|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Modlitwa o 100% czyli 30 czerwca tuż tuż! Maturzystki 2009, odsłona X
Shewa ja wiem, że szkoda samochodu, ale cieszcie się, że on z tego wyszedł cało. To jest najważniejsze
|
|
|
|
#182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem co mam napisać, jak Ci pomóc. Może psycholog mu pomoże? Najważniejsze, że wyszedł z tego wypadku i żyję.
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
podpisuje sie tez pod tym...
jesteśmy z tobą, a ty powinnaś być z nim
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje ciasto w lodówce siedzi od rana xD Tzn. mama jak przyszła od fryzjera miała się zabrać za wylanie galaretki na górę. A potem najgorsza część robienia tego ciasta: siedzieć ze świadomością, że jest w lodówce i że nie można zjeść xD Coś mnie brzuch zaczyna boleć, więc chyba muszę włączyć stan alarmowy i poinformować najbliższych coby mi na nerwy nie działali :| Edytowane przez anlejka Czas edycji: 2009-06-12 o 18:10 |
|
|
|
|
#185 |
|
Konto usunięte
|
ale jest dobry odcinek:d
z dziewczyna po przeszczepie serca z kleszczem jak Hałs w windzie go wyciagal
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tylko wróci z dodatkowych badań to jade do niego i zostaje u niego na tydzień...
Wiecie to się tak mówi, że ważne że wyszedł cało. Oczywiście, to jest NAJWAŻNIEJSZE. Ale on teraz wolałby nie żyć. Wolałby nie żyć niż patrzeć na to co się stało. Patrzeć na ten samochód. Pół roku ... masa pieniędzy... wspomnień. To jest facet, my tego nie zrozumiemy. Ale on to bardzo przeżył... To było jego oczko w głowie... jego kochane Volvo. Jego druga miłość... A teraz... Miał jeszcze tyle planów. Gdyby to było inne auto już by nie żył
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
shewa teraz najwazniejsze jest wsparcie z Twojej strony, bedzie Cie potrzebowal. trzymajcie sie
|
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
samochód samochodem.. nie jest cały do kasacji, da się go z czasem "odratować". Najważniejsze, że jemu nic się nie stało. Ma Ciebie i rodzinę, wspieraj go jak tylko możesz. Bądź silna to on też będzie życie jest nieprzywidywalne, ale z wszystkiego można wyjść cało.. Trzymam kciuki.Eh a ja cały dzień przed komp prawie... forum, friends, film, friends.. strasznie mi się ten dzień dłuży miałam iść na siłownie ale problemy z pęcherzem mnie znowu dopadły ![]() cztam MIstrza i Małogorzatę. Czytała któraś? czy dobrze mi się wydaje, że tę ksiazkę można zrozumieć dopiero po skończeniu? tak jak z Ferdydurke. Po przeczytaniu całości dopiero można powiedzieć o czym była. Tutaj mam to samo wrażenie w sumie nie ejstem nawet w połowie. Ale muszę się streszczać bo dużo innych czeka.
|
|
|
#190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
shewa jakieś pół roku temu w wypadku zginął chłopak siostry mojej koleżanki. Nawierzchnia była mokra po deszczu, on jechał chyba trochę za szybko, wpadł w poślizg. Zginął. Miał 20 lat. Spójrzcie na to z tej strony, spójrzcie jaka tragedia mogła się stać. Niech on spróbuje spojrzeć na to z innej perspektywy. Z perspektywy tego co mogło się stać. Mógł zginąć, mógł przeżyć, ale wylądować na wózku, mógł zabić przypadkowego przechodnia. Stracił tylko i aż samochód. I za to powinien dziękować. Teraz potrzebuje czasu, żeby móc dojść do siebie...
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomo że mogło być dużo gorzej... ale do niego to wszystko jeszcze nie dochodzi. Jeszcze nie jest w stanie tego wszystkiego zrozumieć...
Oby jak najszybciej doszedł do siebie
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Grudniowa ja to miałam jako lekturę
Doszłam do połowy ale jakby nie było podobało mi się, muszę znaleźć drugie pół i doczytać. I tak najbardziej lubię tego kota, więc no :XBurza u mnie. A dlaczego? Bo są Dni Skoczowa xD Raz grad walił, więc ta burza to pikuś ![]() Tylko dlaczego ja się cholernie boję burzy? Tzn. boję się burzy a jak czuję, że będzie to skakam z radości, bo burza idzie i burza będzie. A teraz jak mi gdzieś grzmi w miarę daleko to już palpitacji serca dostaję -.-' |
|
|
|
#194 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Shewa
dziewczyny mają rację.. musisz być teraz z nim.. ja wiem że faceci mają bzika na samochody itp, ale dobrze że nic mu się nie stało.. |
|
|
|
#196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Anlejka racja, kot jest intrygujący. zzresztą jak wszystko tam
|
|
|
#197 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
trudno jest tak pocieszac na odleglosc rozumiem jak ci jest ciezko ale slowa nic nie pomoga. musicie sami sobie nawzajem pomóc |
||
|
|
|
#198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() może jakiś pierwszy lepszy? xD co do ciasta, to jestem na etapie studzenia mleka z żelatyną. zastanawiam sie tylko jak ja je później upcham w lodówce bo miejsca brak xD |
||
|
|
|
#199 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hmmm bo tak sie strasznie przejmuje tym autem z tego co piszesz |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
Przelewy nawet z kont internetowych są dokonywane podczas sesji. Na koncie przelew zapisuje sie od razu, ale dopiero podczas sesji jest potwierdzany przez bank i odbierany przez drugi
![]() shewa,
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Nie sądze... on wie, że miał dużo szczęścia, wie jak niewiele brakowało. Tu nie chodzi o maszyne... Chodzi o to, że on marzył o tym aucie od paru lat, to było jego oczko w głowie, a teraz tak po prostu... kilka sekund i cała jego prace poszła na marne. Pewnie że się przejmuje tym samochodem, wypadkiem, kto by się nie przejmował? Opowiada pierdoły, ale tak naprawde najważniejsze jest to, że wszyscy wyszli cało z tego wypadku...
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
po jakimś czasie dojdzie do siebie, teraz na pewno jest w szoku, co do samochodu to mu się nie dziwię skoro tak ciężko na niego pracował.. potrzeba po prostu czasu.. wszystko się ułoży
muszę uciekać, znowu burza
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Malwinka najbliżej kredyt bank, potem zaraz obok jest GE, dwa kroki dalej PKO i pięć kroków dalej spółdzielczy. Na drugiej ulicy otwarli ostatnio Piasta. Potem przy rynku jest ich pełno: WBK, ING i jeszcze jakiś. Wejdzie się na uliczkę obok rynku to uliczka jest cała usłana bankami xD Więc może tak kilka za jednym zamachem?
![]() A to chłodzenie całe to my zawsze mieszamy chwilę, a potem do otwartego okna. Z lodówką już Ci nie pomogę xD Bo jak jest chłodniej to na balkon zawsze xD O! np. dzis bym mogła wystawić xD |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
Dobra, wychodzę. Uważajcie na siebie, bawcie sie dobrze. Proszę, nie naspamujcie więcej niż 10 stron.
Shewa Trzymaj się. Anlejka& Malwinka takie to spokojne duszyczki, a jaaakie plany robią ... nono
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Wrrr ale mi net przerywa
![]() Ja spadam idę na spacer z kumpelą ![]() Ciaał ;*;*;*
Edytowane przez Marguerita Czas edycji: 2009-06-12 o 19:11 |
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja też pomieszałam i teraz sie chłodzi przy oknie zjem kanapki i przechodzę do kolejnego etapu ^^ble cały czas czuję tą żelatynę xD <złowieszczy śmiech> hehe nigdy nie wiadomo co komu w duszyczce gra ^^ |
|
|
|
|
#207 |
|
BAN stały
|
ehhhh... burza mineła wiec jestem
![]() umieram z nudów... ![]() ![]() gramy?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Jeja, jaka u mnie jest tęcza śliczna *.*
Jaka kupa. teraz mi się przypomniało, że mamy widok na rynek -.-' Tylko coś porobili i kamera działa od 8-16 codziennie. W zeszłym miesiącu ładnie działała całą dobę xD Co prawda widać tylko fontannę i ludzi przechodzących, ale tsst :X zte ja i spokojna? xD Jesteś kolejną osobą, która twierdzi, że ja to takie spokojne, grzeczne i w ogóle ![]() *** Malwinka to po co wąchałaś? xD Ej, a cukier dodałaś? Ostatnio moja babcia zrobiła. Wszyscy już siadają ze śliną do tego. Siostra kosztuje i się krzywi. Myślałam, że ją zdzielę. Za chwilę mama i brat to samo. Kosztuję i stwierdzam, że jakieś dziwne. A babcia pół godziny później hasło: 'O! Ja chyba cukru nie dodałam.' xD Edytowane przez anlejka Czas edycji: 2009-06-12 o 19:14 |
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
ojej. pada o_O
Anlejka 1,5 szkl do śmietany
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
A bo ja wiem ile xD Wiem, że cztery galaretki trzeba xD Na górę zawsze chcę niebieską albo jakąś taką ŁAŁ.
Ej, ej Kasia ja chcę grać! Ja! Mam danmleko, słucham rmf możemy grać xD |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.

nie wiem co mam napisać, jak Ci pomóc. Może psycholog mu pomoże? Najważniejsze, że wyszedł z tego wypadku i żyję.

życie jest nieprzywidywalne, ale z wszystkiego można wyjść cało.. Trzymam kciuki.
strasznie mi się ten dzień dłuży
miałam iść na siłownie ale problemy z pęcherzem mnie znowu dopadły
czy dobrze mi się wydaje, że tę ksiazkę można zrozumieć dopiero po skończeniu? tak jak z Ferdydurke. Po przeczytaniu całości dopiero można powiedzieć o czym była. Tutaj mam to samo wrażenie