|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
hej ho!
Ja dziś przedostatni dzień w pracy... w dodatku siedzę w remoncie! Dziś wymieniali nam okna ![]() Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Dupiasta pogoda... ![]() a ja dziś lecę na pazurki ![]() Mam więc dziś wieczór piękności. Tyle, że wieczór piękności --> brzydala --> ![]() Dziękuję Wam za kciuki ![]() ![]() Czeko- Tubaaaa- kocham Cie waryjacie!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() Milutkiego dzionka ![]()
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() życzę udanego wieczorku brzydalowo-pięknościowego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Karolku
![]() Aaaaaaaaaaaaaaaaa i od razu piszę póki pamiętam <gdyż zaraz posypią się pytania> , iż odłożyłam moje bucikowe zakupy na po-święcie zmarłych. ![]() Wczoraj stałyśmy 45 minut w korku- jeszcze dobrze nie wjeżdzając do Wrocławia! ![]() ![]() Zrezygnowałyśmy i odwiedziłyśmy tylko koronę. Tam zakupiłam w Pretty Girl bluzeczke z dł.rekawkiem granatową- taką zwykła. ![]() I to tyle ![]() Więcej w przyszłym tygodniu!! ![]() Miłego ![]()
#154 |
Zakorzenienie
|
witajcieee
wlasnie wrocilam od fryzjera ![]() ![]() Tz tez juz po spotkaniu w agencji i maja do niego dzwonic w piatek albo w poniedzialek wiec ciagle czekamy i szukamy ![]() aaa i mam pytanko: mila pani w salonie zaproponowala mi bon upominkowy a akurat przyjaciolka ma urodziny i nie mam pomysla na prezent i moge dac jej taki bon do zrealizowania w dogodnym dla niej terminie. Moge albo wykupij jej jakas usluge np. masaz calego ciala albo wplacic jakas kwote i ona sama zdecyduje na co ja przeznaczy. Czy to jest dobry pomysl?? |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Czyli to taki bon, że i tak musisz zapłacić? Bo dla mnie bon=darmocha. Powracając do prezentu ja bym się ucieszyła, ale chciałabym mieć pozostawiony wolny wybór odnośnie usługi z której bym skorzystała.
![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-10-29 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 | ||||||
Zadomowienie
|
CZEŚĆ ZŁOCIUTKIE...
![]() Cytat:
![]() CO do pracy... Dziś byłam padnięta...a tu jeszcze jutro. Ale !...na koniec lekcji chłopiec zapytał mnie czy jutro też będę miała z nimi lekcje, na co odpowiedziała, "tak". Odpowiedział, że "to fajnie, bo dziś mu się bardzo podobały lekcje z Panią"...i zmęczenie prysnęło. I dla takich chwil chce się żyć. ![]() Trzeba stwierdzić jednak, że to bardzo niewdzięczny zawód...ja jestem na etapie wzbogacania emocjonalnego i duchowego.. ![]() To się pochwal koteczku jak będziesz mogła coś głośnej wyszeptać... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Życie jest piękne, tylko trzeba umieć dobrze gryźć... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie ten bon wydaje się bardzo fajnym pomysłem...sama o czymś takim myślałam. ![]() U nas było dzis ładnie... Słoneczko wychodziło i grzało, ale jak zaszło, to nos mi zmarzł. ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-10-29 o 20:37 |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorkiem
![]() Dołączam do klubu braku weny + braku czasu i zmęczenia po pracy. Jeszcze tylko 2 dni na rano do pracy i od listopada pracuję na pół etatu ==> więcej czasu spędzę z synkiem ![]() ![]() ![]() ![]() dziękuję ślicznie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ad. 2 jejciu, ale Ty masz na głowie ![]() a powiesz po cichu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#159 | |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() A ja sie rozlozylam troche ![]() ![]() Bylismy podpisac dzisiaj umowe o te nowe mieszkanko ![]() ![]() CzekoTubko wspolczuje takiego tempa zycia ![]() Twoje posty sa przezabawne ![]() ![]() a widoczek z okna super i spodnisie tez ![]() Kasienko pokaz pazurki i fryz ![]() Agunia super ze u Ciebie tak fajnie ![]() ![]() Izka podziwiam za prace z dziecmi ![]() Kotek moim zdaniem prezent super - sama bym chciala taki dostac ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
hej kozy
![]() Cytat:
