![]() |
#181 |
BAN stały
|
Dot.: Nasze Skarby Styczeń-Luty 08' sezon II
Midey no to szkoda ze nici z dzidziusia, ja tez mialam nadzieje ze nam sie "rodzina" powiekszy
![]() Pappaya ja tez nie sadzilam ze ktos nie slyszal o aferze z teletubkami, nizla byla ![]() ![]() Kociulku nie doluj sie, jestes super babka, sliczna laska i nie gadaj glupot ze aparat klamie ![]() Sheryl nagralam filmik ale nie moge na ta cholerna wrzute dac. Wrzucilam jako plik tutaj i trzeba go scignac. Nie wiem czemu sie nie da tak jak wczesniej. A Wy dziewczyny dawalyscie cos na wrzute ostatnio? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
szeryfcio
|
Aga, dzięki. Obejrzałam
![]() Ściągnęłam, zapisałam i nie chciało mi otworzyć, że niby jakiś błąd jest. Więc już ściągałam tylko na open / nie save/ i wtedy mi otworzyło. A nie wiem co jest z wrzutą. Jeszcze raz dzieki ![]() Pappaya, znalazłam bobofruta bez cukru ![]() ![]() ![]() ![]()
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2009-05-28 o 23:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
BAN stały
|
Ej baby gdzie wy sie podziewacie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja baardzo bym chciała mojej mamie podziękowac ,ale zobaczymy jeszcze ... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A u nas deszczowo strasznie więc zaraz tż konczy prace i wraca ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
Sheryl
![]() My kupujemy takie soczki w kartonikach firmy carrefourowskiej. Jest 100% soku żadnych innych dodatków a w smaku na prawdę świetny. Kasiu, to macie ciężki orzech do zgryzienia. Rozumiem, ze chcesz podziękować swojej mamie i to tak uroczyście - to na pewno bardzo mile, tylko co zrobić z ta druga ''mama'', chyba ze Patryk chce tez jej podziękować... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
szeryfcio
|
no, ja jestem cały czas i czekam aż ktoś się odezwie
![]() a może mamie podziękujecie kameralnie i babci Patryka też żeby tam nie robić afery? Zrobicie jak chcecie, my tu nie znamy opinii Patryka, komu on chce podziękować.
![]() |
#187 |
BAN stały
|
Kasiu ja bym dziekowala babci bo ona wychowala Patryka a nie jego biologiczna matka, skror porzucila wlasne dziecko to nie ma o czym gadac. No ale skoro on jej wybaczyl i chce dziekowac... tylko za co? To babacia go wychowala. Macie trudno sytuacje....
A ja wlasnie wrocilam z placu zabaw, bylysmy niedlugo bo nie wzielam dla Mili kapelusika ani jej nie nasmarowalam kremem z filtrem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W ogóle dziewczyny przed chwila ktos do mnie puka ,ja szok bo kto o tej porze ,ale otwieram. A tu taki dupny facet w skorze i się mnie pyta czy mieszka tu jakis instalator gazowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#189 | ||||
Zadomowienie
|
biore tabletki a jakze
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kasiu, ja bym na Twoim miejscu zrobila uroczysta kolacje, zaprosila Twoja Mame, Babcie Patryka i wtedy uroczyscie podziekowala ![]() ![]() a co sie stalo? ![]() Aga, nie mam pojecia co z wrzuta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wytulony ![]() kurcze, wiecie ze Dawid zaczal mnie bic? a co gorsze s[prawia Mu to olbrzymia przyjemnosc ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Agus u na stez pogoda do ![]() Kasia, jak dobrze rozumiem to chcecie dziekowwac Twojej Mamie i Babci Patryka? ja mysle ze w tajim ukladzie przyszla tesciowa moze sie zbuntowac, niestety, wierz mi nie ma nic gorszego niz afera na weselu, u nas byla ale juz po 6 rano kiedy zostali sami "gowniarze" a i tak popsulo mi to humor.... Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#190 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Midey bicie to u nas norma i tez sprawia to frajde malej sadystce. No ale staram sie robic grozna mine i nie pozwalac albo udaje ze placze a ona mnie wtedy tuli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Midey ![]() ![]() Co do tych podziękowań to musimy jeszcze przemyślec ,ale afery na weselu i tak się spoedziewam jeśli ona przyjdzie ![]() ![]()
Moja śliczna pszczółka Maja ![]() ![]() pszczółka I znowu odchudzanki ![]() 70,60...68,2.....66....64.....62....6 0 ![]() Edytowane przez Kasiamaja Czas edycji: 2009-05-29 o 13:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | ||||
szeryfcio
|
Byliśmy właśnie u lekarza z tym, że sie tak trzęsie i napręża jak się cieszy i dowiedziałam się, że to normalne. Dzieci różnie wyrażają swoje emocje i większość tak robi. No i jeszcze szwagierka mi wczoraj powiedziała, że jej synek też tak samo robił....
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wiem, przypuszczam, że się uderzył, bo wygląda to na rozbite naczynko. Ale dzisiaj już mniejsze.
![]() |
![]() |
#193 |
Wtajemniczenie
|
Midey Dawid też mnie okłada, ale staram się tłumaczyć... z różnym skutkiem... dużo zdrówka dla Dawida... oby szybko wrócił do formy i przestał bić mamusie...
Sheryl może ugryzł go komar w to ucho? Kociulku łączę się z Tobą w bólu... bo ja ostatnio też zdołowana jestem... Kasiu ja z opinią podziękowań zgadzam się z dziewczynami... ale tak na prawdę decyzja jest Wasza i wiem, że nie łatwa... co do teściowej to niestety wiem z doświadczenia, że przeważnie kasa przewyższa sferę emocjonalną... i może lepiej, że Twojego przyszłego małżonka Babcia wychowała... ahhhh muszę powzdychać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
Midey, ja jak brałam kiedyś tabletki to tez nie zawsze o tej samej godzinie i nie było problemów bo w ciążę nie zaszłam
![]() Jeśli chodzi o bicie to Ivusiowi raz zdarzyło sie mnie uderzyć jak mu czegos nie pozwolilam ale powiedzialam dosc ostrym glosem ze tak nie ma robic i wzial to chyba na serio ![]() Kasia, nie zle z tym domokrążcą ![]() ![]() Sheryl, wlasnie miałam Cie pytać o te naprezanie u Stasia i mnie wyprzedzilas ![]() ![]() ![]() Aga, rozumiem Cie jesli chodzi o upaly. Cale szczescie ze u nas sie troche ochlodzilo. Mamy bardzo cieplo, ale wieje taki przyjemny, orzeźwiający wiatr. Chcialam sciagnac ten filmik ale nie moglam. Bede probowac znowu. Ja z wrzuta zawsze mialam problemy. Uzywam google album i wgrywam filmy przez picase. Szybciutko i bezproblemowo. Lwico, mam do Ciebie pytanie bo Ty masz doświadczenie w tym temacie. Ivo od jakiegos czasu ma na udkach i ramionkach czerwone placki które sa chropowate w dotyku. Czy to moze byc alergia np na bialko mleka krowiego?, bo ostatnio dostawał wiecej mleka modyfikowanego. Tylko dlaczego te placki sa tylko na udach i ramionkach? a nie na calym ciele? Dziewczyny a ja ząbkuję razem z Ivusiem ![]() ![]() Edytowane przez pappaya Czas edycji: 2009-05-29 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |||
szeryfcio
|
Nie, wiesz, to jest sina, fioletowa plamka, kolor identyczny jak naczynka na małżowinie, przypuszczam, ze musiał się uderzyć o coś.... No w każdym bądź razie już dzisiaj jest mniejsza.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pappaya, znośnego ząbkowania ![]()
![]() |
![]() |
#196 | |
Zadomowienie
|
ja tez tlumacze Dawidowi ze nie wolno bic, ze to boli ale to nic nie daje, jak grochem o sciane
![]() Cytat:
![]() ![]() Pappaya, nie wiem cyz ciaza sprzyja zebom madrosci ale niech szybko Ci zabki wyjda ![]() a Ivusiowi zeby te placki szybko zniknely z cialka ![]()
![]() |
![]() |
#197 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Właściwie to nie ma o czym pisać, bo wiecie, najtrudniej to przyznać się przed samym sobą, że człowiek do niczego się nie nadaje, a tak widocznie w moim przypadku jest skoro od roku nie moge pracy znaleźć. Już nawet nie zliczę ile aplikacji powysyłałam/pozanosiłam i ciągle to samo. Tydzień temu byłam na kolejnej rozmowie. Babka dała mi tyle nadziei, że byłam niemal pewna, że w końcu się udało, i co? i znowu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
Kociulku jestem pewna ze z Toba jest wszystko w porządku. Niestety w Polsce ciężko jest znaleźć prace a szczególnie w części Polski w której mieszkasz
![]() ![]() Dzieki dziewczyny, już z ząbkowaniem lepiej ![]() Dziewczyny znalazłam na allegro takie majtki które mogą sie przydać teraz kiedy nasze dzieci uczą sie siusiać na nocnik. Myślę ze to dobry pomysł i zastanawiam sie nad kupnem bo na wakacjach nie chce aby Ivo chodził caly czas w pieluchach. http://www.allegro.pl/item644123617_...0_bawelna.html Edytowane przez pappaya Czas edycji: 2009-05-30 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Pappaya, już nie raz rozmawialiśmy z mężem o tym, ale to nie takie proste
![]() Fajne te majtki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#200 |
szeryfcio
|
Kociulku, kochana, wszystko z Tobą w porządku, no co Ty piszesz?
![]() Ciężko jest znaleźć pracę, szczególnie teraz i to również osobom z wysokimi kwalifikacjami, takie czasy ![]() ![]() Pappaya, nawet ciekawe te majteczki ![]() ![]() ![]() Kasieńka, i jak Łukaszek? pleśniawki przeszły mam nadzieję. ![]() A ja dzisiaj byłam u fryzjera ![]() ![]()
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2009-05-30 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
już z lewej strony mi się prawie cały ząb przebił ,a z prawej tylko cześc i smiesznie wyglada taka biała ktopka w dziąśle. W ogóle boli mnie to cholernie i ten ząb się chwieje jak naciskam więc nie wiem czy nie jest do usunięcia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#202 |
BAN stały
|
Kociulku zgadzam sie z opiniami dziewczyn i wierz mi ze niejedyna jestes w takiej sytuacji. Niestety tak jest nie tylko w Polsce, sytuacja gospodarcza w UK wyglada podobnie. Ja narazie odpuscilam sobie prace w czasie kryzysu, zajme sie Milenka i nauka
![]() Pappaya majteczki bardzo mi sie podobaja ![]() ![]() Sheryl pochwal sie fryzurka ![]() Kociulku, Lwico przesylam wam dobre fluidki i dziele sie moim optymizmem ![]() ![]() Pappaya, Kasia ![]() ![]() A ja mialam super dzionek dzisiaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A wam jak mija weekend z chlopami w domku ![]() Kasia gg mi nawala ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Nie wiem czy wam pisalam ale dodalam nowe zdjecia do albumu ![]() Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-05-30 o 22:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Aga, no to ciekawe te kaczki mutanty ![]() ![]() My też dzisiaj byliśmy na zakupach. ![]() ![]() Cytat:
No to lecę oglądać Agi zdjęcia...
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2009-05-30 o 23:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
BAN stały
|
Sheryl a co kupilas Stasiowi?
![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ---------- Aka24, Agus,
Ile kwiatów na łące, ile gwiazd na niebie, tak wiele szczęścia życzymy Tobie. By spełniły się wszystkie życzenia, zdrowia i miłości bez ograniczenia. Aga z Milenka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-05-31 o 00:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
szeryfcio
|
Aka, wszystkiego naj naj naj!!!!!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- Aga, już zdjątka obejrzałam, bardzo interesujące ![]() A Stasiowi kupiliśmy kurteczkę dżinsową w komplecie z bluzą z kapturem w Zarze i Teletubisia pluszowego grającego, takiego co mu film w brzuchu leci, jak się naciśnie na łapę ![]() ![]()
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Aka, sto lat i wiecej czasu dla nas ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki babeczki za pocieszenie, staram sobie też tak tłumaczyć, ale po roku bezskutecznych poszukiwań to juz różne głupoty człowiekowi przychodza do głowy ![]() Aga, ale się uśmiałam przy tych kaczkach ![]() Jak dzień z chłopem w domu? ![]() ![]() Ale chociaż piwko sobie wypiliśmy ![]() Sheryl, pokazuj fryzurkę ![]() U mnie najstarsze dziecko nie domyśli się, aby maluchy nauczyć obchodzić Dzień Matki ![]() Ja też patrzyłam na takie teletubisie, ale oddać stówę za grającego miśka...? ![]()
Edytowane przez kociulek Czas edycji: 2009-05-31 o 00:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() No i Stasiowi się podoba, chodzi z nim i go tuli ![]() zdjęcia później ![]() może uda nam się jeszcze na spacer....
![]() |
![]() |
#208 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aka Wszystkiego najlepszego ,dużo pociechy z Emmy i męża ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przyłączam sie do próśb dziewczyn o zdjęcie w nowej fryzurce ![]() Kasiu, życzę łagodnego ząbkowania. Mnie juz nie boli, ale coś mi ten ząb krzywo wyszedł ![]() Aga, świetna przygoda z kaczkami ![]() Kociulku,Kasiu, dla nas z kolei cena tych majteczek nie jest wysoka, bo tu u nas ceny to są dopiero kosmiczne. Kupilismy kilka dni temu kapielowki dla Ivusia w przeliczeniu za 40 zl to mozecie sobie wyobrazic. A pokupowalam tez przedwczoraj ubranka i inne rzeczy dla naszej ksiezniczki na allegro. Ubranka po prostu sliczne i to polskiej firmy (niektore nawet z polskimi napisami) a kosztuja o niebo mniej niz tu u nas. Jestem bardzo zadowolona ![]() Aka, wszystkiego najlepszego kochana ![]() ![]() Edytowane przez pappaya Czas edycji: 2009-05-31 o 11:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | ||
szeryfcio
|
no i nie zdążyliśmy... spadł grad i chyba już dzisiaj nie będzie ładnie
![]() Cytat:
![]() Kasiu, jemu na brzuchu w okienku leci taśma ze zdjęciami, jakby film, leci muzyczka, no i jeszcze pośmieje się, poświeci antenką... nic rewelacyjnego oczywiście. Ale stwierdziłam za tę cenę może być, szczególnie dla dziecka lubiącego teletubisie. La-lę ![]() Cytat:
Dziewczyny, kombinuję z albumem, tak jak ma Aga, bo nie chcę żeby wszyscy odwiedzający oglądali. A nk też nie chcę zalewać zdjęciami z dzieckiem, fryzurą i itd... Chcę zrobić album tylko dla Was. ![]() EDIT: Już zrobiłam album i wkleiłam tam najnowsze zdjęcia.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2009-05-31 o 12:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.