Mam na wymianę - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-17, 09:48   #181
mhm0808
Obcy 8 pasażer Nostromo

Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Mam na wymianę

Dokonałam dokładnych pomiarów i wychodzi,że jest minus 20% (ostatnio użyłam parę razy ,a całkowita pojemność to 30ml.
Tak się pytałam wcześniej,czy chcesz na próbę,czy już znasz ten krem i jesteś pewna,że on Ci podpasuje... Bo jak dla mnie to on jest bardzo fajny w dwóch sytuacjach: ma super właściwości odkażające,tzn. nawilżająco - odkażające (nie wiem,jak to możliwe,ale tam jakieś zioła wyczuwam),także przy jakichś "okresowych" problemach wypryskowych jest świetny,oraz: jako podkład pod minerały: świetna przyczepność,najlepsza z wielu wypróbowanych przeze mnie. Ale to tylko dla osób,które nie potrzebują wysokich filtrów. Bo minerały same w sobie coś tam chyba filtrują
Ponieważ teraz się ciągle złuszczam (kwasy/retinol),to potrzebuję wysokich filtrów. Zresztą problemów z tłustością skóry już od dawna nie mam,kupiłam tą emulsję dla syna,on jej nie wziął ze sobą na wakacje i coś tam ściemniał,że zapomniał,to mu kupiłam drugą w Gdańsku - wtedy dopiero się załamał i wyznał mi,że się nie będzie niczym kremował,bo to obciach

mhm0808 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-17, 16:45   #182
paradiso perduto
Zakorzenienie

Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.

Ok. to pasuje mi ten kremik, co go już trochę poużywałaś ja w czwartek mam czas po 13

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

joann-eve a jakie sa daty toniku avon i kremu na rozstepy?
ja dzis dostalam lakier do pazurkow, wiec ineteresowalyby mnie tylko te dwa powyzsze
paradiso perduto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-17, 17:17   #183
kasiarybka
Raczkowanie

Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.

To ja wobec tego chciałabym od Ciebie szachownicę Sephory

Ograniczam zakupy kosmetyczne tzn... chciałabym bardzo...

Odpisz, proszę, u mnie
kasiarybka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-17, 17:18   #184
mhm0808
Obcy 8 pasażer Nostromo

Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.

Dobra,to ja rezerwuję sobie czas w czw po 13,tylko powiedz,gdzie wolisz: GMokotów czy Złote Tarasy? A może zupełnie gdzie indziej

mhm0808 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-17, 18:11   #185
sentient
Rozeznanie

Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez paradiso perduto Pokaż wiadomość
hej, jesli jestes zainteresowana podkladem Toleriane to zapraszam na PW a dorzuciłabyś mi jakieś próbeczki jeśli masz oczywiście? pozdrawiam i czekam na odp
Kurczę niestety będę musiała zrezygnować z wymianki Kiedyś używałam odcień 11 i myślałam że róznica nie będzie zbyt duża, ale byłam wczoraj w superpharmie i okazało się że różnica jest, i to dosyc widoczna ;/ Przepraszam bardzo za zamieszanie i życzę dalszych udanych wymianek

I.Miyakke - Le Feu Light, CdG, Soir de Lune, Max Factor: FLE, 2000 Calorie
sentient jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-17, 20:12   #186
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiarybka Pokaż wiadomość
To ja wobec tego chciałabym od Ciebie szachownicę Sephory
ok, to zapraszam na PW

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez mhm0808 Pokaż wiadomość
Dobra,to ja rezerwuję sobie czas w czw po 13,tylko powiedz,gdzie wolisz: GMokotów czy Złote Tarasy? A może zupełnie gdzie indziej
będę jechać z Ursynowa, więc może GMokotów

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez sentient Pokaż wiadomość
Kurczę niestety będę musiała zrezygnować z wymianki Kiedyś używałam odcień 11 i myślałam że róznica nie będzie zbyt duża, ale byłam wczoraj w superpharmie i okazało się że różnica jest, i to dosyc widoczna ;/ Przepraszam bardzo za zamieszanie i życzę dalszych udanych wymianek
nic sie nie stało choc przyznam, ze bardzo szkoda, bo mialam duzza chec na te cienie. pozdrawiam

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

kasiarybka, mam czas w czwartek. jakby jeszcze jakiś dzień wolny się znalazł na spotkanie, napiszę

już zapakowałam sobie brązerek do torebki, żeby go wstawić jutro pod laminę - nie stanowi to dla mnie żadnego problemu.

pozdrawiam cieplutko!
Stary 2009-11-17, 21:11   #187
joann_eve
Rozeznanie

Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.

- IRENA ERIS Pharmaceris M Foliacti Krem zapobiegający rozstępom - tuba 150 ml w karoniku, nowe z apteki - data ważności: 09.04.2012

- AVON Solutions ujędrniający tonik do ciała (Instant Tone Body Tightening Spray) - 150 ml, nieużywany, bez testowego psika, lekko odkleja się nalepka na tyle opakowania. Data produkcji: kwiecień 2007. Data ważności (bez otwarcia): kwiecień 2010
joann_eve jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-17, 21:22   #188
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joann_eve Pokaż wiadomość
- IRENA ERIS Pharmaceris M Foliacti Krem zapobiegający rozstępom - tuba 150 ml w karoniku, nowe z apteki - data ważności: 09.04.2012

- AVON Solutions ujędrniający tonik do ciała (Instant Tone Body Tightening Spray) - 150 ml, nieużywany, bez testowego psika, lekko odkleja się nalepka na tyle opakowania. Data produkcji: kwiecień 2007. Data ważności (bez otwarcia): kwiecień 2010
hej
pasują Ci taka wymianka:
-szminka Long Last Lipstick kolor Rock Violet,
-demakijaz Ziaja
-kosmetyczka
?
dorzuciłabym Ci jeszcze próbki jakiś kosmetyków, bo mam ich sporo
pozdrawiam
Stary 2009-11-17, 21:25   #189
nadeo
Raczkowanie

Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.

U ciebie widzę:

• Kolorówka EDM
  • puder utrwalający Artdeco Fixing Powder, opak. 10g (tzw. solniczka), zużycie mniej niż 1 cm od brzega opakowania, kod z opakowania 48A
  • korektor pod oczy All about eyes Clinique kolor 01 light neutral kupiony w Sephora w USA, opak. 10ml, zużycie trudno ocenić- zostało więcej niż połowa (ok. 75-80%), kod z opakowania A97

Odpisz u mnie
nadeo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-17, 21:30   #190
aaaania1989
Zakorzenienie

Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.

Coś za - zestaw Iwostin Capillin (płyn micelarny oczyszczający 200ml i krem na naczynka spf 20 40ml), NOWY, nie otwierany, data ważności 11/2010 ?
Stary 2009-11-17, 21:42   #191
kasiarybka
Raczkowanie

Cytat:

kasiarybka, mam czas w czwartek. jakby jeszcze jakiś dzień wolny się znalazł na spotkanie, napiszę

już zapakowałam sobie brązerek do torebki, żeby go wstawić jutro pod laminę - nie stanowi to dla mnie żadnego problemu.

pozdrawiam cieplutko!
Mnie czwartek pasuje jak najbardziej np koło 18tej? nie wiem jak uda mi się skończyć zajęcia. Masz jakieś preferencje co do miejsca? Ja mieszkam koło metra Stokłosy a w ciągu dnia jestem na Banacha

Odpisz, proszę, u mnie

Edytowane przez kasiarybka
Czas edycji: 2009-11-17 o 21:47
Stary 2009-11-18, 08:40   #192
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadeo Pokaż wiadomość
U ciebie widzę:

