie się sprawdza chociażby w pracy.

A co do studniówki - jesteś pewna? Powiem Ci szczerze, że ja przed studniówką miałam ciężki okres, ostatnią rzeczą, jaką chciałam robić, było wyjście na studniówkę właśnie. Ale poszłam, byłam 2 godziny i teraz z perspektywy tego czasu jestem zadowolona z decyzji. Nie, nie bawiłam się tak jak wszyscy, ale byłam tam dla garstki ludzi, z którymi mam jakieś wspomnienia. Zastanów się, może jednak warto.

Tak samo wesele. Nie lubię klimatów polskiego, tradycyjnego, całonocnego wesela, ale ślub bierze bliska mi osoba, można powiedzieć, nabyta całkiem niedawno do grona odludkowych przyjaciół Widzę, jak ona się cieszy to dlaczego ja miałabym nie iść? No i zamierzam się, w miarę swoich skromnych możliwości, dobrze bawić.
Zawsze pozostają fora internetowe czy serwisy typu last.fm Zresztą na tym ostatnim poznałam ponad 2 lata temu jedną z najfantastyczniejszych osób! Zaskakujące, że w internecie tak łatwo znaleźć podobne do siebie osoby, a w życie codziennym... Nawet nie kończę

Jestem pewna na 100%. Jak dla mnie za dużo kasy na tę imprezę by poszło - same wejście 300 zł, a to dopiero początek, bo trzeba kupić sukienkę, buty itd. Wolałabym przeznaczyć pieniądze na coś innego, jak podróż. Albo koncert. Dla mnie studniówka nie jest tyle warta. I dochodzi też kwestia nielubienia imprez ogólnie. Nie czuję się na nich dobrze, a jeśli mam wywalić kupę kasy i siedzieć przy stole - nie, dziękuję. Wolę spotkać się ze znajomymi w nieco mniejszym gronie.

Ech, ostatnio marzę o przeprowadzce na Islandię. Albo ogólnie w kierunku
Skandynawii. Muszę się w końcu zabrać za mój norweski
Stary 2013-06-29, 20:33   #202
green1993
Rozeznanie

GG do green1993

Eeeeh... ja jestem w miare dumna z tego że jestem odludkiem i nie przeszkadza mi to ale do czasu... Mam wesele kuzynki i sie okazało że nie mam z kim iść.... kumpel mi odmówił (błahy powód) drugi sie zastanawia bo nie wiadomo czy nie będzie miał do pracy, dwa tygodnie do wesela, sukienka kupiona, buty kupione, miejsce zamówione z osobą towarzyszącą i kuźwa z dnia na dzień coraz bardziej nienawidze wesel ;/Nie żartuje - już nawet myśle że w ostateczności złamie sobie noge albo zachoruje żeby tylko nie jechac... samej na wesele do dupy... A nie ma z kim iść... eh ;/

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

scarletfields - Islandia? Norweski? Co Cię napadło? Dlaczego aż tam?
Stary 2013-06-29, 20:41   #203
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez scarletfields Pokaż wiadomość
Zawsze pozostają fora internetowe czy serwisy typu last.fm Zresztą na tym ostatnim poznałam ponad 2 lata temu jedną z najfantastyczniejszych osób! Zaskakujące, że w internecie tak łatwo znaleźć podobne do siebie osoby, a w życie codziennym... Nawet nie kończę
Ja mam tak naprawdę 2 osoby, które muzycznie czują to co ja Ale na koncertach cóż, jestem głównie sama, z drugiej strony łatwiej się dopchać do początku. W tym roku jadę na OFFa, wreszcie!

Cytat:
Jestem pewna na 100%. Jak dla mnie za dużo kasy na tę imprezę by poszło - same wejście 300 zł, a to dopiero początek, bo trzeba kupić sukienkę, buty itd. Wolałabym przeznaczyć pieniądze na coś innego, jak podróż. Albo koncert. Dla mnie studniówka nie jest tyle warta. I dochodzi też kwestia nielubienia imprez ogólnie. Nie czuję się na nich dobrze, a jeśli mam wywalić kupę kasy i siedzieć przy stole - nie, dziękuję. Wolę spotkać się ze znajomymi w nieco mniejszym gronie.
No rzeczywiście dużo kasy. Ja po prostu poszłam, żeby nie żałować kiedyś, kiedyś. Imho było warto

Cytat:
Ech, ostatnio marzę o przeprowadzce na Islandię. Albo ogólnie w kierunku
Skandynawii. Muszę się w końcu zabrać za mój norweski
O, ja też bym chciała tam mieszkać To są moje główne, podróżnicze marzenia, a nade wszystko Islandia - no ale tam najlepiej byłoby się z kimś zorganizować, wynająć samochód i dopiero. Póki co nie mam raczej takich możliwości, głównie w kontekście zorganizowania z kimś Jednak też wybieram takie lokalizacje mniej popularne. W tym roku pewnie uda się Słowenia, Bośnia, Czarnogóra plus to, co po drodze, ale nie ukrywam, że jak tylko szef da mi jeszcze więcej zleceń i nie pójdę z torbami do września to sobie gdzieś jeszcze pojadę (szkoda, że on tego nie czyta ).
Jakoś nieszczególnie ciągnie mnie z kolei do Chorwacji, Włoch, Hiszpanii, jeśli już to Portugalia.
Stary 2013-06-29, 20:54   #204
scarletfields
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]scarletfields - Islandia? Norweski? Co Cię napadło? Dlaczego aż tam?
W sumie już od dłuższego czasu ciągnie mnie w ten kierunek... A teraz to już kompletny szał Może dlatego, że moja dobra znajoma przeprowadziła się na stałe do Oslo? Może to przez moją miłość do Sigur Rós? Ale naprawdę, Islandia czasem zdaje się być dla mnie istnym rajem na ziemi. Więcej owiec niż ludzi, odpowiedni dla mnie klimat, przepiękny, aczkolwiek trudny język... N iesamowite widoki. Eyjafjallajökull . Chciałabym tam kiedyś pojechać.

Cytat:
Ja mam tak naprawdę 2 osoby, które muzycznie czują to co ja Ale na koncertach cóż, jestem głównie sama, z drugiej strony łatwiej się dopchać do początku. W tym roku jadę na OFFa, wreszcie!

No rzeczywiście dużo kasy. Ja po prostu poszłam, żeby nie żałować kiedyś, kiedyś. Imho było warto

O, ja też bym chciała tam mieszkać To są moje główne, podróżnicze marzenia, a nade wszystko Islandia - no ale tam najlepiej byłoby się z kimś zorganizować, wynająć samochód i dopiero. Póki co nie mam raczej takich możliwości, głównie w kontekście zorganizowania z kimś Jednak też wybieram takie lokalizacje mniej popularne. W tym roku pewnie uda się Słowenia, Bośnia, Czarnogóra plus to, co po drodze, ale nie ukrywam, że jak tylko szef da mi jeszcze więcej zleceń i nie pójdę z torbami do września to sobie gdzieś jeszcze pojadę (szkoda, że on tego nie czyta ).
Jakoś nieszczególnie ciągnie mnie z kolei do Chorwacji, Włoch, Hiszpanii, jeśli już to Portugalia.
Zazdroszczę Offa! Żałuję, że nie byłam na zeszłorocznej edycji. The Stooges A miałam bilet...

Mnie też nie ciągnie do tych rejonów.
Nadal na mojej podróżniczej liście pozostają Niemcy. Aż wstyd przyznać, że jeszcze nie byłam Chciałabym się przejść szlakiem Davida Bowiego.

Edytowane przez scarletfields
Czas edycji: 2013-06-29 o 20:57
Stary 2013-06-29, 21:19   #205
funieczka80
Przyczajenie

Oj, chyba trafiłam w idealne miejsce.
Sama, sama i sama. Nawet jak byłam mężatka, to miałam wrazenie, ze jestem sama.
Obecnie, z racji tego, ze mam dziecko z problemami zdrowotnymi, stykam się z ludźmi nieco częściej, ale do diabła, coś dziwnego jest w spacerze o ósmej rano po centrum miasta? Wolę tak niż wieczorne balowanie po knajpach.
Tylko czasem brakuje kogos, komu mogłabym się wyryczeć w rękaw.
funieczka80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-29, 21:56   #206
WszyscyUmrzemy
BAN stały

[QUOTE=Misiata;10759810]Czasami wydaje mi się że nie pasuje do dzisiejszego świata i moich rówieśników a nawet i niektórych starszych mi osób. Nie przepadam i nigdy nie przepadałam, za imprezami, piciem, co weekendowym wyjściem do klubów i rozmowami kogo to ja nie znam i czego to ja nie potrafie załatwić... a jeśli już przyjdzie aby przekonać się jaka ta osoba znająca się na wszystkim rzeczywiście się zna, okazuję się że tak naprawde to jest tylko dobra w bajerowaniu...

Wolę się zaszyć w moim domu z książką i gorącą herbatą w kubku i uciec od tego wszystkiego... Albo iść na rower, na spacer z psem, na zakupy. Wolę pobyć w samotności niż w tym "imprezowaniu". Mam tylko 3 osoby zaufane + mojego TŻ. A reszta to tylko przelotne nieistotne znajomości. Bardzo trudno ufam ludzią.

Mam podobnie od jakiegoś czasu. Piona ! Matka mówi na mnie "Dzikus" Podsypane tekstami "I tak umrzemy", "nie lubię ludzi" haha Z tym, że raczej ufam a może raczej mam farta do osób którym ufam i to też nigdy nie mówię wszystkiego ( bo po co ?). Czuję odrazę do typów typu "z kim nie piłem, kogo nie znam, jakiej to dziewczyny (wiadomo). Znajomości i przyjaźnie na podstawie cześć-cześć, dziewczyny 15-16 letnie poniżej przeciętnej itp

Miałem jechać na koncert Soad-u ewentualnie Woodstock lecz uznałem, że szkoda mi kasy. Soad-u słucham codziennie a nie jestem specjalnym fanem rock-a by jechać na Woodstock, wręcz podobają mi się tylko dwa zespoły a reszta to 1-2 kawałki z innych dobrych zespołów.

Edytowane przez WszyscyUmrzemy
Czas edycji: 2013-06-29 o 22:24
WszyscyUmrzemy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-30, 00:20   #207
green1993
Rozeznanie

GG do green1993

Wszyscy umrzemy oglądałęś film Art of Getting By ?
Stary 2013-06-30, 11:00   #208
WszyscyUmrzemy
BAN stały

Cytat:
Wszyscy umrzemy oglądałęś film Art of Getting By ?
Nie oglądałem.
WszyscyUmrzemy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-30, 12:05   #209
Ariadne01
Raczkowanie

O, widze, ze watek dla mnie czas spedzam albo z TZ albo w swoim wlasnym towarzystwie. Cale szczescie,ze TZ jest tak samo nietowarzyski jak ja, jakichs spotkan czy spedow unikamy jak tylko mozemy. Zartujemy, ze jestesmy wybitnie "antyspoleczni". Uwielbiam czytac ksiazki, ogladac filmy albo wychodzic gdzies tylko i wylacznie z TZ.
Przyjaciol nie mam i nigdy nie mialam bo...po prostu nie potrzebuje. Ludzie mnie mecza, wkurzaja i zawsze tylko mysle jakby tu od nich zwiac zwyczajnie nie lubie ludzi i nie mam potrzeby z nimi przebywac. Ostatnio jak organizowano impreze z pracy akurat w moj dzien wolny to myslicie,ze poszlam? :p widuje tych ludzi codziennie w pracy, nie wiem dlaczego mialabym miec ochote spotkac sie z nimi w moj dzien wolny

Edytowane przez Ariadne01
Czas edycji: 2013-06-30 o 12:06
Ariadne01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-30, 12:29   #210
cyanide sun
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ariadne01 Pokaż wiadomość
O, widze, ze watek dla mnie czas spedzam albo z TZ albo w swoim wlasnym towarzystwie. Cale szczescie,ze TZ jest tak samo nietowarzyski jak ja, jakichs spotkan czy spedow unikamy jak tylko mozemy. Zartujemy, ze jestesmy wybitnie "antyspoleczni". Uwielbiam czytac ksiazki, ogladac filmy albo wychodzic gdzies tylko i wylacznie z TZ.
Przyjaciol nie mam i nigdy nie mialam bo...po prostu nie potrzebuje. Ludzie mnie mecza, wkurzaja i zawsze tylko mysle jakby tu od nich zwiac zwyczajnie nie lubie ludzi i nie mam potrzeby z nimi przebywac. Ostatnio jak organizowano impreze z pracy akurat w moj dzien wolny to myslicie,ze poszlam? :p widuje tych ludzi codziennie w pracy, nie wiem dlaczego mialabym miec ochote spotkac sie z nimi w moj dzien wolny
to jak sie poznaliscie ?
cyanide sun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości