|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "..no niech ktoś założy plotkowy na MM'owe offtopy:D..."
Ferg...ludzie są zryci, żeby takie coś pisać
Młoda, podoba mi się to co mówisz ![]()
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam jeszcze na chwilę na wizaż
![]() Co do szczerości, to chyba jesteśmy - ja osobiście mam wrazenie, ze za bardzo się czepiam przy komentowaniu makijaży np. a to wolałabym inny kolor kreski, a to coś mi kolorystycznie się nie zgrywa, etc. Ale zawsze staram sie znaleźć jakąś dobrą rzecz w makijażu, i cos doradzić ![]() Dobrej nocy Wam życzę - czarodziejskich snów ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nie umiem krytykować konstruktywnie, coś mi się nie podoba - nie podoba mi się całość. Wszystko jest tak źle zestawione, że nawet jakby zmienić jeden element, nadal mi się nie będzie podobać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja się podpiszę pod tym, co wyraziła Młoda i Ferg. Sama mam wrażenie, że czasem jestem zbyt miła i mogłoby się wydawać, że słodzę w nadmiarze, ale jeśli makijaż naprawdę mi się podoba, to bardzo lubię i sprawia mi dużą przyjemność napisanie jego autorce kilka miłych słów - wiem po sobie jak bardzo jest to budujące. Zdarza się jednak, że czasem nie wszystko mi się podoba i mam jakieś swoje subiektywne uwagi. Wtedy je punktuję, ale staram się (naprawdę!) tak dobierać słowa, żeby moja krytyka nikogo nie zabolała. Zwłaszcza, że nie czuję się ekspertem upoważnionym do wydawania surowych osądów. No i zawsze podkreślam, że to tylko moje zdanie, nie trzeba się z nim wcale zgadzać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Wtajemniczenie
|
Nie bylo mnie raptem pół dnia a tu tyle zaległosciii!
OK nie bede i ja dłuzna iii pokaze Wam kto ostatnio byl u mnie na balkonie po orzeszka ![]() ![]() pS niedawno wrocilam z lokalu gdzie ogladalismy wszyscy Justyne na duuuuzym ekranie,to bylo cos niesamowitego!!! te chwile napiecia,oczekiwania iiiiiiiiiiii w koncu okrzykk entuzjamu BRAWOO po przejechaniu 30km Naszego ZŁotka,ahh az mi sie buzka usmiecha na sama mysl ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
ssylvkaa łomatulu ale śliczna wiewióreczka przepraszam ale
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- No nie mogę, jaka piękna ![]() ![]() ![]()
![]() |
#158 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chciałabym sobie zmienić na nick mój z kurnika, ale nie wiem, czy tak można...jakbym tego przestała używać? Yen, dobranoc Ja też uciekam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
ja dalej podniecam się tą wiewióreczką :d ostatnie zdjęcie jest po prostu piękne
![]()
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiewiórkaa cudna.. Ja wlaśnie miałczałam do kota biegnacego pod balkonem ![]() ![]() Moje konto było utworzone bo... chciałam załącznik obejrzeć.. Seriously..? Nie mogłam wpaść na nic mądrzejszego? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
Jaka wiewiórka!!!
![]() ![]() Ferg - za tydzień o 9 zaczyna się w Poznaniu egzamin na CAE. Najlepiej pójdź za mnie, bo mam wrażenie, że porwałam się z motyką na słońce ![]()
*** Czasem lepiej nic nie mówić i wyjść na głupca, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości... Edytowane przez maraqjowa Czas edycji: 2010-02-27 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zadomowienie
|
o boże!!!!!!!!!!!
wystarczy przegapić pół dnia na wizażu a tu już takie rzeczy się dzieją?! ploty ploty ploty!! ![]() ![]() ![]() muszę trochę ogarnąć wątek bo nawet nie wiem o czym rozmawiałyście ![]() kojarzę zdjęcia TŻów, Wafla, wiewiórki, paznokci Agi....i to chyba tyle ![]() jutro się odezwę po ogarnięciu wszystkiego a tymczasem życzę wszystkim plotkującym wizażankom spokojnej nocy ![]() karaluchy pod poduchy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do wiewiorki...u Ciebie tez nie ma rudych? w ktorej czesci UK mieszkasz? ja West Midlands ![]() Edytowane przez gosada79 Czas edycji: 2010-02-27 o 23:27 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Wtajemniczenie
|
Jak zobacyzlam tą wiewióreee za swoim oknem,na wlasnym balkonie tooo byscie sie smiały patrzac na mnie biegnącą doslownie na jednej nodze do pokoju po aparacik
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
KURCZE zostawic was a tutaj tyle nastukalyscie w klawiature
![]() nie wiem czy spamietalam,ale po krotce to Ewesko tez nie przypuszczalam,ze masz takiego synka juz `wiekowego ` ![]() i tez uwazam,ze bardzo podobny ![]() ja mam dwoch dla tych co nie wiedza,Kacper starszy za chwile tj 15 marca 11 lat skonczy i Natan 22 maja 2 latka ![]() kochane urwisy! tym co maja instynkt to by sie spelnil w swoim czasie a te ktore go nie posiadaja-nie martwta sie przyjdzie z czasem ![]() domowe pupilki super! a takze goscie `nieproszenie` ptaszki,wiewioreczki - boooskie! makijaze i ich ocena- staram sie obiektywnie oceniac,przyznam sie szczerze,ze jesli mi sie nie podoba jakis to staram sie nie komentowac,po pierwsze by przykrosci nie zrobic a po drugie ,ze sie na tym tak na prawde fachowo nie znam jestem laiczka i to co tworze to co czuje czy tez podpatrze ![]() rosolki,zurki i inne obiadowe dania- mniam ja zapraszam was na grochoweczke ,taka wojskowa ![]() te co za granicami pewnie by sie skusily,te na naszych ziemiach nie tesknia za taka kuchnia typowo polska Gosadko tez zgadlam imie ![]() Gosiu ![]() Młoda to ja wyzsza nie wiele od ciebie - 163 cm ![]() Madziu paltka super,widzialam juz na e-bayu myslalam nad zakupem,ale z kaska ciezko ,za to W. ma brawa wielkie ! to nie 1 i nie ost pewnie raz ![]() jeszcze jutro jednak musze isc do pediatry skontrolowac Natanka czy pluca ma czyste i 60 e poleci a tak chcialam mu garaz do zabawy taki do zjezdzania kupic-uwielbia ![]() no nic zdrowie wazniejsze! nie wiem co tam jeszcze o odchudzaniu cos pisalyscie tak wiec ja mam na plusie ze 2 kg z tej wagi przed porodem i nie samo to mnie wkurza ja sflaczale i rozlazle cialo po porodzie piersiatka male i to zwiski ![]() o to bym sie zatroszczyla,ale ja nie z tych,ktore sa zmobilizowane i cwiczac maja super efekty- niestety tak w ogole to witam sie z wszystkimi,lepiej pozno niz wcale wiecie zmalowalam cos dzis,ale nie mialam jak wrzucic czasu zabraklo landlordzi moi ( wlasciciele poprzedniego mieszkania wpadli z wizyta do nas) i tak przyznam sie przemilo nam zlecialo do teraz a wczesniej ... zawsze cos sie znajdzie ![]() wkleje jutro ![]() ![]() nie wiem co jeszcze wybaczcie,ale tyle tego bylo postaram sie zagladac regularnie Maliniarka ja tez obgryzalam paznokcie teraz tez ,ale skorki ![]() dobranoc kochane moje!
#168 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Wtajemniczenie
|
Dobranoc Emalio, Maliniarko i temu kto jeszcze w czasie pisania tego posta sie pozegna z MM na dzisiaj
![]() Ja tez juz sie zbieram spac bo siedze i sie objadam delicjami no ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
tak mi sie przypomnialo- paznokcie ladne a to sa twoje??
nigdy nie miala tipsow i nie chce miec to tak z innej beczki ![]() i tak jeszcze co do ludzi i komentarzy zawsze sie ktos znajdzie,kto pojedzie nam po tzw ` bandzie` ale mysle,ze do serca nie mozna tego bardzo brac czlowiek by w nerwice popadl ![]() ok buziakuje was moje wy!
#171 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A grochoweczke chetnie bym zjadla... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobranoc moje Drogie ![]() Edytowane przez gosada79 Czas edycji: 2010-02-28 o 00:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak w srodku mysle sobie,ze osoba zapewne sie starala a ze wyszlo jak wyszlo,stawiam sie w swoje skore i odpuszczam jakies wieksze ale,tak by pozniej nie gasic tez zapalu fakt,bez poprawek taka osoba sie nie udoskonali,ale ja juz taka jestem ![]() grochowka czeka ![]() zapraszam a co do french to sie zgadzam - zawsze i wszedzie ! ![]() a wlasnie mam pomysl,moze bysmy tez zrobili watek z numerami naszych gg,adresow e-mail,namiarow na nk itd ![]() moze to nie raz ulatwic nam kontakt ,co wy na to??? ![]() teraz juz uciekam na 100% spijcie slodko !
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam kiedyś paznokcie żelowe. Nie wiem jak można to lubić, coś koszmarnego w sensie niezbyt wygodne
![]() ![]()
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Gosado, ja mieszkam na tej drugiej wyspie
![]() ![]() Wiewiorek nie widziałam.. ale ja mieszkam w samym centrum miasta.. ![]() ![]() Cytat:
ale wątek..? I publicznie wszystkie dane? To raczej sredni pomysł. Mozna się wymienic na PW-ale nikt nie moze być namawiany do ujawniania danych personalnych, jeśli nie chce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Ale popisałyście
![]() ja niewyspana ![]() Młoda kupiłam te cienie sypkie w Inglocie ![]() Ishi boski żółw ![]() Sylwia wiewióra piękna ![]() Ewesko ja już schudłam 20 kg, jeszcze 7 kg tak więc damy radę ![]() co do danych na NK to mogę się z chęcia wymienić ale może na PW?
#176 |
Moderatoreska
|
Dzień dobry
![]() Nadrobiłam wszystko co pisałyście, wątek idzie jak burza i mam nadzieję że tak pozostanie ![]() Dobre pytanie. Ja staram sie za każdym razem być szczera i jeśli mi się cos nie podoba to piszę, ale w sposób kulturalny aby nikogo nie urazić. Nie ma się czego bać, krytyka również jest potrzebna, a wiem to po sobie, gdyby nie wskazówki dziewczyny z mm, popełniałabym dalej blędy które popełniałam kilka lat temu. Dziewczyny mnie mobilizowały, zawsze doradzały, a moje poczatki z makijażem były naprawdę kiepskie, tylko samozaparcie, ćwiczenia i ćwiczenia spowodowały że maluje jak maluję. Ciagle się uczę i staram się poprawiać swoje błędy. Jeśli osoby które nie są nastawione tylko na pochwały, przeczytają krytykę, będą dążyły do tego, aby wszystko poprawić, oraz być lepszą i malować coraz lepiej. Niestety, ale są też osoby których krytyka nie mobilizuje tylko zniechęca. Gdybyśmy tylko słodziły to wielu z nas na mm nie chciało by się wchodzić, mdłości można by dostać od tych słodkości, a nie po to jest mm, aby tylko cukrować. Ale się rozpisałam ![]() A no musimy ![]() Po ciąży wiele lat temu zrzuciłam 25 kg, ale terz odchudzanie nie idzie mi tak latwo jak kiedyś, brak mobilizacji ![]() o do danych(gg,nk itp.) mogę podać, ale tylko na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
milego dnia dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
![]()
ferguusson Koty odpowiadają bardzo często ;p Moje zawsze - a mam 3
![]() Witam w bardzo przyjemnym wątku ^^ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 | ||||
Zakorzenienie
|
witajcie z wielkim bóóóólem głowy-zawsze tak mam po winie ,wy tez??
na 11 lece do lekarza z moim niuńkiem ,oj az sie boje on tak wciaz kaszle Cytat:
jasne,ze nikt nikogo do niczego nie namawia zapomnijmy ,przeciez jesli ktos bedzie mial chec to sie wymieni na pw ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() wspolczuje tego zabkowania,biedne sa dzieciaczki,przechodzilam to 2 razy,zreszta czekaja mnie jeszcze te najgorsze 5 -tki ![]() cierpliwosci zycze i jak najmniej cierpien dla maluszka ![]() ![]() to ja poprosze dane na nk ![]() ![]() a tak w ogole to bardzo duuuuzo kg stracilas,co zrobilas- podziwiam Cytat:
![]() 10 kg chcesz zrzucic?to bardzo duzo,moze nie jest to potrzebne,na zdjeciach moze nie widze calej ciebie,ale jestes piekna i niesamowicie seksowna dziewczyna ![]() i rowniez chetnie sie wymienie namiarami ![]() wzajemnie ![]() Cytat:
![]() kot fajniutki choc osobiscie wole psy ![]()
Emilia bloguje ![]() http://emalia3077.blogspot.com/ http://www.facebook.com/pages/Dublin-Ireland/Emilia-Art-Make-Up/186442324732360 Edytowane przez emalia30 Czas edycji: 2010-02-28 o 09:30 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#180 | ||
Zakorzenienie
|
Łooooo matulu, ledwo nadrobiłam wszystkie zaległosci, odswiezyłam strone a tu nowe posty, idziemy jak burza
![]() ![]() Tak wiec dzien dobry ![]() Sylvka sliczna wiewiora ![]() ![]() Sylwia, Emalia- na wieksze mi wygladacie w sieci ![]() Moj nick na wizazu to ksywa z codziennego zycia- mam starsza siostre. Tak sie przyjela ze do mnie w ten sposob mowia wszyscy- rodzice, TZ, wszyscy znajomi, nawet niektórzy nauczyciele w szkole sredniej... czasami na swoje imie nie reaguje ![]() Ale przyznam ze czasami na forum chciałabym ja zmienic, bo mam wrazenie ze na niektórych watkach moje wypowiedzi traktuje sie jak poglady przemadrzalej pietnastolatki. I z tego powodu miedzy innymi na blogu jest inaczej. Co do szczerych opinii- mi mozecie pisac wszystko jak leci- ja sie nie zniechece, mnie to zmobilizuje. Zreszta nieraz tu baciory zebrałam ![]() Yyyyyyy mam nadzieje ze o niczym nie zapomniałam, a teraz ide sie kapac ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.