Żony doskonałe PM2008 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-31, 07:41   #151
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia
Dot.: Żony doskonałe PM2008

Dzien dobry dziewoje
U mnie dziś sprzątania part 2 Wczoraj za to mąż zrobił mi super masaż plecków-taki mocny aż bolało ale dziś czuję się jakby ktoś zdjął mi z barków wielki ciężar
Stary 2009-03-31, 08:19   #152
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki ale piękna pogoda dzisiaj Ale mnie przesilenie wiosenne nadal męczy i dzisiaj wyglądam tak:

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Witam wszystkie żonki doskonałe po wywołaniu przez Daget ujawniam się i mam nadzieje, że mnie przyjmiecie?
Nasz ślub był 25.10.08 i oczywiście był to najwspanialszy dzień w naszym życiu
Witamy ślicznie

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 08:30   #153
LOLA7
Rozeznanie

Witam doskonałe żoneczki wczoraj się nie odzywałam bo przechodziłam męki ale wreszcie dostałam popołudniu w pracy @ w 47 dc. Co do pytań to jest mój 4 cykl po dostawieniu i wcześniejsze były i tak długie bo ok 40 dni. No ale na szczęście dostałam, tylko tak mnie brzuch wczoraj bolał, że żdne tabletki nie pomagały strasznie się czułam.
A dziaisj jadę po pracy na zakupy muszę kupić prezenty dla naszych chrześniaków.

No i zabieram się do pracy.
buziaki wtorkowe
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 08:39   #154
kina2807
Zakorzenienie

Cześć Kochane
ale ostatnio szalejecie z pisaniem, a ja nie mam kiedy nadrobić

ja wczoraj czułam się kiepsko, ale dziś już jest niebo lepiej, tylko @ przylazła, ale co tam, słoneczko świeci za oknem to i samopoczucie lepsze

miłego dnia

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 08:54   #155
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość
Witam doskonałe żoneczki wczoraj się nie odzywałam bo przechodziłam męki ale wreszcie dostałam popołudniu w pracy @ w 47 dc. Co do pytań to jest mój 4 cykl po dostawieniu i wcześniejsze były i tak długie bo ok 40 dni. No ale na szczęście dostałam, tylko tak mnie brzuch wczoraj bolał, że żdne tabletki nie pomagały strasznie się czułam.
A dziaisj jadę po pracy na zakupy muszę kupić prezenty dla naszych chrześniaków.

buziaki wtorkowe
noto dobrze że się w końcu pojawiła. Ale ten cykl to faktycznie jakiś straaaasznie długi

Stary 2009-03-31, 09:04   #156
kasienka1985
Zakorzenienie

Witanko
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
O widzisz, 15 zl to jak za darmo... Nastepnym razem o mnie pomysl . A kolorowe spinki na all znalazlam z przesylko po 32 zl, wiec na takich targach to sie oplaca takie cudenka nabyc. Uiwlbiam takie nieszablonowe cudenka....

A jak juz bedziesz w zasiegu reki Kasienkowej szkatulki to wiesz...
Dzieki. Coraz bardziej wierze ze stres na organizm kobiety dziala wyniszczajaco.
Być może dziś uda mi się znaleźć dla Ciebie te spinki na allegro
O ile dobrze słyszałam... w czerwcu ma być następna giełda.

Hmm.... tak czułam że szykujecie zamach...
i dziś ubrałam granatowe świecidło
Cytat:
Witam wszystkie żonki doskonałe po wywołaniu przez Daget ujawniam się i mam nadzieje, że mnie przyjmiecie?
witanko szpiegu
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Cześć Kochane
ale ostatnio szalejecie z pisaniem, a ja nie mam kiedy nadrobić

ja wczoraj czułam się kiepsko, ale dziś już jest niebo lepiej, tylko @ przylazła, ale co tam, słoneczko świeci za oknem to i samopoczucie lepsze

miłego dnia
Buzi kotuś
Brakuje mi tutaj Ciebie
W sumie nawet nie wiemy co tam u Ciebie słychać
Proszę się poprawić i pisać więcej

Myszki zapomniałam Wam wczoraj napisać, że macie gorące całuski od naszej Liluśki <co niniejszym czynię>
Jest z nią coraz lepiej jeśli chodzi o samopoczucie... ale jeszcze troche nas nie będzie odwiedzała...

Lecę na 2 śniadanko bom zgłodła

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 09:29   #157
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Witam w ten pięny słoneczny dzień
Cytat:
A gdzie wszystkie poranne ptaszki? Dziwne ze jeszcze nikogo tu nie bylo... zaprszam na kawke i szpinakowo-serowe kieszonki
Ja chcem takie pyszności

Lecę bo mamy spotkanie z prawnikiem, księgową i jeszcze wiele innych spraw (większości związanych z naszą pier***** klientką )
Miłego dzionka Kochane
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-31, 09:29   #158
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość

Lecę bo mamy spotkanie z prawnikiem, księgową i jeszcze wiele innych spraw (większości związanych z naszą pier***** klientką )
Miłego dzionka Kochane
no to powodzenia

Stary 2009-03-31, 09:32   #159
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Kurcze nie wiem co jest z tym gifem...ale u mnie go nie widać...
ja tez nic nie widze

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Hej laseczki, witam się wieczorowo

Coś mnie chyba przesilenie wiosenne dopadło, bo jakoś w ogóle nie mam weny do pisania na wizażu...

Ale znowu się pochwalę Kolejny klient pochwalił moje tłumaczenie
o to super!!! gratulacje

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Dzien dobry dziewoje
U mnie dziś sprzątania part 2 Wczoraj za to mąż zrobił mi super masaż plecków-taki mocny aż bolało ale dziś czuję się jakby ktoś zdjął mi z barków wielki ciężar
ja juz sprzatanie mam za soba-wczoraj skonczylam

Cytat:

buziaki wtorkowe
to dobrze ze wreszcie przyszla @ jedna!!! a cykl rzeczywiscie jakis dluzszy niz ostatnie......
ja mialam jeszcze ten problem ze mi wode zatrzymywalo jak dlugo nie mialam okresu i mialam wahania wagi nawet 3 kg!! a jak dostalam @ to nastepnego dnia wszystko schodzilo ze mnie....

teraz jak jestem w ciazy tez mam chyba wode zatrzymana, bo mam jakies takie galaretowate rece......i duzo przytylam...

my dzisiaj z tż jedziemy wydac troche kasy.....musimy kupic rzeczy potrzebne do remontu wiec jakies 2 tysiaki pękną

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 10:34   #160
malutka_24
Wtajemniczenie

Siemka
Niedługo spadam do mamy, a potem umówiłam się z koleżanką na mieście na ploty. No w końcu wyjdę do ludzi

Cytat:
ad. 1 w końcu wredna @ przyszła
ad. 2 to potem się pochwal co im kupiłaś

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
ale co tam, słoneczko świeci za oknem to i samopoczucie lepsze
oj potwierdzam, że mamy w Szczecinie ładną pogodę

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Myszki zapomniałam Wam wczoraj napisać, że macie gorące całuski od naszej Liluśki <co niniejszym czynię>
Jest z nią coraz lepiej jeśli chodzi o samopoczucie... ale jeszcze troche nas nie będzie odwiedzała...
przekaż jej buziaczki ode mnie

Cytat:
Miłego dzionka Kochane
powodzenia

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
teraz jak jestem w ciazy tez mam chyba wode zatrzymana, bo mam jakies takie galaretowate rece......i duzo przytylam...
ja też dużo już przytyłam, ale jeszcze niecałe 2 miesiące ręce też są spuchnięte, ale obrączkę jeszcze noszę a nóżki od kolan w dół spuchnięte, kostek już nie pamiętam
Stary 2009-03-31, 10:40   #161
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

ja też dużo już przytyłam, ale jeszcze niecałe 2 miesiące ręce też są spuchnięte, ale obrączkę jeszcze noszę a nóżki od kolan w dół spuchnięte, kostek już nie pamiętam
jedynie pocieszajace jest to ze jesli to woda to szybciej zejdzie niz tluszczyk!!!

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-31, 12:19   #162
madziczek
Zadomowienie

Ja tylko na chwilkę żeby się przywitać:

Dzień dobry dla wszystkich i każdej z osobna
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 12:26   #163
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam żoneczki w ten piękny wiosenny dzionek ach jak pięknie dzisiaj słoneczko swieci nam od rana i zaraz koleżanka wpadnie ze swoim synkiem 4 miesi ęcznym na kawunie i usiądziemy sobie w ogródku super

Cytat:
witamy jakieś zdjątka ślubne mile widziane

Cytat:
Dzien dobry dziewoje
kurde a ten mój mąż to mnie nie chce masowac leń jeden ale Ci dobrze

Cytat:
A gdzie wszystkie poranne ptaszki? Dziwne ze jeszcze nikogo tu nie bylo... zaprszam na kawke i szpinakowo-serowe kieszonki
to ja z chęcią te kieszonki spróbuję a kawunię trochę później

Cytat:

buziaki wtorkowe
to dobrze, że wkońcu przyszła @, ale strasznie długie masz te cykle
pochwal się prezentami dla chrześniaków później...

Cytat:
Witam w ten pięny słoneczny dzień

Miłego dzionka Kochane
powodzenia i daj znac później jak się sprawy mają

Cytat:

my dzisiaj z tż jedziemy wydac troche kasy.....musimy kupic rzeczy potrzebne do remontu wiec jakies 2 tysiaki pękną
to udanych zakupków
zobaczycie dziewczynki jak szybko wrócicie do formy po porodzie

Miłego dzionka żoncie i do później
Stary 2009-03-31, 13:22   #164
mooonik
Zakorzenienie

witam żoneczki popołudniowo, dziękuje za przyjęcie a nad zdjęciami pracuje , żeby Wam coś pokazać
u mnie niestety słońce tylko czasami zza chmur sie wychyli ale za to ciepło jest i chyba się wybiorę na jakis spacerek.
Lola wspólczuje takich długich cykli
Izazusia fajnego masz męża , ja uwielbiam masaże i na szczęście mój mężulek czasami sam z siebie weźmie się i wymasuje mi plecki
miłego dzionka życze !
mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 13:34   #165
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Uwaga!!! Leci przesylka z kieszonkami z ciasta fracuskiego i szpinakiem . Wedle zamowienia

U nas super slonce, bylam na spacerze az chce sie chodzic po dworze
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 14:23   #166
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cześć dziewczyny. Kilka dni mnie nie było a tu proszę...same nowości Podoba mi się nowa nazwa Nie czytałam Was (przyznaję się bez bicia) i pewnie wrócę dopiero w następnym tygodniu. W pracy MASA pracy a od czwartku idę na zwolnienie (czwartek i piątek) w związku z zabiegiem, który jak sie okazało będę miała dopiero w czwartek.
Buziaki.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 14:54   #167
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Buziaki Gosieńsko-brakowało nam Ciebie-przyzwyczaiłaś mnie że pierwszą notką jaką czytam kazdego dnia jest Twój post. Pracuj , pracuj (póki praca jest) a potem bądź dzielna na zabiegu (taaa wiemy że znamię to tylko wymówka-pewnie jakiś lifting albo liposukcja:P ) Ja sprzątam- na obiad zatem chińszczyzna po polsku
Stary 2009-03-31, 16:32   #168
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam popołudniowo

Cytat:
Uwaga!!! Leci przesylka z kieszonkami z ciasta fracuskiego i szpinakiem . Wedle zamowienia
pychota...dzięki

Cytat:
witam żoneczki popołudniowo, dziękuje za przyjęcie a nad zdjęciami pracuje , żeby Wam coś pokazać
z niecierpliwością czekamy na te dzieła

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Kilka dni mnie nie było a tu proszę...same nowości Podoba mi się nowa nazwa Nie czytałam Was (przyznaję się bez bicia) i pewnie wrócę dopiero w następnym tygodniu. W pracy MASA pracy a od czwartku idę na zwolnienie (czwartek i piątek) w związku z zabiegiem, który jak sie okazało będę miała dopiero w czwartek.
Buziaki.
trzymaj się cieplutko

a ja w solarium siedzę i ale z Wami mi szybko czas leci
Stary 2009-03-31, 16:37   #169
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej

część I moich wypocin (wczorajsze zaległości)
Cytat:
A ja Wam opowiem o prezencie dla kolegi: kupiłam młotek i butelkę -ładnie je podpisałam (Prawdziwy mężczyzna powinien: zbudować dom, Prawdziwy mężczyzna powinien: spłodzić syna-chociaż jak będzie córeczka to nawet lepiej)a koleżanka miała dokupić sadzonkę drzewka- wyobraźcie sobie nasze zdziwienie jak widzimy Magdę wchodzącą do baru z "jabłonią Lobo"wielkosci dorosłego człowieka No ale tylko taka sadzonka się w sklepie Madzi podobała No ale swoją drogą zrobiliśmy furorę w barze z tym drzewkiem- nie było osoby która się za nami nie obejrzała (Marcin prócz tego dostał:http://www.allegro.pl/item585884622_super_preze nt_reczniki_z_twoim_hafte m_od_ss.html z napisami: stary ale jary /znak supermena/Marcin oraz Marcin M-najbardziej zakręcony facet pod /haft słoneczka/ )

dobre

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
P.S. Herbatka z cytrynką dla Malutkiej stoi i czeka na wypicie i chyba Dzasta lubi herbatkę, więc i dla niej kubeczek/filizaneczka czeka ... a reszta jak ma ochotę to herbatka w dzbanku stoi - proszę się częstować

Taaak, Dzasta lubi herbatkę

Cytat:
Kolega, który dostał zestaw dla mężczyzny też nas zaskoczył ofiarowując na ślub dokładnie 777,77zł a oprócz tego kartkę osobiscie przez siebie narysowaną(czego tam nie było:był Bin Laden, była palma,statek, góry, morze-talentu to on nie ma ale swietna to pamiątka-taka prosto z serca i jego zakreconego umysłu

Oooo!!! Kolega też pomysłowy!

Cytat:
no ręce opadają!!!
skąd wy macie takie pomysły
i dlaczego ja takich nie mam

Nazwa wątku mnie zabiła <ja tutaj nie pasuję dziewczyny!!!!!>

Dziś mam dzień wolny... a to dlatego, że mój genialny mąż nie nastawił budzika i zaspałam pół godziny do pracy...
Stwierdziłam, ze nie chcę po łbie dosta za takie spóźnienie i już wole pościmnia że źle sie czuje.
Zadzwonilam i mam 1-dniowy urlopik.

Ad1. Ja też nie mam
Ad2. Ojjjj tam…. Ściemniasz
Ad3. Ty ściemniaczu daj numer do szefa

Cytat:
Pokazuję Wam również nowe 2 staniorki od mojej ukochanej Ewci Bien
Są cuuuuuuuuuudne czyż nie?

