![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michealowa Nibylandia V
Wiecie co jak patrze na te nasze tagi to
![]()
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
No samą prawde mają w sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą, pewna epoka w moim życiu skończyła się 25.06.2009r., teraz wszystko inaczej smakuje. ![]() Cytat:
![]() Uff. Nienawidzę kupowania sukienek. ![]() ![]() Cytat:
Miałam chwilę wahania... ale tylko chwilę. Nie pojadę tam, bo przecież Jego tam nie będzie. Wolę za te pieniądze dokupić sobie coś do mojej Michaelowej kolekcji. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Dodałam dzisiaj rano 'enikeciłoki' i 'paluszkomaniaczki'- byłam w szoku, że nikt ich jeszcze nie wpisał.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żadna piosenka już nie brzmi jak jeszcze o 23:25 naszego czasu 25.06 ![]() Ja miałam taka szaleńcza myśl, że może warto zrobic w swym życiu coś szalonego dla Niego - zawsze zazdrościłam ludziom, którzy zasmakowali takiego wielkiego koncertu jakiegoś, nie tylko Majkowego. Ale to był moment...bo i po co. Jak piszesz Jego tam na scenie nie będzie, więc po co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O widzisz dobrze zrobiłaś mnie ciekawi pierwsza myśl kogoś "obcego" znaczyt kogoś kto tu wchodzi pierwszy raz.Ciekawe co myśli o tagach ? ![]() A duże macie te kolekcje?Moja jest taka sobie nie ogromna ale nie za mała.
Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times. Edytowane przez historjon Czas edycji: 2009-08-21 o 14:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak, podobne ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
A otwarcie to było całkiem całkiem nawet dwa.
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
ponawiam swoje pytanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie powiedziałabym, że moja kolekcja jest duża... u niektórych fanów widziałam zbiory, które budzą prawdziwy respekt. ![]() Mam albumy, także te pierwsze, z lat 70-tych, na kasetach (pirackich), bo na początku mojego fanowania nie było łatwo o oryginał. Do tego koncert "Dangerous" na kasecie magnetofonowej i kasetę z instrumentalnymi wersjami utworów. Ostatnim piratem jest "Dangerous", HIStory kupiłam już na oryginalnych kasetach. Mam te same albumy na oryginalnych CD, kilka singli, płyty DVD ("Dangerous" z Bukaresztu, "Dangerous- The short films", dwie części DVD "History"), winyl "Bad", buttony, koszulkę, autobiografię 'Moonwalk', książkę LaToyi "Naga prawda o mojej rodzinie", książkę ze zdjęciami "I love you Poland", no i cenną teczkową kolekcję Michaelowych plakatów i wycinków z gazet, zbieranych przez 20 lat. No i prawdziwa perełka- oryginalny autograf na zdjęciu Mike'a. ![]() Gdzieś zapodziały mi się biografia "Superstar" Andersena i wydana tylko w Polsce subiektywna książeczka z tendencyjnie poprzerabianymi cytatami z "Moonwalka". To tak na gorąco. Edit: zapomniałam o "Moowalkerze" na VHS (z niemieckim dubbingiem i polskim lektorem) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-08-21 o 15:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
łzy kręciły mi się w oczach czytając jej wspomnienia. opisywała,jak z bratem zbierali pieniądze na koncert M.J w niemczech wlatach komuny i jak uciekli z domu.pojechali do ciotki mieszkającej w mieście,gdzie miał odbyc sie koncert i jechali 35 godz pociągiem i stopem przez czechy i austrię, potem z pomocą austriackiej policji dotarli na miejce.nocowali na komendzie,dostali jedzenie i spanie za darmo,bo jeden z policjantów był wielkim fanem M.J. cudnie się czyta,jak wielki wpływ miała JEGO muzyka na ludzi , jak potrafili się jednoczyć pomagając innym. ja także kupię sobie coś majkowego,a koncert zassam w necie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
anka1709
skąd masz grafa na zdjęciu? ![]() sama zdobyłaś czy kupione ? ;> a zbiór :brawo: ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() jest taki oh ah uh. jestem niegrzeczny, ogarnij mnie ![]() no i dwójeczka ![]() trójeczka też niczego sobie ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To po fajkach ma się głos jak pijak?
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boże, popłakałam się, jak sobie to wyobraziłam. Cytat:
1. Palę, a że Ty nie palisz, to oddawaj tego papierocha i nie udawaj, że taki żeś "Bad". ![]() Cytat:
Nie, ale tu przypozował z niezapalonym. ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Jaki pomysł? Napisz, to wykasuję jeden ze swoich tagów i podmienię. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Konto usunięte
|
O kurde flak!
![]() Jeszcze wczoraj była tu część czwarta a już dzisiaj jest piąta?! Ale Wy jesteście płodne, czapki z głów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
PRZYJACIEL DZIECI DOBRY DUSZEK PRAWIE,JAK ŚWIĘTY MIKOŁAJ ![]() HISTOION-po latach palenia głos staje się zachrypnięty |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13836862]O kurde flak!
![]() Jeszcze wczoraj była tu część czwarta a już dzisiaj jest piąta?! Ale Wy jesteście płodne, czapki z głów ![]() ![]() nadrabiaj nadrabiaj ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13836862]O kurde flak! ![]() Jeszcze wczoraj była tu część czwarta a już dzisiaj jest piąta?! Ale Wy jesteście płodne, czapki z głów ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- ![]() ![]() przesada. przesada!! szczegolnie ostatni podpis pod zdjęciem. ;/
![]() |
#206 |
Konto usunięte
|
Matko, to niewykonalne - nadrobić 60 stron?!
![]() Jakby była któraś z Was tak miła i streściła mi je pokrótce - jakieś nowe rewelacje, romanse, fakty, mity, plotki, czy cały czas kisiel i orgazmy? ![]() Będę nadrabiać zaległości chyba przez całe życie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13837230]Matko, to niewykonalne - nadrobić 60 stron?!
![]() Jakby była któraś z Was tak miła i streściła mi je pokrótce - jakieś nowe rewelacje, romanse, fakty, mity, plotki, czy cały czas kisiel i orgazmy? ![]() Będę nadrabiać zaległości chyba przez całe życie ![]() hmm... ![]() ![]() ![]() - atmosfera się trochę popsuła z powodu postów na temat plotek rodem z 'Faktu'. teraz jest na to miejsce w klubie ![]() - teledysk z Czarnym Olkiem na wierzchu miał być dostępny na allegro, ale teraz dziewczyny doszły do wniosku, że to jednak nie ta wersja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - mój kot przypomina Majka ![]() - Majki śpiewa tatata, nanana ![]() ![]() ![]() - w gg jest radio 100% Michael Jackson ![]() Edytowane przez mysz672 Czas edycji: 2009-08-21 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ooo, a z nowego radia jestem hepi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/63513/Nawet-czarne-rogale-
![]() ![]() co jeszcze bazgrałyśmy w IV hmmm... moze zaraz mi sie skapnie ![]()
#210 |
Zakorzenienie
|
nasze tagi są najlepsiejsze
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.