![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na mnie ta miejscowosc sprawia takie wrażenie jak na Melodii ![]() Moze dlatego,ze nie byłam nigdy w środku sezonu,tylko na poczatku lipca albo w koncówce sierpnia. Moze tez dlatego,ze trafiłam na fajne kwatery,blisko morza,wszytsko "po ręką" a daleko od hałasu i tłumów. Fakt ,panowie bez szyji w swoich megawypasionych brykach z muzyka podkręcona do granic mozliwosci sie trafiają ,ale to raczej w weekendy i w poblizu dyskotek,a to nie moje tereny ![]() Poza tym mam sentyment do tej miejscowosci ,bo spędziłam tam na plazy noc z moim mężem ![]() A ogólnie jesli chodzi o tłumy i nieciekawe towarzystwo to kiepsko wspominam Łebę. Na plazy nie było nawet miejsc stojących,na wydmach tez dzikie tłumy ,poza tym brzydkie brudne miasto. Jedynie okolice latarni Stilo sa niesamowicie urokliwe ![]() bo to jest dowcip o blondynce ![]() tylko moj brat wykombinował,ze przetestuje go na kumplu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Jestem kompletnie nieprzygotowana na taką pogodę, nie mam nawet żadnego cieplejszego sweterka, bluzy, no nie mam nic kompletnie ![]() ![]() ![]() Wczoraj tak przemokłam, że po powrocie przespałam całe popołudnie ![]() ![]() ![]() ![]() Tydzień temu było mi jeszcze tak cieeeplutko ![]() ![]() Melodio, pytałaś jak mój jamnior wchodzi na parapet. Otóż bardzo prosto, wskakuje na krzesełko, a z krzesełka na parapet i podziwia krajobrazy za oknem ![]() ![]() Madziu, trzymam kciuki za Tż ![]() Haniu, wątek kulinarny to super pomysł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zuza, fajnie, że tak bardzo podoba Ci się macierzyństwo ![]() ![]() ![]() Zaro, ja nie Dori, ale też chętnie przygarnę link do jakiegoś fajnego programu ściągającego seriale ![]() ![]()
#184 | |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() U nas dalej leje, a śniegu nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 | ||
Zakorzenienie
|
dzień dobry, masakry pogodowej ciąg dalszy
Cytat:
Nie lubię Mielna, nie znoszę Mielna - dla mnie to takie niby miasteczko ze wszystkim co najgorsze w nadmorskich miejscowościach. niby pretendują do miejsca młodych, miejsca imprez, ale tak naprawdę to, co tam organizują to najniższym kosztem typu potupaja na plaży, plastikowe krzesła i parasole z wielkim logo jakiegoś z browaru, do tego ten obleśny handel wszystkim i wszędzie. Nie mówiąc o tłumach, które tam walą - a są to głównie ludzie wożący się super brykami, z blacharami na siedzeniu pasażera - kompletnie nie moja "kultura". Nie chcę nikomu ubliżać ani nic, ale taką mam opinię. Wolę sto razy wszystkie inne miejscowości wokół od Mielna Cytat:
a co do Mielna - czytasz w moich myślach. Tam jest nie sto a tysiąc razy gorzej - takie łupu cupu wszędzie. ja mam zimówki ![]() ![]() wczoraj chciałam sobie kupić parasol, bo mój ostatni wyzionął ducha na wietrze i nie mam już żadnego, ale wczoraj nigdzie nie było - były tylko takie za 100zł, stwierdziłam, że to za dużo i dziś przyszłam twardo na piechotę do pracy w wielkiej pelerynie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Cześć...kurka, pogoda coraz gorsza...w drodze do pracy złapaliśmy gumę i na tej plusze, w śniegu TŻ wymieniał
![]() A tak w ogóle to mamy dziś rocznicę...Chcę zrobić dla TŻ jakąś pyszną kolację...tylko nie mam pomysłu ![]() ![]() Nasz kulinarny wątek jest jeszcze za świeży, żeby coś w nim wysznupać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może zrób same jego ulubione rzeczy U nas niektórzy z biura nie dojechali dziś jeszcze do pracy |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 | ||
Zakorzenienie
|
cześć.
Cytat:
Cytat:
-------------- Nie chciało mi się dziś wstawac. BO niby po co?? operacja dziadka?? hm... nie odbyła się wczoraj. Dostalismy telefon o 20 (kiedy to miało byc już po), ze w związku z paskudną pogodą i przerwami prądu operację przelozyli. ![]() TZ jedzie na badania we wtorek dopiero. ja sie chyba wykoncze ze stresumdo tego dnia. Wczoraj była u nas tesciowa. Moja mama pyta sie co dokładnie z TZ a ona tylko machnęła ręką. powiedziała, ze nie ciekawie i ze to nie pora na takie rozmowy. trzeba czekac na badania ![]() poszlismy spac z TZ po 24. Jak zasnął wtuliłam się w niego i się popłakałam. płakałam i nie wiem nawet kiedy zasnęłam. Dobrze, ze przy nim jestem twarda. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale chyba na deser mu zrobię malusieńką miseczkę tiramisu..tylko dla niego, żeby mnie nie kusiło ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
to zamiast się tu chwalić, wrzuć przepis na kulinarnym
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdzę i dam znać, ale ja mam taki do użytku domowego z ery i wiesz do przeglądania stron jest spoko ale nie sądzę aby można było coś więcej, bo on ma limity i jak Tżet przegina z ślęczniem w necie to pod koniec m-ca mamy już mega muła zamiast netu ![]() cZEŚĆ |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TV i neta mam z UPC..dlatego taki szalony transfer ![]() Osz Ty! ale miałaś bombastyczny plan z tym płaszczem i bielizną ![]() ![]() Cytat:
Szczególnie że jesteś taka przytulanką jak ja ![]() Cytat:
Posmakowała z dodatkiem jajka?? Cytat:
![]() Zresztą Melodia była we wrześniu więc to zupełnie poza sezonem dla znienawidzonego przez mnie głośnego i wulgarnego towarzystwa ![]() Na zimówkach latem!! dobra jesteś ![]() Cytat:
![]() Zaraz cos wykombinujemy ![]() Dokładnie. Ja przepisów na słodkości prawie nie posiadam..więc wklejaj ![]()
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Już...
![]() Kurka, ale mi się dziś ciężko zabrać za jakąś pracę...okropność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Masakra, dzisiaj myślałam, że już nie wstanę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Tak w ogóle to - Dzień Dobry
![]() Melduję iż mam soczewki. Wczoraj była masakra u okulisty. Pani mi założyła i kazała poczekac z 15 min na korytarzu. Wyszłam na korytarz i zrobiłam się zielono- biała. Prawie z przejęcia zemdlałam. Mąż wpadł najpierw w panikę po czym stwierdził żem nienormalna ![]() Po jakiś 20 min mi przeszło. O dziwo bardzo szybko soczewki wyjęłam i ponownie sama założyłam. Pani mi wszystko wytłumaczyła, widziałam super...wyszłam w pełni zadowolona. Ale po godzinie moje widzenie ześwirowało ![]() Dziś niestety też tak mam..raz widzę ostro raz za mgłą ![]() Wieczorem przyszedł czas na zdejmowanie..i stała się tragedia ![]() Prawie oko wyjęłam a soczewka dalej siedziała na miejscu ![]() Męża przy tym zwyzywałam, sam się poryczałam no tragedia. Na szczęście problemy mam tylko z prawym okiem ( ![]() ![]() Rano zakładałam dziadostwo 5 min w tym 4,57 min prawe, 0,03 min lewe ![]() Tylko kurna dziwnie widzę ![]() I mam jeden wielki problem..nie umiem sprawdzić czy zakładam na dobrą stronę..niby mam książeczkę z obrazkami ale nic z tego nie kumam ![]() EDIT..i mam zdecydowanie za długie rzęsy...przeszkadzają mi cholernie ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Butter ta kolacja ma być bardziej jak obiad czyli na gorąco? całe danie czy raczej drobne przekąski do wina?? A tak apropo rocznicy ja juz zarządziłam że na naszą idziemy do restauracji na prawdziwą randkę. W ładnych ciuszkach ![]() ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-10-15 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Wam dobrze, że możecie nie patrzeć na ceny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie dziwię się, że zwyzywałaś TŻ..ja też tak zawsze reaguję, jak jestem zła... Ja nie mam doświadczeń soczewkowych, ale może dojdziesz do wprawy ![]() Co dom rocznicowej uczty, to chcę raczej coś w ramach kolacji na ciepło... TŻ coś wspominał o roladkach z mozarellą i suszonymi pomidorami... ale kurcze..to nie jest jedyne danie, które umiem zrobić... a dziś po prostu mam mega kryzys mózgowy... Nas niestety w chwili obecnej nie stać w ogólę na wychodzenie do restauracji, a na niepatrzenie na ceny tym bardziej ![]() Jak tak dalej pójdzie, to nie będzie nas stać nawet na robienie zakupów ![]() Więc Dori, wiem jak się czujesz z kryzysem finansowym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ,jesli to nie tajemnica
![]() zastanawiam sie czy my nie wydajemy za duzo - ok 600 zł miesiecznie moja tesciowa ok 400 zł /miesiac |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczę, gadałam wczoraj z X. i jest dobrze. No kurczę, dobrze jest! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale biedak był przerażony jak 15 min z przekleństwami na ustach grzebałam sobie w prawym oku ![]() Właśnie kurcze nie wiem czy dam radę ![]() Już jestem przerażona jak pomyślę o dzisiejszym zdejmowaniu tego ![]() Muszę jakiś patent wymyślić...bo ten który okulista zaproponował w ogóle nie działa. Może jakąś tartę ![]() Albo musakę..ale to się długo robi cholerstwo ![]() Ostatnio robiłam mega pyszne danie ale na to też trzeba mieć 2,5 godziny. A może naleśniki z jakimś nadzieniem na słono....szynka, pieczarki i ser feta zapieczone w piekarniku z serem żółtym ![]() ![]() ------- Nam niby kryzys się skończył..ale odkładamy na wyjazd i na wyposażenie na wyjazd....a to są duuuuże kwoty więc i tak mamy słabo z kasą ![]() Dziś rano stwierdziła że widać iż bieda u nas bo mamy oby dwoje tylko po 3 flakoniki perfum..i to jeszcze końcówki ![]() Ale będzie dobrze bo mąz ma wenę i zajawkę na nowy styl muzyczny. Zrobił 3 nowe numery i cała scena zwariowała na ich punkcie. Dostał wczoraj kontrakt exklusiw od Amerykańskiej wytwórni ![]() Oblaliśmy to pizzą i nalewką ![]() Moja dieta leży i kwiczy ![]()
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 | ||
Raczkowanie
|
Dzien dobry wszystkim
![]() Cytat:
![]() Jestem z TZ od polowy marca.. poznawalismy sie od konca grudnia/poczatku stycznia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ps. Buty jednak nie przemokly wczoraj, choc okazje mialy co drugi krok ![]()
Can't wait for the rest of my life.. Edytowane przez mykmyk Czas edycji: 2009-10-15 o 10:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#205 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogole mi wczoraj tesciowa podniosla cisnienie... Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W zeszłą sobotę w jeden wieczór poszło 250 zł ![]() Ale potrafimy też cały tydzień przeżyć ze 100 w kieszeni ![]() ![]() Cytat:
To super że jest dobrze ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym,ze ja w te 600 nie wliczam wyjść ani jedzenia na mieście. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jakie mega pysze danie robiłaś? Może je zracjonalizuje i zrobienie go potrwa 20 minut ![]() Naleśniki to specjalność mojego TŻ... musiałby on smażyć...bo ja nie mam na to cierpliwości... Dżizas, ale jestem dziś wybredna - masakra... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No ja też mam taką nadzieję...w końcu tak byłoby sprawiedliwie, nie? Musi się zła passa odwrócić ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#209 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ty wprowadzasz sie do niego mimo że od Ciebie wszędzie bliżej? ![]() OK juz nie spoilerujemy ![]() To masz świetne nowe buty.. ![]()
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.