![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część V
A co do gejów- u mnie pełno w Norge. Nawet z jednym pracuję- a co najgorsze -zawiesiłam na nim oko
![]()
#182 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2009-10-21 o 21:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
zobaczyłam tylko słowo gej.. gdzieś mi smigneło.. i......
ja znam jednego ... ![]() u nas na forum ![]() ale ja nie jestem homofobem. |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
Viollet, wiesz że wielu facetów tak mówi? To jakby ich wersja tolerancji
![]() ![]()
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Organizatorka
|
ja jestem tez przeciw odbieraniu zycia w kazdym aspekcie lacznie z in vitro
Kamila moze on Ci powiedzial bo myslal ze Ty czujesz do niego miete ![]() Mnie pasuje 16 na spotkanie jak najbardziej, Cathy mowisz ze po spotkaniu zaczne diete? ![]() ![]() Madziaczek juz przyzwyczailam sie ze z chlopem na avku gadam, i witaj oraz podziwiam ze wykanczalas co masz- mnie zawsze malo ![]() Gabs no to gratuluje nawrocenia mamy! Selene - moze to byc od znieczulenia (wlosy) ale to przejsciowe, najpewniej jednak to ze stresu przedoperacyjnego Edytowane przez pastereczka Czas edycji: 2009-10-21 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym iśc kiedys do takiego klubu dla gejów bo wiem że u mnie takie dwa są
![]()
#187 |
Zakorzenienie
|
Tylko czy wpuszczą kobietę?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pastereczko, raczej nie, byłam już wtedy w namiętnym związku z moim mężem, panowie zresztą w tamtym czasie też już się znali ![]() Edytowane przez kamilawu Czas edycji: 2009-10-21 o 22:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Hehe..przebiorę się
![]()
#190 |
Zakorzenienie
|
wpuszczą.
![]() nie nazwałabym tego nawet gejowskim klubem-jak przyjaznym klubem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Ferg..ja do Ciebie przylecę jednak..pójdziemy na tany tany
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, że wy tu jesteście takie ułożone, mądre dziewczyny, bo studzicie moje choleryczne zapędy
![]() acha - dodam, że przyjaciółka całe wakacje spędziła w Zakładzie Karnym dla recydywistów jako badacz / praktykant. To co opowiadała... wielu chce tam wrócić, tak podawali w jej ankietach i wywiadach. Mają darmowe życie na lepszym poziomie niż pacjenci szpitala (stawka żywieniowa wyższa ![]() Laski - sru na gotowalnię! Wy takie guru moje kulinarne jesteście, co z Wami? ![]() ![]() acha - czy mogę prosić receptę na te owoce z kruszonką o których dzisiaj pisałyście? mniej więcej mam pojęcie, ale przepis na wykonanie kruszonki idealnej czy coś...? ![]() Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2009-10-21 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jestem za zaostrzeniem prawa. jestem przeciw karze smierci. a co tam mowili w TV o tym watku na wizazu? ja pigulki odstawilam i jestem zadowolona, ale jednak prezerwatywy, npr to nie sa metody dla kazdego.. (no tak samo jak hormony zreszta) najlepiej podejmowac decyzje o rodzaju antykoncepcji w oparciu o wlasne zdrowie ale tez komfort stosowania.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit: Cotka, ja właśnie mam pierwszy tydzień po odstawieniu... Ciekawe, czy po 2 latach zdzierżę nieregularność @...
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! Edytowane przez gabs Czas edycji: 2009-10-21 o 22:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
To ja chyba nie jestem w typie lesbijek..bo jakos żadna sie do mnie nie przystawiała
![]() ![]()
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Ogólnie dyskusja była o pigułkach. Jedna Pani przytoczyła, że dużo jest w Necie dyskusji na temat skutków ubocznych stosowania - np. na portalu wizaż.pl była sonda w której dziewczyny zaznaczały, jakie zaobserwowały u siebie. Chodziło o to, że mnóstwo zażywających ma jakieś skutki uboczne.
Kamila gracias ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Ide spać , troszeczke presadziłam dzis z Wizażem bo siedze pól dnia. Fakt ,że się lepiej juz czuje ale nie powinnam bo sama sobie szkodzę..Dobranoc dziewczyny..buziaczki
![]()
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
I ja też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Vio-masz sile przebicia. Jedno "sru" i juz dodałam przepis
![]() Powinna byc emotka :sru: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
chyba trzeba by zaprojektować. ale jakoś nie mogę sobie jej zwizualizować
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Jeden "emotkowy ludzik-kulka" uderza drugiego patykiem w pupę i dzięki temu drugi dostaje rozpędu "bziuuum"
![]() umyta, przebrana, teraz już gaszę komputer ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jezeli Cathy mnie nie uprzedzi a ja wczesniej zgarne plyty od znajomych to nie ma problemu,2 mam cala lacznie z 3 na biezaco ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Madziczko ![]() ![]() Cytat:
![]() Prowadze tak nieuregulowany tryb zycia,ze ciezko zmobilizowac sie do prawidlowych posilkow nie mowiac o czyms wiecej....wiec tymbardziej chyle czola ![]() Dotarla paczucha?probowalam na gg Cie lapac ale nie udalo sie ..... Cytat:
Zreszta jestem zwolenniczka prawa do aborcji,kary smierci,in vitro i moje poglady od wielu lat zostaja takie same. Przede wszystkim chce miec prawo do decydowaniu o wlasnym zyciu. Pojawil sie motyw poezji spiewanej i rozmarzylam sie bo....uwielbiam STD,Stachure,Renate Przemyk...a "czarny blues o czwartej nad ranem"to niesamoicie klimatyczny utwor ![]() Evelinka chyba wspominala o ksiazce odnosnie VD -chodzilo mi o Smith Lisa Jane,podobala mi sie tez Tanya Huff Cena Krwi na podstawie ktorej zostal nakrecony serial Moonlight.
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-10-22 o 08:42 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#205 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój kuzyn trochę jest gejem, oprócz tego, że jest bardziej emocjonalny niż przeciętny facet, to spoko gosć, trochę szalony i zakręcony, ale nie z powodu gejostwa (piszę trochę, bo ostatnio z jakimiś babkami się prowadza, a może ciągle szuka w którą strone jest bardziej). Zresztą orentacja nie robi mi różnicy ![]() ![]() O, i jeszcze jednego znam, też dosyć dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
Kara śmierci to takie skróty, takie uprawomocniona zgoda na zabijanie. A pozbawienie wolności naprawdę dotkliwie boli ![]() Cytat:
![]() SDM to czasy mojego harcerstwa ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Hexxxana, ale decyzja o aborcji nie jest decyzją o WŁASNYM życiu... w takim wypadku decydujesz o życiu nienarodzonego dziecka... Moje poglądy są różne, tzn, jak byłam młodsza i myślałam, że jestem w ciąży to pomysł z aborcią wydawał mi się całkiem realny, teraz nie wiem czy zdecydowałabym się na coś takiego. Mam znajomą, której rzecia ciąża była zagrożeniem życia, wszyscy lekarze odradzali noszenie dziecka (matce groziło coś a dziecku jakieś ciężkie choroby) Ona się nie zgodziła i ma śliczną corkę, zdrową, mądrą. Co prawda po porodzie musieli jej wyciać macicę i już wiecej dzieci mieć nie będzie... ale ....
To samo z eutanazją... nigdy nie byłam przy kimś kto baaardzo cierpi i nie wiem jak bym zareagowała, na chwile obecną jestem przeciw. Kara śmierci - też jestem przeciw, ale wkurza mnie to, że więźniowie mają lepiej (np. te stawki żywieniowe) niż pacjenci w szpitalach. Moim zdaniem ciężkie przestępstwa powinny być w jakiś surowszy sposób karane - ciężka nieodpłatną pracą np. A tak w ogóle to strasznie poważny temat poruszyłyście... Idę napić sie drugiej kawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Marioladabr doskonale rozumiem Twoje podejscie i powage tematu ale mialam mozliwosc odbywania praktyk w zakladzie karnym i nie wierze w proces resocjalizacji-moze gdyby inaczej wygladaly warunki.....ale dla mnie to temat zamkniety i wyrok dożywocia nie jest adekwatny do popelnionych ciezkich zbrodni.
Aborcja to temat drazliwy ale to przede wszystkim kobieta powinna decydowac o wlasnym zyciu i dokonaniu wyboru-rozne sa na to spojrzenia,moje jest przemyslane i niezmienne ale jestem daleka od traktowania tego jako jednej z metod antykoncepcji-bo znam osoby,ktore w taki sposob to traktuja. Cytat:
Podjecie takiej decyzji nie jest latwe i zdaje sobie sprawe z tego jak problem jest zlozony jednak bardzo mi sie nie podoba jak kosciol miesza sie do tego,podobnie jak z in vitro.
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Hexxanno -
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
szyciowa specjalistka :)
|
moje zdanie jest takie
kobieta powinna mieć prawo zadecydować, ...ja sama nigdy bym tego nie zrobiła, ale mam ten komfort, ze teżm m nie musiałam o tym myśleć Ale każda dziewczyna i każdy chłopak powinien wiedzieć jak wygląda aborcja, mieć świadomość, jak drastyczny jest to krok i że nawet kilkutygodniowy płód to nie komórka ale, no waśnie, dla mnie człowiek. Uważam że można zastosować drastyczne środki do uświadomienia np. film z tym co sie dzieje z płodem w trakcie i po zabiegu. (nie radzę oglądać) |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.