![]() |
#181 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Mam na wymianę
Dokonałam dokładnych pomiarów i wychodzi,że jest minus 20% (ostatnio użyłam parę razy
![]() Tak się pytałam wcześniej,czy chcesz na próbę,czy już znasz ten krem i jesteś pewna,że on Ci podpasuje... Bo jak dla mnie to on jest bardzo fajny w dwóch sytuacjach: ma super właściwości odkażające,tzn. nawilżająco - odkażające (nie wiem,jak to możliwe,ale tam jakieś zioła wyczuwam),także przy jakichś "okresowych" problemach wypryskowych jest świetny,oraz: jako podkład pod minerały: świetna przyczepność,najlepsza z wielu wypróbowanych przeze mnie. Ale to tylko dla osób,które nie potrzebują wysokich filtrów. Bo minerały same w sobie coś tam chyba filtrują ![]() Ponieważ teraz się ciągle złuszczam (kwasy/retinol),to potrzebuję wysokich filtrów. Zresztą problemów z tłustością skóry już od dawna nie mam,kupiłam tą emulsję dla syna,on jej nie wziął ze sobą na wakacje i coś tam ściemniał,że zapomniał,to mu kupiłam drugą w Gdańsku - wtedy dopiero się załamał i wyznał mi,że się nie będzie niczym kremował,bo to obciach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Ok. to pasuje mi ten kremik, co go już trochę poużywałaś
![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- joann-eve ![]() ja dzis dostalam lakier do pazurkow, wiec ineteresowalyby mnie tylko te dwa powyzsze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
To ja wobec tego chciałabym od Ciebie szachownicę Sephory
![]()
![]() |
![]() |
#184 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dobra,to ja rezerwuję sobie czas w czw po 13,tylko powiedz,gdzie wolisz: GMokotów czy Złote Tarasy? A może zupełnie gdzie indziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | ||
Zakorzenienie
|
ok, to zapraszam na PW
![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- kasiarybka, mam czas w czwartek. jakby jeszcze jakiś dzień wolny się znalazł na spotkanie, napiszę ![]() już zapakowałam sobie brązerek do torebki, żeby go wstawić jutro pod laminę - nie stanowi to dla mnie żadnego problemu. pozdrawiam cieplutko! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
- IRENA ERIS Pharmaceris M Foliacti Krem zapobiegający rozstępom - tuba 150 ml w karoniku, nowe z apteki - data ważności: 09.04.2012
- AVON Solutions ujędrniający tonik do ciała (Instant Tone Body Tightening Spray) - 150 ml, nieużywany, bez testowego psika, lekko odkleja się nalepka na tyle opakowania. Data produkcji: kwiecień 2007. Data ważności (bez otwarcia): kwiecień 2010 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pasują Ci taka wymianka: -szminka Long Last Lipstick kolor Rock Violet, -demakijaz Ziaja -kosmetyczka ? dorzuciłabym Ci jeszcze próbki jakiś kosmetyków, bo mam ich sporo ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
U ciebie widzę:
Odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez kasiarybka Czas edycji: 2009-11-17 o 21:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co z kolorówki edm dokładniej? pisz, które opak. na fotce to opiszę dokładniej. pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
Blushe EDM: Pink Ribbon, Theme Park i Wet Sand
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Znajdziesz może w moim wątku jeszcze coś za to też:
- filtr Super City Block spf 40 Clinique zakupiony w Bloomingdale's, NOWY, nieużywany, nawet nie był odkręcany, opak. 40ml, bez kartonika, kod z opakowania A58 - mhmo808 oprócz Moisture Surge? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() krem AA witaminy jest, a termalkę LRP zgarnęła mi moja siostra ;/ za korektorki edm podziękuję, bo już przetesowałam wszystkie z możliwych i przyznam szczerze, ze tylko niewielka czesc mi przypasowala. cięzko mi się ich jakoś używa. ja wciąz bylabym najbardziej zainteresowana cementem, TBS, kompresem i balsamem. włosy to mój priorytet teraz, bo kupiłam sobie ampułki radical wzmacniajace wlosy i zapomnialam, ze one je konkretnie podsuszaja ;/ i ewentualnie krem garnier czysta skora na dzien a który peeling byś chciala? dax czy dermika? pozdrawiam cieplutko ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Chodzi mi o peeling Dax
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
fotki probuje wysylac ale niestety Ciagle wyskakuje mi blad. proponuję, zebys podala mi maila to Ci wyśle 3 zdjecia ktore wlasnie zrobilam. chyba ze masz inny pomysl. pozdrawiam
![]() udalo sie. sa u Ciebie Edytowane przez paradiso perduto Czas edycji: 2009-11-19 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
joann-eve, fotki są u Ciebie https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post15377231
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kulki chciałabym za inne. teraz mam na oku imperiale ![]() Edytowane przez paradiso perduto Czas edycji: 2009-11-19 o 15:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Tak, pisałam na 5 stronie
![]() Cement ważny jeszcze jakieś pół roku. Balsam do 2011. Kompres do 10.2010 TBS jeszcze jakieś 3-4 miesiące |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
jestes jeszcze zainteresowana jakoas wymianka?
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
dzięki, że się przypomniałas ;* co do ubytku to zostało ich jeszcze bardzo dużo, część jest jeszcze na siteczku. bezpiecznie bedzie ocenić na 70%
są mega wydajne. Ja ich używałam higienicznie - nie pakuję pędzli ani paluchów do opakowań ani na wieczko. ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- hej ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
ja za zestaw iwostin zaplacilam 38zł, peeling koło 11zł, maseczki razem za jakies 7zl, krem witaminy 23. dorzuciłabyś mi do cementu, kompresu, balsamu, tbs, krem Czysta Skora na dzien i miniaturkę Thalgo i wszystko powyższe jest Twoje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() byłabym zainteresowana zestawem Iwostin i ew. tonikiem Neutrogena. Mam jeszcze różne rodzaje serum z Chanel i Guerlain w minitubkach, nienaruszone - tylko musiałabym w domu dokładnie sprawdzić oraz night repair EL w miniaturze 7ml.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.