|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
badania miałam ![]() ginekologa mam na kwiecień dopiero -.- bo mama mnie tak umówiła, ale sobie wymyśliła. kwiecień. ![]() idę spać Żbiczki ;* tylko jakiegoś taga dodam.
![]() |
#183 | |||||
Zakorzenienie
|
Martyna, łączę się w bólu, mam TO SAMO
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawe, czy u mnie już wywiesili kto kiedy... Podobno jakieś sale już są ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
kurde ,serio tak dlugo walczyl z tym świństwem?
ja ... aż się boję co to jest,mam nadzieje,że rozejdzie się po kościach... no wlaśnie kurde... czemu kończymy tak późno(ja też 30-go!) a rok temu kończyli 24-go!! dobra idę się uczyć... byly Żbiczki... to ode mnie branoc Łośki ![]()
ODWYK KOSMETYCZNY,mam: próbki: bylo18,jest 5 dąże do 0 kolorowe: bylo27,jest 28 dąże do 15 pielęgnacja: bylo54,jest 46 dąże do 35 Wkręcam się w mineraly ![]() WYMIANA : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=411397 |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Justyna,a Twoja szkoła jakaś uprzywilejowana? że kończycie tydzień wcześniej? tego nie narzuca jakoś ministerstwo edukacji, czy coś?
![]() też bym tak chciała ![]() Cytat:
![]() ![]() dzień dobry Gargamele Moje ;* nie mam apetytu od kilku dni ![]() (to nie stres, bo w sytuacjach stresowych właśnie rzucam się na jedzenie) wstaję rano, idę do lodówki.. zamykam, robię herbatę i na tym się kończy moje śniadanie ![]() i nie jestem głodna przez cały dzień ![]() ![]() ![]() w ogóle jakaś osowiała chodzę. nie wiem co mi jest. wszystko mnie drażni, denerwuje. swoją klasę to bym zaciukała pałką ![]() idę poczytać z polaka może, bo będę leżeć i kwiczeć. jeżu. miłego dnia ;*
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
Hej ;*
My też 30tego kończymy ![]() Martyś, co jest? ![]() ![]() ![]() ![]()
#187 |
Zadomowienie
|
może pogoda Cię przygnębia? albo za duzo nauki?
![]() Kurczę dostalam dzisiaj zdjęcia ze studniówki,są tragiczne!! jedno zdjecie fotograf mi wybral jak glowe mam w dol i poprawiam sukienkę ;/ a miało być ładne z partnerem ;/ łeeee wiem to głupota no ale się wkurzyłam.. i jeszcze za zdjęcie musimy płacić a mieliśmy miec to wliczone w studniówkę a ze studniowki zostalo 5 .000zł to oni kupili za to lawki do skzoly bez naszej wiedzy..;/ masakra |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak jak Dorota mówi- żurawina ![]() Ejjj ale jak piszesz, że po badaniach wszystko ok, to już nie wiem ![]() Dobra ja znowu do angielskiego lecę .. ![]() Widze z resztą, że rzadziej tu ogólnie wpadamy, no ale niestety okres zerowy ![]() ![]() U mnie w szkole luz, dużo nauczycieli nie ma ... Ehh wczoraj nie wiem czemu włączyłam sobie tą piosenkę i się prawie popłakałam ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
okeeeeej
![]() no nie wiem wlaśnie... rok temu kończyli 24-go,na bank! a w tym roku... 30 :/ jutro mam spr z matmy-chyba umrę! dzisiaj skończylam o 12(zawsze tak mam we wtorki) więc poszlam do lumpów i się wydalam jakoś 60 zl :P czyli kilka rzeczy kupilam-możecie zobaczyć na lumpowym wątku :P zaraz pędzę na ręczną... a jak kończę o 16,idę odebrać wyniki(dzisiaj o 7.30 pobrali mi krew do badania...) i do nauki :/ muszę ograniczyć wizaż... jakieś pól godziny dziennie.... taaaaak zrobię to ![]()
ODWYK KOSMETYCZNY,mam: próbki: bylo18,jest 5 dąże do 0 kolorowe: bylo27,jest 28 dąże do 15 pielęgnacja: bylo54,jest 46 dąże do 35 Wkręcam się w mineraly ![]() WYMIANA : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=411397 |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | ||
Zakorzenienie
|
nie wiem jak to jest u Justyny, dzisiaj się pytałam babek w internecie, i zakończenie roku szkolnego jest odgórnie ustalone.. każda szkoła powinna kończyć rok 30 kwietnia.
![]() Justyna, może wam coś źle przekazali? ![]() nie lubię jak ktoś zdrabnia moje imię ![]() dzisiaj już trochę lepiej,ale nie wiem z czego to wynika, po prostu mi się nie chce, tak najzwyczajniej. Cytat:
![]() hmm.. ale jak polecacie to kupię tą żurawinę. i wit. C będę łykać. chociaż nie lubię brać tabletek. idę zmyć tapetę. w ogóle zła jestem, pryszcz mi wyskoczył ![]() Cytat:
![]() dzisiaj się uczę, muszę. PS. jeśli którąś to interesuje, byłam dzisiaj z G. w sanepidzie, bo G. chce zrobić sobie tą książeczkę zdrowia do pracy w gastronomii. dostała trzy probówki na kał. I do zapłaty na dzień dzisiejszy 63zł. (ja płaciłam chyba mniej ale to już kilka miesięcy temu ![]() buziaki ślimaki ![]()
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
Oj dziewczyny takich problemow nie bagatelizujcie, ja sie meczylam z tym g*** przez 2 lata prawie non stop :|
Eh Wy w ogole macie czas na nauke? Ja chocbym chciala sie uczyc, NIE MAM CZASU. Przychodze po szkole najczesciej po 8-9h, odpoczywam chwile, czasami na korki, pozniej jestem tak zmeczona ze tragedia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- dzisiaj w ogole nie bylam w szkole tylko sie uczylam, powtorzylam uklad ruchu i porobilam zadania. Zaraz znowu sie za nauke biore.. ale przeciez nie moge tak w kolko oposzczac szkoly:|
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
życzę spokoju ![]() dzień dobry; * Dziewczyny, co to było przed chwilą. ![]() ![]() ![]() ![]() dobra idę coś porobić. ![]()
![]() |
#194 |
Rozeznanie
|
wskoczyłam tylko zobaczyć co naspamowałyście
![]() Wszystkim chorym życzę powrotu do zdrowia ![]() A wszystkim przemęczonym ODPOCZYYYNKU ![]() Więc teraz sama będę odpoczywać do 17;30 , a później biorę się za moje MSZAKI.. wr ![]() I dzisiaj się dowiedziałam, że matury kończę 18 maja , a potem. już tylko WAKACJE ![]()
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, Prosiątka.
Cytat:
Justyna, dowiedz się dobrze, pewnie Wam błędne inf. przekazali. ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- A, no i oczywiście jestem chora. ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
Cześć Żbiki.
Padam jak wy. ![]() Wczoraj uczyłam się do 3 w nocy, więc możecie sobie wyobrazić jak fajnie wyglądam ![]() Mam ochotę zasnąć, ale... za godzinę matma, a jutro sprawdzian z 'innego świata' i klasówka z ekologii. Ewa, doskonale cię rozumiem. Gdy Kiciuś jest na dworze, cały czas mam różne wizje ; od samochodów po dzikie koty. Na szczęście po wykastrowaniu kotek przychodzi po pół godziny, dłużej nie siedzi na dworze. Do zwierząt można się przywiązać bardziej niż do człowieka... To tego. Martyna, wracaj do formy ![]() Miłej nauki ![]()
#197 |
Konto usunięte
|
Znowu mi się śniły studia
![]() Tym razem, że szłam zapisać się (o dziwo zapisy były w moim starym gimnazjum) na filologię polską, koleżanka powiedziała mi, że jak na razie są 4 osoby zapisane. Wchodzę na piętro, patrzę a tu taki tłum no i oczywiście połowa mojej klasy ![]() ![]() Dostałam dwie 5 i jestem z siebie dumna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko uważaj na te żurawiny, żeby sok był bez cukru. Cytat:
![]() sama sobie muszę załatwiać wszystko, albo prosić. a to państwowo idziesz, że tak późno? Cytat:
![]() dziś rano pierwszy raz w życiu z własnej woli nie zjadłam sniadania. nie dało rady. bleh. ale ja tak miewam czasem w życiu ( ![]() ciekawi mnie zawsze czemu, ale nigdy nie jest to na tyle długotrwałe i poważne, żeby było warte iścia do lekarza. zanim oni by sprawdzili co to ![]() a pewno i tak staneloby na tym, że nic mi nie jest. eeej, a Ty się Zbiczku noł stresuj ![]() wypij se meliskę i wal wszystko. zawsze waliłaś. Cytat:
![]() ![]() przecież to niemożliwe. jak w ogóle może taka sytuacja mieć miejsce? Cytat:
![]() teraz zbytnio jej nie pamietam nawet. Cytat:
![]() nie wiem, jak to będzie... a rodzic moze mi usp 5 dni tylko ![]() trudno, matura wazniejsza. bo ja mam dokładnie tak samo jak Ty. zmęczenie jest tak wielkie, że ja nie jestem w stanie się niczego nauczyć. a już na pewno nie porządnie. i wykańcza mnie to wtedy. wszystko co robie jest takie ... nieefektywne. ostatnio, gdy bylo tak ciepło, poszłam na spacer po szkole, i to mnie obudziło ![]() znow... ale chyba i tak przejde się na pocztę ![]() Cytat:
![]() ![]() Stokrotek ![]() Cytat:
![]() albo ze bardzo nie chcesz ![]() apropo tego sikania jeszcze, pęcherza itd. to ja zauwazylam, że... mi sie chce częściej np. jak mam korki. po godzinie już mi się chce. nie ważne czy pije czy nie ![]() tak samo na tej matmie próbnej było. nie pilam przeciez, a po godzinie juz mi sie chciało. czyli co? jak wytężam umysł to mi sie siku chce ![]() w weekend potrafie isc 4 razy na krzyz w ciagu dnia, potrafie zapomniec ze mi sie chce, a w szkole? nie da rady. hm, a Martyna, boli Cię pęcherz do tego? masz wrazenie tylko ze Ci się chce? czy serio chodzisz ciągle i robisz? |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja nie odzywałam się do siostry przez tydzień ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() pfff ;p Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobryyy ;*. nie poszłam sobie dzisiaj na historię ;p,bo była przed okienkiem i koleżanka dzwoniła żebym wpadła na kawkę to uległam ![]() ![]() ![]() no i odebrałam prawko ![]() ![]() ![]() Martyna - moze brakuje Ci witamin ![]() ![]() nawet nie mam czasu się uczyc ;] za pół godziny idę na różaniec ,zanim wrócę troszkę minie,będę zmęczona i lipa.chyba przestawię się na tryb nocny ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | ||
Zadomowienie
|
UWAAAAAAAAGA: w moim LO rok szkolny też kończy się 23.04.
Cytat:
Cytat:
chodziłam do wc, bo wydawało mi się, że mi się chce, a nic nie siusiałam ![]() hello ;* u mnie nic ciekawego. senna jestem, ale próbuję się trzymać. idę się najeść.
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
dobra Żbiczki
![]() ![]() Martyna-z tym Twoim pęcherzem to też ostatnio mialam problem-jakby mi się chcialo sikać,ale nic nie lecialo... zaczęlam pić bratka(na trądzik,bo z nim walczę...) i pomoglo na sikanie... Dziewczyny... bylam dzisiaj odebrać te wyniki... i mam ten helicobacter:/ przez nasz chory system nie mogę iść tu do lekarza(jestem z innego woj...) i dopiero na weekend mama mi leki wypisze... zalamal mnie ten system ochrony zdrowia!(pani mi to wytlumaczyla tak: jeżeli chce tu iść ... skladam deklaracje,czekam następny miesiąc aż mnie przyjmą... idę,ale wtedy nie będe u siebie w mieście mogla chodzić!) masakra... dobra lecę do matmy,do jutro umrę... wracając do roku szkolnego-nasz facet z matmy,który jest jedyny w miare zorientowany w szkole powiedzial,że kończymy 30,04... więc chyba tak kończymy ... :/
![]() ![]() |
![]() |
#202 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć Żbiczki, Mróweczki tudzież inne zwierzątka cudowne
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() co do zdjęć i filmu to jutro lecę obejrzeć i zaakceptować go do kamerzysty naszego, a potem on nagra go na płytki i już będziemy mieli ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Też jutro spr :P ale na szczęścia ponoć ostatni w tym roku ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- No lecę tymczasem czytać Dżumę i uczyć się matmy (przynajmniej troszkę) :P potem biologia i wpadnę do Was wieczorkiem ![]()
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boję się, że jak będzie ciepło to nauka pójdzie w kąt. toć ja wyłam. a no Stokrotek. ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17575752] ![]() ja nie odzywałam się do siostry przez tydzień ![]() ![]() o jaaa .dobrze że to była pomyłka. no i odebrałam prawko ![]() ![]() ![]() nawet nie mam czasu się uczyc ;] za pół godziny idę na różaniec ,zanim wrócę troszkę minie,będę zmęczona i lipa.chyba przestawię się na tryb nocny ![]() ![]() pamiętnik=bilet wstępu. ![]() tak na prawdę to szczęście w nieszczęściu. ![]() szczęściara z tym prawkiem. ![]() pomódl się za Nas. ![]() Siostra nie zawołała mnie na Majkę i oglądam końcówkę. No i d.upa koniec! dobra idę do sklepu i wracam do WOSu.
![]() |
#204 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na kwiecień, nie wiem czemu. ale w prywatnej klinice, nawet nie w moim mieście. tylko właśnie mama mówi, że w kwietniu bo to już końcówka szkoły, więc mniej nauki, blablabla. właśnie o to chodzi, że ja się nie stresuję ![]() tylko po prostu wszystko mnie wku**ia. i to tak konkretnie. i ciągle mam wywalone ![]() ![]() i chodzę ciągle zmęczona. a z sikaniem, to różnie. raz mi się chce tak naprawdę, ale częściej jednak sobie wymyślam, że mi się chce, mam takie wrażenie, idę i nic. Cytat:
bez sensu ta Majka dzisiaj była. w ogóle w tym filmie akcji nie ma. ale co tam, twardo oglądam codziennie ![]() idę się uczyć. muszę zrobić ściągi na matmę. z polaka dzisiaj nam nie zrobiła sprawdzianu, nie ogarnęła, coś tam powiedziała, że niby my przełożyliśmy ![]() ale jutro mam tą matmę i historię ![]() to idę. ;*
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Żbiki, czytam i muszę się z Wami podzielić
![]() Na Dworcu Centralnym w Wawie ma stanąć Holy machine - maszyna, w której będzie się zapisywało swoje intencje do Boga, a ona będzie wydawała kwitki i potwierdzenia. ![]() Jestem ciekawa, kto to wymyślił, chyba ta sama osoba, co wymyśliła seks analny, kimkolwiek ona jest. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
wracając do kocich imion-mam 3 kocury(kocham je ponad wszystko!) nazywają się Fikus,Fred i Zyzik :P
kuuuuuuuurde... zabrać się za tą mat nie mogę,a wiem że jest tego meeeeega dużo :/ tzn. jak narazie jakieś 15 zadań zrobilam :/
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jeśli chodzi o 'Majkę' to też oglądam, online ![]() ![]() a i dzisiaj się dowiedziałam że mam 23marca próbną z matmy, taką wewnątrz szkolną. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() weszłam się zameldować, idę pisać interpretację pięciu wierszy Wisławy Szymborskiej.. bajo;* do później
![]() |
#209 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Polonistka tylko zaczęła się śmiać, zinterpretowała nam go (zastanawiamy się, czy to poeta do swoich wierszy dołącza interpretacje, czy to jakaś jedna osoba sobie układa interpretację i reszta ją powiela) i doszliśmy do wniosku, że jeśli dzisiaj wymyślilibyśmy wierszyk o tym, że ktoś ma widelec w ręce i je sobie nim bułkę, za sto lat mogliby uznać, że wiersz opowiada o namawianiu do wojny :d |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Żbiki, macie jakiś pomysł na prezent dla mojej G.? na 19. urodziny.
to ma być coś oryginalnego, zrobionego własnymi ręcyma. tzn. tak.. w sobotę idę do niej.. i prezent robię z A. (nie podzielam jej wizji kompletnie). moim pomysłem było zapakowanie 300 kostek mlecznej milki oddzielnie.. w folię.. i dołączenie karteczki z cechą (fajna, świetna, miła, kochana, piękna itd.) ale A. nie podoba się ten pomysł. (dodam, że będę miała jeszcze drugi prezent, tylko od siebie.)
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.