![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o wózki to i tak trzeba je zobaczyć na żywo, przecież muszę sprawdzić, czy będę dobrze z danym modelem wyglądała ![]()
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Brombusiu tez chce najpierw poszukac w necie pozniej zobaczyc go na zywo no i zobacze jak cenowowyjdzie,jak na all bedzie duzo taniej to zamowie na all a jesli bedzie mala roznica to kupie w sklepie normalnie ale najpierw obowiazkowo musze wybranym przez siebie pojazdem pojezdzic ,obejrzec go,pomacac itp ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=686402876 i jeszcze jedno Brombus ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- http://aukcja.onet.pl/show_item.php?...726736#gallery albo jeszcze takie
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Jak zwykle dostałam oczopląsu od tej pościeli
![]() Śliczna jest. Wybrałaś już jakiś konkretny wzór?
#184 |
Zakorzenienie
|
a my wlasnie wybieramy posciel dla Adriana
![]() dla mlodego juz bedzie po Adim.. jakas mu jeszcze dokupie ![]()
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w sumie to jest tyle tych wezorow ze az za duzo ![]() Chyba pozwole tz zadecydowac ostatecznie i z trzech moich typow niech wybierze 2 i wtedy zamowie sobie przy okazji druga posciel na zmiane
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() W każdym razie jestem po dzisiejszym dniu padnieta. Tak, że Konspiracjo witaj w klubie ![]() ![]() Praktycznie dotrzymywałam tacie towarzystwa. I w ogóle zmieniłam kolor dziecinnego pokoju mojej Malutkiej. Wczesniej miałby jsny fiolet a jest róz (nie taki oczo**bny ![]() ![]() Tak strasnzie chciałabym, żeby juz był koniec i żebysmy sie mogli wprowadzic. A teraz moj Tz ze swoim tata kończa robic panele. Mozeeeee w sobote skonczymy, ale wprowadzimy sie pewnie w przyszlym tygdoniu. Ale juz blizej niż dalej. Jestem pod wrazeniem mojego taty-zero wtracania ![]() ![]() Sexy body ![]() ![]() Jutro zaczynam 20 tydzien a mój brzusio jest mikro ![]() ![]() ![]() ![]() Gucia gratuluje Ci, ale jeszcze nie wiem co, musze doczytac ![]() ale długi post zem trzasła... aa witaj Bravurko, myslalam osttanio o Tobie i tak pomyslałam, że w szpitalu jestes MOCNO TRZYMAM KCKIUKI ![]() ![]() A KTO JUTRO IDZIE DO LEKAZRA MARTAN I MALINKA???TO JUTRO SIE DOWIEMY KOLENYCH PŁEĆKÓW :d Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-22 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Domi no to faktycznie juz blizej niz dalej i niedługo pewnie sie wprowadzicie juz do siebie,głowa do gory,teraz jest nieprzyjemnie i meczace to remontowanie jest ale jak juz bedzie po wszystkim i bedziecie sami to wtedy juz bedziesz zadowolona i szczesliwa ![]() A co do ruchow pamietasz jak ja panikowalam ze jeszcze nic nie czuje itp ??Poczekaj jeszcze troszke moze twoja corcia to maly leniuszek i nie chce jej sie ruszac za bardzo,jeszcze nie raz dostaniesz takiego solidnego kopniaka w zebro ze przypomna ci sie czasy jak mala jeszcze spokojna była -tak wlasnie jest u mnie i az sie boje co bedzie pozniej Dobra spadam po ta kasiorke bo sie wcale nie wybiore i bede musiala leciec jutro przed lekarzem ![]() ![]() Domi ja tez jutro mam wizyte na 11-30 wiec prosze o trzymanie kciukasow,no u mnie plec juz znana ale oczywiscie bede chciala zeby ginka potwierdzila ze nadal miedzy nozkami moje dziecie ma siusiaka i ze mu czasami nie odpadł
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() Edytowane przez kachula27 Czas edycji: 2009-07-22 o 19:02 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamietam doskonale, własciwie Ty i Zaharia pisalyscie, że nie czujecie ruchow, ciekawe jak tam Zaharia ![]() a i wcale nie uwierze, ze szczupłe osoby czuja szybciej ,to ja powinnam naprawde juz w 15 tyg poczuć ![]() Najgorsze sa te remonty w taki upał, nie wie jak Wy, ale jaj uz sie modle o deszcz. Czy w taki upał Mamusie Wy tez jecie mniej?ja tylko pije litrami, a malo jem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Malinka miała wczoraj wizytę. Cytat:
![]() ![]() Oczywiście siedzę na Allegro teraz i oglądam pościel, już mnie głowa boleć zaczęła, a mówią że "od przybytku" nie boli ![]()
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
No własnie kachulka TRZYMAM KCIUKI nie może nie moze nic odpaśc, ma byc chłopczyk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak na serio, jak jest upał, to się tak nie chce jeść, to normalne, więc się tym nie martw. Co do picia, to dobrze, że dużo pijesz, też zdrowo, chyba że colę ![]() Ja staram się wypić jedną butelkę wody mineralnej dziennie, plus w ciągu dnia jakieś herbaty, sok , a wieczorem zazwyczaj szklanka mleka.
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie nie, coli nie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
Dzięki Brombusia za sprostowanie- widzę że kontreolujesz sytuacje
![]() Ja trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty i czekam na wiadomości ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Sex Body przełam sie i pogadaj z TZ- szczera rozmowa zawsze pomaga ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Kropcia chcialam wpaść ale adresu imprezy mi nie podałaś- no wiec bacik schowaj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Agusia ale za tą nieobecność to zdjęcie brzuszka nam sie należy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
a ja zjadłam śledzie i kładę się do łóżka, bo straszliwie dzisiaj wymięknieta jestem, mialam dzisiaj iść do lekarki po zaświadczenie o ciąży (w końcu muszę dostarczyć, już widać przecież - chociaż o tyle dobrze, że jestem w innym budynku niż szefostwo, więc na razie luzik) i przede wszystkim po to, żeby zapisała mnie na usg.
Ostatnio jak byłam 1 lipca, to coś jej się z tygodniami pomyliło, i zamiast zapisać mnie za 4, to mnie za 5 tygodni zapisała. czyli na 5 sierpnia. a ja od 8 na urlop chciałam jechać!!!! Więc jak się do niej za tydzień nie wybiorę (w przychodni jest raz w tyg., reszta w szpitalu) to najwcześniej bym miała usg 12tego sierpnia, i parę dni niepotrzebnie straconych itd. No tak, i to co chciałam powiedzieć... dziś byłam na tyle zmęczona, że po prostu nie dałam rady tam pojechać - ale za tydzień to już totalny mus!!! Tak więc idę spać, bo zaraz nosem w klawiaturę zaryję ![]()
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak Dudziak bedzie z mlodym na nogach juz to tez sie nie wymiga ![]() ja chyba jako jedyna nie jem mniej.. jak robie sie glodna to musze zjesc od razu bo jak nie to zaraz kreci mi sie w glowie, jest mi slabo i trzesa mi sie rece i nogi ![]() najlepszy w takich sytuacjach jest snickers ![]()
Edytowane przez kropka241 Czas edycji: 2009-07-22 o 20:05 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
A ja tam sledzi nie lubie wiec ich nie jem
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy, Bromba zawsze na posterunku
![]() ![]() Zabolało mnie na samą myśl ![]()
#198 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
urwała mi się linka od sprzęgła i kuzyn mnie holował 35 km ![]() na szczęście to nic wielkiego ale stres był, i to w taki upał.... do dudziakowej napiszę jutro, bo teraz już późno. u mnie szkoła rodzenia zaczyna sie dopiero w listopadzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Domi ja pierwsze bulgotki poczulam tak w 19 tygodniu ale juz takie pierwsze kopniaczki to poczulam ostatnio po usg czyli to byl 22,5 tydzien,teraz maly wierci sie i kreci jak nakrecony hihih Tarasie to mialas przygode z autem,jak ja nie lubie takich niespodzianek ![]() Brombusia a ogladaj ogladaj te poscielki ja tez tylko ostatnie czasy siedze na all i wypatruje,szukam,ogladam etc No wlasnie Aga wrzucilabys nam aktualnego brzucha ![]() A ja poszlam po kasiorke a ze bankomat byl nieczynny to weszlam do bankomatu do tesco i bardzo dobrze....bo patrze a tam przeceny na ciuchy 30,50,70 % wiec sie ucieszylam bo przy okazji zakupilam sobie 3 pary spodenek!!!2 pary drecholkow bo bede potrzebowac do szkoly rodzenia i mialam w planach wlasnie wybrac sie na zakupy i jakies kupic no i super fajna pare rybaczek i wszystko za polowe ceny takze za 80 zł załapalam sie na 3 pary spodni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
BAN stały
|
bardzo dziękuje wszytkim za kciuki są nam teraz bardzo potrzebne
![]() ![]() jakoś rano wstałam bo i tak prawie całą noc nie spałam wszytko mnie bolało ale teeraz już lepiej choc i tak ogolnie samopoczucie fatalne. ale wole być w domu niż w szpitalu. wstaje tylko tyle co do łazienki a dzwigać nie powinnam wiecej niz tylko podnieść szklanke wody żeby się napić czy coś w tym stylu. ale warto żeby z dzidzi było wszytko dobrze. pewnie mały i tak urodzi się wczesniej ale chciałabym chociaz doczekać 35 tygodnia. ![]() a mój Tż to tak przy mnie skika i obchodzi się ze mną jak z jajkiem nawet do łazienki chce mnie nosić... troche przesadza ze wszytkim ale narzekac nie moge... najgorsze są te upały dla mnie to ogolnie tragedia.... pije kilka butelek wody dziennie... |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie Brzuchatki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tyle, że ja kiedyś w tesco spodnie dresowe kupiłam, to po 1 praniu zrobiły mi się za krótkie i jakoś tak odstawały na biodrach ![]() I rybaczki takie nieciążowe kupiłaś? Ja w nieciążowe już brzucha nie zmieszczę ![]() bravurka leż, odpoczywaj, uważaj na siebie, a wszystko będzie w porządku.
![]() |
#202 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez sie musze wybrac na zakupy, bo nie mam w czym chodzic ![]() Cytat:
![]() czesc Brzuchatka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
Kachula 3 mam kciukasy z awizytke dzisiejsza!!
![]() ![]() ![]() Sukces! dzisiaj w nocy nie wstalam ani razu siusiu! ![]() My wlasnie wzielismy malutki kredyt zeby pokupywac najpotrzebniejsze zeczy dla maluszka ![]() ![]() Ktos tu pisal ze jak dzidzia nie kopie to je slodycze i kopie a u mnie jest tak ze jak nie kopie to postukam troche w brzuszek i oddaje;p moj tz sie zawsze z Fifim tak bawi;p cos mialam jeszcze pisac ale umklo mi jak zwykle ![]() a oto zdjecia z 22 tygodnia czyli miesiac temu ![]() ![]()
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
witaj Agusia to czekamy na zdjecie
![]() Ja dzis odpoczywam, kolo 14 ide z tata na mieszkanie a potem po pracy przychodzi Tz i trezba podzialac troche, bo ja myslalam, ze do soboty juz sie wyrobimy z remontem, ale jesczze w poniedzialek moze cos byc:/ i tak sie przeprowadzka przedluza. A jeszcze trzeba zamowic rzeczy i kupic niezbedne do zamieszkania. Bo narazie mamy na oku tylko pralke i lodowke. Chcicalam dzis lub jutro pojsc zamowic ![]() I znow jest takie gorąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
prosze zdjecia;p nawet moj tzcik sie zalapal;p 22 tydzien
![]() ![]()
#206 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
Malinko wyslac ci troche ?
![]() ![]()
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Agusia super zdjęcia
![]() Ale bym sobie poleżała w takim sadzie ![]()
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chce ja chce ![]() Agus sliczny brzusio i duzy ![]() ![]() Ja wklejam moj mikrobrzusio, koniec 19 tyg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Jak nie widać, skoro widać
![]() Ciesz się małym brzuszkiem, będzie Ci łatwiej pod koniec ciąży ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.