2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-10, 15:01   #181
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
bo co której dziewczynie tłumacz w czym ja widzisz i jak moja wyobraznia załapie w koncu co masz na mysli to stwierdzam, że faktycznie to ma sens
Boshhhh Lusi twój móżdżek jest zbyt przywiązany do kont księgowych musisz go częściej ćwiczyć
a z tym sensem to się uśmiałam- no bo szkoda bardzo żebym wam opowiadała jakieś durnoty i wciskała że w tym na pewno będzie ci ładnie bo ja tak mówię

dobra idę na autobus... przydałby się tzcik z autem.. ale i bus nie jest zły... tylko podróż z dojazdem na pks zajmuje mi 2 razy więcej czasu niż podróż autem ale jeszcze pół roku i sajonara lublin
miłego weekendu panny młode
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 15:08   #182
mariiasia
Zadomowienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

coś mnie nawiedziło stado klientów, więc uciekam, bo potem się nie wyrobię z dokumantami
bye!!

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 16:02   #183
dika1807
Raczkowanie

witajcie, długo mnie nie było... jakoś się zaplątałam w tym czytaniu a tu od nowa

Cytat:
Napisane przez sorcierenoire Pokaż wiadomość
Dobry wieczór Wreszcie mam czas do Was zaglądnąć a tu już nowa część! Muszę się pochwalić, iż mamy zamówione obrączki i kupiony alkohol:P Niebawem idziemy na kurs tańca, tylko że ja zupełnie nie wiem jaki tam strój obowiązuje?? Mam przyjść w spódnicy i luźnej bluzce czy na sportowo?? Żebym głupio nie wyglądała:P I nie mam pojęcia w jakich butach tam dziewczyny chodzą, jak myslicie,pełne półbuty będą dobre ( czy lepiej bez rajstop w sandałkach wyskoczyć)? Sama po sobie widzę, że chyba im bliżej ślubu, tym każdy szczegół wydaje się być coraz istotniejszy i coraz większy heh
tez sie zastanawiałam, i myślę ze buty to na pewno na obcasie żeby się przyzwyczaić. My jesteśmy na marzec zapisani na kurs, myślałam żeby wcześniej iść ale instruktor powiedział ze tyle wystarczy żeby mnie wszystko na swiezo... sama nie wiem, oni są fachowcami heheh wiec tak zostało. A Was kurs to taki ogólny czy konkretnych tańców będziecie się uczyć? czy może PIERWSZEGO??

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
fajnie, że wogóle ktoś mnie o zdanie zapytał, czy chcę to prowadzić
zrobiłam nową listę, wstaw proszę link w 1szym poście:
http://pm2010.blog.pl/

Witam wszystkich na nowym wątku, jednak się Wam wczoraj udało
ja się zapominałam dopisać, więc pięknie poproszę na 18.06.2010 dziękuje

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Napisane przez marti6 Pokaż wiadomość
buziole wszystkim przyszłym żonkomKochane ja jestem na etapie zakupu obraczek...czy kojarzycie ile kosztuje 1 gram złota,próby 585?
my zamówiliśmy u jubilera tydzień temu za 120zł /gr mieszane, 110zł/gr jesli jeden kolor. W sklepie Świat złota ta relacja jest trochę inna tzn. 159zł/gr- jeden kolor , 169zł/gr wielokolorowe.

dika1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 16:30   #184
BlackAngel
Adwokat diabła

hej!
padam na pyszczek ;(

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 17:59   #185
kaska87
Zakorzenienie

cześc i czołem

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 18:16   #186
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

hej dziewczyny zbliża się kres naszej wolności bo niedługo nasz rok 2010 ;D
Stary 2009-12-10, 18:18   #187
BlackAngel
Adwokat diabła

Kaś co się dzieję?!
Wiecie co, z dnia na dzien dzwonią do mnie ludzie i zapraszają na rozmowy
I co teraz mam zrobic?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-10, 18:22   #188
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hello
Cytat:
być może, pisze pw do wszystkich na liście (prócz tych, których daty znam lub kojarzę ) i takich osób po prostu już nie ma albo są błędy w nickach
mariiasia lecę po kolei wszystkie, wiec i Wams ie moze zdarzyć dostać pw, w pw prosilam oczywiście, by odezwały się te osoby, które zmieniły datę lub już nie są pm 2010
WOW Pisałaś do wszystkich PW. Podziwiam!
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
can't, przyłączam się do kciuków
Cytat:
Co do gier to tak to wygląda, że: kupujesz grę = tracisz narzeczonego na kilka dni lub nawet tygodni
Jak dobrze, że moje Kochanie nie gra w gry To gorzej już ze mną jest
Cytat:
wy tu kwiatkach, to pokażę dla odmiany mój welonik od taki sobie zwykły
Śliczny ten welonik. Bardzo mi się podoba.
No ja też dostałam od kumpeli welonik, ale tak średnio mi się podobał i pewnie bym go nie założyła na mój ślub. Teraz przynajmniej mam wymówkę, że muszę mieć welon ecru, a nie biały
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześc i czołem
Cześć Kaśka, a gdzie Garfield? Jakoś łyso Ci bez avka
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 18:47   #189
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
USUWAM Z LISTY PM 2010 (użytkownicy, których wogóle nei znalazłam, nie istnieją lub być moze mają inne nicki):
Caprice6 (nie ma takiego nicku, są podobne)
Emilia730 (użytkownik nie istnieje)
Skarbek02 (użytkownik nie udziela się od 2008r i nie ma z nim kontaktu)
Kasiulas89 (użytkownik nie istnieje)
Wowilonka (użytkownik nie istnieje)
młoda_to_głupia (użytkownik nie istnieje)
Illusia88 (użytkownik nie istnieje)
Malin121 (użytkownik nie istnieje)
motylek1007 (na prośbę użytkownika)
Caprica6 22.05.2010, Kaśka chyba mnie zle wpisala. Mozesz dodac mnie do listy
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 19:22   #190
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Caprica6 22.05.2010, Kaśka chyba mnie zle wpisala. Mozesz dodac mnie do listy
dopisuję

Ależ po mojej dzisiejszej akcji się dziewczyn odezwało, nawet się nie spodziewałam, że i na wątek zajrzycie
Stary 2009-12-10, 19:27   #191
aicila
Rozeznanie

chilanes super, że zrobiłaś porządeczek z kalendarzem
od razu nas coś dużo się tutaj zrobiło i z tym tytułem możemy 2010 roku nie doczekać :P (ale jest taki fajny, że będzie można go powtórzyć)

dziewczyny orientujecie się może, czy są jakieś specjalne organizery/kalendarze dla PM? wiem, że wymyślam, ale fajnie by było mieć coś takiego na te wszystkie ślubne sprawy

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-10, 19:36   #192
chilanes
Zakorzenienie

są, podam Ci stronę na pw
Stary 2009-12-10, 19:37   #193
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
dziewczyny orientujecie się może, czy są jakieś specjalne organizery/kalendarze dla PM? wiem, że wymyślam, ale fajnie by było mieć coś takiego na te wszystkie ślubne sprawy
Ja mam coś takiego, ale w wersji elektronicznej
Kiedyś ściągnęłam taki w wersji do wydrukowania: www.ślubnyorganizer.pl ale go sobie nie wydrukowałam
I jeszcze taki online: http://www.notatnik.wyjdzzamnie.pl/
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 19:45   #194
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Kiedyś ściągnęłam taki w wersji do wydrukowania: www.ślubnyorganizer.pl ale go sobie nie wydrukowałam
dzięki za linki. fajny ten drugi szkoda, że tylko w wersji do drukowania samodzielnego.
ideałem byłoby połączenie czegoś takiego, ze zwykłym kalendarzem na 2010, żeby mieć dwa w jednym

chilanes dzięki za adresik. szkoda tylko, że nie pisze dokładnie co tam jest w środku. masz go może?

