![]() |
#181 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Dot.: Ja i Muzułmanin.
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
No Ty to nie tylko byle zwyklych Arabow, tylko szejkow przeciez
![]() Jak juz Aninek pisala - schemat rozwoju tematu prosty jak budowa cepa i szalenie nudny wrecz. Jesli ktos pisze, ze byl w takich krajach jak Zimbabwe czy Sudan turystycznie - brzmi dla mnie jak fantazja. Jesli ktos pisze, ze zaliczyl niewiadomo ile krajow, w tym takie, gdzie nie mozna po prostu skoczyc na dzien dwa zwiedzania, tylko trzeba sie troche przygotowac do ich zwiedzania - brzmi dla jak fantazja. A reakcje autorki "bardzo dojrzale".
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
Dlaczego nikt nie wzial pod uwage tego,ze siedzac przez cale zycie na walizkach,bedac zafascynowanà obcymi krajami ,dziewczyna nie miala czasu na kontakty z plcia przeciwna
![]() ....dopiero na takich prawdziwych wakacjach spotkala swoja milosc ![]() hahahaha.... ....a tak na serio:dlaczego wszyscy(PRAWIE) jestescie na NIE dla zwiazkòw mieszanych???? Nie ma reguly,ze takie musza sie rozpasc! ![]() ...ja jestem tego przykladem!Prawie 20 lat razem!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy czym tu nawet nie chodzi o to, tylko o takie podjescie - jechanie do obcego kraju dla nieznanego faceta, dlatego ze porobil maslane oczka? Naiwnoscia i lekkomyslnoscia traci.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla mnie nawet ryzykiem byloby jechac z Zakopanego do Gdanska hahaha....(moze przesadzilam) ![]() ...a co dopiero do obcego kraju... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zarówno odnośnie wyjazdu jak i ponoszenia konsekwencji tego,co się pisze. To,co pisałaś nie trzyma się kupy-brzydko mówiąc. Mało kto uwierzy,że w ciągu niespełna 3 lat odwiedziłaś 77 krajów. Wychodzi to ponad 25 krajów rocznie.Rocznie-czyli w wakacje.A wakacje są dość krótkie-zaledwie 2 miesiące.Wychodzi na to,że (zaokrąglając do 26) 13 krajów miesięcznie.3 kraje tygodniowo.A więc 2-3 dni w każdym kraju. Jak można zwiedzić kraj w 2 dni?Co możesz opowiedzieć o tych krajach?Co widziałaś? Jeżeli rzeczywiście tak było,jeżeli rzeczywiście się mylimy to po prostu nam wytlumacz w jaki sposób to wszystko się odbywało. Przeprosimy i przynajmniej się czegoś nauczymy.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
szybkiego zwiedzania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Wystarczy pojechac na jakas krotka wycieczke objazdowa, z bardzo bogatym programem. Wtedy takie kwiatki sa mozliwe - 3 dni w jednym kraju, 3 dni w drugim, 3 dni w jeszcze innym. Niech sie pilot martwi o realizacje programu, bo to co jest uwzglednione w programie wycieczki musi byc ``zaliczone``
![]() A pozniej szok, bo autokar z polskimi turystami na pokladzie znowu mial gdzies wypadek. Zmeczenie, gonitwa zeby zdazyc, rozkojarzenie zbieraja niestety krwawe zniwo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
BAN stały
|
Cytat:
Teraz dam tylko takie sprostowanie, że od trzech lat jestem globtroterką i jeżdżę na długie wyprawy, na których zwiedza się dużo, w "krótkim" czasie, wyprawy trwają od miesiąca do kilku miesięcy, w których zwiedza się kilka krajów po kolei. Poczytajcie w internecie o tego typu wyprawach, a dopiero potem oskarżajcie kogoś o kłamstwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wakacje-OK,ale inne święta nie są długie.Wręcz kilku dniowe(2-3 dniowe w porywach do 1 tygodnia).Jak w takim razie łączysz naukę z wyprawami które trwają kilka miesięcy? Serio,mnie to naprawdę zastanawia... Salamanca,przeczytaj to wszystko sama--brzmi dość nieprawdopodobnie,nie uważasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
|
Cytat:
Tiaaa... w pewnym sensie jesteś anonimowa... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Z tego względu, że mamy biura podróży jest dla nas łatwiej podróżować, mamy o wiele tańsze bilety lotnicze, czy wycieczki. Może dla Was jest to nie możliwe, ale ja wychowałam się na podróżach. Nawet kiedy miałam 5 lat mieszkałam dwa lata w Grecji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
O! widzę, że zawartość postów autorki wątku wyparowała
