![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
`...Już nie pojmuje, po co prowokujesz...'
`...Nie potrzebuję romantycznych kolacji. Możesz wziąć reklamówkę z piwem i worek truskawek. Możesz jak zwykle pachnieć nikotynowym dymem. To nieważne...' "Zresztą... miłość w naszych czasach nie istnieje, trzeba robić melanż i się nie przyzwyczajać, nie?" "...Kontrowersyjne dziewczę Może zbyt młode jeszcze, wciąż Kontrowersyjna dewczynka..." "Lifes a game and but its not fair, I break the rules so I dont care" "...Uśmiech to magia. Powstaje z niczego, a potrafi zdziałać cuda..." [...] dzieciństwo jest jedyną porą, która trwa w nas całe życie. "Idziemy Za Ciosem, Za Glosem Serca Co W Praktyce Sie Potwierdza W 100%..."
#182 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() kamisha, babycham - również okradłam ![]() _____
You’re in my arms And all the world is calm /Jesteś w moich ramionach i cały świat jest spokojny./ A life goes by Romantic dreams will stop /Życie idzie naprzód. Romantyczne marzenia muszą się skończyć./ you are my Manhattan from the sky /jesteś moim Manhattanem prosto z nieba/ Maybe you'd save me now? /może ocalisz mnie teraz?/ Jestem wciąż zakochana w kimś, kim chciałabym, żebyś był.
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
o uczuciu, które jest najlepsze, bez wątpienia. Nie żaliła się. Nigdy go nie wspominała. Z nikim nie chciała o nim rozmawiać. Czasami kiedy czytam pamiętnik, wracam do naszych dni.. na chwile zapominam, że zapisana tam data jest już nieaktualna. Nieaktualna jak Twoja miłość. To takie paskudne uczucie jechać pociągiem wiedząc, że na dworcu już nikt na Ciebie nie czeka. Z Tobą. Przy Tobie. O Tobie. Dla Ciebie. Ty. Takie jedno słowo, a tyle dla mnie znaczy <3 Cały świat umiał rozpoznać jej zakochane oczy.
#184 |
Zakorzenienie
|
tak naprawdę upiłam się... szczęściem, ale jeszcze nie wytrzeźwiałam i trzeźwieć nie chcę. Sen? Jawa? Jedno i drugie? Zatracenie stanów? Wariactwo? Być może zwariowałam od nadmiaru szczęścia w życiu? -Obie przywykłyśmy już do łez. Płacz stał się dla nas tak naturalny jak mycie zębów albo rąk. Dlatego wymyśl dla nas lepszy świat, w którym płaczą inni. Nie my. Albo taki, w którym nie płacze nikt. -Dobrze.- zgodziłam się. - Wymyślę go. Wolę cieszyć się z tego co mam, niż zastanawiać, ile straciłam.
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasłuchuję wiatru i cichutko płaczę. Minę masz smutną,a serce ciemne jak szmaragd. Patrzę na Twoją fotografię i czuję slodkie dreszcze. To było tylko tchnienie,lekki powiew miłości. I oszalałam.Wydobyłeś mnie z nicości... Mój najważniejszy dzień? Gdy rzęs Twych zobaczyłam cień.
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2009-12-21 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kamisha a ja Cię całuję ; ) czujesz? ; * caroline060 jej, złotko, przeceniasz mnie. Dziękuje, Ty również jesteś wspaniała ; * xxxLOLKAxxx czas mnie ogranicza, chyba się na mnie uwziął i tak szybko mi ucieka ; ) <33 Kochanaa, ratatamm, blondii69 dziękuję, cieszę sie, ze mogę się przydać : ) ; *** _ Powiedz mi, ale tak szczerze, po co wróciłeś teraz, kiedy mój świat znowu zaczął się kręcić? Tyle pieknych słów skrzywdziłem wysyłajac je do ciebie! Here we are with your obsession. Should I, could I? Ta przeklęta pustka wewnątrz mnie zastanawia sie, co by się stało, gdyby ktoś ją zauważył. Umieram w sobie w taki sam sposób, w jaki cię straciłem. Tonąc we wściekłości, zachłystując sie tak oczywistymi kłamstwami. Nienawidzę tego, jak sam sobie szarpię wnetrzności wspomnieniami. so why deny that you and i lead different lives? Proszę o szczypte ciszy- powiedz, ze to już koniec. Piękny. Spójrz, jak iskrzy się w blasku naszych wspomnień, jak drga w rytm naszych oddechów, jak łagodnie pulsuje. Ciepłym spojrzeniem doprowadza nas do odrętwienia. - Koniec. Nie powinieneś patrzeć, jak to nadchodzi. Mój koniec swiata jest tylko mój. Dyndają mi bańki przed oczami, w szklanych bańkach turlasz się ty. Rozbierz wszystkie moje lęki. Niech bedą nagie, tak oczywiste, że aż przerazajace. Widzę. Widzę to w swoich własnych oczach na nanosekunde przed mrugnięciem. Czy widzisz tez, jak kurczę w sobie się? Widzisz te ręce? Te moje? Zabierz je ode mnie, nie chcę ich. Gniotę w pięściach gwałtowne hausty powietrza, zaskoczone spojrzenia i samą siebie bez ciebie. Para rozgotowanych myśli dotyczących szeregu absurdów dookoła. emocje, których nie znam, które wypływają z każdym moim spojrzeniem i ściekają po policzkach, by z cichym szelestem rozbić się na betonie. Dotknij mnie. Dotknij moich mysli o tobie- istniej.
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
WITAM W XV CZĘŚCI DZIEWCZYNKI. <3 KaMa2704 - Dzękuję skarbie. ;* ____________________ Z wiekiem wcale nie zmniejsza się skrajne poczucie rozczarowania, gdy kulka lodów wypadnie z wafelka.. Wciąż zapatrzona w te same oczy, wciąż wsłuchana w ten sam głos.. (...) i został przy niej na dobre i złe. Pocieszał, kiedy była smutna i ocierał łzy. Był tym jednym z wielu, który dał jej coś więcej niż kilka słów i spotkań.. Kiedy przechodziła przez ulicę, uderzyła ją nagle jej bezwzględna samotność. Czuła się mroczna i pusta. Porzucona, niezauważona, zapomniana, stała na chodniku. Była niczym. Ludzie mijali ją pośpiesznie. A każdy, kto przechodził obok, był szczęśliwszy ode niej. Poczuła dawną zazdrość. Oddałby wszystko, by być jednym z nich. Rozszarpane marzenia gnijące w niepamięci ludzkiej. Zbesztane, zdeptane, bez żadnej szansy na ponowne wyjście. Kiedyś świeciły swoją świetnością beztroski, dzisiaj udajesz, że o nic o nich nie wiesz. Co ty, do cholery, jasnowidz? Skąd wiesz, może one właśnie miały szansę się spełnić?! Jedno słowo może zranić. Dwa słowa - doprowadzić do łez. Trzy słowa sprawią, że zwątpisz w sens życia. Ale to dopiero cisza zabija wszystko to, co najpiękniejsze.. Będziemy się śmiali z pozłacanych motyli.. Wszystko było niezmienne. A jednocześnie płynne, przesuwało się i zmieniało, a czas narzucał swoje chaotyczne reguły gry i trwał, przyglądając się temu jak kpiarski widz. Pamiętała każdą wspólnie spędzoną chwilę. A w każdej było coś wspaniałego. Nie potrafiła wybrać żadnej z nich i powiedzieć: 'ta znaczyła więcej niż pozostałe..' Pije kawę, śmieje się i czasami po prostu żyje. Zdarza jej się nawet oddychać.. Kiedyś mu opowie, jak puste były wieczory bez niego. Gdy za towarzystwo robiła muzyka, herbata koc i jego zdjęcie. Powie mu, jak smakowały jej łzy i tęsknota, której nie dało się opisać słowami, że nawet pomarańcze traciły smak.. I bardzo was proszę, jeśli miałybyście jakieś opisy na temat tego, że chyba mam jakąć handre, bo cały czas rycze, myśle, wspominam i w ogóle dziwnie się czuję. ;( Dziękuję z góry. <3 ____________________
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-12-21 o 12:36 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za pochwały ! <33
KaMa2704 - Nawet nie wiesz jak mi rozgrzałaś serducho.. ![]() ____ Nie mów mi,że mnie zgubiłeś,cały czas stałam obok Ciebie. Odsuń się wkońcu od tej ściany,i zburz mór który nas dzieli. Nastała przeraźliwa cisza,zupełnie jakby cały świat zapadł w zimowy sen. Przejść po powierzchni kłamst bez upadku,potrafisz? uczucia chwiejne jak łódka. Zamknij oczy i wyobraź sobie każdą minute przeżytego dnia,sukcesem jest jeżeli nie żałujesz żadnej z nich.. Butelka wódki ze zniszczonego serca. Wmawiała sobie,że go nie kocha do tego stopnia,że pewnego dnia nawet jakby zaczęła w to wierzyć. Przeżuta guma życia. |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Wtajemniczenie
|
ruda wiewióra - lubię takie rudzielcowe serca ![]() nie dla lansu - okradłam ![]() papergirl - Ciebie nie sposób zapomnieć <3 dontgivemenames - cudownaś <3 When you can't be with the one you love,
will you stay with the one who loves you? / Kiedy nie możesz być z kimś kogo kochasz, czy zostaniesz z kimś kto ciebie kocha? Uśmiech, na który ona starała się tylko dla Ciebie, wiedząc doskonale, że na nią nie zerkniesz. Bo miłość nie jest racjonalna. Na całe, kur.wa, szczęście!
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Nie potrzebuję Cię. Wystarczy mi czarne espresso by rozgrzać serce.
Psychicznie jestem androgyniczna,ale fizyczna kobiecość sprawia, że perfekcyjnie współbrzmieć mogę tylko z mężczyzną. Znajomość ze mną jest jak podpisanie cyrografu z szatanem. Jesteś gotów sprzedać swoją duszę? Bo w ludziach tkwi taka mała, dziwna cząsteczka, która na przekór logice sprawia, że odrobinę lubimy to co Nas zabija. Jaka to szkoda, że w momencie kiedy włącza się serce to wyłącza się umysł. Spontaniczność to jedna z tych cech z których chyba nigdy nie wyrosnę,zastanawiam się tylko,kiedy doprowadzi mnie do skrajnego szaleństwa.
#191 |
Wtajemniczenie
|
kamisha - cudowna jesteś. okradamy się wzajemnie kochanie <3
ruda wiewiora - skarbek, moje co prawda farbowane, ale oddam Ci całe ![]() amozefrytkidotego - <3333 uwielbiam Cie ;* KaMa2704 - my gorgeous lady <3 caroline060, dontgivemenames - więcej, więcej, więęęcej !! <3 Przetopię Cię jak złoto. Zrobię z ciebie moją miłość. Twoje serce jak kawał blachy. Zamarzniętej w dodatku. Na czole flamastrem wymaluje Ci ogromne serce. Sztuczne, ale może próby zmycia go choć trochę przybliżą Ci moje odczucia. Cierpię na niedobór miłości. Co najdziwniejsze żadne warzywo, owoc, nawet ryba która podobno wpływa na wszystko nie posiada tej witaminy.
![]() |
#192 |
Rozeznanie
|
dotknął mojej ręki, przypadkiem, było ciasno
i już mam wypieki: chleb, ciasto. w poprzednim wcieleniu zbyt wiele rzeczy miałam na sumieniu. boli cię głowa, to pobawmy się w doktora.
#193 |
Gość
|
Witam w następnej części, pamięta ktoś mnie jeszcze ;> ?
Nigdy nie czułam się tak jak teraz jakoś tak nieswojo jakbym wogóle Ciebie nie znała i nie chciała poznać a zarazem Cię kocham i chce być tylko z Tobą .Ale to już nie możliwe Ciebie nie ma jesteś daleko stąd tylko obiecaj mi że jak wrócisz to się odezwiesz. ! |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Witam w kolejnej części ![]() ![]() ![]() -Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni.
-Bo Ty masz w sobie coś co powoduje że tak strasznie lubię na ciebie patrzeć. -Różane policzki wypełnione tęsknotami. -Liczyłam skaleczone łzy spadające na zimny chodnik mych uczuć .. -Zamknięta w małej szklanej kuli po kolana w morzu łez..
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny fantastyczne opisy
![]() ![]() kilka ode mnie: Nie chcę zapominać o tym, że... każda chwila to dar .
Zamknięta na miłość. Zamknęłam smutek, żal i ból na pięć tysięcy spustów. Powoli, małymi kroczkami...dzień po dniu, idę na przód. Układam wszystko kawałek po kawałku - od nowa.
#196 |
Raczkowanie
|
*
Życie tutaj to komediodramat. When I think of you, my heart smiles kiedy myślę o tobie, moje serce się uśmiecha Let all that you do be done in love Niech wszystko co robisz, będzie zrobione dla miłości. A friend will laugh with you, but not at you. Przyjaciel będzie się śmiał z tobą, ale nie z ciebie. Nie płacz w liście nie pisz że los ciebie kopnął nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia Kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno Odetchnij popatrz spadają z obłoków małe wielkie nieszczęścia potrzebne do szczęścia a od zwykłych rzeczy naucz się spokoju i zapomnij że jesteś gdy mówisz ze kochasz. ( ks. Twardowski, mój ulubiony wiersz <3 ) *
![]() |
#197 |
Zadomowienie
|
Potęga Literatury Wśród Wtórnych Analfabetów
![]()
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
![]()
Świetne jesteście
![]() No a teraz coś ode mnie xD Jeśli by się coś powtarzało czy coś to baaardzo przepraszam ale ciężko spamiętać co było jak czytało się tyle tego ![]() ________________ *Życie zmienia się co godzinę, lecz miłość pozostaje na zawsze <3 * Nie masz czasem wrażenia, że masz już dość? Że więcej nie wytrzymasz? * Ile razy okazywała swoją miłość? Ile razy w tym czasie kręciłeś z inną dziewczyną? Zostawiła Cię, a teraz płaczesz po niej - to przykre, możesz pier.dolić na nią, ona i tak na tym lepiej wyjdzie.! * Muszę żyć z nadzieją, że kiedyś będzie lepiej. Że ona bardziej do Ciebie pasuje. Że z nią będziesz szczęśliwszy... * Prawdziwa miłość w dzisiejszych czasach nie istnieje, trzeba robić melanż i się nie przyzwyczajać, nie? * Nic mi się nie chce, szczęście wchłaniam z powietrzem, takiego świata ja nie chce, więc go sobie ulepszę. ;d * Powiedzieć, że bez wiary świat jest mniejszy Tym samym wierzyć w drugie życie a to pierwsze spieprzyć. * wiem już teraz tylko jedno nie powrócisz już na pewno. nasze drogi się rozeszły nasza miłość to czas przeszły. zagubiona sama w sobie już nie powiem "kocham" tobie * Smutne Rozstanie Konsekwencją Za Błędy...! * Widzę miłość w twoich oczach I dziwne jest w tym to,że nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo cię kocham... * I wiem jak boli cisza w odpowiedzi na wołanie. Brakuje zrozumienia, bez sensu jest przetrwanie... * Mów Do Mnie Jeszcze... Bo Ja Chce Czuć Że Jesteś... Że Zawsze Będziesz... ;** * Wiem już teraz tylko jedno, nie powrócisz już na pewno.Nasze drogi się rozeszły, nasza miłość to czas przeszły.Zagubiona sama w sobie już nie powiem "kocham" Tobie.! * </3 Wystarczył jeden dzień, jedna chwila, myśli wybuch. Miało być... Lecz skończyło się tylko na planach.! * Daj mi powód, by wypełnić tę pustkę. </3 * Nie mam już Ciebie, największa strata.. nienawidzę za to siebie, życia i całego świata...! |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
pilnie kupię bilet w ciepłe kraje
![]()
#200 | |
Rozeznanie
|
witam w XV części i dzięki za pochwały z poprzedniej ![]() wszystkie jesteście świetne Cytat:
kochanieee
kochaaam ![]() _________________________ ___________ Jest chłopak po drugiej stronie rzeki z krótkimi czarnymi kręconymi włosami ale niestety nie umiem pływać. Jesteś idealnym pudełkiem aby schować w nim moje serce spróbuje ukryć swój uśmiech gdy karuzela ruszy Iskra gwiazd nieobecna w moim sercu Próbuje być dobra przy tobie Sprawiasz, że wszystko jest takie proste w tak zwariowanym świecie jesteś zawsze taki głodny Jak potwór, bierzesz wszystko co mam zjadam każdy mój dzień bez szczypty przypraw. mój każdy sen unosi się w górze jak czarny balon |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Wtajemniczenie
|
I can not go to the ocean/Nie mogę chodzić nad ocean
I can not drive the streets at night/Nie mogę jeździć ulicami nocą I can not wake up in the morning/Nie mogę budzić się rano With out you on my mind /Bez myśli o tobie Zagoniłeś w akcji, czy cie zestrzelili na terytorium wroga.? Topić smutki w butelce wódki. smutne rozstanie konsekwencją za błędy. Chciałam o Tobie zapomnieć zapijając bolsem. teraz zostały mi zdjęcia za***iste wspomnienia kochałem Cie - tyle mam do powiedzenia I never want to see you unhappy/Nigdy nie chciałam zobaczyć cię smutnego I thought you'd want the same for me/Myślałam że chcesz tego samego dla mnie
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Rozeznanie
|
can't count on you, most of all when I really need it.
Nie mogę liczyć na Ciebie, w szczególności wtedy, kiedy naprawdę tego potrzebuję. I've given every breath I've got. Oddałam każdy swój oddech, który posiadałam. I'm tired of hearing you say your innocent. Jestem zmęczona słuchaniem tego mówienia o Twojej niewinności. so, don't promise me. Więc, nie obiecuj mi. we all make mistakes. Sometimes we do desperate things. What does it prove ? NOTHING. Wszyscy popełniamy błędy. Czasami popełniamy desperackie czyny. Co tym udowadniamy ? NIC.
#203 |
Raczkowanie
|
Mówią, że nawet najbliższa osoba potrafi nas zaskoczyć.Tylko prawdziwa miłość i silne więzy pomogą nam przejść przez życiowe burze. Każdy nowy rok jest szansą by coś zacząć. Podobnie jak każdy miesiąc, każdy dzień, każda godzina, każda chwila. Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki.
#204 |
Raczkowanie
|
![]()
*Świat potrzebuje dziś dobrego psychiatry.
* Tak, nadeszły święta. Czas udawanego s z c z ę ś c i a . . . * - odłóż tą butelkę.. - i co? mam tęsknić na sucho..? * .cała ta miłość, to ona chyba przeterminowana jest.. * .Nie pytaj czemu, zrozum za długo mnie znasz, niezależnie czy mnie nie chcesz będę z Tobą ku.rwa mać.!" * Jak gorzkie potrafi być rozczarowanie, przykry zawód, a prawda zaskakująca? * Rozstajemy się tylko fizycznie. Nadal będziemy o sobie pamiętać i nie raz we śnie wypowiadać swoje imię i wspominać to,co przecież było tak piękne * Bo wszyscy jesteśmy stworzeni ku.rwa mać do szczęścia.. * coś między "przytul" a "wypier.dalaj!!" * .Witam cię u bram mojego psychiatryka." * ..i ch.uj mnie obchodzi, że będzie Ci smutno. * wiesz co ? smakowała mi ta wódka . pozwoliła zapomnieć o wszystkich tych smutkach . * .Jeśli sprawisz, że będę dla Ciebie rysować serduszka w zeszycie.. Będę Twoja. * .siedziała sama na trawie z kartką i rysowała serca, dla Niego. a nocą znów wymyślę dla nas miłość.
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
Los jest ślepy,ale trafia bez pudła ...
A ona wciąż czeka patrząc zza szyby okna I tylko jego uśmiech został jeszcze w pamięci I tylko jedno życzenie nowo roczne... po łyku szampana zapomnieć o jego istnieniu „Dość błękitu i czerwieni Brak już siły by coś zmienić..” "Pamiętać ,zapomnieć - śmiać się czy grać A jednak czegoś nam żal.." Jak na razie tyle później na pewno coś dodam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
hotiie <3 oczywiście.
Nie chcę złota, chcę wiedzy - o czym myślisz, w co marzysz. Chcę Cię za męża. Nigdy już nie zechcę innego.
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
Tania miłość, cenną rozkoszą marzycieli o ulotnych i sztucznych namiętnościach chwili.
Tak, wiem, że to ogromne szaleństwo, ale lubię jak masz mnie tylko na chwilę, kocham jak choć na na kilka chwil mogę Cię mieć dla siebie, abyś potem zapomniał, że w ogóle istnieję. Głuchego nie pytaj o dźwięki, chudego o otyłość, świni nie pytaj o wdzięki, mnie nie pytaj o miłość. Wyobraźnia pęka w szwach. Sprzyjasz mej doskonałości umysłu, paradoksalnie czemuś, co nie istnieje. Serce - poszarpane nożem i widelcem. Spokój jest najpiękniejszą porą roku. Wszystko idzie zgodnie z planem. Szkoda tylko, że nie moim. W moim wykonaniu teoria mija się co do praktyki. Jeśli spojrzę na mechanizmy, rządzące tym Światem stwierdzam,że życie jako wartość sama w sobie nie ma sensu. Wartość życia buduję przez nadawanie mu krótko i długoterminowych sensów- mniej, bądź bardziej trafnych. Czułam zbliżającą się falę wspomnień. Zmagazynowałam już wystarczającą ilość łez i bólu, by przetrwać dzisiejszą noc. Matematyk to optymista. W pętli nigdy nie zobaczy wartości ujemnej. I nagle chłodny, zimowy poranek robi się gorący i namiętny jak letnia noc. I nie czuję już deszczu na rozgrzanych policzkach.
![]() |
#208 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
świetne teksty ;* ja też jestem nowa i chciałam sie przywitać ;* i powiedzieć ze talenciary z was ;* a ona ciągle w innym świecie
w tych samych marzeniach z iskierką nadziei w oczach.! When we first met I never felt something so strong.! Zagubieni w tym samym świecie Rysując serca na kartce myślała o nim..czujemy ten sam ból... W szarym świecie- szary tłum. Między szarymi ludźmi... kolorowa ja.! ;D gdy zamykam oczy całą moją jaźń wypełniają łzy iskierki obojętności w twoich niebieskich oczach . < 3 bo tylko Ty pokazałeś ile sił mogę znaleźć w sercu mym kiedy kocham' Bo wspomnienia magią są.. <3 " Jej spojrzenie było brązowe, figlarne, czułe, pełne pragnienia... Te Jej przejrzyste oczy, szeroko otwarte, pełne czegoś, czego pewnie nigdy nie zrozumiem...
![]() |
#209 |
Zadomowienie
|
Mandarynka wita w XV już części .. Dziefczyny jesteśmy booskie
![]() dziękuje za pochwały jeszcze w tamtej części ![]() tak skromnie i takie brzydkie bo nie mam weny ![]() Albo zatrzymasz czas albo właśnie o mnie zapomnisz. Moja miłośc rozległa jak ocean.. Jest jak melodia w mojej głowie... grise
ruda_wiewióra CookieCrip IhateU Tymbarkowo_ amozefrytkidotego CukrowaPanna kamisha xxxLOLKAxxx jak ja was kocham ![]() Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2009-12-21 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
-Ej, To Jest Przeznaczenie.
-Weź spadaj z takim przeznaczeniem. *** - Tęsknię.. - Ja też. - A nie możemy do siebie wrócić? - W żadnym wypadku. *** -Czy Ty nadal Go kochasz.? -Z każdym dniem coraz bardziej... -Zapomnisz...? -O miłości swojego życia.? Wątpie... *** -Wytrzymasz ze mną.? -Nie wytrzymam bez Ciebie. *** -Zdradził mnie. -Boli? -Bolało. Jak cholera. Teraz mam na to wyje.bane. Nie był mnie wart. *** - ej !pobawimy się w miłość ? - z Tobą to ja się bawić nie będę, nie licz na to ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.