wróżka w Poznaniu - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-14, 09:53   #181
Justthe1
Przyczajenie

Dot.: wróżka w Poznaniu

Zapłaciłyśmy po 100 zł od osoby ale jak jesteś pod wrażeniem tego co Ci powiedziała to dobrze wiesz że te pieniądze się należą

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

aha i mogłyśmy być na seansie razem , najpierw ja potem moja bratowa Zgadza się również że sama atmosfera jest super , kawka , papierosek pełen relax i oczywiście chłonięcie tarota ;D
Justthe1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-14, 11:06   #182
Adziii88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Justthe1 Pokaż wiadomość
Wczoraj z bratową byłam u wróżki Maryli w Koziegłowach i powiem tak w skrócie że trafiła po prostu ze wszystkim ! Byłyśmy w tak wielkim szoku że aż trudno to opisać . Nie było spraw wyssanych z palca nie było mydlenia oczu , aż czasami chciało się płakać . Bo nie tylko postawiony tarot powiedział co się dzieję co nas dręczy ale też dał rady i wskazówki . Nie żałujemy i na pewno nasza wizyta w przyszłym roku jest obowiązkowa. Dawno nie czułam żeby ktoś mnie tak znał i tyle o mnie wiedział ... Magia ;-)

POLECAM !
Jeżeli możesz to prosiłabym o cenę wizyty ?? Też chcem się do Niej wybrać...czy w dwie osoby jest taniej ?? A i jaki jest do Niej nr tel żeby się umówić??
Stary 2011-12-15, 08:25   #183
Justthe1
Przyczajenie

Jak pisałam wyżej 100 zł za seans godzinny tel.510180375
Justthe1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-18, 16:28   #184
Martika 49
Przyczajenie

Hej Magda.

Widzę że też korzystasz z porad wrózki Kiary, ja byłam u niej 3 razy, też mi poleciła ją koleżanka, która trochę zna się na tarocie, czy sprawdzają Ci się od niej sprawy sercowe..?
Martika 49 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-18, 18:59   #185
Martika 49
Przyczajenie

Ja sie nadal upieram , ze Kiara ,bo powolutku wszystko mi sie układa i sprawdza . Może kiedyś wybiorę się do Halszki jak będę mieć za dużo czasu i kasy , albo tylko żeby sprawdzić czy potwierdzi mi to co powiedziała ta pierwsza , ale to tak tylko hipotetycznie teraz myśle póki co nie daję się jesiennej aurze i brnę do przodu według wskazówek Kiary
Co do innych wróżek nawet nie mam zamiaru skoro nikt o nich nie pisze poza tym nie chce mi się jechać pod Poznań , a widząc po sporadycznych wypowiedziach na forach tam właśnie przyjmują . Miłego dnia !

A jak sprawdzają Ci się sprawy sercowe u Kiary..?
Stary 2011-12-19, 13:19   #186
201801280952
Konto usunięte

Edytowane przez 201801280952
Czas edycji: 2018-01-22 o 21:00 Powód: braki
201801280952 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-26, 10:22   #187
Adziii88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malutka-A25 Pokaż wiadomość
No dobra to dowiedz się czy jak przyjedziemy we dwie to będzie taniej i najwyżej się umówimy w któryś dzień
Przepraszam , że dopiero teraz się odzywam...prędzej nie miałam zbytnio jak...pytałam o cenę wizyty i terminy i umówić można się bardzo szybko, nie trzeba długo czekać, wręcz "z buta" ale cena to 100zł i ja nie dam rady przed końcem tego roku...wydatki świąteczne mnie dobiły...Także muszę sobie odpuścić teraz ale napewno wystartuję do niej po nowym roku... Napisz jak się udała wizyta

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-27, 17:40   #188
Raido
Raczkowanie

Witajcie Dziś byłam u wróżki Maryli. Bardzo sympatyczna, otwarta i miła kobieta. Rzeczywiście u niej można sie poczuć jak u koleżanki. Bez dwóch zdań!!!! Jestem zaskoczona,bo kiedy zaczęła mi wróżyć od razu bardzo dobrze określiła moja obecną sytuację, a przecież jeszcze nie zdążyłam o nic jej zapytać. Nie wiem skąd to wiedziała, ale naprawdę trafiła w sedno.
Wróżka Maryla bardzo podnosi człowieka na duchu Nie wiem jak będzie z tym wszystkim co mi przepowiedziała.Zobaczymy czy się sprawdzi. Ale przeszłość i teraźniejszość, to co mi powiedziała zgadzało się.
Mam nadzieję,że będę mogła wkrótce potwierdzić sprawdzalnosć wróżki Maryli. Bardzo, bardzo fajna kobieta
Raido jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-27, 19:01   #189
201801280952
Konto usunięte

Czas edycji: 2018-01-22 o 21:00
Stary 2011-12-27, 20:37   #190
Martika 49
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Black Mermaid Pokaż wiadomość
A ja się nie mogę doczekać aż mi się najważniejsza przepowiednia od Halszki sprawdzi.
Na razie kolejna rzecz się sprawdziła a mianowicie Halszka widziała w moim otoczeniu blondynkę z depresją i faktycznie koleżanka rozstała się z facetem i jest jej bardzo ciężko.
Widziała także, że mój dziadek będzie w szpitalu - faktycznie na lutego ma skierowanie. Także pomalutku się sprawdza.
Mnie wrózka Halszka też powiedziała, że będę pocieszać blondynke w depresji;-) Natomiast byłam dzisiaj też u Maryli, zobaczymy czy się sprawdzi...
Stary 2011-12-27, 22:04   #191
201801280952
Konto usunięte

Czas edycji: 2018-01-22 o 20:59

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-28, 09:06   #192
Raido
Raczkowanie

Czy wróżka Hakszka wszystkim mówi o blondynkach w depresji? Mi też tak mówiła Na przestrzeni czasu już kilka spraw mi sie sprawdziło, które przepowiadała wróżka Halszka....ale jeszcze nie ta najważniejsza.
Wróżka Maryla mówi bardziej ogólnie, nie skupia sie tak na różnych szczegółach, raczej na głównych problemach, a wróżka Halszka kiedy interpretuje karty to własnie opisuje takie szczegóły bardziej, które moga mieć miejsce i nas dotyczyć. Takie mam spostrzeżenia porównując te dwie wróżki

Edytowane przez Raido
Czas edycji: 2011-12-28 o 09:10
Stary 2011-12-28, 10:38   #193
eternalsunshine
Przyczajenie

Raido, mi Halszka nie mówiła o żadnej blondynce w depresji natomiast kazała uważać na jakąś brunetkę w moim otoczeniu, a nadal nie wiem na kogo U Halszki byłam w listopadzie, wcześniej w sierpniu u Kiary. Obydwie mówiły prawie to samo (Halszka nie widziała np. zmiany mieszkania), ale nie wiem czy Halszkę nie naprowadziłam za bardzo na to co mówiła. Rzeczywiście Halszka skupia się na szczegółach, ale w moim przypadku wyglądało to tak jakby nie do końca była pewna i trochę się miotała. Nie potrafiła mi dać konkretnych odpowiedzi. Natomiast kilka rzeczy się już sprawdziło. Nie wiem która z dwóch miałabym polecić, Halszka trzyma się szczegółów, drobiazgów w stylu "dostanie pani mandat" (i rzeczywiście dostałam natomiast Kiara bardziej naładowała mnie pozytywną energią i to co mówiła było przedstawiane tak jakby rzeczywiście była tego w 100% pewna. Cześć spraw, o których obie mówiły, już się sprawdziło, natomiast nadal czekam na najważniejszą kwestię i doczekać się nie mogę... A komuś się tak sprawdziło wszystko to co mówiła Kiara?
eternalsunshine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-28, 22:56   #194
syca
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez eternalsunshine Pokaż wiadomość
Raido, mi Halszka nie mówiła o żadnej blondynce w depresji natomiast kazała uważać na jakąś brunetkę w moim otoczeniu, a nadal nie wiem na kogo U Halszki byłam w listopadzie, wcześniej w sierpniu u Kiary. Obydwie mówiły prawie to samo (Halszka nie widziała np. zmiany mieszkania), ale nie wiem czy Halszkę nie naprowadziłam za bardzo na to co mówiła. Rzeczywiście Halszka skupia się na szczegółach, ale w moim przypadku wyglądało to tak jakby nie do końca była pewna i trochę się miotała. Nie potrafiła mi dać konkretnych odpowiedzi. Natomiast kilka rzeczy się już sprawdziło. Nie wiem która z dwóch miałabym polecić, Halszka trzyma się szczegółów, drobiazgów w stylu "dostanie pani mandat" (i rzeczywiście dostałam natomiast Kiara bardziej naładowała mnie pozytywną energią i to co mówiła było przedstawiane tak jakby rzeczywiście była tego w 100% pewna. Cześć spraw, o których obie mówiły, już się sprawdziło, natomiast nadal czekam na najważniejszą kwestię i doczekać się nie mogę... A komuś się tak sprawdziło wszystko to co mówiła Kiara?
Też wywróżyła mi brunetkę na którą muszę uważać (nadal nie wiem kto to) i że dostanę mandat (uff nie dostałam). Minęło już kilka miesięcy... w sumie chyba nic narazie mi się nie spełniło.. Ale co ciekawe byłam również u Marylki, i powiedziała mi to samo co Halszka, tylko wróżba ma dotyczyć przyszłego roku.. tak więc CIERPLIWIE czekam
syca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-29, 10:38   #195
kilork
Przyczajenie

