Żony doskonałe PM2008 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-31, 19:31   #181
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Hej Kochaniutkie
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
powodzenia
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
no to powodzenia
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
powodzenia i daj znac później jak się sprawy mają
Dzięki Kochane Jeszcze wszystkiego nie pozalatwiałam ale jest bliżej niż dalej. Z tą umowa ustną, jeśli chodzi o tego głupiego babsztyla nie da za bardzo rady ale wyślemy jej na wezwanie do zapłaty na początek i zobaczymy. Ale pozałatwiałam trochę innych spraw m. in. znalazłam świetnego prawnika który wreszcie zajmie się odszkodowaniem jakie nam się należy jeszcze po śmierci mamy (nie wiem czy pisałam alę moją mamę zabił kierowca jak przechodziła po pasach ...) Poprzedni prawnik nas brzydko mówiąc - wydrutał i zbywał nas przez 3 lata. Już się martwiłam że sprawa uległa przedawnieniu ale da się jeszcze coś z tym zrobić
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Uwaga!!! Leci przesylka z kieszonkami z ciasta fracuskiego i szpinakiem . Wedle zamowienia
Kieszonki doleciały ale napisz jeszcze dokładnie z czego są - jakie to ciasto ? Bo tak jej a nie wiem co
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
zaszalałam dziś i kupiłam sobie kiecunie i to bombke zawsze uważałam, ze z moim tyłkiem wielkim nigdy takiego czegoś nie założę, a tu niespodzianka fakt faktem, że Małż mnie wysmiał i "wyzwał" od elfów dam jakieś foto, ale dopiero jak się gdzieś w niej wybiorę, bo tak na wieszaku nie ma efektu aaa... i kupiłam dziś prezent teściowej (bluzkę), bo w święta ma urodziny
Ja kcem zobaczyć sukienkę
Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
dla wszystkich chętnych i zainteresowanych nasze zdjęcia : http://picasaweb.google.com/mooonik81
Ślicznie Bardzo ciekawa sukienkę miałaś - nigdy jeszcze nie widziałam sukienki z takimi wyraźnymi czerwonymi akcentami - pasuje ona do ciebie bardzo
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
a to mala niespodziewanka dla grzecznych dziewczynek sesja pt "poczochrany Kociak z Malzem"
zd.1. bezoki Kocur
zd.2. baaardzo powazna para
zd.3. "na malysza"
To ja nie mogłam niby zobaczyć na zdjęcia Ale i tak popatrzyłam - słodko robaczki wyglądacie
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 19:36   #182
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dziewuszki ja spadam do domku zaraz
zajrzę poźniej
Stary 2009-03-31, 19:38   #183
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość

Co to za nieśmiała minka?
Bardzo ładne fotki, bardzo ciekawą sukienkę miałaś... straszliwie mi się podobasz w niej
Wogle to myślę, że do nas pasujesz... taka uśmiechnięta jesteś <oszołomiec jak my >
dziekuje sukienka mojego pomysłu cieszę się że sie spodobała a czy oszołomiec to się okaże

Cytat:
śliczne fotki i piękna z Was para
dzieki

Cytat:

mooonik witam serdecznie i zapraszam do dyskusji luknelam se na fotki...no cud miod i orzeszki...mniammmusna para
dziekuje z Was tez super para
Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość
a co wy na tym łużku robiliscie

a czy Ty aby na pewno mężatka żeby Ci tłumaczyć co się na łóżku robi?

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

Ale czarnulka z ciebie
ja czarnulka? a z której strony??

kurcze a ja mam dziś samotny wieczór bo małżon pojechał na szkolenie za W-we i sie bede nudzić, hmmm może książkę poczytam? jak mi sie bedzie chcialo

Malutka i Anusia_pieknusia dziekuje rowniez a sukienka taka bo w pierwszej wersji miała być cala czerwona/bordowa ale ani moja mam ani maz nie chcieli sie zgodzic, wiec to jest efekt kompromisu, a czerwony od zawsze jest moim ulubionym kolorem , ciesze sie ze sie spodobala

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2009-03-31 o 19:45
mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 19:45   #184
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Dżastuniu- placuszek dla Ciebie
mniam mniam, pyszny był

Cytat:
a to mala niespodziewanka dla grzecznych dziewczynek sesja pt "poczochrany Kociak z Malzem"
zd.1. bezoki Kocur
zd.3. "na malysza"
jaki poczochrany ty chyba rozczochrańca nie widziałaś
Twój Mąż ma "zabójcze"spojrzenie na 2 fotce normalnie jak Bruce Willis serio

Cytat:
A mojemu chrześniakowi Kacprowi (^ lat)kupilismy figurki Ben 10 to z takiej bajki bo bardzo je chciał
A Kubusiowi ( 2 lata) bluzę z kapturem, piżamkę i rajstopki no i jakies łakocie dokupimy ( rodzice prosili żeby zabawek nie kupować bo od reszty dostanie i poprosili o ciuszki)

O to pokazuj zdjęcia. Kurcze a ja dla teściowej nie odważyłabym sie kupić bluzki bo ona lubi takie dziwne i nie umiałabym wybrać
ad1. ta bajka to chyba niezły hicior, bo "moje" przedszkolaki ciągle opowiadają sobie tę bajkę
ad2. hmmm... moja Teściowa to taka normalna, fajna kobietka, nosi proste, klasyczne ubrania, więc nie było tak źle, no i moja mama w wyborze mi trochę pomogła

Cytat:
właśnie a gdzie ja moę zobaczyć ślubne fotki Kotka, Malutkiej, Dzasty,Czekoladek,Gosi, Kini,Izazusi???
moich to nigdzie ewentualnie parę na n-k

Cytat:
paulinaizabela moje (kilka) fotek ze slubu mam na naszej klasie wiec zapraszam...niestety nie mielismy jeszcze sesji bo zaraz po slubie wrocilismy do Anglii...no ale nic straconego, w sierpniu wracamy i fruuuu na sesyjjjee
zazdraszczam

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 20:01   #185
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

dla wszystkich chętnych i zainteresowanych nasze zdjęcia : http://picasaweb.google.com/mooonik81

miłego oglądania
super widzieć Wasze fotki Ze zdjęć wydajesz się bardzo radosną i ciepłą osobą, taka radość od Was bije

Cytat:

zd.1. bezoki Kocur
zd.3. "na malysza"
no kochana, prześliczne zdjęcia mam wrażenie, że rozkwitasz słonko. Zazdroszczę, bo jak patrzę na siebie w lustrze to mi się wydaje że tylko brzydnę

Cytat:
wrocilismy do Anglii...no ale nic straconego, w sierpniu wracamy i fruuuu na sesyjjjee
nooo to fajnie. A ja się nie chwaliłam, ale chyba w ten weekend będę robić za modelkę ślubną Brat potrzebuje trochę fotek i mnie poprosił

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Ale pozałatwiałam trochę innych spraw m. in. znalazłam świetnego prawnika który wreszcie zajmie się odszkodowaniem jakie nam się należy jeszcze po śmierci mamy (nie wiem czy pisałam alę moją mamę zabił kierowca jak przechodziła po pasach ...) Poprzedni prawnik nas brzydko mówiąc - wydrutał i zbywał nas przez 3 lata. Już się martwiłam że sprawa uległa przedawnieniu ale da się jeszcze coś z tym zrobić
Trzymam bardzo mocno A z takimi kierowcami to nie powiem co bym zrobiła

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 20:25   #186
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:

zd.1. bezoki Kocur
zd.3. "na malysza"
Super zdjęcia śliczna z was para kurcze ale ty jestes podobna do mojej kuzynki

Cytat:
nooo to fajnie. A ja się nie chwaliłam, ale chyba w ten weekend będę robić za modelkę ślubną Brat potrzebuje trochę fotek i mnie poprosił
hehe no no modelka a do czego twój brat potrzebuje tych zdjęć?? fotograf jakiś??
Oczywiście na zdjęcia czekamy z niecierpliwością.
Ja bym z chęcia się poprzebierała w suknie slubne hmm ja swoja kupiłam z allegro od kobitki ze Szczecina więc w zasadzie tylko 2 przymierzałam i omineło mnie przymierzanie w salonach czego teraz bardzo żałuę.

A ogladałam wogóle ten film z bradem Pittem ciekawy przypadek benjamina buttona kurcze fajny
A brad boski nawet starszy:P
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 20:28   #187
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
hehe no no modelka a do czego twój brat potrzebuje tych zdjęć?? fotograf jakiś??
Oczywiście na zdjęcia czekamy z niecierpliwością.
Ja bym z chęcia się poprzebierała w suknie slubne hmm ja swoja kupiłam z allegro od kobitki ze Szczecina więc w zasadzie tylko 2 przymierzałam i omineło mnie przymierzanie w salonach czego teraz bardzo żałuę.
a no fotograf
A co do mierzenia sukienek, cóż, ja kupowałam w salonie i zmierzyłam tylko 3
ale tak się kiedyś śmiałam z koleżanką- mężatką, że fajnie byłoby jeszcze poprzymierzać Zastanawiałyśmy czy nie pójść i nie poudawać że jeszcze przed ślubem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-31, 20:52   #188
soffera
Zadomowienie

Matko pisze do Was od dwóch dni i napisac nie moge Dobrze ze przynajmniej jestem na biezaco...
Witam nowa wizazanke

Anusia badz dobrej mysli -

Gosiu rzeczywiscie pusto tu bez Ciebie wracaj do nas szybko

Dagus chetnie zgarne kieszonke bo dawno nie robilam. Inne wizazanki takze chetnie by przygarnely Twoja małą Gratuluje mieszkania Jeszcze troche ibedziecie na swoim - pomysl sobie - sami bez tesciowej

Lola do gina marsz! Moze Cie zmobilizujemy.

Agunia ale macie pomysly

Dzastus chce zobaczyc ta bombke

Kasienka czasem mam wrazenie ze PMS mam caly miesiac mimo brania tabsow Chyba to zycie tak na mnie wplywa.... Aaaa wszystkie kiecuchy mi sie podobaja! Ta w grochy widzialam w Pretty Girl

Izazusia jak tam Twoja chinszczyzna po POLSKU?

Madziczek dla Ciebie rowniez

Malutka zazdroszcze tych plot z kolezanka na miescie - nie pamietam kiedy mi sie to zdarzylo....

Czeko 21 jak zakupy?

Uffff....
Teraz juz padam a w dodatku boli mnie brzuch Chyba od stresów...
Pa dziubki

P.S Widze na dole Izke i Lole
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 21:07   #189
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

Siemanko Laseczki.. <szepnęła cicho>
Cytat:
hejka hejka ktora tesknila za koteckiem
zd.1. bezoki Kocur
zd.3. "na malysza"
Osz Ty kociaku... <gwizdnęła z zachwytu>
Cytat:
Cześć
miłego oglądania
ooo mooonik jaka orginalna suknia... Łaniusie zdjecia...a co za tym idzie piękne wspomnienia...
Cytat:
no to musi ci się zachcieć my tu ciekawe jesteśmy
a szefowej to się należą baty za brak wyjaśnienia
Ała... <krzyknęła dostaja po pupie>
ale lańsko dostałam...
już wstawiam fociak... <myśli sobie, że już lańska nie bedzie ...uff>
31032009(001)ff.jpg
Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
Zareczyny--- rzeczywiscie fajne te nasze zareczyny kazda co innego i kazda ciekawie
pokaze Wam linka do strony <mam nadzieje ze nie bedzie to uznane za reklame, ale nie chce mi sie kopiowac i wklejac samego obrazka:
http://www.wec.com.pl/Pierscionki/Pi...J-Si-p905.html
dodam tylko ze to byl typ nr 1 na liscie moich pierscionkow ktore pokazywalam TZtowi przed...co sie pozniej okazalo pokazalam go juz po tym jak go zakupil
Śliczniusie to złocisko...
Cytat:
Ale znowu się pochwalę Kolejny klient pochwalił moje tłumaczenie
No to gratulowac gratulować aguni i życzyć dalszych sukcesów..

