Czarna lista part 2 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: ciuchlandia

Notka

Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-12-13, 12:15   #181
lacrymose
Wtajemniczenie

Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
GG do lacrymose
Dot.: Czarna lista part 2

Sprawdziłam- ostatnią wiadomość od niej dostałam 3 grudnia. Poczekam jeszcze trochę.
Jeśli nie dostanę od niej paczki mam prawo wystawić jej przekupkę, czy nie?

The things you own, end up owning you.

lacrymose jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-13, 12:33   #182
iloneczka1
Wtajemniczenie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

Na all. byłby negatyw jak nic. Na pewno chociaz neutrala możesz. Gorzej jakbyś wysłała , ona dostała i nie przysłała Tobie. Takie sytuacje chyba się rozgranicza.
Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij..........
iloneczka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-13, 14:11   #183
gigl
BAN stały

Przekupka: 10 pkt / 92% pozyt.

Cytat:
Napisane przez iloneczka1 Pokaż wiadomość
Może się pomyliła? Szkoda jak widać, ze nie ma tu takiego mechanizmu jak na allegro, że tylko po kliknięciu aukcji można wystawić komentarz.

nie mogła się pomylić, bo dziewczyna nawet nie ma wątku wymiankowego, zero wiadomosci.... Zrobiła to specjalnie a ja jeszcze nie dostałam odpowiedzi od Zlosliwca...
gigl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-13, 15:23   #184
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Przekupka: 195 pkt / 99% pozyt.

Bem wagaruje wiec ja zrobie z Wami porządek, uciekać póki czas.

Wszystkie wiadomosci niezwiązane z tematem mają byc w wątku czarna lista - plotki to tego został stworzony, w innym wypadku posty beda kasowane.
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-13, 15:26   #185
lolinka5
Zadomowienie

Przekupka: 28 pkt / 97% pozyt.

Hej dziewczyny mam pewien problem wizażanka
black_red_white

ma bana stałego hmmm.... a paczuszka od niej przyszła i wszystko było ok nie wiem o co chodzi ????? ja oczywiście wyślę jej paczuszkę ale jak z przekupkami będzie ????
lolinka5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-13, 15:29   #186
virtual_reality

Cytat:
Napisane przez lolinka5 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny mam pewien problem wizażanka
black_red_white

ma bana stałego hmmm.... a paczuszka od niej przyszła i wszystko było ok nie wiem o co chodzi ????? ja oczywiście wyślę jej paczuszkę ale jak z przekupkami będzie ????
Nie musisz wystawiac przekupki juz jej sie nie przyda, to klon wizazanki
reszkaaaa
Stary 2009-12-13, 15:45   #187
lolinka5
Zadomowienie

aha a moja przekupka ???? tej jej nie dostanę ????
Stary 2009-12-13, 17:33   #188
kucyk ponny
Zakorzenienie

Przekupka: 49 pkt / 98% pozyt.

Cytat:
Napisane przez lolinka5 Pokaż wiadomość
aha a moja przekupka ???? tej jej nie dostanę ????
Skoro wizażanka ma stałego bana to raczej Ci przekupki nie wystawi.

❤Jasmine❤
❤Ruby❤
kucyk ponny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-13, 17:42   #189
TwojaKokaina
Zakorzenienie

Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez kucyk ponny Pokaż wiadomość
Własnie. Wizażanka nie będzie mogła pisać na forum, ani wystawiać przekupek.
TwojaKokaina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-13, 17:54   #190
lolinka5
Zadomowienie

aha dziękuję za informację Pozdrawiam serdecznie
Stary 2009-12-13, 18:35   #191
aja23
Rozeznanie

Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.

przeczytałam pierwsze wątki na temat Vidette i chciałam coś od siebie dorzucić....
również ugadałam wymiankę z Vidette za te nieszczęsne buty Top Shop. Wymieniłyśmy się adresami, miałam jej na drugi dzień wysłać paczkę. Jednak późnym wieczorem tego samego dnia co wymieniłyśmy się adresami przeglądałam sobie inne wątki i przypadkiem trafiłam na wątek oleska88 i tam zauważyłam ze Vidette wymienia się za te same buty co ze mną!! Napisałam więc co niej prywatną wiadomość o co chodzi? Odpisała mi tak : Przepraszam Cię bardzo, póki co musze odwołać wszystkie wymianki jakie planowałam Przepraszam za problem . Pytałam się dalej o co chodzi i czy będzie później możliwość wymiany to mi odpisała: Będzie możliwość, tylko w innym terminie.
Mój tata miał wypadek i jutro wylatuje do Anglii, nie wiem kiedy wrócę Naprawde przepraszam, ale nie chce ustalac teraz terminów, bo potem głupio by było sie z nich nie wywiązać ale buty bede trzymała ;*

I poprosiła też, abym trzymała rzeczy dla niej, jak niby wróci z Anglii to się wymienimy. Podejrzane mi się to wydawało bardzo, bo przeglądała sobie wątki z ciuchami, a tu nagle wypadek taty i musi lecieć do Anglii Nie było mnie długo na wizażu z powodu pobytu w szpitalu, dziś sobie przypomniałam o tamtej wymiance i postanowiłam sprawdzić jak się sprawy toczą...i tak trafiłam na ten wątek
aja23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-13, 19:17   #192
iloneczka1
Wtajemniczenie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

Cytat:
Napisane przez kucyk ponny Pokaż wiadomość
Chyba, że z nowego konta, tak jak gigl dostała negatywną, ale też raczej na to nie licz

przepraszam za ot, już znikam
Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij..........
iloneczka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-14, 00:17   #193
Chloestic
Zakorzenienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez kiiko Pokaż wiadomość
Ja mialam tak samo - czekalam na rzeczy od niej przez jakis czas, ale wreszcie doszly, mimo ze wyraznie ja prosilam zeby wyslala danego dnia priorytetem bo bardzo mi zalezalo zeby szybko to otrzymac. Zgodzila sie po czym wyslala poczke w pozniejszym terminie i jeszcze listem poleconym ekonomicznym

ona byla pierwsza i poki co jedyna ofiara mojej negatywnej przekupki, a naprawde w moim przypadku wiele potrzeba

brązerek Nouba, a wlasciwie jest to róż posiada ode mnie, w zamian dostalam ciuszki, ktore pozostawily wiele do zyczenia niestety

ale paczuszka doszla na czas

Cytat:
Napisane przez Zakupocholiczka131086 Pokaż wiadomość
Chciałam się poradzić zostałam oszukana
Czekolada83!->wysłała mi paczkę z bluzką jej zdaniem w stanie idealnym,czekałam na nią długo ale rozumiem nie kazdy ma pieniadze zdarzaja sie rozne sytuacje,ale ja otrzymalam bluzke ktora miala byc tunika a okazalo sie ze jest to obcieta sukienka znanej marki bez obszycia na dole,cyrkonie powypadaly z ramiaczek,wizazanka przyznala sie ze zauwazyla to przed wysylka i zwroci mi moja bluzke,ja jej wyslalam na drugi dzien po otrzymaniu paczki priorytetem,niestety od miesiaca nie widze swojej!chcialam nawet wizazance wyslac pieniadze na wysylke jezeli zal jej 5 zl,niestety napisala ze wyslala bluzke 2.12 do dzis jej nie widze,a ona nieodpowiada,wystawilam jej negatywa i co moge jeszcze zrobic?
generalnie nic nie zrobisz, ja wyslalalam jej pryzmy givenchy oraz roz Nouba, wszystko o wartosci ponad 250 zl, a w zamian otrzymalam golf z dziurami w takim stanie, ze samej byloby mi wstyd cos takiego wystawic nawet, zmechacony i poplamiony nietoperz, jedynie sukienka ok (fotki wrzucalam w temacie)

chcialam jakos zalatwic sprawe, to uznala, ze po prostu nie podobaja mi sie rzeczy i nie ma zamiaru sie odmieniac, potem juz nie odpisywala, takze tez wystawilam negatywa

Edytowane przez Chloestic
Czas edycji: 2009-12-14 o 01:55
Chloestic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-14, 16:57   #194
gigl
BAN stały

Przekupka: 10 pkt / 92% pozyt.

Cytat:
Napisane przez iloneczka1 Pokaż wiadomość
Chyba, że z nowego konta, tak jak gigl dostała negatywną, ale też raczej na to nie licz

przepraszam za ot, już znikam

własnie. aha Zlosliwiec mi już ją usunął.. ciekawe czy będzie próbowac jeszcze raz ;D

ciuszków naal nie dostałam, Vidette wciąż nie loguje się. na wizaż ehsss...
gigl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-15, 16:42   #195
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab
Konto usunięte

Przekupka: 146 pkt / 100% pozyt.

Dziewczyny zajrzyjcie na

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=385045&page=9

i oceńcie, czy nie mam podstaw do mojej oceny??

post 254 i 256.
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-15, 17:01   #196
zaralu
Wtajemniczenie

Przekupka: 29 pkt / 97% pozyt.

ZGŁASZAM Pepsioo

Moja cierpliwośc została wyczerpana!

Pepsioo to chyba najgorsza oszutska z jaką kiedykolwiek miałam do czynienia!

Wysłałam do niej 2 paczki, za każdym razem dostałam zwrot bo ONA NIE RACZYŁA JEJ ODBERAĆ!! tak mi powiedziano na poczcie!
mam 2 dowody nadania, ostanie awizo ktore wczoraj dostałam i ona ma czelność jeszcze mnie obrażać?
Wydałam na nią 4x 7,50 - co daje 30zł !!!!!!!

Mało tego podaje mnie na CL i mnie obraża!;/

I nie chce mi zapłacić ani tych moich straconych 30zł ani glupie 7,50 zebym mogla wysłać paczke ;]

niestety za późno napisałam do admina tak by się obeszło bez publicznego obrażania. Ale na szczęście "prawo jest po mojej stronie" na tym forum i nadzorujący też.

CO DO WASZYCH WYPOWIEDZI NA MÓJ TEMAT!!
wysłałam paczkę! nawet 2 !! mam dowody (zdjęcia)!!
a ostanią nie wysłałam za pobraniem bo wyglądało to następująco:

Koszt takiej paczki wyniósł by 19zł, a w razie gdyby adresat nie odebrał ja zapłaciłabym podwójnie i chyba może nawet więcej niż podwojnie, nie do końca zrozumiałam faceta na poczcie.
I CO? dobrze, że tego nie zrobiłam bo paczka by znowu do mnie wróciła i BYŁABYM DO TYŁU już 70zł!!

TO JEST SKANDAL A ONA MNIE JESZCZE OBRAŻA I PISZE OSZCZERSTWA!!!!!

i tak w ogóle to wydaje mi się, że tu powinno się zgłaszać, ew. doradzić a nie obrażać i rozwodzić się nad oszustwem, bo jak się okazuje, nie zawsze jest tak jak pisze OSOBA ZGŁASZAJĄCA!

Niestety zareagowałam za późno i teraz ja jestem ta zła!;/

Wystawiony negatyw, ciekawe czy ona mi też wystawi? ale jest na tyle bezczelna żeby to zrobić ;/

Edytowane przez zaralu
Czas edycji: 2009-12-15 o 17:03
zaralu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-15, 17:59   #197
Pepsi00
Raczkowanie

Przekupka: 1 pkt / 67% pozyt.
GG do Pepsi00

Nie mam zamiaru npo raz kolejny wywodzić sie na temat zaralu.
Szkoda moich nerwów.
Administrator zna sytuację.
Zostałam OSZUKANA< OKŁAMANA<OCZERNIONA<I OKRADZIONA
no i mam negatywa, fajnie prawda?
Miło mi bardzo
Nie załamałam się oczywiście bo to nie o mnie świadczy lecz o niej.
Kultura...pierwsza klasa.
No i jeszcze obróciła kota ogonkiem..ehhh..
I pisze publicznie, że to moja wina...ojej... biedactwo nie potrafi przyznać się do błędu...
Nie mam ochoty i NIE POLECAM!!!! wymiany z zaralu.

Resztę Wizażanek serdecznie pozdrawiam.

sądzę, że dalsza dyskusja na ten temat jest zbędna.

aha... i myślicie, że własne ciuchy tak bym poświęcała? dla zabawy...by nie odebrać wysyłki...????
zły pretekst koleżanko!

Edytowane przez Pepsi00
Czas edycji: 2009-12-15 o 18:01
Pepsi00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-15, 19:09   #198
nieznajoma19
Zakorzenienie

[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;15873939]Dziewczyny zajrzyjcie na

i oceńcie, czy nie mam podstaw do mojej oceny??

post 254 i 256.[/QUOTE]
Ja bym zgłosiła to do moderatora a jak to nie poskutkuje to policja. Nie ma co się cackać z oszustkami.
- Zoeva Bamboo

wymianka
nieznajoma19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-15, 19:39   #199
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nieznajoma19 Pokaż wiadomość
Ja bym zgłosiła to do moderatora a jak to nie poskutkuje to policja. Nie ma co się cackać z oszustkami.
Na policję nie będę z tym szła, bo wartość tych rzeczy nie jest duża. Nie dostanę już zapewne swoich kolczyków, a błyszczyka używanego przez nią przez PONOĆ 2 tyg- nie chcę. Prawdopodobnie nie dostanę w zamian za "to" czegoś innego, więc chyba pozostanie mi wystawienie negatywa i nie wymienianie się już nigdy z tą wizażanką. Nie dam nawet neutrala, bo dla mnie to jest kpina. Ja takie rzeczy wyrzucałabym do kosza, a nie robiła zdjęcia z flashem i pięknie przedstawiała na zdjęciu, aby komuś wcisnąć za rzeczy w bdb stanie.
Żałuję tylko, że akurat jej dałam te kolczyki, bo dużo osób było na nie chętnych i zapewne bardziej uczciwych

Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab
Czas edycji: 2009-12-15 o 19:40
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-15, 20:30   #200
nieznajoma19
Zakorzenienie

[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;15877849]Na policję nie będę z tym szła, bo wartość tych rzeczy nie jest duża. Nie dostanę już zapewne swoich kolczyków, a błyszczyka używanego przez nią przez PONOĆ 2 tyg- nie chcę. Prawdopodobnie nie dostanę w zamian za "to" czegoś innego, więc chyba pozostanie mi wystawienie negatywa i nie wymienianie się już nigdy z tą wizażanką. Nie dam nawet neutrala, bo dla mnie to jest kpina. Ja takie rzeczy wyrzucałabym do kosza, a nie robiła zdjęcia z flashem i pięknie przedstawiała na zdjęciu, aby komuś wcisnąć za rzeczy w bdb stanie.
Żałuję tylko, że akurat jej dałam te kolczyki, bo dużo osób było na nie chętnych i zapewne bardziej uczciwych [/QUOTE]
Ja bym mino wszystko zgłosiła to moderatorom jeszcze
- Zoeva Bamboo

wymianka
nieznajoma19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-15, 21:48   #201
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nieznajoma19 Pokaż wiadomość
Ja bym mino wszystko zgłosiła to moderatorom jeszcze

Tak też zrobiłam i spisałam dokładne informacje o wysyłce itd.

pozdrawiam

Po konsultacji z moderatorką, dodaję do czarnej listy wizażankę Toya2006.

Kopiuję wszystko z wątku dyskusyjnego o targowisku, zdjęcia są tam w poście 254.

Treść postu 254:

"Dziewczyny, mam prośbę. Oceńcie, czy te kolczyki wyglądają w rzeczywistości tak samo? Zdjęcia z flashem i z oddalenia są od wizażanki z którą się wymieniałam (celowo zamazałam jej nick), te bez lampy i z bliska- moje. Kiedy rozpakowałam paczkę przeraziłam się, pokazałam chłopakowi, mamie i siostrze- wszyscy zgodnie stwierdzili, że są stare lub baaardzo zaniedbane. U wizażanki w wątku nie było opisanego ich stanu, ja też nie pytałam, gdyż pomyślałam, że jest on bdb (na zdjęciu też tak wyglądały).

Kolczyki turkusowe:

Na zdjęciu kółeczka były ustawione drugą stroną, z drugiej natomiast widać odpryski i inne nieciekawe rzeczy. Na zdjęciu mają ładny srebrny kolor, a w rzeczywistości łańcuszek jest szary już... :/

Kolczyki granatowe:
Łańcuszek jest matowy, pokryty jakimś nalotem, który przy potarciu lekko chusteczką schodzi...:/ Wygląda on (łańcuszek) jak zardzewiały, chociaż kiedy potrę chusteczką, jest na niej brud w kolorze ciemnoszarym.

Póki co nie będę opisywać reszty sprawy.

Czy tylko ja i osoby, którym pokazałam te kolczyki widzą, że one nadają się już jedynie do śmieci?
Bynajmniej ja nie nosiłabym rzeczy w takim stanie (tymbardziej, że nawet jeśli ktoś nie ma aktualnie funduszy, to można kupić ładne kolczyki za 10 zł chociażby), a już wstydem dla mnie byłoby wysłać komuś takie coś! Tymbardziej w zamian za zadbane, czyste rzeczy.

Wizażanka zasłania się zdaniem "Przecież widziałaś na zdjęciu". A właśnie nie widziałam!!! "

Treść postu 256:
"Tak, tylko ta wizażanka jest jeszcze ZASKOCZONA, że ja uznałam, że te kolczyki są albo stare, albo bardzo zaniedbane Kiedy powiedziałam, że chcę się odmienić, bo nie mam zamiaru nosić kolczyków w takim stanie, ona napisała, że używa już mojego błyszczyka od 2 tygodni (ale tyle czasu nie miała jeszcze nawet mojej paczki)ale może mi go odesłać (dodam, że błyszczyka była połowa, czyli jakieś 3 ml), a kolczyki oddała bratowej i nie będzie ich przecież odbierać. Zapytałam, czy to ok odrazu zarządzać moją paczką, bez mojej wiadomości, czy w ogóle dostałam jej?? Ja jedynie wysłałam jej maila, że dostałam jakieś awizo i to prawdopodobnie od niej, że dam jej znać następnego dnia (dałam znać za 2 dni, gdyż pożyczyłam siostrze laptopa). Dostałam też zdanie w stylu "Sprawdz moje komentarze" Czyli ma się rozumieć, że ktoś mający same pozytywy, nie może być nagle nieuczciwy?? Czy to ma być "zasłona" przed zażutami?? Paranoja. Jak dla mnie to poprostu wysłała mi śmieci, a z moich rzeczy się cieszy i nie zamierza mi odsyłać. Do tego to zasłanianie się przekupkami. Gdyby była uczciwa czekałaby na moją wiadomość, czy otrzymałam paczkę (ja zawsze tak robię, bo gdyby np zaginęla, to odsyłam rzeczy wizażanki a ja czekam na odszkodowanie, chyba, że postanowimy inaczej), czy wszystko dotarło nieuszkodzone czy coś. Jak można rozdawać czyjeś rzeczy, bez takiej wiadomości?

Już myślałam, że niemiłe wymianki mam za sobą (było ich ze 4, max 5) "

Treść postu 258:

"Dodaję jeszcze pare informacji:

Przesyłki wysyłałyśmy listem poleconym zwykłym.

Ja mieszkam na Śląsku, ona - woj. wielkopolskie, blisko Poznania.

Wysyłka: 1 grudzień

Wizażanka nawet mnie nie poinformowała, czy dostała moją przesyłkę (choć się wtedy jeszcze logowała). Kiedy wymieniłyśmy się adresami, więcej nie dostałam od niej żadnej PW. Ja 1 grudnia potwierdziłam wysłanie swojej przesyłki.

Awizo: 7 grudnia napisałam, że dostałam awizo i że potwierdzę jutro, czy to przesyłka od niej.

9 grudnia odezwałam się do niej (gdyż jak już pisałam i jej, i tutaj w wątku- pożyczyłam siostrze laptopa), opisałam całą sprawę i zażądałam odmiany. Wizażanka nie logowała się na portalu, więc wysłałam drugą PW z treścią "Halo??" (druga PW wysłana 12 grudnia).

13 grudnia odezwała się.

Wysłałam jej tego dnia 3 wiadomości, ona mi jedną. W treści ostatniej wiadomości napisałam, że czekam na aparat i zrobię zdjęcia z bliska i bez lampy i porównam je ze zdjęciami jej- z daleka i prześwietlone.

Wizażanka milczy.

Ostatnio logowała się wczoraj po godzinie 24. "

Czas edycji: 2009-12-15 o 22:04
Stary 2009-12-16, 19:51   #202
hejYou
Zakorzenienie

Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.

Dziewczyny poradźcie mi co mam zrobić . Umówiłam się z SESJA na wymienkę . 23 listopada wysłałam jej dane napisała, że jest chora, ale że wyśle niedługo i od tamtej pory cisza . Nie odpisuje na wiadomości PW chociaż ciągle się loguje . Czy mam prawo wystawić jej negatywa ?
Stary 2009-12-16, 21:15   #203
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez hejYou Pokaż wiadomość
Dziewczyny poradźcie mi co mam zrobić . Umówiłam się z SESJA na wymienkę . 23 listopada wysłałam jej dane napisała, że jest chora, ale że wyśle niedługo i od tamtej pory cisza . Nie odpisuje na wiadomości PW chociaż ciągle się loguje . Czy mam prawo wystawić jej negatywa ?
A Ty wysłałaś jej paczkę? Czy tylko adresami się wymieniłyście?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-16, 22:22   #204
hejYou
Zakorzenienie

Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.

ona miała wysłać pierwsza . Powiedziała, że wyśle tylko jest chora
Stary 2009-12-16, 22:50   #205
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez hejYou Pokaż wiadomość
ona miała wysłać pierwsza . Powiedziała, że wyśle tylko jest chora

Ja bym to olała już (tą wymianę), wystawiła neutrala o treści "wymiana nie doszła do skutku z winy ****** (tu nick tej wizażanki)" czy coś takiego. Co innego, jakbyś Ty wysłała już. Skoro wizażanka jakoś nie wyraża chęci na kontakt z Tobą, to po co się prosić?

Czas edycji: 2009-12-16 o 22:51
Stary 2009-12-17, 12:23   #206
GreeenTea
Zadomowienie

Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.

Dodaje do czarnej listy wizażankę NYLA89.
Juz wcześniej o niej pisałam, miałam jednak nadzieję,że sprawa się wyjaśni. Co się nie stało.
Straciłam sweter, nie dostając od niej nic w zamian. Wystawiłam negatywa, ale nic więcej nie mogę zrobić.
Juz mi się odechciało wymianek tu
Stary 2009-12-17, 16:45   #207
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.

czy to nie jest jej 3 negatyw ? Jeśli tak to do moderatora z linkiem do użytkowniczki !
Stary 2009-12-17, 16:51   #208
kolorowa12
Wtajemniczenie

Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.

To 2 negatyw Nyla89
Ja również umawiałam się z nią na wymianę, ale do tej pory nie dostałam wymiarów tunik. I więcej o nie prosić nie będę.
Greeen Tea - wysyłałaś pierwsza?
EDIT: Już doczytałam

Edytowane przez kolorowa12
Czas edycji: 2009-12-17 o 16:52
kolorowa12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-19, 18:05   #209
GreeenTea
Zadomowienie

Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.

Wyslalam niestety bo jej zaufalam;/
Straszne to jest, ale tak naprawde oszustki sa bezkarne.
Zalozy nowe konto i znow kogos oszuka
Stary 2009-12-19, 19:14   #210
virtual_reality

Cytat:
Napisane przez GreeenTea Pokaż wiadomość
Wyslalam niestety bo jej zaufalam;/
Straszne to jest, ale tak naprawde oszustki sa bezkarne.
Zalozy nowe konto i znow kogos oszuka

Są bezkarne, skoro nikt nie idzie na policje i nie upomni sie o swoje
Nie założy nowego konta, system to wykrywa.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości