![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek, part XV.
Cytat:
![]() Lekarz na usg w 15 tyg. też powiedział, że to chłopak, ale to było dość wcześnie więc różnie może być, a poza tym ten lekarz był jakiś dziwny i nawet nie wiem czy sobie, aby nie żartował. Ale przeczucie mam wyraźnie chłopaczkowe, jakoś zawsze uważałam, że będę mieć synka - jeszcze zanim zaszłam w ciąże. I nie to żebym się z dziewczynki nie ucieszyła - po prostu takie mam przeczucia. Jak już dostanę potwierdzenie to zdam relację ![]() Co tu się porobiło że taka cisza na wątku? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#182 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hialuronowy osobiście wolę 2% pudru bambusowego nie używałam jeszcze, ale dziewczyny z wątku o BU są zadowolone ![]() Ja kocham serum Lemon..po zielonej herbacie nie widziałam żadnych efektów. Ale dla Twojej cery lepsze byłoby serum z herbatą właśnie ![]() Peeling enzymatyczny to podstawa ![]() Olejek pomarańczowy to podstawa Hydrolat weź koniecznie. Ja też nigdy nie używałam toników..a hydrolaty uwielbiam ![]() Do żelu hialuronowego wybierz jakiś olej....dla Ciebie najlepszy byłby chyba olej tamanu. Wystarczy zmieszać go w dłoni z żelem i krem na noc bombowy ![]() Masek z biochemi nie lubię ![]() Niczego nie potrzebujesz. Dostaniesz paczkę z wszystkimi potrzebnymi pojemniczkami ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-05-14 o 11:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaki hydrolat Haniu polecasz? One faktycznie mocno pachną tym, z czego są zrobione? Może sobie po zapachu coś wybiorę ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Jeszcze jedna rzecz.... czy jak sobie zrobię te kosmetyki, to ich opakowania są takie, że normalnie je można transportować? chodzi mi o to, że ja często wyjeżdżam na weekendy np. Będę mogła to bez problemu ze sobą zabierać, czy np. one muszą być w lodówce, albo buteleczki są nie za bardzo do wożenia,? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aloesowy i z zielonej herbaty prawie w ogole nie pachnie. Aktualnie jestem zachwycona lawendowym, jaśminowym i migdałowym. Super jest też ten z kwiatu pomarańczy ![]() Spokojnie możesz zabierać kosmetyki w podroż. W lodówce muszą stać zapasy.. i np. serum flavo c może być tylko tydzień przechowywane w temperaturze pokojowej. Ale generalnie większość można trzymac pod ręką w łzience ![]() Buteleczki na szczęście sie zmieniły- więc spokojnie można je przewozic w kosmetyczce bez strachu że cos się wyleje.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-05-14 o 12:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Olejek do mycia jest super. Nie lubię żeli do mycia buzi, bo podrażniają mi skórę, szczypią, poprostu mi nie leżą. Zazwyczaj używałam mleczka, jednak forma olejku dużo bardziej mi odpowiada. Makijaż ładnie, delikanie i szybko się zmywa. Do tego olejek pomarańczowy bardzo fajnie, tak wesoło ![]() ![]() Hydrolaty mam jaśminowy i aleosowy, pierwszy poszedł w ruch jaśminowy, zapachowo przyjemniejszy ![]() Peeling wypróbowałam wczoraj i buzia ładnie oczyszczona, gładka, tak jak wcześniej pisałąm. Mam jeszcze maseczkę wulkaniczną z limonką, ale jeszcze nie testowałam. Dziewczyny na wątku BU były raczej zadowolone. Podoba mi się to, że w produktach nie czuć "sztuczności", chemicznego zapachu, naprawdę wyglądają na naturalne. ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za odpowiedzi. Tego etiaxilu się używa raz na tydzień albo rzadziej, w zależności od potrzeb a na co dzień możesz spokojnie używać swojego codziennego antyperspirantu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja bratowa w pierwszej ciąży tez wyglądała pięknie. No najpiękniej w swoim życiu normalnie. Gęste, ślniące włosy, zero pryszczy, opryszczek itp..i co? i córa się urodziła. Teraz jest w ciąży z Antkiem..i masakra. Włosy matowe, pryszcze, wysuszona cera...fatalnie wygląda. Także ten przesąd że córka matce urodę zabiera nie do końca się sprawdza ![]()
![]() |
#188 |
Rozeznanie
|
ale jestem głoooodna
![]() ![]()
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat ten argument z wyglądem to do mnie w ogóle nie przemawia, podobnie jak analizowania preferencji żywieniowych - czy kwaśne czy słodkie ![]() No ale mam nadzieję, że niedługo dowiem się kto tam mi w brzuszku dokazuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też głodna..ale już za godzinę jadę na obiad od teściów ![]()
![]() |
#191 |
Rozeznanie
|
Ale Ci dobrze
![]() U mnie pewnie skończy się w McDonaldzie, bo w domu będę dopiero ok. 19 a nie ma żadnego "zdrowego " pukntu po drodze ![]() Dobrze chociaż,że mam butlę wody niegazowanej ![]()
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie możesz wyskoczyć do spożywczaka kupić sobie jakiś serek z bułą?
![]() |
#193 |
Wtajemniczenie
|
cześć
smutno tak, jak mało piszecie. ad. BU mam olej tamanu i jest dla mnie genialny! może konsystencja średnia, ale efekt jest tego wart ![]() i mam też hydrolat cytrynowy- już chyba nie wrócę do zwykłego toniku miałam też kwasy,ale nie potrafię powiedzieć czy podziałały |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
na żywca, na noc.ale sypiam sama,a psu nie przeszkadza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie nie miałam gdzie wstąpić po drodze - miałam do wyboru kiosk, kfc lub mcdonald. Przejrzałam ofertę pracy- stanowisko sekretarka/asystentka .... wymagania są całkiem ok ![]() ![]() Czytam teraz o rozmowach kwalifikacyjnych ...niektóre są na prawdę z kosmosu ![]() najbardziej boję się,że każą mi coś powiedzieć o sobie ![]() Przed chwilą była u mnie sąsiadka - zgodziłam się sprzątać u niej w domu. Mam do jutra dać jej odpowiedź ile chce za godzinę ![]() .... a tak w ogóle to nie mam co ubrać ![]()
The future starts today, not tomorrow. Edytowane przez novocaine870 Czas edycji: 2009-05-14 o 19:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Ło matko, tyle osób mnie dzisiaj zaczepiło, nawet gadałam po angielsku z jakimiś dziećmi z wymiany na temat Bohatera
![]() ![]() TŻ jest zachwycony ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
piątkowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]()
#200 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj wieczorem byliśmy na Juwenaliach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe jak w W-wie, chcieliśmy się wybrać nawet jak będzie jakiś fajny koncert.... ![]() Jakie plany weekendowe macie dziewczyny ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie plany weekendowe nie za ciekawe. Dzisiaj jedziemy do moich rodziców. Wracamy jutro bo niestety mam naukę ![]() ![]() ![]() ![]() Dorinka a jak po spotkaniu z przyjaciółką? Kupiłyście jakieś ciuszki? ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nie mam planów, luźne i leniwe raczej, jutro mam spotkanie w sprawie pracy na II etat ![]() ![]() Czuję że czas na wprowadzanie zmian w moim życiu, dojrzałam do tego mentalnie i nie widzę siebie za kilka lat w miejscu którym jestem więc nie ma na co czekać, któraś ma taki fajny tekst w podpisie " Marzenia się spełniają tylko czekają na właściwy moment", ja czuję że u mnie ten moment nastąpił i nie chcę niczego zaprzepaścić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Włąśnie wróciłam z trzygodzinnej walki z Urzędem Celnym. Wrrr, jak ja ninawidze celników. Wszystkich wystrzelać! Leniuchy cholerne! Nic nie robia tylko płaszczą tyłki na stołkach i łapówki by brali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Ale tu dzisiaj pustki, a ja się trochę nudzę w pracy ![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę, że dojrzałaś do zmian w życiu. Ja wciąż czekam na ten odpowiedni moment, wzbiera się we mnie potrzeba zmian, ale bardzo się ich boję. Tak mi się jednak zdaje, że dziecko da mi niesamowitego kopa do działania. To będzie chyba dobry dla mnie moment na próbę wdrożenia zmian bo będę mieć przerwę od aktualnej pracy. Zobaczymy. W każdym razie trzymam kciuki za Twoje plany i mam nadzieję że pochwalisz się co z tego wyszło ![]() ah o zakupach fajnych rzeczy mogę na razie pomarzyć ![]()
![]() Edytowane przez zuzaneczka Czas edycji: 2009-05-15 o 10:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() W takim razie trzymam kciuki za jutrzejsze spotkanie. ![]() ![]() Edytowane przez czeremchowa Czas edycji: 2009-05-15 o 10:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.