![]() Ciekawe po co je pousuwała skoro zostały cytowane wcześniej przez użytkowniczki a i moderator może przywrócić oryginalną treść wykasowanych wiadomości. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Salamanca, widzę, że jeszcze możesz pisać... to może powiesz dlaczego pousuwałaś wpisy??? ????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
BAN stały
|
Dlatego, że zadałam Wam kilka normalnych, prostych pytań, i owszem otrzymałam na nie odpowiedzi, ale potem rozpętała się dyskusja co do mojej osoby, i co do tego ile krajów zwiedziłam, albo PRZEZ ILE PRZEJECHAŁAM! Po prostu mam takie życie, że cały czas podróżuję!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tzn nie wiem jak we Włoszech(tutaj mogę przypuszczać) ale wiem,jak jest w Stanach i jednak szkoły Amerykańskie a Polskie to dość duża różnica... W sumie można byłoby w to uwierzyć ale kłoci mi się to z czymś,co napisałaś w innym miejscu(wpisałam sobie w google Twój mail).Tam jednak te odwiedzone kraje wyglądają trochę inaczej(może dlatego,że jest to już portal turystyczny?):CHORWACJA, DANIA, HISZPANIA, NIEMCY, TUNEZJA, TURCJA, UKRAINA, WĘGRY, WłOCHY Natomiast Ameryka jest wg tego co tam napisałas Twoim marzeniem.Krajem,który chciałabyś odwiedzić... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A skoro uznałaś, że wystarczy i już wiesz, co wiedzieć chciałaś, to trzeba było nic więcej na swój temat nie pisać. No dobra ![]() ![]() ![]() Jeszcze jakbyś jakieś fotki ze swoich podróży wstawiła to bym była niezmiernie wdzięczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
|
Cytat:
![]() Poza tym, skoro podróżujesz (bo tak napisałaś) z biurem swojego ojca, to zastanawiam, się, czy pan Sylwester Strzylak, Prezes Biura Podróży Alfa Star, z którym to pojechałaś na wspaniałe.... 2 tygodniowe tylko w tamtym roku... wczasy w Turcji, to Twój tata? ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- http://www.globtroter.pl/spolecznosc...j&userek=17517 To jest ogłoszenie naszej Globtrotterki....
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2009-04-05 o 18:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Konto usunięte
|
Evo, czy ja ci już pisałam, że cię uwielbiam?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Konto usunięte
|
Usunęłam na prośbę
Edytowane przez 201804200947 Czas edycji: 2009-04-05 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
Na sam konec tej dyskusji(bo ja juz zmykam z tego watku
![]() Od tego sie zaczelo....a skonczylo sie na podròzy przez caly swiat itp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
BAN stały
|
Cytat:
Czy można skończyć tą chorą dyskusję na mój temat? Czy możecie się po prostu odczepić? Dostałam odpowiedzi na pytania, które zadałam i już Wam dziękuję! Długo jeszcze będziecie wszystko analizować i dochodzić kim jest mój ojciec i gdzie byłam a gdzie nie?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11769665]Evo, czy ja ci już pisałam, że cię uwielbiam?
![]() Szajuś... niom... ![]() Ja mam nadzieję nie popełniłam żadego wykroczenia.... jestem uczulona na kłamstwa, po prostu uczulona, po co kłamać? Warszawianka, jeśli zrobiłam błąd wklejając tego linka, to proszę Cię abyś go wykasowała edytując mój cytat a ja go z mojej wypowiedzi usunę... dziękuję.
![]() |
![]() |
#204 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ty pisałaś o Alfa Star w SWOIM wątku. W ogłoszeniu jest TWÓJ MAIL. To już się robi śmieszne...ja też stąd zmykam bo autorka niepotrzebnie się pogrąża.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
|
Jasne...
![]() |
![]() |
#206 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny powiem Wam, ze Niezłe z was szpiegowskie bestie(w pozytywnym znaczeniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Wtajemniczenie
|
Ciekawy wątek, nie zagłębiając się w całą dyskusję, chciałam tylko dodać, że moja znajoma z klasy była rok w USA i chodziła tam do szkoły i... O! Jest rok ode mnie starsza, bo 'uczyła się w zupełnie innym trybie i nie poradziłaby sobie żeby samej nadrobić cały rok z 9 przedmiotów, bo tam miała tylko 6'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A co do szkoły w USA, bo poprzeglądaj oferty biur podróży, które organizują wyjazdy do szkoły do Stanów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.