![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Hej dziewczyny, byłam dzis w jędrzejowie w poszukiwanie sukni slubnej. Faktycznie jest trochę taniej niż w Kielcach i salonów naliczyłam 7
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nemea trzymaj się, Tż na pewno się odobrazi. nie może się gniewać tak długo. Może jak zaliczy egzamin to mu przejdzie. sjoanna dzieki za wiadomośc ![]() pozdrawiam wszystkie Wizażanki i zyczę udanych Walentynek nawet jeśli zamiast romantycznej randki będzie tylko sms od Tż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Zamowiliśmy dziś obrączki w KOBE
![]() ![]() Nemea... pogadaj z TŻ. Nie ma sensu strzelać fochów... wywal kawę na ławę że się czujesz pskudnie i żeby więcej tak nie robił... ![]() Głowa do góry, jak kocha to się go uda postawic do pionu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Mikia pokaż obrączki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Dzięki Kochane. Niewiele sie zmieniło na razie, ale dziś położę się w lepszym nastroju. Wiem, że on nieco dziwnie się zachowuje i jest strasznie uparty, ale cóż, kocham go z całym dobrodziejstwem inwentarza jak to się mówi. Szkoda tylko, że musiało do tego dojść i to tym bardziej w tej chwili. Ale nikt nie mówił, że po ślubie bedzie łatwo
![]()
#185 |
Raczkowanie
|
No dziewczynki ja już wrócilam z Polski
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dużo miłości dla Was i Waszych TŻ w te Walentynki i wszystkie kolejne ![]() ![]() ![]() ![]()
#186 |
Rozeznanie
|
Jakaś tu cisza dzisiaj nastała
![]() ![]() ![]() ![]() No i honolinka gdzieś nam zaginęła ![]() ![]() A z okazji walentynek życzę wam kochane żeby trwały cały rok a nie tylko w dniu dzisiejszym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Cześc Kobietki! i ja się melduje w nastepnej czesci!
![]() ![]() A i jeszcze jedno- potrzebuje dobra makijażystke z Kielc- bo w Jędrzejowie niestety porażka na tym gruncie. Szukam kogoś kto potrafi dbrze wycieniować oko ![]() UDANYCH WALENTYNEK ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczynka za pomoc
![]() ![]() Do tego będziemy musieli dokupić jeszcze wyprawkę dla drugiej siostrzenicy TŻ, bo też będą obecni na chrzcinach .... Gorących Walentynek życzę ![]()
#190 |
Zadomowienie
|
Nemea-zobaczysz, że wszytko będzie dobrze. Jak tylko masz ochotę to możesz nam marudzić do woli...
![]() ![]() Kasia-druga druhna nie jest wpisywana w księgi, tylko główna. Nam tez się jakoś tak dziwnie zaczął dzień..już rano się posprzeczaliśmy, niby już wszytko ok, ale ja mam jakiś dziwny humor...Od dziś zostało równiutko 6 miesięcy do naszego ślubu ![]() ![]() Kubusewa-sukienka śliczna ![]()
#191 |
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj wyczytałam ciekawą rzecz w necie...
![]() Mianowicie pani na naukach przedmałżeńskich wyciągnęła wniosek że wśród par które stosują sztuczne metody antykoncepcji 90% się zdradza, natomiast wśród tych stosujących naturalne metody antykoncepcji zaledwie 4%...Więc mamy już główną przyczynę zdrad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Wiatm i ja was kochane i melduje sie w kolejnej czesci watku
![]() Ale sie rozpisalyscie ale jestem uparta i powiedzialam ze jak przeczytam wszystko to przeczytam i co nadrobilam wszystko. Co do walentynek to łacze sie z wszystkimi samotnymi bo i ja dzis samotna zreszta cały tydzien. Tż pojechal do domku bo juz po sesji ja siedzesobie sama ale za to obiecalismy ze sobie to odbijemy w nastepny weekend podwojnie. Nemea nie martw sie kochana jak sama piszesz w zwiazku nigdy nie jest kolorowo sa gorsze i lepsze dni ale najlepeij to ze soba wtedy rozmawiac bo wiem po samej sobie ze rozmowa duzo mozna zdzialac niz takim milczeniem i obojetnoscia |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
Hello!Jak tam minęły Wam Walentynki? Nam tak średnio, tzn. normalnie
![]() ![]() ![]() Nemea-i jak tam z mężem? Scio-i co był romantyczny wieczór? Monini-brawa za determinację ![]()
#196 |
Zadomowienie
|
Jenyy , nie było mnie troche i już następna część
![]() tak wiec melduje sie w nastepnej czesci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
ul3nka nie mam zielonego pojecia
![]() ![]() ![]() Walentynki całkiem miło: byliśmy w PizzaHut na pizzy potem na lodach a na koniec w teatrze na.. "Mężu zdradzonym" ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Oj dziewczyny, na pewno pokażę, ale dopiero je będę miała na początku marca (zrobie fotkę i wrzucę). W internecie też ich nie ma, bo to chyba jest ich jakis stary wzór. Ekspedientka wyliczyła nam najpierw ok 1200 zł za parę, ale mamy walentynkowy rabat.
Dostałam dziś na walentynki od mojego TŻ zegarek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
Witam z rana. Już wczoraj nie chciałam pisać, bo i też nie miałam kiedy. Miedzy nami już lepiej, powiedziałbym, że nawet dużo lepiej
![]() Ja wiem, że gdy źle trzeba rozmawiać. Ale zasada jest taka, że do rozmów potrzeba dwóch osób. Ja zawsze gaduła byłam, a on takim milczkiem bardziej. A z racji, że ma już ukształtowany charakter i jest uparty to czasem ciężko bywa. Za to ma niesamowite poczucie humoru, dość podobne do mojego "rodowego" więc nie będzie nam w życiu nudno. A jak to ktoś powiedział w kłótni przyjemne jest to, że można się pogodzić. W sumie rozrachunek walentynek na duży plus :P
#202 |
Zakorzenienie
|
Nemea cieszę się, że już wszystko już w porządku
![]() A nam Walentynki minęły miło - wspólne sniadanko zrobione przez TŻa. Potem pod pozorem odśnieżania samochodu poleciał po różę i kartkę. Po kościółku poszliśmy na obiadek do Kojota, a potem kawusia i moje ciasto i oglądanie odcinków "On, ona i dzieciaki" - czyli Walentynki udane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
Nemea-to super, że z mężem już dobrze
![]() Ja właśnie wróciłam po 2 tyg. pobycie u Tż-a do domu, ale nie na długo. Jutro razem jedziemy do Warszawy ![]() Mam zły humor...mój plan zajęć jest beznadziejny(mam mnóstwo okienek)...poza tym dziś idę po wpis z egzaminu, który zdałam 3 tyg temu ![]()
#204 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
Scio-Mhm u pani M.
![]() No ale pewnie za to Ty jesteś romantyczką? U nas jest odwrotnie...to Tż jest bardziej romantyczny niż ja ![]() ![]()
#206 |
Konto usunięte
|
gosza_25 nie zaginęłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem okazjonalną romantyczką
![]() I czasem udaję taką biedną małą istotkę(szczególnie jak chcę żeby M. mnie w czymś wyręczył ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Niewiedziałam, zemam taką aktualną stronę naszego instytutu Edytowane przez Scio Czas edycji: 2010-02-15 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#208 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;17196917]gosza_25 nie zaginęłam ![]() ![]() No to czekamy nadal. A ja tym bardziej na zdjęcia Wojtka ![]()
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
No to i ja witam was dzisiaj bardzo gorąco.
Ciesze sie nemea ze u was wszystko juz ok. Hoholinka z niecierpliwoscia czekamy na szczególowe relacje. A ja sie feriuje juz 3 tydz bo sesja zaliczona juz dawno pozdrawiam buziaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
A u nas jest odwrotnie - TŻ gada gada i gada jak się pokłócimy, a ja nic - jakoś mnie wtedy blokuję i nie potrafię nic powiedzieć, a to doprowadzana TŻa do szału
![]() Honolinka już wszystkie strasznie się niecierpliwimy na Twoją relację, ale poczekamy jeszcze troszeczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.