![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
![]()
Cześć Dziewczyny!
![]() Gratuluję wszystkim nowych piersiątek.Trafiłam na to forum w zasadzie tylko w jednym celu: jestem zdecydowana na zabieg ale oczywiście mam masę wątpliwości i pytań. Tym bardziej, że nie znam żadnej osoby po operacji. Czytam w kółko niusy na necie dot. tematu no i najwyższy czas zapisać się na konsultacje. Chcę zrobić zabieg w Szczecinie w artplastice. Nie wiem jednak u kogo: Pastucha, Jurek, Krajewski? Waham się między tymi trzema nazwiskami. Zależy mi na implantach pod mięsień (nie rodziłam jeszcze) i startując z A chciałabym uzyskać efekt dużego C, w każdym razie biustu który będzie adekwatny do mojej sylwetki i wzrostu (1,77 cm, 62 kg). Czy któraś z Was stawała przed takim dylematem jeśli chodzi o ekipę z artplastica? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Kazar Lady
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Samii kojarze ze były i G ale skoro babol twierdził ze na mnie będzie E dobre..to ja nie wiem..
dobrze ze chociaz F wzięłam ![]() a jak bedzie ta 70 dam znać a jakże ( a przy 70 to miseczka F powinna być większa niz w tej 65 prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie wiem jak to się tam przelicza, że objętościowo to ma wyjść jakoś.. pewne kwestie mnie przerastają i wcale tego nie kryję ![]() na metce tego czarnego jest zaznaczone tylko do F niestety |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Kazar Lady
|
Skoro jest tak napisane to musi tak jest..te G to lev 4 czyli nie takie same..ale G widziałam
![]() gałki oczne mi cisną na mózg a zreszta jaki mózg..ja mam tam silikon ![]() zobacz jaki ten kolorek śliczny ale DD ![]() Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2010-02-13 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
Misia, fajny! Ja sie troche do SA zrazilam, ale moze warto podjac kolejna probe
![]() Sami, no chyba nie liczysz na to, ze Ci odpuscimy??? Co robisz na drazku z glowa w dol??? ![]() Zobaczcie jak calkiem fajny topik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Przyczajenie
|
Doszukalam sie waszych fotek, naprawde cycuchy fantastyczne, jestem taka zadowolona bo od kilku mc-y szukalam lekarza i jakos zaden nie mogl mi podpasowac, a tu tak trach i czuje ze to ten!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-02-18 o 18:17 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No faktycznie Ciebie nie ma na liście - nie wiem w jakiej postaci dostajecie zaproszenia i co trzeba kliknąć - może zaraz któraś klubowiczka pomoże ![]() Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-03 o 18:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hej pysiu,dziekuje za komplement ![]() staniczek kupilam w Irlandii i to wlasnie nie w jakims firmowym sklepie,dlatego dumalam,czy bedzie dobry.Kupilam go w takim dunnsie,za 7 euro(chyba,dokladnie nie pamietam) i dziewczyny mam pytanie.czy wy czujecie wkladke u dolu piersi?bo na poczatku wyczuwalam ja tylko jak sie schylalam,tak jaby sie marszczyla,a teraz czuje i bez schylania. Na dole piersi ,takie marszczenie.czy to normalne?nie widac tego,tylko w dotyku czuc.
Dr.Jarlinski,Wroclaw Mentor 300Hp listopad 2009 Edytowane przez nusia0210 Czas edycji: 2010-01-03 o 18:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Udało się ![]() ![]() Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-02-18 o 18:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Kazar Lady
|
Iwowianka - chyba czegoś nie zrozumiałas - nikt personalnie do ciebie nieczego nie pisał odnośnie Klubu - klub jest nasz świeżutki i jeszcze puściutki ale jest założony tak jak Listopadowa napisała po to założony żeby uniknąć takich sytuacji jakie miały miejsce pare dni temu - cały czas piszemy na tym wątku i odpowiadamy na każde pytanie więc o co kaman
![]() ![]() Listopadowa jak żałuję że nie mieszkasz bliżej własnie szukam weta ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() juz chcialabym byc po i wybierac nowe staniczki....no ale najwazniejsze to cierpliwym byc ![]() Mam wiele do nadrobienia wiec mykam Was poczytac.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Ja się nie obraziłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Miskaa - a możesz coś bliżej napisać?
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie przejmuj się.. ![]() ja też nigdy wcześniej nie byłam na żadnym forum ![]() ![]() ..nadal ledwo klepię ![]() ..szło mi to jak krew z nosa,ale jakoś szło.. dziewczyny się starają,ale i tak z początku miałam wrażenie,że nikt nie ma specjalnie czasu się ze mną niańczyć ![]() dasz radę ![]() parę zarwanych nocy i zacznie się to wszystko jakoś kręcić ![]() nie poddawaj się,w żadnym wypadku ![]() ![]()
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A klub to zupełnie co innego-to takie nasze drugie forum, do plotek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#204 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() to jest wątek ogólny wiec pisz pisz moja droga ![]() Listopadowa pies dorosły zderzył się z 2-miesięcznym...tamten biedny puścił pawia i leżał a to taki wariat więc już samo leżenie było wielce niepokojące..kurcze tak sie boję o tego malucha.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
A ja zmykam chyba jeszcze 30 minut na orbitreka
![]() ![]()
#207 |
Zakorzenienie
|
Miskaa - raczej nic takiego, mały przeżył szok - miał prawo zwymiotować, ale zwróć uwagę, czy w ciągu 4 godzin nie rozwinie się wstrząs (drżenie ciała, nastroszona sierść, zimne uszy i kończyny, duszność) - wtedy pędem do lekarza
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Psa mojej znajomej pare dni temu napadl owczarkopodobny pies. Poszarpal po karku i glowie a potem uciekl. Mala calkiem sprawnie sie po tym pozbierala, miala "tylko" dwa ale dosc glebokie zadrapania na karku. Byly Swieta wiec o weta trudno, wiec wlascicielka opatrzyla suczke w domu. Niestety do rana sunia nie przezyla. Okazalo sie, ze niebezpieczne byly krotoki wewnetrzne i to one spowodowaly agonie ... pysia, podziwiam ... ja po swiatecznym lenistwie zalapalam sie na zakwasy w rekach i udach ... to chyba od "zabki" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
iwowianka
na tym wątku 2 lub 3 osoby robiły u Krajewskiego,i z tego co wiem były bardzo zadowolone nie chciałabym napisać coś głupio czy niedyskretnie,bo ta z tych osób która mogłaby Ci coś więcej powiedzieć,gdyż często tu bywa ![]() ![]() więcej nie powiem,poszukasz lub niech ktoś inny dopowie.. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.