Panny Młode Kielce - część V :D - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-13, 21:42   #181
mroweczka21
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D

Hej dziewczyny, byłam dzis w jędrzejowie w poszukiwanie sukni slubnej. Faktycznie jest trochę taniej niż w Kielcach i salonów naliczyłam 7 jeden taki malutki ale jest moja sukienka była 360zł tańsza ale jeszcze jej nie zamówiłam ponieważ spodobała mi się jeszcze inna i nie wiem co robić, na dodatek moja mama która miała mi doradzic również nie wie którą wybrać..jedna jest raczej skromna ( o ile można tak powiedziec o jakiejkolwiek sukience którą ja mierzę) a druga ma piękny gorset z kryształków swarowskiego i się pięknie błyszczy(sroka) różnią się tylko ceną(700zł) i nie wiem już teraz wogólebuu a myslałam że wybór suknito łatwa sprawa.. a tu znalezienie tej jedyej to mękaza to buty były ładne i bardzo zgrabne. Dlaczego u nas takich nie można trafić? szkoda że nie ma wiekszej różnorodności..
Nemea trzymaj się, Tż na pewno się odobrazi. nie może się gniewać tak długo. Może jak zaliczy egzamin to mu przejdzie.
sjoanna dzieki za wiadomośc
pozdrawiam wszystkie Wizażanki i zyczę udanych Walentynek nawet jeśli zamiast romantycznej randki będzie tylko sms od Tż
mroweczka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 21:46   #182
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Zamowiliśmy dziś obrączki w KOBE Białe złoto, delikatny wzorek... piekne

Nemea... pogadaj z TŻ. Nie ma sensu strzelać fochów... wywal kawę na ławę że się czujesz pskudnie i żeby więcej tak nie robił...
Głowa do góry, jak kocha to się go uda postawic do pionu
mikia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 21:54   #183
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Mikia pokaż obrączki

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 22:13   #184
nemea
Raczkowanie

Dzięki Kochane. Niewiele sie zmieniło na razie, ale dziś położę się w lepszym nastroju. Wiem, że on nieco dziwnie się zachowuje i jest strasznie uparty, ale cóż, kocham go z całym dobrodziejstwem inwentarza jak to się mówi. Szkoda tylko, że musiało do tego dojść i to tym bardziej w tej chwili. Ale nikt nie mówił, że po ślubie bedzie łatwo W końcu dwoje ludzi z odmiennym charakterem i doświadczeniami życiowymi zaplanowało spędzić ze sobą życie. Wszystkim życzę owocnych walentynek (owocnych tak jak każda z nas pragnie)..

zdjęcia są moją własnością - zakaz publikacji bez zgody właścicielki
nemea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 23:53   #185
BLACKrose24
Raczkowanie

GG do BLACKrose24

No dziewczynki ja już wrócilam z Polski jedyny plus to pogoda jest cieplutko Uciekam do wyrka a od rana zaczynam świętowanie Walentynek i Pierwszej Rocznicy Ślubu : love:

Dużo miłości dla Was i Waszych TŻ w te Walentynki i wszystkie kolejne

Razem od : 11.03.2008
Zaręczyny : 31.08.2008
Ślub cywilny : 14.02.2009
Ślub kościelny : 10.09.2011

BLACKrose24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 10:28   #186
gosza_25
Rozeznanie

Jakaś tu cisza dzisiaj nastała chyba się każdy na bóstwo od rana robi

No i honolinka gdzieś nam zaginęła my tu czekamy i czekamy i doczekać się już nie możemy

A z okazji walentynek życzę wam kochane żeby trwały cały rok a nie tylko w dniu dzisiejszym

gosza_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 11:21   #187
ul3nka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mroweczka21 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, byłam dzis w jędrzejowie w poszukiwanie sukni slubnej.
Mroweczka21 tez wybieram się niedługo do Jędrzejowa pooglądać suknie. Czy napisałabyś mi, na jakich ulicach są te salony położone? W necie znalazłam 3..

Dziękuję z góry
ul3nka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 12:07   #188
sasasaPATIsasasa
Raczkowanie

GG do sasasaPATIsasasa

Cześc Kobietki! i ja się melduje w nastepnej czesci!! Al;e zescie się rozgadały, ciężko nadażyc:P,haha. Ja pomimo ze jestem juz po slubie tak sie do Was przyzwyczaiłam ze czytuje i pisuje. A dzis mam pytanko dotyczace kobiecych spraw-0 czy ktoras moze mi polecic dobrego ginekologa w Jędrzejowie? Co myślicie o dr Małopolskim?
A i jeszcze jedno- potrzebuje dobra makijażystke z Kielc- bo w Jędrzejowie niestety porażka na tym gruncie. Szukam kogoś kto potrafi dbrze wycieniować oko.

UDANYCH WALENTYNEK[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------
sasasaPATIsasasa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 12:08   #189
wiewi
Raczkowanie

Dzięki dziewczynka za pomoc tak myśleliśmy z TŻ, że nie ma co się wygłupiać i damy z 400 złotych. Teraz też nie mamy pieniędzy bo niestety sami organizujemy wesele więc pewnie zrozumią
Do tego będziemy musieli dokupić jeszcze wyprawkę dla drugiej siostrzenicy TŻ, bo też będą obecni na chrzcinach ....

Gorących Walentynek życzę
Stary 2010-02-14, 12:42   #190
srubka87
Zadomowienie

Nemea-zobaczysz, że wszytko będzie dobrze. Jak tylko masz ochotę to możesz nam marudzić do woli...Od czego ma się przyjaciół...
Kasia-druga druhna nie jest wpisywana w księgi, tylko główna.

Nam tez się jakoś tak dziwnie zaczął dzień..już rano się posprzeczaliśmy, niby już wszytko ok, ale ja mam jakiś dziwny humor...Od dziś zostało równiutko 6 miesięcy do naszego ślubu

Kubusewa
-sukienka śliczna
Stary 2010-02-14, 14:48   #191
gosza_25
Rozeznanie

A ja dzisiaj wyczytałam ciekawą rzecz w necie...
Mianowicie pani na naukach przedmałżeńskich wyciągnęła wniosek że wśród par które stosują sztuczne metody antykoncepcji 90% się zdradza, natomiast wśród tych stosujących naturalne metody antykoncepcji zaledwie 4%...Więc mamy już główną przyczynę zdrad
gosza_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 14:56   #192
sasasaPATIsasasa
Raczkowanie

GG do sasasaPATIsasasa

Cytat:
Napisane przez gosza_25 Pokaż wiadomość
Mianowicie pani na naukach przedmałżeńskich wyciągnęła wniosek że wśród par które stosują sztuczne metody antykoncepcji 90% się zdradza, natomiast wśród tych stosujących naturalne metody antykoncepcji zaledwie 4%...Więc mamy już główną przyczynę zdrad
Buhahah!!!!a to Ci nowina! dobra dobre!
sasasaPATIsasasa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 16:06   #193
BLACKrose24
Raczkowanie

GG do BLACKrose24

Cytat:
Napisane przez gosza_25 Pokaż wiadomość

Razem od : 11.03.2008
Zaręczyny : 31.08.2008
Ślub cywilny : 14.02.2009
Ślub kościelny : 10.09.2011

BLACKrose24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 18:28   #194
monini2507
Zakorzenienie

Wiatm i ja was kochane i melduje sie w kolejnej czesci watku

Ale sie rozpisalyscie ale jestem uparta i powiedzialam ze jak przeczytam wszystko to przeczytam i co nadrobilam wszystko.

Co do walentynek to łacze sie z wszystkimi samotnymi bo i ja dzis samotna zreszta cały tydzien. Tż pojechal do domku bo juz po sesji ja siedzesobie sama ale za to obiecalismy ze sobie to odbijemy w nastepny weekend podwojnie.
Nemea nie martw sie kochana jak sama piszesz w zwiazku nigdy nie jest kolorowo sa gorsze i lepsze dni ale najlepeij to ze soba wtedy rozmawiac bo wiem po samej sobie ze rozmowa duzo mozna zdzialac niz takim milczeniem i obojetnoscia
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 21:29   #195
srubka87
Zadomowienie

Hello!Jak tam minęły Wam Walentynki? Nam tak średnio, tzn. normalnie Nie powiem, że Tz nie ropieszcza mnie bo kupił mi mnóstwo słodyczy Ale wykorzystam post i porzucę słodycze, bo przy Tż-cie to sobie pozwalam na za dużo
Nemea-i jak tam z mężem?
Scio-i co był romantyczny wieczór?
Monini-brawa za determinację
Stary 2010-02-14, 21:59   #196
trooskava
Zadomowienie

Jenyy , nie było mnie troche i już następna część

tak wiec melduje sie w nastepnej czesci
trooskava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 22:07   #197
mroweczka21
Raczkowanie

ul3nka nie mam zielonego pojecia jak wjedziesz od strony Kielc to wystarczy zostawic samochód i praktycznie te sklepy są wkoło malutkiego rynku. Znajdziesz na pewno a jak nie to pytaj ludzi na pewno Cie pokierują. Obyś Ty znalazła tę jedyną ja sie nie moge zdecydować
Walentynki całkiem miło: byliśmy w PizzaHut na pizzy potem na lodach a na koniec w teatrze na.. "Mężu zdradzonym" i było fajnie a jutro znów do pracy szkoda ze proporcje nie sa inne: tydzień odpoczynku 2 dni do pracy..
mroweczka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 22:22   #198
medioza
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Mikia pokaż obrączki
Dołączam się do prośby Ile kosztowały?
medioza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 22:27   #199
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Oj dziewczyny, na pewno pokażę, ale dopiero je będę miała na początku marca (zrobie fotkę i wrzucę). W internecie też ich nie ma, bo to chyba jest ich jakis stary wzór. Ekspedientka wyliczyła nam najpierw ok 1200 zł za parę, ale mamy walentynkowy rabat.

Dostałam dziś na walentynki od mojego TŻ zegarek Kocham go
mikia20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-14, 22:34   #200
ul3nka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mroweczka21 Pokaż wiadomość
ul3nka nie mam zielonego pojecia jak wjedziesz od strony Kielc to wystarczy zostawic samochód i praktycznie te sklepy są wkoło malutkiego rynku. Znajdziesz na pewno a jak nie to pytaj ludzi na pewno Cie pokierują. Obyś Ty znalazła tę jedyną ja sie nie moge zdecydować
Walentynki całkiem miło: byliśmy w PizzaHut na pizzy potem na lodach a na koniec w teatrze na.. "Mężu zdradzonym" i było fajnie a jutro znów do pracy szkoda ze proporcje nie sa inne: tydzień odpoczynku 2 dni do pracy..
Też byliśmy na Mężu zdradzonym dzisiaj Fajnie się bawiliśmy. Za sukienką już wszystkie kieleckie salony zeszłam i może ze 2 mnie tylko urzekły. Cięzko mi coś wybrać, jeszcze sporo czasu mam (ślub we wrześniu), ale chciałabym już wybrać. Liczę, że może w Jędrzejowie coś znajdę.
ul3nka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 06:29   #201
nemea
Raczkowanie

Witam z rana. Już wczoraj nie chciałam pisać, bo i też nie miałam kiedy. Miedzy nami już lepiej, powiedziałbym, że nawet dużo lepiej Dziś zabieram sie z radością z rana już do przygotowywania się do tej obrony. Humor mam niesamowicie dobry. Wczoraj wrócił w dobrym humorze, przeszło mu to wszystko. Nawet prezencik walentynkowy dostałam, na co nie liczyłam w ogóle.
Ja wiem, że gdy źle trzeba rozmawiać. Ale zasada jest taka, że do rozmów potrzeba dwóch osób. Ja zawsze gaduła byłam, a on takim milczkiem bardziej. A z racji, że ma już ukształtowany charakter i jest uparty to czasem ciężko bywa. Za to ma niesamowite poczucie humoru, dość podobne do mojego "rodowego" więc nie będzie nam w życiu nudno. A jak to ktoś powiedział w kłótni przyjemne jest to, że można się pogodzić.
W sumie rozrachunek walentynek na duży plus :P

zdjęcia są moją własnością - zakaz publikacji bez zgody właścicielki
nemea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 07:13   #202
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Nemea cieszę się, że już wszystko już w porządku

A nam Walentynki minęły miło - wspólne sniadanko zrobione przez TŻa. Potem pod pozorem odśnieżania samochodu poleciał po różę i kartkę. Po kościółku poszliśmy na obiadek do Kojota, a potem kawusia i moje ciasto i oglądanie odcinków "On, ona i dzieciaki" - czyli Walentynki udane

64 => 55
Stary 2010-02-15, 07:28   #203
srubka87
Zadomowienie

Nemea-to super, że z mężem już dobrze
Ja właśnie wróciłam po 2 tyg. pobycie u Tż-a do domu, ale nie na długo. Jutro razem jedziemy do Warszawy I wracam w niedzielę.
Mam zły humor...mój plan zajęć jest beznadziejny(mam mnóstwo okienek)...poza tym dziś idę po wpis z egzaminu, który zdałam 3 tyg temu Nie rozumiem dlaczego nie mogłam dostać wpisu od razu...?? Wrrr
Stary 2010-02-15, 07:52   #204
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość
Hello!Jak tam minęły Wam Walentynki? Nam tak średnio, tzn. normalnie Nie powiem, że Tz nie ropieszcza mnie bo kupił mi mnóstwo słodyczy Ale wykorzystam post i porzucę słodycze, bo przy Tż-cie to sobie pozwalam na za dużo
Nemea-i jak tam z mężem?
Scio-i co był romantyczny wieczór?
Monini-brawa za determinację
A skąd. Mój mąż, chyba by się musiał potknąć o coś romatycznego, zeby zauważył, ze fajnie by było, ale w sumie wybaczam mu, bo wole mieć takiego mało romantycznego męża, ale za to z wszystkimi cechami które ma

Cytat:
Napisane przez nemea Pokaż wiadomość
Witam z rana. Już wczoraj nie chciałam pisać, bo i też nie miałam kiedy. Miedzy nami już lepiej, powiedziałbym, że nawet dużo lepiej Dziś zabieram sie z radością z rana już do przygotowywania się do tej obrony. Humor mam niesamowicie dobry. Wczoraj wrócił w dobrym humorze, przeszło mu to wszystko. Nawet prezencik walentynkowy dostałam, na co nie liczyłam w ogóle.
Ja wiem, że gdy źle trzeba rozmawiać. Ale zasada jest taka, że do rozmów potrzeba dwóch osób. Ja zawsze gaduła byłam, a on takim milczkiem bardziej. A z racji, że ma już ukształtowany charakter i jest uparty to czasem ciężko bywa. Za to ma niesamowite poczucie humoru, dość podobne do mojego "rodowego" więc nie będzie nam w życiu nudno. A jak to ktoś powiedział w kłótni przyjemne jest to, że można się pogodzić.
No to świetnie. U nas też kłótnie sądziwne. Ja krzyczę, mówią wszystko co mi leży, a TZ nic, co mnie jeszcze bardziej denerwuje. Potem mi przechodzi i mogłabym się już pogodzić,aon ciągle - upaciuch taki - siedzi obrażony

Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość
Nemea-to super, że z mężem już dobrze
Ja właśnie wróciłam po 2 tyg. pobycie u Tż-a do domu, ale nie na długo. Jutro razem jedziemy do Warszawy I wracam w niedzielę.
Mam zły humor...mój plan zajęć jest beznadziejny(mam mnóstwo okienek)...poza tym dziś idę po wpis z egzaminu, który zdałam 3 tyg temu Nie rozumiem dlaczego nie mogłam dostać wpisu od razu...?? Wrrr
U pani M.? Pocieszę Cię w zeszłym roku wpisywała cały dzień

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 08:08   #205
srubka87
Zadomowienie

Scio-Mhm u pani M. Chyba zwątpię jak nie wyrobi się do 13.00(do tej godziny czynny jest dziekanat, chciałabym wreszcie złożyć indeks).
No ale pewnie za to Ty jesteś romantyczką? U nas jest odwrotnie...to Tż jest bardziej romantyczny niż ja Ja owszem lubię romantyczne wieczory i mnóstwo przytulasków, ale raz na jakiś czas. W ogóle to jestem b.samodzielną kobieta. Tż na co dzień w Warszawie, to nauczyłam się sama funkcjonować.Poza tym nie lubię udawać malej, głupiutkiej gąski..Jestem kobieta pracująca...żadnej pracy się nie boję
Stary 2010-02-15, 08:28   #206
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

gosza_25 nie zaginęłam. Czekam na plener to jest raz,a co się z tym wiąże na zdjęcia,żeby móc zrobić całą długą relację ze zdjęciami,bo nie opłaca mi się dwa razy dopisywać wszystko.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 08:41   #207
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja jestem okazjonalną romantyczką nie za często, ale czasem potrzebuję.
I czasem udaję taką biedną małą istotkę(szczególnie jak chcę żeby M. mnie w czymś wyręczył)

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Niewiedziałam, zemam taką aktualną stronę naszego instytutu

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami

Edytowane przez Scio
Czas edycji: 2010-02-15 o 08:43
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 08:47   #208
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez nemea Pokaż wiadomość
Ja wiem, że gdy źle trzeba rozmawiać. Ale zasada jest taka, że do rozmów potrzeba dwóch osób. Ja zawsze gaduła byłam, a on takim milczkiem bardziej. A z racji, że ma już ukształtowany charakter i jest uparty to czasem ciężko bywa.
No to super że już ok. I że te walentynki na plus

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
A
No to świetnie. U nas też kłótnie sądziwne. Ja krzyczę, mówią wszystko co mi leży, a TZ nic, co mnie jeszcze bardziej denerwuje. Potem mi przechodzi i mogłabym się już pogodzić,aon ciągle - upaciuch taki - siedzi obrażony
Skąd ja to znam

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;17196917]gosza_25 nie zaginęłam. Czekam na plener to jest raz,a co się z tym wiąże na zdjęcia,żeby móc zrobić całą długą relację ze zdjęciami,bo nie opłaca mi się dwa razy dopisywać wszystko.[/QUOTE]
No to czekamy nadal. A ja tym bardziej na zdjęcia Wojtka

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 08:47   #209
monini2507
Zakorzenienie

No to i ja witam was dzisiaj bardzo gorąco.
Ciesze sie nemea ze u was wszystko juz ok.
Hoholinka z niecierpliwoscia czekamy na szczególowe relacje.
A ja sie feriuje juz 3 tydz bo sesja zaliczona juz dawno pozdrawiam buziaczki
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 09:06   #210
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

A u nas jest odwrotnie - TŻ gada gada i gada jak się pokłócimy, a ja nic - jakoś mnie wtedy blokuję i nie potrafię nic powiedzieć, a to doprowadzana TŻa do szału

Honolinka już wszystkie strasznie się niecierpliwimy na Twoją relację, ale poczekamy jeszcze troszeczkę Jak się czujesz Kochana po tym Wielkim Dniu?

64 => 55
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości