|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Jagódka, tak mi przykro
wwweeerka, witam na wątku ![]() Mischoko, skrobnij coś w weekend, zebym mogła być na bieżąco z Tobą ![]() Blondi, nie obrażaj się tylko pisz z nami ![]() Zuzia, mam nadzieję, że się ułoży, wszystko wydawało się między Wami układać, nie mogę uwierzyć, by nagle miało się to skończyć dziś rzeczywiście prawdziwie pechowy 13, w mojej pracy też, makabra. Ech, nie chcę mi się opowiadać, powiem tylko, że pracownik pomylił się w numerze konta bankowego, jego wynagrodzenie poszło na to konto, które nie było jego, generalnie nie wiadomo na czyje konto. Masakra.
od. 04.04.2008 roku szczęśliwa mężatka ![]() ![]() Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png nadzieja umiera ostatnia..... Edytowane przez Aliszcze Czas edycji: 2009-10-13 o 19:47 |
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
jestem już, fajnie było i chyba już ok w pracy, jak zwykle stresowałam sie raczej niepotrzebnie.
Motylku Werka, cześć ![]() Garfi, współczuję, też miałam w maju stłuczkę i wiem ile to nerwów kosztuje, a czyja wina była, jak nie Twoja to dostaniesz zwrot z ubezpieczenia. najważniejsze że Tobie się nic nie stalo. Paollino, koniecznie idz do lekarza i niech cie dokładnie przebada, nie ma zartów z serduszkiem. Zuzia, super że wszystko się wyjaśniło, wiedziałam że tak bedzie A gdzie Besio
|
#183 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a uzywalas myjki lub gabeczki?albo takiej podkladki z gabki do wanienki? ![]() U nas babka polecala zamiast tej podkladki pieluszke tetrowa, bo w tyc gabkach zbieraja sie bakterie, a zamiast myjki lub gabki to oprostu wata i waciki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a on chorowal???![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() (((
|
|||||
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
domi - ja tez używałam pieluchy tetrowej...ale to tylko na początku..potem już bez...co do gąbki....kupiłam jak jeszcze byłam w ciąży ale póki co nie używam...najłatwiej jest poprostu myć ręką
Aliszcze - ale ktoś miał nie fajnie z tą wypłatą |
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Krówka wyszła
![]() ![]() Ala a gdzie fotka kanapy? ![]()
|
|
|
|
#186 |
|
BAN stały
|
[QUOTE=domi7ks;14717496]
o jeny ![]() ![]() a on chorowal???![]() ![]() QUOTE]Nie...maila wypadek a co najgorsze to to ze ta wiadomosc smskiem dostalam;( Myslalam ze zmendleje.... Wiecie jak sie kiedys w nim kochalam ![]() Fajny chlopak byl ![]() a ryczalam z godzine ja bobr ....naszczescie P.gadalam i mi poprawil humorek troszke.... |
|
|
|
#187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kalorie na noc, no ładnie...Cytat:
krówka pychotka..prawda..? ja też mam chrapkę na nią teraz.. tzn, może nie teraz bo już na dziś za dużo..ale może jutro, pojutrze
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Domi do smarowania dziecka po kąpieli lepszy jest Linomag w płynie. Działa tak samo jak oliwka, tak samo wygląda, ma tą samą konsystencję i prawie tak samo pachnie ale on schodzi w praniu, a oliwka nie zawsze. Jak będą mocniejsze plamy, to nie zawsze zejdą. Często po oliwce zostają takie żółte jak jej się za dużo nałoży. A wiadomo, ze to wszystko wsiąka w ubranka.
Co do płynu do kąpieli, to ja używałam Nivea i byłam bardzo zadowolona więc nie wiem... Oilatum raczej jest dla dzieci ze skłonnością do alergii. Teraz używam płynu Baby Dream z takim dozownikiem jak mają mydła w płynie i jestem bardzo zadowolona. Fajnie się nim myje dzieciątko i Ninula cudnie po nim pachnie A tu moja Ninula jak robi kupoka http://www.youtube.com/watch?v=MFmFpKhq_4Y Mam jeszcze super film jak Nina wierzga w wanience Wierzę, że masz dobre intencje![]() A co do Blondi, to nie wiem za bardzo, czy się obraziła, bo na naszym wątku mamusiowym bardzo mało jej jest w ostatnich dniach Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-10-13 o 22:00 |
|
|
|
#189 |
|
BAN stały
|
Cinusiowa-Fajna ta twoja Ninuna....
![]() Mnie lepiej bo P. mnie pociesz ![]() szkoda ze Blondi sie nie odzywa.... |
|
|
|
#190 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Widziałam ex dzisiaj. Przyjechał dac mi akt chrztu a ja mu dac pendraki. Był ze swoją pannicą podobno, ale go pilnuje heheheh ![]() Cytat:
![]() Cytat:
może się wyjaśniło... ale nadal cierpię i on o tym wie i wie że to on zawalił sprawę. Wymiotowałam... tylko dlaczego ![]() wczoraj to mnie zrywało z nerwów ale nic nie poszło a dzisiaj po kolacji.. nie minęło pół godziny i musiałam biec do łazienki. Moczę nogi w gorącej wodzie bo w kosciele przemarzłam i idę spać. Nie spałam całą noc. Dobranoc |
|||
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niuńka superowa!! zazdroszczę
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
BAN stały
|
dobranocka
jutro wujek wraca po 5 miesiacach od dziadka....bedzie maly sajgon... buzka |
|
|
|
#193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zuzia.. ja tak mam jak się stresuję bardzo i nie jem za wiele...kwasy w żołądku się wydzielają wtedy i taka jest reakcja.. Dobranoc
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Cinusiowa to ja jutro podam Ci maila
poczytam o tym Linomagu ![]() ja padam wiec uciekam, dobranoc |
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
cinusiowa
Ninka jest słodka zuzia pewnie ci jest teraz cholernie ciezko, nadwyrezone zaufanie ciezko odbudowac, ale ja wierze, ze sie uda.... kolorowych...
|
|
|
|
#196 |
|
Konto usunięte
|
Nie żebym była bojek, czy co...
Ale nie chcę tam być jutro sama na tych badaniach Nie ma nikogo, kto mógłby mnie potrzymać za rękę w takiej chwili...
|
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzien dobry wszystkim.... ten 13ty to chyba jakies fatum jednak...... jak czytam to az mi normalnie serce peka.... Motylica Dziewczynki sorki ze nie odniose sie do kazdego postu, jestem bardzo zmeczona i mam bardz bardzo bardzo obfita @ i strasznie slabo mi caly czas.. ledwo sie trzymam, ale ciesze sie ze jestescie tu wszystkie, dzieki Wam jakos mi razniej.... Gusiaczek, Aliszcze, Vcelka, Alkamor, Eluska, Cinusiowa, Wwweeerka, Jane, Fruzia, MagdaK, Besio, Syla, Blondi, Zaneczka, Motylek, Domi, Garfi, Paulinka i Zuzia, sciskam Was mocno Mam nadzieje ze nikogo nie zapomnialam dzis moze bede ciszej niz zwykle ale to dlatego ze nie mam kontaktu z rzeczywistoscia.....ale bede tu caly czas mam nadzieje ze troche mi przejdzie pozniej....![]() Dopisuje i dopisuje i wiecie co ??? Duzo nas )
Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-10-14 o 11:42 Powód: poprawka - dopisek |
|
|
|
|
#198 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam,
Motylku współczuję To dla kolegi [*]Garfi no 13-ty widać pechowy dzień dla Ciebie, ale mam nadzieje, że autko da się szybciutko naprawić. Najważniejsze, że Ty cała i zdrowa, chociaż wyobrażam sobie ile nerwów sie najadłaś. Zuzia trzymam za Was mocno kciuki, wierzę, że wszystko będzie dobrze i ta "kłótnia" jeszcze bardziej Was zbliży. Mischoko współczuję obfitej @, mam nadzieje, że szybko minie. A u mnie dziś spadł śnieg
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-10-14 o 09:46 |
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam juz poprawiam ![]() Wybaczysz kochana?
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() Dzis juz mam troche lepszy humor.... Najlepiej jak dzis garazu nie bede otwierac, zeby znow go sobie nie popsuc ![]() Pozniej mam zamaiar zrobic torcik uordzinowy, tylko nie mam pomyslu jakby napis ładnie zrobic hmmm... Bo swieczoszki kolorowe juz mam hihi ![]() mischa wspolczuje @, ja pierwszego dnia zwykle umieram (doslownie)
|
|
|
|
#201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Garfi może taki tradycyjny napis 100 lat (i imię ). Fajnie, że już dziś lepiej się czujesz.
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-10-14 o 09:57 |
|
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. U mnie też spadł śnieg.. aż nie chce się wierzyć i jest strasznie zimno .. na dziś nie mam za wielkich planów.. muszę pranie zrobić i przygotować się na zjazd.. po za tym chyba jakiś obiadek zrobię..Ale póki co relax przy muzyczce ![]() Misia oby było lepiej.. byś przetrwała ten dzień.. my kobietki to się mamy... ;/Patrzcie co wczoraj zrobiłam.. Paulinka mi pokazała stronę..tak jakby..;0) http://nasza-klasa.pl/profile/170211...ry/album/2/334 <-- moje różne wcielenia, fajne to ![]() http://www.yearbookyourself.com/<--- tu się tworzy takie coś
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-14 o 10:09 |
|
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Garfus, moze cos cie zainspiruje
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Garfi A dla kogo torcik.. to i napis się wymyśli ) ?
|
|
#205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))Cytat:
Ale co do @ to leje sie ze mnie ciurkiem!!! ![]() ![]() dlaczego ??? i boli jak jasna cholera....... moze ja cos tam mam??? ze tak boli ??? na badanie mam w przyszlym tygodniu dopiero po @ ![]() ![]()
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
mischka super te torciki mmmm
Dla TZ-ta ma dzis urodzinki, licze na wasza pomoc (myslalam, zeby tylko jakis zwykly napis dac 100 latek albo cos....
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, ja dziś sie byczę w domu
ale jak zobaczyłam pogodę za oknem to się już tak nie cieszę. sypie śnieg, normalnie to lubię, ale chyba to trochę za wcześnie, w dodatku nie skończyliśmy prac przy domu i ekipa miała być jeszcze z 2 tygodnie, a tak toGarfi, jeżeli to tort dla TŻ to ja bym dała jakiś bardziej osobisty napis chyba jeszcze, kocham Cię albo coś, niby banalne ale miłe Mischoko ![]() Eluśka, wysłałam |Ci jakiś czas zaproszenie na nk i jeszcze nie akceptowałaś
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-10-14 o 10:47 |
|
|
|
#209 |
|
BAN stały
|
Heciak dziewczyny
dzieki dziewczyny za wspolczucie....dzisaj to mam oczy jak stara bab podrazone..i wogole czerwone Wczoraj szybko zasnelam ale wstalam o 6 rano....i powatarzalam wkolko tego smska o smierci Tomka... i same mi lzy lecialy....ja jestem okrpnie uczuciowa kobitka...a pozatym to byla moja milosc zycia kiedys...nie bylysmy razem ale ciagnelo nas do siebie jak mielsmy po 15-16 lat Miejmy nadziej ze dzis nie bede az tak plakac.... ![]() A pozatym u nas snieg deszcz...plucha...FUJJJ pogoda.... Ide sprzatac gotowac i na 14.05 na lotnisko...po wujka.... dzis tez mnie czeka duzooo emocji..... buzka |
|
|
|
#210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Pominelas mnie .Wspolczuje @ Jeszcze pamietam jak to jest i pewnie niedlugo znowu sobie przypomne ![]() Domi na poczatku do noska Lenki kupilam sol fizjologiczna w ampulkach i jak dla mnie i malej jest lepsza od tej wody w spraju. Mala jej sie po prostu boi a na kropelki nie ma zadnej reakcji. Z drugiej strony soli fizj wiecej idzie bo wpuszcze jej 2-4 krople i reszte musze wyrzucic a w spraju psikniesz raz dwa i nic ci sie nie marnuje. No i wciaz polecam aspirator .Zapomnialam, sol fizj jest na poczatku potrzebna do zakraplania oczu wiec tak czy siak musisz ja kupic. Garfi wspolczuje stluczki ale tak jak wszystkie ciesze sie ze nic ci sie nie stalo i to jest najwazniejsze Motylku przykro mi z powodu straty kolegi ![]() U mnie dzisiaj przymrozki. Nie chce mi sie wychodzic z mala na spacer w takie zimno, ale powietrze jej potrzebne wiec jak mus to mus. Pralka jednak naprawiona, musze przyznac ze od razu chodzi inaczej i pierze tyle ile powinna a nie drugie tyle czasu.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.

. Pominelas mnie