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
Stary 2009-12-10, 19:49   #195
chilanes
Zakorzenienie

jest kalendarz i strony na kosztorys, zapisywanie dj, sal, kwiaciarni, itd... taki przedślubny organizer. Ja go nie mam, bo w ostatniej fali sprzedaży nie zdążyłam zamówić i kupiłam sobie zwykły kalendarz 2009/2010

ze strony którą Ci podałam:
"Organizer zawiera:
specjalne arkusze pozwalające na uporządkowanie przeglądanych ofert oraz siatki do szkiców ustawień sal weselnych,
kosztorys z uwzględnieniem kosztów szacunkowych, zaliczek i kosztów końcowych,
listę gości z kontrolą noclegów, transportu i potwierdzeń udziału w uroczystości,
listę prezentów,
uniwersalny kalendarz przedślubny,
cenne porady i podpowiedzi, czyli na co zwrócić szczególną uwagę przy wybieraniu oferty, lub podpisywaniu umowy."
Stary 2009-12-10, 19:55   #196
aicila
Rozeznanie

Cytat:
jest kalendarz i strony na kosztorys, zapisywanie dj, sal, kwiaciarni, itd... taki przedślubny organizer. Ja go nie mam, bo w ostatniej fali sprzedaży nie zdążyłam zamówić i kupiłam sobie zwykły kalendarz 2009/2010

ze strony którą Ci podałam:
"Organizer zawiera:
specjalne arkusze pozwalające na uporządkowanie przeglądanych ofert oraz siatki do szkiców ustawień sal weselnych,
kosztorys z uwzględnieniem kosztów szacunkowych, zaliczek i kosztów końcowych,
listę gości z kontrolą noclegów, transportu i potwierdzeń udziału w uroczystości,
listę prezentów,
uniwersalny kalendarz przedślubny,
cenne porady i podpowiedzi, czyli na co zwrócić szczególną uwagę przy wybieraniu oferty, lub podpisywaniu umowy."
to doczytałam, ale byłam ciekawa ile tam jest tych rzeczy, czy to nie tylko kilka stron, a reszta to reklamy
kusi mnie on, ale muszę się z tym przespać i najwyżej jutro go sobie zamówię

A kto to jest jarosz?
Stary 2009-12-10, 20:05   #197
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Wiem co jeszcze! Co do tej PS3. Nasi znajomi zapowiedzieli się że na slub zrobią zrzutę w parę par i kupią Nam konsolę! też marzę o singstarze
polecam też guitar hero Jak się czlowiek nauczy i wymiata to jest fajna gra

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
a twój tżcik ma smoking? fajnie! ja nigdy nie widziałam mojego tżta w smokingu hehe ale on chyba jest do tego za chudy- wyglądałby jak konik polny no i u nas względy praktyczne też się liczą bo szkoda nam kasy na coś co założy raz w życiu.. chociaż ja już ze swoją suknią ślubną przyszalałam i te jej więcej nie założę
nie ma smokingu, jak był za granica na szkoleniu to musiał wypożyczyć, bo tam sie chodzi na bankiety w smokingach tylko

Cytat:
Zamiast kupować 2 PSP taniej by wyszło kupić zwykłe PS, bo wtedy można grać na dużym ekranie i takie tam. TŻcik kupił sobie PSP, bo codziennie dojeżdża do pracy autobusem, około godzinę w każdą stronę, więc przynajmniej będzie miał jakieś zajęcie na te "podróże".
nie no dwa bym mogła kupic w promocji ewentualnieMamy konsole i nam wystarcza póki coTAk tylko zapoytalam czy da sie grac w sieci kilku PSP

Cytat:
ciekawe czy do ślubu przyzwyczaisz sie do funkcjonowania bez aparatu

my z TZ tez mamy PS3 i to jest naprawde fajna zabawa, casami spotykamy sie ze znajomymi i siedzimy i gramy
a juz najbardziej lubie sie bić z TZ i jak uda mi sie wygrac to mam taka satysfakcję, nie ważne ze zdarza mi sie to raz na 50 walk
nie ma sie do czego przyzwyczajać
A jakie macie mordobicie na PS?My mamy taki fajny boks Ja tam robie takie triki, że głowa mała

Cytat:
wy tu kwiatkach, to pokażę dla odmiany mój welonik od taki sobie zwykły
uroczyMOja kolezanka miała podobny

Wiecie co, masakra, po prostu masakra i dramat, dobrze, że juz zaczęliśmy sie rozgladac za mieszkaniami, bo cos czuję, że sie nachodzimyAlbo jak sie w****imy to kupimy od dewelopera. NAjlepsze jest to, że mieszkanie mieszkaniu nie równe - ogladaliśmy klitkowe 38 metrów i 41 m ktore sprawialo wrażenie wielkiego mieszkania, bo było tak ustawne!Do tej pory jestem w szoku. Jeszcze w przyszłym tygodniu idziemy oglądać dwa mieszkania.
Do tego byłam na rozmowie o staż i sama nie wiem czy chce tam iść, bo oni chcieli wziąc kogos na staż z urzędu pracy a ja jestem dzienna i nic z tego. Do tego jestem dzis tylko na jednej zapiekance zjedzonej pospiesznie na Kazimierzu. Taki plus, że dzisiejsza prezentacja poszła nam rewelacyjnie
Stary 2009-12-10, 20:29   #198
trooskava
Zadomowienie

Cytat:
są, podam Ci stronę na pw

moge i ja prosic o namiary na a stronkę na prv??
trooskava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 20:33   #199
Remmi
Rozeznanie

Cześć

Fatalnie u mnie, TŻ ma kłopoty i się zrobiło strasznie byle jak...

Idę spać..

Dobranoc
Stary 2009-12-10, 20:56   #200
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Chętnie się zamienię
W sumie w dni kiedy pracuję wychodzę z domu owszem dopiero o 9
ale wracam ok23 (jeśli wypada mi to w grafiku to również sobota i niedziela do 22) co kompletnie dyskwalifikuje życie obejmujące spotkania towarzyskie, wizyty u lekarza/kosmetyczki, zakupy czy też przygotowania ślubne
Dodatkowo to jednak jest 12 godzin non stop na nogach, bez możliwości siedzenia sobie, więc nogi mi dosłownie odpadają
Tośka toż Ty się wykończysz w tej pracy!
12 godzin na nogach to jest gruba przesada!
Nie wiem co to za praca, ale przesadzają..I jeszcze w tym wszystkim znaleźć czas na organizację ślubu

Cytat:
Moja mama przyjdzie w spodniach
W spodniach?
Chyba nie wypada, Tobie się podoba ten pomysł?
Moja mama raczej kupi sobie jakiś komplecik w stylu marynareczka z rękawkiem 3/4 i do tego sukienka koktajlowa. Ma rozmiar 40 ciuchów więc wybór powinien być spory
Na wiosnę pewnie pojawią się fajne kolorki to wtedy będziemy szukały
A tata w garniaku wystąpi

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Melduję się na nowym wątku
Niestety nie nadrobiłam Was, bo padam na ryjek.
Ale dzień naszej rocznicy był piękny a prezent dostałam, że normalnie szok czarną, seksowną koszulkę Triumpha. Moje Kochanie sam wybierał
O fajniutkoPewnie TŻ czeka aż wystąpisz w tej koszulce

Byliśmy z TŻ na zakupach przed chwilą i kupiłam świetne świeczniki, koszyczki z szarej wikliny mini banieczki, jakieś lampioniki Więc wystrój mieszkania zmienilam na lekko świateczny
Niby takie pierdółki a kasa tak poleciałaaaaaa
Fajnie tak popatzreć na dekoracje w domach innych ludzi, można czerpać mnóstwo inspiracji
U Was też już są świąteczne dekoracje w domach/mieszkaniach?

Wybaczcie nie nadrabiałam ostatnich stron więc nie jestem w temacie

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 21:06   #201
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
W spodniach?
Moja mama raczej kupi sobie jakiś komplecik w stylu marynareczka z rękawkiem 3/4 i do tego sukienka koktajlowa. Ma rozmiar 40 ciuchów więc wybór powinien być spory
Nie bardzo mi się to podoba, ale moja mam nigdy nie nosi kiecek i nie chcę jej do tego zmuszać. Jest jeszcze taki problem, że mama ma straszne problemy z kręgosłupem i do tego halluksy, więc zgrabne buciki na obcasie odpadają, a ciężko dobrać do sukni ładne buty, wygodne i bez obcasów, a pod spodniami to się jakoś zawsze schowa. No i mama będzie się tak lepiej czuła, a ja wolę, żeby przyszła w eleganckich spodniach (może sobie kupi lub uszyje jakiś kostium ze spodniami) i się dobrze czuła i bawiła, niż żeby przesiedziała całe wesele w sukni
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 21:11   #202
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Nie bardzo mi się to podoba, ale moja mam nigdy nie nosi kiecek i nie chcę jej do tego zmuszać. Jest jeszcze taki problem, że mama ma straszne problemy z kręgosłupem i do tego halluksy, więc zgrabne buciki na obcasie odpadają, a ciężko dobrać do sukni ładne buty, wygodne i bez obcasów, a pod spodniami to się jakoś zawsze schowa. No i mama będzie się tak lepiej czuła, a ja wolę, żeby przyszła w eleganckich spodniach (może sobie kupi lub uszyje jakiś kostium ze spodniami) i się dobrze czuła i bawiła, niż żeby przesiedziała całe wesele w sukni
Moja mama też jest wielką fanką spodni jeansów, materiałowych itd. (spódnic nie lubi) chociaż nogi ma zgrabniejsze od moich
Rozumie Twoją mamę, najważniejsze aby dobrze się czuła i bawiła na weselu córki
Może przymierzy jakąś długą sukienkę i poczuje że to jest to, zamiast spodni

Lecę na Zagubionych

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 22:50   #203
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain kurcze ale Ci fajnie, ja zawsze chciałam poznac jakiegos geja i sobie z nim pogadać, a najlepiej zeby był moim kumplem
Tak wiec to musi byc baardzo budujace usłyszec takie komplement
to w poszukiwaniu kumpla zakrec sie w branzy finansowej wyjatkowo wielu tam takich
a ten komplement to nie tyle od kumpla, bo to raczej znajomy TZa, ktorego dosc niedawno poznalam (okazuje sie, ze chodzimy na ta sama silownie)

Cytat:
ee nie u mnie na razie mam tylko jasia w poszewce ze swietym Mikolajem przystrajanie domu zacznie sie pewnie pare dni przed wigilia

bylam dzis na tych zajeciach ze sztangami i dalam rade zalozylam sobie na sztange 3kg i bylo ok na razie chyba mi tyle wystarczy idealne zajecia na moje ramionka

a teraz ide sie myc i spac, bo jutro rano wyjezdzamy
wiec do napisania w polowie przyszlego tygodnia
lain jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-10, 22:51   #204
moniczka2123
Zadomowienie

Czesc dziewczynki witam was po bardzo długiej przerwiekomputer mi padłale części zapisanych witam wszystkie nowe PM i stare gdyby mozna to wpiszcie mnie do kalendarza

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 23:20   #205
BlackAngel
Adwokat diabła

dobranoc!

Stary 2009-12-11, 06:06   #206
ultraradiola
Wtajemniczenie

Witam tak piękny grudniowy poranek

Na szczęście dziś piątek więc tą senną aurę jeszcze wytrzymam jutro wolne od szkoły także myślę ze troszkę pośpię ale od rana porządki u babci zrobić okna umyć i takie tam a potem popołudniu w domku u siebie oj pracowita ta sobota się zapowiada a w niedzielę BŁOGIE LENISTWO

Cytat:
Tośka toż Ty się wykończysz w tej pracy!
12 godzin na nogach to jest gruba przesada!
Nie wiem co to za praca, ale przesadzają..I jeszcze w tym wszystkim znaleźć czas na organizację ślubu
Ja pracuje 9 godzin codziennie i dla mnie juz ta godzina dłuzej to tragedia ale 12 godzin podziwiam

Cytat:
W spodniach?

Moja mama tez w takim zestawiku zabłyśnie sukienka koktajlowa i marynareczka.

Cytat:
Byliśmy z TŻ na zakupach przed chwilą i kupiłam świetne świeczniki, koszyczki z szarej wikliny mini banieczki, jakieś lampioniki Więc wystrój mieszkania zmienilam na lekko świateczny
Niby takie pierdółki a kasa tak poleciałaaaaaa
Fajnie tak popatzreć na dekoracje w domach innych ludzi, można czerpać mnóstwo inspiracji
U mnie będzie jutro świątecznie Tz za oknami juz jest bo mam akurat na stronę gdzie drogi są przystrojone jakimiś lampkami i motywami światecznymi a ja kupiłam dwie ładne gwiazdeczki do okien i świecznik a choinkę myślę za tydzień będę stroić na przyjazd tz

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 07:00   #207
szana
Zadomowienie

yooo
Cytat:

hahaha tryska ze mnie urok mówisz
ja to bym nawet ten bukiet dla ciebie dała bardziej zielony niż biały że nie tylko listki zielone ale i kwiatków zielonych trochę
nieziemski urok
tylko ja średnio lubię zieleń jako dodatek tak ale jako taki przewodni kolorek to już nie bardzo

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
z tych które pokazałaś najładniejsze te dwa ostatnie
a ja wam wkleję te, które mi przypadły do gustu
takie chcesz mieć?
Cytat:
tylko,że mi się ani jeden nie widzi jakoś a już ten pierwszy to w ogóle.Jeszcze ten co fotkę załączyłaś a nie linka to jest ładny ale moja przyszła szwagierka miała baaardzo podobny a ja nie chcę jej "kserować"
ale dzięki za dobre chęci
kombinuj dalej proszę
Cytat:

Szanus Kochanie gdzie Ty byłaś jak Cie nie było
tu i tam szlajałam się
a tak poważnie to uczelnia+domowe prace+mój K. i jakoś mi tak schodziło

Lain ale fajnie masz z tymi ćwiczonkami a jak Ci hormony szczęścia się podnoszą a są jakieś ćwiczenia na ramiona bez sztang?takie co można samemu w domu robić?
szana jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-11, 07:10   #208
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Cześć

Fatalnie u mnie, TŻ ma kłopoty i się zrobiło strasznie byle jak...

Idę spać..

Dobranoc
przykro mi, mam nadzieję, że się szybko ułoży
Cytat:
Napisane przez trooskava Pokaż wiadomość
moge i ja prosic o namiary na a stronkę na prv??
jasne, zaraz wyślę
Cytat:
[.....]W spodniach?
[.....]Wybaczcie nie nadrabiałam ostatnich stron więc nie jestem w temacie
eeee tam, wypada, niewypada... ważne, by się dobrze czuła
Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki witam was po bardzo długiej przerwiekomputer mi padłale części zapisanych witam wszystkie nowe PM i stare gdyby mozna to wpiszcie mnie do kalendarza
jesteś już wpisana w kalendarz
Witam ponownie

A ja mam od rana zrąbany humor, padł mi samochód w momencie, gdy zdąrzyłam zjechać z parkingu i nawet się porządnie nie wyprostwoałam jakiś facet, który chciał przejechać przez ulicę pomógł mi go wepchać na parking ponownie Cholerka, a myślałam, że się uda odstawić go do mechaniora dopiero po świętach
Stary 2009-12-11, 07:21   #209
Formichiere
Raczkowanie

Hej Dziewczyny!
Wieki mnie tu już nie było, ale przyznam, że podczytywałam Was czasem ukradkiem
chilanes - ucha do góry! 3mamy kciuki za Twoje autko Dobrze będzie!
Ja generalnie umieram od 3 tygodni mam zapalenie zatok przemysł chusteczek higienicznych zarobi na mnie fortunę Bu. Ale jestem totalnie nakręcona bo mojemu najlepszemu przyjacielowi z roku urodził się wczoraj SYNEK!! Mały jest zdrowy a rodzice szczęśliwi! Pięknie
3majcie się dziewczynki ciepło, obiecuję wdrepnąć po zajęciach Hehe, dzisiaj tylko jeden włoski i weekendzik! Bosko
Całuje mocno
Formichiere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 07:38   #210
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
Ja ten notatnik mam. Tam mozna wszytsko zrobic nawet stoły poukładać. Dość przydatne...

Tż właśnie pojechał do pracy, ze szwagrem sie powyglupiałam bo przyjechał po tz. I tak mi ranek minoł. Teraz znów wracam do łóżeczka sie kurowac.
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości