Wymarzony Pierścionek, part XV. - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-14, 11:38   #181
zuzaneczka
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony Pierścionek, part XV.

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
Cześć Kiedyś zauważyłam jak nas czytałaś i nawet napisałam na wątku, ale zaraz zniknęłaś... Fajnie, że u Ciebie wszystko wporządku... Koniecznie napisz co nosisz w brzusiu... A Ty co obstawiasz?? Chłopczyk, dziewczynka??
Obstawiam chłopaczka, i wszyscy dookoła też - bo niby ładnie wyglądam w ciąży Zresztą większość rodziny życzyła mi chłopca - że niby najlepiej jak pierwszy chłopak.
Lekarz na usg w 15 tyg. też powiedział, że to chłopak, ale to było dość wcześnie więc różnie może być, a poza tym ten lekarz był jakiś dziwny i nawet nie wiem czy sobie, aby nie żartował.
Ale przeczucie mam wyraźnie chłopaczkowe, jakoś zawsze uważałam, że będę mieć synka - jeszcze zanim zaszłam w ciąże. I nie to żebym się z dziewczynki nie ucieszyła - po prostu takie mam przeczucia.
Jak już dostanę potwierdzenie to zdam relację

Co tu się porobiło że taka cisza na wątku?

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 11:45   #182
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie o niego mi chodziło... ten drugi to antidral, ale podobnież mniej skuteczny ... czytam właśnie opinie na necie i piszą, żeetiaxilu używa się raz na tydzień
Nom raz na tydzień bo to jak lekarstwo sie stosuje nie jak typowy antyperspirant. Poza tym one są strasznie silne. Mam jeden apteczny o którym już pisałam (nie pamiętam nazwy) i najnormalniej w świecie mnie poparzył

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
to teraz ja

w końcu się wzięłam i przejrzałam trochę BU, bo chcę wreszcie zrobić zamówienie jakieś, ale oczywiście potrzebuję waszych porad, mam kilka pytań.
Wiem, że część z was używa tych kosmetyków, więc najpierw spytam o wasze zdanie, czy dobrze wybrałam, albo co w zamian byście poleciły?
- żel hialuronowy (nie wiem, który)
-puder bambusowy
-zestaw serum lemon czy zielona herbata?
-peeling enzymatyczny
-olejek pomarańczowy do mycia twarzy
-jeszcze bym wzięła może jakiś hydrolat (chociaż ja nie lubię używać toników, więc nie wiem, czy jest sens, chyba że jako podkład pod żel hialuronowy, zamiast kremu na noc. nada się tak?) i maseczkę, ale też się nie mogę zdecydować.

Cerę mam raczej tłustą i bardzo wrażliwą, z popękanymi naczynkami.

Powiedzcie jeszcze, bo tam są różne naczynia, pojemniki itp. Ja potrzebuję czegoś do zrobienia tych kosmetyków? tzn muszę coś dodatkowo kupić, czy one przychodzą z wszystkimi potrzebnymi gadżetami?
Wiem, że te pytania się przewijają co jakiś czas, ale nie pamiętam dokładnie, co wcześniej pisałyście. Byłabym wdzięczna za pomoc
A więc
hialuronowy osobiście wolę 2%
pudru bambusowego nie używałam jeszcze, ale dziewczyny z wątku o BU są zadowolone
Ja kocham serum Lemon..po zielonej herbacie nie widziałam żadnych efektów. Ale dla Twojej cery lepsze byłoby serum z herbatą właśnie
Peeling enzymatyczny to podstawa
Olejek pomarańczowy to podstawa
Hydrolat weź koniecznie. Ja też nigdy nie używałam toników..a hydrolaty uwielbiam
Do żelu hialuronowego wybierz jakiś olej....dla Ciebie najlepszy byłby chyba olej tamanu. Wystarczy zmieszać go w dłoni z żelem i krem na noc bombowy
Masek z biochemi nie lubię

Niczego nie potrzebujesz. Dostaniesz paczkę z wszystkimi potrzebnymi pojemniczkami

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-05-14 o 11:47
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 12:09   #183
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Nom raz na tydzień bo to jak lekarstwo sie stosuje nie jak typowy antyperspirant. Poza tym one są strasznie silne. Mam jeden apteczny o którym już pisałam (nie pamiętam nazwy) i najnormalniej w świecie mnie poparzył

A więc
hialuronowy osobiście wolę 2%
pudru bambusowego nie używałam jeszcze, ale dziewczyny z wątku o BU są zadowolone
Ja kocham serum Lemon..po zielonej herbacie nie widziałam żadnych efektów. Ale dla Twojej cery lepsze byłoby serum z herbatą właśnie
Peeling enzymatyczny to podstawa
Olejek pomarańczowy to podstawa
Hydrolat weź koniecznie. Ja też nigdy nie używałam toników..a hydrolaty uwielbiam
Do żelu hialuronowego wybierz jakiś olej....dla Ciebie najlepszy byłby chyba olej tamanu. Wystarczy zmieszać go w dłoni z żelem i krem na noc bombowy
Masek z biochemi nie lubię

Niczego nie potrzebujesz. Dostaniesz paczkę z wszystkimi potrzebnymi pojemniczkami
dzięki Hania, więc wezmę hialuronowy 2%, serum lemon, olej tamanu, z maseczki zrezygnuję, w sumie mam dużo innych do zużycia, najwyżej jak mi podpasują te rzeczy, to domówię kiedyś.
A jaki hydrolat Haniu polecasz? One faktycznie mocno pachną tym, z czego są zrobione? Może sobie po zapachu coś wybiorę

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Jeszcze jedna rzecz.... czy jak sobie zrobię te kosmetyki, to ich opakowania są takie, że normalnie je można transportować? chodzi mi o to, że ja często wyjeżdżam na weekendy np. Będę mogła to bez problemu ze sobą zabierać, czy np. one muszą być w lodówce, albo buteleczki są nie za bardzo do wożenia,?
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 12:19   #184
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki Hania, więc wezmę hialuronowy 2%, serum lemon, olej tamanu, z maseczki zrezygnuję, w sumie mam dużo innych do zużycia, najwyżej jak mi podpasują te rzeczy, to domówię kiedyś.
A jaki hydrolat Haniu polecasz? One faktycznie mocno pachną tym, z czego są zrobione? Może sobie po zapachu coś wybiorę

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Jeszcze jedna rzecz.... czy jak sobie zrobię te kosmetyki, to ich opakowania są takie, że normalnie je można transportować? chodzi mi o to, że ja często wyjeżdżam na weekendy np. Będę mogła to bez problemu ze sobą zabierać, czy np. one muszą być w lodówce, albo buteleczki są nie za bardzo do wożenia,?
Hydrolaty pachną oczywiście..ale nie jakoś szczególnie intensywnie- raczej delikatnie. Śmierdzący i jak dla mnie nie do użycia jest hydrolat oczarowy.
Aloesowy i z zielonej herbaty prawie w ogole nie pachnie.
Aktualnie jestem zachwycona lawendowym, jaśminowym i migdałowym.
Super jest też ten z kwiatu pomarańczy

Spokojnie możesz zabierać kosmetyki w podroż. W lodówce muszą stać zapasy.. i np. serum flavo c może być tylko tydzień przechowywane w temperaturze pokojowej. Ale generalnie większość można trzymac pod ręką w łzience.
Buteleczki na szczęście sie zmieniły- więc spokojnie można je przewozic w kosmetyczce bez strachu że cos się wyleje.

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-05-14 o 12:20
Stary 2009-05-14, 12:19   #185
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
to teraz ja

w końcu się wzięłam i przejrzałam trochę BU, bo chcę wreszcie zrobić zamówienie jakieś, ale oczywiście potrzebuję waszych porad, mam kilka pytań.
Wiem, że część z was używa tych kosmetyków, więc najpierw spytam o wasze zdanie, czy dobrze wybrałam, albo co w zamian byście poleciły?
- żel hialuronowy (nie wiem, który)
-puder bambusowy
-zestaw serum lemon czy zielona herbata?
-peeling enzymatyczny
-olejek pomarańczowy do mycia twarzy
-jeszcze bym wzięła może jakiś hydrolat (chociaż ja nie lubię używać toników, więc nie wiem, czy jest sens, chyba że jako podkład pod żel hialuronowy, zamiast kremu na noc. nada się tak?) i maseczkę, ale też się nie mogę zdecydować.

Cerę mam raczej tłustą i bardzo wrażliwą, z popękanymi naczynkami.

Powiedzcie jeszcze, bo tam są różne naczynia, pojemniki itp. Ja potrzebuję czegoś do zrobienia tych kosmetyków? tzn muszę coś dodatkowo kupić, czy one przychodzą z wszystkimi potrzebnymi gadżetami?
Wiem, że te pytania się przewijają co jakiś czas, ale nie pamiętam dokładnie, co wcześniej pisałyście. Byłabym wdzięczna za pomoc
Misku ja od poniedziałku dopiero używam, więc trudno mi doradzać, ale powiem co wiem
Olejek do mycia jest super. Nie lubię żeli do mycia buzi, bo podrażniają mi skórę, szczypią, poprostu mi nie leżą. Zazwyczaj używałam mleczka, jednak forma olejku dużo bardziej mi odpowiada. Makijaż ładnie, delikanie i szybko się zmywa. Do tego olejek pomarańczowy bardzo fajnie, tak wesoło, pachnie... Różany wiadomo kwiatowo, ale też fajnie

Hydrolaty mam jaśminowy i aleosowy, pierwszy poszedł w ruch jaśminowy, zapachowo przyjemniejszy Używam go jako toniku i do zrobienia peelingu. Jak dla mnie bardzo fajny.

Peeling wypróbowałam wczoraj i buzia ładnie oczyszczona, gładka, tak jak wcześniej pisałąm.

Mam jeszcze maseczkę wulkaniczną z limonką, ale jeszcze nie testowałam. Dziewczyny na wątku BU były raczej zadowolone.

Podoba mi się to, że w produktach nie czuć "sztuczności", chemicznego zapachu, naprawdę wyglądają na naturalne.
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
to prawda, ale to nie jest zwykły antyperspirant, używa się go raz na tydzień, na noc, rano trzeba go zmyć/ Jest strasznie mocny, alkoholowy i może ci uszkodzić skórę jak przesadzisz. Skuteczny jest, ale ja niezbyt go lubię używać, piecze i swędzi po nałożeniu
Czyli używa się go jak lekarstwa, a w międzyczasie nie używa się niczego innego?

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
Obstawiam chłopaczka, i wszyscy dookoła też - bo niby ładnie wyglądam w ciąży Zresztą większość rodziny życzyła mi chłopca - że niby najlepiej jak pierwszy chłopak.
Lekarz na usg w 15 tyg. też powiedział, że to chłopak, ale to było dość wcześnie więc różnie może być, a poza tym ten lekarz był jakiś dziwny i nawet nie wiem czy sobie, aby nie żartował.
Ale przeczucie mam wyraźnie chłopaczkowe, jakoś zawsze uważałam, że będę mieć synka - jeszcze zanim zaszłam w ciąże. I nie to żebym się z dziewczynki nie ucieszyła - po prostu takie mam przeczucia.

Zobaczymy czy przeczucia się spełnią... U mnie ostatnio odzywa się instynkt macierzyński, choć szyciutko jest tłumiony przez moje racjonalne "ja".
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 12:27   #186
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Misku ja od poniedziałku dopiero używam, więc trudno mi doradzać, ale powiem co wiem
Olejek do mycia jest super. Nie lubię żeli do mycia buzi, bo podrażniają mi skórę, szczypią, poprostu mi nie leżą. Zazwyczaj używałam mleczka, jednak forma olejku dużo bardziej mi odpowiada. Makijaż ładnie, delikanie i szybko się zmywa. Do tego olejek pomarańczowy bardzo fajnie, tak wesoło, pachnie... Różany wiadomo kwiatowo, ale też fajnie

Hydrolaty mam jaśminowy i aleosowy, pierwszy poszedł w ruch jaśminowy, zapachowo przyjemniejszy Używam go jako toniku i do zrobienia peelingu. Jak dla mnie bardzo fajny.

Peeling wypróbowałam wczoraj i buzia ładnie oczyszczona, gładka, tak jak wcześniej pisałąm.

Mam jeszcze maseczkę wulkaniczną z limonką, ale jeszcze nie testowałam. Dziewczyny na wątku BU były raczej zadowolone.

Podoba mi się to, że w produktach nie czuć "sztuczności", chemicznego zapachu, naprawdę wyglądają na naturalne.
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Czyli używa się go jak lekarstwa, a w międzyczasie nie używa się niczego innego?

Zobaczymy czy przeczucia się spełnią... U mnie ostatnio odzywa się instynkt macierzyński, choć szyciutko jest tłumiony przez moje racjonalne "ja".

dzięki za odpowiedzi.
Tego etiaxilu się używa raz na tydzień albo rzadziej, w zależności od potrzeb a na co dzień możesz spokojnie używać swojego codziennego antyperspirantu
Stary 2009-05-14, 12:27   #187
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Przegapiłam Twojego posta
Moja bratowa w pierwszej ciąży tez wyglądała pięknie. No najpiękniej w swoim życiu normalnie. Gęste, ślniące włosy, zero pryszczy, opryszczek itp..i co? i córa się urodziła.
Teraz jest w ciąży z Antkiem..i masakra. Włosy matowe, pryszcze, wysuszona cera...fatalnie wygląda.

Także ten przesąd że córka matce urodę zabiera nie do końca się sprawdza

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-14, 12:52   #188
novocaine870
Rozeznanie

ale jestem głoooodna zapomniałam wziąć kanapek

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 13:03   #189
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Także ten przesąd że córka matce urodę zabiera nie do końca się sprawdza

akurat ten argument z wyglądem to do mnie w ogóle nie przemawia, podobnie jak analizowania preferencji żywieniowych - czy kwaśne czy słodkie

No ale mam nadzieję, że niedługo dowiem się kto tam mi w brzuszku dokazuje

Stary 2009-05-14, 13:06   #190
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
akurat ten argument z wyglądem to do mnie w ogóle nie przemawia, podobnie jak analizowania preferencji żywieniowych - czy kwaśne czy słodkie

No ale mam nadzieję, że niedługo dowiem się kto tam mi w brzuszku dokazuje
Ale skoro czujesz że to chłopczyk..to bardzo prawdopodobne że tak będzie.

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
ale jestem głoooodna zapomniałam wziąć kanapek
Ja też głodna..ale już za godzinę jadę na obiad od teściów.
Stary 2009-05-14, 13:22   #191
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:

Ja też głodna..ale już za godzinę jadę na obiad od teściów.
Ale Ci dobrze
U mnie pewnie skończy się w McDonaldzie, bo w domu będę dopiero ok. 19 a nie ma żadnego "zdrowego " pukntu po drodze

Dobrze chociaż,że mam butlę wody niegazowanej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-14, 13:31   #192
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
Ale Ci dobrze
U mnie pewnie skończy się w McDonaldzie, bo w domu będę dopiero ok. 19 a nie ma żadnego "zdrowego " pukntu po drodze

Dobrze chociaż,że mam butlę wody niegazowanej
no dziś wyjątkowo- zazwyczaj obiad jem koło 19/20
A nie możesz wyskoczyć do spożywczaka kupić sobie jakiś serek z bułą?
Stary 2009-05-14, 15:08   #193
biia
Wtajemniczenie

cześć
smutno tak, jak mało piszecie.

ad. BU mam olej tamanu i jest dla mnie genialny! może konsystencja średnia, ale efekt jest tego wart nie chcę zapeszać, ale może niedługo będę wreszcie wyglądała jak człowiek (mój cel to przed wakacjami)
i mam też hydrolat cytrynowy- już chyba nie wrócę do zwykłego toniku

miałam też kwasy,ale nie potrafię powiedzieć czy podziałały

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 15:25   #194
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
cześć
smutno tak, jak mało piszecie.

ad. BU mam olej tamanu i jest dla mnie genialny! może konsystencja średnia, ale efekt jest tego wart nie chcę zapeszać, ale może niedługo będę wreszcie wyglądała jak człowiek (mój cel to przed wakacjami)
i mam też hydrolat cytrynowy- już chyba nie wrócę do zwykłego toniku

miałam też kwasy,ale nie potrafię powiedzieć czy podziałały
A jak stosujesz ten olej tamanu, bo ja go kupiłam ale nie wiem jak stosować, próbowałam na żywca na twarz ale śmierdzi niemiłosiernie, kupiłam do niego jeszcze hydrolant z kwiatu kocanki ale jeszcze bardziej capi i poddałam się chwilowo, na noc nie dam rady, ja bym jeszcze dała ale mąż nie wytrzymuje
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 15:34   #195
biia
Wtajemniczenie

na żywca, na noc.ale sypiam sama,a psu nie przeszkadza

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 19:10   #196
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:
no dziś wyjątkowo- zazwyczaj obiad jem koło 19/20
A nie możesz wyskoczyć do spożywczaka kupić sobie jakiś serek z bułą?