A teraz skoro nadrobiłam zaległosci, to co?? ....to nalezy się ryżyk preparowany..o! <chrupańsko na całego>

sofferko mnie widzisz??

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-03-31 o 21:10
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 21:07   #190
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość

Kasienka czasem mam wrazenie ze PMS mam caly miesiac mimo brania tabsow Chyba to zycie tak na mnie wplywa.... Aaaa wszystkie kiecuchy mi sie podobaja! Ta w grochy widzialam w Pretty Girl

P.S Widze na dole Izke i Lole
1- ja teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeż
2- no ja nie wiem... jestem jednym chodzącym nerwem
a kieca w grochy... właśnie stamtąd pochodzi
3- hehehehehhe jaki rym

Nie stresuj się kochanie, buzi od nerwuska dla nerwuska

Kotek- foteczki cuuuudne ja też uważam, że kwitniesz
Daget- nie ma sprawunku zamawiasz coś? jak się zdecydujesz to daj cynka
Dżasti- cieszę się, że smakowało pokazuj bombę, bo ja uwielbiaaaam takie kroje
Aguniu- udanej sesyji kochanie... ja też mam nadzieję, ze będę miała jeszcze sesję trza tylko kasiorkę na to zorganizowac

Małżon siedzi w drugim pokoju... Chyba z fochem <?>
Zezłościłam się na niego, bo <przy moim PMSie nie trudno o to> poprosiłam go żeby mi pomógł posprzątac a on sapał
Więc strzeliłam focha i powiedziałam, żeby sobie swoją pomoc wsadził głeboko i sama targałam materac od łóżka.
<oczywiście jak zobaczył że się męczę to mi pomógł- mimo iż wyrywałam mu to z rąk>
no ale faktem jest, że się wkurzyłam... i się do niego nie odzywam...

Sorewicz, że znowu truję... kurczaku coś mnie ostatnio wszystko przygnębia
A jak już spojrzę w lustro i zobaczę te parę kilo, których mi znów przybyło to wyc mi się chce jak kojotowi do księżyca
<I proszę mi tu nie pisac, że wyglądam super- bo ja widzę że nie!!!!>
Nie gniewacie się , że Wam tak smęcę??

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 21:14   #191
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Agunia ale macie pomysly
no jak się dwie wariatki spotkają to bywa

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
S

No to gratulowac gratulować aguni i życzyć dalszych sukcesów..

dziękować

Cytat:
Aguniu- udanej sesyji kochanie... ja też mam nadzieję, ze będę miała jeszcze sesję trza tylko kasiorkę na to zorganizowac

Ad.1 Dziękuję
Ad.2 ja się nie gniewam, sama jestem w sumie w nastroju smęcącym... i też się dzisiaj z mężem troszkę pokłóciłam

Stary 2009-03-31, 21:20   #192
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Zezłościłam się na niego, bo <przy moim PMSie nie trudno o to> poprosiłam go żeby mi pomógł posprzątac a on sapał
Więc strzeliłam focha i powiedziałam, żeby sobie swoją pomoc wsadził głeboko i sama targałam materac od łóżka.
<oczywiście jak zobaczył że się męczę to mi pomógł- mimo iż wyrywałam mu to z rąk>

A jak już spojrzę w lustro i zobaczę te parę kilo, których mi znów przybyło to wyc mi się chce jak kojotowi do księżyca
O rany myszeczko....jak ja zobaczyłam, że to Ty napisałaś, to mnie szok ogarnął... (czytałam wiadomośc od dołu-nie śmiac się, bo ja mam tak ustawienia) Ty taka piękna i zgrabna kobietka...?! I gdyby tak nie było, to nie pisałabym wcale, żeby Cię nie urazić...ale tak sie składa, ze oglądam Twoje fociaki...
Oczywiscie, że sie nie gniewamy....powinnaś lańsko dostać, że hej, za to, że tak nie ładnie piszesz o sobie...
Stary 2009-03-31, 21:26   #193
soffera
Zadomowienie

Izka tez chce ryzyku Ostatnio mi sie marzy taki ryzyk w rozpuszczonych krówkach....

Kasica Kozica faceci to tylko faceci, trzeba na nich wziąć dużą poprawkę.... Choć my tez czasem jestesmy wredziochami....
Kasiu wszystko jest w głowie. Czy musimy byc idealnie gładkie, jędrne, szczupłe itd? Widzisz sama sie nad tym obecnie zastanawiam zwlaszcza, ze ostatnio odbieglam od idealu we wszystkich kategoriach... Przynajmniej jak jestem dobrze ubrana o tym tak nie mysle, na Ciebie tez to powinno dzialać bo kreacje Twoje dobrze znam
Leć do męża się poprzytulać, może materac przyda Wam się do godzenia

Dobranoc
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 21:37   #194
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:

Paulinko

moje zdjęcia możesz zobaczyć na naszej klasie http://nasza-klasa.pl/profile/2619442/gallery
śliczne fotki, pięknie wyglądaliście

Cytat:
Dzięki Kochane Jeszcze wszystkiego nie pozalatwiałam ale jest bliżej niż dalej. Z tą umowa ustną, jeśli chodzi o tego głupiego babsztyla nie da za bardzo rady ale wyślemy jej na wezwanie do zapłaty na początek i zobaczymy. Ale pozałatwiałam trochę innych spraw m. in. znalazłam świetnego prawnika który wreszcie zajmie się odszkodowaniem jakie nam się należy jeszcze po śmierci mamy (nie wiem czy pisałam alę moją mamę zabił kierowca jak przechodziła po pasach ...) Poprzedni prawnik nas brzydko mówiąc - wydrutał i zbywał nas przez 3 lata. Już się martwiłam że sprawa uległa przedawnieniu ale da się jeszcze coś z tym zrobić
takich kierowców
żeby ten nowy prawnik załatwił co i jak trzeba

Cytat:

ale super też bym sobie popozowała zazdraszczam

Cytat:

oj nerwusku proszę się nie smęcic wiosenka jest i trzeba się cieszyc laseczka

Miłego wieczorku
Stary 2009-03-31, 21:37   #195
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzymam bardzo mocno A z takimi kierowcami to nie powiem co bym zrobiła
Dzięki Aguś
Cytat:
Anusia badz dobrej mysli -

Cytat:
.
Za co niby mamy sie gniewać Kochanie? A komu jak nie nam, samym żonom doskonałym, możesz przelać żale na męża ??
Stary 2009-03-31, 21:38   #196
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Izka tez chce ryzyku Ostatnio mi sie marzy taki ryzyk w rozpuszczonych krówkach....
Ale mi ochoty narobiłas na tą krówencję.....
Stary 2009-03-31, 21:43   #197
kotekk81
Zakorzenienie

normalnie dziewczyny ale mi poslodzilyscie ze az sie zawstydzilam

Dzasta moj malzon jest Twoim fanem za to zes mu takie porownanie walnela

uuu alez mam buraki na polikach

p.s. no i ciesze sie teraz jak szczerbaty na suchary za te mile slowa

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2009-03-31 o 21:45 Powód: bo zacieszam :D
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 21:54   #198
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
takich kierowców
żeby ten nowy prawnik załatwił co i jak trzeba
Dzięki Skarbie

Ja zmykam spać już chyba powoli .... Buziaczki dla wszystkich nieśpiących jeszcze żonek
Stary 2009-03-31, 21:56   #199
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
normalnie dziewczyny ale mi poslodzilyscie ze az sie zawstydzilam

uuu alez mam buraki na polikach

bo zaciszam...niemoż liwa jesteś!
Stary 2009-03-31, 22:00   #200
kotekk81
Zakorzenienie

eee tam zaraz niemozliwa....zwykly, poczochrany Kocur (dachowiec rzecz jasna)

Stary 2009-03-31, 22:08   #201
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
eee tam zaraz niemozliwa....zwykly, poczochrany Kocur (dachowiec rzecz jasna)
O! Ta! ...rzecz jasna&middot;&middot;:hah aha:
Ogląda ktoś Kube W.?
Stary 2009-03-31, 22:15   #202
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
to trzymam za pozytywne załatwienie sprawy z tą babą i odszkodowaniem

Cytat:
Zazdroszczę, bo jak patrzę na siebie w lustrze to mi się wydaje że tylko brzydnę

ad. 1 Aga!!! gdzie Ty brzydniesz
ad. 2 gratuluję i zazdroszczę

Cytat:
A co do mierzenia sukienek, cóż, ja kupowałam w salonie i zmierzyłam tylko 3
ale tak się kiedyś śmiałam z koleżanką- mężatką, że fajnie byłoby jeszcze poprzymierzać Zastanawiałyśmy czy nie pójść i nie poudawać że jeszcze przed ślubem
kiedyś chciałyśmy tak zrobić z koleżanką, ale teraz jak wyglądam jak taki mały słonik to dziwnie by wyglądało

Cytat:
Malutka zazdroszcze tych plot z kolezanka na miescie - nie pamietam kiedy mi sie to zdarzylo....
nie licząc tego spotkania to jak w czasie ciąży widziałam się z jakąś koleżanką może z 5 razy to dobrze

Cytat:
Ała... <krzyknęła dostaja po pupie>
ale lańsko dostałam...
już wstawiam fociak... <myśli sobie, że już lańska nie bedzie ...uff>

A teraz skoro nadrobiłam zaległosci, to co?? ....to nalezy się ryżyk preparowany..o! <chrupańsko na całego>
a wiesz za co lańsko teraz dostaniesz
za ryż preparowany

Cytat:
Kaśka!!! Ty dostaniesz mocniej niż Aga
a co ja mam powiedzieć nóżki spuchnięte jak u prosiaczka proszę nie linczować, ja się cieszę bardzo z mojego kochanego brzusia i synka tylko powoli dopadają mnie złe uroki trzeciego trymestru + hormonki. Masz kobieto klasę, gust, umiesz się ze smakiem ubrać i dodatki dobrać, no i figurę masz niezłą gdzie Ty widzisz jakieś dodatkowe kg a Wężem się nie przejmuj, przejdzie Wam

Cytat:
a cóż Ty takie wariacje ciążowe robisz
to ja takich zachcianek nie mam

Izuś
ja oglądam, właśnie widzę extra taniec brzucha

Edytowane przez malutka_24
Czas edycji: 2009-03-31 o 22:16
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 22:17   #203
kotekk81
Zakorzenienie

ehh no to zostalam sama

to ja lece, pedze bo mnie malzon nawoluje chyba bedziemy cosik ogladac

dobrej nocki slodziaki moje kochane

Stary 2009-03-31, 22:27   #204
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
a wiesz za co lańsko teraz dostaniesz
za ryż preparowany
Izuś
ja oglądam, właśnie widzę extra taniec brzucha
Ojej a dlaczemu ja dostaję własnie po dupeczce? Że niby niezgodnie z przepisami jem, czy za łapczywie? Czyżbyś podgladnęła jak rozrzuciłam??

A tez to widziałam...
Stary 2009-04-01, 06:38   #205
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej z rana

Cytat:
jak ja uwielbiam oglądać zdjęcia ślubne pięknie a suknia cudooooo

Cytat:
O to pokazuj zdjęcia.
Cytat:
HejJa kcem zobaczyć sukienkę
Cytat:
Cytat:
Dżasti- cieszę się, że smakowało pokazuj bombę, bo ja uwielbiaaaam takie kroje
widzę, że jednak będę musiała wcześniej fotę cyknąć, skoro Wy takie "napalone" może dzisiaj wieczorem

Cytat:

ooooo... widzę, że PMS na całego Kasica nie daj się My tu nie ględzimy jakiś głupot, my Cię chwalimy, boś Ty PIĘKNA KOBIETA no ale rozumiem, że czasami trzeba pomarudzić

Cytat:
ale super

Cytat:
hihi... ja wiem jak wzmocnić męskie ego

jest u Was słoneczko?? bo u mnie póki co nie ma

miłego dnia

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 07:36   #206
daget
Zakorzenienie

GG do daget

O prosze Dzastinka juz od rana daje znak o sobie.
Cytat:

Kieszonki doleciały ale napisz jeszcze dokładnie z czego są - jakie to ciasto ? Bo tak jej a nie wiem co
No kieszonki sa z ciasta francuskiego zakupionego w Bierdonce . a teraz sie zajadamy paluchamy serowymi, super wynalazek choc niezbyt zdrowy ale co tam czasami mozna .

Cytat:
ja czarnulka? a z której strony??
Z tej drugiej . A kompromis wazna rzecz dlatego gratuluje i kompromisu i spelnienia marzenia o czerwonej sukience

Cytat:
ja tez bym chciala. No ale czekamy na cipelko i zaraz meza wcisne w slubny garniturek i zabiere braciszka swego osobistego aby nam zrobil mala sesyjke . Wszak nie fotograf z niego ale dryg do zdjec ma hehhe

Cytat:
Dagus chetnie zgarne kieszonke bo dawno nie robilam. Inne wizazanki takze chetnie by przygarnely Twoja małą Gratuluje mieszkania Jeszcze troche ibedziecie na swoim - pomysl sobie - sami bez tesciowej
Tak i to ostatnie jest najwazniejsze
Cytat:
Daget- nie ma sprawunku zamawiasz coś? jak się zdecydujesz to daj cynka

Musze wyczuc czy te kwiatki sie memu mezowi spodobaja bo on wybredne stworzenie.
A Ty przestan smecic ekstra laska z Ciebie. Widze ze to przesilenie wiosenne zle na was kobitki wplywa, ja jedynie mam problem z wstaniem z lozka, taka jakas zamotana jestem .
Wiec Kasienko posmecic sobie mozesz ale spojrz w lustro i zobacz jaki tam LACHON sie do Ciebie usmiecha. Wdziej najlepsze ciuszki i czerwona bielizne i wtedy w ogole sam sex

Kotek super wygladacie, promiennie i w ogole.
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 07:36   #207
kasienka1985
Zakorzenienie

Hejka z rańca
Cytat:
Ad.1 Dziękuję
Ad.2 ja się nie gniewam, sama jestem w sumie w nastroju smęcącym... i też się dzisiaj z mężem troszkę pokłóciłam
no to mamy podobny problem
Cytat:
O rany myszeczko....jak ja zobaczyłam, że to Ty napisałaś, to mnie szok ogarnął... (czytałam wiadomośc od dołu-nie śmiac się, bo ja mam tak ustawienia)
Przepraszam... nie mogłam.... <>
Buzi koteczku ... dzięki za słowa otuchy i cieszę się że często na mnie patrzysz
Cytat:
Kasica Kozica faceci to tylko faceci, trzeba na nich wziąć dużą poprawkę.... Choć my tez czasem jestesmy wredziochami....
Kasiu wszystko jest w głowie. Czy musimy byc idealnie gładkie, jędrne, szczupłe itd? Widzisz sama sie nad tym obecnie zastanawiam zwlaszcza, ze ostatnio odbieglam od idealu we wszystkich kategoriach... Przynajmniej jak jestem dobrze ubrana o tym tak nie mysle, na Ciebie tez to powinno dzialać bo kreacje Twoje dobrze znam
Leć do męża się poprzytulać, może materac przyda Wam się do godzenia
Ja jestem znacznie częściej wredziochą
Nie wiem czy musimy być takie idealne... myślę, że nie...
Ja po prostu nigdy siebie nie zaakceptuje i to mnie wnerwia najbardziej!! Bo zajmuję sobie głowę takimi duperelami
Buzi żaba i dzięki <Tyyyyyy, Tyyyyy odbiegasz od ideału- Ty to dopiero śliczny dziubasek jesteś >
A materac się nie przydał foch na całego
Cytat:
sama prawda szczerbatku
Cytat:
Kaśka!!! Ty dostaniesz mocniej niż Aga
a co ja mam powiedzieć nóżki spuchnięte jak u prosiaczka proszę nie linczować, ja się cieszę bardzo z mojego kochanego brzusia i synka tylko powoli dopadają mnie złe uroki trzeciego trymestru + hormonki. Masz kobieto klasę, gust, umiesz się ze smakiem ubrać i dodatki dobrać, no i figurę masz niezłą gdzie Ty widzisz jakieś dodatkowe kg a Wężem się nie przejmuj, przejdzie Wam
mrrrrrrrrrrr... słodki nektar dla moich uszu <trochę dziwnie to zabrzmiało... dobrze, że nie "z moich uszu" >
Dzięki malutki słoniku <jesteś w ciąży kochanie- tutaj nie da się zapanować nad figurą >
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
widzę, że jednak będę musiała wcześniej fotę cyknąć, skoro Wy takie "napalone" może dzisiaj wieczorem

ooooo... widzę, że PMS na całego Kasica nie daj się My tu nie ględzimy jakiś głupot, my Cię chwalimy, boś Ty PIĘKNA KOBIETA no ale rozumiem, że czasami trzeba pomarudzić
1- ano... czekam
2- oj powoli się daję... dobija mnie wszystko ostatnio , więc trochę jeszcze Wam popiszczę
ale... danke kochanie
3- a słonko u mnie wylazło... pięęęękna pogoda dziś będzie a wczoraj to wogle- można było się opalać

Gosieńko nie pracuj tyle, bo Cię zjedzą motyle
Agunia- co u Chińczykow?
Dziołszki dzięki za zaproszenia na nk

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 07:52   #208
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...pa#post9511060
Hehe to dla tych co nie obejrzały moich fotek- no i na nk też jest kilka tu są takie jajcarskie

Ja o Kasi nic nie mówię bo nie ma sensu-powiem że jest szczupła a ona i tak widzi wyimaginowane fałdy. Takie życie z tymi babami :P
Poza tym mężowie są ostatnio niegrzeczni- my mieliśmy wczoraj razem sprzątać a ten Paskudnik zaciągnął mnie do łóżka-nie ,nie na to o czym myslicie :P Poprostu na spanko Obudziliśmy się o północy przesypiając wcześniej jakieś 5 godzin -dopada mnie przesilenie wiosenne tak coś czuję
Stary 2009-04-01, 08:23   #209
LOLA7
Rozeznanie

Witam środowo
Słoneczko świeci wiosna chyba przyszła na całego

A ja byłam dzisiaj po wydruk z mojego lady comp i kurcze powiem wam że jestem strasznie mile zaskoczona Robiła mi go babka która sama od 4 lat uzywa więc wie o co chodzi i dała mi kilka bardzo pomocnych wskazówek.
A i wogóle powiedziała mi że zmieniają swoją stronę w necie i zapytali czy mogłabym opisać swoje doswiadczewnia z tym urządzonkiem które oni by zamieścili na stronie, powiedziałam że bardzo chetnie i jak cos będą potrzebować to ja tam jestem otwarta na propozycje.

wiec wydruk już mam ale do gina ide planowo 21 bo niechce iść prywatnie kaski mało a pozatym niemam za bardzo czasu.
Dzisiaj po pracy jadę do dziewczyn z mojego 2 k,ierunku bo mamy jakąś prezentacje niby przygotować na zajęcia na których ostatni raz byłam w styczniu podczas sesji.

No więc roboty troszkę mam i jeszcze muszę zacząć pisać licencjat ale jakoś się zebrać nie mogę wmawiam sobie że jak magiosterka za mna to licencjat to mały pryszcz i szybko napiszę.

Dobra idę troszkę popracować buziaki
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 08:55   #210
madziczek
Zadomowienie

Dzień dobry,
ja dziś nie dotarłam do pracy
Mój kręgosłup nie daje mi o sobie zapomnieć - boli mnie głowa i cała jestem jakaś "rozdrażniona". Chciałam nadrobić zaległości i delektować się Waszym towarzystwiem ale nie dam rady usiedzieć przy komputrze.
Łyknęłam serie przeciwzapalno-bólową i mam nadzieję, że mi choć trochę przejdzie.

Życzę wszystkim udanego, pogodnego dnia
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości