|
|
#181 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 10 kg w dół! Tym razem się nam uda!
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#182 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Foltynko pozostawisz pewne wypowiedzi bez komentarza... szczerze powiem, że wspólne odchudzanie to nie jest temat dla większości z Was... Może ten drugi? W krzywym zwierciadle odchudzania, byłby na pewno odpowiedniejszy dla wielu osób
|
|
|
|
#183 | ||
|
Zakorzenienie
|
SharMea też pisze na krzywym zwierciadle i tu, ale nie wszyscy musza sie zgadzac z moim zdaniem jak rowiez ja nie musze innych wysłuchiwac i sie z nimi zgadzac.
Mam 26 lat a nie 13 i naprawde sporo wiem na temat odchudzania. Wszystko co robie, czy zle czy dobrze robie na wlasna odpowiedzialnosc. Chyba chcecie sie mnie stad pozbyć
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
Mi wszyscy mowia ze dobrze wygladam w obcasach no ale zle sie czuje jak obcy ludzie patrza sie na mnie dziwnie, bardzo dziwnie. Chodze w obcasach ale malych, mam pare ulubionych szpilek ktore maja obcasy ok 7-10 cm ktorych nie zabardzo lubie ubierac w swoim jakze malym miescie
|
|
|
|
|
#185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mi mąż ciągle powtarza, ze powinnam w s zpilkach chodzic, ale ja przez kilka lat chodziła w glanach wiec mi ciężko
![]() ale powoli sie do nich przyzwyczajam mam gruuube łydki, wiec szpilki mnie wysmuklaja
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Ja z dzisiejszego dnia jestem zadowolona zjadłam 5 posiłków w jednakowych odstępach JESTEM Z SIEBIE DUMNA oby tak dalej !!!! PS. A JAK U WAS BO NIKT NIC NIE PISZE NA TEN TEMAT
|
|
#187 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja standardowo 3 posiłki, duzo wody i czerwona herbatka, bez pokus sie obyło. A męzowi na kolacje zrobiłam makaron + filet z kurczaka w sosie serowo-cebulowym
mama próbowała sosu, bo ja tego nigdy nie robie hehe Mąsiu pochłonął cały talerz, szwagier reszte
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzisiaj niedzielnie zjadłam tylko 4 posiłki (miałam długi sen )
|
|
|
|
|
|
#189 | ||
|
Zakorzenienie
|
zwykle też chodze w takich 6-8 cm, ale mam jedne kozaki 10 cm porażka, zakładam je tylko na zakupy jak jade autem
|
|
|
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
Wiek tutaj nie gra roli foltynko, odchudzanie z głową gra role główną ;]
U mnie z jedzonkiem nie najgorzej, choć ni chce mi się nawet tego opisywać xD
|
|
|
#191 |
|
Rozeznanie
|
SharMea a jaką diete stosujesz bo widzę, że już ładnie schudłaś
![]() Ja dzisiaj zaczynam od nowa, znowu eh, wiem jestem okropna. Na razie zjedzone placuszki owsiane, później muszę coś wykombinować. Wieczorem na trening a teraz jeszcze a6w. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 | ||
|
Zakorzenienie
|
a jadłyscie moze ten batonik Fitness - co ma 90kcal? np na pierwsze lub drugie sniadanie?? Kupiłam sobie dzis 2 truskawkowy i czekoladowy i tak mysle,ze bede go jesc jak bede chodzic do pracy na rano bo wtedy jem o 5 rano i pozniej o 10
![]() a dzis na sniadanie o 8 rano płatki ezgotyczne z domieszka ryżowych z ciepłym mlekiem a teraz kawa czarna ze słodzikiem byłam juz na zakupach w tesco i na spacerku ;-)do pracy na 14 wiec przed 13 obiad. Z racji tego,ze mama ma focha sama bede sobie gotowac. Na dzis gotuje mintaja, brokuł, cukinie i z 2 marchewki, wszystko z wody + troszke ziaen smaku by nie było jałowe. A w pracy to kawa, pewnie zrobie sobie butle duzaa aqua slim i pozniej w przerwe ok17 serek wiejski
|
|
|
|
#193 |
|
Rozeznanie
|
Ja jem czasami takie batoniki, ale z herbapolu, ze śliwką albo z orzechami
|
|
|
|
|
#194 |
|
Przyczajenie
|
Chyba się podłączę do waszego odchudzania
Nie mam doświadczenia w odchudzaniu, bo każde kończyło się po 3 dniach :/ Nie znam diet, ale wole je od ćwiczeń. Też chcę zrzucic 10kg. Zobaczymy, moze tym razem sie uda Dodam że mam 168 cm wzrostu i ważę ok. 67kg. A i musze dodac, ze nie lubie skomplikowanych diet, do których cieżko o składniki, wole proste potrawy. Jeśli ktos sie zna i moze cos polecić to chętnie wysłucham porady. I jeszcze jedno, wyrzekne się pizzy, MCa itp, za słodyczami raczej nie przepadam (ale słodzę herbatę i raz w miesiącu sięgam po batona albo czekolade:P)
|
|
|
|
|
#195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj mija u mnie 5 dzień od momentu gdy nietknęłam słodyczy i moja dieta nabrała jakiś kształtów i wiecie co? Jestem szczęśliwa jak nigdy. Czuję się lekka i pełna energii, chociaż nie wiem czy schudłam i ile. Nadal nie dorobiłam się wagi
|
|
|
|
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
hejka u mnie dietkowo chyba ok
![]() 1ś były diwe kanapeczki z wędlinką i warzywkami 2ś 2 jabłuszka o: udko z surówką z pekinki pory marchewki kukurydzy z jogurtem nat p: bedzie szklanka kefiru z sucharkiem k:galareta z kurczaka z surówką z obiadu ![]() nie wiem jak waga bo nie mam jej..na studiach a w domku dopiero 26 będę
|
|
|
|
|
#197 |
|
Rozeznanie
|
Ja juz w domku po długim dniu na uczelni, mialam leciec na zajecia jeszcze ale choróbsko mnie jakieś złapało i nie mam siły. Wcinam kanapki z kurczakiem, i popijam zieloną herbatką.
|
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
Chudsza jak masz długo zajęcia to co zabierasz na uczelnie bo ja mam z tym problem...;/
|
|
|
|
|
#199 |
|
Rozeznanie
|
normalne obiady, potrawki z kurczaka, sałatki, ryż, kasze. Do plastikowych pojemników i jem na przerwach
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
aha
też chyba będe tak robic...a powiedz mi jak narazie moje menu jest ok?
|
|
|
|
|
#201 |
|
Rozeznanie
|
poza malutkim śniadaniem wszystko jest ok, jeżeli nie możesz zjeść większego wtedy II śn jedz większe, bo to jednak najważniejszy posiłek w ciągu dnia, może zawierać nawet pełno węglowodanów
|
|
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
Jutro planuje bułke na sniadanie to za malo? co dodac?a musli naraz ile mogę zjeśc?
---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- a i jak robisz te placuszki owsiane? |
|
|
|
|
#203 |
|
Rozeznanie
|
zjedz jajecznice z chlebkiem posmarowanym masłem, do tego pomidorki i nalej sobie szklanke maślanki.
a placki robie z 6 łyżek płatków owsianych, 2 łyżki otręb, 2 jajka, blenderuje i na patelnie |
|
|
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
Ale mam na rano na uczelnie;/ nie dam rady jajecznicy...;/ wziąc moze jogurt albo kefir smakowy ale o%? a tych placuszków ile zjadasz?
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- a szklanka musli to nie zadużo z malym jogurtem i jabłuszkiem startym? |
|
|
|
|
#205 |
|
Rozeznanie
|
to przygotuj sobie coś na śniadanie dzisiaj, albo wstań wcześniej, jajecznica to 5 minut z zegarkiem w reku, tyle ile kanapka, a jeżeli nie masz czasu na zdrowe jedzenie, to nie zaczynaj odchudzania, bo Twój wysiłek pójdzie na marne
a musli jablko i jogurt to nie za duzo |
|
|
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
a te placuszki można dziś zrobic i jutro odgrzac? i np. dwa czy trzy placuszki i bułka? sorki że Cię męcze ale o 7 rano nie jadam tylko gdzieś o 9...dlatego jajecznica nie za bardzo;/ tak jem ale jak jestem w domku albo mam na 10...
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Chudsza ja po raz pierwszy się odchudzam dlatego nie wiem co i jak...dlatego prosze o rady... |
|
|
|
|
#207 |
|
Rozeznanie
|
to musisz zacząć jeść z rana, innej rady nie mam
|
|
|
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
to myslisz że tak o
o 8,00 jajecznica z bułką i szklanka kefiru? 11.00 jabłko gruszka 14.00mięsko z surowką 16.00jogurt 18.00 wiejski z pomidorkiem i papryką? a z tymi placuszkami to można je zjeśc same na sniadanie np z kefirem? tak ze 4? |
|
|
|
|
#209 |
|
Rozeznanie
|
no może być, ja jem tyle ile wyjdzie z tego 6/8 zależy, ja robie mniejsze placki, i do tego wiśnie domowej roboty, dzemy, konfitury
|
|
|
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
ja myśle żeby jabluszko potarkowac do tego
i Jutro zabiore ze sobą ze dwa/trzy placuszki i tą bulke bo już mam zrobiona;/ a potem nie jem chleba za bardzo...a możesz mi podac swoje przykładowe menu?---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- ale od środy zmienie i będe jadla tak jak mówisz a to musli z jogurtem i jabluszkiem to wystarczające śniadanie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.