![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
O, dziękuję bardzo za informację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Pamela (Romka) startowała do Miss Nastolatek Internetu, brała udział w pokazach mody (http://www.agnieszkawalulik.pl/photos/portrety/0006.jpg )i troche pozowała. Więc pewnie też ma jakiegoś agenta
![]()
Edytowane przez Papryczkaa Czas edycji: 2010-09-08 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do pozowania i agenta to chyba nie trzeba go mieć do pozowania? Teraz sporo osób zajmuje się robieniem zdjęć, choćby na maxmodels.pl można znaleźć ciekawe twarze, zrobić wspólną sesję, zdjęcia gdzieś rozesłać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Teraz będzie działał:
http://www.agnieszkawalulik.pl/photos/portrety/0006.jpg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
Ojej.
W Idolu byli profesjonalni aktorzy z teatru Buffo. W castingach You Can Dance wygrywali uczniowe szkoły Eguroli. W Mam Talent byli ludzie, którzy już wcześniej pokazywali swoje talenty przed szerszą publicznością i zarabiali na tym kasę, oraz liczne nagrody. Czy kogoś jeszcze dziwi, że w kolejnym reality show mamy zawodowców? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
masz racje
![]() pewnie nie trzeba ![]() ![]() ![]()
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Ja uważam że powinniśmy mieć, no bo po to chyba to jest by wyłonić najlepszego. To że ktoś jest dobry i ma doświadczenie - nie rozumiem czemu ma to go skreślać
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Wtajemniczenie
|
Musze przyznać, że zapowiada sie ciekawie. Nie wiem czemy byłam źle nastawiona do Korwin-Piotrowska a zrobiła na mnie dobre wrażenie.
#190 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#191 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do pogrubionego, ja ogladalam wiecej niz jeden sezon ANTM i dziewczynom, ktore tam startowały, ba, wygrywaly brakowało nie tylko klasy ale i polowy mozgu. Cytat:
Ojej Ty tak na serio?? ![]() ![]()
„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”. Al Pacino, "Zapach kobiety" http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie. Edytowane przez Lea_ Czas edycji: 2010-09-08 o 23:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do odc. ale woliński ma przerażające oczy : O ! kasia. ładniutka (tylko te jej ramiona brrrrr) zuza - strasznie mi przypominała kim stolz z america's next top model, jeszcze brakowało żeby powiedziała, że jest lesbijką ; P 'ta ruda' była chyba całkiem całkiem 'ta ze szkoły katolickiej'- czego jak czego to nienawidzę wylewania swoich tragedii i smutów w takich programach (w you can dance też coś takiego było =='). nie jestem jakaś bezlitosna, ale trochę mi tu zajeżdża braniem na litość (co w jej przypadku było niepotrzebne). Edytowane przez Kosmate mysli Czas edycji: 2010-09-08 o 23:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Rozeznanie
|
Korwin-Piotrowska i dwóch panów w jury baaardzo na plus. Co do Krupy jakoś średnio ją lubię. No i oczywiście Piróg
![]() ![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez Dorotka... Czas edycji: 2010-09-08 o 23:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
BAN stały
|
Obejrzałam dziś pierwszy odcinek ii.. zapowiada się bardzo ciekawie, chociaż program może wpędzić w kompleksy a nawet promuje anoreksje, bo szczupłym dziewczynom mówią że mogły by reklamować pączki (czy jak to tam było) są pulchne/ciężkie etc xD a jak przyszła jedna co wyglądała jak anorektyczka(a kamera dodaje ponoć 10 kg) to wychwalali ją pod niebiosa..:/ ok to jest program o modelkach i to pewnie w nim normalne no ale jednak..
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
BAN stały
|
Obejrzałam wczorajszy odcinek chyba do połowy - skończyłam na tej co pokazała wzgórek łonowy temu gościowi z ju ken dens.
Nuda generalnie. Ale już widzę te tabuny nastolatek, które muszą zacząć się odchudzać po obejrzeniu tego programu. Niestety. Takie programy są może i fajne ale w Polsce, gdzie kobiety są zakompleksione najbardziej na świecie (serio tak jest, zrobili kiedyś badania na ten temat - tak samo jak Polki są zakompleksione tylko Japonki), mogą przynieść więcej złego niż dobrego. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2010-09-09 o 07:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Rozeznanie
|
odcinek jakoś tak szybko przeleciał
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krupa- nie podpasowała mi, drażni mnie jej akcent i sposób wypowiadania się ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma ani wzrostu ani wymiarów do tego usta ryby no i tvn na sile ja lansuje a w zasadzie ani to modelka ani aktorka jak Mucha. Cytat:
od pierwszego odcinka trzeba pokazac kogo maja lubic i na kogo głosować. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chodzi o dziwienie tylko chodzi o to, że któraś z dziewczyn tutaj wkleiła parę postów wyżej fragment niby regulaminu programu, w którym jest mowa o tym, że udział moga brać tylko amatorki "11. Uczestniczkami Konkursu mogą być tylko dziewczyny/kobiety, które: e) nie są ani nigdy nie były profesjonalnymi modelkami oraz nie są związane żadną umową z agencją modelek ani innym agentem" Edytowane przez 69love69 Czas edycji: 2010-09-09 o 09:51 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
ta kasia to taka przesliczna laleczka, ale strasznie jej sie marszczy czoło
![]() ![]() ![]()
#201 |
Rozeznanie
|
Baaardzo fajny odcinek i już nie mogę doczekać się kolejnego
![]() ![]() Te dziewczyny co pamiętam i je wzięli to chyba tylko przy pierwszej byłam na "nie". Najbardziej w pamięci zapadła mi dziewczyna od kebaba i oczywiście ta ostatnia ![]()
#202 |
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie świetny program, dawno żaden tak mnie nie urzekł w tv i nie miałam takiego parcia na obejrzenie od początku do końca, wszystkie te YCD, taniec z gwiazdami, jak oni śpiewają, mam talent itp. to dla mnie nuuuuuda . Nareszcie coś nowego i świeżego
Jury jestem mile zaskoczona, fotograf bywa denerwujący i momentami trochę przesadza, ale dzięki temu dodaje trochę pieprzykui program jest ciekawszy, Korwin - Piotrowska i Woliński jak najbardziej na +, Krupy jakoś nie mogłam znieść po tym jak kiedyś w wywiadzie usłyszałam jak mówi "chłopacy" , ale teraz oceniam ją jak najbardziej dobrze. Jest taka typowo amerykańska, dodaje dużo energii do programu i jak już ktoś napisał jej obecność na pewno pomaga dziewczynom. 1000000 razy wolę oglądać ją niż wiecznie niezadowoloną Malinowską czy Horodyńską ( ![]() ![]() Szkoda tylko, że dziewczyny wybierają za pochopnie moim zdaniem. Dziewczyna od Kebaba - nie nie nie, Zuza - z jej chuligańską naturą też mi tam nie pasuje, jakos mnie wkurzyła tym chwaleniem się bójkami i wybijaniem szyb ![]() ![]() Bardzo na + Pamela Cyganka - śliiiiiiiiiczna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
ja jeszcze za nią trzymam kciuki:
http://www.castingo.pl/paulina-papierska była najbardziej naturalna ![]()
#204 |
Zadomowienie
|
Program bardzo fajny. Jury-wszyscy mnie urzekli. Krupa- wydaje mi sie fajna babka, nie jest chyba az tak zapatrzona w siebie- no chyba, ze poprzez program kreuje sie na "dobrą kobietę".
Co do uczestniczek: większosc wg mnie nie nadaje sie na modelki- nie maja dobrych wymiarow, ani figur. Najbardziej podobaly mi sie: dziewczyna w stringach- bardzo duzy urok ma w sobie ( choc figura taka sobie, za bardzo sie garbi). Podobala mi sie rowniez blondynka ktora marszczyla czolo i dziewczyna ktora jezdzi konno. Wg mnie one maja najwiekszy urok osobisty- bo nie sa z wygladu lalusiami jakimis, tylko to piekno jest naturalne. Nie podobaly mi sie natomiast: dziewczyna, ktora poplakala sie- taka blondynka, ktorej nie chcieli przyjac- zdaje sie ze byla z ostrowa- za bardzo rozbudowane ma ramiona wg mnie. I figura nie zaciekawa. Nie podobala mi sie rowniez dziewczyna scieta na chlopaka- buzia ladna, ale nic poza tym. A z charakteru i gadki nie polubilam dziewczyny o korzeniach romskich. |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
ja byłam nastawiona bardzo na "nie", jeśli chodzi o te program, ale włączyłam przez przypadek tv i bardzo mi się podobał, czemu sama się dziwię.
![]() Podobnie jak większości, moją faworytką jest "Romka" - śliczna dziewczyna, w dodatku niezwykle sympatyczna i pewna siebie,acz niezarozumiała, co się chwali. ^^ Kasia (?) - drobniutka blondynka, "worek bez dna" - nadaje się na modelkę idealnie, jej pozowanie a la Rubik było wg mnie genialne, ale jakoś specjalnie nie polubiłam jej jako osoby, trudno. ![]() Jury... niesamowicie irytują mnie komentarze Marcina, wg których co druga kandydatka na "top model" jest za gruba, ma cellulit bądź galaretowatą którąś z części ciała. Nawet w amerykańskiej edycji programu, dziewczyny nie są anorektycznie chude, mają wszystko na swoim miejscu i nikt ich za to nie dyskryminuje, bo liczy się co innego, nie tylko nienaganna figura. Bardzo dużą sympatią darzę panią Korwin-Piotrowską, natomiast pozostała dwójka jest jak dla mnie neutralna raczej. Bez fajerwerków i skrajności, o. Piróg jest super. ^^ ale jego lubiłam zawsze, więc nawet nie próbuję oceniać go inaczej niż przez pryzmat mojej sympatii. ![]() ![]() niestety, historie sprzed pokazu, są wg mnie prezentowane dokładnie w tym celu, o jakim pisała Paula: od pierwszego odcinka mamy wiedzieć, kogo powinniśmy lubić a kogo nie. :P co więcej, historyjki z kamerą nie są przywilejem każdej dziewczyny zakwalifikowanej do następnego etapu, a jedynie niewielkiej grupki kandydatek, przez co automatycznie na przegranej pozycji będą te laski, które znalazły się w rundzie drugiej,ale o których nic nie wiemy i które widzimy jakby po raz pierwszy. choć nie, wróć. ![]() mimo wszystko, mam zamiar oglądać, jak nie zapomnę, tudzież jeśli znajdę czas, bo program ciekawie się zapowiada. xD aaaaa, byłabym zapomniała! ojezuuu! "ptasia" blondynka wg mnie wykazała się totalnym brakiem klasy odpowiadając na zarzut Wolińskiego, że to on jest ptasi i gejowaty. To było tak żenujące i tak żałosne, że myślałam, że zapadnę się za nią pod ziemię. A Woliński, mimo, że komentarzem się nie popisał (no i słyszała go cała Polska, więc biedna Ada(?) ma przerąbane), miał 100% racji w stwierdzeniu, że on się nie pcha na wybieg w przeciwieństwie do niej. Życie, co nie. Ale ile się wstydu za Adę najadłam, to moje. :P
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
mnie za bardzo zirytowała ta Zuzka,która chwaliła się swoimi poczynaniami,jakby wymieniała olimpiady i mistrzostwa w jakich brała udział.
wydaje mi się,że trochę była z siebie dumna,ze brała udział w takich wyczynach,jednak były one nieco przekoloryzowane.po co? nie wiem... wiem tylko,że za takie wyskoki pewnie miała by poprawczak,sprawę w sądzie,czy kuratora. jak dla mnie straciła w oczach,nie zyskala co do Piróga bardzo pozytywna postać,nie wiedziałam,że potrafi być taki "przyjacielski" uczennica zakonnic? matko,współczuje jej w szkole ![]() Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-09-09 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
catch me if I fall.
|
Cytat:
![]() tzn wiecie, ze jest taka zakrecona i na pewno z nia jest wesolo, ale lepiej jej nie miec za wroga ![]() ofc to tylko ocenianie po pozorach, ale takie mam odczucia ![]() no ale ładna jest, wiec ciesze sie, ze ją wzieli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
po Waszych komentarzach strasznie jestem ciekawa jak to wyszło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
O kurczę Jacyków
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
catch me if I fall.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.