|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 | |
Moderatoreska
|
Dot.: "..no niech ktoś założy plotkowy na MM'owe offtopy:D..."
Cytat:
Rei śliczny koteczek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Inglocie i sa delikatne? Co to za kolory? Ja mam pare (4 sztuki) z Inglota i duzo z MAC i wiem ze zaraz baty zbiore, ale ja nie widze miedzy nimi róznicy- sa tak samo dobre... nie ma sensu przepłacac ![]() Do Inglotowych to kup Duraline- w mojej kosmetyczce niezbedny ![]() Ach tylko na Duraline cienie nakłada sie 2 razy- raz na mokro- daje to intensywny kolor a potem jak chcesz cieniowac to na granice przyda sie jescze raz na sucho (jej ja mam nadzieje ze to jest zrozumiałe, ale zamotałam ![]() Małemu masuj dziasła- pewnie wiesz, ale i tak pisze ![]()
![]() |
#183 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie rozumiem co chcialas powiedziec przez to `wieksze` -ze wyższe ??hehe no wiesz zdjecia nie oddaja wszystkiego,moze to i dobrze ![]() ![]() a nick ja mówie do mojej najmlodszej siostry `Mała` i tez sie tak przyjelo i choc z naszej 4-ki jest najwieksza pod katem wzrostu,budowy ciala itd a twoj nick moze na pierwszy rzut oka mozna pomyslec ,ze kryje sie za nim nastolatka,ale wypowiedzi ujawniaja mocno stapajaca kobiete,zdolna i inteligentna ,ktora wie co chce od zycia ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- a własnie Sweetpinky powiedz masz w domku czopki viburcol-super sprawa przy zabkowaniu ![]() gryzaki wodne z lodoweczki no i na pewno masz tez liczne zele na zabkowanie prawda? sa jeszcze takie granulki do rozpuszczania w wodzie na zabkowanie,nawet chyba lepsze niz te zele-polecam!,proboj ,bo szkoda,by maluszek sie tak meczyl
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Normalna - czyli na stałe, z umową o pracę
![]() ![]() ![]() Co do szczerości w komentowaniu makijaży, jest dokładnie tak jak dziewczyny mówią - jesteśmy szczere, bo inaczej komentowanie nie miało by sensu ![]() Sylwka, wiewiórka jaka śliczna! Słodziak ![]()
#185 |
Zakorzenienie
|
ok lece sie szykowac,popatrzylam,odp ,skomentowalam co nie co
![]() a teraz susze wloski i nie wiem jak dzis z makijazem u mnie,bo po wczorajszym eksperymencie mam czerwone jedno oczko i nie ladnie to wyglada ![]() milego dnia kochane! pewnie jak zajrze to nie bede mogla was doczytac,tyle tego bedzie ![]()
#186 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do forum to mialam ma mysli te inne niz MM- tu pokazyje twarz i kazdy widzi ze taka młoda to ja znowu nie jestem, ale np chciałam sie poudzielac na "kulturalnym" (na wizazu) a dokładniej ksiazkowym bo duzo czytam i miałam takie wrazenie ze tak troche ludzie na mnie z góry patrza (biorac pod uwage moj wzrost to bardzo prawdopodobne ![]() ![]() Raz na innym forum (nie wizazowym) mialam dyskusje z gosciem- o cos zapyatałam a ten mnie zjechał jak smarkacza.... jak Mu wysmarowalam odpowiedz to chyba mu sie głupio zrobiło i napisał cos na kształt przeprosin ![]() ![]() A na wizazu zalozyłam konto zeby opiniowac kosmetyki na KWC, nie miałam nawet pojecia ze cos takieko jak MM istnieje. Ach przypomnialo mi sie- chce Was opierdzielic dziewczynki kochane. Czemu sie na MdW nie udzielacie? Tam wiecznie ktos dodaje nowy post z pytaniem o makijaz lub prosba o step a tu zero odzewu... Nieladnie ![]() ![]()
![]() |
#187 | ||
Konto usunięte
|
Dzień dobry kochane
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A tam na marginesie to mamy do siebie niezły kawałek, ja mieszkam w Suffolk ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeżeli chodzi o opiniowanie makijaży na MM - staram się nikogo nie urazić moimi wypowiedziami, pięć razy przeczytam post zanim kliknę "odpowiedz". To na razie na tyle, podczas pisania chyba przestało padać, więc zakupy dalej aktualne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#189 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 | ||
Zakorzenienie
|
Przyznaja tu jakies medale za rekordowa ilosc postow?
![]() A tak swoja droga chciałam zapytac- jak wkleja sie filmiki na watek? Moj TZ namawia mnie do robienia filmikow ![]() ![]()
![]() |
#191 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A dziąsełka małemu cały czas masuję, leży nieruchomo i wystawia dzioba ![]() Cytat:
![]() ![]() Piszecie o nickach ![]() ![]() ja weszłam na wizaż chyba szukając jakiejś diety bo ja wiecznie na dietach ![]() co do danych na NK, zaraz wyślę na PW Emalii, jak inne chcą to dawać znać ![]() ![]()
![]() |
#192 | ||
Zakorzenienie
|
wlasnie o to samo chcialam wczoraj zapytac
![]() ![]() niezle sie zapowiada! mnie zawsze dziwi ten "ruch" na plotkowym, na kazdym forum, udzielalam sie na jednym slubnym i wlasnie watek plotkowy tak tetnial zyciem, ze zaczelam sie zastanawiac czym dziewczyny zajmuja sie na co dzien ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas w sumie neiwiele pomagalo viburcol niewiele pomagal. granulki osanit tez, a wszyscy bardzo je sobie chwalili.najlepiej sprawdzalo sie nosidlo i przytulanie ![]() ![]() ![]() a jesli chodzi o nick - jak byłam młodsza tato i brat mówili na mnie Józka, kuzyn dżozja a ja jakos tak zalozylam sobie nick gioseppe [dżiuzeppe] ![]() Edytowane przez gioseppe Czas edycji: 2010-02-28 o 11:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Ale wiewióra
![]() Matko kochana, piękna ![]() I kociak ![]() ![]() Bardzo Was dużo za granicą...smutno, że tak trzeba ![]() A co robicie w wolnych czasie? Ja robię dużo i nic, nigdy do końca, denerwuje mnie to ![]() Wklejam parę zdjęć prac, oczywiście niedokończonych w większości...dwie ostatnie z terapii zajęciowej z czasów depresji :x
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Ja już nie wiem, do czyjej wypowiedzi się odnosić, bo zanim przy moim necie odpiszę już jest 10 następnych
![]() ![]() Ewesko, pamiętasz jak napisałam, że masz w sobie taką aurę, tyle elegancji na zdjęciach i klasy, że mam ochotę mówić Ci per Pani? Już mi przechodzi...stajesz się dla mnie bardziej...ludzka ![]()
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
gioseppe czyli obie ząbkujemy, ehhh... tak szkoda mi tych szkrabów, muszę jutro coś kupić bo normalnie dzieć mi się zapłacze. Niby mam gryzak ale jakoś on nie chce zbytnio go gryźć. Mam taką też szczoteczkę na palec i mu masuję te dziąsła i żel Bobodent ale on w ogóle nie działa
![]() Maliniarka widzę, że artystyczna dusza tak jak ja ![]() ![]() Piękne prace ![]()
![]() |
#196 | |
Crazy turtle lady
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/misc.php?do=bbcode
![]() |
#197 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie sie to niby sprawdza ale doba jest za krotka, zeby zrobic wszystko na co ma sie ochote ![]() widze, ze artystka z Ciebie ![]() Cytat:
sprobuj ten gryzak, jest naprawde fajny a korzystasz z chusty/nosidla? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Rei CUDOWNY KOTEK
![]() ![]() ![]() ![]() Maliniarka bardzo ładne prace ![]() ja się dziś załamałam, 56,8 kg ... Przez ferie 2 kg mi przybyły, przy moim wzroście wszystko widać i mi brzuch wypada ![]()
![]() |
#199 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ja myślałam, że tak staro wyglądam, że chcesz mi mówić na Pani ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W domku mi mówią, że mam talenty ale jestem leniuch ![]() do tej pory mam wypominane, że zrezygnowałam ze szkoły muz po pierwszym stopniu(6lat) a to było 10 lat temu kiedy powiedziałam, że mam dość ćwiczenia w kółko ![]() jak widać chwytam tylko jakąś bylejaką pomiętą kartkę i maziam jak mnie najdzie, ale żeby poćwiczyć warsztat to już mnie nie ma ![]() Tak samo z fotografią swego czasu, rękodziełem, paznokcie nawet malowałam we wzorki kiedy tylko udało mi się zapuścić, robiłam biżuterię... Wiecie, zazdroszczę Wam PASJI ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- rapifen, a ile Ty masz wzrostu? zaraz się pewnie dobiję, że tak mało ważysz i marudzisz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to nie o to chodzi, cały mój nadprogramowy tłuszcz gromadzi się w brzuchu :d. Nogi szczupłe, nie narzekam, spodnie jak pisałam teoretycznie 28 noszę, a tu nagle taki bęben i dwa melony. Wyglądam jak człowieczek z kasztanu i wykałaczek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
powinnaś się cieszyć, że masz piersi, wiele szczuplaczków nie ma na górze nic
![]() A wiesz, ja mam 164cm wzrostu, jak zaczęłam się odchudzać miałam 75 kilo ![]() ![]() Zeżarłam najpierw opakowanie świństwa na M. które jest już wycofane z produkcji, potem waga uszyła i teraz męczę się sama ![]() Utrzymuję się przy około 60 od maja(EDIT: znaczy od maja zaczęłam się odchudzać ![]() Tyle dobrego, że jestem dość proporcjonalna, nawet jak byłam wielka to nie rzucało się to za bardzo w oczy ![]() Chociaż jak czasem czytam, że dziewczyny mojego wzrostu chcą ważyć poniżej 50 kilo to mi słabo
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-02-28 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
Jakie mam zaległości straszne... kilka dni raptem mnie nie było,a tu takie nowości ! Świetny wątek i mam nadzieję, że jakoś się w nim odnajdę choć będzie cieżko przeczytać taką ilość postów..
W każdym razie na początku widziałam, że się przedstawiałyści coś na kształt tego.. więc może i ja napisze, choć teraz to trochę nie w porę, ale co tam ;p tak więc jestem Gośka. Mieszkam w Łodzi i tu też studiuje na Uniwersytecie na drugim semstrze pedagogiki.. nie jest to szczyt moich marzeń, ale co poradzić. Widziałam też zdjęcia Waszych zwierzaków ( tak i wiewiórę Sylvki też ![]() Tymczasem myślę, że popracuję nad jakimś makijażem ![]() ![]() na zdjęciach moje pociechy :d pierwszy - Czesio czrno-biały, drugi Filip- yorkshire terier ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, strach przy Was odswiezac strone
![]() Czulam, ze plotki, to to, czego nam trzeba bylo ![]() Widze, ze odchudzanie jest teraz na tapecie...ehhh temat-rzeka, sama walcze, choc raczej to nierowna wala, mam bardzo slaba silna wole... ale, nie poddaje sie! Male nawiazanie do Waszych postow Sylvka- piekna wiewioreczka! Rozmiekczyla mi serce z samego rana..przeslodziak! Komentowanie makijazy...hmmm przyznam ze czasem ide na latwizna, tzn. komentuje tylko makijaze, ktore mi sie podobaja, lub maja w sobie wyjatkowy, ciekawy element. Staram sie za duzo nie krytykowac, jesli calosc mi sie nie podoba, to czasem w ogole daruje sobie komentarz, no chyyyba, ze osoba prosi o podpowiedzi i sugestie. Nie chce robic za osobe wszechwiedzaca, i z moja papuzia wizja deptac wizji delikatnego-niewidocznego make upu innej Wizazanki... Mam tu kilka makijazowych kwestii do obgadania z Wami, ale to dopiero pozniej je porusze, bo teraz musze uciekac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma żadnych pozytywnych aspektów posiadania dużego biustu, gdybym mogła, chciałabym cudowne 70C ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
hehe
![]() ![]() spójrzcie http://www.pudelek.pl/artykul/23175/...e_sobie_biust/ ;p właśnie tak wyglądam. i też bym sobie chętnie zmniejszyła biust ;P
![]() |
#208 | |
Crazy turtle lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#209 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widzisz ludzie po nicku zle oceniaja,zbyt pochopnie,ale jak widac temu Panu dalas odwet kulturalny i dosadny,ze załowal ![]() co do MdW to ja sie tam nie udziele,nie czuje sie jakos specjalnie by komus doradzac w tych sprawach,wiele jeszcze przede mna wiec zostawiam to ekspertkom ![]() Cytat:
od srody do piatku najdluzej ![]() wiem,ze w Niemczech jest tak,ze weekendy sa dla ludzi i jesli nie zrobi sie zakupow na weekend spozywczych to sie gloduje ![]() Cytat:
![]() ja na to czasu nie mam i tak teraz przy tym watku gubic sie bede w nawale waszych postow ![]() Ishi moze ci pomoze z wklejeniem-obcykana bestia ![]() Cytat:
![]() dobrze,ze masz kogos kto cie odciazy przy dziecku ja siedze sama i w sumie oboje z nich sama wychowalam,chodzi mi w sensie,ze gdy potrzebowalam kogos to jakos przy starszym nie bylo chetnych a teraz moze by sie znalezli ale nie mieszkam w Pl pd ponad 6 lat ja mam te gryzaki tzn mialam i jakos moj specjalnie sie nimi nie chcial bawic i ulzyc sobie w bolu sama nie zawsze mialam czas na masaze jego dziaselek dobrze,ze prawie mam to juz za soba a czemu mi wspolczujesz ??ze mam samych facecikow w domu? oj to prawda,ciezko jest ,ja sama oni w 3-kę i kazdy to dziecko ,lacznie z Tz-em a jak zaczna chorowac to ja na szarym koncu bede,chocbym byla najpowazniej chora pierwszy zgadnijcie kto ?? ![]() ![]()
![]() |
#210 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajny nick ,ale dlaczego Jozka? tez powowdzenia w zabkowaniu [QUOTE=Maliniarka;17515654] Bardzo Was dużo za granicą...smutno, że tak trzeba ![]() A co robicie w wolnych czasie? Ja robię dużo i nic, nigdy do końca, denerwuje mnie to ![]() Wklejam parę zdjęć prac, oczywiście niedokończonych w większości...dwie ostatnie z terapii zajęciowej z czasów depresji - piekne prace ,masz talent i maja racje,ze ci to w domu powtarzaja,powinnas sie w tym kierunku rozwijac,bo szkoda by sie zmarnowal ![]() ![]() uwierz w siebie i kocniec leniuchowania!!! i nie pisz bzdur,ze nie masz pasji moja jest tylko chyba praca przy makijażach itp wiec ogolnie to masz wiecej pasji i zainteresowan niz ja ![]() ![]() a w wolnym czasie mamkuje,zonkuje,niankuje tez corke kolezanki ![]() Cytat:
![]() czekam na makijazyk pieski fajne a i nie marudz,najwazniejsze,ze studiujesz,rozwijasz sie i chcesz ![]() Cytat:
ja po lekarzu maly dostal Bactrim,niestety za dlugo sie to ciagnelo,katar dalej ropny ma ale najwazniejsze,ze pluca czyste ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- no tak to juz jest,ze jednych obdarzy natura hojnie a innych nie coz ,ja mam bardzo malo pod biustem bo 60-65 cm musze miec,jestem w tym miejscu bardzo szczupla i kazdy wiekszy w obwodzie po noszeniu moge zbierac z szyi ,bo tam mi podchodzi,wiec ja dopiero mam problem by znalezc cos dla siebie ,zwlaszcza tutaj ![]() a miseczka E,choc przy moim gabarycie to biustu duzego nie mam mialam jako panienka - oj mialam i to ze hohoho ![]() a pozniej po 1 porodzie jak padl to do dzis dnia podniesc sie nie moze ![]() tzn nie jest koszmarny,ale niestety juz nie ten sam karmienie piersia biust bardzo zmienia
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.