|
|
#181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moje... proszę o szczerą ocenę i porady :)
Wow:S super metamorfoza.....pierwszy raz na formie u kogoś i tak ładnie
Edytowane przez LeoNa86 Czas edycji: 2010-02-28 o 10:00 |
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Naprawdę dobra robota. Pierwszy raz i tak trudne ogryzki. Należą się duże brawa za postęp i odwagę
|
|
#184 |
|
Wtajemniczenie
|
no slicznie!!!
hura hura!
|
|
#185 |
|
Rozeznanie
|
no coz ja mam tu pisac ?? swietne sa ![]()
|
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
bardzo ładne
|
|
|
#187 |
|
Zadomowienie
|
Motylku, Butterfly - Dziękuję WAM Motylki
Leona - dziękuję , powiem szczerze,że gdy zobaczyłam te paznokcie zwątpiłam w pierwszym momencie, pierwsza myśl " Nie dam rady" Ale przecież jej nie wygonię i jakoś to wyszło Vanessitko dziękuję Kochana Alexandraa Dziękuję ![]() Potty Witaj i dziękuję za komentarzyk , Hura hura! justi9 Dziękuję! ![]() olivka26 Dziękuję!!! ![]() Nie spodziewałam się tak miłych reakcji i komentarzy, dziękuję Wam Kochane! Juz tyle się nauczłam dzięki Wam! Wszystkie razem wzięte jesteście najlepszymi kursantkami pod słońcem ![]() A na poprawę humorków
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Jakbym widziała moją małą. Za każdym razem przybiega po oliwkę na skórki
Grzecznie siedzi, wykłada rączki i zadowolona wszystkim pokazuje....
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moje... proszę o szczerą ocenę i porady CD. :)
No kochana jesczcze troszke pracy przed Toba, ale wszystko jak najbardziej na dobrej drodze. Pozdrawiam!
---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- P.S. Swietny maluch ! |
|
|
|
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moje... proszę o szczerą ocenę i porady CD. :)
słodki berbeć
Mój pazukrowy wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358915 Mój photoblog : www.photoblog.pl/natiinails http://s1.suwaczek.com/200712273438.png Walczę ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/18edb6a478.png |
|
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
HEhe dzięki Kochane, a tu odnowa moich -tych pierwszych na formie, chciałam aby były delikatniejsze, a czy się udało?
|
|
|
#193 |
|
Zadomowienie
|
ja chcę takie !!!!
śliczne
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Ślicznie tutaj
![]() Przede wszystkim chciałam napisać że śliczna dziewczyna z Ciebie ! Po drugie śliczna metamorfoza. Jak widać wszystko śliczne ![]() W Twojej odnowie trochę łuk jest nie tak jak powinien, bo ucieka w stronę wolnego brzegu, ale jest bardzo, bardzo porządnie ![]()
|
|
#195 |
|
Rozeznanie
|
Przy tych ostatnich widac naprawde ogromna poprawe, grtuluje i zycze daszych sukcesów
Sa naprawde ładne te ostatnie, zgrabne, ładne boczki i rowny french
|
|
#196 |
|
Wtajemniczenie
|
ostatnie
![]() super Ci idzie z tymi formami...Nie jedna napewno zazdrosci.. ![]() A co do dzieciaczka moja tez tak ma ![]() Wystawia lapki do oliwkowania i do lampy A i popieram byliczke...Ładna z Ciebie dziewczyna |
|
|
|
|
#197 |
|
Wtajemniczenie
|
witam!
z tego co widzialam w galerii postep jest, ale jest tez kilka bledow do wyeliminowania ![]() zwroc uwage na cienowanie covera, bo przy odroscie bedzie brzydko wygladal, poza tym za malo go kladziesz i jest przeswit miedzy konwoka french, widac co jest pod spodem ![]() poza tym masz troche zle wyproifilowany luk, po pierwsze zaczyna sie za wysoko, co tworzy efekt buleczki. u ciebie jak sie patrzy z boczku, to widac plasko, plasko, plasko i nagle luk nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi. ale najlepiej to widac na malym palcu lewej raczki.poza tym musisz popracowac nad frenchem, jest rozny na kazdym palcum troszke krzywy, ale do uratowania ![]() poza tym na srodkowym paznokciu prawej reki widze, ze po bokach jest wiecej zelu niz na srodku. a tak poza tym to fajne skromne stylizacje, absolutnie masz zadatki ![]() pozdrawiam i powodzenia w dalszym szkoleniu umiejetnosci
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
Motylku z chęcią bym ci zrobiła a ja dla odmiany chciałabym Twoje
![]() Byliczko dziękuję Ci kochana, jak już wspominałam wcześniej, cenię sobie bardzo twój komentarz bo zauważyłam ,że jesteś szczera i dla nikogo nie chcesz źle , może czasem aż ZBYT ale to chyba dobrze I nie zawstydzaj mnie! ![]() Za_necia dziękuję ślicznie Leona dziękuję Marto , oj dopiero zaczęłam foremki , mam nadzieję,że będzie coraz lepiej bo narazie nie jestem z siebie zadowolona, ciągle gdzieś widzę ALE A te dzieciaki nasze kochane co? Co my byśmy bez nich... Ps. Ty tez mnie nie zawstydzaj! heheAnick Dziękuję Kochana za uwagi , postaram się zmienić to o czym pisałaś , co do covera to pewnie chodzi o to ,że obłączków nie widać, zdarzyło mi się przyznaje, choć wcześniej o tym zawsze pamiętałam. A co do prześwitu przy frenchu nie śmię konwersować. Kochana a co do łuku to nie do końca zrozumiałam . A na środkowym paluszku jest więcej żelu po bokach ponieważ wcześniej podeszło mi powietrze i przepiłowałam sobie płytkę wiec dołożyłam covera i chyba za dużo. Cenię sobie wszystkie rady, obiecuję poprawę! ![]() Anula Dziękuję Ci Kochana! ![]() A dzisiaj wrzucę moje stópki, nie lubię ich koleżanka się śmieje ze są gumisiowate, ale co tam i tak wrzucę ! Wiem wiem,że pozalewałam troszkę skórki, robiłam późno, w połowie mi ochota odeszła, bo wcześniej robiłam i TŻ pedicure , ale musiałam dokończyć Dorzucam też manicure który robiłam wczoraj mężowi , bo obejrzeniu efektów jakie uzyskała Byliczka na swym TŻecie , przepraszam za słabą jakość zdjęć ale jak to facet kręci się i wierci nie dal zrobić więcej niż 2 zdjęcia. Pozdrowionka dla Was, Miłego Dnia !
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Na stópkach ładniusi kolorek,a ze skórkami dojdziesz do wprawy
W mani... opiłowałabym bardziej pazurka.
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne, ogromny postęp
|
|
#202 |
|
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się ten kolorek na stopach
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
taa ja też tu nie widzę nic gumisiowatego
ślicznie stópki wyglądają, aż mnie naszła ochota na czerwień na swoich... a mam bordo hehe ![]() metamorfoza faceta fajna
|
|
|
|
|
#204 |
|
Rozeznanie
|
![]() ps. ta to ma dobrze synus gotuje a mama smiga pazurki ![]() |
|
|
|
|
#205 |
|
Przyczajenie
|
Widać, że coraz lepiej Ci idzie , ale ja bym na Twoim miejscu popracowała nad proporcjami frencha i linia usmiechu. |ogólnie bardzo ładne pazurki.
|
|
|
|
|
#206 |
|
Wtajemniczenie
|
tak napewno z formami bedzie coraz lepiej...
a co do dzie ci to tak,,,fajne sa ![]() a ile twoj synek ma? AAAA i stópki fajne |
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładny frenczyk.
|
|
|
|
|
#208 |
|
Rozeznanie
|
Ależ Ty się rozpędziłaś z tymi frenchami.... Super Ci wychodzą. ślicznego masz synka.Ile latek ma? Ja mam córeczkę 2 latka i też psotuje jak robię paznokcie. Ładne wykonanie na stópkach ;P
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
odnowa Twoich pazurków wyszła śicznie, stópki również sympatyczne
|
|
|
#210 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za tak miłe słowa
![]() Świetnie poradziłaś sobie z obgryzkami! jakoś ja nie potrafię sobie jeszcze podać ręki z formami ![]() Zapamiętam sobie też pomysł na to żeby french był bardziej naturalny Przejechałaś po białej końcówce coverem z tego co widzę? super to wygląda
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

no coz ja mam tu pisac ?? swietne sa

śliczne 
hehe
. A na środkowym paluszku jest więcej żelu po bokach ponieważ wcześniej podeszło mi powietrze i przepiłowałam sobie płytkę wiec dołożyłam covera i chyba za dużo. Cenię sobie wszystkie rady, obiecuję poprawę!