|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana z ddiana:)
może żel z tej samej lini
albo z seri nawilżającej dove też nówki
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam niedawno 2 duże w Rossmanie.pomyślę jeszcze
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Szykuje mi się wymiana z moimi Meteorkami z kimś innym, ale jak nie wyjdzie to chciałabym się wymienić z Tobą na odsypkę Pink Fresh
Dam później znać
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...-micelarny.htm
to jeszcze mam połowe opakowania
|
|
|
|
|
#186 |
|
Wtajemniczenie
|
Zastanawiam się nad
*Loreal Telescopic Explosion-tusz do rzęs nowy-czarny w zamian za Krem intensywnie nawiżający SPF 20 (nowy, "dziubek" zaklejony oryginalną folią ochronną, data ważności 12/2010) Czy tusz ma datę produkcji? Bo ostatnio nabyłam wiele tuszy i by czekał w kolejce na swoją kolej może i bardzo długi czas
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!!
Jestem zainteresowana odsypką Pink Fresh Szczegóły w moim watku (link w podpisie)I podoba mi się Alien
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-07 o 12:05 |
|
|
|
|
#188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje Cię ten płyn micelarny do demakijazu oczek?
mam jeszczeżel dairy fun truskawka połowa z 400ml ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...-micelarny.htm Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2010-01-07 o 13:08 |
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
płyn do demakijażu tak,dove też,a co chcesz w zamian?Master maxa?
|
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odezwałam się jako pierwsza, w Twoim wątku, więc piszmy u Ciebie ![]() Popatrzę czego szukasz, moze akurat to mam. A czy szukasz jakis innych kuleczek?? Bo mogłabym zrobic odsypki złocistych z Avonu, albo różowo-beżowych (śliczne z Ingrid) -- zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1262376329 (wyszły ciemniejsze niż sa w rzeczywistości) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1262195364 Kilka rzeczy mam na Allegro - jelsi sie nie sprzedadzą, to mogłabym wymienić.
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
kulki tylko Guerlain,podaj link do allegro przejrze i moze coś wybiore
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
płynu jest na pewno połowa, dostałam go w prezencie ale na allegro widziałam po 11zł więc powiedzmy że jest warty 5
![]() Mam jeszcze antyperspirant minerany garnier beauty care 1/3 z 50ml tylko to jest kulka co prawda mogę umyć zdezynfekować ale niekażdemu takie cuś odpowiada ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- mam tez 1,5ml nieotwartej próbki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...Refinisher.htm
Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2010-01-07 o 13:21 |
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko wiesz co
Ja już kliknęłam zestaw miniaturek Meteorytów + pedzel Więc z tego zestawu mogłabym zaproponować pędzel i meteoryty Mythic (jeśli moja siostra nie będzie zainteresowana nimi) i wchodziłaby w grę wymiana na Aliena
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-07 o 13:38 |
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
ja też jednak takie rzeczy wole nowe;/
więc płyn,dove i ...? Kissku,a może większa wymianka?ja mam tusz MM,korektor Guerlain i aliena,Ty mi lolite,dove,płyn i dorzucisz jakąś fajna próbke pielęgnacyjna,ok?Co Ty na to? ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- mam mythic:/ pink fresh,beige chic,gold temptation oraz pastel white szukam butterfly pearls,winter radians i ewentualnie jeszcze pastel white ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- a w zasadzie pstryknij fotke to obejrze. |
|
|
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To są takie miniatury i pędzel: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=878545475
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zestawikczyli jak ma teraz wyglądać nasza wymianka,co chcesz ode mnie i co mi proponujesz?już się połapać nie moge
|
|
|
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kliknełam ten zestaw, wiec odsypka Pink Fresh już mnie nie interesuje, tylko Alien. Z tego zestawu moge wymienić miniature Mythic (o ile moja siostra nie będzie nią zainteresowana) i pędzel. Kilka rzeczy mam wystawionych na Allegro i jeśli się nie sprzedadzą to też mogę je zaproponować.
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Słonce, Lolitę bardzo lubię ale wystawiłam ją jako kąsek za moje wish zapachowe a aliena mam jeszcze15ml więc aż tak bardzo mi nie zależy
dezodorant dove silk dry tylko że dla mnie sama wysyłka tych peelengu czy płynu wyjdzie mało opłacalnie może jednak skusisz siena sam płyn z peelingiem?
Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2010-01-07 o 13:50 |
|
|
|
|
#200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
a nowy peeling + nowy dezodorant?
|
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
jak to wartościowo?to deo,ja preferuje antyperspiranty o mydlanym,lekkim zapachu,aby nie gryzły się z perfumkami.
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
wartościowo wyjdzie gdzieś 30zł on własnie ma taki mydlany delikatny zapach jak inne produkty dove
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
a dorzucisz mi jakąś miniaturkę z pielęgnacji?
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
chcesz tego idealista?
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
estee lauder idealist
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
a próbka
ok.czyli ja Tobie tusz,Ty dla mnie płyn,peeling dove i ta próbka.zgadza się?jesli tak to zapraszam na prv
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
płyn też? a nie dezo +peeling + próbka?
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
bez deo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.

albo z seri nawilżającej dove też nówki

Ja już kliknęłam zestaw miniaturek Meteorytów + pedzel
może jednak skusisz siena sam płyn z peelingiem?