Śliczne

Cytat:
Ale sie objadłam dziś zupka pomidorkowa i placki ziemniaczane

Ja chcieć placka

Cytat:
zadna nie chce mojej biżu obejrzec?
To taka specyficzna biżuteria... kto co lubi...
Mnie osobiście olsnił ten rodzaj przyozdabiania swojego szyjska

1 i 2- jakiś tam kamień coś jak piasek pustyni- tylko mieni sie nie na złoto-piaskowo, a fioletowo-granatowo! Cudny kolorek
3- to kupiłam przed swiętami... ale brakowało mi przekładek między kulki, które teraz zakupiłam.
4, 5 i 6- 3 różne kompozycje kulkowych naszyjników
7- mozna je rózniaście komponowac wedle uznania dzieki temu zestawowi
8- a to się do mnie uśmiecha i błaga żeby to otworzyc

Fajne te kamyczki

Cytat:
Coś mnie chyba przesilenie wiosenne dopadło, bo jakoś w ogóle nie mam weny do pisania na wizażu...

Ale znowu się pochwalę Kolejny klient pochwalił moje tłumaczenie

Ad1. Ja wczoraj też miałam kiepski dzień
Ad2. No no no… super

Cytat:
My dzis zakonczylismy batalie z mieszkaniem. Oficjalnie maz stal sie jego prawowitym wlascicielem. Zalatwilismy tez szereg papierkow w spoldzielni i meldunek mego Skarba. Wieczorkiem przygotowalismy mala posiadowke z tego tytulu aby podziekowac za "prezent". Oczywiscie ciezka to byla posiadowa, bo u nas grypa zoladkowa w domu sie zalegla i mamy ofiary . W dodatku moj maz pochwalil mnie za cierpliwosc i zastanawia sie jak ja wytrzymuje tyle czasu z tesciowa pod jednym dachem, on juz od rana dzis mial dosc jej fochow

Pamietacie jak ostatnio sie cieszylam, ze moja psiapsoila z Torunia jest w ciazy.... nietty juz nie jest. To juz jest 3 para moich znajomych, ktora stracila w ostatnim polroku malenstwo. Zaczynamy sie z mezem bac...

Ad1. Noooo super
Ad2. Przykro co się dzieje?????????

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-31, 17:13   #170
malutka_24
Wtajemniczenie

Właśnie wróciłam ze spotkania z koleżanką gadałyśmy przeszło 4 godziny no ale spotkały się 2 ciężarówki mamy dzisiaj taką ładną pogodę, ciepełko, słoneczko, normalnie szłam z rozpiętym płaszczykiem i dobrze, ze pod spodem miałam cieniutką bluzeczkę, bo bym się zgrzała na maksa

Cytat:
jedynie pocieszajace jest to ze jesli to woda to szybciej zejdzie niz tluszczyk!!!
oby

Cytat:
Buziaki.
trzymam za zabieg
Stary 2009-03-31, 17:18   #171
dzasta110
Wtajemniczenie

część II
ale mało dziś naskrobałyście

Cytat:
Mooonik zawsze mozesz zamalowac gembusie
no właśnie

Cytat:
mrrrr... masażyk Moja Niedobrota tylko czasami uraczy mnie masażykiem

Cytat:
ale piękna pogoda dzisiaj
u nas też
aż się chce zaśpiewać: WIOSNA, WIOSNA, WIOSNA ACH TO TY

Cytat:
Buziaki Gosieńsko-brakowało nam Ciebie-przyzwyczaiłaś mnie że pierwszą notką jaką czytam kazdego dnia jest Twój post. Pracuj , pracuj (póki praca jest) a potem bądź dzielna na zabiegu (taaa wiemy że znamię to tylko wymówka-pewnie jakiś lifting albo liposukcja:P ) Ja sprzątam- na obiad zatem chińszczyzna po polsku
ejjjjj!!! moje posty też są czasami pierwsze

Gosia za szybki i bezbolesny zabieg

zaszalałam dziś i kupiłam sobie kiecunie i to bombke zawsze uważałam, ze z moim tyłkiem wielkim nigdy takiego czegoś nie założę, a tu niespodzianka fakt faktem, że Małż mnie wysmiał i "wyzwał" od elfów dam jakieś foto, ale dopiero jak się gdzieś w niej wybiorę, bo tak na wieszaku nie ma efektu aaa... i kupiłam dziś prezent teściowej (bluzkę), bo w święta ma urodziny

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 18:43   #172
mooonik
Zakorzenienie

Cześć

dla wszystkich chętnych i zainteresowanych nasze zdjęcia : http://picasaweb.google.com/mooonik81

miłego oglądania
mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 18:58   #173
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Buziaki.
Kciuki trzymam za zabiega
I wracaj do nas szybcioreeeeeeem
Cytat:
Cześć
dla wszystkich chętnych i zainteresowanych nasze zdjęcia : http://picasaweb.google.com/mooonik81

miłego oglądania
Co to za nieśmiała minka?
Bardzo ładne fotki, bardzo ciekawą sukienkę miałaś... straszliwie mi się podobasz w niej
Wogle to myślę, że do nas pasujesz... taka uśmiechnięta jesteś <oszołomiec jak my >
Dżastuniu- placuszek dla Ciebie

Uckam ... może pogram w jakąś ułomną grę??
Muszę się odstresowac... bo mnie PMS dopada już w połowie cyklu

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 19:00   #174
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

miłego oglądania
śliczne fotki i piękna z Was para
Stary 2009-03-31, 19:07   #175
kotekk81
Zakorzenienie

hejka hejka ktora tesknila za koteckiem

no dobra zaleglosci nadrobilam ale zapomnialam co chcialam napisac pamietam tylko filmik Aguni niestety smutna rzeczywistosc...my jestesmy juz prawie prawie zdecydowani na psiaka i albo bedzie on z hodowli albo ze schroniska...

mooonik witam serdecznie i zapraszam do dyskusji luknelam se na fotki...no cud miod i orzeszki...mniammmusna para

ja juz doszlam do siebie po niedzieli, coz starosc nie radosc kilka piwek ( tych malych tzw baczkow) a dwa dni zdychania

a to mala niespodziewanka dla grzecznych dziewczynek sesja pt "poczochrany Kociak z Malzem"
zd.1. bezoki Kocur
zd.2. baaardzo powazna para
zd.3. "na malysza"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00125 (Small).jpg (49,6 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00128 (Small).jpg (48,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00129_edited.jpg (153,4 KB, 15 załadowań)

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2009-03-31 o 19:14 Powód: coz za postepujaca skleroza...
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 19:09   #176
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:
ad. 1 w końcu wredna @ przyszła
ad. 2 to potem się pochwal co im kupiłaś
oj potwierdzam, że mamy w Szczecinie ładną pogodę
No nawet nie wiecie jak się cieszę głupia @ jutro jade po ten wydruk bo się okazało że firma jest w szczecinie więc zrobią mi go na miejscu

A mojemu chrześniakowi Kacprowi (^ lat)kupilismy figurki Ben 10 to z takiej bajki bo bardzo je chciał
A Kubusiowi ( 2 lata) bluzę z kapturem, piżamkę i rajstopki no i jakies łakocie dokupimy ( rodzice prosili żeby zabawek nie kupować bo od reszty dostanie i poprosili o ciuszki)

Cytat:
Izazusia fajnego masz męża , ja uwielbiam masaże i na szczęście mój mężulek czasami sam z siebie weźmie się i wymasuje mi plecki
miłego dzionka życze !
No ja tez uwielbiam masaże ale mój mężuś jakis niechętny
A zdjęcia super bardzo dziekuję hehe a co wy na tym łużku robiliscie

Cytat:
Właśnie wróciłam ze spotkania z koleżanką gadałyśmy przeszło 4 godziny no ale spotkały się 2 ciężarówki mamy dzisiaj taką ładną pogodę, ciepełko, słoneczko, normalnie szłam z rozpiętym płaszczykiem i dobrze, ze pod spodem miałam cieniutką bluzeczkę, bo bym się zgrzała na maksa
No tak to jest jak się baby spotykają ale plotkowac trzeba
No a pogoda u nas dzisiaj była sliczna przyznaję

