Małe testowanie naszych TŻ - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-08, 18:31   #181
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Konto usunięte

Dot.: Małe testowanie naszych TŻ

Cytat:
które wolą się śmiać z Monty Phytona niż z robienia faceta w bambuko.
Kocham Monty Phytona!
A co do tematu - mam goraczke i czuje sie fatalnie (zlapalo mnie kilka h temu). Dzieki mojemu dzielnemu Chlopowi leze teraz pod dwiema kolderkami, mam herbatke, czekolade, buziaki i za niecale pol godzinki dostane przepyszna karkowke. To sie nazywa zdany "test"!

Cytat:
Przepraszam za bezpośredniość, ale czy Ty jesteś normalna?!
To chyba pytanie retoryczne? Polecam inne wypowiedzi tej wytrawnej "testowniczki".

Edytowane przez 8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Czas edycji: 2010-02-08 o 18:34
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 18:39   #182
Kira87
Wtajemniczenie

[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;17054231]Kocham Monty Phytona!
A co do tematu - mam goraczke i czuje sie fatalnie (zlapalo mnie kilka h temu). Dzieki mojemu dzielnemu Chlopowi leze teraz pod dwiema kolderkami, mam herbatke, czekolade, buziaki i za niecale pol godzinki dostane przepyszna karkowke. To sie nazywa zdany "test"![/QUOTE]

Ciekawe czy żona tego Pana zda test na cierpliwość i tolerancję:

http://www.youtube.com/watch?v=TsQuOs-K9D4

"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy."
~Lineage2 & Sigur Ros fan
Kira87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 18:51   #183
tofaniutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Samafaja Pokaż wiadomość
porażka.

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

a to to już mi zalatuje chorobą psychiczną... :O

chyba przesadzasz z tą choroba psychiczną. Po pierwsze jeśli dobrze przeczytałaś to nie był mój pomysł! Miałam wtedy 17 lat i po prostu tego nie przemyślałyśmy. każdemu zdarzają się jakieś głupie rzeczy, każdy musi dostać jakąś nauczkę a dzięki temu co się stało zmieniłam się ja i on... nie potrzebuję komentarzy w tym stylu jesteś głupia chora i itp bo mi się to do niczego nie przyda a wam jak ulży to możecie sobie popisać. jak to pisałam to wiedziałam że tak będzie ale mimo to napisałam chodź nie musiałam... Młodość , głupota i już dziękuję Bogu że nic się nie stało...

np moja koleżanka jechała z chłopakiem i powiedziała że chciałaby jechać samochodem 200 i pojechała, chłopak chciał spełnić jej "zachciankę" niestety... jechał ostatni raz... bo mięli wypadek a ona przeżyła jakimś cudem... - to też było przecież głupie tylko u niej tragicznie się skończyło, ale nie osądzam jej... Każdy z nas ma jakieś głupie pomysły... kto mógł przypuszczać że on naciśnie na gaz... jak póxniej ona mówiła tylko powiedziała tak sobie... druga sytuacja głupoty młodości :wyścigi, mój brat cioteczny <21 lat> i czterej pasażerowie <19lat, 21lat,18lat i 20lat> kupił bmw chciało ich wyprzedzić inne bmw, doszło do tego że się poprostu ścigali... 3 trupy młodych chłopaków.... - też głupota i też choroba psychiczna???może troche głupie porównanie do mojej sytuacji ale tak jka w tych przypadkach mogło się skończyć tragicznie. i doskonale zdaję sobie z tego sprawę. i z tego że jeśli jemu by się coś przeze mnie stało to ja też bym sobie coś zrobiła bo nie wyobrazam sobie życia bez niego. tego nie da się wytłumaczyć.... ale bardzo dużo się przez to nauczyłam... bardziej go szanuję i doceniam... takie sytuacje na prawdę zmieniają ludzi....

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
Napisane przez lady karen Pokaż wiadomość

tam napisane było moja koleżanka napisała mu sms NIE JA. jak mi o tym powiedziała że napisała to myslałam ze jej zaj*** ale ona mówiła że za raz mu napisze "prima aprilis" . żałuję że od razu mu nie napisałam ale cóż namówiła mnie żeby poczekać.... nie będę wam się tłumaczyć bo to nie ma sensu jak widzę . dla was a na pewno dla niektórych wszyscy którzy zakładają wątki z jakimis problemami muszą zostać skrytykowani tak jakby ta osoba która tak wypisuje była święta i nigdy nie popełniła żadnego błędu. chyba wyraźnie napisałam że dla mnie była to nauczka i bardzo żałuję ...
tofaniutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 18:53   #184
lady karen
Zadomowienie

[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;17054231]Kocham Monty Phytona!
A co do tematu - mam goraczke i czuje sie fatalnie (zlapalo mnie kilka h temu). Dzieki mojemu dzielnemu Chlopowi leze teraz pod dwiema kolderkami, mam herbatke, czekolade, buziaki i za niecale pol godzinki dostane przepyszna karkowke. To sie nazywa zdany "test"!

To chyba pytanie retoryczne? Polecam inne wypowiedzi tej wytrawnej "testowniczki".[/QUOTE]

Owszem

Cytat:
Napisane przez tofaniutka Pokaż wiadomość
chyba przesadzasz z tą choroba psychiczną. Po pierwsze jeśli dobrze przeczytałaś to nie był mój pomysł! Miałam wtedy 17 lat i po prostu tego nie przemyślałyśmy. każdemu zdarzają się jakieś głupie rzeczy, każdy musi dostać jakąś nauczkę a dzięki temu co się stało zmieniłam się ja i on... nie potrzebuję komentarzy w tym stylu jesteś głupia chora i itp bo mi się to do niczego nie przyda a wam jak ulży to możecie sobie popisać. jak to pisałam to wiedziałam że tak będzie ale mimo to napisałam chodź nie musiałam... Młodość , głupota i już dziękuję Bogu że nic się nie stało...

np moja koleżanka jechała z chłopakiem i powiedziała że chciałaby jechać samochodem 200 i pojechała, chłopak chciał spełnić jej "zachciankę" niestety... jechał ostatni raz... bo mięli wypadek a ona przeżyła jakimś cudem... - to też było przecież głupie tylko u niej tragicznie się skończyło, ale nie osądzam jej... Każdy z nas ma jakieś głupie pomysły... kto mógł przypuszczać że on naciśnie na gaz... jak póxniej ona mówiła tylko powiedziała tak sobie... druga sytuacja głupoty młodości :wyścigi, mój brat cioteczny <21 lat> i czterej pasażerowie <19lat, 21lat,18lat i 20lat> kupił bmw chciało ich wyprzedzić inne bmw, doszło do tego że się poprostu ścigali... 3 trupy młodych chłopaków.... - też głupota i też choroba psychiczna???może troche głupie porównanie do mojej sytuacji ale tak jka w tych przypadkach mogło się skończyć tragicznie. i doskonale zdaję sobie z tego sprawę. i z tego że jeśli jemu by się coś przeze mnie stało to ja też bym sobie coś zrobiła bo nie wyobrazam sobie życia bez niego. tego nie da się wytłumaczyć.... ale bardzo dużo się przez to nauczyłam... bardziej go szanuję i doceniam... takie sytuacje na prawdę zmieniają ludzi....
Eee... "Kto mógł wiedzieć, że naciśnie na gaz?" - no chyba rakietą nie jeździł i do tych 200 chwilę się musiał ten samochód jednak rozpędzać, mogła mu powiedzieć, że żartowała, nie?
Tak samo sytuacja z wyścigami... Dla mnie oba te przypadki to wręcz podręcznikowe przykłady głupoty, wielka szkoda, że skończyły się śmiercią, ale przyczyna niezależnie od skutków pozostaje taka właśnie.
lady karen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 19:17   #185
tofaniutka
Zadomowienie

Cytat:
Owszem

Eee... "Kto mógł wiedzieć, że naciśnie na gaz?" - no chyba rakietą nie jeździł i do tych 200 chwilę się musiał ten samochód jednak rozpędzać, mogła mu powiedzieć, że żartowała, nie?
Tak samo sytuacja z wyścigami... Dla mnie oba te przypadki to wręcz podręcznikowe przykłady głupoty, wielka szkoda, że skończyły się śmiercią, ale przyczyna niezależnie od skutków pozostaje taka właśnie.

ja też czasem nie wiem co zrobi w pewnych sytuacjach mój chłopak... sama mam prawi 20 lat obracam się w różnych środowiskach , głównie młodzieżowych i wiem jakie maja pomysły... i dla mnie to nic dziwnego... fakt niepotrzebnie życie zostawiaja na ulicy ja tez czasem lubie nacisnąć na gaz i co tez jestem głupia ? "podrecznikowe przykłady głupoty"? jeszcze w zadnym nie przeczytałam tak zdefiniowanego hasła"głupota"
Stary 2010-02-08, 19:22   #186
Konto usunięte

Cytat:
Ciekawe czy żona tego Pana zda test na cierpliwość i tolerancję:

kto zrobil ten skecz? Mi i mojemu kochanemu opiekunowi, bardzo sie spodobal

tofaniutka - nie Ty to napisalas, ale dalas na to pozwolenie. Wspomnialas, ze obie mialyscie wtedy swoje "fazy". Daj spokoj z wybielaniem sie. A osoby u ktorych wspomnialas niestety wykazaly sie KOMPLETNYM brakiem wyobrazni!
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 19:29   #187
tofaniutka
Zadomowienie

[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;17055167][URL="http://www.youtube.com/watch?v=TsQuOs-K9D4"]

kto zrobil ten skecz? Mi i mojemu kochanemu opiekunowi, bardzo sie spodobal

tofaniutka - nie Ty to napisalas, ale dalas na to pozwolenie. Wspomnialas, ze obie mialyscie wtedy swoje "fazy". Daj spokoj z wybielaniem sie. A osoby u ktorych wspomnialas niestety wykazaly sie KOMPLETNYM brakiem wyobrazni![/QUOTE]

ja się absolutnie nie usprawiedliwiam. Nie napisałam mu wcześniej i to moja wina... ale nie zamierzam z tego względu bić się w pierś i płakać do końca życia. jedyną osoba osobą z którą się liczę w tej sprawie jest mój chłopak a skoro z nim się dogadałam niczyje iine zdanie w tej sprawie mnie nie obchodzi...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-08, 19:34   #188
lady karen
Zadomowienie

Cytat:
ja też czasem nie wiem co zrobi w pewnych sytuacjach mój chłopak... sama mam prawi 20 lat obracam się w różnych środowiskach , głównie młodzieżowych i wiem jakie maja pomysły... i dla mnie to nic dziwnego... fakt niepotrzebnie życie zostawiaja na ulicy ja tez czasem lubie nacisnąć na gaz i co tez jestem głupia ? "podrecznikowe przykłady głupoty"? jeszcze w zadnym nie przeczytałam tak zdefiniowanego hasła"głupota"
Przez osobę, która "lubi sobie niepotrzebnie nacisnąć na gaz" bliska osoba mojej dobrej koleżanki 4 miesiąc walczy o życie w szpitalu. Więc pozwolisz, że nie skomentuję, bo nie chcę dostać bana.
lady karen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 19:47   #189
Filizanka_Cappucino
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karinka23 Pokaż wiadomość
Bulwersować? Ależ Droga Autorko polecasz wszystkim przeciwniczkom "testowania" więcej dystansu, więc opinię Wyraka tez przyjmij z dystansem
No i właśnie dla tegoż dystansu wolę już nie komentować jego wypowiedzi, bo niektóre zwroty były, jak wspominałam, chamskie. Szacunek do drugiego człowieka w dyskusji zawsze musi być, takie jest moje zdanie.

Domowe przepisy na kosmetyki do makijażu- pudry, szminki, błyszczyki...
https://wizaz.pl/forum/showthread.php
Filizanka_Cappucino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 19:50   #190
Hultaj
BAN stały

Cytat:
ale bardzo dużo się przez to nauczyłam... bardziej go szanuję i doceniam... takie sytuacje na prawdę zmieniają ludzi....
ciekawe w jaki sposób, skoro dalej go testujesz i to czesto.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 20:06   #191
tofaniutka
Zadomowienie

Cytat:
Przez osobę, która "lubi sobie niepotrzebnie nacisnąć na gaz" bliska osoba mojej dobrej koleżanki 4 miesiąc walczy o życie w szpitalu. Więc pozwolisz, że nie skomentuję, bo nie chcę dostać bana.

więc po co na liczniku jest dostęp do takich prędkosci albo po co jest alkohol skoro ludziom po alko psuje się w głowach... BO WSZYSTKO DLA LUDZI

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-08, 20:11   #192
Aivilo
Wtajemniczenie

Cytat:
więc po co na liczniku jest dostęp do takich prędkosci albo po co jest alkohol skoro ludziom po alko psuje się w głowach... BO WSZYSTKO DLA LUDZI
To niech korzystają z tego jak ludzie, a nie niczym bezrozumne zwierzęta.

Będę Żoną!
http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png
No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej.
http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png
Aivilo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 20:19   #193
pieluchomajtek
Rozeznanie

Cytat:
Ja uważam, ze zarowno ona jak i jej kolezanka maja "nasrane" pod czerepem.
jeśli odejdziesz to już nie wracaj
jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj
zestarzeje się i już nie będzie zdradzał
lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość
pieluchomajtek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 20:23   #194
thordis_nanna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Samafaja Pokaż wiadomość
porażka.

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

a to to już mi zalatuje chorobą psychiczną... :O
Cytat:
Napisane przez pieluchomajtek Pokaż wiadomość
zdecydowanie...
thordis_nanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 20:27   #195
Samafaja
Raczkowanie

Cytat:
więc po co na liczniku jest dostęp do takich prędkosci albo po co jest alkohol skoro ludziom po alko psuje się w głowach... bo wszystko dla ludzi
nie wszystko jest dla głupców

kocham

Samafaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 21:10   #196
tofaniutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pieluchomajtek Pokaż wiadomość

TO ŚMIESZNE W SUMIE NIE BĘDĘ SIĘ TŁUMACZYĆ Z TEGO KOMUS TAKIEMU JAK TY.SZCZERZE TO ANI TWOJA OPINIA ANI NIKOGO INNEGO MNIE TUTAJ NIE OBCHODZI I WASZE ZDANIE MAM GDZIEŚ JAKBYM CHCIAŁA KOMENTARZY I OPINII NA TEN TEMAT ZŁOZYŁABYM WŁASNY WĄTEK...

ALE JEDNO MNIE CIESZY ŻE POLSKIE SPOŁECZEŃSTWO JAK "PIELUCHOMAJTEK" JEST TAK DOSKONAŁE ŻEBY WYTYKAC CZYJEŚ BŁĘDY W TAKI SPOSÓB...

JA NIE ZAMIERZAM SIĘ KŁÓCIĆ "NASRANE POD CZEREPEM" HEHE JA NIE PIJE NIE KRADNE NIE ĆPAM. W WIEKU 20 LAT MAM WŁASNĄ DZIAŁALNOŚC I GDYBYM NA PRAWDĘ MIAŁA NASRANE TO PRZEPUŚCIŁABYM TO W P... jEDEN MAŁY BŁĄD W WIEKU 17 LAT I TO W DODATKU WYBACZONY PRZEZ OSOBĘ KTÓREJ TO BEZPOŚREDNIO DOTYCZY NIE ZNACZY ŻE KTOŚ JEST CHORY MOI DRODZY I IDEALNI.tYLE W TEMACIE ....
Stary 2010-02-08, 21:37   #197
kukimonster
BAN stały

tofaniutka, żałosne, aż mi się więcej komentowaź nie chce... Widac jesteś warta tych swoich "mlodzieżowych" znajomych
Sory, ale co do Twojej głupoty ma to, że masz swoją działalność?
kukimonster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 21:41   #198
Hultaj
BAN stały

Cytat:
TO ŚMIESZNE W SUMIE NIE BĘDĘ SIĘ TŁUMACZYĆ Z TEGO KOMUS TAKIEMU JAK TY.SZCZERZE TO ANI TWOJA OPINIA ANI NIKOGO INNEGO MNIE TUTAJ NIE OBCHODZI I WASZE ZDANIE MAM GDZIEŚ JAKBYM CHCIAŁA KOMENTARZY I OPINII NA TEN TEMAT ZŁOZYŁABYM WŁASNY WĄTEK...

ALE JEDNO MNIE CIESZY ŻE POLSKIE SPOŁECZEŃSTWO JAK "PIELUCHOMAJTEK" JEST TAK DOSKONAŁE ŻEBY WYTYKAC CZYJEŚ BŁĘDY W TAKI SPOSÓB...

JA NIE ZAMIERZAM SIĘ KŁÓCIĆ "NASRANE POD CZEREPEM" HEHE JA NIE PIJE NIE KRADNE NIE ĆPAM. W WIEKU 20 LAT MAM WŁASNĄ DZIAŁALNOŚC I GDYBYM NA PRAWDĘ MIAŁA NASRANE TO PRZEPUŚCIŁABYM TO W P... jEDEN MAŁY BŁĄD W WIEKU 17 LAT I TO W DODATKU WYBACZONY PRZEZ OSOBĘ KTÓREJ TO BEZPOŚREDNIO DOTYCZY NIE ZNACZY ŻE KTOŚ JEST CHORY MOI DRODZY I IDEALNI.tYLE W TEMACIE ....
ale co Ty się tak przejmujesz diagnozami swojej osobowości czy umysłowości w wykonaniu jakichś ludzi w necie.
no zrobiłyście kiedys z qmpelą glupotę aż piszczy. Szczęscie dla Was, że tak się skonczyło. Idź i nie szalej więcej.
A co masz za dzialalność?

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2010-02-08 o 22:01
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 21:48   #199
Composure
Raczkowanie

Nie będę cytować wypowiedzi tofaniutkiej, bo za bardzo razi po oczach.

Piszesz, że nie obchodzi cię opinia innych, jednak twoja reakcja świadczy o czymś zupełnie innym. I nie wiem, czy ci wiadomo, ale w świecie internetowym pisanie drukowanymi literami oznacza krzyk, a ja osobiście nie lubię, jak w rozmowie ze mną i innymi ktoś krzyczy, więc stopuj trochę swoje wypowiedzi.

Cytat:
Napisane przez kukimonster Pokaż wiadomość
ale co do Twojej głupoty ma to, że masz swoją działalność?
Też się zastanawiam nad tym

Edytowane przez Composure
Czas edycji: 2010-02-08 o 21:50
Composure jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-08, 21:53   #200
Samafaja
Raczkowanie

Cytat:
dokładnie. jak wynika z moich codziennych obserwacji, niekiedy nie trzeba być nawet przeciętnie 'rozgarniętym', żeby otworzyć własną działalność

kocham

Samafaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 22:01   #201
Composure
Raczkowanie

Przepraszam za OT, ale... Samafaja - świetny nick
Stary 2010-02-08, 22:10   #202
Konto usunięte

Tofaniutka - alkohol nie jest zabroniony w Polsce. Za to jazda na polskich drogach z predkoscia powyzej 130 km/h (na autostradzie 130 to max) owszem.
Stary 2010-02-08, 23:54   #203
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
A od czego sa ograniczenia predkosci?

Licznik wskazuje maksymalna predkosc samochodu, co nie znaczy, ze dozwolona. Porownanie chybione.

Cytat:

Czego sie drzesz? Po tym jak sie zachowalas, powinnas siedziec, czytac i posypac glowe popiolem, a nie sie jeszcze wydzierasz.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 06:09   #204
tofaniutka
Zadomowienie

Cytat:
tofaniutka, żałosne, aż mi się więcej komentowaź nie chce... Widac jesteś warta tych swoich "mlodzieżowych" znajomych

To że jak może mieć swoją działalność ktoś kto ma nasrane jest głupi i ogólnie kretyński TAK JAK PODOBNO JA . przecież przyznałam że to było głupie... niektórzy widocznie nie rozumienją
Stary 2010-02-09, 06:59   #205
pieluchomajtek
Rozeznanie

Cytat:
To że jak może mieć swoją działalność ktoś kto ma nasrane jest głupi i ogólnie kretyński TAK JAK PODOBNO JA . przecież przyznałam że to było głupie... niektórzy widocznie nie rozumienją
Tamto nawet nie bylo glupie. Po prostu zal .... sciska, ze ktos mogl wpasc na tak kretynski pomysl. Ale dobra. Powiedzmy, ze to byl blad mlodosci. ale sama piszesz, ze:
Cytat:
tak , owszem testuję i to bardzo często..
Czyli nawet pomimo takiej jazdy nie przestalas testowac. Dla mnie to nie jest normalne i dalej uwazam, ze masz... sama wiesz co

Nawiasem mowiac Twoj TZ ma chyba nierowno pod sufitem bo gdyby mi chlop zrobil taki primaaprilisowy "zart" to by juz moim facetem nie byl.
jeśli odejdziesz to już nie wracaj
jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj
zestarzeje się i już nie będzie zdradzał
lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość

Edytowane przez pieluchomajtek
Czas edycji: 2010-02-09 o 07:04
pieluchomajtek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 10:17   #206
kukimonster
BAN stały

Cytat:
Twoje posty same świadczą o Twojej "mądrości"
Możesz mieć i działalność w stylu robienie tipsów, prowadzenie kiosku, czy mycie okien i naprawdę nie trzeba do tego być super inteligentnym i mądrym. Więc to, że masz jakąs tam działalność nie neguje tego, jakie głupie i żałosne zachowania prezentujesz i jakie jest ich podłoże.
kukimonster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 11:11   #207
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:
Przez ludzi, którzy myślą tak jak Ty, że po coś jest 150 na liczniku i więcej i czasami sobie bezmyślnie naciskają na gaz, mój przyjaciel od 1,5 roku nie żyje.

Tobą Twoim zachowaniem i głoszonymi opiniami jestem co najmniej zniesmaczona. Normalna to Ty na pewno nie jesteś. A w dodatku nie widząc, że to co robisz i jak się zachowujesz jest złe w dodatku średnio rozgarnięta.

I wygłup w wieku 17 lat mógł być durnym wygłupem (chociaż i tak mi się to w głowie nie mieści), ale po tym co opisujesz teraz wynika, że ani odrobinę nie dojrzałaś i nie dorosłaś. I to jest przerażające.

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 11:14   #208
lilypad
BAN stały

Cytat:
Dla ludzi jest też mózg. Szkoda, że niektórzy nie wiedzą, jak go prawidłowo używać.
lilypad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 12:18   #209
41606c31298bccbf4cae52b7859efbfee487d7f9
Konto usunięte

... chciałam coś napisać ale nie wolno mi się denerwować...
Cytat:
to żart, prawda? niestety kiepski...
41606c31298bccbf4cae52b7859efbfee487d7f9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 12:42   #210
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Cytat:
Ktos Ci placi za to chwalenie sie dzialalnoscia? Bo ciagle o tym wspominasz.

Tekstu w tym watku nie skomentuje, bo czytalam Twoje wypowiedzi w innych watkach, wiec nic mnie juz nie zdziwi. Troche pokory by sie przydalo. Pozdrawiam i zegnam.
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości