Polish Next Top Model ..? ;) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-08, 22:51   #181
kitkulka
Zakorzenienie

Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
A no, faktycznie, może będzie w sobotę.

EDIT: Nie ma w sobotę. :[
Sprawdziłam również, ale spokojnie jest w niedzielę o 13.25
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 22:53   #182
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Sprawdziłam również, ale spokojnie jest w niedzielę o 13.25
O, dziękuję bardzo za informację
Stary 2010-09-08, 23:00   #183
Papryczkaa
Zakorzenienie

Pamela (Romka) startowała do Miss Nastolatek Internetu, brała udział w pokazach mody (http://www.agnieszkawalulik.pl/photos/portrety/0006.jpg )i troche pozowała. Więc pewnie też ma jakiegoś agenta

Edytowane przez Papryczkaa
Czas edycji: 2010-09-08 o 23:03
Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 23:04   #184
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Papryczkaa Pokaż wiadomość
Pamela (Romka) startowała do Miss Nastolatek Internetu, brała udział w pokazach mody (http://www.agnieszkawalulik.pl/photos/portrety/0006.jpg )i troche pozowała. Więc pewnie też ma jakiegoś agenta
Nie działa mi link
A co do pozowania i agenta to chyba nie trzeba go mieć do pozowania? Teraz sporo osób zajmuje się robieniem zdjęć, choćby na maxmodels.pl można znaleźć ciekawe twarze, zrobić wspólną sesję, zdjęcia gdzieś rozesłać
Stary 2010-09-08, 23:06   #185
karolynka90
Zakorzenienie

Teraz będzie działał:
http://www.agnieszkawalulik.pl/photos/portrety/0006.jpg
Stary 2010-09-08, 23:12   #186
wesna
Wtajemniczenie

Ojej.
W Idolu byli profesjonalni aktorzy z teatru Buffo.
W castingach You Can Dance wygrywali uczniowe szkoły Eguroli.
W Mam Talent byli ludzie, którzy już wcześniej pokazywali swoje talenty przed szerszą publicznością i zarabiali na tym kasę, oraz liczne nagrody.

Czy kogoś jeszcze dziwi, że w kolejnym reality show mamy zawodowców?
wesna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 23:12   #187
Papryczkaa
Zakorzenienie

masz racje
pewnie nie trzeba możliwe, że i na pokazy mody ktoś taki nie jest potrzebny nie znam się na tej branży, więc nie wiem

Stary 2010-09-08, 23:13   #188
muszynianka
Zakorzenienie

Ja uważam że powinniśmy mieć, no bo po to chyba to jest by wyłonić najlepszego. To że ktoś jest dobry i ma doświadczenie - nie rozumiem czemu ma to go skreślać
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 23:15   #189
Czarna_Złośnica
Wtajemniczenie

Musze przyznać, że zapowiada sie ciekawie. Nie wiem czemy byłam źle nastawiona do Korwin-Piotrowska a zrobiła na mnie dobre wrażenie.

Czarna_Złośnica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 23:16   #190
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
O matko, w życiu nie powiedziałabym, że to ona!

Cytat:
Napisane przez wesna
Ojej.
W Mam Talent byli ludzie, którzy już wcześniej pokazywali swoje talenty przed szerszą publicznością i zarabiali na tym kasę, oraz liczne nagrody.

Dziwić, może już nie dziwi. Wiadomo, że w tv wszystko kręci się wokół pieniędzy i im jest to bez różnicy czy pokażą zawodowców czy nie, ważne, żeby kasę trzepać

Cytat:
Napisane przez Papryczkaa
masz racje
pewnie nie trzeba możliwe, że i na pokazy mody ktoś taki nie jest potrzebny nie znam się na tej branży, więc nie wiem
Co do pokazów to nie mam zielonego pojęcia, bo też się nie znam
Stary 2010-09-08, 23:25   #191
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wesna Pokaż wiadomość
Zaczynając od tzw. twarzy programu, czyli TAM Tyra Banks, a u NAS Joasia Krupa. No cóż. Naprawdę uważam ją za dość sympatyczną i napewno prześliczną kobietę, ale na jej stronie głównej widzę tylko okładki Playboya, Maxim, Man, etc - może mam słabe pojęcie, ale dla mnie nie są to gazety O MODZIE, ale raczej o fotografowaniu kobiecego ciała, ku u ciesze mężczyzn (kobiet pewnie też, ale w mniejszości). Ja rozumiem, że polakom ciężko było znaleźć polkę z okładki Vogue'ów, no ale mogli się postarać o coś bardziej ambitnego, subtelnego i artystycznego? W amerykańskim ANTM były takie elementy .

No i odnosząc się do kwestii najważniejszej: kandydatki. Czy tylko mnie się wydaje, że ona są jakieś "bez klasy"? Na pierwszy rzut oka niczym się nie różnią od uczestników Big Brothera (niczym, oprócz długich nóg). Wiadomo - nikt nie oczekiwał profesjonalnych modelek prosto z runway, ale czułam się nieco zażenowana słuchając o tipsach, rysowaniu samochodów i bójkach z dziewczynami (czy tylko ja mam wrażenie jakby ona się tym chwaliła!?), o tym jaka to jestem szczupła i zgrabna, a Pan juror to gej.
Co do Joanny, zgadzam sie, tez tak pomyslalam, nawet ja przegooglowalam zeby sprawdzic czy ma jakies inne sukcesy oprocz magazynow promujacych nie mode a cialo, ale po za tym jest bardzo sympatyczna

Co do pogrubionego, ja ogladalam wiecej niz jeden sezon ANTM i dziewczynom, ktore tam startowały, ba, wygrywaly brakowało nie tylko klasy ale i polowy mozgu.

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
A według mnie Piróg to tam pasuje

No cóż co do Joanny Krupy - moim zdaniem powinni ją wymienić ALE polska modelka typu Rubik - no nie wiadomo czy by się sprawdziła w tej roli, Joanna jest wystarczająco hmmm przebojowa i charyzmatyczna. Myślałam o Malinowskiej albo Horodyńskiej no ale niestety...

Ojej Ty tak na serio?? Jak mnie te kobiety tak, delikatnie mowiac, draznia ze nie moge na nie patrzec, zepsułyby mi całą przyjemnosc z ogladania programu

„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”.

Al Pacino, "Zapach kobiety"

http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie.

Edytowane przez Lea_
Czas edycji: 2010-09-08 o 23:26
Lea_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-08, 23:46   #192
Kosmate mysli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lea_ Pokaż wiadomość
...

Ojej Ty tak na serio?? Jak mnie te kobiety tak, delikatnie mowiac, draznia ze nie moge na nie patrzec, zepsułyby mi całą przyjemnosc z ogladania programu
omg. malinowska mnie strasznie wkurza... wozi się jakby była najlepszą modelką w pl >_< (i ta jej nadąsana mina ; P)

a co do odc.

ale woliński ma przerażające oczy : O !
kasia. ładniutka (tylko te jej ramiona brrrrr)
zuza - strasznie mi przypominała kim stolz z america's next top model, jeszcze brakowało żeby powiedziała, że jest lesbijką ; P
'ta ruda' była chyba całkiem całkiem
'ta ze szkoły katolickiej'- czego jak czego to nienawidzę wylewania swoich tragedii i smutów w takich programach (w you can dance też coś takiego było =='). nie jestem jakaś bezlitosna, ale trochę mi tu zajeżdża braniem na litość (co w jej przypadku było niepotrzebne).

Edytowane przez Kosmate mysli
Czas edycji: 2010-09-08 o 23:54
Kosmate mysli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 23:55   #193
Dorotka...
Rozeznanie

Korwin-Piotrowska i dwóch panów w jury baaardzo na plus. Co do Krupy jakoś średnio ją lubię. No i oczywiście Piróg "zrobisz wywar z kury i się nie obudza jutro" padłam. Ta cyganka rzeczywiście bardzo ładna choć fotograf miał racje, że pupy za rewelacyjnej nie miała

Cytat:
Napisane przez Kosmate mysli Pokaż wiadomość
'ta ze szkoły katolickiej'- czego jak czego to nienawidzę wylewania swoich tragedii i smutów w takich programach (w you can dance też coś takiego było =='). nie jestem jakaś bezlitosna, ale trochę mi tu zajeżdża braniem na litość (co w jej przypadku było niepotrzebne).
Dokładnie, ja też nienawidzę jak wywlekają dramaty rodzinne już na castingach ;0

"people don't get what they deserve, they just get what they get".

Edytowane przez Dorotka...
Czas edycji: 2010-09-08 o 23:57
Dorotka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 00:00   #194
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorotka... Pokaż wiadomość
Korwin-Piotrowska i dwóch panów w jury baaardzo na plus. Co do Krupy jakoś średnio ją lubię. No i oczywiście Piróg "zrobisz wywar z kury i się nie obudza jutro" padłam. Ta cyganka rzeczywiście bardzo ładna choć fotograf miał racje, że pupy za rewelacyjnej nie miała
Pupkę można wyćwiczyć, zresztą modelki na wybiegach są najczęściej tak chude, że pupy trzeba szukać z lupą
Stary 2010-09-09, 00:23   #195
HotterThanFire
BAN stały

Obejrzałam dziś pierwszy odcinek ii.. zapowiada się bardzo ciekawie, chociaż program może wpędzić w kompleksy a nawet promuje anoreksje, bo szczupłym dziewczynom mówią że mogły by reklamować pączki (czy jak to tam było) są pulchne/ciężkie etc xD a jak przyszła jedna co wyglądała jak anorektyczka(a kamera dodaje ponoć 10 kg) to wychwalali ją pod niebiosa..:/ ok to jest program o modelkach i to pewnie w nim normalne no ale jednak..
HotterThanFire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 07:44   #196
sine.ira
BAN stały

Obejrzałam wczorajszy odcinek chyba do połowy - skończyłam na tej co pokazała wzgórek łonowy temu gościowi z ju ken dens.
Nuda generalnie.
Ale już widzę te tabuny nastolatek, które muszą zacząć się odchudzać po obejrzeniu tego programu. Niestety. Takie programy są może i fajne ale w Polsce, gdzie kobiety są zakompleksione najbardziej na świecie (serio tak jest, zrobili kiedyś badania na ten temat - tak samo jak Polki są zakompleksione tylko Japonki), mogą przynieść więcej złego niż dobrego.

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2010-09-09 o 07:50
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 08:39   #197
apollinka
Rozeznanie

GG do apollinka

odcinek jakoś tak szybko przeleciał denerwowało mnie, że pokazali tak mało dziewczyn :/ niemrawo zaprezentowali te castingi a niby tak dużo ludzi przychodziło Zuzka- dziwna jest.. niby taka chłopczyca, "bandyta" ale na modelkę to startuje Kasia śliczna i Pamela i Ta ostatnia dziewczyna ale 'opowiedz nam swoją historię' mogli darować

Krupa- nie podpasowała mi, drażni mnie jej akcent i sposób wypowiadania się a reszta ok, fotograf w niektórych momentach przegina bo co ma modeling do zagniatania ciasta albo taniec bollywood ciekawi mnie odcinek z poligonu no i te 13 już z domku
apollinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 09:47   #198
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
a na mnie nawet Krupa zrobila dobre wrazenie
tzn wiadomo, ze sukcesow na swoim koncie jako modelka nie ma, ale jest taka pozytywna, mila dla tych dziewczyn i wydaje mi sie, ze pomaga im w tym programie jej obecnosc
Jest taka typowo 'amerykanska' - wszystko jej sie podoba, zyczy kazdej spelnienia jej 'american dream' i tak dalej, wiecie co mam na mysli
Krupa jest tam chyba po to aby pokazac im ,że jak nie wileka moda to chociaz d.. można pokazać
nie ma ani wzrostu ani wymiarów do tego usta ryby no i tvn na sile ja lansuje a w zasadzie ani to modelka ani aktorka jak Mucha.

Cytat:
Napisane przez Dorotka... Pokaż wiadomość

Dokładnie, ja też nienawidzę jak wywlekają dramaty rodzinne już na castingach ;0

od pierwszego odcinka trzeba pokazac kogo maja lubic i na kogo głosować.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 09:49   #199
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wesna Pokaż wiadomość
Ojej.

nie chodzi o dziwienie tylko chodzi o to, że któraś z dziewczyn tutaj wkleiła parę postów wyżej fragment niby regulaminu programu, w którym jest mowa o tym, że udział moga brać tylko amatorki

"11. Uczestniczkami Konkursu mogą być tylko dziewczyny/kobiety, które:
e) nie są ani nigdy nie były profesjonalnymi modelkami oraz nie są związane żadną umową z agencją modelek ani innym agentem"

Edytowane przez 69love69
Czas edycji: 2010-09-09 o 09:51
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 09:51   #200
losux
Zadomowienie

ta kasia to taka przesliczna laleczka, ale strasznie jej sie marszczy czoło xd i moze to moje odczucia tylko ale chyba ma mocno rozstawione oczy bo jak na nia patrzylam to mi sie kojarzyla z taka żabka i oczy mi lataly hehe:P ale i tak ma najwieksze szanse narazie

zdałam prawko!

kg 51-50-49-48-47-46-45-...

boczki 78-76-74-72-70...

udo 52-51-50-49-48..

łydka 34-33-32-32-30..

ramiona 27-25-23-21...
losux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 10:24   #201
FeelingGood
Rozeznanie

Baaardzo fajny odcinek i już nie mogę doczekać się kolejnego Nawet sama żałuje, że nie poszłam na casting
Te dziewczyny co pamiętam i je wzięli to chyba tylko przy pierwszej byłam na "nie".
Najbardziej w pamięci zapadła mi dziewczyna od kebaba i oczywiście ta ostatnia

Niech nikt i nic nie zdoła
Cię powstrzymać od zrobienia rzeczy,
które sobie wymarzyłaś...

FeelingGood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 10:48   #202
cochonnetta
Wtajemniczenie

Jak dla mnie świetny program, dawno żaden tak mnie nie urzekł w tv i nie miałam takiego parcia na obejrzenie od początku do końca, wszystkie te YCD, taniec z gwiazdami, jak oni śpiewają, mam talent itp. to dla mnie nuuuuuda . Nareszcie coś nowego i świeżego

Jury jestem mile zaskoczona, fotograf bywa denerwujący i momentami trochę przesadza, ale dzięki temu dodaje trochę pieprzykui program jest ciekawszy, Korwin - Piotrowska i Woliński jak najbardziej na +, Krupy jakoś nie mogłam znieść po tym jak kiedyś w wywiadzie usłyszałam jak mówi "chłopacy" , ale teraz oceniam ją jak najbardziej dobrze. Jest taka typowo amerykańska, dodaje dużo energii do programu i jak już ktoś napisał jej obecność na pewno pomaga dziewczynom. 1000000 razy wolę oglądać ją niż wiecznie niezadowoloną Malinowską czy Horodyńską (), dobrze, że nie wzieli Jacykowa, bo wtedy programu już bym na pewno nie włączyła .

Szkoda tylko, że dziewczyny wybierają za pochopnie moim zdaniem. Dziewczyna od Kebaba - nie nie nie, Zuza - z jej chuligańską naturą też mi tam nie pasuje, jakos mnie wkurzyła tym chwaleniem się bójkami i wybijaniem szyb, płacząca zakonnica w stringach - też nie za bardzo mi się spodobała, dzisiaj już kompletnie nie pamiętam jej twarzy, a modelka powinna być charakterystyczna. Pierwsza dziewczyna w czerwonej sukience w kropki - NIE. Może i jest ładna, ale faktycznie za gruba na modelkę. Ta od Karm dla zwierząt też nie bardzo, kompletnie jej już nie pamiętam z wyglądu

Bardzo na + Pamela Cyganka - śliiiiiiiiiczna , Kasia - też śliczna , ma taką typowo modelkową urodę, , jeszcze spodobała mi się ta nieśmiała , tylko, że ona jest chyba taka niziutka. Szkoda, że nie podają wymiarów , ale Jury coś mówiło, że taka mała, drobna, więc pewnie nie ma szans
cochonnetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 10:59   #203
Papryczkaa
Zakorzenienie

ja jeszcze za nią trzymam kciuki:
http://www.castingo.pl/paulina-papierska
była najbardziej naturalna

Stary 2010-09-09, 11:05   #204
tutmirlajt
Zadomowienie

Program bardzo fajny. Jury-wszyscy mnie urzekli. Krupa- wydaje mi sie fajna babka, nie jest chyba az tak zapatrzona w siebie- no chyba, ze poprzez program kreuje sie na "dobrą kobietę".

Co do uczestniczek: większosc wg mnie nie nadaje sie na modelki- nie maja dobrych wymiarow, ani figur.

Najbardziej podobaly mi sie: dziewczyna w stringach- bardzo duzy urok ma w sobie ( choc figura taka sobie, za bardzo sie garbi). Podobala mi sie rowniez blondynka ktora marszczyla czolo i dziewczyna ktora jezdzi konno. Wg mnie one maja najwiekszy urok osobisty- bo nie sa z wygladu lalusiami jakimis, tylko to piekno jest naturalne.

Nie podobaly mi sie natomiast: dziewczyna, ktora poplakala sie- taka blondynka, ktorej nie chcieli przyjac- zdaje sie ze byla z ostrowa- za bardzo rozbudowane ma ramiona wg mnie. I figura nie zaciekawa. Nie podobala mi sie rowniez dziewczyna scieta na chlopaka- buzia ladna, ale nic poza tym.

A z charakteru i gadki nie polubilam dziewczyny o korzeniach romskich.
tutmirlajt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:40   #205
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

ja byłam nastawiona bardzo na "nie", jeśli chodzi o te program, ale włączyłam przez przypadek tv i bardzo mi się podobał, czemu sama się dziwię.
Podobnie jak większości, moją faworytką jest "Romka" - śliczna dziewczyna, w dodatku niezwykle sympatyczna i pewna siebie,acz niezarozumiała, co się chwali. ^^
Kasia (?) - drobniutka blondynka, "worek bez dna" - nadaje się na modelkę idealnie, jej pozowanie a la Rubik było wg mnie genialne, ale jakoś specjalnie nie polubiłam jej jako osoby, trudno.
Jury...
niesamowicie irytują mnie komentarze Marcina, wg których co druga kandydatka na "top model" jest za gruba, ma cellulit bądź galaretowatą którąś z części ciała. Nawet w amerykańskiej edycji programu, dziewczyny nie są anorektycznie chude, mają wszystko na swoim miejscu i nikt ich za to nie dyskryminuje, bo liczy się co innego, nie tylko nienaganna figura.
Bardzo dużą sympatią darzę panią Korwin-Piotrowską, natomiast pozostała dwójka jest jak dla mnie neutralna raczej. Bez fajerwerków i skrajności, o.

Piróg jest super. ^^ ale jego lubiłam zawsze, więc nawet nie próbuję oceniać go inaczej niż przez pryzmat mojej sympatii. Dodatkowo, urzekło mnie to, że dla uczestniczek ma tyyyyle ciepła i życzliwości, generalnie, bardzo pozytywny człowiek z "tego gościa z ju ken dens" (sine.ira ).

niestety, historie sprzed pokazu, są wg mnie prezentowane dokładnie w tym celu, o jakim pisała Paula: od pierwszego odcinka mamy wiedzieć, kogo powinniśmy lubić a kogo nie. :P co więcej, historyjki z kamerą nie są przywilejem każdej dziewczyny zakwalifikowanej do następnego etapu, a jedynie niewielkiej grupki kandydatek, przez co automatycznie na przegranej pozycji będą te laski, które znalazły się w rundzie drugiej,ale o których nic nie wiemy i które widzimy jakby po raz pierwszy.

choć nie, wróć. my nie głosujemy, prawda? głosuje jury? a więc niesprawiedliwość jest mniejsza, a mój wywód można dopasować do takiego "mam talent" na przykład :P

mimo wszystko, mam zamiar oglądać, jak nie zapomnę, tudzież jeśli znajdę czas, bo program ciekawie się zapowiada. xD

aaaaa, byłabym zapomniała! ojezuuu! "ptasia" blondynka wg mnie wykazała się totalnym brakiem klasy odpowiadając na zarzut Wolińskiego, że to on jest ptasi i gejowaty. To było tak żenujące i tak żałosne, że myślałam, że zapadnę się za nią pod ziemię. A Woliński, mimo, że komentarzem się nie popisał (no i słyszała go cała Polska, więc biedna Ada(?) ma przerąbane), miał 100% racji w stwierdzeniu, że on się nie pcha na wybieg w przeciwieństwie do niej. Życie, co nie. Ale ile się wstydu za Adę najadłam, to moje. :P

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 13:03   #206
TmargoT
Zakorzenienie

mnie za bardzo zirytowała ta Zuzka,która chwaliła się swoimi poczynaniami,jakby wymieniała olimpiady i mistrzostwa w jakich brała udział.
wydaje mi się,że trochę była z siebie dumna,ze brała udział w takich wyczynach,jednak były one nieco przekoloryzowane.po co? nie wiem...
wiem tylko,że za takie wyskoki pewnie miała by poprawczak,sprawę w sądzie,czy kuratora.
jak dla mnie straciła w oczach,nie zyskala

co do Piróga bardzo pozytywna postać,nie wiedziałam,że potrafi być taki "przyjacielski"

uczennica zakonnic?
matko,współczuje jej w szkole

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2010-09-09 o 13:06
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 14:13   #207
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
ja byłam nastawiona bardzo na "nie", jeśli chodzi o te program, ale włączyłam przez przypadek tv i bardzo mi się podobał, czemu sama się dziwię.
Podobnie jak większości, moją faworytką jest "Romka" - śliczna dziewczyna, w dodatku niezwykle sympatyczna i pewna siebie,acz niezarozumiała, co się chwali. ^^
a jak dla mnie to ta Romka jest wlasnie jedną z dziewczyn pt 'co to ja nie jestem', wydaje mi sie, ze ma wredny charakter
tzn wiecie, ze jest taka zakrecona i na pewno z nia jest wesolo, ale lepiej jej nie miec za wroga
ofc to tylko ocenianie po pozorach, ale takie mam odczucia
no ale ładna jest, wiec ciesze sie, ze ją wzieli
Stary 2010-09-09, 14:38   #208
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

po Waszych komentarzach strasznie jestem ciekawa jak to wyszło za jakąś godzinę obejrzę sobie

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:15   #209
muszynianka
Zakorzenienie

O kurczę Jacyków ale by były jaja gdyby go tam wsadzili oglądałabym
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:24   #210
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
O kurczę Jacyków ale by były jaja gdyby go tam wsadzili oglądałabym
Jacyków w 'hot or not' na vivie jest calkiem zabawny i sympatyczny az sama bylam zdziwiona

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości