|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ostrowczanki dbaja o siebie:);*
Cytat:
Juz umuwilam sie na tipsy, pojde pare razy do solarium i chyba zastosuje jakas diete.
|
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
No ja właśnie też zawsze zapuszczam i zapuszczam i w końcu ścinam, potem żałuje i znowu zapuszczam. Ale teraz postanowiłam być wytrwała i wytrzymać! Jeszcze tylko rok i powinny być już znośne (hehe tylko albo aż!)
Ja bym tipsy już założyła ale nie mam na żel nawet. To co mam chce przeznaczyć na ciuchy. A na zachcianki nie będę ciągnąć od rodziców... a pracy nadal żadnej na horyzoncie
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki
![]() Z serii dbam o siebie : cwiczenie mi nie idzie, moze od poniedzialku.... jakos nie mam weny:/ Balsamowanie srednio... bo wykapie sie i mi sie nie chce. Za to z wlosami bardzo dobrze... wczoraj odebralam z apteki henna treatment wax, seboradin niger lotion i zakupilam jeszcze jedwab do wlosow. I sie bawie ![]() A do ciala jeszcze taka oliwke 500ml z Ziaji Lipocell blocker czy jakos tak ![]() A i jeszcze tabletki belissa I bede jesc![]() Aaaa i jeszcze w sklepie zielarskim nabylam herbatke z pokrzywy za 3.50... btw. jest tam sporo produktow ktore mysle moga wplywac zbawiennie na wlosy cialo i wogole wszystko.
|
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
Ok to teraz ja
Z ćwiczeń to Vacu-Well, jeśli chodzi o włosy to biorę Belissę, nie jem pieczywa ani słodyczy. Co do smarowania ciała to kupiłam fajne serum antycellulitisowe i pseudo odchudzające.Wczoraj byłam na tipsach a w weekend farbuje włosy: niestety nic się nie zmieni- ciągle używam tego samego koloru ciemny brąz bo w innym sie nie widzę a poza tym nie przyjąłby się szkoda bo mam ochote na jakąś wiosenną zmianę![]() A no i jeszcze piję herbatkę Slim Etap pierwszy Spalanie i dużo zielonej. Edytowane przez blancanet Czas edycji: 2009-03-06 o 09:22 |
|
|
|
|
#189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
a jeśli idzie o dbanie o siebie- na siłownie chodzę prawie codziennie kupiłam jedwab, piję koper i pokrzywę, z balsamowaniem też nie tak źle. w tym tyg nie było peelingu kawowego bo nie miałam czasu, ale jak wrócę ze zjazdu to na pewno nadrobię. A tipsy uzupełniałam dzisiaj. Muszę jeszcze włoski ufarbować- też na jakiś ciemny brąz jak zwykle.
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-03-06 o 19:58 |
||
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ważyłam się dziś rano i jest mnie już 8 kilo mniej przez dwa miesiące
Właśnie wychodzę na basen popatrzeć w jakie dni są zajęcia z aquaaerobicu. W tym tygodniu zaczynam ![]() |
|
|
|
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
azakowana super
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
blancanet ale nie w Ostrowcu
tylko u mnie w Gorlicach.Będę chodzić w środy a w jakiś inny dzień na siłownię - taki plan jest a co z tego wyjdzie to się zobaczy
|
|
|
|
|
#194 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
8 kilo niezle ... tez bym chciala miec taka silna wole.. A ja z okazji zblizajacej sie wyplaty, zamowilam na allegro podklad max factor colour adapt nr 70 za 33 zl, i sypki puder mineralny... bo wszystko mi sie konczy. A na www.☠☠☠☠☠☠☠ BIALA PERLE, Gal- kapsulki keratynowe czy jakos tak... nafte kosmetycza z czarna rzepa iiii chyba tyle... I w planach mam tipsy tak na swieta... jakies naturalne, delikatne... i farbowanie wlosow... oj te swiateczne plany ![]() Tylko cwiczyc mi sie nie chce, a brzuch mi rosnie
|
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
Oj przesadzasz taka chudzinka z Ciebie!!!!
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
Eeee tam chudzinka... tzn nie ze gruba ... ale oponke to mam, i tluszczyk na biodrach
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie wiecie gdzie można kupić u nas w Ostrowcu z firmy Bell Rouge Mousse pytam i pytam i nigdzie nie ma...
![]()
|
|
|
|
|
#198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
azakowana - gratuluję!
Ja jakoś tak niby coś tam zrobię, ale mam wrażenie, że to prawie nic. Bo jestem niesystematyczna...
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez nie systematyczna
Ile razy jestem zla o to na siebie...A dzis i jutro mam wolne. Dzis robie sobie male SPA w domku, ze wzgledu ze sama jestem. Jutro wezme pieniazki i lece na zakupy ![]() Wlasnie szykuje peeling kawowy, maseczke z jajka na wloski.... a potem prysznic itp. Henna treatment wax na wlosy, a potem seboradin lotion jak codzien ![]() Za to wczoraj zrobilam sobie dzien dobroci dla stop.. kapiel, peeling, kremik ![]() A! Dzewczyny piszcie cos bo zapomnialyscie o tym forum:P Ps. A w poniedzialek jestem umowiona na mikrodermabrazje nareszcie
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
Monial, ten Rouge Mousse to jest róż w musie nigdy nie używałam różu do policzków ale przeczytalam w jakiejś gazecie, że ten jest fajny i delikatny i stosunkowo niedrogi więc jak się okaże niewypałem to mała strata... dlatego go szukam. zajrze tam dzięki, widziałam też go na allegro ale jakoś nie lubię kosmetyków na allegro kupować
![]() Powiedz jeszcze koniecznie gdzie ta mikrodermabrazja i za ile i jak wrócisz to czy warto było, nie wiem dokładnie na czym to polega to jest chyba jakieś oczyszczanie naskórka ale czym?... mam nadzieje, że nie ma żadnych skutków ubocznych ![]() Jesli chodzi o mnie to nawet mi to dbanie o siebie wychodzi, poza jednym : wczoraj zjadłam wafelka ![]() Chodze na Vacu, smaruje się kremem nawilżającym i ujędrniającym, włosy ufarbowane, żel uzupełniony. Staram się jeść mniej, znacznie mniej, zamieniłam chleb na pieczywo chrupkie, pije herbatę zieloną i Slim Figurę Etap 2 Oczyszczanie, łykam tabletki na włosy Bellisa. Chciałabym jeszcze regularnie na basen chodzić ale jakoś czasu brakuje i nie mogę go wygospodarować, wieczorami odpada zupełnie a rano nie jestem w stanie się zmusić do wstawania o 6, bo to dla mnie środek nocy ![]() ![]() ![]() A no i w niedzielę miałam popołudnie tylko dla siebie, maseczka na twarz, pielęgnacja stóp i zrobiłam ten peeling kawowy-rewelacja Gusiak powiedz na który aerobic dokładnie chodzisz na Słoneczku, bo chyba też zacznę ale jeszcze nie wiem na co... Edytowane przez blancanet Czas edycji: 2009-03-11 o 09:59 |
|
|
|
|
#202 |
|
Zadomowienie
|
Monial88 to jak już będziesz po tej mikrodermabrazji to koniecznie napisz jakie wrażenia, bo ja też bym chciała tylko nie wiem czy warto, choć po jednym razie to pewnie i tak niewiele pewnie będziesz mogła powiedzieć...
Ja też niedługo na zakupy - w piątek - Kraków A co do pilingu kawowego - jestem pozytywnie zaskoczona Muszę tylko jakiś fajny żel kupić (mam na myśli zapach) - bo z morskim komponuje się fatalnie!
|
|
#203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też zamierzam gdzieś się wybrac na zakupy wiosenne, chce kupić torbę, buty, jakieś spodnie jeansy, spódnicę i jakąś kurtkę na wiosnę chyba płaszczyk.tylko że ja planuję troszeczkę bliżej świąt, mam nadzieje, ze coś mi sie uda do tego czasu schudnąc
|
|
|
|
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
Mikrodermabrazje bede robic u dermatologa u ktorego sie dlugo leczylam... i to jest na Matejki iles, jak cos mam wizytowke.. a cena 100 zl.
I oczywiscie ze napisze co i jak... mysle ze zrobie tak ze dwa zabiegi, i potem jak bedzie ladny efekt to na jesieni znowu... bo na lato sie nie robi bo przebarwienia moga sie zrobic:/ Kurcze ja jutro na te zakupy ale z 650 zl... to nie wiele tego bedzie... mamie wisze 100, mikrodermabrazja, zaplacic za avon, zaplacic za kolejny avon, zaplacic w aptece za zamowienie niecale 100 zl. oddac tacie 65 zl bo mi przelew zrobil bo na allegro kupilam puder i podklad.... wiec w planach jest kupno prostownicy, farby do wlosow.... i tyle zostaje moze z 50 zl... Tak czy siak, na targ i gdzies do sklepow sie jutro wybiore ![]() Za to w kwietniu to sobie odbije Bo kosmetykow mam narazie sporo Wiec ciuszki, ciuszki, ciuszki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=290282 Ostrowczanki dbamy o siebie! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=309156 Edytowane przez Monial88 Czas edycji: 2009-03-11 o 16:54 |
|
|
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
Monial88 ale szalejesz z zakupami.
![]()
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
Tak wiem, mowi sie trudno ze juz w pierwszym tygodniu wszytsko wydam...
Ale wole wydac na to co chce, co mi sie przyda, i o czym mysle ze chce miec... niz brac pieniazki do pracy i tracic na hot dogi:P:P:P Prawda jest taka ze mnie sie pieniazki nie trzymaja... Na szczescnie nie mam zadnych powaznych wydatkow. Poki co.
|
|
|
#207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spojrzałam jeszcze raz na Twoją listę i spódnica też by mi się przydała.
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze też mnie naszło na zakupy ale na razie muszę się wstrzymać bo po co mi nowe ubrania jak za miesiąc będę musiała kupować mniejsze
![]() W sobotę tylko kupiłam sobie spodnie bo w poprzednich już tonęłam. Ale za to kupiłam o dwa rozmiary mniejsze
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale coś tam sobie kupić możesz - najwyżej zostanie "ku przestrodze"
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do tego chodzę na siłownię. Może się kiedyś widziałyśmy jak byłaś na vacum![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- polecam czekoladowy, ja mam z oriflame, bardzo smacznie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

Juz umuwilam sie na tipsy, pojde pare razy do solarium i chyba zastosuje jakas diete.

ale nie mam na żel nawet.
To co mam chce przeznaczyć na ciuchy. A na zachcianki nie będę ciągnąć od rodziców... a pracy nadal żadnej na horyzoncie 

odchudzające.