![]() |
#181 | |
Rozeznanie
|
Dot.: zdeterminowane kobietki które chcą stracić zbędne kg
Cytat:
A jesz wystarczajaco wartosciowo - czyli czy w twojej diecie jest duzo witamin i mineralow, blonnika, itp? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Rozeznanie
|
przz ostatni rok to były właśnie same zapychacze
ale już przez styczeń starałam się jeść bardziej wartościowsze produkty typu warzywa na kolację serek więcej ryb zamiast mięsa tylko chodz miesiąc się starałam dalej nic i to sprawia że tracę nadzieje i brak mi mobilizacji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
62nika milo ze do nas dołączasz
![]() jeśli z nami zostaniesz to będziemy się motywować nawzajem ![]() co moge doradzic ze swojej strony no coz koniec objadania wtedy beda efekty ![]() cwiczenia mniej jedzenia 0 slodyczy i fastfoodow u mnie na obiadek pyszny rosolek ![]()
główny cel: powrót do dawnej sylwetki ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez vanes Czas edycji: 2010-02-06 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Wtajemniczenie
|
podsumowujac dzis zjadlam
s:kromka chleba z rybka w sosie pomidorowym 2s: jablko o:rosol p:jogurt k:kromka chleba z szynka serem pomidorem
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jeżeli Wasze jadłospisy nie staną się wartościowsze, a Wy nie zaczniecie hołdować;-) zasadom zdrowego odżywiania, będę zmuszona przenieść cały wątek bądź poszczególne jego posty na forum W krzywym zwierciadle odchudzania.
Zapraszam do lektury wątków podwieszonych Dietetyki oraz wklejania menu tutaj [do sprawdzenia^^] : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=385812 ps. a tutaj znajdziecie wzorcowe jadłospisy /szukajcie tych z literką r ![]()
![]() |
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
dzis na sniadanko jajko i 2 kanapki z szynka i pomidorkiem
na drugie serek wiejski z pomidorem obiad poledwiczki wieprzowe ziemniaki i surowka z czerwonej kapusty chyba nie najgorzej ![]()
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
Ja przez ostatnie dwa dni żyłam nie zdrowo :P Mamy urodziny, cioci, tyle tego wszytskiego
![]() ![]() Dziś: Ś: 100g serka homo. 3% + 70g targu 0% IIŚ: Actimel 0,1% O: 150g serka komo 3% + 2 wasa, szklanka soku malinowego
69>...64>....61,5>...>58....56 ...... (?)56kg(?) Edytowane przez AniolNocyiDni9009 Czas edycji: 2010-02-07 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Rozeznanie
|
nie myślę że jak narazie nawet bardzo dobrze, ja się staram trzymać ucieszyło mnie bardzo wasze miłe przyjęcie do waszego grona
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Vagnes jeśli chodzi o słodycze to na szczęście jem od czasu do czasu bardzo rzadko a ciasto to wogule nie przepadam , gorzej z jedzeniem typu fast food mieszkam obecnie z ludzmi którzy pracują w Mc Donaldzie i przez to kuszą, chłopak też co chwila do jakiegoś baru tym bardziej że zima ale na wiosnę nie do baru tylko na rower ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Dojadłam jeszcze:
* jabłko + wasa (wiem, wiem, że na dukanie nie powinnam tego jeść, ale nic innego w lodówce i wgl. nie mam) *danio
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Oj należy mi się duże lanie
![]() Byłam wczoraj bardzo niegrzeczna ![]() Cały dzień trzymałam się jadłospisu, ale wieczorem Tż namówił mnie na wino (3lampki), a później wpadły jeszcze 2 piwka... ![]() Ale nie to jest najgorsze... Włączyła mi się chęć na coś bardzo niezdrowego i zjadłam całą paczkę chipsów... ![]() Jestem strasznie zła na siebie ![]() A dzisiaj: Ś: kanapka z serkiem i szczypiorkiem IIŚ: Activia do picia O: Tortilla z pieczoną piersią, sałatą lodową, papryką, ogórkiem i sosem na bazie jogurtu greckiego P: jabłko K: serek wiejski ze szczypiorkiem i rzodkiewką |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Wtajemniczenie
|
po pierwsze AniolNocyiDni9009 jestem z ciebie dumna i zazdroszcze ci ze potrafisz wytrzymac na diecie dukana
![]() ja na pewno nie wytrzymalabym ![]() 62nika bedzie dobrze ![]() mamy fajna grupe wsparcia troche leniwa ale fajna ![]() razem wszystkie osiagniemy swoj cel do wakacji ![]() asiaczek_ ale nagrzeszylas...wazne ze trzymasz sie diety i sie nie poddajesz ![]() to tylko byl jeden gorszy dzien teraz bedzie lepiej ![]() dziewczyny mam tyle energii ze poprostu wiem ze musi mi sie dzisiaj udac i mam nadzieje ze bedzie tak przez caly tydzien ![]()
![]() |
#192 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale cóż każdemu się zdarza, mam nadzieję, że to taki jednorazowy wybryk ![]() Mój jadłospis na dziś: Ś: 2 kromki chlebka orkiszowego z serkiem i szczypiorkiem IIŚ: sałatka (ser feta, sałata lodowa, papryka, ogórek, rzodkiewka, jogurt i przyprawy) O: będą warzywa na patelnie z fetą i jajkiem P: pewnie jakieś jabłko K: wieśniak z rzodkiewką A teraz zabieram się za ćwiczenia ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Wtajemniczenie
|
ja dzis
![]() s:2 kromki chleba z maslem serkiem wiejskim i wedlinka 2s: 2 mandarynki,jogurt truskawkowy o: beda ziemniaki salatka wielowarzywna czyli przeglad lodowki ![]() podwieczorek i kolacja jeszcze nie wiem ![]()
![]() |
#194 |
Wtajemniczenie
|
ide pocwiczyc sobie jakies pol godzinki
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj cały dzień trzymałam się mojego jadłospisu
![]() No z małym wyjątkiem, zrezygnowałam z kolacji... Ale to tylko dlatego, że strasznie boli mnie brzuch ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja dziś: Ś: 100g serka homo. 3% IIŚ: Wiejski + wasa;/ O: jajecznica:2 jajka + 2 plastry szynki 2% - bez tłuszczu ;D mały kawałek makowca babci ![]() K: pół makreli + troche twarożku 0%
![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
mi tez sie udalo wczoraj trzymac dietki i do tego cwiczylam sobie bylo calkiem nie zle
dzis bedzie tak samo ![]()
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() Mój dzisiejszy jadłospis: Ś: 2 jajka na miękko, 2 kromki chleba orkiszowego IIŚ: Activia naturalna+3 łyżki musli O: zupa ryżowa z kawałkiem bułki P: banan+kiwi K: będzie twarożek ze szczypiorkiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
no no asiaczek trzymasz sie dietki
![]() u mnie calkiem nie zle jak wiadomo nie mam zamiaru sie glodzic wiec jem to co lubie ![]() a wiec s:kromka chleba z maslem z szynka serem ogorkiem i sosem pomidorowym ![]() 2s: jogurcik +jablko o:ziemniaki udko z kurczaka salatka z czerwonej kapusty p:koktajl owocowy kolacja salatka z tunczykiem (salata tunczyk w sosie wlasnym,ogorek papryka zobacze co tam jeszcze ![]() co do cwiczen to tylko pol godzinki ale od przyszlego tygodnia chodze na basen ![]()
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
A ja dziś:
Ś: pół makreli+ plaster szynki IIŚ: actimel 0,1%+2 plastry szynki O: pół piersi z kurczaka pieczonej z przyprawami K: zaraz będę sobie jadła jajecznice z 2 jajek+szczypiorek+plaster szynki ![]() No i wpadło troszku czegoś niezdrowego, ale bardzo mało ![]() ![]()
![]() |
#201 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki nie uwazacie ze cos sie cicho u nas ostatnio robi ???
gdzie jest moja luba cloudletti?? czyzby juz jej sie znuzilo odchudzanie w naszym towarzystwie ![]() a tak na powaznie to nie chce sie dolaczac do innego watku bo ten jest calkiem fajny ![]() a tak calkiem z innej beczki to jak zamierzacie spedzic walentynki macie juz jakis prezent dla waszych osiolkow??
![]() |
#202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę, że wszystko wyjdzie spontanicznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Wtajemniczenie
|
fajnie tak
![]() dzisiaj rozmawialam sobie rano bardzo szczerze z moim magilla ![]() powiedzialam mu ze sie odchudzam i ze chcialabym ladnie wygladac na wakacje ![]() powiedzial ze nie musze tego robic ,powiedzialam ze robie to dla siebie ![]() on juz od 10 lat chodzi 3 razy w tygodniu na silownie i na prawde wyglada dobrze,chociaz ma brzuszek-taki misiek ![]() no ale wracajac do tematu powiedzial ze w pracy ulozy mi zestaw cwiczen i diete zebym nie miala efektu jojo ![]() mam nadzieje ze to przyniesie jakies efekty i teraz mam kolejna motywacje zeby sie nie poddac on juz wie wiec musze dazyc do doskonalosci ![]() ja wymyslilam na walentynki taniec erotyczny dla niego ![]() ![]() ![]() a jak tam dietka lasencje??
główny cel: powrót do dawnej sylwetki ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez vanes Czas edycji: 2010-02-10 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
O to faktycznie będziesz miała duuużą motywację
![]() U mnie dzisiaj dietka na razie ok ![]() Ś: 2 kromki chleba orkiszowego z chudą wędlinką, sałatą lodową i papryką IIŚ: jabłko+marchewka na obiad będą warzywka na patelnie, jajko na podwieczorek pewnie jakieś owoce a na kolacje sałatka z piersią z kurczaka ![]() Ale coś nie mam dzisiaj motywacji do ćwiczeń ![]() Próbuję, ale strasznie boli mnie głowa. W ogóle jakoś nie mam humoru ![]() Od miesiąca szukam pracy i nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
asiaczek a skad jestes??
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- nie wiem czy korzystalas juz moze z mozliwosci stazu w urzedzie pracy
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
witajcie , 1-szy raz wysylam wiadomosc , mam nadzieję iż się uda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
Z Wrocławia.
Wiesz...nie korzystałam, ale w tej chwili chciałabym znaleźć już coś na stałe. Nawet jeśli miałabym szukać dłużej. Ale już dobija mnie to szukanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może napiszesz coś więcej o sobie: waga, wzrost i cel jaki chcesz osiągnąć? No i najważniejsze- Twój pomysł na dietę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
no wiesz ja tez szukam ale staz masz tylko pol roku i zawsze mozesz zrezygnowac a zawsze to jest dodatkowe 700zl
![]() ![]() kumat serdecznie witamy ![]() bedziemy cie wspierac i opieprzac czasem hihi ![]() na pierwszej stronie masz tabelke chcialabym cie do niej dopisac wiec poprosze o niezbedne info ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.