|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2
Cytat:
6:00 - śniadanie 8:45 - przekąska (czy masz wtedy przerwę, tak jak w większości szkół? ) np. mały jogurt, jabłko - tak ok 100 kCal 11:40 - II śniadanie ok 14:30 - 15:00 - przekąska 18:00 - obiad 21:00 - przekąska W takim wypadku masz 6 posiłków - 2 duże, 1 mniejszy i 3 małe ![]() Przekąski bez problemu zjesz nawet na 5 minutowej przerwie. Ja np nosiłam ze sobą pokrojone jabłko i mówiąc ze idę do toalety zjadałam na korytarzu :P (trzeba było sobie radzić na ćwiczeniach które trwały 5h ) Nie wiem jakie masz zapotrzebowanie energetyczne i na jakiej jestes diecie ale na pewno cos mozna poradzić na nieregularny tryb zycia
|
|
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
hej laseczki. mam pytanko, czy to normalne, że przed okresem waga rośnie Dzisiaj ważę rawie 2 kg więcej niż wczoraj a wiem, że @ już powinnam dostać :/ Kupiłam wczoraj Vitę z płytką z ćwiczeniami, fajne nawet. Mialam ćwiczyć godzinę, ale dałam radę tylko 40 minut. Dają w kość te ćwiczenia, polecam
buziaki i udanego wieczorku
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Wam wszystkim za odpowiedzi, zanotowałam. I jeszcze pytania...
czy herbaty czerwone/zielone/melisa/mięta/pokrzywa działają tak samo jak dodam do nich jedna tabletke slodzika? No i kawa z mlekiem... mogę ją pić 2x dziennie czy odstawić mleko (co będzie ciężkie)? I czy mogę ją słodzikować.. bo lubię słodką kawę, a bez kawy żyć nie mogę. |
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#185 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Co do mleka - przestaw sie na mleko 1,5%, bedzie lzej. Mleko 0% lub 0,5% ma za mało tłuszczy a w zwiazku z tym nie przyswaja sie witamin do których przyswajania niezbedny jest tłuszcz - A,D,E,K - a w mleku jest ich sporo
|
||
|
|
|
#186 |
|
BAN stały
|
mrofka oj ta historia
ale ja mam odwrotnie... podstawa a chce pisac maturke ![]() Oj w czasie okresu to waga zawsze wiecej pokazuje (przynajmniej u mnie) wiec wtedy uznaje, ze ejst popsuta i jej nie tykam:-D a Pyziulka jakas medcynke studiuje, ze tak fachowo doradza?;-) masz predyspozycje na zostanie pania doktor
|
|
|
|
#187 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aha i ta pani chyba miała rację. A dodam tylko od siebie, że powinnaś pisac powieści (takie stylu zakupocholiczki!), i to piszę serio. Uważam, że masz talent. Cytat:
Heh, dziewczyny... wpadłam tylko na chwilkę dosłownie, bo jestem wykończona po uczelni (nawiasem mówiąc jestem na 5 roku studiów dziennych, a wracam do domu po 19.. it's an outrage!) Przekąszę coś szybko i siadam do pracy, bo jutro idę do pana promotora oddac mu te moje marne 28 stron (może 29). Za tydzień doniosę mu 7 i dostanę wpis, I hope Ale pewnie mnie opieprzy, że tak mało. Już mam stresa
|
||
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
ha;D po uczelni byłam na zakupach;D niestety Limonko nei było w biedronie tofu heeh i sobie nie kupiłam, ale ja je gdzies dopadne
natomaist kupiłam obie same zdrowotnosci;D oliwe z pestek winogron bo była na promocj iw biednorce heeheh litr za 9.99;D arzywka, owoce, i nowe odkrycie-pasztet z sojii;d alem ciekawa jak to smakuje;d ale nie mam chlebka to dopeiro jutro zasmakuje;d i przede wszsik kupiłam sobie owsianke;d takze jutro wielki dzien-moja degustacja owsianki;D kolega na uczelni widzać jak zjdala kieszonkowe musli smieje sie ze mnie ze przeszłam na "pasze dla indyków" to ciekawe co by powiedział na owsianke hihi;DTinka a co to za płyta?? dvd czy audio?? z obrazem w sensie czy same radiowe rozkazy hihihi;D bo ja zauważyłam ze samej odsie mi sie zle cwiczy, ale jak mam kogos np babki na dvd to lepiej mi wtedy a nnei moge nigdzie nanecie znalesc takeigo czegos;/ gdzie dopasc taka plłytke;/
|
|
#189 |
|
wizażowy robalek
|
Pyziulka, jesteś dobra w ustalaniu godzin :P
Zamierzam iść na SB Od przyszłego tygodnia. A przekąskę miałabym o 8.55, bo u mnie lekcje zaczynają się o 8.10
|
|
|
|
#190 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakie zakupy, co kupiłaś ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jak ja mam dobrze że nie przepadam za kawą ![]() Cytat:
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Przy nieregularnym trybie zycia ustalanie scisle okreslonych godzin nie ma zupelnie sensu:/ Lepiej zachowac odstepy i pamietac aby jesc a nie glodzic sie...
ja np mam zajecia trwajace 1,5h i 20 min przerwy i robie male kanapeczki i na kazdej przerwie taka malutka kanapeczke wsuwam nie czuje w ogole glodu ani przejedzenia No i nie martwie sie, ze cos zawalam
|
#192 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak pomyślę, jakie programy byś prowadziła... uhuhu ![]() Cytat:
Cieszę się, że do nas dołączyłaś. Widać, że bardzo przykładasz się do zdrowego trybu życia, a ja jestem zdania, że odpowiednie przygotowanie do diety to połowa sukcesu. Znasz już zasady zdrowego żywienia więc teraz odchudzanie powinno pójść z górkiCytat:
Uwielbiam ten film Taki życiowy![]() Cytat:
Nie martw się ocenami, może masz teraz gorszy czas na naukę. Oceny nie uciekną, zdążysz nałapać jeszcze 5 i poprawisz tą historię. Swoją drogą - zdawałam na maturze historię, też miałam rozszerzoną... i rozszerzony niemiecki ![]() Cytat:
Poza tym, ja uważam, że najważniejsza jest regularność w odstępie jedzenia posiłków- ( by organizm spalał wszystko na bieżąco) - ja jem je o różnej porze, w zależności od tego, o której wstaję. Nigdy nie jem dokładnie o tych samych godzinach każdego dnia, to graniczyłoby z cudem w moim przypadku Chodzi przede wszystkim o to by jeść w odstępach co ok. 3 godziny i tego się trzymać, a czy śniadanie zjesz o 7 czy 10? Nie ma wielkiej tragedii. Oczywiście, jeśli posiłki przesuwają się w czasie np. jest bardzo późno a jesz dopiero obiad to stosownie do pory zmniejszaj sobie porcje składników odżywczych (np. zmniejszaj węgle a zwiększ ilość białka).Jestem zdania, że dieta jest dla nas więc to dietę trzeba dostosować do naszego trybu życia, a nie na odwrót. Nie wyobrażam sobie, że musiałabym wstawać codziennie o tej samej porze bo akurat wybiła godzina śniadania... Wydaje mi się to bezcelowe. Cytat:
Za ćwiczenia - brawo ![]() Cytat:
Ja też wróciłam padnięta z uczelni, najadłam się jak dzika świnia, a teraz przystępuję do pisania i czytania:/ Brrr... Buziaki
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-03-02 o 20:15 |
|||||||||
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
hej hej skarbeńka
Cytat:
mogłabym sie nawet pochwalić że /cie poniekąd znam he he ja kupuje pasztet sojowy z kerfiego najlepszy jest paprykowy co do szkoły to odetchnęłam z ulga gdyż nie musze juz sie matma przejmowac bo dostałam z poprawy odpowiednia ocene i mam 3 na koniec roku miałam dzisiaj na obiadek pulpeciki z ziemniaczkami i z surówka na śniadanko oczywiście płateczki a na lżejsze posiłki jabłuszko i kanapeczki z serkiem topionym a właśnie ostatnio spróbowałam od taty serka Brie i się tak zastanawiałam czy on jest ok czy lepiej nie jeść go w zbyt dużych ilościach?? bo dla mnie to ten naturalmy to jest taki bez smaku
|
|
|
#194 |
|
Wtajemniczenie
|
heh przyznaję bez bicia że nie zaczęłam dziś biegać
wstałam rano ale było jeszcze ciemnawo i nie poszłam siostra TŻ wróciła dziś z zakupów z fajnymi ciuszkami, też bym chciała ale na wieloryba to ciężko coś kupić i wolę wcale nie iść - po co mam się załamywać i użalać nad sobą jeszcze bardziej znów doła łapię - wszystko przez moją niekonsekwencję i brak motywacji
|
#195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pyzuilka odnośnie balsamów, to po sobie mogę powiedzieć - 1-2 razy w tygodniu to stanowczo za mało. Anielllka to faktycznie masz dużą pannę pewnie sama radość. Moja taka będzie za 10 miesięcy JoyceSky jak już pisałam - moja córcia ma 5 miesięcy, a studiowałam troszkę mało popularny kierunek - komunikację społeczną i medialną. Limonka1987 miło, że ktoś uważa moje podejście do odchudzania za zdrowe. To bardzo budujące. Wydaje mi się także, że Ty także masz rozsądne podejście A odnośnie Gołoty to widzę, że Ty niezłe ziółko jesteś super, wróżę same sukcesy. I kto wie - może te Fakty to nie taki głupi pomysł . Fiolusiek mniam - ja też uwielbiam kanapeczki z dżemikiem własnej roboty i mleczko. Ale mi smaka narobiłaś... ![]() Malinn no właśnie - co to za zakupy??? ![]() A swoją drogą to muszę wypróbować te Wasze kiełki, ba ja jak do tej pory znam tylko kiełki soi, które uwielbiam. Ale rzodkiewki? Muszę się wybrać na poszukiwania. Mamrotka proszę mi nie popadać w żadne doły. A za motywację możesz uznać plany zakupowe już po jak my wszystkie. A z tym bieganiem, to tak już jest - ciężko się zebrać , więc nie Ty jedyna... (choć ja osobiście biegać nie znoszę).
Edytowane przez olcia_czwa Czas edycji: 2009-03-02 o 22:30 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#196 |
|
Wtajemniczenie
|
Marei życze ci wytrwałosci w diecie - lepiej chudnac wolnie a raz niz szybko i ciagle
a serek wiejski przed snem jest ok ![]() olcia a dzieki córa ładnie się chowa - sama radość ![]() mamrotka - eee to i tak ambitnie żeby z rana sie zrywac i biegac - nawet bym nosa spad kolderki nie wysuneła ![]() martusia brie chyba ma duzo kalorii ale ja uwielbiam i camember - nawe dziś jadłam zapiekany --mniam niebo w gebie
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Marei- przede wszystkim witam serdecznie
Przeczytałam Twoją historię i czuję się, jakby ktoś opowiedział moje życie. Przeszłam przez podobne etapy, ale najważniejsze, że teraz wyszłam już na prostą i poszłam po rozum do głowy. Najważniejsze, że nie zamykasz się już w domu i przestałaś uważać nadwagę za koniec świata. Ludzie na prawdę mają ważniejsze rzeczy na głowie niż zwracanie uwagi na nasze zbędne kilogramy A jeśli mimo wszystko je dostrzegają/komentują to jest raczej ich problem, a nie nasz. Podobno widzimy innych przez pryzmat tego jacy jesteśmy sami. Jeśli ktoś nie lubi siebie- u innych też będzie dostrzegał jedynie słabości. I niech sobie dostrzega- my przecież i tak doskonale wiemy, że mimo kilku centymetrów za dużo w bioderkach jesteśmy fantastycznymi babeczkami, które zasługują na miłość, przyjaźń i szacunek, prawda? ![]() Odnośnie diety- super, że planujesz zdrowe, rozsądne odchudzanie, bo tylko takie ma szanse na powodzenie Malinn- przyłączam się do pytań o zakupy Poza tym wspominasz, że zaczynasz już powoli widzieć efekty ćwiczeń- przypomnisz mi co i ile ćwiczysz? ![]() Madzior91- dobrze, że wróciłaś już do rozsądnej diety. Jednak okazuje się, że to oczyszczanie to nie najszczęśliwszy pomysł. Dobrze, że Niuniuska wybiła mi to z głowy Mrofka- nie przejmuj się ocenami. Jak już wspominała Niuniuska, do mońca roku jeszcze dużo czasu- 5 razy zdążysz te dwóje poprawić. Notabene- też miałam rozszerzoną historię, tyle, że ja zdawałam ją na maturze. Zrobiłam to szczerze mówiąc z czystej przekory. Moja nauczycielka historii mnie nienawidziła. Wiecie- dbałam o siebie, malowałam się, zdarzało mi się założyć krótszą bluzką- to wystarczało, żeby mnie skreślić jako człowieka Dlatego mimo, że z historii naprawdę byłam niezła, nigdy nie postawiła mi nic powyżej tróji, a komentarzom na temat mojego braku inteligencji i tego jak to się skupiam tylko na odbiciu w lustrze nie było końca. Zdawałam maturę z historii głównie po to, żeby jej udowodnić jak bardzo się myliła. Było warto- zdałam najlepiej w całej szkole i nigdy nie zapomnę jej miny, gdy się do niej pofatygowałam tylko po to, by jej to zakomunikować ![]() Tina22- też mam tą płytkę, ale jeszcze nie miałam okazji jej przećwiczyć. Zachęciłaś mnie bardzo i dziś, najpóźniej jutro na pewno wyląduje w DVD ![]() Ponawiam moje pytanie, które wcześniej zignorowałaś Cóż to za fantastyczne spalacze kupił Ci TŻ?Joyce- niechcący zgadłaś jakie jest moje marzenie Bardzo chciałabym napisać w przyszłości książkę, coś w stylu polskiej wersji "Dziennika Bridget Jones". Niestety na razie za cienka jeszcze jestem i obawiam się, że nigdy nie uda mi się wypracować takiego stylu, który pozwoliłby mi się na to porwać. Marzę też, żeby napisać poradnik dla kobiet udowadniający, że wygląd to nie wszystko i kilka kilo za dużo czy krzywy nos to jeszcze nie tragedia, przez którą powinniśmy marnować nasze życie i rezygnować z marzeń.Na razie mam na koncie jedno dzieło (niejako) literackie- napisałam z kolegą scenariusz do komedii "Z pamiętnika sekretarki" oparty na moich doświadczeniach z poprzedniej pracy. Wysłaliśmy go nawet na konkurs scenariuszowym, ale jury się na nim nie poznało, co do dziś uważam za wielką stratę dla polskiej kinematografii A promotorem się nie przejmuj- na pewno nie będzie się pieklił z powodu głupich 7 stron, założę się, że nie takie rzeczy u studentów widział ![]() Tysia- uwielbiam pasztet sojowy! Kiedyś zajadałam się koperkowym, ale teraz nie mogę go zlokalizować w żadnym sklepie- może już wszystkie wyjadłam? W związku z czym zmuszona byłam przerzucić się na paprykowy/ pieczarkowy.Pyziulka- widzę, że mamy na wątku prawdziwą specjalistkę w zakresie dietetyki Coś czuję, że nie raz i nie dwa będziemy Cię zamęczać pytaniami. Bądź w stanie najwyższej gotowości ![]() Niuniuska- oj tak, z pewnościę byłby to program nadawany po 22.00 Martusia- ha! widzę, że przywołałyśmy Cię do porządku Cóż, nigdy nie wiemy co się zdarzy w przyszłości... Może kiedyś zastąpię Wojewódzkiego i będę miała własny show? ![]() Mamrotka- skarbeczku nasz, głowa do góry ![]() Ups! Ale się rozpisałam No to jeszcze tak szybciutko co u mnie. Mam dziś kolejny trening boksu i oczywiście jak zwykle w takie dni jestem tak podekscytowana, że spać nie mogę- czubek ze mnie Też macie tak, że lepiej się Wam ćwiczy, gdy jesteście fajnie ubrane czy tylko ja mam takie odchyły?Odezwę się później, a tymczasem zmykam się szykować- mam ambitne plany, żeby Gołocie dziś szczęka opadła na mój widok ![]() Pozdrawiam serdecznie i gorąco
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszly moje 2 torebki i jeansy
Limonko... co cwicze smigam na rowerku stacjonarnym, na steperku i twisterku w sumie jakaks godzine dziennnie wszystkiego ![]() Dziewczyny mam dzisiaj randke w ciemno... mam nadzieje, ze przyajmniej z przystojnymi facetami tak faetami bo bedzie ich dwoch moze nie randke ale zaprosili mnie na kaweeeee A jeszcze ich na oczy nie widzialam, jedynie moglam porozmawiac Ale i tak mi sie humorek poprawia potem wam opowiem jak bylo
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Woooow! Malinn jak już się bierze za facetów to od razu w liczbie mnogiej
|
#200 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Skończyłam szkołę policealną o kierunkach pracownik socjalny i opiekunka środowiskowa. Na tym drugim obowiązkowo miałam dietetykę Co prawda bardziej nastawioną na osoby starsze i obłożnie lub przewlekle chore, ale podstawy są takie same dla wszystkich A studiować to studiowałam biologię (aktualnie przerwałam studia) i stąd moja wiedza dotycząca fizjologii człowieka A teraz to tak w ogóle jestem na informatyce :PDziękuję. Miałam spore problemy z ułożeniem sobie godzin ze względu najpierw na studia a potem na pracę popołudniami oraz bardzo rożnie wyglądające weekendy. Zawsze chętnie pomogę ![]() Cytat:
Po prostu staram sie zawsze duzo czytać na temat który mnie dotyczy Oczywiście ja także mogę sie mylić więc nie słuchajcie mnie bezkrytycznie Poza tym, u mnie niestety duuuzo lepiej z teorią i baaardzo kiepsko z praktyką... Niby wiem co i jak, ale cięzko jest zmieniac nawyki...Już czuję, że z tym balsamem to bedzie problem... Skoro aby to dawało jakiekolwiek wymierne rezultaty muszę go wmasowywać 1 dziennie to muszę to robić rano przed pracą :/ Wracam po 20 to nie bedzie mi sie chciało... Czy stosujecie je na całe ciało czy tylko brzuch, uda i pośladki?? Moje jedzonko dl pracy wyglada dziś tak: - mus z brzoskwini - kanapki z chudą wędlinką - do picia będzie dziś tylko woda mineralna (niegazowana of course ) no i może się przemogę i wezmękubek, żeby napić sie herbaty zielonej z jasminem w pracy. Tylko że herbatka zielona to raczej do południa powinna być pita... No nie wiem, zastanowię sie jeszcze ![]() A na śniadanie danio, ricore i bułeczka mleczna (tylko nie bijcie, ja je tak lubię,,,) na obiadek pyszne "cordon bleu" i marcheweczka ![]() po powrocie z pracy ja bede jeszcze głodna to zjem kisielek (domowej roboty, żeby nei było ) ![]() Czy któraś z was też nie jest ostatnio wogóle głodna? Ja wręcz wpycham w siebie posiłki, bo wiem że niejedzienie do niczego nie prowadzi. Problem w tym że ja nie jestem głodna... Tylko śniadanie zjadam ze smakiem, a potem to w porze posiłku jem bo muszę! Tak juz jest 3 tydzien od choroby... Chudnę w dobrym tempie, ale zaczynam sie zastanawiać czeu neimam apetytu... No to sie rozpisałam Zmykam pod prysznic i wypróbowac balsamik Odezwmę sie później...Miłego i niskokalorycznego dzionka dziewczyny |
||
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
hello
Moje bezrobocie zaczyna mnie dobijać
|
|
|
|
#202 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli jeszcze 2 razy mimo czegoś nie uda Ci się pobiegać to szukaj innego sposobu na ruch. Ty wiesz, że jesteś moim guru, tyle schudłaś na tym SB że szok więc teraz raz, dwa, pełna mobilizacja i jeeedzieeemyCytat:
![]() Cytat:
Na wszelki wypadek weź od Limonki lekcje prawego sierpowego;P Chociaż mam nadzieję, że randka potoczy się zdecydowanie lepszym scenariuszem Czekam na relację![]() Cytat:
Witajcie kobitki Ale miałam durnowaty sen - musiałam zdawać jakiś dziwny egzamin z matematyki statystyki czy czegoś w tym stylu ?! eeee Co na moich studiach graniczyłoby z cudem ;p Wstałam z potwornym bólem głowy i zabieram się do pisania... Dzisiaj idę na uczelnię dopiero na 15.30 i siedzę do 18.40. Nie mam pojęcia co zabrać do jedzenia Pomyśleć, że studiuję dziennie - co za durny wydział Przynajmniej mam zajęcia z uroczym panem psychologiem ;D Mrr
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-03-03 o 09:30 Powód: dopisek |
||||
|
|
|
#203 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej kochane chudzielce
Cytat:
chyba się zmobilizuję do biegania ale to od 15.03 bo jednak jeszcze ta pogoda nie jest taka ładna ( tia każda wymówka jest dobra )Cytat:
![]() Cytat:
fajne ciuchy do ćwiczenia to podstawa Cytat:
![]() powodzenia i czekam na relację Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
pamiętam jak mi szkoda było bo felgi fajne i opony nowe były
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz przygotowuje obiadek. dostalam dzis darmowe probki
|
|
|
|
#205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Muehehe, chyba jesteś mocno przywiązana do tego samochodu, skoro już po nocach się śni... )A ja właśnie zjadłam II śniadanko nadal czuję się śpiąca, bosz co za dzień ![]() Cóż to za darmowe próbki ? ![]() Wiecie co? Muszę iść na jakieś fajne zakupy. Tylko tak się składa, że nie mam czasu, a Tż gardzi zakupowym szaleństwem, czego zupełnie nie rozumiem Ehhhh...W tv leci jakiś program o modelkach, masakra - one to mają 'problemy' pffff...
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
dostalam dopiero probki ob i perfum lacoste ale nie pachnie powalajaco
|
|
|
|
#207 | |
|
Wtajemniczenie
|
co dobrego na obiadek? u mnie rybka pieczona jakie próbeczki? Cytat:
no właśnie oglądam ten program - beznadzieja
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A Lacoste! Jedne z moich ulubionych perfum! Różowe - touch of pink - są prześliczne Cytat:
póki co, mam 'szofera' Hmmm zdaje się, że nie będę nigdy kierowcą, chyba, że rajdowym
|
|
#209 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to mamy następce Kubicy ( czy jak tam go zwą) ![]() co do perfum to jeszcze nie znalazłam ideału
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
moj ideal to pur blanca z avonu kocham ja
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

buziaki i udanego wieczorku 
klask i:

Ale trzymam się dzielnie i na przemian jestem kusząca i udaję, że go w ogóle nie zauważam. Chyba połknął haczyk... 
Swoją drogą nieraz się zastanawiam dlaczego nie mogę być taką sobie szarą myszką, której ludzie by nie zauważali i nie zaczepiali na ulicach/w środkach komunikacji publicznej/itp. 

jakie zakupy, co kupiłaś 
Zwłaszcza, że mam rozszerzoną... Ale nie zamierzam zdawać z niej matury - co to to nie!

Cieszę się, że do nas dołączyłaś. Widać, że bardzo przykładasz się do zdrowego trybu życia, a ja jestem zdania, że odpowiednie przygotowanie do diety to połowa sukcesu. Znasz już zasady zdrowego żywienia więc teraz odchudzanie powinno pójść z górki
super, wróżę same sukcesy. I kto wie - może te Fakty to nie taki głupi pomysł
więc teraz raz, dwa, pełna mobilizacja i jeeedzieeemy
Przynajmniej mam zajęcia z uroczym panem psychologiem ;D Mrr
)