![]() |
#181 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: różne różności do wymiany :)
Cytat:
Napisane przez le illjah ![]() Misianko pytałaś na moim wątku o program liftingujący pod oczy anew. czy jest szansa że dobierzesz coś do niego i wymienisz się za dune? No owszem, jest taka możliwość, bo mam ostatnio sporo zapachów, ale ja bym sporo chciała ![]() > Yves Rocher, Tradition de Hammam, Baume d'argan Nourissant - balsam odżywczy z olejkiem agranowym i kwiatem pomarańczy; 150ml nowy! zdjęcie na ostatniej stronie (tylko cos zdjecia się nie dopatrzyłam ![]() > Vichy, 48h Intensive Anti-Perspirant Deodorant - kuracja przeciw nadmiernemu poceniu; NOWY! nieużywany, nieotwierany, w kulce Więc nie wiem czy by Ci się to oplaciło ![]() No i piszmy na Twoim wątku, bo ja się gubię w dialogach na dwóch wątkach, a tak na jednym wątku, kojarzę towar z wizażanką ![]()
![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
hmm a czy dobrałabyś coś innego zamiast deo vichy? bo mam ochotę go sobie zostawić. jak Ci bardzo na nim zależy to daj znać, coś pomyśle... zamieszczam zdjęcia balsamu hammam Yr
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Wtajemniczenie
|
Misianko czy mogłabym Cie prosić o zamieszczenie dokładniejszych zdjęć (jeśli to nie problem) tych kolczyków turkusowych co są w lewym górnym rogu na zdjęciu https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1243257809 oraz bransoletki z monet - druga od prawej w pierwszym rzędzie. jaka jest długość tej bransoletki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | ||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ![]() A może coś jest Ci potrzebne innego? Bo mam trochę "kandydatów" na wymiankę, ale jeszcze nie opisanych i obfotografowanych. Np. postanowiłam wydać błyszczyk http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22189 a na stronie smashbox http://www.smashbox.com/SUNSET-BLVD-LIP-GLOSS to ten oznaczony jako MELT (pink melon) blyszczyk mazany testowo ze trzy razy, niestety nie mój kolor ![]() No i wydam jeszcze krem do stóp Xerial 50, pierwotnie 40 ml, użyty 4-5 razy: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4014 Zastanów się na spokojnie i daj znać ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
Dokladniejsze zdjątka mogą być najwcześniej sobota-niedziela, jak mozesz poczekac, to proszę, a napewno je wkleję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
ooo xerial 50 chętnie przyjmę za deo vichy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
Twoje: Yves Rocher, Tradition de Hammam, Baume d'argan Nourissant - balsam odżywczy z olejkiem agranowym i kwiatem pomarańczy; 150ml nowy! zdjęcie na ostatniej stronie (tylko cos zdjecia się nie dopatrzyłam ![]() > Vichy, 48h Intensive Anti-Perspirant Deodorant - kuracja przeciw nadmiernemu poceniu; NOWY! nieużywany, nieotwierany, w kulce > Anew Program Lifitingujący za moje: Dune Xerial Chcialabyś tez bransoletkę z monetami lub kolczyki ... Daloby radę ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
o to super, że się zgadzasz, zrewanżuje się próbkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | ||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ![]() Jako że masz mniej przekupek wolałabym żebyś wysłała jak pierwsza. Jeśli wyślesz prio np. jutro to odbiorę przesyłkę po powrocie i będę mogła od razu wysłać przesyłkę do Ciebie. Jeśli zatem zgadzasz się na taki tryb wymianki, proszę o potwierdzenie na wątku, a ja wyślę Ci moje namiary na PW. ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Wtajemniczenie
|
zgadzam się
![]() balsam hammam jest nieużywany, dostałam go od mamy, nie mam kartonika bo łatwiej było mi go przywieźć bez. ani ja ani mama nie wsadzała tam paluchów ![]() Edytowane przez le illjah Czas edycji: 2009-06-16 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mnie, jest trochę dokładek
![]()
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
Ja bym coś znalazła na pewno, ale mamuśka nie bardzo, za Dune nie przepada
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Tak, ale interesuje mnie nie tylko Lysanel
![]() 02.06 Ducray, A-derma, Dermalibour - krem regenerująco - kojący i przeciwzapalny Woda micelarna Nuxe to nowa miniaturka, tak jak Dove Beauty ![]() Nie będę miała już raczej żadnych balsamów, ale i tak poszukam i dam znać, bo rozumiem że nie interesuje Cię wymianka za Dove i Nuxe? ![]()
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Może coś u mnie wypatrzysz za: Matrix, Biolage hydratherapie, Daily leave-in tonic - tonik nawilżający, odżywia i nawilża włosy suche i uwrażliwione, bez spłukiwania, butelka 400ml (użyty dwa razy na krótkie włosy, ubytek ok. 10ml) AA Expresso Slim, intensywne serum antycellulitowe w żelu - nowe! nigdy nieużywane! ?
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogłabym oddać dr feelgood, Hollywood Glo jest w dość zaawansowanych negocjacjach, sądzę że na 99% zejdzie... Kusi mnie ten Matrix, ale mam kilka pytań: do kiedy jest ważny? czy nie obciąża za bardzo cienkich włosów? Co do AA nie jestem jeszcze przekonana, nie ma zbyt fajnych not na KWC, ale nie mówię nie - jeśliby miało braknąć do wymianki, to go dobiorę. ![]() Nie masz jeszcze czegoś fajnego poza wątkiem, najlepiej nowego i z długą datą? Bo z wymianek uzbieram tyle że nie nadążę z zużywaniem. ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-18 o 18:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Więc niestety zrezygnuję.
Mogłabym wziąć Matrixa i serum AA (chociaż to już niekoniecznie), ale nic więcej w wątku nie widzę - a taka zamianka nie bardzo by mi się opłacała. Pozdrawiam, może następnym razem. ![]()
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za tonik Matrix?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.