Cześć,
oto kilka moich refleksji... Byłam i u Kiary, i u Halszki. I wrazenia bardzo pozytywne. Kiara - niesamowita kobieta, pełna energii i pasji, zarażająca uśmiechem, zarysowała mi wspanaaaaniałą perspektywę Ile z tego sie sprawdzi, nie wiem. Halszka natomiast to bardzo sympatyczna, otwarta osoba. Powiedziała mi, że widzi pogrzeb mężczyzny (rzeczywiscie, odbył się 3 tygodnie po tej wizycie), sprawy urzędowe (też prawda), że mój były mąż będzie chciał do mnie wrócić po ok. 6 miesiącach (w to akurat nie wierzę, gdyż przyjazne relacje nas nie łączą i nie sądzę, by to sie zmieniło), że nową miłośc poznam w maju, ale na poczatku będzie trudno, bo ja będę cały czas pamiętała małżeństwo i to wszystko, co się stało. Poza tym powiedziała, ze mój były mąż będzie miał wypadek samochodowy/stłuczkę. I jeszcze, ze jest od czegoś uzależniony i zachowuje sie dziwnie. Kiara zreszta stwierdziła to samo, tzn., że albo jest uzależniony, albo ma ostre problemy z głową. Poza tym Halszka też ostrzegała mnie przed jakąś fałszywą koleżanką- brunetką (nie wiem, o kogo chodzi). Poza tym wcale nie widziała rozwodu, który miał miejsce 2 tygodnie po wizycie - sama się zastanawiała, dlaczego, skoro data jest wyznaczona....
To tyle
kilork jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-29, 15:14   #196
Raido
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez syca Pokaż wiadomość
Też wywróżyła mi brunetkę na którą muszę uważać (nadal nie wiem kto to) i że dostanę mandat (uff nie dostałam). Minęło już kilka miesięcy... w sumie chyba nic narazie mi się nie spełniło.. Ale co ciekawe byłam również u Marylki, i powiedziała mi to samo co Halszka, tylko wróżba ma dotyczyć przyszłego roku.. tak więc CIERPLIWIE czekam
Halszka mnie również przestrzegała przed ciemną kobietą, lecz narazie chyba nie stanęła mi na drodze.Mojej znajomej Halszka także przepowiadała mandat, ale tego mandatu nie dostała. Wróżka Halszka skupia sie na takich szczegółach...u mnie faktycznie niektóre ,te niezbyt miłe miały miejsce.
Wiadomo,że nie wszystko się sprawdza, bo my sami wybieramy inna drogę i wtedy zmieniamy bieg sprawy.Tak myślę.
Stary 2011-12-29, 18:42   #197
Martika 49
Przyczajenie

Do kilork.

Ostatnio też mam problem z facetem i w listopadzie odwiedziłam Halszkę (poleciła mi ja koleżanka twierdząc, że się sprawdza) natomiast w grudniu poszłam jeszcze do Kiary, Tekli z Lubonia i Maryli. No więc najbardziej optymistyczną wrózbę że będzie wszystko ok powiedziała Kiara, do Kiary wcześniej też chodziłam i jak pytałam o konkretny problem to zawsze się sprawdzało. Natomiast Tekla i Maryla stwierdziły że ma dać sobie spokój, że nic z tego nie będzie, że on jest kłamczuchem itp. i że inny facet jest mi pisany. Najbardziej profesjonalnie to wróży moim zdaniem Kiara i Tekla z Lubonia. Ale czy się sprawdzi to czas pokaże...
Stary 2011-12-29, 19:49   #198
Raido
Raczkowanie

Cytat:
Z kolei u mnie Halszka w ogóle nie widziała innej kobiety w życiu byłego jak ewidentnie ona jest, co prawda nie byli w związku, ale jest w niej zakochany. Mówiła natomiast, że będzie chciał wrócić za 3 miesiące i sam będzie się o mnie starał, w co w ogóle nie mogę uwierzyć biorąc pod uwagę to, że rzekomo zakochał się w innej (tak mi mówił) . W każdym bądź razie pojawiło jej się to w kartach kilkakrotnie. Mówiła, że wyjedziemy gdzieś zagranicę razem i zamieszkamy razem w przyszłym roku.

Co do przepowiedni sprawdzonych... W zasadzie jakieś wielkie rzeczy się nie sprawdziły, najbardziej czekam na tą odnośnie powrotu byłego.
Halszka widziała, że coś było nie tak ze zdrowiem taty, o czym wiedziałam już wcześniej. Widziała, tak jak pisałam wcześniej, blondynkę w depresji, faktycznie mam koleżankę blondynkę, która przechodzi drobną depresję, widziała, że babcia lub dziadek trafią do szpitala, owszem, dziadek ma skierowanie na lutego.
Przepowiedziała moje badaniaz wynikiem pozytywnym co też się sprawdziło, także doładowało mnie to energią i nadzieją, że może i ten powrót się sprawdzi

Dodam jeszcze, że większość horoskopów mówi mi, że wyjadę gdzieś zagranicę w 2012 więc może coś w tym jest.
Jedna dziewczyna tutaj na forum też pisała,że wróżka Halszka przepowiedziała jej powrót byłego faceta i że się do niej odezwie i napisała,żę faktycznie jej sie to sprawdziło i chyba teraz znowu z nim jest.Więc wszystko jest możliwe
A w horoskopy z gazet to nie wierzę za grosz. Ściema totalna. Śmieszą mnie one bo to takie bzdury.
Stary 2011-12-30, 08:57   #199
Raido
Raczkowanie

Ja byłam z koleżanką, ale płaciłyśmy normalną stawkę 100 zł od osoby
A wybierasz się do wróżki Maryli?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-30, 17:21   #200
makusek
Przyczajenie

Hmm byłam u 3 wróżek w tym u Halszki-opowiadała totalne pierdoły.U Mariolki też byłam,tu jest wiecje do powiedzenia.To kobieta która potrafi wczuc sie w sytuacje i na tym podkladzie drązy temat.Oglnie podwójne pierdoły.W obu przypadkach bylam 3 lata temu i wyobrazcie sobie ze nic sie nie sprawdziło.Trzecia wróżka z polecenia pewnej pani.Wrózyła z róznych kart,niby w tamtym momencie sie sprawdzało ale cała reszta to klapa.
3 wrózki i zero prawdy.Podarowalam sobie juz ukladanie zycia pod to co powie ktos obcy bo porozkłada karty.Trzeba wierzyc w siebie,własny osąd i umiec podejmowac mądre choc niekoniecznie rozsądne decyzje.
makusek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-02, 19:35   #201
anulkaogr
Przyczajenie

mnie też Halszka powiedziała, że będę pocieszać blondynkę w depresji i że mam uważać na brunetkę z bliskiego otoczenia

o mandatach i badaniach zakończonych pozytywnie też wspominała ...

powrót do męża też widziała. mówiła, że najdalej za pół roku
anulkaogr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-02, 19:45   #202
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Raido Pokaż wiadomość
Jedna dziewczyna tutaj na forum też pisała,że wróżka Halszka przepowiedziała jej powrót byłego faceta i że się do niej odezwie i napisała,żę faktycznie jej sie to sprawdziło i chyba teraz znowu z nim jest.Więc wszystko jest możliwe
To chyba o mnie mowa. Rzeczywiście przepowiednia w tamtej chwili wydawała mi się zupełnie abstrakcyjna, gdyż mój były-obecny był w związku i wyglądał na bardzo zakochanego w tamtej dziewczynie. Za chwilę miną 3 miesiące odkąd znów jesteśmy razem.

Mi Halszka także wspominała o brunetce, która namiesza w moim życiu. Miała mi utrudnić sprawy urzędowe i sercowe. Gdzieś tam mam taką osobę, którą mogłabym wpasować w tę przepowiednię, ale z tego co widzę to nie tylko ja o czymś takim usłyszałam. O blondynce w depresji nie usłyszałam. Miałam przepowiednię dotyczącą blond kobiety, ale dotyczyła tego, że miała mi bardzo pomóc w trudnym dla mnie okresie.
Stary 2012-01-03, 16:23   #203
Tessa917
Przyczajenie

...

Edytowane przez Tessa917
Czas edycji: 2012-09-15 o 14:03
Tessa917 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-03, 17:03   #204
Raido
Raczkowanie

Cytat:
Byłam u Maryli, właściwie kilka przepowiedni mi się pokryło, niestety nie ta najważniejsza. Co do mojej sytuacji i tego po co przyszłam trafiła bezbłędnie. Maryla w odróżnieniu od Halszki powiedziała, że były nie wróci, że mam dać sobie spokój i widziała jakiegoś nowego partnera. W sumie dziwna to była wizyta. Owszem, przyjacielsko, wesoło, ale czegoś mi brakowało, lepiej czułam się u Halszki i mówiła bardziej przekonująco.

Czas zweryfikuje która miała rację. Czekam więc jeszcze dwa miesiące
Wróżka Maryla ma zupełnie inny styl wróżenia. Skupia sie na jednym problemie, a Halszka interpretuje i wyszukuje takie detale. Ale Maryla naprawdę bardzo pozytywna jest, zreszta Halszka też.Sama zweryfikujesz w swoim czasie.
Stary 2012-01-04, 19:29   #205
Raido
Raczkowanie

Cytat:
Jednak jakoś mi nie podpasowała Maryla więcej mi o sobie mówiła niż o mnie i właściwie tak ogólnie, że aż żałowałam.
Ale kto kogo woli
Zweryfikuje

A dzwoniła któraś na EzoTv? Bo ja po mętliku jaki miałam po dwóch różnych wróżbach zadzwoniłam i ta wróżka potwierdziła Halszkę.
Ale resztę potwierdzi czas. Czego nie lubię
A do kogo dzwoniłaś w tym Ezo TV jeśli można spytać z ciekawości?Do jakiej z tych słynnych tam wróżek?
Stary 2012-01-05, 06:59   #206
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

mi Halsza też mówiła żebym uważała na ciemną kobietę, ale nie wiem kogo? Sprawy urzędowe też widziała. W sumie mówiła że może mandat, ale tu akurat chodziło o coś innego.

Edytowane przez 95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Czas edycji: 2012-01-05 o 09:05
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 15:58   #207
gosiapoznan
Przyczajenie

Po pierwsze witam was, trochę poczytałam forum i mam nadzieję, że moja wróżba się sprawdzi. Byłam u Kiary, super kobieta, wyszłam pozytywnie naładowana ale na rozwiązanie mojego problemu mam poczekać co najmniej 6 miesięcy.
Niektórzy piszą że byli u kliku wróżek, wczoraj wybrałam sie do jednej Pani z Pniew ale powiedziałam jej że ponad 2 tyg temu już mi ktoś wróżył i Pani odmówiła mi rozkładania kart i powiedziała ze musze poczekac pół roku, żeby można było wróżyć jeszcze raz. Argumentowała to, że już te karty zostały naruszone i będą teraz kłamać. Jak to w końcu jest? Musze czekać pół roku? Albo przekonajcie mnie (proszę), że wróżby od Kiary wam się sprawdziły.
czekam na wasze opinie
gosiapoznan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 20:16   #208
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:
Nie chciałby ktoś wybrać się ze mną do Halszki?
Chyba chciałabym isć jeszcze raz, upewnić się co do pewnych spraw.
Ja bym chętnie poszła po weekendzie. Najlepiej w godz. 15-17 o ile przyjmuje tu w Poznaniu. Pasowałoby ci?
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-07, 23:35   #209
syca
Przyczajenie

zaczyna mi się spełniać to co mówiły H i M, ale nie wiem też na ile ja sama na to wpływam?! bo chyba jednak robię rzeczy (lub nie robię), których normalnie bym nie robiła (lub robiła)... eh
jak u Was?
syca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-08, 14:29   #210
Adziii88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez syca Pokaż wiadomość
zaczyna mi się spełniać to co mówiły H i M, ale nie wiem też na ile ja sama na to wpływam?! bo chyba jednak robię rzeczy (lub nie robię), których normalnie bym nie robiła (lub robiła)... eh
jak u Was?
A ile czsu upłynęło od wizyty?? Więcej przepowiedzni od której się Tobie sprawdziło ??? Jeżeli możesz podziel się opinią Ja sama także się wybieram tylko stale jest dylemat do której ???

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości