|
|
#181 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: wróżka w Poznaniu
Zapłaciłyśmy po 100 zł od osoby ale jak jesteś pod wrażeniem tego co Ci powiedziała to dobrze wiesz że te pieniądze się należą
![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- aha i mogłyśmy być na seansie razem , najpierw ja potem moja bratowa Zgadza się również że sama atmosfera jest super , kawka , papierosek pełen relax i oczywiście chłonięcie tarota ;D
|
|
|
|
|
#182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też chcem się do Niej wybrać...czy w dwie osoby jest taniej ?? A i jaki jest do Niej nr tel żeby się umówić??
|
|
|
#183 |
|
Przyczajenie
|
Jak pisałam wyżej 100 zł za seans godzinny tel.510180375
|
|
|
|
|
#184 |
|
Przyczajenie
|
Hej Magda.
Widzę że też korzystasz z porad wrózki Kiary, ja byłam u niej 3 razy, też mi poleciła ją koleżanka, która trochę zna się na tarocie, czy sprawdzają Ci się od niej sprawy sercowe..? |
|
|
|
|
#185 |
|
Przyczajenie
|
Ja sie nadal upieram , ze Kiara ,bo powolutku wszystko mi sie układa i sprawdza . Może kiedyś wybiorę się do Halszki jak będę mieć za dużo czasu i kasy , albo tylko żeby sprawdzić czy potwierdzi mi to co powiedziała ta pierwsza , ale to tak tylko hipotetycznie teraz myśle
póki co nie daję się jesiennej aurze i brnę do przodu według wskazówek Kiary Co do innych wróżek nawet nie mam zamiaru skoro nikt o nich nie pisze poza tym nie chce mi się jechać pod Poznań , a widząc po sporadycznych wypowiedziach na forach tam właśnie przyjmują . Miłego dnia ! A jak sprawdzają Ci się sprawy sercowe u Kiary..?
|
|
|
|
|
#186 |
|
Konto usunięte
|
Edytowane przez 201801280952 Czas edycji: 2018-01-22 o 22:00 Powód: braki |
|
|
|
|
#187 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
umówić można się bardzo szybko, nie trzeba długo czekać, wręcz "z buta" ale cena to 100zł i ja nie dam rady Napisz jak się udała wizyta
|
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Dziś byłam u wróżki Maryli. Bardzo sympatyczna, otwarta i miła kobieta. Rzeczywiście u niej można sie poczuć jak u koleżanki. Bez dwóch zdań!!!! Jestem zaskoczona,bo kiedy zaczęła mi wróżyć od razu bardzo dobrze określiła moja obecną sytuację, a przecież jeszcze nie zdążyłam o nic jej zapytać. Nie wiem skąd to wiedziała, ale naprawdę trafiła w sedno. Wróżka Maryla bardzo podnosi człowieka na duchu Nie wiem jak będzie z tym wszystkim co mi przepowiedziała.Zobaczymy czy się sprawdzi. Ale przeszłość i teraźniejszość, to co mi powiedziała zgadzało się. Mam nadzieję,że będę mogła wkrótce potwierdzić sprawdzalnosć wróżki Maryli. Bardzo, bardzo fajna kobieta
|
|
|
|
|
#189 |
|
Konto usunięte
|
Edytowane przez 201801280952 Czas edycji: 2018-01-22 o 22:00 |
|
|
|
|
#190 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#191 |
|
Konto usunięte
|
Edytowane przez 201801280952 Czas edycji: 2018-01-22 o 21:59 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
Czy wróżka Hakszka wszystkim mówi o blondynkach w depresji? Mi też tak mówiła
Na przestrzeni czasu już kilka spraw mi sie sprawdziło, które przepowiadała wróżka Halszka....ale jeszcze nie ta najważniejsza. ![]() Wróżka Maryla mówi bardziej ogólnie, nie skupia sie tak na różnych szczegółach, raczej na głównych problemach, a wróżka Halszka kiedy interpretuje karty to własnie opisuje takie szczegóły bardziej, które moga mieć miejsce i nas dotyczyć. Takie mam spostrzeżenia porównując te dwie wróżki
Edytowane przez Raido Czas edycji: 2011-12-28 o 10:10 |
|
|
|
|
#193 |
|
Przyczajenie
|
Raido, mi Halszka nie mówiła o żadnej blondynce w depresji
natomiast kazała uważać na jakąś brunetkę w moim otoczeniu, a nadal nie wiem na kogo U Halszki byłam w listopadzie, wcześniej w sierpniu u Kiary. Obydwie mówiły prawie to samo (Halszka nie widziała np. zmiany mieszkania), ale nie wiem czy Halszkę nie naprowadziłam za bardzo na to co mówiła. Rzeczywiście Halszka skupia się na szczegółach, ale w moim przypadku wyglądało to tak jakby nie do końca była pewna i trochę się miotała. Nie potrafiła mi dać konkretnych odpowiedzi. Natomiast kilka rzeczy się już sprawdziło. Nie wiem która z dwóch miałabym polecić, Halszka trzyma się szczegółów, drobiazgów w stylu "dostanie pani mandat" (i rzeczywiście dostałam natomiast Kiara bardziej naładowała mnie pozytywną energią i to co mówiła było przedstawiane tak jakby rzeczywiście była tego w 100% pewna. Cześć spraw, o których obie mówiły, już się sprawdziło, natomiast nadal czekam na najważniejszą kwestię i doczekać się nie mogę... A komuś się tak sprawdziło wszystko to co mówiła Kiara?
|
|
|
|
|
#194 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#195 |
|
Przyczajenie
|
Cześć,
oto kilka moich refleksji... Byłam i u Kiary, i u Halszki. I wrazenia bardzo pozytywne. Kiara - niesamowita kobieta, pełna energii i pasji, zarażająca uśmiechem, zarysowała mi wspanaaaaniałą perspektywę Ile z tego sie sprawdzi, nie wiem. Halszka natomiast to bardzo sympatyczna, otwarta osoba. Powiedziała mi, że widzi pogrzeb mężczyzny (rzeczywiscie, odbył się 3 tygodnie po tej wizycie), sprawy urzędowe (też prawda), że mój były mąż będzie chciał do mnie wrócić po ok. 6 miesiącach (w to akurat nie wierzę, gdyż przyjazne relacje nas nie łączą i nie sądzę, by to sie zmieniło), że nową miłośc poznam w maju, ale na poczatku będzie trudno, bo ja będę cały czas pamiętała małżeństwo i to wszystko, co się stało. Poza tym powiedziała, ze mój były mąż będzie miał wypadek samochodowy/stłuczkę. I jeszcze, ze jest od czegoś uzależniony i zachowuje sie dziwnie. Kiara zreszta stwierdziła to samo, tzn., że albo jest uzależniony, albo ma ostre problemy z głową. Poza tym Halszka też ostrzegała mnie przed jakąś fałszywą koleżanką- brunetką (nie wiem, o kogo chodzi). Poza tym wcale nie widziała rozwodu, który miał miejsce 2 tygodnie po wizycie - sama się zastanawiała, dlaczego, skoro data jest wyznaczona.... To tyle
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wróżka Halszka skupia sie na takich szczegółach...u mnie faktycznie niektóre ,te niezbyt miłe miały miejsce.Wiadomo,że nie wszystko się sprawdza, bo my sami wybieramy inna drogę i wtedy zmieniamy bieg sprawy.Tak myślę.
|
|
|
|
|
|
#197 |
|
Przyczajenie
|
Do kilork.
Ostatnio też mam problem z facetem i w listopadzie odwiedziłam Halszkę (poleciła mi ja koleżanka twierdząc, że się sprawdza) natomiast w grudniu poszłam jeszcze do Kiary, Tekli z Lubonia i Maryli. No więc najbardziej optymistyczną wrózbę że będzie wszystko ok powiedziała Kiara, do Kiary wcześniej też chodziłam i jak pytałam o konkretny problem to zawsze się sprawdzało. Natomiast Tekla i Maryla stwierdziły że ma dać sobie spokój, że nic z tego nie będzie, że on jest kłamczuchem itp. i że inny facet jest mi pisany. Najbardziej profesjonalnie to wróży moim zdaniem Kiara i Tekla z Lubonia. Ale czy się sprawdzi to czas pokaże...
|
|
|
|
|
#198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc wszystko jest możliwe![]() A w horoskopy z gazet to nie wierzę za grosz. Ściema totalna. Śmieszą mnie one bo to takie bzdury.
|
|
|
|
|
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
Ja byłam z koleżanką, ale płaciłyśmy normalną stawkę 100 zł od osoby
![]() A wybierasz się do wróżki Maryli?
|
|
|
|
|
#200 |
|
Przyczajenie
|
Hmm byłam u 3 wróżek w tym u Halszki-opowiadała totalne pierdoły.U Mariolki też byłam,tu jest wiecje do powiedzenia.To kobieta która potrafi wczuc sie w sytuacje i na tym podkladzie drązy temat.Oglnie podwójne pierdoły.W obu przypadkach bylam 3 lata temu i wyobrazcie sobie ze nic sie nie sprawdziło.Trzecia wróżka z polecenia pewnej pani.Wrózyła z róznych kart,niby w tamtym momencie sie sprawdzało ale cała reszta to klapa.
3 wrózki i zero prawdy.Podarowalam sobie juz ukladanie zycia pod to co powie ktos obcy bo porozkłada karty.Trzeba wierzyc w siebie,własny osąd i umiec podejmowac mądre choc niekoniecznie rozsądne decyzje. |
|
|
|
|
#201 |
|
Przyczajenie
|
mnie też Halszka powiedziała, że będę pocieszać blondynkę w depresji i że mam uważać na brunetkę z bliskiego otoczenia
![]() o mandatach i badaniach zakończonych pozytywnie też wspominała ... powrót do męża też widziała. mówiła, że najdalej za pół roku |
|
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiście przepowiednia w tamtej chwili wydawała mi się zupełnie abstrakcyjna, gdyż mój były-obecny był w związku i wyglądał na bardzo zakochanego w tamtej dziewczynie. Za chwilę miną 3 miesiące odkąd znów jesteśmy razem. ![]() Mi Halszka także wspominała o brunetce, która namiesza w moim życiu. Miała mi utrudnić sprawy urzędowe i sercowe. Gdzieś tam mam taką osobę, którą mogłabym wpasować w tę przepowiednię, ale z tego co widzę to nie tylko ja o czymś takim usłyszałam. O blondynce w depresji nie usłyszałam. Miałam przepowiednię dotyczącą blond kobiety, ale dotyczyła tego, że miała mi bardzo pomóc w trudnym dla mnie okresie.
|
|
|
#203 |
|
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez Tessa917 Czas edycji: 2012-09-15 o 15:03 |
|
|
|
|
#204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#206 |
|
Konto usunięte
|
mi Halsza też mówiła żebym uważała na ciemną kobietę, ale nie wiem kogo? Sprawy urzędowe też widziała. W sumie mówiła że może mandat, ale tu akurat chodziło o coś innego.
Edytowane przez 95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d Czas edycji: 2012-01-05 o 10:05 |
|
|
|
|
#207 |
|
Przyczajenie
|
Po pierwsze witam was, trochę poczytałam forum i mam nadzieję, że moja wróżba się sprawdzi. Byłam u Kiary, super kobieta, wyszłam pozytywnie naładowana ale na rozwiązanie mojego problemu mam poczekać co najmniej 6 miesięcy.
Niektórzy piszą że byli u kliku wróżek, wczoraj wybrałam sie do jednej Pani z Pniew ale powiedziałam jej że ponad 2 tyg temu już mi ktoś wróżył i Pani odmówiła mi rozkładania kart i powiedziała ze musze poczekac pół roku, żeby można było wróżyć jeszcze raz. Argumentowała to, że już te karty zostały naruszone i będą teraz kłamać. Jak to w końcu jest? Musze czekać pół roku? Albo przekonajcie mnie (proszę), że wróżby od Kiary wam się sprawdziły. czekam na wasze opinie |
|
|
|
|
#208 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#209 |
|
Przyczajenie
|
zaczyna mi się spełniać to co mówiły H i M, ale nie wiem też na ile ja sama na to wpływam?! bo chyba jednak robię rzeczy (lub nie robię), których normalnie bym nie robiła (lub robiła)... eh
![]() jak u Was?
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sama także się wybieram tylko stale jest dylemat do której ???
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

Też chcem się do Niej wybrać...czy w dwie osoby jest taniej ??
A i jaki jest do Niej nr tel żeby się umówić??

miały miejsce.