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
część II

zaszalałam dziś i kupiłam sobie kiecunie i to bombke zawsze uważałam, ze z moim tyłkiem wielkim nigdy takiego czegoś nie założę, a tu niespodzianka fakt faktem, że Małż mnie wysmiał i "wyzwał" od elfów dam jakieś foto, ale dopiero jak się gdzieś w niej wybiorę, bo tak na wieszaku nie ma efektu aaa... i kupiłam dziś prezent teściowej (bluzkę), bo w święta ma urodziny
O to pokazuj zdjęcia. Kurcze a ja dla teściowej nie odważyłabym sie kupić bluzki bo ona lubi takie dziwne i nie umiałabym wybrać
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 19:10   #177
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Buziaki.
Super Cie widziec, stesknilam sie przeogromnie. Az dziw byl ze ani widu ani slychu Tiebie . za zabieg

Cytat:
Ad2. Przykro co się dzieje?????????
W sumie to sie nic nie dzieje, ale przy takich wiadomosciach to strach sie starac o potomka...

Cytat:
Cześć

miłego oglądania
Ale czarnulka z ciebie

Kasienko dzieki za linka do spineczkow

A ja dzis mialam goscia. Zadzwonila do mnie kumpela z Walbrzycha z informacja ze jest w W-awie na szkoleniu i mozemy sie spotkac, wiec zaprosilam ja do nas. Obejszlysmy Pruszkow, a pozniej herbatka u mnie. A nasza sunie chciala mi zwinac do plecaka.
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 19:19   #178
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
hejka hejka ktora tesknila za koteckiem

a to mala niespodziewanka dla grzecznych dziewczynek sesja pt "poczochrany Kociak z Malzem"
zd.1. bezoki Kocur
zd.2. baaardzo powazna para
zd.3. "na malysza"
wszystkie tęskniłyśmy
ale fajne fociaki - przytulaki

właśnie a gdzie ja moę zobaczyć ślubne fotki Kotka, Malutkiej, Dzasty,Czekoladek,Gosi, Kini,Izazusi???

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2009-03-31 o 19:22
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 19:26   #179
kotekk81
Zakorzenienie

paulinaizabela moje (kilka) fotek ze slubu mam na naszej klasie wiec zapraszam...niestety nie mielismy jeszcze sesji bo zaraz po slubie wrocilismy do Anglii...no ale nic straconego, w sierpniu wracamy i fruuuu na sesyjjjee

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 19:29   #180
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
aj tam czekasz na okazję, dawaj te fotki i tyle

Cytat:
Cześć

miłego oglądania
no ślicznie wyglądaliście, tacy uśmiechnięci i radośni

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
śliczności

Cytat:
A mojemu chrześniakowi Kacprowi (^ lat)kupilismy figurki Ben 10 to z takiej bajki bo bardzo je chciał
A Kubusiowi ( 2 lata) bluzę z kapturem, piżamkę i rajstopki no i jakies łakocie dokupimy ( rodzice prosili żeby zabawek nie kupować bo od reszty dostanie i poprosili o ciuszki)
jak nie masz pomysłu to rzeczywiście najlepiej zapytać się rodziców co kupić, a tak dzieci nie będą miały takich samych prezentów od iluś tam osób

Cytat:
A ja dzis mialam goscia. Zadzwonila do mnie kumpela z Walbrzycha z informacja ze jest w W-awie na szkoleniu i mozemy sie spotkac, wiec zaprosilam ja do nas. Obejszlysmy Pruszkow, a pozniej herbatka u mnie. A nasza sunie chciala mi zwinac do plecaka.
ja się wcale nie dziwię, że chciała Ci ją zwędzić

Paulinko

moje zdjęcia możesz zobaczyć na naszej klasie http://nasza-klasa.pl/profile/2619442/gallery

Edytowane przez malutka_24
Czas edycji: 2009-03-31 o 19:32
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości