![]() |
#181 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Hej Kochaniutkie
![]() Dzięki Kochane ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Dziewuszki ja spadam do domku zaraz
![]() zajrzę poźniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzieki ![]() Cytat:
![]() ![]() a czy Ty aby na pewno mężatka żeby Ci tłumaczyć co się na łóżku robi? ![]() ja czarnulka? a z której strony?? ![]() kurcze a ja mam dziś samotny wieczór bo małżon pojechał na szkolenie za W-we i sie bede nudzić, hmmm może książkę poczytam? jak mi sie bedzie chcialo ![]() Malutka i Anusia_pieknusia dziekuje rowniez ![]() ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-03-31 o 19:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#184 | ||||
Wtajemniczenie
|
mniam mniam, pyszny był
![]() Cytat:
![]() ![]() Twój Mąż ma "zabójcze"spojrzenie na 2 fotce ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad2. hmmm... moja Teściowa to taka normalna, fajna kobietka, nosi proste, klasyczne ubrania, więc nie było tak źle, no i moja mama w wyborze mi trochę pomogła ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#185 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#186 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Oczywiście na zdjęcia czekamy z niecierpliwością. Ja bym z chęcia się poprzebierała w suknie slubne hmm ja swoja kupiłam z allegro od kobitki ze Szczecina więc w zasadzie tylko 2 przymierzałam i omineło mnie przymierzanie w salonach czego teraz bardzo żałuę. A ogladałam wogóle ten film z bradem Pittem ciekawy przypadek benjamina buttona kurcze fajny A brad boski nawet starszy:P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do mierzenia sukienek, cóż, ja kupowałam w salonie i zmierzyłam tylko 3 ![]() ale tak się kiedyś śmiałam z koleżanką- mężatką, że fajnie byłoby jeszcze poprzymierzać ![]() ![]()
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Matko pisze do Was od dwóch dni i napisac nie moge
![]() Witam nowa wizazanke ![]() Anusia badz dobrej mysli - ![]() Gosiu rzeczywiscie pusto tu bez Ciebie ![]() Dagus chetnie zgarne kieszonke bo dawno nie robilam. Inne wizazanki takze chetnie by przygarnely Twoja małą ![]() ![]() ![]() Lola do gina marsz! Moze Cie zmobilizujemy. Agunia ale macie pomysly ![]() Dzastus chce zobaczyc ta bombke Kasienka czasem mam wrazenie ze PMS mam caly miesiac mimo brania tabsow ![]() ![]() Izazusia jak tam Twoja chinszczyzna po POLSKU? ![]() Madziczek dla Ciebie rowniez ![]() Malutka zazdroszcze tych plot z kolezanka na miescie - nie pamietam kiedy mi sie to zdarzylo.... Czeko 21 jak zakupy? ![]() Uffff.... Teraz juz padam a w dodatku boli mnie brzuch ![]() Pa dziubki ![]() P.S Widze na dole Izke i Lole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | ||||
Zadomowienie
|
![]()
Siemanko Laseczki..
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale lańsko dostałam... już wstawiam fociak... ![]() 31032009(001)ff.jpg Cytat:
![]() No to gratulowac gratulować aguni i życzyć dalszych sukcesów.. ![]() A teraz skoro nadrobiłam zaległosci, to co?? ....to nalezy się ryżyk preparowany..o! <chrupańsko na całego> ![]() sofferko mnie widzisz?? Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-03-31 o 21:10 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2- no ja nie wiem... jestem jednym chodzącym nerwem ![]() ![]() ![]() a kieca w grochy... właśnie stamtąd pochodzi ![]() 3- hehehehehhe jaki rym ![]() Nie stresuj się kochanie, buzi od nerwuska dla nerwuska ![]() Kotek- foteczki cuuuudne ![]() ![]() Daget- nie ma sprawunku ![]() ![]() Dżasti- cieszę się, że smakowało ![]() ![]() Aguniu- udanej sesyji kochanie... ![]() ![]() ![]() Małżon siedzi w drugim pokoju... Chyba z fochem <?> Zezłościłam się na niego, bo <przy moim PMSie nie trudno o to> poprosiłam go żeby mi pomógł posprzątac a on sapał ![]() Więc strzeliłam focha i powiedziałam, żeby sobie swoją pomoc wsadził głeboko ![]() <oczywiście jak zobaczył że się męczę to mi pomógł- mimo iż wyrywałam mu to z rąk> no ale faktem jest, że się wkurzyłam... i się do niego nie odzywam... Sorewicz, że znowu truję... kurczaku coś mnie ostatnio wszystko przygnębia ![]() A jak już spojrzę w lustro i zobaczę te parę kilo, których mi znów przybyło to wyc mi się chce jak kojotowi do księżyca ![]() <I proszę mi tu nie pisac, że wyglądam super- bo ja widzę że nie!!!!> Nie gniewacie się , że Wam tak smęcę?? ![]()
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
no jak się dwie wariatki spotkają to bywa
![]() dziękować ![]() Cytat:
![]() Ad.2 ja się nie gniewam, sama jestem w sumie w nastroju smęcącym... i też się dzisiaj z mężem troszkę pokłóciłam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiscie, że sie nie gniewamy....powinnaś lańsko dostać, że hej, za to, że tak nie ładnie piszesz o sobie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
Izka tez chce ryzyku
![]() ![]() Kasica Kozica faceci to tylko faceci, trzeba na nich wziąć dużą poprawkę.... Choć my tez czasem jestesmy wredziochami.... Kasiu wszystko jest w głowie. Czy musimy byc idealnie gładkie, jędrne, szczupłe itd? Widzisz sama sie nad tym obecnie zastanawiam zwlaszcza, ze ostatnio odbieglam od idealu we wszystkich kategoriach... Przynajmniej jak jestem dobrze ubrana o tym tak nie mysle, na Ciebie tez to powinno dzialać bo kreacje Twoje dobrze znam ![]() Leć do męża się poprzytulać, może materac przyda Wam się do godzenia ![]() Dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Miłego wieczorku ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Za co niby mamy sie gniewać Kochanie? A komu jak nie nam, samym żonom doskonałym, możesz przelać żale na męża ?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
normalnie dziewczyny ale mi poslodzilyscie ze az sie zawstydzilam
![]() Dzasta moj malzon jest Twoim fanem za to zes mu takie porownanie walnela ![]() uuu alez mam buraki na polikach ![]() p.s. no i ciesze sie teraz jak szczerbaty na suchary za te mile slowa Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-03-31 o 21:45 Powód: bo zacieszam :D |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja zmykam spać już chyba powoli .... Buziaczki dla wszystkich nieśpiących jeszcze żonek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
eee tam zaraz niemozliwa....zwykly, poczochrany Kocur (dachowiec rzecz jasna)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 gratuluję i zazdroszczę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() za ryż preparowany ![]() Cytat:
![]() a co ja mam powiedzieć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() to ja takich zachcianek nie mam ![]() Izuś ja oglądam, właśnie widzę extra taniec brzucha ![]()
Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-03-31 o 22:16 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
ehh no to zostalam sama
![]() to ja lece, pedze bo mnie malzon nawoluje chyba bedziemy cosik ogladac ![]() ![]() dobrej nocki slodziaki moje kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tez to widziałam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hej z rana
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jest u Was słoneczko?? bo u mnie póki co nie ma ![]() miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#206 | ||||
Zakorzenienie
|
O prosze Dzastinka juz od rana daje znak o sobie.
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Z tej drugiej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A Ty przestan smecic ekstra laska z Ciebie. Widze ze to przesilenie wiosenne zle na was kobitki wplywa, ja jedynie mam problem z wstaniem z lozka, taka jakas zamotana jestem ![]() Wiec Kasienko posmecic sobie mozesz ale spojrz w lustro i zobacz jaki tam LACHON sie do Ciebie usmiecha. Wdziej najlepsze ciuszki i czerwona bielizne i wtedy w ogole sam sex Kotek super wygladacie, promiennie i w ogole. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#207 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hejka z rańca
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Buzi koteczku ... dzięki za słowa otuchy ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy musimy być takie idealne... myślę, że nie... Ja po prostu nigdy siebie nie zaakceptuje i to mnie wnerwia najbardziej!! Bo zajmuję sobie głowę takimi duperelami ![]() Buzi żaba i dzięki ![]() ![]() A materac się nie przydał ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki malutki słoniku ![]() ![]() Cytat:
![]() 2- oj powoli się daję... dobija mnie wszystko ostatnio ![]() ![]() ale... danke kochanie ![]() 3- a słonko u mnie wylazło... pięęęękna pogoda dziś będzie ![]() ![]() Gosieńko nie pracuj tyle, bo Cię zjedzą motyle ![]() Agunia- co u Chińczykow? ![]() Dziołszki dzięki za zaproszenia na nk ![]()
![]() |
#208 |
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...pa#post9511060
Hehe to dla tych co nie obejrzały moich fotek- no i na nk też jest kilka ![]() ![]() Ja o Kasi nic nie mówię bo nie ma sensu-powiem że jest szczupła a ona i tak widzi wyimaginowane fałdy. Takie życie z tymi babami :P Poza tym mężowie są ostatnio niegrzeczni- my mieliśmy wczoraj razem sprzątać a ten Paskudnik zaciągnął mnie do łóżka-nie ,nie na to o czym myslicie :P Poprostu na spanko ![]() ![]()
#209 |
Rozeznanie
|
Witam środowo
![]() Słoneczko świeci wiosna chyba przyszła na całego ![]() A ja byłam dzisiaj po wydruk z mojego lady comp i kurcze powiem wam że jestem strasznie mile zaskoczona ![]() A i wogóle powiedziała mi że zmieniają swoją stronę w necie i zapytali czy mogłabym opisać swoje doswiadczewnia z tym urządzonkiem które oni by zamieścili na stronie, powiedziałam że bardzo chetnie i jak cos będą potrzebować to ja tam jestem otwarta na propozycje. wiec wydruk już mam ale do gina ide planowo 21 bo niechce iść prywatnie kaski mało a pozatym niemam za bardzo czasu. Dzisiaj po pracy jadę do dziewczyn z mojego 2 k,ierunku bo mamy jakąś prezentacje niby przygotować na zajęcia ![]() No więc roboty troszkę mam i jeszcze muszę zacząć pisać licencjat ale jakoś się zebrać nie mogę wmawiam sobie że jak magiosterka za mna to licencjat to mały pryszcz i szybko napiszę. Dobra idę troszkę popracować buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry,
ja dziś nie dotarłam do pracy ![]() Mój kręgosłup nie daje mi o sobie zapomnieć - boli mnie głowa i cała jestem jakaś "rozdrażniona". Chciałam nadrobić zaległości i delektować się Waszym towarzystwiem ale nie dam rady usiedzieć przy komputrze. Łyknęłam serie przeciwzapalno-bólową i mam nadzieję, że mi choć trochę przejdzie. Życzę wszystkim udanego, pogodnego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.