ja również poproszę o taki prezent ![]() włoski zafarbione wczoraj na kolor czekoladowy ![]() czyli kolor bez zmian- taki jaki mam naturalny- tylko z pięknym połyskiem. jeszcze muszę fryzurkę zmienić ![]() jakies propozycje jak mam wyciąć grzywkę?? ![]() a to pazureski: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1245782441 zapożyczone z wizażu- swoją drogą pomysł- rewelacyjny! małe zmiany: moje są krótsze, a co za tym idzie aby wzór wyszedł fajny nie mam frencza normalnego tylko na ukos i bez różu! moje sa czarno-bialo- srebrne! ![]() zdjecie w swoim czasie ![]() ależ dziś mi zimno! ![]() Dziś jest również ostatni dzień w mojej ukochanej pracy! ![]() Niebawem wyślę Beatkę mą po ciacho do sklepu i wypijemy jakiego drinosa z Panem Tadkiem <czytaj wódeczką> - to tak na odchodne. ![]() No i dziś również ... rozmowa kwalifikacyjna ![]() Trochę dygam ![]() Czymajta kciukole ![]() No i miłego dzionka ![]()
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dasz radę Mycha, wierzę w Ciebie ![]() Malutka, ale ten czas szybko leci, Dawidek już 7 miesięcy kończy ![]() fajnie, że będziesz mogła przebywać z nim teraz dłużej ![]() miłego dnia Kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cześć grzdylki
![]() Cytat:
![]() A Tobie życzę powodzenia i trzymam kciukasy.
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Hej zoncie
![]() chcialam podziekowac za kciukasy ![]() ![]() nie wiem co dzisiaj sie ze mna dzialo w nocy ale obudzilam sie z bolem uciskowym w klatce piersiowej i zle sie czulam -zmierzylam cisnienie i mialam 150/80 ale tetno 137!!! juz mama mi tabletke chciala dac ale zmierzylam po chwili i spadlo wiec nie wiem skad w srodku nocy taki skok cisnienia ![]() ja pisalam wam juz kiedys ze mialam jako nastolatka problemy z cisnieniem i one chyba wrocily wiec czas wybrac sie do kardiologa-chyba odziedziczylam po tatusiu te chorobe ![]() milego dnia ![]()
#164 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() ,ja wpadłtam powiedzieć, że Agatka ma dziś miesiąc!!!!!!!!!!!!!!:jup i: i od poniedziałku mężul ma urlop wiec wreszcie pobędziemy we trojkę, bo jak Agatka raczyła przyjść na świat, to mężulowi się urlop skończył, wiec juz się cieszę nieprzecięnie ![]() buziaki dla wszystkich
![]() |
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiec mamy podwojne party ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |||
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() Kasienko ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A Ty lepiej to przebadaj - ze zdrowirm nie ma zartow ![]() Cytat:
![]() ![]() o to fajnie razem pobedziecie i mezus sie wykaze przy opiece nad mala ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Wtajemniczenie
|
helloł
![]() Nie mam natchnienia na czytanie Was - sorry, nadrobię w weekend. Bo właśnie skończyłam ostatnią czwartą część sagi wampirowej - i po prostu ACH........... !!!!! ![]() ![]() ![]() Do później, lub juterka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ale mnie dzisiaj głowa bolała, do tego była taka ciężka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no i jak tam po rozmowie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 to koniecznie idź z tym do lekarza ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#170 | ||||||
Zadomowienie
|
![]()
CZEŚĆ KOBIETKI
![]() Cytat:
malutka zaraz będziesz za nim gonić .... ![]() Cytat:
Fajnie macie z ta przeprowadzką... ![]() Dzia. ![]() Cytat:
![]() I jak rozmowa?? Cytat:
O rany...dziwnie tak w środku nocy... Marsz do kardiologa... ![]() Cytat:
![]() ![]() Balanga w takim razie... ![]() katarzinko miłego potrójnego spędzania czasu... ![]() Cytat:
![]() A tak poważnie, to chyba przez te Wasze wypowiedzi o tej sadze, murze się za nią zabrać..hmmm A ja oczopląsu dostałam... Nauczycielki pojechały na wycieczkę,a ja miałam pod opieka 12 dzieciaków...wiec zadawałam im rożne rzeczy, żeby sprawdzić ich wiedzę... ![]() Brzuch mnie coś pobolewa....wrrr dobranoc ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Dzieki kochane za troske
![]() juz mam zamowiona wizyte na 21 listopad ![]() dobrej nocki ![]()
#172 |
Rozeznanie
|
hej laseczki...