Właśnie nie miałam gdzie wstąpić po drodze - miałam do wyboru kiosk, kfc lub mcdonald.

Przejrzałam ofertę pracy- stanowisko sekretarka/asystentka .... wymagania są całkiem ok W sumie najbardziej chciałam by właśnie z tej firmy zadzwonili, bo i lokalizacja i godziny pracy są ok
Czytam teraz o rozmowach kwalifikacyjnych ...niektóre są na prawdę z kosmosu
najbardziej boję się,że każą mi coś powiedzieć o sobie

Przed chwilą była u mnie sąsiadka - zgodziłam się sprzątać u niej w domu. Mam do jutra dać jej odpowiedź ile chce za godzinę yyy........ myślicie, że 10 zł to odpowiednia kwota?

.... a tak w ogóle to nie mam co ubrać

Edytowane przez novocaine870
Czas edycji: 2009-05-14 o 19:43
Stary 2009-05-14, 21:00   #197
Poemi
Zakorzenienie

Ło matko, tyle osób mnie dzisiaj zaczepiło, nawet gadałam po angielsku z jakimiś dziećmi z wymiany na temat Bohatera . A ile porad od obcych usłyszałam .

TŻ jest zachwycony . Ta jego mina, połączenie szczęścia z lekkim strachem, była boska . Powiedział, że czuje się odpowiedzialny za pieska i nie chce żeby chorował i martwi się o niego, a ja czuję dokładnie to samo . Tak miło jest . Kupiliśmy mu kilka zabawek i tak słodko się bawimy z nim . W sobotę go owiedzę.
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 07:26   #198
miskowa
Zakorzenienie

dzień dobry
piątkowo
Stary 2009-05-15, 07:30   #199
novocaine870
Rozeznanie

Dzień dobry

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-15, 08:09   #200
dorinka30
Zakorzenienie

Dzień dobry
Stary 2009-05-15, 09:14   #201
czeremchowa
Zadomowienie

Dzień dobry

Wczoraj wieczorem byliśmy na Juwenaliach Boże jakie jest chamstwo wśród ludzi młodych. A o ochronie wolę nie mówić! Zamiast chronić wszczynają bójki! Chyba nie dla mnie takie masowe imprezy...
czeremchowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 09:35   #202
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czeremchowa Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wczoraj wieczorem byliśmy na Juwenaliach Boże jakie jest chamstwo wśród ludzi młodych. A o ochronie wolę nie mówić! Zamiast chronić wszczynają bójki! Chyba nie dla mnie takie masowe imprezy...

Ciekawe jak w W-wie, chcieliśmy się wybrać nawet jak będzie jakiś fajny koncert....

Jakie plany weekendowe macie dziewczyny ?
Stary 2009-05-15, 09:41   #203
czeremchowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Ciekawe jak w W-wie, chcieliśmy się wybrać nawet jak będzie jakiś fajny koncert....

Wczoraj w Lu występowali Jamal i Marika. Nie znam obojga

U mnie plany weekendowe nie za ciekawe. Dzisiaj jedziemy do moich rodziców. Wracamy jutro bo niestety mam naukę Jak dobrze pójdzie to wszystko zaliczę przed sesję czyli cały czerwiec wolny Chyba muszę rozejrzeć się z jakąś pracą skoro mogę mieć 4 m-ce wolnego Chociaż wakacje to wakacje więc jakoś praca mi nie na rękę

Dorinka a jak po spotkaniu z przyjaciółką? Kupiłyście jakieś ciuszki? I jakie plany weekendowe u Ciebie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-15, 09:57   #204
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie plany weekendowe nie za ciekawe. Dzisiaj jedziemy do moich rodziców. Wracamy jutro bo niestety mam naukę Jak dobrze pójdzie to wszystko zaliczę przed sesję czyli cały czerwiec wolny Chyba muszę rozejrzeć się z jakąś pracą skoro mogę mieć 4 m-ce wolnego Chociaż wakacje to wakacje więc jakoś praca mi nie na rękę

Dorinka a jak po spotkaniu z przyjaciółką? Kupiłyście jakieś ciuszki? I jakie plany weekendowe u Ciebie?
Nie kupiłam nic kompletnie , namierzyłam się i nic mnie nie powaliło, a ja ciuchy tak naprawdę mam a teraz jak kupuję to chciałabym coś takiego naprawdę extra

Ja nie mam planów, luźne i leniwe raczej, jutro mam spotkanie w sprawie pracy na II etat więc mam głowę tym nabitą i wiele pomysłów do realizacji
Czuję że czas na wprowadzanie zmian w moim życiu, dojrzałam do tego mentalnie i nie widzę siebie za kilka lat w miejscu którym jestem więc nie ma na co czekać, któraś ma taki fajny tekst w podpisie " Marzenia się spełniają tylko czekają na właściwy moment", ja czuję że u mnie ten moment nastąpił i nie chcę niczego zaprzepaścić
Stary 2009-05-15, 10:04   #205
L_V
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Włąśnie wróciłam z trzygodzinnej walki z Urzędem Celnym. Wrrr, jak ja ninawidze celników. Wszystkich wystrzelać! Leniuchy cholerne! Nic nie robia tylko płaszczą tyłki na stołkach i łapówki by brali
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 10:06   #206
goosia207
Zakorzenienie

cześć
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 10:07   #207
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam jeszcze bliżej niesprecyzowane, pewnie pojedziemy do rodziców nad morze, ale dopiero jutro, bo tż jutro pracuje.

Cytat:

ale ci zazdroszczę tych wakacji. korzystaj, bo potem to już tylko praca i praca, masakra.

Cytat:

Nie kupiłam nic kompletnie , namierzyłam się i nic mnie nie powaliło, a ja ciuchy tak naprawdę mam a teraz jak kupuję to chciałabym coś takiego naprawdę extra

Ja nie mam planów, luźne i leniwe raczej, jutro mam spotkanie w sprawie pracy na II etat więc mam głowę tym nabitą i wiele pomysłów do realizacji
Czuję że czas na wprowadzanie zmian w moim życiu, dojrzałam do tego mentalnie i nie widzę siebie za kilka lat w miejscu którym jestem więc nie ma na co czekać, któraś ma taki fajny tekst w podpisie " Marzenia się spełniają tylko czekają na właściwy moment", ja czuję że u mnie ten moment nastąpił i nie chcę niczego zaprzepaścić
ja też byłam połazić po sklepach i praktycznie nic sobie nie kupiłam, tylko parę książek, bo w kolporterach jest jakaś obniżka, niby pozbywają się zapasów i wszystko jest przecenione, więc się opłacało.
Stary 2009-05-15, 10:07   #208
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny!
Ale tu dzisiaj pustki, a ja się trochę nudzę w pracy

Cytat:
Dorinko to chyba chodzi o mój podpis
Zazdroszczę, że dojrzałaś do zmian w życiu. Ja wciąż czekam na ten odpowiedni moment, wzbiera się we mnie potrzeba zmian, ale bardzo się ich boję.
Tak mi się jednak zdaje, że dziecko da mi niesamowitego kopa do działania. To będzie chyba dobry dla mnie moment na próbę wdrożenia zmian bo będę mieć przerwę od aktualnej pracy. Zobaczymy.
W każdym razie trzymam kciuki za Twoje plany i mam nadzieję że pochwalisz się co z tego wyszło

ah o zakupach fajnych rzeczy mogę na razie pomarzyć Ale kupiłam sobie taką zabawną koszulkę:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 654d8e171facf560.jpg (32,0 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez zuzaneczka
Czas edycji: 2009-05-15 o 10:11
Stary 2009-05-15, 10:07   #209
czeremchowa
Zadomowienie

Cytat:

To może i dobrze że nic na siłę nie kupiłaś skoro wszystko masz Ja niestety muszę przystopować z zakupami bo przedwczoraj kupiłam torebkę i bluzkę. Ciągle marzą mi się jakieś fajne sandałki na lato i białe krótkie trampki. Póki co fundusz zakupowy został wyczerpany

W takim razie trzymam kciuki za jutrzejsze spotkanie. Fajnie że masz tyle pomysłów. Mam nadzieję że i u mnie taki moment na spełnienie marzeń kiedyś nastąpi

Edytowane przez czeremchowa
Czas edycji: 2009-05-15 o 10:09
Stary 2009-05-15, 10:08   #210
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Włąśnie wróciłam z trzygodzinnej walki z Urzędem Celnym. Wrrr, jak ja ninawidze celników. Wszystkich wystrzelać! Leniuchy cholerne! Nic nie robia tylko płaszczą tyłki na stołkach i łapówki by brali
Eeee no L_V nie uogólniaj nie znasz przecież wszystkich
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości