Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-03, 16:39   #181
lwowianka
Raczkowanie

Question Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cześć Dziewczyny!
Gratuluję wszystkim nowych piersiątek.Trafiłam na to forum w zasadzie tylko w jednym celu: jestem zdecydowana na zabieg ale oczywiście mam masę wątpliwości i pytań. Tym bardziej, że nie znam żadnej osoby po operacji. Czytam w kółko niusy na necie dot. tematu no i najwyższy czas zapisać się na konsultacje. Chcę zrobić zabieg w Szczecinie w artplastice. Nie wiem jednak u kogo: Pastucha, Jurek, Krajewski? Waham się między tymi trzema nazwiskami. Zależy mi na implantach pod mięsień (nie rodziłam jeszcze) i startując z A chciałabym uzyskać efekt dużego C, w każdym razie biustu który będzie adekwatny do mojej sylwetki i wzrostu (1,77 cm, 62 kg). Czy któraś z Was stawała przed takim dylematem jeśli chodzi o ekipę z artplastica?
lwowianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 16:44   #182
Miskaa78
Kazar Lady

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Samii kojarze ze były i G ale skoro babol twierdził ze na mnie będzie E dobre..to ja nie wiem..
dobrze ze chociaz F wzięłam
a jak bedzie ta 70 dam znać a jakże ( a przy 70 to miseczka F powinna być większa niz w tej 65 prawda?

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 16:56   #183
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Samii kojarze ze były i G ale skoro babol twierdził ze na mnie będzie E dobre..to ja nie wiem..
dobrze ze chociaz F wzięłam
a jak bedzie ta 70 dam znać a jakże ( a przy 70 to miseczka F powinna być większa niz w tej 65 prawda?
powinna być szersza, bo głębsza to chyba niewiele
nie wiem jak to się tam przelicza, że objętościowo to ma wyjść jakoś.. pewne kwestie mnie przerastają i wcale tego nie kryję

na metce tego czarnego jest zaznaczone tylko do F niestety
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 17:03   #184
Miskaa78
Kazar Lady

Skoro jest tak napisane to musi tak jest..te G to lev 4 czyli nie takie same..ale G widziałam
gałki oczne mi cisną na mózg a zreszta jaki mózg..ja mam tam silikon

zobacz jaki ten kolorek śliczny ale DD

Edytowane przez Miskaa78
Czas edycji: 2010-02-13 o 14:11
Stary 2010-01-03, 17:24   #185
anna_ivy
Zadomowienie

Misia, fajny! Ja sie troche do SA zrazilam, ale moze warto podjac kolejna probe

Sami, no chyba nie liczysz na to, ze Ci odpuscimy??? Co robisz na drazku z glowa w dol???

Zobaczcie jak calkiem fajny topik
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 17:44   #186
malinowa83
Przyczajenie

Doszukalam sie waszych fotek, naprawde cycuchy fantastyczne, jestem taka zadowolona bo od kilku mc-y szukalam lekarza i jakos zaden nie mogl mi podpasowac, a tu tak trach i czuje ze to ten! powiedzcie mi ile dalyscie za operacje, i ile trzeba dac zaliczki na dzien dobry.
malinowa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 18:11   #187
listopadowa80
Zakorzenienie

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-02-18 o 18:17
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 18:16   #188
kora1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Pysia - różnica...kolosalna . Już jest super, a co to będzie za kilka miesięcy:love :. Faktycznie, ja się codziennie patrzy na piersi to nie widać różnicy, ale jak się spojrzy na zdjęcia zrobione jakiś czas wcześniej to różnica, że łoooo hoho

Kora -zaraz Ci podeślę zaproszenie
Dzieki Listopadowa mam to zaproszenie ale co ja mam teraz zrobic bo klikam na to i nic sie nie dzieje za tempa jestem chyba
kora1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 18:18   #189
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kora1 Pokaż wiadomość
Dzieki Listopadowa mam to zaproszenie ale co ja mam teraz zrobic bo klikam na to i nic sie nie dzieje za tempa jestem chyba
No jak? A spróbuj wejść do klubu

No faktycznie Ciebie nie ma na liście - nie wiem w jakiej postaci dostajecie zaproszenia i co trzeba kliknąć - może zaraz któraś klubowiczka pomoże

Czas edycji: 2010-01-03 o 18:21
Stary 2010-01-03, 18:29   #190
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Odnośnie uczestnictwa w Klubie

Teraz pewnie mnie co niektórzy znienawidzą, ale w związku z ostatnimi zawirowaniami na forum (obraźliwe epitety pod kątem naszych piersi) założyłam klub z dostępem dla osób naprawdę zainteresowanych tematem. Jako, że ciężko jest po kilku postach ocenić, czy nowa osoba faktycznie interesuje się właśnie tym tematem jasno określiłam zasady wstępu do klubu: klub jest dla aktywnie udzielających się w naszym wątku ogólnym dziewczyn po op. i przed op. - ale z ustalonym terminem konsultacji (czy też zabiegu).
Nasz wątek ogólny jest kopalnią wiedzy jeśli chodzi o powiększenie piersi i czynnie bierzemy w nim udział - odpowiadamy (a przynajmniej staramy się) na każde zadane nam pytanie. Ponadto we wcześniejszych częściach, tzn. części 1, 2 i 3, jest taki ogrom wiadomości i też zamieszczone nasze zdjęcia. Dlatego uważam, że osobie 'początkującej' i bez ustalonego terminu zdecydowanie wystarczy (na razie) uczestnictwo w wątku ogólnym i dokładne zapoznanie się z informacjami zawartymi we wcześniejszych częściach wątku.

Listopadowa

P.S. Liczę na wyrozumiałość
: ehem:
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 18:30   #191
kora1
Raczkowanie

Cytat:
No jak? A spróbuj wejść do klubu

No faktycznie Ciebie nie ma na liście - nie wiem w jakiej postaci dostajecie zaproszenia i co trzeba kliknąć - może zaraz któraś klubowiczka pomoże
Listopadowa chyba juz jestem, sprawdz teraz....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 18:33   #192
lwowianka
Raczkowanie

Cytat:
Odnośnie uczestnictwa w Klubie

Teraz pewnie mnie co niektórzy znienawidzą, ale w związku z ostatnimi zawirowaniami na forum (obraźliwe epitety pod kątem naszych piersi) założyłam klub z dostępem dla osób naprawdę zainteresowanych tematem. Jako, że ciężko jest po kilku postach ocenić, czy nowa osoba faktycznie interesuje się właśnie tym tematem jasno określiłam zasady wstępu do klubu: klub jest dla aktywnie udzielających się w naszym wątku ogólnym dziewczyn po op. i przed op. - ale z ustalonym terminem konsultacji (czy też zabiegu).
Nasz wątek ogólny jest kopalnią wiedzy jeśli chodzi o powiększenie piersi i czynnie bierzemy w nim udział - odpowiadamy (a przynajmniej staramy się) na każde zadane nam pytanie. Ponadto we wcześniejszych częściach, tzn. części 1, 2 i 3, jest taki ogrom wiadomości i też zamieszczone nasze zdjęcia. Dlatego uważam, że osobie 'początkującej' i bez ustalonego terminu zdecydowanie wystarczy (na razie) uczestnictwo w wątku ogólnym i dokładne zapoznanie się z informacjami zawartymi we wcześniejszych częściach wątku.

Listopadowa

P.S. Liczę na wyrozumiałość
ok...rozumiem...nigdy wcześniej nie byłam na żadnym forum więc nie znam zasad i ledwo klepie tutaj te posty. po prostu chcialam sie poradzic PRZED pójsciem na konsultacje bo chyba ważny jest wybór osoby do której na nie pójdę. mimo wszystko pozdrawiam ;( i znikam.
Stary 2010-01-03, 18:38   #193
nusia0210
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Hej dziewcyny przyszlam sie przywitac , chcialam powiedziec , ze u mnie za oknem sliczna zima .
Chcialam sie jeszcze pochwalic , ze od wtorku wracam do pracy w studiu jaka jestem zadowolona normalnie mam juz dosc tego okresu ochronnego

nusia sliczne przody i bardzo ladny stanik gdzie go kupilas

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

horo a Ty juz u doktorka bylas

hej pysiu,dziekuje za komplement
staniczek kupilam w Irlandii i to wlasnie nie w jakims firmowym sklepie,dlatego dumalam,czy bedzie dobry.Kupilam go w takim dunnsie,za 7 euro(chyba,dokladnie nie pamietam)

i dziewczyny mam pytanie.czy wy czujecie wkladke u dolu piersi?bo na poczatku wyczuwalam ja tylko jak sie schylalam,tak jaby sie marszczyla,a teraz czuje i bez schylania.
Na dole piersi ,takie marszczenie.czy to normalne?nie widac tego,tylko w dotyku czuc.

Edytowane przez nusia0210
Czas edycji: 2010-01-03 o 18:41
nusia0210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 18:40   #194
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lwowianka Pokaż wiadomość
ok...rozumiem...nigdy wcześniej nie byłam na żadnym forum więc nie znam zasad i ledwo klepie tutaj te posty. po prostu chcialam sie poradzic PRZED pójsciem na konsultacje bo chyba ważny jest wybór osoby do której na nie pójdę. mimo wszystko pozdrawiam ;( i znikam.
Nie rozumiem - wątek ogólny to kopalnia wiedzy, ponadto we wcześniejszych częściach są nasze zdjęcia po op....

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Napisane przez kora1 Pokaż wiadomość
Listopadowa chyba juz jestem, sprawdz teraz....
Udało się

Czas edycji: 2010-02-18 o 18:18
Stary 2010-01-03, 18:48   #195
Miskaa78
Kazar Lady

Iwowianka - chyba czegoś nie zrozumiałas - nikt personalnie do ciebie nieczego nie pisał odnośnie Klubu - klub jest nasz świeżutki i jeszcze puściutki ale jest założony tak jak Listopadowa napisała po to założony żeby uniknąć takich sytuacji jakie miały miejsce pare dni temu - cały czas piszemy na tym wątku i odpowiadamy na każde pytanie więc o co kaman nie chcemy żebyś znikała pisz a my cio pomozemy w decyzjach a swoją drogą poczytaj też poprzednie części i wyłowisz grom informacji na temat powiekszania piersi

Listopadowa jak żałuję że nie mieszkasz bliżej własnie szukam weta coś się mojemu psiakowi stało ...

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Napisane przez malinowa83 Pokaż wiadomość
Doszukalam sie waszych fotek, naprawde cycuchy fantastyczne, jestem taka zadowolona bo od kilku mc-y szukalam lekarza i jakos zaden nie mogl mi podpasowac, a tu tak trach i czuje ze to ten! powiedzcie mi ile dalyscie za operacje, i ile trzeba dac zaliczki na dzien dobry.
Dr nie pobiera żadnych zaliczek - termin umawiasz tak żeby Ci nie kolidował z miesiączką tyle a op 7,5 tys plus koszt wkładek

Stary 2010-01-03, 18:49   #196
kora1
Raczkowanie

Cytat:
Nie rozumiem - wątek ogólny to kopalnia wiedzy, ponadto we wcześniejszych częściach są nasze zdjęcia po op....
Nie powinnaś czuć się ani urażona ani też się obrażać. A zasady dotyczące klubu są to nasze "wewnętrznie" określone zasady. Rozumiem, że chcesz się poradzić PRZED konsultacją - ale to można 'robić' tu - a my chętnie pomożemy

P.S. Klub powstał przed kilkoma dniami, a jak zauważyłaś większość z nas jest już po op. i jakoś przed naszymi op. wystarczyła nam wiedza czerpana z forum ogólnego

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Udało się
Dziewczynki alez macie piekne cycuchy, az milo popatrzec
juz chcialabym byc po i wybierac nowe staniczki....no ale najwazniejsze to cierpliwym byc .
Mam wiele do nadrobienia wiec mykam Was poczytac..
Stary 2010-01-03, 18:50   #197
lwowianka
Raczkowanie

Ja się nie obraziłam Po prostu się nie znam. ale na pewno nie chce włazić nigdzie gdzie nie powinnam. A jestem tak głupiutka że nawet nie wiem co to jest wątek ogólny(sic!) trafiłam tu bo nie znam osobiście nikogo kto mógłby mi cokolwiek doradzić. Studiowałam rózne wpisy pod hasłem powiększanie piersi, sama założyłam jakiś wątek ale w zasadzie intersuje mnie głównie artplastica i tamtejsi chirurdzy. Poszperam w wyszukiwarce.
Stary 2010-01-03, 18:51   #198
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się nie obraziłam Po prostu się nie znam. ale na pewno nie chce włazić nigdzie gdzie nie powinnam. A jestem tak głupiutka że nawet nie wiem co to jest wątek ogólny(sic!) trafiłam tu bo nie znam osobiście nikogo kto mógłby mi cokolwiek doradzić. Studiowałam rózne wpisy pod hasłem powiększanie piersi, sama założyłam jakiś wątek ale w zasadzie intersuje mnie głównie artplastica i tamtejsi chirurdzy. Poszperam w wyszukiwarce.
Wątkiem ogólnym nazywamy ten, w którym teraz piszesz
Stary 2010-01-03, 18:52   #199
lwowianka
Raczkowanie

Cytat:
Iwowianka - chyba czegoś nie zrozumiałas - nikt personalnie do ciebie nieczego nie pisał odnośnie Klubu - klub jest nasz świeżutki i jeszcze puściutki ale jest założony tak jak Listopadowa napisała po to założony żeby uniknąć takich sytuacji jakie miały miejsce pare dni temu - cały czas piszemy na tym wątku i odpowiadamy na każde pytanie więc o co kaman nie chcemy żebyś znikała pisz a my cio pomozemy w decyzjach a swoją drogą poczytaj też poprzednie części i wyłowisz grom informacji na temat powiekszania piersi

Listopadowa jak żałuję że nie mieszkasz bliżej własnie szukam weta coś się mojemu psiakowi stało ...

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Dr nie pobiera żadnych zaliczek - termin umawiasz tak żeby Ci nie kolidował z miesiączką tyle a op 7,5 tys plus koszt wkładek
sorki., ja naprawde nie zrozumialam. nie wiem co to klub. zadałam pytania nt. artplastica i myslalam ze mam sie tu nie wypowiadać bo to jest "klub" i mam szukac wątku ogólnego. NIEWAŻNE sorki za zamieszanie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 18:54   #200
listopadowa80
Zakorzenienie

Miskaa - a możesz coś bliżej napisać?

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
sorki., ja naprawde nie zrozumialam. nie wiem co to klub. zadałam pytania nt. artplastica i myslalam ze mam sie tu nie wypowiadać bo to jest "klub" i mam szukac wątku ogólnego. NIEWAŻNE sorki za zamieszanie.
Stary 2010-01-03, 18:55   #201
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
hej
nie przejmuj się..
ja też nigdy wcześniej nie byłam na żadnym forum coś pisałam,znikało mi,nie wiedziałam o co chodzi,też"ledwo klepałam posty"
..nadal ledwo klepię
..szło mi to jak krew z nosa,ale jakoś szło..
dziewczyny się starają,ale i tak z początku miałam wrażenie,że nikt nie ma specjalnie czasu się ze mną niańczyć
dasz radę
parę zarwanych nocy i zacznie się to wszystko jakoś kręcić
nie poddawaj się,w żadnym wypadku
Stary 2010-01-03, 18:56   #202
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Jesli masz jakies pytania to tu pisz a napewno Ci ktos odpowie
Stary 2010-01-03, 18:58   #203
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba troszkę zle zrozumiałaś. Zapraszamy Cię gorąco na forum na którym teraz piszemy . I jeśli tylko będziemy w stanie odpowiemy na wszystkie Twoje pytania.
A klub to zupełnie co innego-to takie nasze drugie forum, do plotek. Wiele razy miałyśmy mało przyjemne sytuacje i dlatego powstało takie właśnie miejsce -gdzie możemy wklejać zdjęcia i wypowiadać opinie nikogo nie bulwersując.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 18:58   #204
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Tu pisz ile dusza zapragnie ja o artplastice się nie wypowiem bo pojęcia nie mam..ja Ci mogę o Bromie i modelmedzie wykładzik zrobić

to jest wątek ogólny wiec pisz pisz moja droga

Listopadowa pies dorosły zderzył się z 2-miesięcznym...tamten biedny puścił pawia i leżał a to taki wariat więc już samo leżenie było wielce niepokojące..kurcze tak sie boję o tego malucha..

Stary 2010-01-03, 19:03   #205
lwowianka
Raczkowanie

Cytat:
Miskaa - a możesz coś bliżej napisać?

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Dzięki dziewczyny..naprawdę nie mam złych intencji. Chcę zrobić tę operację. Ale mam takiego pecha że nie znam nikogo kto ma ją za sobą. Koleżanki w pracy oczywiście pukają się w czoło jak słyszą o moim pomysle itd. Wiecie jak to jest. Więc działam na własną rękę. Czytam masę artykułów w necie no i JESTEM PEWNA że chce to zrobić. Czytałam o dr Pastucha bardzo dużo pozytywnych informacji, tyle samo o Krajewskim. I podejrzewam ze w tym tyg. złapię za telefon i zarejestruję się na te konsultacje licząc że jeszcze panie w recepcji ostatecznie pomogą mi i doradzą. Brzmi to naiwnie ale jestem zdeterminowana Jeśli któraś z Was ma doświadczenia ze Szczecinem bardzo proszę o jakąś wiadomość. POZDRAWIAM SERDECZNIE i dziękuję

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Tu pisz ile dusza zapragnie ja o artplastice się nie wypowiem bo pojęcia nie mam..ja Ci mogę o Bromie i modelmedzie wykładzik zrobić

to jest wątek ogólny wiec pisz pisz moja droga

Listopadowa pies dorosły zderzył się z 2-miesięcznym...tamten biedny puścił pawia i leżał a to taki wariat więc już samo leżenie było wielce niepokojące..kurcze tak sie boję o tego malucha..
no i na pewno wrócę tu z porcją konkretnych pytań po konsultacji. Broma...tak o nim baaardzo dużo czytałam. Same pozytywy. Ale ja będę musiała skorzystać z własnego podwórka ze względu na dojazdy, późniejsze kontrole po zabiegu itd. No chyba że mnie bardzo rozczarują.
Stary 2010-01-03, 19:07   #206
pysia222
Zakorzenienie

A ja zmykam chyba jeszcze 30 minut na orbitreka stesknilam sie za nim strasznie i musze moje wyniki z kaloriami na stronie Polara poprawic bo przez ostatni miesiac z czolowych pozycji w wyscigach spadlam na przed ostatnie
Stary 2010-01-03, 19:13   #207
listopadowa80
Zakorzenienie

Miskaa - raczej nic takiego, mały przeżył szok - miał prawo zwymiotować, ale zwróć uwagę, czy w ciągu 4 godzin nie rozwinie się wstrząs (drżenie ciała, nastroszona sierść, zimne uszy i kończyny, duszność) - wtedy pędem do lekarza. Nie wiem też jak duża była ta siła uderzenia, ale nie podejrzewam aby doszło do skrętu żołądka (czy mały był świeżo po jedzeniu?). Czy nadal leży czy zaczyna normalnie funkcjonować?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 19:13   #208
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:

no i na pewno wrócę tu z porcją konkretnych pytań po konsultacji. Broma...tak o nim baaardzo dużo czytałam. Same pozytywy. Ale ja będę musiała skorzystać z własnego podwórka ze względu na dojazdy, późniejsze kontrole po zabiegu itd. No chyba że mnie bardzo rozczarują.
Kochana szukaj takiego który jest dobry i ma dobre opinie pacjentek nie mylić z rankingiem wprost - niekoniecznie musi być bardzo blisko

Stary 2010-01-03, 19:15   #209
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:

Misia, wspolczuje ... rozne sa konsekwencje takich wypadkow. Raz przejdzie bez echa, a raz konczy sie krwotokiem wewnetrznym
Psa mojej znajomej pare dni temu napadl owczarkopodobny pies. Poszarpal po karku i glowie a potem uciekl. Mala calkiem sprawnie sie po tym pozbierala, miala "tylko" dwa ale dosc glebokie zadrapania na karku. Byly Swieta wiec o weta trudno, wiec wlascicielka opatrzyla suczke w domu. Niestety do rana sunia nie przezyla. Okazalo sie, ze niebezpieczne byly krotoki wewnetrzne i to one spowodowaly agonie ...

pysia, podziwiam ... ja po swiatecznym lenistwie zalapalam sie na zakwasy w rekach i udach ... to chyba od "zabki"
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 19:15   #210
macerata
Zakorzenienie

iwowianka
na tym wątku 2 lub 3 osoby robiły u Krajewskiego,i z tego co wiem były bardzo zadowolone
nie chciałabym napisać coś głupio czy niedyskretnie,bo ta z tych osób która mogłaby Ci coś więcej powiedzieć,gdyż często tu bywa została ostatnio zaatakowana przez osoby z zewnątrz wątku,była taka przykra sytuacja i nie wiem,czy będzie chciała zaufać kolejnej nowicjuszce..
więcej nie powiem,poszukasz lub niech ktoś inny dopowie..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości