|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
My już po 15.00 byliśmy w domu, obskoczyliśmy 3 cmentarze. Wymarzłam, ale daliśmy radę.
Psychicznie już się przygotowałam, że jutro do pracy. Już sobie ubrania i papierzyska przygotowałam. Spokojnej niedzieli ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-11-01 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Rozeznanie
|
Witam
My dziś cały dzień prawie spędziliśmy poza domem. Wrocilismy o 19.00 Wozilismy dziadka G po cmentarzach i potem musieliśmy go odebrać i odwieść do domu. Jestem dziś wymęczona. Pozdrawiam
#183 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | ||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzięki Dziewczynki!!! Od Was to zawsze słowa otuchy się "usłyszy" ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() miłego dnia Żonki
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Hello żonki
![]() U mnie nic nowego oprocz tego ze @ przylazla ![]() Dzastinko to jak juz doktor wie co Ci jest to szybko wyleczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Hejka
o ludzie co sie tu ostatnio dzieje ![]() dziewczyny gdzie sie chwacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem Kotku
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Cześć, Dzasta110 dawnooo Ciebie tutaj nie widziałam
![]() Wpadłam do Was na chwilkę, żeby się przywitać. Rano wstałam jakoś bez większych oporów. W pracy było spoko, ale musiałam nadrobić sporo zaległości. Udało mi się wypić nawet 1 herbatę ![]() Całuski ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-11-02 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |||||
Zadomowienie
|
CZEŚĆ KWIATUCHY.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I czaruję ![]() Cytat:
![]() Rośnie, rośnie i zleci nie wiadomo kiedy do ślubu...heh. Cytat:
![]() Szybko zleciał ten weekend. ![]() Dziś w szkole byłam. ![]() ![]() Uciekam wpisać faktury. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#190 | ||
Wtajemniczenie
|
Bry
![]() Matulu cisza tutaj jak na weekend ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() wpadłam przywitać się z Wami i przekazać Wam wiadomości od naszej Kasieńki ![]() nie dostała tamtej pracy, gdzie była na rozmowie kwalifikacyjnej, ale od dziś pracuje gdzie indziej ![]() przesyła Wam gorące pozdrowienia ![]() ![]() miłego dnia laseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() zmienilam fryz na boba(scielam moje wlosy ![]() swieze fotki jak buleczki ![]() ![]()
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() też chciałabym tak wyglądać bez makijażu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Dziendoberek
![]() Cytat:
![]() Kinia dzieki za wiadomosci o Kasi ![]() Czekamy na relacyjke z interview i nowej pracy ![]() Malutka i jak dzis pogoda spacerowa?? bo u nas butelkowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() widzę, że poszalałyście z pisaniem ![]() co to się podziało- gdzieście zaginęły? ![]() ja już prawie zdrowa, jeszcze mnie trochę kaszel trzyma ale i tak jest dobrze bo w końcu wyszłam na zewnętrzną ![]() ![]() tak mnie rozłożyła choroba że szok, ból gardła przeszedł w piękną i dorodną grypę ![]() ![]() nie byliśmy też na cmentarzu nigdzie bo zimno i mroźno, a szkoda bo bardzo lubię cmentarz wieczorową porą, zwłaszcza w tych dniach, jak światełka migają i jest tak trochę tajemniczo ![]() w sumie to od 3 lat nie jeździmy do domów na 1-szego, zostawaliśmy w Krk, ale chodziliśmy na Rakowicki a w tym roku nawet tam nie byliśmy ![]() a w ogóle to jeszcze jutro w domu a potem czw i piątek i weekend ![]() ![]() ![]() ![]() Czekoladko bardzo fajna fryzurka ![]() ![]() właśnie mnie też naszła ochota na zmianę fryzury, siedzę i szperam ale jakoś mi nic nie wpadło ciekawego no i zdecydowałam się na farbowanie- załamałam się ostatnio jak wysuszyłam włosy i zobaczyłam dorodne gniazdo siwych na samym czubku głowy ![]() muszę znaleźć jakąś dobrą fryzjerkę,żeby mi nie zniszczyła włosów ![]() gratki dla Kasieńki pracki ![]() ![]() no i Kinuś co u Ciebie ![]() ![]() Paulinko jak tam przygotowania do przeprowadzki? wszystko już przygotowane? ![]() a nie pamiętam chyba- będziecie dalej mieszkać w domku czy w mieszkaniu? Marta jak drugi dzień w pracy- znalazłaś chwilkę na herbatkę? ![]() Dzasta dobrze, że wiesz już co Ci dolega, teraz, żeby tylko antybiotyk dobrze zadziałał i wszystko będzie dobrze ![]() ![]() Izuś jak tam z dzieciaczkami? jakieś nowe przygody ? ![]() Katey dużo zdrówka dla teścia, mam nadzieję, że się już lepiej czuje? i dla Was dużo siły na przetrwanie kłopotów ![]() Agunia co tam w sprawach remontowo-urządzeniowych mieszkanka ![]() Anusia gdzie wsiąkłaś?? czytać o wampirkach skończyłaś to zajrzałabyś tu ![]() Gosiaczku a Ty też się zapodziałaś gdzieś ![]() buziaki dla małych księżniczek i rodzyneczka ![]() ![]()
#196 |
Wtajemniczenie
|
Cześć!
malutka, mooonik, iza, paulinaizabela dzięki Kochane za słowa otuchy, już nie szukam w necie informacji na te tematy ![]() ![]() czekoladko21, to jest Twoja buzia bez mejkapu?? ![]() ![]() Izka widzę, że masz praktykę z dzieciaczkami ![]() ![]() a o to kilka tekstów z mojej pracy: Zuzia (3 lata) - Pani, pani, a Oliwka pomożyła mi zdjąć sweterek ![]() praca indywidualna z Kacprem (lat 5, upośledzenie) - pokazuje mu obrazek z wężem i pytam: - co to? Kacper milczy, no to ja znów - Kacperku co widzisz na tym obrazku? Kacper z dumą odpowiada - To jest wąż, wąż ma dupsko i robi śmierdząca kupe. ![]() tym o to optymistycznym akcentem się żegnam ![]()
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Moonik super ze juz zdrowiutka
![]() ![]() Cos Ty narazie tylko powyrzucalam niepotrzebne rzeczy i popalilam w kominku stare rachunki itp. a do pakowania chce sie zabrac od dzis al czy mi to wyjdzie? ![]() ![]() ![]() Dzasta hehe niezle te dzieciaki ![]() Daget, Soffi, i cala reszta gdzie sie podziewata???????????? nieladnie tak dziewczyny sie nie pokazywac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. wąż mnie rozwalił ![]() kochane są dzieciaki ![]() Cytat:
![]() łoj dużo tego Ci zostało ![]() ![]() mieszkanie tez fajnie ![]() tyż się właśnie pytam gdzie się dziołszki podziewają ![]() znacie może jakieś stronki z fryzurami? ![]() ehhh..... obciacham się na łyso i tyż będzie ![]()
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
witanko
ja tylko na chwile bo robie torta urodzinowego-niespodziankowego dla malza ![]() ![]() oka zmykam konczyc torta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oprócz na swoje obowiązki musiałam znaleźć czas na szkolenie pracownika. Na szczęście z tą dziewczyną idzie gładko jak po maśle, szybko kuma o co chodzi i co najważniejsze ma motywacje. Wypiłam dzisiaj w pracy aż dwie herbaty ![]() Życzę Wam miłego wieczora, ja czuje się jak zgon, zmęczona, padnięta i załamana tym, że kilka dni temu dostałam wypłatę z premią kwartalną i już jej prawie nie ma. Pocieszam się tym, że zaraz mąż dostanie kaskę. Mam dość opłat, kredytów i niespodziewanych wydatków ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-11-03 o 19:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Rozeznanie
|
Witam
Cytat:
![]() A jakie śliczne włoski ma córeczka poprostu miodzio ![]() U nas zimno, że aż się z domu niechce wychodzić ;/ Czuć zimę z daleka. Pozdrawiam
![]() |
#202 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hej kochaniutkie
![]() Dawid był dzisiaj taki marudny, że szok ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 w imieniu synka dziękuję ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#203 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Heloł
![]() Na świąteczny weekend wyjeżdżałam w strony rodzinne mojej mamy, więc nie było mnie troszku. Dzisiaj musiałam zostać po godzinach...zginęło mi w sprawozdaniu 40 gr i chyba ze trzy godziny szukałam ![]() Tak w ogóle to mogę podzielić się pierogami z kapustą i grzybami. Wczoraj wspomniałam mojej cioci, że mam ochotę a ta warjatka dzisiaj mi przywiozła ![]() ![]() oczywiście tylko część zacytowana to już norma... katarzynko 15kg to wcale nie dużo, jak powiedziałaś, że dużo to myślałam, że ok 25 ![]() czekotubciu wariacie Ty nasz, wciąż trzymam kciuki za Twój urlop bo należy Ci się oj należy ![]() malutka mówisz, że 7 m-cy tak szybko mija...czyli ani się obejrzę a też będę mamusią ![]() Cytat:
![]() i jak poszło??? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() fajny fryz ( i ten mamusi i ten córusi ![]() Cytat:
![]() ![]() czy już mówiłam, że podziwiam osoby pracujące z dziećmi ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez gosia1007 Czas edycji: 2009-11-03 o 19:35 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
Haloł Żoneczki
![]() Nie miałam jak zajrzeć przez ostatnie dni bo coś chyba mamy zawirusowanego kompa bo co chwilę się wyłącza. Teraz jestem u siostry a nasz trzeba będzie zreaniomować, tzn przeinstalować system ![]() ![]() Chodziłam wczoraj całe popołudnie i wieczór chodziłam za kozakami i nic nie znalazłam ![]() ![]() ![]() To tyle tytułem "co u mnie" ![]() katey - trzymam ![]() ![]() Marta - jak tam twój dół - mam nadzieje że ju7ż przegoniony ?? ![]() monai - jak tam wrażenia po przeczytaniu sagi wampirowej ![]() Dzastuś - szybkiej i owocnej kuracji antybiotykowej życzę ![]() ![]() kina - dzięki za wieści od Kasieńki ![]() ![]() czekoladko21 - ładnie się teraz te twoje włoski prezentują ![]() ![]() moonik -super że już pożegnałaś się z choróbskiem ![]() ![]() ![]() Paulinka- kiedy zobaczymy zdjęcia tego nowego mieszkanka? ![]() kotek - udanej niespodzianki dla męża ![]() ![]() I dokładam się do batów dla Soffi i Dagecika - ![]() ![]() ![]() malutka - trzymam kciuki za wizytę u gina ![]() gosia - zarzuć pierogami - coś mam dziś wielkiego głoda od rana ![]() Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-11-03 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |||||||||
Zadomowienie
|
CZEŚĆ ŁOBUZY..
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. Kombinatorze Ty!! 3. Ja też ostatnio dużo przeszukałam fruzyrek...korci mnie grzywka, ale taka na bok. Szperałam głównie na wizażu. ![]() A wypadanie jak było, tak się trzyma. No cóż, najwyżej niedługo będziecie mnie oglądać bez włosia. ![]() Cytat:
![]() 2. Niech mnie ktoś podniesie z podłogi. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I szybkiego powrotu do dobrego nastroju. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja uciekam spać, bo jutro na 8.00. Dziś pisałam scenariusze i mnie głowa boli i oczy...za dużo jak na dziś. ![]() Jutro może coś więcej ode mnie... ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochana ma wampirkolubna
![]() ![]() no juz zaczynalam sie martwic o Ciebie ![]() porywam pierogi bo uwielbiam ![]() ![]() ![]() ahaa no i zapomnialam napisac...@ przyszla malpa jedna a miala nie przyjsc ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Dzieki zoncie za mile slowka
![]() ![]() a odnosnie cery to nie przesadzajcie- nie widzialyscie mnie z bliska-przebarwienia,zmarchy pod oczami -zwykle musze uzyc korektora zeby ukryc te cholerstwa i ziemi slonecznej na te blade lica ![]() Wercia dala dzis pospac mamusi-nie obudzila sie na mleko i spala do rana ![]()
#208 |
Wtajemniczenie
|
Tak długo mnie nie było. Zakręcony tydzień. We wtorek dostałam informację o śmierci taty kolegi, spakowałam się i pojechałam do Raciborza. Jakaś czarna seria w moim otoczeniu
![]() Przyjaciółka w szpitalu na ginekologii a potem na chirurgii z powodu bardzo silnego bólu, narzeczona przyjaciela ledwo wróciła z operacji ucha w Jastrzębiu a już jedzie do Katowic leczyć zmiany w szyjce macicy ![]() Powoli nie wyrabiam ![]() Przepraszam że smędzę ale dziewczyny błagam badajcie się. Kasia rok temu miała cytologie w ktorej wszystko bylo w porzadku. Dostała nawet zalecenie ze badanie ma być za 3 lata. Przez przypadek zrobiła miesiąc temu (koleżanka ją namówiła) i tu taki klops straszny a lekarka powiedziała "nie wiem czy za 3 lata byśmy się spotkały" A poza tym życie toczy się dalej swoim rytmem...
#209 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() U mnie tyle się dzieje, że nawet nie bardzo mam kiedy pisać... Remont oczywiście trwa sobie dalej w najlepsze (wczoraj jeszcze o 22 malowaliśmy framugi okien...) ale już powoli, powoli, ma się ku końcowi. Teściu już zakupił materiały na naszą szafę i w tym tyg. ma ją składać, poza tym trzeba jeszcze zrobić małe poprawki sufitu w dużym pokoju. Została nam do skręcenia jeszcze jedna komoda, ale sobie poczeka, bo się okazało, że dostawca pomylił pudełka ![]() Shiro robi się coraz fajniejszym psiakiem, coraz spokojniejszym, coraz bardziej skupionym na nas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dodaje bonusik, kilka zdjęć z weekendu jak ładnie pomagał liście grabić Czeko nowa fryzurka śliczna, a cery zazdraszczam, oj chciałabym taką mieć! Izuś przykro czytać takie wieści ![]() ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-11-04 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() przekażę Kasieńce pozdrowienia od Was i wirtualne uściski od Dawidka ![]() ja się nie odzywam, bo jakoś weny nie mam ![]() i cholernica jedna nie chce powrócić ![]() z lepszych informacji, to mamy w końcu projekt łazienki, więc możemy zacząć kupować materiały ![]() ![]() ![]() Dzastuś życzę szybkiego powrotu do zdrowia ![]() Izazusiu przykro mi z powodu tylu nieszczęść wokół Ciebie ![]() Aguniu, ale Shiro już wyrósł ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.