|
|
#181 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Hej Kochaniutkie
![]() Dzięki Kochane ![]() Cytat:
ale napisz jeszcze dokładnie z czego są - jakie to ciasto ? Bo tak jej a nie wiem co ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo ciekawa sukienkę miałaś - nigdy jeszcze nie widziałam sukienki z takimi wyraźnymi czerwonymi akcentami - pasuje ona do ciebie bardzo Cytat:
|
||||
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki ja spadam do domku zaraz
zajrzę poźniej |
|
|
|
#183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sukienka mojego pomysłu cieszę się że sie spodobała a czy oszołomiec to się okaże dzieki ![]() Cytat:
z Was tez super para a czy Ty aby na pewno mężatka żeby Ci tłumaczyć co się na łóżku robi? ![]() ja czarnulka? a z której strony?? kurcze a ja mam dziś samotny wieczór bo małżon pojechał na szkolenie za W-we i sie bede nudzić, hmmm może książkę poczytam? jak mi sie bedzie chcialo Malutka i Anusia_pieknusia dziekuje rowniez a sukienka taka bo w pierwszej wersji miała być cala czerwona/bordowa ale ani moja mam ani maz nie chcieli sie zgodzic, wiec to jest efekt kompromisu, a czerwony od zawsze jest moim ulubionym kolorem , ciesze sie ze sie spodobala
Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-03-31 o 20:45 |
||
|
|
|
#184 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
mniam mniam, pyszny był
![]() Cytat:
ty chyba rozczochrańca nie widziałaś Twój Mąż ma "zabójcze"spojrzenie na 2 fotce serio ![]() Cytat:
![]() ad2. hmmm... moja Teściowa to taka normalna, fajna kobietka, nosi proste, klasyczne ubrania, więc nie było tak źle, no i moja mama w wyborze mi trochę pomogła ![]() Cytat:
ewentualnie parę na n-k ![]() Cytat:
|
|
|
#185 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Brat potrzebuje trochę fotek i mnie poprosił ![]() Cytat:
A z takimi kierowcami to nie powiem co bym zrobiła
|
|
#186 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Oczywiście na zdjęcia czekamy z niecierpliwością. Ja bym z chęcia się poprzebierała w suknie slubne hmm ja swoja kupiłam z allegro od kobitki ze Szczecina więc w zasadzie tylko 2 przymierzałam i omineło mnie przymierzanie w salonach czego teraz bardzo żałuę. A ogladałam wogóle ten film z bradem Pittem ciekawy przypadek benjamina buttona kurcze fajny A brad boski nawet starszy:P |
||
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do mierzenia sukienek, cóż, ja kupowałam w salonie i zmierzyłam tylko 3 ![]() ale tak się kiedyś śmiałam z koleżanką- mężatką, że fajnie byłoby jeszcze poprzymierzać Zastanawiałyśmy czy nie pójść i nie poudawać że jeszcze przed ślubem
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
Matko pisze do Was od dwóch dni i napisac nie moge
Dobrze ze przynajmniej jestem na biezaco...Witam nowa wizazanke ![]() Anusia badz dobrej mysli - ![]() Gosiu rzeczywiscie pusto tu bez Ciebie wracaj do nas szybkoDagus chetnie zgarne kieszonke bo dawno nie robilam. Inne wizazanki takze chetnie by przygarnely Twoja małą Gratuluje mieszkania Jeszcze troche ibedziecie na swoim - pomysl sobie - sami bez tesciowej ![]() Lola do gina marsz! Moze Cie zmobilizujemy. Agunia ale macie pomysly Dzastus chce zobaczyc ta bombke Kasienka czasem mam wrazenie ze PMS mam caly miesiac mimo brania tabsow Chyba to zycie tak na mnie wplywa.... Aaaa wszystkie kiecuchy mi sie podobaja! Ta w grochy widzialam w Pretty GirlIzazusia jak tam Twoja chinszczyzna po POLSKU? Madziczek dla Ciebie rowniez ![]() Malutka zazdroszcze tych plot z kolezanka na miescie - nie pamietam kiedy mi sie to zdarzylo.... Czeko 21 jak zakupy? ![]() Uffff.... Teraz juz padam a w dodatku boli mnie brzuch Chyba od stresów... Pa dziubki ![]() P.S Widze na dole Izke i Lole
|
|
|
|
#189 | ||||
|
Zadomowienie
|
Siemanko Laseczki..
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale lańsko dostałam... już wstawiam fociak... 31032009(001)ff.jpg Cytat:
![]() No to gratulowac gratulować aguni i życzyć dalszych sukcesów.. A teraz skoro nadrobiłam zaległosci, to co?? ....to nalezy się ryżyk preparowany..o! <chrupańsko na całego> ![]() sofferko mnie widzisz?? Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-03-31 o 22:10 |
||||
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2- no ja nie wiem... jestem jednym chodzącym nerwem ![]() a kieca w grochy... właśnie stamtąd pochodzi 3- hehehehehhe jaki rym ![]() Nie stresuj się kochanie, buzi od nerwuska dla nerwuska Kotek- foteczki cuuuudne Daget- nie ma sprawunku Dżasti- cieszę się, że smakowało ![]() Aguniu- udanej sesyji kochanie... trza tylko kasiorkę na to zorganizowac ![]() Małżon siedzi w drugim pokoju... Chyba z fochem <?> Zezłościłam się na niego, bo <przy moim PMSie nie trudno o to> poprosiłam go żeby mi pomógł posprzątac a on sapał ![]() Więc strzeliłam focha i powiedziałam, żeby sobie swoją pomoc wsadził głeboko <oczywiście jak zobaczył że się męczę to mi pomógł- mimo iż wyrywałam mu to z rąk> no ale faktem jest, że się wkurzyłam... i się do niego nie odzywam... Sorewicz, że znowu truję... kurczaku coś mnie ostatnio wszystko przygnębia ![]() A jak już spojrzę w lustro i zobaczę te parę kilo, których mi znów przybyło to wyc mi się chce jak kojotowi do księżyca ![]() <I proszę mi tu nie pisac, że wyglądam super- bo ja widzę że nie!!!!> Nie gniewacie się , że Wam tak smęcę??
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
no jak się dwie wariatki spotkają to bywa
dziękować Cytat:
Ad.2 ja się nie gniewam, sama jestem w sumie w nastroju smęcącym... i też się dzisiaj z mężem troszkę pokłóciłam
|
|
#192 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiscie, że sie nie gniewamy....powinnaś lańsko dostać, że hej, za to, że tak nie ładnie piszesz o sobie... |
|
|
|
|
#193 |
|
Zadomowienie
|
Izka tez chce ryzyku
Ostatnio mi sie marzy taki ryzyk w rozpuszczonych krówkach.... ![]() Kasica Kozica faceci to tylko faceci, trzeba na nich wziąć dużą poprawkę.... Choć my tez czasem jestesmy wredziochami.... Kasiu wszystko jest w głowie. Czy musimy byc idealnie gładkie, jędrne, szczupłe itd? Widzisz sama sie nad tym obecnie zastanawiam zwlaszcza, ze ostatnio odbieglam od idealu we wszystkich kategoriach... Przynajmniej jak jestem dobrze ubrana o tym tak nie mysle, na Ciebie tez to powinno dzialać bo kreacje Twoje dobrze znam ![]() Leć do męża się poprzytulać, może materac przyda Wam się do godzenia ![]() Dobranoc |
|
|
|
#194 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() żeby ten nowy prawnik załatwił co i jak trzeba Cytat:
zazdraszczam ![]() Cytat:
proszę się nie smęcic wiosenka jest i trzeba się cieszyc Miłego wieczorku |
||||
|
|
|
#195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Za co niby mamy sie gniewać Kochanie? A komu jak nie nam, samym żonom doskonałym, możesz przelać żale na męża ?? |
|
|
|
|
#196 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
normalnie dziewczyny ale mi poslodzilyscie ze az sie zawstydzilam
![]() Dzasta moj malzon jest Twoim fanem za to zes mu takie porownanie walnela ![]() uuu alez mam buraki na polikach ![]() p.s. no i ciesze sie teraz jak szczerbaty na suchary za te mile slowa Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-03-31 o 22:45 Powód: bo zacieszam :D |
|
|
|
#198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zmykam spać już chyba powoli .... Buziaczki dla wszystkich nieśpiących jeszcze żonek
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
eee tam zaraz niemozliwa....zwykly, poczochrany Kocur (dachowiec rzecz jasna)
|
|
|
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#202 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za pozytywne załatwienie sprawy z tą babą i odszkodowaniem Cytat:
![]() ad. 2 gratuluję i zazdroszczę Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za ryż preparowany ![]() Cytat:
a co ja mam powiedzieć nóżki spuchnięte jak u prosiaczka proszę nie linczować, ja się cieszę bardzo z mojego kochanego brzusia i synka a Wężem się nie przejmuj, przejdzie Wam Cytat:
![]() to ja takich zachcianek nie mam ![]() Izuś ja oglądam, właśnie widzę extra taniec brzucha
Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-03-31 o 23:16 |
|||||||
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
ehh no to zostalam sama
![]() to ja lece, pedze bo mnie malzon nawoluje chyba bedziemy cosik ogladac ![]() dobrej nocki slodziaki moje kochane |
|
|
|
#204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Że niby niezgodnie z przepisami jem, czy za łapczywie? Czyżbyś podgladnęła jak rozrzuciłam?? ![]() A tez to widziałam... |
|
|
|
|
#205 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej z rana
![]() Cytat:
pięknie Cytat:
może dzisiaj wieczorem Cytat:
Kasica nie daj się no ale rozumiem, że czasami trzeba pomarudzić ![]() Cytat:
Cytat:
ja wiem jak wzmocnić męskie ego jest u Was słoneczko?? bo u mnie póki co nie ma ![]() miłego dnia
|
|
|
#206 | ||||
|
Zakorzenienie
|
O prosze Dzastinka juz od rana daje znak o sobie.
![]() Cytat:
. a teraz sie zajadamy paluchamy serowymi, super wynalazek choc niezbyt zdrowy ale co tam czasami mozna .Z tej drugiej ![]() Cytat:
ja tez bym chciala. No ale czekamy na cipelko i zaraz meza wcisne w slubny garniturek i zabiere braciszka swego osobistego aby nam zrobil mala sesyjke . Wszak nie fotograf z niego ale dryg do zdjec ma hehheCytat:
![]() Cytat:
A Ty przestan smecic ekstra laska z Ciebie. Widze ze to przesilenie wiosenne zle na was kobitki wplywa, ja jedynie mam problem z wstaniem z lozka, taka jakas zamotana jestem .Wiec Kasienko posmecic sobie mozesz ale spojrz w lustro i zobacz jaki tam LACHON sie do Ciebie usmiecha. Wdziej najlepsze ciuszki i czerwona bielizne i wtedy w ogole sam sex Kotek super wygladacie, promiennie i w ogole. |
||||
|
|
|
#207 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka z rańca
Cytat:
Cytat:
Buzi koteczku ... dzięki za słowa otuchy Cytat:
![]() Nie wiem czy musimy być takie idealne... myślę, że nie... Ja po prostu nigdy siebie nie zaakceptuje i to mnie wnerwia najbardziej!! Bo zajmuję sobie głowę takimi duperelami ![]() Buzi żaba i dzięki A materac się nie przydał Cytat:
Cytat:
<trochę dziwnie to zabrzmiało... dobrze, że nie "z moich uszu" Dzięki malutki słoniku Cytat:
2- oj powoli się daję... dobija mnie wszystko ostatnio , więc trochę jeszcze Wam popiszczę ale... danke kochanie 3- a słonko u mnie wylazło... pięęęękna pogoda dziś będzie ![]() Gosieńko nie pracuj tyle, bo Cię zjedzą motyle Agunia- co u Chińczykow? Dziołszki dzięki za zaproszenia na nk
|
|
#208 |
|
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...pa#post9511060
Hehe to dla tych co nie obejrzały moich fotek- no i na nk też jest kilka tu są takie jajcarskie ![]() Ja o Kasi nic nie mówię bo nie ma sensu-powiem że jest szczupła a ona i tak widzi wyimaginowane fałdy. Takie życie z tymi babami :P Poza tym mężowie są ostatnio niegrzeczni- my mieliśmy wczoraj razem sprzątać a ten Paskudnik zaciągnął mnie do łóżka-nie ,nie na to o czym myslicie :P Poprostu na spanko Obudziliśmy się o północy przesypiając wcześniej jakieś 5 godzin -dopada mnie przesilenie wiosenne tak coś czuję
|
#209 |
|
Rozeznanie
|
Witam środowo
![]() Słoneczko świeci wiosna chyba przyszła na całego A ja byłam dzisiaj po wydruk z mojego lady comp i kurcze powiem wam że jestem strasznie mile zaskoczona Robiła mi go babka która sama od 4 lat uzywa więc wie o co chodzi i dała mi kilka bardzo pomocnych wskazówek.A i wogóle powiedziała mi że zmieniają swoją stronę w necie i zapytali czy mogłabym opisać swoje doswiadczewnia z tym urządzonkiem które oni by zamieścili na stronie, powiedziałam że bardzo chetnie i jak cos będą potrzebować to ja tam jestem otwarta na propozycje. wiec wydruk już mam ale do gina ide planowo 21 bo niechce iść prywatnie kaski mało a pozatym niemam za bardzo czasu. Dzisiaj po pracy jadę do dziewczyn z mojego 2 k,ierunku bo mamy jakąś prezentacje niby przygotować na zajęcia na których ostatni raz byłam w styczniu podczas sesji.No więc roboty troszkę mam i jeszcze muszę zacząć pisać licencjat ale jakoś się zebrać nie mogę wmawiam sobie że jak magiosterka za mna to licencjat to mały pryszcz i szybko napiszę. Dobra idę troszkę popracować buziaki |
|
|
|
#210 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry,
ja dziś nie dotarłam do pracy Mój kręgosłup nie daje mi o sobie zapomnieć - boli mnie głowa i cała jestem jakaś "rozdrażniona". Chciałam nadrobić zaległości i delektować się Waszym towarzystwiem ale nie dam rady usiedzieć przy komputrze. Łyknęłam serie przeciwzapalno-bólową i mam nadzieję, że mi choć trochę przejdzie. Życzę wszystkim udanego, pogodnego dnia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

powodzenia i daj znac później jak się sprawy mają 
. Wedle zamowienia
ale napisz jeszcze dokładnie z czego są - jakie to ciasto 
zawsze uważałam, ze z moim tyłkiem wielkim nigdy takiego czegoś nie założę, a tu niespodzianka
aaa... i kupiłam dziś prezent teściowej (bluzkę), bo w święta ma urodziny 

sukienka mojego pomysłu cieszę się że sie spodobała
Ale czarnulka z ciebie

proszę się nie smęcic wiosenka jest i trzeba się cieszyc 

.
hand-made: urodzinowo na 40tkę