![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
Dot.: wróżka w Poznaniu
Zapłaciłyśmy po 100 zł od osoby ale jak jesteś pod wrażeniem tego co Ci powiedziała to dobrze wiesz że te pieniądze się należą
![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- aha i mogłyśmy być na seansie razem , najpierw ja potem moja bratowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#183 |
Przyczajenie
|
Jak pisałam wyżej 100 zł za seans godzinny tel.510180375
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Przyczajenie
|
Hej Magda.
Widzę że też korzystasz z porad wrózki Kiary, ja byłam u niej 3 razy, też mi poleciła ją koleżanka, która trochę zna się na tarocie, czy sprawdzają Ci się od niej sprawy sercowe..? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Przyczajenie
|
Ja sie nadal upieram , ze Kiara ,bo powolutku wszystko mi sie układa i sprawdza . Może kiedyś wybiorę się do Halszki jak będę mieć za dużo czasu i kasy , albo tylko żeby sprawdzić czy potwierdzi mi to co powiedziała ta pierwsza , ale to tak tylko hipotetycznie teraz myśle
![]() ![]() Co do innych wróżek nawet nie mam zamiaru skoro nikt o nich nie pisze poza tym nie chce mi się jechać pod Poznań , a widząc po sporadycznych wypowiedziach na forach tam właśnie przyjmują . Miłego dnia ! A jak sprawdzają Ci się sprawy sercowe u Kiary..? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Konto usunięte
|
![]() Edytowane przez 201801280952 Czas edycji: 2018-01-22 o 21:00 Powód: braki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() ![]() Wróżka Maryla bardzo podnosi człowieka na duchu ![]() Mam nadzieję,że będę mogła wkrótce potwierdzić sprawdzalnosć wróżki Maryli. Bardzo, bardzo fajna kobieta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Konto usunięte
|
![]() Edytowane przez 201801280952 Czas edycji: 2018-01-22 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Konto usunięte
|
![]() Edytowane przez 201801280952 Czas edycji: 2018-01-22 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
Czy wróżka Hakszka wszystkim mówi o blondynkach w depresji? Mi też tak mówiła
![]() ![]() Wróżka Maryla mówi bardziej ogólnie, nie skupia sie tak na różnych szczegółach, raczej na głównych problemach, a wróżka Halszka kiedy interpretuje karty to własnie opisuje takie szczegóły bardziej, które moga mieć miejsce i nas dotyczyć. Takie mam spostrzeżenia porównując te dwie wróżki ![]() Edytowane przez Raido Czas edycji: 2011-12-28 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Przyczajenie
|
Raido, mi Halszka nie mówiła o żadnej blondynce w depresji
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Przyczajenie
|
Cześć,
oto kilka moich refleksji... Byłam i u Kiary, i u Halszki. I wrazenia bardzo pozytywne. Kiara - niesamowita kobieta, pełna energii i pasji, zarażająca uśmiechem, zarysowała mi wspanaaaaniałą perspektywę ![]() To tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiadomo,że nie wszystko się sprawdza, bo my sami wybieramy inna drogę i wtedy zmieniamy bieg sprawy.Tak myślę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Przyczajenie
|
Do kilork.
Ostatnio też mam problem z facetem i w listopadzie odwiedziłam Halszkę (poleciła mi ja koleżanka twierdząc, że się sprawdza) natomiast w grudniu poszłam jeszcze do Kiary, Tekli z Lubonia i Maryli. No więc najbardziej optymistyczną wrózbę że będzie wszystko ok powiedziała Kiara, do Kiary wcześniej też chodziłam i jak pytałam o konkretny problem to zawsze się sprawdzało. Natomiast Tekla i Maryla stwierdziły że ma dać sobie spokój, że nic z tego nie będzie, że on jest kłamczuchem itp. i że inny facet jest mi pisany. Najbardziej profesjonalnie to wróży moim zdaniem Kiara i Tekla z Lubonia. Ale czy się sprawdzi to czas pokaże... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A w horoskopy z gazet to nie wierzę za grosz. Ściema totalna. Śmieszą mnie one bo to takie bzdury. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
Ja byłam z koleżanką, ale płaciłyśmy normalną stawkę 100 zł od osoby
![]() A wybierasz się do wróżki Maryli? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Przyczajenie
|
Hmm byłam u 3 wróżek w tym u Halszki-opowiadała totalne pierdoły.U Mariolki też byłam,tu jest wiecje do powiedzenia.To kobieta która potrafi wczuc sie w sytuacje i na tym podkladzie drązy temat.Oglnie podwójne pierdoły.W obu przypadkach bylam 3 lata temu i wyobrazcie sobie ze nic sie nie sprawdziło.Trzecia wróżka z polecenia pewnej pani.Wrózyła z róznych kart,niby w tamtym momencie sie sprawdzało ale cała reszta to klapa.
3 wrózki i zero prawdy.Podarowalam sobie juz ukladanie zycia pod to co powie ktos obcy bo porozkłada karty.Trzeba wierzyc w siebie,własny osąd i umiec podejmowac mądre choc niekoniecznie rozsądne decyzje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Przyczajenie
|
mnie też Halszka powiedziała, że będę pocieszać blondynkę w depresji i że mam uważać na brunetkę z bliskiego otoczenia
![]() o mandatach i badaniach zakończonych pozytywnie też wspominała ... powrót do męża też widziała. mówiła, że najdalej za pół roku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi Halszka także wspominała o brunetce, która namiesza w moim życiu. Miała mi utrudnić sprawy urzędowe i sercowe. Gdzieś tam mam taką osobę, którą mogłabym wpasować w tę przepowiednię, ale z tego co widzę to nie tylko ja o czymś takim usłyszałam. ![]()
![]() |
![]() |
#203 |
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez Tessa917 Czas edycji: 2012-09-15 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Konto usunięte
|
mi Halsza też mówiła żebym uważała na ciemną kobietę, ale nie wiem kogo? Sprawy urzędowe też widziała. W sumie mówiła że może mandat, ale tu akurat chodziło o coś innego.
Edytowane przez 95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d Czas edycji: 2012-01-05 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Przyczajenie
|
Po pierwsze witam was, trochę poczytałam forum i mam nadzieję, że moja wróżba się sprawdzi. Byłam u Kiary, super kobieta, wyszłam pozytywnie naładowana ale na rozwiązanie mojego problemu mam poczekać co najmniej 6 miesięcy.
Niektórzy piszą że byli u kliku wróżek, wczoraj wybrałam sie do jednej Pani z Pniew ale powiedziałam jej że ponad 2 tyg temu już mi ktoś wróżył i Pani odmówiła mi rozkładania kart i powiedziała ze musze poczekac pół roku, żeby można było wróżyć jeszcze raz. Argumentowała to, że już te karty zostały naruszone i będą teraz kłamać. Jak to w końcu jest? Musze czekać pół roku? Albo przekonajcie mnie (proszę), że wróżby od Kiary wam się sprawdziły. czekam na wasze opinie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Przyczajenie
|
zaczyna mi się spełniać to co mówiły H i M, ale nie wiem też na ile ja sama na to wpływam?! bo chyba jednak robię rzeczy (lub nie robię), których normalnie bym nie robiła (lub robiła)... eh
![]() jak u Was? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.