• Kolorówka EDM
  • puder utrwalający Artdeco Fixing Powder, opak. 10g (tzw. solniczka), zużycie mniej niż 1 cm od brzega opakowania, kod z opakowania 48A
  • korektor pod oczy All about eyes Clinique kolor 01 light neutral kupiony w Sephora w USA, opak. 10ml, zużycie trudno ocenić- zostało więcej niż połowa (ok. 75-80%), kod z opakowania A97

Odpisz u mnie

a co z kolorówki edm dokładniej? pisz, które opak. na fotce to opiszę dokładniej. pozdrawiam

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
Coś za - zestaw Iwostin Capillin (płyn micelarny oczyszczający 200ml i krem na naczynka spf 20 40ml), NOWY, nie otwierany, data ważności 11/2010 ?
hej, niestety nic. pozdrawiam

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
Mnie czwartek pasuje jak najbardziej np koło 18tej? nie wiem jak uda mi się skończyć zajęcia. Masz jakieś preferencje co do miejsca? Ja mieszkam koło metra Stokłosy a w ciągu dnia jestem na Banacha
Ja mieszkam na Starym Mokotowie i po 18 w czwartek mi niestety nie pasuje. 18.30-20 mam zajęcia w Domu Kultury Stokłosy przy Lachmana 5, ale przed 18.30 i po 20 mogę tam zaczekać na Ciebie jeśli Cię to urządza
Stary 2009-11-18, 11:45   #193
paradiso perduto
Zakorzenienie

queen, fotki kremu clinique wstawie jutro. jakbym zapomniala to się przypomnij. pozdrawiam
Stary 2009-11-18, 13:33   #194
nadeo
Raczkowanie

Blushe EDM: Pink Ribbon, Theme Park i Wet Sand Jakie jest zużycie? Może napiszesz coś o kolorach, bo wiadomo, jak to jest ze zdjęciami. I piszesz coś o cieniu - który to, bo chyba ślepa jestem?
Stary 2009-11-18, 14:42   #195
kasiarybka
Raczkowanie

Cytat:
Ja mieszkam na Starym Mokotowie i po 18 w czwartek mi niestety nie pasuje. 18.30-20 mam zajęcia w Domu Kultury Stokłosy przy Lachmana 5, ale przed 18.30 i po 20 mogę tam zaczekać na Ciebie jeśli Cię to urządza
Urządza mnie nawet bardzo Jeśli Ci to pasuje to możemy się umówić na 18.10 pod DK Stokłosy mam do niego 5 minut na piechotkę

Odpisz, proszę, u mnie
Stary 2009-11-18, 15:03   #196
Queen
Wtajemniczenie

Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.

Znajdziesz może w moim wątku jeszcze coś za to też:
- filtr Super City Block spf 40 Clinique zakupiony w Bloomingdale's, NOWY, nieużywany, nawet nie był odkręcany, opak. 40ml, bez kartonika, kod z opakowania A58 - mhmo808
oprócz Moisture Surge?

Mój wątek z wymianą kosmetyczną:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=723489

Queen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-18, 15:36   #197
Basiulek
Zakorzenienie

Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
GG do Basiulek

Hej Wiesz co, ja właśnie będę robiła zakupy w BU, więc kupię od razu te pudry ( co nie zmienia faktu, że jestem bardzo ciekawa jak się sprawują, tak jak i baza Bourjois, więc jak wypróbujesz, to pisz ), ale i tak jestem nadal chętna na wymiankę Tak sobie myślę, że może jeszcze meteorytki bym Ci ukradła Tylko, że z mojej strony ciągle za mało jak na Twoje rzeczy Czy byłabyś zainteresowana takim ,,mykiem" (: D)- za meteoryty Butterfly i odsypkę Mythic oddałabym 10 kuleczek Pastel White + odsypki do struny minerałów np EDM podkładu Ivory, korektora Sunlight, korektora Mint , Vichy z wątku + coś jeszcze. Nie wiem jak to będzie cenowo wyglądało, proponuję coś takiego bo Pastel White nie są w Polsce ogólnie dostępne : ) A oprócz tego może cement, kompres, balsam, odżywka TBS za zestaw Iwostin, peeling, 2 maseczki garnier- cynkowa i odżywcza? Chętnie przygarnęłabym jeszcze krem nawilżający AA i termalkę LRP ( gdzieś widziałam, że masz poza wątkiem : ) ). Jejku, ale kusisz! ; )
Basiulek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-18, 16:49   #198
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Queen Pokaż wiadomość
Znajdziesz może w moim wątku jeszcze coś za to też:
- filtr Super City Block spf 40 Clinique zakupiony w Bloomingdale's, NOWY, nieużywany, nawet nie był odkręcany, opak. 40ml, bez kartonika, kod z opakowania A58 - mhmo808
oprócz Moisture Surge?
hej, city block już jest zarezerwowany. pozdrawiam

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Cytat:
Urządza mnie nawet bardzo Jeśli Ci to pasuje to możemy się umówić na 18.10 pod DK Stokłosy mam do niego 5 minut na piechotkę
ja pewnie będę na miejscu 18.15 i pasuje mi taka wymiana podaje Ci moje gg na PW, żebyś mi przypomniała o wzięciu brązerka, bo jutro czeka mnie dość zakręcony dzień pozdrawiam i do zobaczenia jutro!
Stary 2009-11-18, 21:00   #199
paradiso perduto
Zakorzenienie

hej , ja już się rzuciłam na pastel white i się nimi miziam a 17 kuleczek Mythic juz niestety ma
krem AA witaminy jest, a termalkę LRP zgarnęła mi moja siostra ;/

za korektorki edm podziękuję, bo już przetesowałam wszystkie z możliwych i przyznam szczerze, ze tylko niewielka czesc mi przypasowala. cięzko mi się ich jakoś używa.

ja wciąz bylabym najbardziej zainteresowana cementem, TBS, kompresem i balsamem. włosy to mój priorytet teraz, bo kupiłam sobie ampułki radical wzmacniajace wlosy i zapomnialam, ze one je konkretnie podsuszaja ;/

i ewentualnie krem garnier czysta skora na dzien

a który peeling byś chciala? dax czy dermika?

pozdrawiam cieplutko

Cytat:
Napisane przez Basiulek Pokaż wiadomość
Czy byłabyś zainteresowana takim ,,mykiem" (: D)- za meteoryty Butterfly i odsypkę Mythic oddałabym 10 kuleczek Pastel White + odsypki do struny minerałów np EDM podkładu Ivory, korektora Sunlight, korektora Mint , Vichy z wątku + coś jeszcze. Nie wiem jak to będzie cenowo wyglądało, proponuję coś takiego bo Pastel White nie są w Polsce ogólnie dostępne : ) A oprócz tego może cement, kompres, balsam, odżywka TBS za zestaw Iwostin, peeling, 2 maseczki garnier- cynkowa i odżywcza? Chętnie przygarnęłabym jeszcze krem nawilżający AA i termalkę LRP ( gdzieś widziałam, że masz poza wątkiem : ) ). Jejku, ale kusisz! ; )
Stary 2009-11-19, 10:41   #200
Queen
Wtajemniczenie

Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.

Przypominam się o zdjęcie Moisture Surge.

Mój wątek z wymianą kosmetyczną:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=723489

Queen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-19, 13:05   #201
Basiulek
Zakorzenienie

GG do Basiulek

Chodzi mi o peeling Dax W takim razie ja jestem chętna na peeling Dax, kuleczki Butterfly, zestaw Iwostin, krem AA i maseczki Garnier- cynkowa i odżywcza Ale cement, odżywka, kompres, balsam i krem to i tak za mało za to wszystko Napisz jak to widzisz ; )
Stary 2009-11-19, 14:01   #202
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Queen Pokaż wiadomość
Przypominam się o zdjęcie Moisture Surge.
fotki probuje wysylac ale niestety Ciagle wyskakuje mi blad. proponuję, zebys podala mi maila to Ci wyśle 3 zdjecia ktore wlasnie zrobilam. chyba ze masz inny pomysl. pozdrawiam

udalo sie. sa u Ciebie

Edytowane przez paradiso perduto
Czas edycji: 2009-11-19 o 14:10
Stary 2009-11-19, 14:37   #203
paradiso perduto
Zakorzenienie

joann-eve, fotki są u Ciebie https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post15377231
Stary 2009-11-19, 14:59   #204
nadeo
Raczkowanie

I są tylko testowane czy jest jakiś ubytek?
Stary 2009-11-19, 15:51   #205
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzi mi o peeling Dax W takim razie ja jestem chętna na peeling Dax, kuleczki Butterfly, zestaw Iwostin, krem AA i maseczki Garnier- cynkowa i odżywcza Ale cement, odżywka, kompres, balsam i krem to i tak za mało za to wszystko Napisz jak to widzisz ; )
hej a prosiłam Cię o napisanie mi terminów ważności kompresu, balsamu, odżywki TBS i cementu? ja już sama nie pamiętam. jeśli nie, to napisałabyś mi? pzdr

a kulki chciałabym za inne. teraz mam na oku imperiale

Edytowane przez paradiso perduto
Czas edycji: 2009-11-19 o 15:53
Stary 2009-11-19, 16:00   #206
rypka85
Zakorzenienie

Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.

pomylilas sie nie mam zadnego Humektanu
rypka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-19, 17:08   #207
Basiulek
Zakorzenienie

GG do Basiulek

Tak, pisałam na 5 stronie )
Cement ważny jeszcze jakieś pół roku.
Balsam do 2011.
Kompres do 10.2010
TBS jeszcze jakieś 3-4 miesiące
Stary 2009-11-19, 23:11   #208
toya2006
Zadomowienie

Przekupka: 70 pkt / 99% pozyt.
GG do toya2006

jestes jeszcze zainteresowana jakoas wymianka?
toya2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-20, 09:13   #209
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadeo Pokaż wiadomość
I są tylko testowane czy jest jakiś ubytek?
dzięki, że się przypomniałas ;* co do ubytku to zostało ich jeszcze bardzo dużo, część jest jeszcze na siteczku. bezpiecznie bedzie ocenić na 70%
są mega wydajne.
Ja ich używałam higienicznie - nie pakuję pędzli ani paluchów do opakowań ani na wieczko.

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez toya2006 Pokaż wiadomość
jestes jeszcze zainteresowana jakoas wymianka?
hej , u mnie już nie ma brązerka sephory i micel jest zarezerwowany, więc krem odpada, a niestety nic więcej poza kremem i tonikiem dla siebie nie znalazlam. pozdrawiam

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Tak, pisałam na 5 stronie )
Cement ważny jeszcze jakieś pół roku.
Balsam do 2011.
Kompres do 10.2010
TBS jeszcze jakieś 3-4 miesiące
hej, mysle ze cenowo jest porowno tylko z wykluczeniem kuleczek.

ja za zestaw iwostin zaplacilam 38zł, peeling koło 11zł, maseczki razem za jakies 7zl, krem witaminy 23. dorzuciłabyś mi do cementu, kompresu, balsamu, tbs, krem Czysta Skora na dzien i miniaturkę Thalgo i wszystko powyższe jest Twoje pasuje Ci taka wymiana? Już zapakowałam kosmetyki :d
Stary 2009-11-20, 10:05   #210
ragutka
Zakorzenienie

Przekupka: 255 pkt / 100% pozyt.

Witaj
byłabym zainteresowana zestawem Iwostin i ew. tonikiem Neutrogena.
Mam jeszcze różne rodzaje serum z Chanel i Guerlain w minitubkach, nienaruszone - tylko musiałabym w domu dokładnie sprawdzić oraz night repair EL w miniaturze 7ml.

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości