![]() |
#181 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Małe testowanie naszych TŻ
Cytat:
![]() A co do tematu - mam goraczke i czuje sie fatalnie (zlapalo mnie kilka h temu). Dzieki mojemu dzielnemu Chlopowi leze teraz pod dwiema kolderkami, mam herbatke, czekolade, buziaki i za niecale pol godzinki dostane przepyszna karkowke. To sie nazywa zdany "test"! Cytat:
Edytowane przez 8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 Czas edycji: 2010-02-08 o 18:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;17054231]Kocham Monty Phytona!
![]() A co do tematu - mam goraczke i czuje sie fatalnie (zlapalo mnie kilka h temu). Dzieki mojemu dzielnemu Chlopowi leze teraz pod dwiema kolderkami, mam herbatke, czekolade, buziaki i za niecale pol godzinki dostane przepyszna karkowke. To sie nazywa zdany "test"![/QUOTE] Ciekawe czy żona tego Pana zda test na cierpliwość i tolerancję: http://www.youtube.com/watch?v=TsQuOs-K9D4 ![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba przesadzasz z tą choroba psychiczną. Po pierwsze jeśli dobrze przeczytałaś to nie był mój pomysł! Miałam wtedy 17 lat i po prostu tego nie przemyślałyśmy. każdemu zdarzają się jakieś głupie rzeczy, każdy musi dostać jakąś nauczkę a dzięki temu co się stało zmieniłam się ja i on... nie potrzebuję komentarzy w tym stylu jesteś głupia chora i itp bo mi się to do niczego nie przyda a wam jak ulży to możecie sobie popisać. jak to pisałam to wiedziałam że tak będzie ale mimo to napisałam chodź nie musiałam... Młodość , głupota i już dziękuję Bogu że nic się nie stało... np moja koleżanka jechała z chłopakiem i powiedziała że chciałaby jechać samochodem 200 i pojechała, chłopak chciał spełnić jej "zachciankę" niestety... jechał ostatni raz... bo mięli wypadek a ona przeżyła jakimś cudem... - to też było przecież głupie tylko u niej tragicznie się skończyło, ale nie osądzam jej... Każdy z nas ma jakieś głupie pomysły... kto mógł przypuszczać że on naciśnie na gaz... jak póxniej ona mówiła tylko powiedziała tak sobie... druga sytuacja głupoty młodości :wyścigi, mój brat cioteczny <21 lat> i czterej pasażerowie <19lat, 21lat,18lat i 20lat> kupił bmw chciało ich wyprzedzić inne bmw, doszło do tego że się poprostu ścigali... 3 trupy młodych chłopaków.... - też głupota i też choroba psychiczna???może troche głupie porównanie do mojej sytuacji ale tak jka w tych przypadkach mogło się skończyć tragicznie. i doskonale zdaję sobie z tego sprawę. i z tego że jeśli jemu by się coś przeze mnie stało to ja też bym sobie coś zrobiła bo nie wyobrazam sobie życia bez niego. tego nie da się wytłumaczyć.... ale bardzo dużo się przez to nauczyłam... bardziej go szanuję i doceniam... takie sytuacje na prawdę zmieniają ludzi.... ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- tam napisane było moja koleżanka napisała mu sms NIE JA. jak mi o tym powiedziała że napisała to myslałam ze jej zaj*** ale ona mówiła że za raz mu napisze "prima aprilis" . żałuję że od razu mu nie napisałam ale cóż namówiła mnie żeby poczekać.... nie będę wam się tłumaczyć bo to nie ma sensu jak widzę . dla was a na pewno dla niektórych wszyscy którzy zakładają wątki z jakimis problemami muszą zostać skrytykowani tak jakby ta osoba która tak wypisuje była święta i nigdy nie popełniła żadnego błędu. chyba wyraźnie napisałam że dla mnie była to nauczka i bardzo żałuję ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zadomowienie
|
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;17054231]Kocham Monty Phytona!
![]() A co do tematu - mam goraczke i czuje sie fatalnie (zlapalo mnie kilka h temu). Dzieki mojemu dzielnemu Chlopowi leze teraz pod dwiema kolderkami, mam herbatke, czekolade, buziaki i za niecale pol godzinki dostane przepyszna karkowke. To sie nazywa zdany "test"! To chyba pytanie retoryczne? Polecam inne wypowiedzi tej wytrawnej "testowniczki".[/QUOTE] Owszem ![]() Cytat:
Tak samo sytuacja z wyścigami... Dla mnie oba te przypadki to wręcz podręcznikowe przykłady głupoty, wielka szkoda, że skończyły się śmiercią, ale przyczyna niezależnie od skutków pozostaje taka właśnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też czasem nie wiem co zrobi w pewnych sytuacjach mój chłopak... sama mam prawi 20 lat obracam się w różnych środowiskach , głównie młodzieżowych i wiem jakie maja pomysły... i dla mnie to nic dziwnego... fakt niepotrzebnie życie zostawiaja na ulicy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() tofaniutka - nie Ty to napisalas, ale dalas na to pozwolenie. Wspomnialas, ze obie mialyscie wtedy swoje "fazy". Daj spokoj z wybielaniem sie. A osoby u ktorych wspomnialas niestety wykazaly sie KOMPLETNYM brakiem wyobrazni! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;17055167][URL="http://www.youtube.com/watch?v=TsQuOs-K9D4"]
kto zrobil ten skecz? Mi i mojemu kochanemu opiekunowi, bardzo sie spodobal ![]() tofaniutka - nie Ty to napisalas, ale dalas na to pozwolenie. Wspomnialas, ze obie mialyscie wtedy swoje "fazy". Daj spokoj z wybielaniem sie. A osoby u ktorych wspomnialas niestety wykazaly sie KOMPLETNYM brakiem wyobrazni![/QUOTE] ja się absolutnie nie usprawiedliwiam. Nie napisałam mu wcześniej i to moja wina... ale nie zamierzam z tego względu bić się w pierś i płakać do końca życia. jedyną osoba osobą z którą się liczę w tej sprawie jest mój chłopak a skoro z nim się dogadałam niczyje iine zdanie w tej sprawie mnie nie obchodzi... |
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
"Wszyscy mężczyźni są tacy sami, mają tylko różne twarze, żeby można było ich rozpoznać." - M.Monroe ![]() Domowe przepisy na kosmetyki do makijażu- pudry, szminki, błyszczyki... https://wizaz.pl/forum/showthread.php |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
więc po co na liczniku jest dostęp do takich prędkosci ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Wtajemniczenie
|
To niech korzystają z tego jak ludzie, a nie niczym bezrozumne zwierzęta.
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Rozeznanie
|
Ja uważam, ze zarowno ona jak i jej kolezanka maja "nasrane" pod czerepem.
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
nie wszystko jest dla głupców
#196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
TO ŚMIESZNE ![]() ![]() ALE JEDNO MNIE CIESZY ŻE POLSKIE SPOŁECZEŃSTWO JAK "PIELUCHOMAJTEK" JEST TAK DOSKONAŁE ŻEBY WYTYKAC CZYJEŚ BŁĘDY W TAKI SPOSÓB... JA NIE ZAMIERZAM SIĘ KŁÓCIĆ "NASRANE POD CZEREPEM" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
BAN stały
|
tofaniutka, żałosne, aż mi się więcej komentowaź nie chce... Widac jesteś warta tych swoich "mlodzieżowych" znajomych
![]() Sory, ale co do Twojej głupoty ma to, że masz swoją działalność? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() no zrobiłyście kiedys z qmpelą glupotę aż piszczy. Szczęscie dla Was, że tak się skonczyło. Idź i nie szalej więcej. ![]() A co masz za dzialalność? ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-02-08 o 22:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
Nie będę cytować wypowiedzi tofaniutkiej, bo za bardzo razi po oczach.
Piszesz, że nie obchodzi cię opinia innych, jednak twoja reakcja świadczy o czymś zupełnie innym. I nie wiem, czy ci wiadomo, ale w świecie internetowym pisanie drukowanymi literami oznacza krzyk, a ja osobiście nie lubię, jak w rozmowie ze mną i innymi ktoś krzyczy, więc stopuj trochę swoje wypowiedzi. Też się zastanawiam nad tym ![]()
Ladies never lose composure! Edytowane przez Composure Czas edycji: 2010-02-08 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
dokładnie. jak wynika z moich codziennych obserwacji, niekiedy nie trzeba być nawet przeciętnie 'rozgarniętym', żeby otworzyć własną działalność
![]()
#201 |
Raczkowanie
|
Przepraszam za OT, ale... Samafaja - świetny nick
![]()
#202 |
Konto usunięte
|
Tofaniutka - alkohol nie jest zabroniony w Polsce. Za to jazda na polskich drogach z predkoscia powyzej 130 km/h (na autostradzie 130 to max) owszem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Licznik wskazuje maksymalna predkosc samochodu, co nie znaczy, ze dozwolona. Porownanie chybione. Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To że jak może mieć swoją działalność ktoś kto ma nasrane jest głupi i ogólnie kretyński TAK JAK PODOBNO JA . przecież przyznałam że to było głupie... niektórzy widocznie nie rozumienją |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nawiasem mowiac Twoj TZ ma chyba nierowno pod sufitem bo gdyby mi chlop zrobil taki primaaprilisowy "zart" to by juz moim facetem nie byl.
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość Edytowane przez pieluchomajtek Czas edycji: 2010-02-09 o 07:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Możesz mieć i działalność w stylu robienie tipsów, prowadzenie kiosku, czy mycie okien i naprawdę nie trzeba do tego być super inteligentnym i mądrym. Więc to, że masz jakąs tam działalność nie neguje tego, jakie głupie i żałosne zachowania prezentujesz i jakie jest ich podłoże. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tobą Twoim zachowaniem i głoszonymi opiniami jestem co najmniej zniesmaczona. Normalna to Ty na pewno nie jesteś. A w dodatku nie widząc, że to co robisz i jak się zachowujesz jest złe w dodatku średnio rozgarnięta. I wygłup w wieku 17 lat mógł być durnym wygłupem (chociaż i tak mi się to w głowie nie mieści), ale po tym co opisujesz teraz wynika, że ani odrobinę nie dojrzałaś i nie dorosłaś. I to jest przerażające.
![]() |
#208 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tekstu w tym watku nie skomentuje, bo czytalam Twoje wypowiedzi w innych watkach, wiec nic mnie juz nie zdziwi. Troche pokory by sie przydalo. Pozdrawiam i zegnam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.