![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michealowa Nibylandia V
ale już bardzo bardzo chcę koszulkę
![]()
#152 |
Zakorzenienie
|
włosy Majka to długa historia :P swoją drogą widziałam, że można już peruki kupić, szkoda, że podróby, w sensie, że z niewiadomo czego bo sama bym sobie kupiła na te moje niedo*bki
![]()
#153 |
Zakorzenienie
|
Słyszałyście, że bracia Majka mają wziąć udział w reality show?
Podobno zgodzili się na to jeszcze przed śmiercią Majka. Mieli pokazać spotkanie z nim po latach (jakoś dziwnie to brzmi ![]() Biznes się kręci ![]()
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja z Maksiem.jpg - Maksiu i ja Maksiu 24.08.08r..jpg - Maks w majtkach ![]() ![]() Maksik 14.09.08.jpg - pod kocykiem najlepiej krolowi ziewający Maks.jpg - alez sobie pospalem
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-08-21 o 12:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Historjon
![]() ![]() ![]()
#156 |
Zakorzenienie
|
no teraz póki jeszcze można to będą się grzali w słoneczku, LaToya będzie tańczyć z gwiazdami, Jeremaine organizuje ten koncert gwiazd, teraz bracia i reality show. z Tego co wiem papa Joe też ma dostać własny program.
padłam z komentarza na mjpolisteam po wieści, że pogrzeb przesunięty o 2 dni, nie będę go cytowała dokładnie ale gościu napisał, że Joe jeszcze kroków nie umie a pewnie będzie tańczył przed karawanem... swoją drogą pewnie byłby to mniejszy cyrk od tego, który robią...
#157 |
Zakorzenienie
|
![]() nie czepiać się, że nie podobne! :P bo podobne! ![]() ![]()
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
żałosne. czemu przesuwają? czasu brak na pochówek brata czy co?? ![]() cisne sprzatac moj burdel w pokoju ![]() przez Was mi sie nie chce ;p wole tu zostac ;|
Edytowane przez bloomeq Czas edycji: 2009-08-21 o 12:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
bloomeq pewnie, ze podobne
![]() szukalam teledysku samejfaji i tak sobie przegladalam making of i ten ciekawy z we are the world z polskimi napisami http://www.youtube.com/watch?v=EGIIf3UMglY oczywiscie ja naj naj lubie making of stranger in Mocscow ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
pewnie dlatego, że Michael jest mokry
![]() ja lubię filmik z powstawania In The Closet jak jest poczwara zamykam oczy ![]() dobra idę się zameldować, bo mieszkam tu 6 lat i wisze prawnie w powietrzu ![]() ![]()
#161 |
Zakorzenienie
|
bloomeq ja wszystko widzę
![]()
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
nawet jak wchodzi pod te wode to juz ma slinotok
![]() Girl do Norwegii sie wybierasz, troche ostatnio tesciowa opowiadala o sasiadce tam pracujacej ![]() tak patrze na youtube i ile tych obrzydlistw tam jest o twarzy,( w tych co z boku podobne filmy jak ogladam makin of ) jak czlowiek ma nie zawariowac jak pokazuja jak bede wygladac w wieku 64 lat czy cos podobnego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=uodN5cgKfaM tu mi sie bardzo podoba, piosenka super, a MJ jak tupie noga, uwielbiam Go ![]() i kto teraz bedzie tworzyl takie piosenki, jednoczyl wszystkich artystow choc na krotki moment ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Tak, Tak Ile ludzi musiałoby umrzeć zanim byśmy zrozumieli Ile dzieci musi płakać, zanim zrobimy wszystko to co możemy? Skoro wysyłanie swojej miłości, to wszystko co możesz dać Tak my wszycy żyjemy Ile jeszcze raz możemy odwracać nasze ręce I udawać, że nic nie widzimy Lecząc rany naszej rozbitej ziemi Jesteśmy jedną złączoną rodziną Tylko, gdy dajesz coś od siebie Możesz coś poczuć Pomagając blizniemu Refren Co mam takiego, co mogę dać? Co mam takiego, co mogę dać? Aby kochać i uczyć Cię Aby zatrzyć cię i mieć Cię Co jeszcze mogę dać? Teraz chętniej odkładajmy swoje lęki I sięgnijmy po to i zawrzyjmy pakt Pokaż mu miłosc, która jest w naszych sercach Niech zwrócą nam nasze zbawienie Tylko wysyłając swoją miłość Masz siłę aby pomogać Więc dajmy wszystko Refren Co mam takiego, co mogę dać? Co mam takiego, co mogę dać? Aby kochać i uczyć Cię Aby zatrzyć cię i mieć Cię Co jeszcze mogę dać? Refren Powiedz kilka słów A położę się dla Ciebie Powiedz moje imię A będe twoim przyjacielem Czemu oni uczą nas wciąż Takiej nienawiści i okrucieństwa Powinniśmy przestać i jeszcze raz Jeszcze raz i Jeszcze raz (Powtórzyć refren 3 razy) Nie rób tego Nie strzelaj Co mam takiego, co mogę dać? Co mam takiego, co mogę dać? Aby kochać i uczyć Cię Aby zatrzyć cię i mieć Cię Co jeszcze mogę dać? Co mam takiego, co mogę dać? Co mam takiego, co mogę dać? Aby kochać i uczyć Cię Aby zatrzyć cię i mieć Cię Co jeszcze mogę dać? nie wiem co to znaczy ktos źle przetłumaczyl, ale moze po angielsku wkleje, to panie mile pomoga ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- How many children will have to cry before we do all we can? If sending your love is all you can give To help one live, mmm How many times can we turn our heads and pretend we cannot see Healing the wounds of our broken earth We are one global family Just sending your prayers Is something you'll feel helping one heal What have I got that I can give? (What have I got that I can give?) (Tell me) What have I got that I can give? (Yeah yeah oh oh) To love and to teach you To hold and to need you (Oh, I need you) What more can I give? (What can I give? Yeah) Brother to brother lay down our fears and reach out and make a pact Show him the love that is in our hearts let us bring salvation back Just sending your love has the power to heal So let's all give What have I got that I can give? (What have I got that I can give?) Is not allowed to give just a little bit What have I got that I can give? (Oh) Everyone should be a part of it To love and to teach you To hold and to need you What more can I give? (Give, oh) Say the words I'll lay me down for you, ah Just call my name I am your friend See, then why do they keep teaching us such hate and cruelty? We should give over and over again What have I got that I can give? We should give over and over again! What have I got that I can give? Oh my god, oh my god (Oh my Lord) See, to love and to teach you To hold and to need you What more can I give? (We keep waisting our time now) What have I got that I can give? Ah... What have I got that I can give? (Give you, give to you) See, to love and to teach you Oh To hold and to need you Oh What more can I give? What have I got that I can give? (What more can I give?) What have I got that I can give? (I wanna give to you, give it to you) See, to love and to teach you (Oh Yeah) To hold and to need you What more can I give (They think I'm crazy but I'm not!) What have I got that I can give? (To give it to you) Ah... (We wanna give to you!) What have I got that I can give? To hold and conceal you (Oh, no) To love and to heal you (yeah, yeah, yeah) What more can I give? (Give me, give me one time more) What have I got that I can give? (What I got, what have I got) (Say your prayers) What have I got that I can give? (Show the world how much you really care) To love and to teach you (To love you, and to teach you) To hold and to need you (To hold you, to need you) (What more?) What more can I give? What have I got that I can give? (Ah) (What can I give? Tell me what can I give you) Yeah What have I got that I can give? To hold and conceal you To love and to heal you What more can I give? ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Ps. ale fajny letni deszczyk pada ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-08-21 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
haha
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
i dobrze
![]() Cytat:
ooo tak. ![]() maning of SOM i ITC ![]() jara mnie on ![]() a szczególnie ten wzrok ![]() :s*x: ![]()
![]() |
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oto mój potwór TITO-malutki i dużutki-7 lat. ![]() małżeńskie łoże zdominowane przez mężczyzn... ![]() na ostatniej fotce mój ukochany owczarek BARY,ktrego już z nami nie ma ![]() Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-08-21 o 13:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Dobrze,że mnie zdradzasz?
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Trzymać i ukryć
#168 |
Zakorzenienie
|
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj to tez z nami spi ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- dzieki Kasiu, to tam wtedy bedzie zatrzymac Cie?
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
to pa kobitki, zbieram sie , malż jedzie, ja znow dopiero w poniedzialek
![]() milego weekendu zycze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hold- czyli przytrzymać, zatrzymać ( w ramionach np.) W tłumaczeniu podanym przez Ciebie jest MIEĆ zamiast SKRYĆ/UKRYĆ. Przepraszam, ale trochę nieczasowa dzisiaj jestem i nie mogę za bardzo się w to wgłębić. Poszukaj po prostu innego tłumaczenia może ![]()
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Wiadomości z radia: Bilety na koncert w Wiedniu będą kosztować/kosztują (bo nie wiem, czy już są w sprzedaży) od 55 albo 65 euro (tu nie pamiętam początku) do 518 euro. Czyli jednak interes się kręci?
|
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
dla mychy
1250843669.jpg
![]() |
#175 | ||
Zakorzenienie
|
ooj tam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() juz widze te miejscowki za 55euro ![]() jaaa... inetres sie kreci no no ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() dawno nie zaglądałam... a tu już piąta część!!! Witam się więc w V części ![]()
![]() |
#177 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poczekaj, bo teraz nakład jest wyczerpany a ceny z kosmosu. Ja za swój egzemplarz płaciłam 15 tys. zł... ![]() ![]() No tak: jest V Dodać pałeczkę: I I jest: VI Półokrągła kwota, to i taki przelew. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki- jutro jestem umówiona na odbiór. ![]() Byłam w szoku, nie mogłam ogarnąć, że ktoś jest w stanie robić takie cuda. Byłam wystarczająco duża, by zdawać sobie sprawę, jak nowatorski to film i jednocześnie zbyt mała, by mieć świadomość wagi tego, co widzę, faktu, że to prawdziwy przełom w historii muzyki... Bo przecież ja oglądałam go po raz pierwszy w okolicach 1990 roku i wtedy było to WIELKIE HALO- a przecież teledysk miał już 7 lat! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
anka1709
napisze, napisze ![]() wspolnie odspiewamy mu sto lat. wypijemy za jego zdrowie (?) ![]() nie...
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla ciebię?Za przelotne romanse?Żartuję dla ciebie specjalnie z suteczkiem. Proszę: 1250848004.jpg
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.