ja znowu jak po ogien, ale troche problemow sie narobilo u nas ostatnio... w czwartek tesciu spadl z poddasza na anszej budowie i jest w szpitalu..ma zlamany trzon kregoslupa ![]() mnie jakies oslabienie dopadlo i dzis wyskoczyla mi oprycha ;( do tego wszystkiego wczoraj do pracy wrocil z wyjazdu na Ukraine koles i oby nie przywiozl jakiegos zaraza...slyszalyscie co sie tam dzieje?! normalnie maaaaaaaaaaaasakra jakas ostatnio!! wybaczcie ze nie odniose sie do Waszych postow.. buziaczki dla wszystkich maluszkow ![]() ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#173 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny...
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, ale ja mam dzisiaj dzień, tak dziwny, że cholera.. wstałam smutna (śniła mi się moja najbliższa koleżanka, która wczoraj odeszła z pracy -nawet nie miałam jak się z nią pożegnać), jestem strasznie wrażliwa, że łzy niekiedy bez powodu cisną mi się do oczu. No normalnie jakiegoś doła mam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#174 | ||
Wtajemniczenie
|
heloł
![]() Cytat:
![]() to od Agatki tez buziaki ![]() Cytat:
![]() Malutka ten Twój synek to juz normalnie poważny kawaler - niedługo będziesz musiała od panień go oganiać ![]() dzieki za buziaki dla Agatki w powaznym wieku ![]() cmok dla wszystkich
![]() ![]() |
![]() |
#175 | ||
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Kurde u mnie chyba jakies oberwanie chmury jest ![]() ![]() Dzis haloween i imprezki przebierane- mialam isc ale mi sie nie chce ![]() ![]() Cytat:
![]() oby nie zlapal tego swinstwa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boże, ale ja mam dzisiaj smuta pluta. A jak pomyśle, że w pon do pracy to chce mi się płakać. Znowu ten wir roboty, brak czasu na wypicie herbaty, niedługo to będę sikała w majtki, bo nie będę miała czasu na pójście do WCS ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Boże jakie WCS ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale dobrze ze ten net jest i mozma przynajmniej sie zobaczyc ![]() nie dziwie sie po takiej przerwie ciezko znow sie wciagnac ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Muszę się nauczyć dystansu, bo inaczej sfiksuje
![]() ![]() P.S LilStar znowu buszuje na wizażu i nie daje nam znaku życia ![]()
![]() |
#179 | ||||
Wtajemniczenie
|
Witam weekendowo
![]() Jakaś taka niewyspana ostatnio jestem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() oj nie ładnie tak się do nas nie odzywać ![]()
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() Pewnie wszystkie na cmentarzach... a ja jak to zwykle w niedziele leniuchuje caly dzien w domu ![]() Milej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.