![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
oo mój ulubiony wątek doczekał się II części..
![]() podglądam Was od początku, ale jakos nigdy sie nie udzielałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
pewnie jak wieczorkiem tu wejde to będe miała nieźle do nadrabiania
![]() ![]()
#183 |
Rozeznanie
|
Jeja ile od wczoraj naskrobałyście
![]() ![]() Nice Sprite, super przemiana, b. ładna jesteś ![]() Agnesta ![]() ![]() Kinnia witamy i zapraszamy do udzielania się ![]() Edytowane przez tarjaa Czas edycji: 2009-04-19 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
dzien doberek ;*
zaraz wybieram sie na jakies zakupki.. moze poprawie sobie choc troche humor ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
red - a mi jest najbardziej wstyd, że nie mogę Cię odnaleźć w główce
![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Miałam jeszcze Wam napisać, że nie wiem czy mój dzisiejszy zestaw opłaca się fotografować, bo on naprawdę będzie sportowo/skromniutki. Jedziemy na grilla za miasto i nie opłaca się wyglądać elegancko
![]() Idę się teraz wypieknić ![]() Miłego Dnia kochane ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
ja w sumie planowalam dodac moj
zestawik z grilla tydzien temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
Ooo II część ; ))
Wszystko nadrobione, tak się rozleniwiłam po świętach że nic mi się nie chce ; pp . Nice Sprite - Super przemiana ^^ Mess - miłego grilowania ; )) a zdjęcia śliczne pododawałyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() ![]() kamila gratuluje utraconych kg ![]() witam nowe dziewczyny ![]() ![]() Ide się szykować na spacerek ![]()
#193 |
Raczkowanie
|
kurcze dziewczyny z nimi to same problemy :|
ale moze by tak skorzystac z pieknej pogody, zjesc jakiegos pysznego owocka, umowic sie z przyjaciolka, posiedziec na slonku, i poprostu nie myslec... chociaz jeden dzien... odpoczac... Nice Sprite przesliczna jestes ![]() Zyskowa dokladnie tak, to istne idealy sa... chociaz w sumie nie musza byc az tak duze, bardziej liczy sie to jak one sa zadbane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Sylvi_86
![]() Facet nie może myśleć, ze wybaczycie mu wszystko, że bez niego sobie nie poradzicie bo będzie to wykorzystywać! I to nie jest tak,że łatwo mi się mówi bo mam TŻ.. przd Nim też miałam faceta, zakochana byłam po uszy, ale zdradził mnie, fizycznie, nie potrafiłam nawet na niego więcej spojrzeć,akiego obrzydzenia dostałam. Pisał do mnie potem długo, nawet wtedy gdy już miałam obecnego TŻ,że żałuje,że mnie kocha i chciałby to naprawic. ALE JA NIE POTRAFIŁAM. Za bardzo mam do siebie szacunek. Było mi cięzko, trudno było mi o nim zapomnieć, ale nigdy mu tego nie pokazałam. Sylvi_86 a wg.mnie zdrada emocjonalna, czyli taka jak w Twoim przypadku, gdy facet mówił innej,że ją kocha... już bym wolała żeby się z nią przespał,ale nigdy nie powiedział jej,że ją kocha. |
![]() ![]() |
![]() |
#195 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
kocham cie.. mam amanta u mnie w bloku ktory po tygodniu bycia z dziewczyna juz jej mowi ze ja kocha i w ogole... Cytat:
lece na zakupki na targowisko ![]() na cóz cos sie trafi w niskiej cenie.. do pozniej kochane ;* |
||
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
No dobrze, ale miał stałą dziewczynę, więc 'kocham' kierowane do niej na pewno wiedział co znaczy. Więc dobrze wiedział co mówi moim zdaniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Rozeznanie
|
Ale dużo już napisałyście od wczoraj
![]() Sylvi_86 i messinka - podobał się wam avek, to wam pokażę w większym rozmiarze. A tak przy okazji, messinka czy na zdjęciu w Twoim avku to Ty? Tyle się naczytałam o rozmiarze 0, czy to jest nasze polskie 32 czy 34? Dziewczynki a jak wy dbacie o sylwetkę? Bardzo chcę zgubić jakieś 3 kg i ciągle nie mogę. Staram się jeść małe porcje, nie przesadzać z ilością jedzenia i spożywać zdrowe rzeczy. Udało mi się zejść w dół z 64 kg, do obecnych 61... tylko, że od tej pory waga ani drgnie.
Edytowane przez Queen Doll Czas edycji: 2009-04-19 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to na co czekasz ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nice Sprite - kurcze dopiero zauwazylam jakie oczy ![]() sylvi_86 - moj TŻ wczoraj wypatrzyl twoj opis o muminkach jak zacieszal <bezcenne> ![]() Co do zdrady to ja bym chyba nie potrafila wybaczyc... heidi-klum-21002.jpg heidi-klum-21014.jpg heidi-klum-21027.jpg heidi-klum-21084.jpg heidi-klum-21085.jpg heidi-klum-21082.jpg
![]() ![]() ![]() Feel sexy day by day !! Edytowane przez bastka Czas edycji: 2009-04-19 o 11:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
O kurcze!
![]() ![]() ![]() Wczoraj miałam wspaniały wieczór z moim facetem, to znaczy jeszcze nie moim , ale wspaniale było ![]() To zabieram sie za nadrabianko, co by nie zostać w tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
staram się nie do końca kogoś pokochać, zeby potem nie cierpieć. jestem jeszcze młoda i mam czas na poważny związek (wszystko traktuje lekko i dlatego czasem zdarzało mi się zdradzić ![]() teraz miałam sytuację, że kolega powiedział mi, że panu X zależy tylko na moim tyłku... i potem wam opowiem jak to się skończyło (a raczej kończy...) teraz lecę się uczyć ![]() Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję, że przez te 5 dni w tygodniu o mnie nie zapominacie, bo jak jest inaczej to ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#203 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1240135639
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1240135639 ślicznie tu wygląda. I ta fryzurka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Rozeznanie
|
#205 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Podobaja mi sie takie tapiry i te loki tak naturalnie wygladaja nie posklejane ni nic ![]() ![]()
![]() |
#206 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To chodź do mnie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#207 |
Rozeznanie
|
I ja tez przygarne
![]() mi tez by sie przydal jakis babski wypadzik i wogole ![]()
![]() |
#208 |
Wtajemniczenie
|
witam w 2. części kochane pięknoty
![]() Queen Doll jak zrzuciłaś te 3 kg? |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.